A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Krisztom,
együtt érzek veled, de kérlek bízz és higgy!!!

Kép

Oxygénék,
juhé!!!!!!!!! Akkor indultatok, nagyon örülök, már rátok fér a jó hír!

Bari,
hát gyönyörű a fotótok... gratulálunk nektek!!!

Kép
Ilyen két gyönyörű baba vár rátok

Mindenkinek szép napot kívánok!!!

Csuti
Kép
csuti83

Kriszto: Holnap reggel ismét kell telefonálnotok? Remélem, hogy tudunk találkozni Apánknál! A két kis lurkónak mennek a drukkok!

Pusza:

Mné
mné

Kriszto! Ilyen meg se forduljon a fejedben, hogy nem is tudom mi lenne a jó!!!! Az lesz, hogy holnap két szép baba beköltözik anya pocijaba és ki sem jön onnan 9 hónapig! Nagyon drukkolok, és az tok jó eredmény hogy 2bol 2-t meg is szúrtak! Szóval kérlek ne add fel, bizz a babakban! Olellek!
Vendég

Bocsi Lányok, de a munkahelyemen nem is vettem észre, hogy laptetőm lett, csak most látom. Engedjétek meg, hogy ezt most teljes egészében Krisztonak ajánljam!

Kép

Kívánom, hogy nem egész 9 hónap múlva két ilyen Manócskád szülessen!

Pusza

Mné
mné

Csak egy gyors kukkra, holnap jövök majd bővebben!

Krisztokám, drukkolok nagyon :wink:

Pussz mindenkinek és szép estét!!!
Bari

bari6

Sziasztok!

Holnapra jó ismerkedést Apánkkal a két "újoncnak" aztán várunk nagyon a hírekkel, tapasztalatokkal, az első benyomással...
Kívánok Nektek kevés várakozást!!!

Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a kedves szavakat, nagyon jól esik és mindig hálás leszek, hogy vagytok!
Meglátjuk mi lesz holnap, sokkal pozitívabb vagyok, mint tegnap és reggel, és várjuk, hogy mi lesz a következő lépés.
Igen, reggel még kell telcsiznünk fél kilenckor.

Jelentkezem majd, és mégegyszer köszönök mindent! Reggel jövök!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok!

Tegnap megvolt a találkozás D-vel. Nagyon emberséges, szimpatikus doki. :D

De sajnos leghamarabb áprilisban futhatunk neki a 2. lombiknak. Mivel márciusban fogom betölteni a 38. életévemet, addig a leleteink és a törvény szerint nem lehetne lombikunk csak a kötelező három ovuláció-indukció, és 6 inszemen után.
38 év felett már egyből kérhető a lombik.

Szóval fel van adva a lecke...
almendra
Budapest XIX. kerület

Almendra, es akkor hogyan tovabb? belefogtok az inszembe?

Kriszto???? Percenkent frissitem az oldalt es mar gorcsben van kezem-labam, annyira szoritok!!!!!
Vendég

Remélem nem baj, hogy megírom :oops: :oops:

Mind a 2 embrió él és virul, ugyhogy Krisztoéknak indulni is kellett :D :D :D
Ugye, hogy mondtam :lol:

Én este jövök a beszámolóval, most melóznom kell.
De előljáróba ennyit beleszerettem Dévaiba :lol: :lol: :lol: (persze csak képletesen)

Pusziiii
ancsi80

Krisztoeknak fel10-re kell menniuk! Mindket petike megtermekenyult,de meg nem osztodtak igy meg megbeszelik Devisszel a folytatast!
Ha tudok valamit meg jovok!
Drukk Kriszto!!!

bari6

Sziasztok!

Köszönöm Mindenkinek a jó szavakat és a bíztatást! :D

Krisztokám, már nagyon várunk! Addig is nagy öllelés. Ez a két nap amíg kiderül, hogy megtermékenyültek e az embrikék felér egy medve támadással. kb. annyira be van tojva az ember.....Kitartás.

Mné, óriási drukk Neked! Ez már nagyon izgi lesz! Úgy emlékszem Katapetráék most Angliában vannak ezen a héten....nem csodálkoznék rajta, ha "csoda" baba lenne a pihenésből. :lol:

almendra, örülök, hogy jó benyomással jöttél el az Intézetből. Fránya törvény.....de én már útolag úgy gondolom, hogy a sietetésnek nincs sok eredménye. Szerezzétek be a lejárt papirokat, közben ki lehet probálni az akupunktúrát ill. a talpmasszást, nagyon sokat segít! De útólag könnyű....jó lenne ha tudnánk előre mi lesz a jó. Sok erőt és kitartást kívánok! :wink:
És gyere közénk minnél többet! :D

Ancsi Téged is várunk a hírekkel! :D

Bari, gyönyörűségesek a Kincseid! :D puszi Neked!
Oxigén-Zafir, HAJRÁ! DRUKKKK!

jövök még.....várom a Krisztot!
emerenc

SZiasztok!

Kriszto: +++++ Éljen! Ancsi köszi az infot.

Alemndra: Sajnálom, hogy csak jövőre lombikozhattok. Megkérdezhetem, hogy miért zárkóztok el az inszemtől?

Ancsi: Nagyon vároma beszámolódat a tegnapi találkáról. :-D

Nálunk egyenlőre úgy néz ki, hogy péntek vagy hétfő lesz a nagy nap. Kérleek drukkoljatok, hogy péntek legyen! Egyébként szép nagyok a tüszők. Ma már ugyan csak 8 volt. Van szinte minden számból. 18; 17;17; 16; 15; 14; 13; 10. Mnyh: 11. Hát most nagyon szorítok!

Igyekszem egy kicsit később jönni!

Pusza:

Mné
mné

Bari-Ancsi...Osszezavarodtam...Akkor most jo, vagy nem? Beultetik oket, vagy nem? Varnak meg az osztodasra, vagy nem? :shock:

Mne, HAJRAAAAAAAAA
Vendég

Kriszto,
de jó hír!! :D

Mné,
ezek is nagyon szép számok, a mnyh. is szép vastag :wink: én nem is tudtam, hogy inszemnél is megnövesztenek ennyi petikét, de gondolom, így még nagyobb az esély....mennek a drukkok!!! :D :D
leeda

Jonak jo, h megszerettek egymast, de osztodas meg nem volt, ezért abban maradtak Devisszel,h mennek es megbeszelik.

bari6

Igen én is így értelmeztem, ahogy Bari hogy az már jó hogy megtermékenyültek, folytatás gondolom kiderül.
ancsi80

Na egy rövidke beszámoló:
1,5 óráig voltunk bent, nekem nagyon megnyugtató volt és nagyon őszinte, aminek külön örültem :D
Hát ez esély nem jó, de azért belevágunk, de max 2 lehet még saját. Ha így sem sikerül megpróbálkozunk donor petesejt alkalmazásával (mert lehet hogy mi nem klapulunk a férjemmel), ha ígyse akkor sincs semmi, mert ugy addigra meg már szerintem megérkezik a mi kis szívszerinti babánk :D
Nagyon kedves és megértő volt és nagyon érdeklődő.
Megnézett minden leletet, hát sajna jók, túl jók,mert ugye jó lett volna ha talál valami kapaszkodót.
De így is 10%-ot adott, ami sztem nem is rossz, 9 lombik után 30 felett és ugy hogy a férjem dohányzik :wink: (olyan drága, leszokik, ma már rá se gyújtott)
Még hiányzik pár vizsgálat, ha megvan azonnal kezdhetünk :wink:
Hát tömören ennyit :D
Boldog vagyok, hogy kaptam még lehetőséget az élettől és persze Dévaitól :wink:
ancsi80

Jajjjjjjj, nagyon szoritok Krisztonak!!!!!! :D

Ancsi! 10% Devisznel mar jonak szamit! :wink:

Lanyok, segitseget szeretnek kerni, genetikat hol erdemes csinaltatni ( ferjemnek mar megvan, az jo lett), es immunologiat?
Vendég

Kretty: nekem az Istenhegyi géndiagnosztikai laborban csinálták
A Kaáliba vették le a vért mind a kettőhöz és odaküldték azt hiszem
ancsi80

Kriszto, nagyon drukkolok a két babónak, remélem, visszakapjátok, akár pénteken! Most nagyon sokat gondolok rád, és a férjem is érdeklődik mindig, hogy álltok.

KépKép
momelcsi

Dévai nak ma feltűnően jó kedve volt. Még a férjem is megjegyezte, hogy nocsak mosolyog a doki. :-D Amíg én mentem a vetkőzőbe a dokik megbeszélték a férjemmel, hogy ha 4-es ikreink lesznek az sem baj. De persze ezt már csak a kocsiban árulta el a férjem, Dévisz csak annyit mondott, hogy mindentz megbeszéltek a férjemmel. A többiről hallgatott. :-D Nagyon mókás hangulatban volt. Bár én hétfőn azt mondtam neki, hogy ha lehet, akkor maximum kettő babót szeretnék egyszerre, a 3 az már egy kicsit cikis, de megoldjuk. Erre ma már 4-ről beszélünk. :-D De sebaj. A múltkor is így indultunk neki, hogy lehet, hogy 4-en lesznek, és ugyan csak 1 lett/volt, de legalább sikerült. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy ez is fog és kész! Nagyon várom már a pénteket, hogy újra kismama legyek. Azért reggel még kell mennem UH-ra, és meglátjuk. Viszem magammal Apust is.

Bocsi, hogy hosszúra nyúltam!

Kriszto: Várunk ám nagyon!

Pusza:

Mné
mné

Sziasztok!

kriszto: mennek a drukkok továbbra is ezerrel, hogy induljon meg az osztódás is! :)

almendra: örülök, hogy D szimpatikus volt, és most mi lesz, nem probáljátok meg addig is, míg be nem töltöd a 38-at a inszemeket?

mné: nagyon szép számaid vannak! Bár nekem lettek volna inszemnél ilyen szép számaim, de még lombiknál sem volt! ez nagyon jó, nagy eséllyes futsz neki! :lol: és igen, így kell hozzáállni, ahogy Te, igen is lesz baba és kész!!! hogy tervezed otthon leszel egy kicsit, fogsz pihenni? vagy menni kell dolgozni?

ancsi: úgy örülök, hogy Te is ilyen pozitiv élményként élted meg az első konzit, ez nagyon sokat számít, befolyásolva végig utána a kezelést! :) jaj és milyen rendes a Zurad, hogy abbahagyja a dohányzást! :) hidd el 10 % az elég jó! Hidd el Dévai és kis csapata mindent megfognak tenni azért, hogy saját gyermeketek legyenek! :)

Puszi

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Sziasztok

Most aztán nagyon bonyolódik Krisztonál a dolog.... :shock:
De ha megtermékenyült,akkor ma is és holnap is osztódnia kell...
Vagy nem jól gondolom??? :roll:
Kriszto
Nyugi minden rendben lesz!!!!!!!
Várunk a hírekkel!!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Jo hirrel jottem: az egyik szerelmespar mar osztodott es Devisz azt mondta mire a mutobe er a masik is tutira fog! Hatalmas drukkk Kriszto kismami :lol:

bari6

Kriszto: nagyon nagyon örülök, mondtam én nem szabad feladni :wink:
+++++++++++++++++++++++++++

Bari: köszi a híreket, hogy vagy? Sokat pihizel még?
Beülti után nem emlékszem te feküdtél sokat?

Mné: nagyon szép eredmények, szorítok továbbra is :wink:
ancsi80

Kriszto: már lerágom az összes körmöm. Remélem, minden rendben van! Péntekre meg már szép kövér kisgyerekek lesznek és mennek kapaszkodni anyuba! Drukkok ezerrel mennek!

Mné:nem semmi számok. Továbbra is csak pozitívan. Sikerülni fog! Pénteken, de legkésőbb hétfőn már kismami leszel! És nagyon foglak irigyelni! :wink:
A szöveget meg a neten találtam még régebben. Nekem is nagyon tetszett.

Ancsi: örülök, hogy "tetszett" D. A 10% meg tök jó, mivel nekünk is 10-15%-ot adott, pedig (ugyan nem sokkal) fiatalabb vagyok nálad. Esetleg nem próbáltok meg addig 1-2 inszemet, hátha?

Na megyek dolgozni, mert ma nem akarok sokáig bent lenni. A repülőtér előtt még haza akarok menni kicsit kisimítani magam, mert egyedül napok óta nem alszom jól. Ami meg is látszik! :cry:
És nem hagyhatom, hogy Szélúrfi hanyatt-homlok meneküljön vissza a következő járattal... :lol: :lol:
De olvasok!!! Hallod KRISZTO???? És DRUKKOLOK NAGYON!!!!!!
szélkisasszony

Kriszto: ÉLJEN! ÉLJEN! ÉLJEN!!!!!!!!!!!!!! Hajrá kisTigrisek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szélkisasszony

Kriszto: ez csúcsszupcsi!!!! annyira örülök! :lol: :lol:

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Almendra,
akkor kicsit biztos szomorú vagy, de próbáljátok addig is kellemes dolgokkal elütni az időt. Vagy mentek inszemre?

Mné,
nagyon jó, én drukkolok neked, hogy pénteken legyen az a nagy nap!!! :lol: Ne haragudj, de hogy érted azt, hogy a három gyerek egyszerre "egy kicsit cikis"? :shock: :shock: :shock: mert ez elég fura kijelentés, főleg hogy mi három babát várunk!!!!!!!!!!!!

Ancsi,
de jó, de örülök! A 10% is nagyon jó, mert van esély, és volt már, aki 5%-kal nagyon jó eredményeket produkált...

Kriszto,
Kép
Látod, látod!!! Meglesz az eredmény, csak hinni kell!!!

Poszi,
nem tudunk már régóta beszélni, mert hol én nem vagyok, hol te nem vagy :cry: remélem azért jól vagytok, és a kukis a pocidban jó sokat mocorog. Tegnap az én három gyönyörű babóm annyit mocorogtak, hogy nem győztem mosolyogni, nagyon aranyosak. Biztos te is így érzed! Puszi

Barimami,
remélem te is jól vagy a két kis pocaklakóddal, nagyon aranyos a kép az iwiw-en :wink:

Csuti
Kép
csuti83

Hajrá Krisztobabák!!!! :D
Mné,gyönyörű számokat produkáltál!!!tutti a siker!! :lol:
Csuti,szerintm Mné úgyértette,h nekik"cikis"helyzet,(pl.kevés a hely stb)de ha úgyadná az ég,hogy olyan szerencsések lesznek,mint te,és 3 babájuk lenne,megoldanák a helyzetet.. :D
Üdv az újaknak,örülök,h mindenkire jó benyomást tett Apánk!!!
Szélkisasszony,husss kialvatlanség,aztán repülj az uradhoz!!!
Gondolkoztam rajta,h elkezdek méhpempőzni,van valakiek valami tippje,h mit s hol érdemes beszerezni?
szép napot mindekinek!
Andi

Kép
cs.andi

Csuti: Ne haragudj, nem akartalak megbántani. Neccest akartam írni, és nem cikist. És hogy miért necces? Hát számomra több okból is. A nővéremnél egy fiú ikerpár van, és meg kell mondanom, hogy nagyon nem könnyű velük, sőt. Tudom, részben nevelés kérdése, de belőlük kiindulva én nem bírnám ezt a terhelést idegileg. A másik indok pedig sajnos az anyagiak. Hiszem, hogy ha ikreim lesznek, fel fogom tudni valahogy nevelni őket, de nem fogok tudni megadni nekik mindent amit csak szeretnék. Ezért írtam, ne haragudj! :oops:

Mné
mné

Hip-hip HURAAAAAAAAA! :D :D :D :D Krisztoek mar negyen mennek haza!!!

Nah, megyek, megunneplem ezt a jo hirt egy kis fagyikaval! :oops: :roll: :D
Vendég

Kvzsuzsi: Sajnos nem tudok otthon maradni. Ha pénteken lesz az inszem, akkor aznapra kiveszek szabit, de másnap, azaz szombaton be kell jönnöm dolgozni. Ha viszont csak hétfőn lesz a nagy nap, akkor rögtön inszem után már jövök a melóba... Sajnos! Dévai aranyos volt, mert mondta, hogy ha hétfőn kell megcsinálni, akkor kb 1,5 órát vesz igénybe az egész dolog Apával együtt, és az azt jelenti, hogy kb 9 körül végeznék nála. Szerintem jó lesz az 10-11-nek, de a lényeg, hogy akkor meggyorsítják egy kicsit a folyamatot. Ezért is van, hogy drukkolok, hogy péntek legyen!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat!

Mné
mné

Ancsi: Örülök, hogy ilyen szimpatikus volt Dévisz! És 1,5 órát voltatok bent! Nem semmi! Akkor tényleg jól átbeszéltétek a dolgokat! A 10% pedig szerintem is nagyon jó arány! Hajráááá!

Kretty: Fagyi?! De jól hangzik! Délután én is kimegyek egy jégkrémért!

Kriszto: Tűkön ülök! Gyere kérlek, és meséld el a jó híreket! fél percenként frissítek a gépen! Hajrá babááááák!

Mné
mné

Csajok ezt kaptam: 2db 2sejtes lombibububaba a pociban :lol:

bari6

Jupiiiii! De jó hírek! Éljen! Éljen! Éljen!

Mné
mné

Kriszto!

Én is nagyon örülök, hogy jól alakult a mai nap! :lol:
Rázós kezdés után, jó vége kell hogy legyen!!! :lol: :lol:
Pihenj sokat!!!

Amit kérdezteket tőlem többen, hogy hogyan tovább:
Megbeszéltük még D-vel, hogy akkor legyen három ovuláció-indukció kezdetnek. Az elsőnél megnézi majd kenetvétellel megfelelő időben, hogy nem nyírja-e ki a kiskatonákat a méhnyaknyák idő előtt. Ha nem, akkor még két indukció. Ha igen, akkor áttérhetünk inszemre.

Aztán márciusban felkészülés a lombikra, és áprilisban indítunk.

Már az indukciókhoz is be kell szereznem néhány laboreredményt, mert amik voltak, azoknak lejár a három hónapos "szavatossági" idejük. Addig amíg ezek nincsenek a kezemben, nem kérhetek időpontot D-hez. Ma megyek a házidokimhoz beutalókat kérni.
Ami időigényes lehet, az a mammográfia. Kíváncsi leszek mit mond a házidokim.
almendra
Budapest XIX. kerület

Sziaaaasssztok csajok! :D

Hát itt vagyok én is!
Tegnap olyan fáradt voltam, hogy nagyjából kiszedtem a lényeget, majd bedőltem az ágyba, és azt hittem aludni fogok.... :lol: :oops:

Szóval:

Mné: jaj de szép számok!!!! Gratulálok, a főnöködről nem változott a véleményem....barom.....szoritok, hogy péntek legyen a nagy nap! :wink:

Kriszto: Riadtan olvastam amik történtek Veled....jaj, úgy izgultam értetek, de ahogy olvasom szépen alakulnak a dolgok! Sikerülnie kell! Tréfás lurkók :roll: :)

Zafir-Oxigén: Drukk!!!!!

Szélkisasszony: nahát, már itt is az uracskád? Biztos nagyon boldog lesz, hogy újra megölelhet!

Ancsi: a férjed nagyon rendes, hogy leteszi a cigit...sok sikert, és kitartást kivánok neki hozzá, tudom, hogy ez egy nagy áldozat, és nehéz dolog....de minden az ő akaratán múlik.
A 10% tényleg nem rossz arány!

Bari: jaj, olyan szépek a babók!!!!!Olyan "mindjárt elolvadok" képet sikerült feltöltened :D És hogy már a 10. hét előtt jársz....repülnek a hetek! Jó egészséget kivánok!

Emerenc: ölellek, jobbulást apudnak!

A többieket is puszzantom, csak tényleg hulla vagyok, tegnap este 10-re értünk haza a Balcsiról, és a gyerkőcök kicsit lemeritettek (gyerektáboroztatás), de ott volt velem a férjem is, és a barátnőimmel csináltuk, igy azért szórakoztató is volt!
Ma pedig már suli.....és holnap final test-et irunk, hisz vége a 4 hetes kurzusnak....
A péntek csodás volt!!!!!! :wink: sikerem volt :) 8) :oops:

na jó.....lassan búcsúzom, mert a nagy tanulás előtt muszáj szunditanom egyet....

Mindenkinek nagy-nagy ölelés....a babyknek picike puszika :)
katapetra

Krisztooooooooo hoooolll vaaaaagy?

Mné
mné

iiiiiiiiiiiiiiitt, csak nem tudok sokat írni, mert a zuram nem engedi, hogy ölbevegyem a lapit....(tény, nehéz, plussz a babzsáktartója sem 10dkg) most elment billentyűzetért :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: úúúúgy imádom!!!!
utána jövök rögtön, de öröm van köbön...
csak annyira szeretnék mindenkinek írni, mert a napokban csak magunkkal voltam elfoglalva :oops: :oops:
szóval jövök hamarosan....
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

kriszto

kriszto82

Kriszto: Ahogy Te mondanád: Subidubidúúúúúú! :-D

Mné
mné

Kriszto! Hajrá! :D Örülök, hogy jól vagy és visszakaptad a lurkókat!
Vigyázzatok magatokra! :D puszi!

mné, mennek a drukkok!

Szép estét mindenkinek!
emerenc

Kriszto

Hogy én mennyit gondoltam rád!!! :lol: :wink:
De látod minden rendben van!!!!!Ölellek!!!!!!!! :wink:

Nem indulunk júliusban,már hívtam apánkat,kezdés előtt azt mondta hívjam fel.Megyünk nyaralni 15-én.Augusztusban lesz az inszem!

Végül kiválasztottuk melyik legyen ma már be is fizette a férjem...
http://www.bestreisen.hu/egyiptom/sharm ... d_Azur/437
Ez lenne ahová megyünk! :lol: :lol:

Azt mondja nekem:
Látod mindent megkapsz!!!Nagyon remélem nem ez lesz az utolsó nyaralásunk együtt....
Olyan lelkiismeret furdalásom van....

:( :(

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló: ez gyönyörű! Nagyon jó pihenést és nyaralást kívánok nektek! Okoska apuci pedig megvár! :wink:

Emerenc: köszönöm

Mné
mné

Kriszto: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Nagyon örülök nektek! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Mné: Sok drukk neked is. :D

Katapetra+Szélkisasszony: Próbáljatok pihenni. Most legalább nincsen olyan nagy meleg. Ha nem pihentek eleget hamar lesztek ráncosak. :lol: (Mondom én, aki 5 órákat alszik.)

Nálunk péntekig nem történik semmi, csak para van a szuri miatt. De majd ezt is megoldjuk valahogyan. Hétfőn reggel megyünk vissza UH-ra.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Krisztó! Ennyi sz*r után már csak jó jöhet, és IGEEEEN, ezek a babák erősek és kitartóak, veletek akarnak maradni! Nagyon szorítottam értetek, de úgy látszik, az imáim meghallgatásra leltek! :D Pihenj és egyél sok húúúúúúst! :wink:

Mné! Remélem pénteken meglesz az inszem és tudsz pihenni hétvégén!

Katapetra! :D :D :D Örülök, hogy minden rendben veled!

Kagyló! Egy bőrőndbe nem csomagolnál el engem is? kis helyen elférek... :roll:
Vendég

Jajj, majd elfelejtettem: Zafír, Oxigén, sok-sok szerencsét és kitartást nektek! és mikor már nem kell majd szurizni magad, hiányozni fog! :D
Vendég

Ági28! Hogy vagytok! A gyerkőcök otthon? Hogy alakul a nyaratok? Gyerekek mennek a nagyikhoz? vagy táborba? bár ahhoz még lehet, hogy kicsik.. nyaralni mentek?

Almendra!Örülök, hogy szimpatikus volt a Apánk!én nagyon imádom.. Ki tudja, lehet, hogy nem lesz szükség lombikra..tök jó lenne. Mikor fogtok indulni ovu.indukcióval?

Ancsikám!Köszönöm, köszönöm, hogy reggel elcsíptél és szóval tartottál és meséltél és beszéltünk picit és minden... Nektek "csak" azt kívánom, hogy a váltás, Dévai, hozza meg a sikert, ha már nincs igazi oka a sikertelenségnek! De rendben lesztek, érzem! Számolgattatok? Mit írjak kb kezdésnek a tábliba?

Barikám! Köszönöm a folyamatos közvetítést! Imádlak! Azt pedig szintén, hogy a sírós, hisztizős, vigyorgós és mindenféle Krisztót meghallgatod... a ragacsot továbbítottam a lombibububabáknak... óriási hatalmas pocismi és ölelés!

Cs. Andi!Mi van veletek? Megjött? Voltál Apánknál? Lehet, hogy lemaradtam akkor bocsi, de az előző oldalra most nem néztem vissza... Imádom a az avatarodat, Peti annyira cukker...

Csutim! Óriási, hatalmas ölelés a csajoknak! Hogy vagy? Hogy bírod a frontokat? Köszi a támogató sms-eket neked is! Jaj, téged is imádlak...

Emerenc! Mikor lesz a műtét? Hogy van Apud? Kicsit megnyugodtatok azért? Hidd el minden rendben lesz!

Erikk! Hogy vagy? Gyere közénk...

Kagyló! Az nem kifejezés, hogy de jó lesz Nektek! Kívánom, hogy nagyon-nagyon érezzétek jól magatokat, egymást! Lehet, hogy teljesen máshogy fogod gondolni dolgokat mire visszajöttök! És együtt újult erővel elindul a családalapítás... vagy összejön spontán a nyaralás alatt....

Katapetra! Még vili, hogy jól sikerült a péntek!!! Egészen biztos nagyon tetszett a férjednek a meglepi, meglepi ruci, de szerintem nem tévedek nagyot, hogy akár egy nagyi-otthonkában is várhattad volna..... Nagyon szorítok a holnapi teszthez! Mikor repültök Angliába?

Kisalag! Hogy vagy? Nálatok nyaralás? Tartjátok még a fogyikúrát? Hol tartotok?

Kretty!Igazad lett, megmaradtaaaaak!!! Merre mentek wellnesselni? Mikor indultok? Remélem fincsi fagyit ettél...

Kvzsuzsi! Nálatok nyár? Balaton fesztiválok?

Leeda! Ti? Nyaralás? ősszel szeretnétek indulni? Addig is ezért gondolom számolgattok és ki tudja lehet, h nem is kell menni Déviszhez.

Loreena! Kösznöm, köszönöm, köszönöm!!! Puszilom Marci és a Drága Anyukáját!!!

Mné! Juj, ezek csudaszép számok ééééés képzeld pénteken lesz inszemed vagy szombaton!!! Tuti!, ezt nem húzod el hétfőig!!!! Szorítok!!! Hajrá babócák!!!

Momelcsi! Köszönöm a szorítást, de ne hagyd abba!!! köszönöm, köszönöm... puszillak és a lurkókat is!!!

Monilla! Régen jártál erre! Ti mentek nyaralni???? Majd bújj előőőő

Nene! Pusszantás Bálint-bébinek! Hogy vagytok, tejci? Alvás?

Nyuszika! Pusszantás Dóri-bébinek! Hogy vagytok? Tejci? Alvás?

Parane! Te is régen voltál erre... meddig tervezel dolgozni? Téged nem viselnek meg a frontok?

Poszi! Veletek mi a helyzet? Ha jól emlékszem te lassan leszámolsz a munkával..., igaz?

Rencsi! Amióta Domi beteg volt eltűntééél. Mizu veletek?

Szurikáta! Majd kapunk képeket az uncsikról?? Remélem nagyon jól érzitek magatokat!!!

Zs76!Nagyon jó nyaralást nektek! Érezzétek jól magatokat és ér csodababával visszajönni!!!!

Szélkisasszony és Szélúrfi! Nagyon kellemes estét kívánok Nektek!!!! Pusszantáááás

Zafír! Lemaradtam vagy nem jöttél, hogy hogy alakulnak a dolgok???? Közben látom... örülök, hajrá szurik és megint lesz kiért szoríííítani... de jóóóóó

Rólunk: A két megtermékenyített petesejtünk 11-re úgy alakult, hogy az egyik osztódni kezdett...Beszéltünk a biológussal mert nagy volta dilemma, hogy most mi legyen, Dévaiék felajánlották, hogy péntekig maradjanak kint, DE erőteljesen felhívták a figyelmet, hogy már 3 napja nem a természetes közegben vannak, és odabent jobb lenne!!! Szóval igen kérjük őket! Dévai vigyorgott, ezt akarta hallani, így a legjobb! Kértük, hogy AHA-zák meg azt az egyet ami akkor már osztódott.. De már akkor mondták, hogy a másik is el fog indulni addigra mire visszakerülnek... Lényeg fél 10-re mentünk negyed egykor bementem a műtőbe....egy órakor jött be Dévai, gondolhatjátok, hogy ellazultam addigra odabent szétdobott lábakkal, úgy hogy kb. 4-5-en rohangáltak ott körülöttem. És akkor még nem tudtam, hogy mi van a másikkal...a férjem odakint kezdett megőrülni, h mi van... Majd jött Kálmán (ő is imádom, na meg Gyöngyit is) és elmondta, hogy nagyon szépen elindult a másik is, azt mondta szééépek. Elvileg szerdán fognak beágyazódni, ami nekem egy kicsit távolinak tűnik, de kit izgat! Be fognak és kész!!!!!! Szokás szerint sírtam a műtőben, utána is... mondtam Dévainak, hogy amennyire szomorú voltam hétfőn most annyira vagyok boldog.
(azt nem meséltem, hogy a punkció után nagyon sírtam.. szerintem az altató miatt is, valami új cucc lehetett, szóval sírtam és a Dévai kijött odajött kérdezte, hogy miért, én meg úgy kivoltam, hogy csak mutattam a tenyerem... és olyan cukin elmosolyodott és azt mondta, "igen, pontosan ennyit mentettünk meg, nyugiiii" és meg csak simiztem a kezét... mert nem tudtam megszólalni... persze délután annyira restelltem az egészet, de azt mondta, "ugyaaaan" Imádom...)

Na azt hiszem annyit írtam, hogy sokkot kaptok! :lol: :lol: :lol:

Szép estét nektek!

kriszto

kriszto82

Kriszto: Olyan szépen írtál, hogy megkönnyeztelek! Nagyon boldog vagyok én is, hogy a nagy riadalom ellenére sikerült a két lombibububabának anya pocijába visszakerülni! És igen! Szerdán majd jól beléd csimpaszkodnak, és 3 hét múlva megindítod az újabb pozitív teszt hullámot! :lol:

Pusza:

Mné
mné

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?