Az etetőszék eltolás nekem azért nem működött, mert akkor felállt benne, és mindig attól féltem, kifordul. Annyira jó, hogy már nincsen nekünk az. Csajok is utálták már, sztrájkoltak, ha abban kellett enni, és én is csak felhúztam magamat tőle.
Igazából én is próbáltam szoktatni őket az egyedül játszásra, de már nem is tudom hogyan, de csak Emmánál működik. Mírának mindenhez kellek. Más nem, rajongó, dicsérő, tapsoló tábornak. Te hogyan szoktattad őket?
Nyuszi, remélem jó buli lesz!
Nagyi dolgot sajnálom Nálad nagyon, de már mondtam, mert tudom, hogy Neked aztán tényleg nincsen más segítséged.
Nagyik nálunk megbízhatóak, akár többet is rájuk lehet sózni, csak az anyóssal vannak gondok kajáltatás terén. Nem fogja fel, hogy ezek nem zabagépek, mint a fiai voltak, és nem lehet őket nasiztatni. Avagy az uzsinál is 5ször a lelkére kell beszélni, hogy ne adjon mást nekik, mert akkor nem lesz vacsi. Az csak egy rapid, könnyű uzsonna kell, hogy legyen. De szerinte nem elég a joghurt, kell még pogi, gyümi, keksz... döbbenet!!!!!! Tegnap náluk vacsiztunk. Míra nem ette lelkesen a tököt, csak a virslit belőle. Utána evett még apja krumplistésztájából, majd mivel volt hétvégi buliból süti, azt is kaptak. Ezek után előáll még a csajok gyengéjével: nem esztek egy kis sajtot? Na erre már eldurrant az agyam. 7-kor nem kéne ennyi félét össze enni, mert aztán a gyerek egész éjjel szenved, elalvási procedúráról nem is beszélek.
Szóval valóban, mindenhol van kín, csak hol ez, hol az.
Zsófi, steril strip-em van itthon, azzal próbáltam összehúzni a sebet, nem túl nagy sikerrel, mert hiába vágtam le a hajat, kopaszra nem tudtam, így nem tapadt annyira. Bezzeg a leukoplaszt! Azt tettem a strip végére keresztbe alul elül, az most tartja. Tegnap este nem cseréltem, ma már talán kéne?