A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » "Akik első babájukat várják"

Szandri!
Szupiiiii....68as Imici! :lol:

Lányok!
Most telefonált a Védőnénink,hogy elhagy minket, elbúcsúzott......más lesz helyette, annyira sajnálooom.....!
Ez a rohadt pénz.....nem fog a szeretett szakmában dolgozni,mert máshol más szférában dupláját keresi....bammeg!!!!
Ne értsétek félre nem Rá vagyok mérges, hanem erre a rohat rendszerre...hát miért nem lehet rendesen, normálisan megfizetni az embereket...miért nem....... :cry: :cry: :( :? :oops: :cry:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Sziasztok :!:

Sajnos van más is ami miatt nem tudok ideérni (nem apa, hanem jómagam gondok), de majd jó lesz minden egyszer csak, na de most nem is ez a lényeg...hanem, hogy Roli baba milyen kis ügyes, gratulálok :!: :D igyekszem olvasni, most csak "belelapoztam" az írásokba :wink:

Nagy pusszantás Mindenkinek :lol:

Voltunk reggel a védőben, Ádó hírek:8210g, 69cm :!: mondja, hogy BABA és rázza a fejét, ha nem szabad valamit, hogy NEM, NEM :lol: imádom, egész nap bírnám puszilgatni, szeretgetni :wink:

Jól esik, hogy hiányoltok :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szandri
igen, ez az idő is elérkezett, a kis 68-as babuci Imici :D
milyen jó visszaemlékezni a fogantatásokra :wink: örülök, hogy örülsz :wink:
Apának meg dádá :P

Menion
a Pingvin patikai honlapon láttam elég elfogadható áron Femibiont, ha még aktuális nézd meg esetleg :!:

Evita
nagyon ügyi kislánykád van, ne aggódj, minden baba más :!: :wink:

Vivi
örülök, hogy Barni jobban alszik, csak így tovább :!:

Orsi
sajnálom a védő nénit, hogy elmegy, de sajnos mindenki pénzből él , a rendszer meg egy nagy f...s, úgy ahogy van :!:
kívánom, hogy a helyére egy jó szakember kerüljön :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

szandri
Mi is áttértünk a 68as méretre! :roll: Bár én már egy jó ideje nem használok rugit! Nem annyira szeretem! :roll: Nadrágokat hord Szamóca, viszont már rövidek lettek rá a 62esek! Viszont érdekes, mert a body még jó rá! Az eddig is így volt, hogy rugikat már kinőtte viszont a bodyk még jók rá! Nálatok is így van! egy Emma lábai hosszúak vajon?? :roll: :roll: Nekünk 68as ruciból van dögivel! Tesóm kislányától örököltük! 56os, 62es rucikat nem, mert azokat ő kölcsönkapott! De azért szerintem el fogok csábulni és veszek majd 1-2 dolgot! :lol:

Orsi
Sajnálom a védőnénit! Hát igen, nem fizetik őket túl!!! Remélem jó védőnénit kaptok!

Suzy
Majd mesélj, hogy mi a baj!!! De ügyes Ádó!! Milyen nagy fiú és már mondja, hogy Baba! nagyon ügyike!!!

Szilvi
Szuper, hogy kaptatok pénzt!!! :lol: :lol: Mindig is tudtam, hogy szófogadó kislányom van!!! :oops: :lol: :lol:
Hát sajnos most nincs olyan jó idő, hogy fürcsizhessen, de mire megérkezik majd az lesz! :wink:

Enyém gyerek már 3 órája alszik, pedig délelőtt mindig fél órát alszik csak! :roll: Mellesleg babakocsiban és HÁTON! :roll: :roll: Amikor reggel elmegyünk vásárolni akkor szokott szusszantani egyet, de most jól bealudt! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

suzy
köszi most ha igaz vidékről küld manama 4150.-ért femibiont és az egy ideig elég lesz nem tudom a pingvines mennyiért adja de itt nálunk 5670.-szóval iszonyat milyen difik vannak a patikák közt :shock:

evita
most este én is ráraktam az első 68-ast bár már hamarabb is lehette volna de nem volt hideg...ma nappal ráadtam egy vékony 62-est és úgy húzódott hosszában hogy tudomásul kellett vegyem hogy elcsomagolhatom a kedvenceimet és jöhet az új széria :wink:

na megyek reggel véremet veszi a nővérem :cry: szó szerint...kell a nőgyogyinak meg a többinek is megint ellenanyag meg vércsopi :roll:

Kép
menion
Budapest

Menion
http://www.pingvinpatika.hu/baba+mama/v ... letta.html
remélem minden ok a vérképpel :!: :?:

Evita
front volt tegnap, Ádó nyűglődött is :? most itt meg már szakad az eső :evil:
Én sem használtam 3 hónap után rugikat, csak aludni, mert akkor hidegben jó volt, a dereka mindig védve volt :!:

nem nagyon akarok "panaszkodni" magamról, mennem kell újra a lábammal, mert benőtt újra :arrow: nem is értem :? :shock: meg megyek nőgyógyihoz is

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Menion
Előre megfőzöl bizonyos kajcsikat és úgy fagyasztod :?:
Az adóbevallást Ti csináltátok :?: a beadástól számított 30 munka nap és ott a pénz :!:
Hogy vagytok :?: hányinger :?:
Én mostanában elég sokszor vagyok 2 gyerekes anyuka, a keresztlányom sulis és jön a szünidőben :!: :wink: mondjuk Ő 9 éves, sokat segít, de minden nap főzni Ádónak és nekünk is sokszor elég sok, mert ha ketten vagyunk Ádóval és apa dolgozik, akkor nem minden nap kell főznöm, sok idő elmegy vele, nem beszélve, hogy én is úgy vagyok vele sokszor, hogy mit kellene összedobni gyorsan :?: :wink:

Orsi
mentek- e a fesztiválra :?:

Vivi
Barnus, éjszakák :?:
Én még nem adtam neki halat, de tervezem most már :!:
gratulálok a felüléshez, ügyi nagyon!!!

Gabi
hogy van a fiatal úr az állással, fogak :?:

Manama
hogy vagytok :?:

Szép napot Nektek és a babóknak,és a kis pocilakónak :!: :wink:

Apa ma éjszakás lesz este 10-től, aztán majd csak vasárnap megy dolgozni, és ha minden igaz jövőhéten szabin lesz végre, még ebben az éveben nem is volt :!: :wink: várom nagyon, hogy itthon legyen és Ádózzunk együtt :lol:

kaja:
nekem muszáj minden kajához husit adni, mert különben nem eszi meg :!: :roll: tegnap evett körtét, bele tettem a hálóba és úgy szívta, a kekszet is ebbe szoktam neki tenni :!: :wink:

Pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Hát persze,hogy megyek VOLTolni...... :lol:
Ez már jó pár éve rendszeres program nálam, annyira jó ez a fesztivál feeling és itt van a közelben....volt már esőtől sárban dagonyászós év....volt már napsugaras rekkenő melegben megdöglős év....szal, minden! Ilyenkor összeverődik egy nagy baráti társaság,van akivel csak itt találkozunk évente egyszer...!
Igaz,idén a zenei felhozatal némileg nem Nekem kedvez,de sebaj..!
Tavaly pocakosan nyomtam....most meg majd pocak nélkül pálinkásan... :wink: :lol:

Suzy!
Vááá,sajnálom.....!Majd irj G-re,ha van időd...! Pusszantalak!

A rugikat mi is csak alváshoz használjuk már..,akkor is ha hideg van...máskor már nem!
Hát nagyfiúk,nagylányok..... :arrow: :lol:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Sziasztok!

Eddig Emma 5-fél6 körül kelt először, már egy hete 2-fél3 körül is felkel és cicizik! Igazából nem bánom, szopizik és alszik tovább! Van hogy 5-6 körül újra felkel és alszik tovább, ez a gyakoribb, ma viszont fél 8kor kelt! Így akkor már nem fektettem vissza, játszott, evett felöltöztettem, megint játszott picit, de láttam, hogy fél9kor már nagyon fáradt, hiszen nincs hozzászokva az ilyen korai keléshez, mivel 10 körül szokott kelni, úgyhogy visszafektettem aludni! Azóta alszik! :lol: :lol:
Tegnap este itt voltak a barátnőim! Jó volt nagyon! :lol: :lol:
Mi éjszakára nem rugit használunk,hanem egy bodyt adok rá, és hálózsák! :lol:

Suzy
Jó,hogy jöttél! Majd írj G-re! Sajnálom a lábad! :cry: Biztos a front! Nálunk még nem esik az eső, de nagyon lóg az eső lába! :cry:
Szuper,hogy szabin lesz Apa! Élvezzétek ki nagyon! Én mindig két naponta főzök, akkor mennyiséget főzök, hogy két napra elég legyen! :roll:

Orsi
Jó VOLTolást! Érezd jól megad! Megérdemled ám nagyon!!! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Eita!
Köszii,de neeeeeeeee még a végén elbizom magamat...! :)

Dalma is alszik, 8kor kelt......de megfáradt,annyit megy.....!
:P Sok a dolog,az elintéznivaló,fél,hogy lemarad vmiről..Édesem! :oops: :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi
Nem baj,ha elbízod magad! :lol: :lol: Kis Drágaság! Bizony sok dolga van egy ilyen Drága Kislánynak!! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Jaaaaaaaaa, elkapni a Fifikutyát....az meg farokbehúzva lohol előle....ha mégis sarokbaszoritja,úgy szabadul,hogy megnyaldossa a kutya a pofiját Dalmusnak az meg a nagy kacarászásban nem figyel és kiengedi a beszoritott helyről..olyan viccesek! :lol:
Persze utána pofi és kézmosás....hájjjáj...! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Jaj de édesek lehetnek!!! :lol: :lol: Nálunk majd a macskát fogja kergetni, szerintem kevés sikerrel! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

suzy
jobbulást!sajnálom!nem lehetne ezzel valamit csinálni?ez mindig majd így lesz?most voltál :shock:
nagyon köszönöm!baromi jó ár tényleg! ha még lesz rá keretem veszek tőlük is!
20.án adtuk be az adót szóval rég itt kéne legyen az a q..pénz :twisted: és ma se jött!holnap megint reklamálok de ha megint azt kamuzzák hogy ők elküldték és a postázás tart ennyi ideig akkor elmagyarázom nekik hogy postás feleségnek kamuznak szóval bekaphatják!
igen csináltam vagy 8-10 alapanyagot és azokat kombinálva tettem el üvegekbe kaját....pl rizs+cukkíni+répa+csirke vagy csak tök+répa vagy padlizsán+krumpli+csirke...stb amiket már ehet
nincs semmi bajom!de semmi a gyomorsavon kívül...
én nem is főzök magamra..zsömléket eszek...Laci szeret főzni és akkor ha itthon van akkor szoktunk csinálni valamit....
de most pl a tökből ami megmaradt a babakajából összedobtam a krumplival és kicsit vegetáztam és olyan baromi finom vooooolt :lol: rendes főzelék állagú és nagyon izlett!kellett volna hozzá egy szelet husi de így is szupi volt szerintem 1x próbáld ki....
megpucoltam a tököt kicsire feldaraboltam megfőztem turmixoltam a babának így natúrban adom de magamnek tettem bele vegetát..mivel a krumpliból is maradt azt hozzádobtam és kész lett a felnőtt főzi :oops:

evita
jó lehetett a barinőzés!jó ha dumcsizhat az ember

orsi
hűűűű hát igen te egy energia bomba vagy szóval naná hogy fesztiválozol :lol: pálesz hihiiii most megint nem ihatok :wink:
na nem mintha amúgy bármikor is innék :P

ma megettünk egy egész barackot meg legalább akora dinnyét és az utsó kanál betolása után maradéktalanul sugárban ki is hányta :shock:
hogy mi lehetett a baja nem tudom :cry:
kicsit megmikróztam mert féltem hogy hideg lesz a torkának lehet az volt a baj mert utána 2 órával megint adtam neki és az nagy boldogan bentmaradt...

volt reggel vérévtel :cry: aztán gyerekpesztrálás(4+8+11éves szomszéd is beszivárgott :roll: na meg az én mininőm)
aztán rohanás a kórházba az immunoshoz gyerekestül :roll:
ott aztán a nagy semmit mind elvégezte a doki...megírta hogy mi legyen meg hogy csak így tovább aztán szevassz!
augusztusban majd megint vegyem le magamnak a vérem és vigyem be aztán szeptemberben majd menjek ...
ha kihordom a babót rendesen akkor az utolsó trimeszterben majd szúrnom kell magam heparinnal :cry: hát magamat még sose :oops: nagyon fura lesz de ha kell akkor kell...
a multkor ugye ez a kis expressz gyerek beelőzte a trombózis profilaxist :lol:
na k.o.vagyok jó éjt!

Kép
menion
Budapest

ja még annyit hogy nálunk is a macskakőrület tombol!
ha el kezd majd menni akkor itt szerintem a cicusnak nagyon rossz viág lesz! már most is néha megriad tőle mert az meg ha meglátja akkor iszonyat sikongatásban meg kapálózásban tör ki!
alig tudjuk távoltartani a szőrmóktól!
imádja! a kutyákat is!szabályosan sikoltozó rohamot kap örömében :lol:
csak az a baj hogy most a pici-vacak cicám baromi rossz bőrben van!mivel 14-15éves már aggódok is érte lehet nem éri meg azt a kort amikor a mininő már olyan nagy lesz hogy tudjon vele szépen játszani...szóval nem nagyon lesz itt köztük szerelem csak egyoldalúan...Norina már eljátszotta a cica bizalmát szóval már ha gyereket lát menekül :? amit amúgy megértek! én nem fogom engedni hogy nyúzza vagy idegelje....már öreg macska kímélni kell

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Most csak 1 kérdés, mert Imike ma szivat, de csúnyán. Nem tom mi baja van.

Szal Orsi, láttam Dalmusnak van már járókája!
Mekkora a tiétek? Eddig 2 méretben láttam, 100*100 és 120*120as. Ha csak az 1*1es van, elég az szerinted?
Te elégedett vagy vele?

Én is szeretnék venni, de nem igazán tudok dönteni a hálós és rácsos között. Eddig nagyon hálós-ellenes voltam, mert a hálóba nem tud belekapaszkodni a gyerek és nem tud feltérdelni, felállni (mert ugye többek között erre is hivatott a járóka). Viszont a hálós mellett az szól, ha abban felbukik a kölyök, akkor nem üti be a fejét a kemény fa rácsba.

Ki mit gondol? Kinek milyen van (ha van) és mennyire elégedett?
Előre is köszönöm a segítségeteket.

KépKép

Kép
szandriii

Életjel...

Múlt hvége anyóséknál, most otthon, azért vagyok alig-alig, de mindig elolvaslak Titeket.

Megvagyunk. Alvás a szokásos, néha szivatós, néha angyalkás... :lol: :lol: :lol: :lol: Tornát nyomatjuk, sztem használ. Dévényes néni is kézbe vette, úgyhogy haladunk. Jövő héten kontroll. Voltunk Pesten a Margit kórházban, de nem sok értelme volt sztem, mert a doki szerint érdekes a gyerek és nem szokványosak a dolgai, de hát minden baba más... :roll: bár az is eredmény, h szerinte rendben van.
Egyre több hangocskája van a kisasszonynak és már kezdi-kezdi a nevetést.
62-es dolgokat hordunk, de nálunk is előbb lett kicsi a rugi, kantáros naci, mint Evitáéknál, mert hosszú a csajszi lába.

Huhh, hát annyi mindent írnék Nektek, de még pakolni is akarok...
Orsi, jó fesztiválozást
Szandri, kitartást Imici "szivatásához", bizti hamar elmúlik
Suzy, éljen a kertészkedés-apázás, doki meg... :( tarts ki!
Menion, azért Te is energiabomba vagy, ahogy látom a leírásból :wink:
Vivi, örülök, h Barni meggyógyult
Evita, de édes Emma baba! Klasszul egymásra hangolódtatok!
Hmmmm, ennyi jutott eszembe :oops:

Szép hétvégét!

KépKép
manama

Képzeljétek Ádónak kibújt a 2. fogacskája is a jobb alsó 1-eske :D boldogság :lol: azt figyeltem meg egyébként, hogy fogzásnál nagyon erősen piros a feneke a végbélnyílásnál és nem múlik el bárhogy és bármivel kenem neki :arrow: lehet, hogy nincs összefüggés, de én így látom :!: :roll:

Annyira örülök, mert nagyon ízlik neki amiket főzök, szabályosan reszket a kajáért :P kedvence a gesztenyés csirke mostanában, de a zöldségeseket is megeszi, azokat is imádja :arrow: csirke comb filé vagy csirke mell+krumpli+alma+1kk olivaolaj+csipet só+reszelek bele fagyasztott gesztenyét :!:

olvasok vissza...

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szandri
nekünk mindkettő féle van: a fa járóka (Én gyerekkorim volt), kint használom, a hálós meg benti, mindkettőben nagyon jól le van, szeret bennük lenni :!: azért szeretem a kintit, mert kilát belőle, hátránya viszont, hogy kidobál, kidugdos a rácson elég sok mindent és a kutyák egyből viszik is (múltkor is a cumi egy pillanat alatt oda lett), de a lába soha nem szorul be vagy ilyesmi, a benti nagyobb, több helye van és pörög-forog benne :!:
Én nagyon szeretem, sok mindent meg tudok így csinálni, azt hiszem idejében tettem bele, jó dolog, mert most pl. nem is tudom hova tenném, ha főzök vagy vasalok, mert még nem mászik, de viszont annyira pörög-forog, hogy a pléd, amire sokáig tettem vagy a játszószőnyeg, onnan folyton elgurult és volt, hogy beverte a fejét :!:

Manama
jó, hogy jöttél egy kicsit :P
örülök, hogy megvagytok :!: :wink: angyalkás :arrow: ez tetszett :D hajrá torna :!: :wink:

Menion
fogalmam sincs, jövőhéten kedden doki az most biztos :roll:
akkor majd csak odaér a pénz, postán keresztül több idő sajnos :!: :cry:
jó kis menüket csináltál a babónak :wink: Te pedig ne csak zsömiket egyél :!: :wink:
Szegénykém, a gyomorsavra szedsz valamit :?:

Evita
köszike, majd csak alakulok :!: :wink:

Orsi
érezzétek jól magatokat, egy kikapcsolódás Rád fér egy kis piálással :P :lol:

Többiek hogy vagytok :?:

Szép napot, pusszantás :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szandri
Nekünk is lesz fa járókánk. Most van egy utazóágyunk, de abban csak kint alszik az udvaron. Hálósunk nem lesz!

Suzy
Te mikor kezdted el használni? Anyum is mondta,hogy minél hamarabb, mert ha nem kezdem el időben,akkor nem fog megmaradni benne.
Gratula a 2. fogacskához! Szuper!

Manama
Szuper, hogy használ a torna. Csak így tovább. Örülök,hogy másik doki azt mondta,hogy nincs semmi gond! :wink: :wink:

Menion
Azért próbálj meg főtt kaját is enni, mert kell most az is nagyon! :wink: Tényleg pihengess minél többet. Musz ennyi gyerekre vigyáznod? Nem elég Norina meg Anna? :roll:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
köszike, olyan boldog vagyok, úgy örülök a fogainak meg mindennek, de a fogak mindig is érdekeltek :lol:
5 hónaposan, de csak azért akkor, mert nem fordult még meg és gondoltam hátha majd több helye van, meg a játékok ott vannak ösztönzésre :wink: és jót tett neki, bevált :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Rólunk:
Mi jól vagyunk! Emma úgy vészeli át ezt a rossz időt, hogy folyamatosan alszik! :lol: :lol: Én meg sokat olvasok! :oops: :oops: Annyit dumál,hogy csak na!! Be nem áll a szája! Mindig úgy kel, hogy dumál! Ma éjjel egykor felkelt! Nem tudom mikor kelt utoljára ilyen korán, és dumált! Bementem hozzá, és láttam,hogy még a szeme csukva volt, de ő már beszélt! Aztán persze egy idő után a szemét is kinyitotta! Asszem cserfes csajszi lesz! :lol: Anyjára ütött! :lol: Engem az oviban az óvónő locsi-fecsi boszinak hívott (nagyon utáltam,hogy így hív, a mai napig nem emésztettem meg :cry: )

Suzy
Akkor még nem vagyok lekésve róla!

evita10
Budapest IX. kerület

szandrii
nekem utazóágy tölti be a járóka szerepét a nappaliban az meg hálós de úgysem abban fog megtanulni járni viszont ha beteszem akkor tudom hogy nem eshet baja...én ezt kaptam szóval nem volt választási lehetőségem de nagyon jó szolgálatot tett eddig...plussz könnyű és ki-be rakhatom a teraszra

manama
hát az is valami hogy "rendben van"szerinte bár igen fura vélemény a többi :roll: elkeserítő hogy az ember odabumlizik mindenféle akadályokkal megküzd és akkor ennyit tudnak mondani na de a fő hogy haladtok tornáztok és nincs semmi gond :D

suzy
hát jó is ez a kajálás dolog de 3. napja kétóránként kakásak vagyunk :? kezdek félni hogy kimarja a popsiját :roll:
múlt kedden voltam dokinál most 3 hétig nem kell menni és csak szedjem az utrogestánt és drukkoljak hogy ne legyen gebasz...
a pénz még mindig nem jött ma bementem a helyi apehbe és azt mondták hogy úton van a pénz :shock: megmondta hogy 30.ával kapták meg a bevallásomat ami hazugság mert kizárt h 10 napon át vitte a postás
ma nem csak zsömi volt de az is mert az fini :oops: Laci most csinál csirkemáj rizottót és majd valamikor szeretnék nokedlival csirkepaprikást mert nemrég valaki mondta és kedvet kaptam rá
sav:hát néha amikor már nagyon fáj beveszek de az orvos nagyon tiltja bár nincs semmi ok rá elvileg nem bántja a babát csak tudod szeretnek mindent tiltani inkább...

evita
így kevesebb norinával a gond mert 3an totál elvannak csak félóránként rájuknézek meg a kaját és piát szervírozom na meg ha sírás van akkor rendet teszek de ha egyedül van akkor már nagyon melós lekötni...de jövő héten elmennek a velencei tóra így kiürül a ház :lol: már dörzsöljük Lacival a tenyerünket hogy csend lesz :lol:
az én lányom is sokat dumál de van hogy az inkább éneklés :wink:

nagy gratuláció a fogacskáknak! :lol: nekünk még mindig semmi de olyan édesen tud vigyorogni fogatlanul :lol:

Kép
menion
Budapest

Tudtok valami jót szert hajhullás ellen? Mert meg fogok kopaszodni! Csomókban jön ki a hajam! Nagyon durva!!! :cry: :cry: :cry:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés és reagálás!
Szandi!
Nekünk itthon fa járóka van 1m*1m-es mi, nagyon szeretjük, bár most, hogy nagy a mozgás igénye kevesebbet van benne, de nekem ebben tanult meg felállni én ezért is akartam ilyet neki. Anyóséknál hálós van, régebben egyáltalán nem tudott benne felállni, most már megy neki. Én jobban szeretem a fa járókát, igaz ha elesik kuppan egyet, de még semmi baja nem lett tőle :D

Evita!
Ne aggódj a hajhullás miatt! Kb nekem is ilyenkor kezdődött és nekem is csomókban hullott, ez a szoptatástól van, meg attól hogy ilyenkor hullik ki az a haj, ami terhesség alatt plusszba nőtt. Nekem ajánlott a védőnőm szépség vitamint,de ezek közül nem mindegyiket lehet szoptatás alatt szedni, meg kell nézni. kb 7-8 hónapos korában múlt el és mostanra már szépen visszanőtt ami kihullott! Én is nagyon megijedtem először, de most már tudom, hogy nem kell :D

Bocsi most csak ennyi nagy hirtelen!

Velünk minden rendben, a héten telken voltunk (Szentendrei szigeten van) csak az eső "hazazavart" minket, holnap pedig utazunk egy hétre anyósékhoz, ott ünnepeljük Dóri első szülinapját, jó kis buli lesz :D

puszilok mindenkit és bocsi,hogy nem reagáltam, jövök amint tudok

(ja kibújt a 7. fog :D és napokon belül érkezik a 8. is :D)

andicsiga

Szandri
az el is felejtettem írni, hogy a benti járókát össze is lehet csukni és így a takarításnál nem kell cibálnom, hanem össze csukom arra az időre :!:

Evita
a face-n írtad, hogy még nem is láttál olyan hálós etetőt, régebben írtam róla, hogy majd veszek, vettem is és tök jó, a kekszet is abból eszi meg, Én nagyon nagy találmánynak tartom :!: :wink:
íme:
http://www.munchkin.com/products/detail ... 010&pID=37

Menion
megy a drukkom nekem is, nem lesz semmi baj, majd csak telik az a bizonyos kritikus időszak+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
pihizzél egy kicsit :!: :wink:
Én sem vennék be szinte semmit, de nem próbálod meg a Salvust (tudom, hogy régebben írtad, hogy nem segített, de hátha majd most) :!: :roll:

Andi
örülök, hogy jól vagytok, gratulálok a 7.fogacskához :!: :wink: hajrá fogacskák :D

Szép hétvégét Mindenkinek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Hol lehet ilyet venni??? Amúgy emlékszem,hogy említetted itt ezt, csak még nem láttam előtte ilyet, és mástól nem hallottam!

Andi
De addigra én megkopaszodok! :roll: :roll:

A gyerekem alvása teljesen felborult! :roll: Most 0 óra 20 perckor kelt! :roll: Én pont olyan mélyen aludtam,hogy fel se fogtam olyan gyorsan, hogy felébredt! Először csak azt álmodtam,hogy dumál aztán ébredtem fel ténylegesen, hogy ő fent van! :roll: Aztán felkelt fél 5kor és fél 8kor is fent volt már! Ez az idő szerintem bekavar teljesen neki! Remélem hamar visszarázódik, mert már nagyon hozzászoktam a jóhoz! :oops:
Ma éjszaka vele alszom egy szobában, mert itt alszik Laci tesója! És arra gondoltam,hogy ha kettőnél előbb felkel, előbb megpróbálom,hogy cumit adok a szájába, mert igazából, amikor bemegyek hozzá csak beszél, de a szem nyitva sincsen, lehet, hogy megúsznám a szoptatást! Ez nagyon gáz! Gonosz vagyok nagyon??? :roll: :oops: :oops: :oops:
Emmát letettem a játszószőnyegére, elmentem wc-re és mire visszatértem már nem volt rajta! :shock: :shock: Felteszem G-re a fotót róla! :wink:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Írni most nem tudok bővebben,egy-egy szót meg nem akarok..........

Mi jól............apa 4 napot lesz itthon :lol:

Majd jövök!Pusz

Kép
cukigabi
Budapest

suzy
ha lehet nem veszek be gyógyszert tényleg!
pihizek épp fekve nyomok :lol: salvus hát nem bírtam az ízét sztem most se bírnám az ízlésem nem változott....igyekszem diétával lúgosítani több-kevesebb sikerrel :? keveset eszek többször meg olyanokat ami nem csinál savat...

evita
mi is 2-kor ráébredtünk a viharra de cumi és simi után visszaaludt nem vagy gonosz csak túl lelkiismeretes!én már elsőre megpróbálkoztam volna a szopi megspórolásával....sokszor nem is kell a kaja csak egy kis susogás és alszik is...ha kajás lenne akkor nem tudnám "kiszúrni"ennyivel a szemét :wink:
mostmár szöknek a manók nem lehet otthagyni őket :lol:

lányok ma reggel 6-kor pisi után egy véreset töröltem és azóta is csak feszít a két p.fészkem meg a méhem...pihenek fekszem de úgy érzem ez a szar idő is nagyon kicsinál meg hát az első baba is ilyenkor ment el de nem pánikolok nem idegeskedek csak igyekszem nyugton maradni és átvészelni....
Laci hoz nekem magnéziumot...

kérdés:
kinek milyen etetőszéke van?én 2 közt vacilálok az egyik egy tök 1xű ikeás olcsó a másik asztallá+székké szétszedhető a késöbbi időkre amikor pl nagyobb lesz és rajzolni fog....ez kb 5000 az elöbbi már 3000 körül van de az ugye semmit nem tud....
mindkettő elég gyakori és népszerű azért kérdezem hogy ti ismeritek-e és mi a tapasztalatotok?
http://n1.vatera.hu/photos/00/53/f475_1_big.jpg
http://n2.vatera.hu/photos/30/41/2275_1_300.jpg
iletve van még egy ami tetszik mert 3 funkciós hinta vagy asztal vagy etető lehet belőle az ilyen csak ez még drágább
http://n2.vatera.hu/photos/53/d2/1275_1_300.jpg

Kép
menion
Budapest

ez a nap is eltelt és nincs itt senkisenem :cry:

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Bocsi,de megint csak önző módon magunkról........ :oops:

Roli végre elkezdett mászni négy-kéz-láb :lol: Olyan édes (mint Dalmus is,mert már ő is nagyon tetszett ahogy tepert :D )

Tökre megváltozott a héten,állandóan ácsorogni akar,minden nagyon-nagyon érdekli,ezért kicsit rendezkedtem is a szobánkban,pl polcokat helyeztem át,nehogy magára rántsa........... :roll:

Ma este meg megint jött ez a "nem kell a kaja a cumisüvegből",remélem csak egy hirtelen ötlettől vezérelve rángatja az idegeimet megint,mert nem szeretném megint azt átélni,mint a múltkor. :? Vagy lehet,hogy megzavarta,hogy apa volt vele itthon délután és hát ő aztán kényezteti meg minden,kaja ide-oda elcsúszik,dől a jó kis napirend,persze utána nem neki kell "megjavítani" a gyereket. :D 8)

Ja még Menionnak!
Nekünk a szétszedhetős fa etetőszékünk van és szereti nagyon Roli (8500,- volt újonnan),masszív,nem foglal nagy helyet és később is hasznos lehet,bár nem olyan szép,mint a műanyagok.
És ha jól láttam akkor Suzyéknak van az ikeás,erről ő tud majd véleményezni. :roll: (egyébként én is néztem azt)
A harmadik nekem nem jön be :oops:

Többiektől 1000bocsi! :oops:
Pusz-pusz Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Látom mindenki hétvégézik! :lol:

Szilvi
Én is dilemmázom még az etetőszéken, hogy majd milyen legyen! Én is a fa kettészerelhető széken és műanyagon, bár ha olyan, akkor nem ikeás, hanem valami szép mintásat szeretnék! :oops: Mivel úgy is szeretnék venni neki műanyag asztalkát majd kisszékekkel, ezért lehet,hogy a műanyag etetőszék lesz, majd meglátjuk!
Eddig nem jött be a cumizás nagyon, muszáj ciciztetni, de ma fél 5kor kelt először!! :lol: Este könyörögtem neki, hogy ma fél5nél előbb ne keljen, főleg amiatt, mert tudtam,hogy későn fogok lefeküdni és nagyon rossz lett volna 1-2 körül kelni! És a kislányom hallgatott rám! úgy örültem! Aztán 6 körül nyöszörgött, de csak pocakkal küzdött, gyorsan bedugtam a cumit a szájába és vissza is aludt fél kilencig! negyed 11kor letettem aludni, mert már nagyon fáradt volt és még mindig alszik! :roll: :roll:
Tényleg pihenj sokat, ne idegeskedjél! Minden rendben lesz!!! Szorítunk nagyon!!! :wink: :wink:

Gabi
Nagyon ügyes Rolika! Kérünk fényképet, esetleg videjóóót a négykézlábazásról!!! :wink: Remélem hamar újra elfogadja az esti hamit cumisüvegből!!! Ez az apa, ez az apa...

Mindenkinek további jó pihenést!!

evita10
Budapest IX. kerület

gabi
köszi szépen én is valahogy a traktikussága miatt választanám mert ahogy evita is írja annyira nem szép mint ezek a műanyagok de így hogy asztal lesz belőle már sokkal jobban kihasználható :D
gratulálok a nagy menőmanóhoz :lol: most aztán lesz futkosás utána hogy mentsd ami menthető :lol:

evita
hát igen a műanyagokban az a vonzó hogy vannak nagyon csinos db-ok de ez az ikeás annyira praktikus!tesóméknál ez volt és a Norina nagyon pancsolt a kajában (igaz még most se tud rendesen enni de ez már más téma)szóval láttam mit kelett takarítani...és ez az ikeás tényleg olyan 1xű hogy csak egy mozdulat letörölni...
hűű akkor szinte 1xre aludtak a manók :D én már azt néztem hogy vesz-e még levegőt mert olyan sokat aludt :wink: aztán sírósan ébredt most meg majd szétszedi a mobilágyat úgy nekiállt rendet tenni :lol:

ez a marha időjárás mindenkit megzavar a babákat is meg a kismamákat is :twisted:

mi is erölködünk de nem jutunk előre csak a térden és tenyéren állva előre-hátra hinta megy...2-3x sikerült a térdeivel előre araszolni de a kezét már nem tudja előrébb tenni és orrabukik :( akkor mindig elkeseredik :roll:
de az ülés az nagyon stabil már...igaz felülni nem tud csak ha én teszem de akkor szépen játszik az ölében a játékokkal...
továbbra is állni akarna de igyekszünk úgy tenni mintha nem értenénk miért csinálja a hisztit és nem engedjük neki sokszor :roll:

pihenek fekszek nem csinálok nagy munkát! nem is volt azóta vérzés csak nagyon feszül nyilalgat meg fájdogál a méhem de érzem hogy nő ami számomra nagyon bíztató érzés!

csak ez a rohadt sav :twisted: megint reggel 5ig fent voltam és reggelre úgy szétmart hogy a reggeli falatok úgy fájtak mintha tüzes sündisznót nyeltem volna le egészben :cry:

Kép
menion
Budapest

Kibújt a 3.fogunk!!!Hurráááá! :lol:
Jó sűrű volt ez a hét!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Gratula a 3. fogacskához! Lehet,hogy emiatt nem evett este! Már fájt neki nagyon az ínye és nem bírt enni? :roll: :roll:

Szilvi
én is szoktam nézni,hogy vesz-e levegőt, amikor ilyen sokat alszik! persze a légzésfigyu be van kapcsolva, de biztos, ami biztos, ha én is megnézem! :lol: :lol: Tényleg szörnyű ez az időjárás! 15 fokok voltak, ezen a héten meg 35 fokok lesznek! nem csodálom,ha kikészíti a babákat, na meg a kismamánkat! :lol: :lol: Szuper,hogy nem volt pecsételés azóta4 Tényleg csak nő a méhed, hiszen, kell a hely Babócának!!!! Szörnyű lehet ez a sav!Nekem is sokszor volt gyomorégésem, és tudom,hogy majd belehülyültem és neked ez 100x rosszabb,nem is tudom,hogy bírod! Minden tiszteletem!

Ez a hetünk húzós lesz! Ma megyünk vissza az ortopédiára, megnézik a csípőjét, és akkor már megmutatom a lábát is! Holnap oltás, szerdán Dévényes! Nem fogunk unatkozni! :lol: Tegnap lett 4 hónapos az én Drága Kincsem! nem semmi,hogy megy az idő! :shock: Prübáltunk közös képet csinálni, de persze nem mosolygott, mert fáradt volt, de nem nyugszom, amíg nem lesz olyan képünk, ahol mindketten szépen mosolygunk! :lol: :lol: És még mindig nincs közös családi fotónk,ahol mind hárman rajta vagyunk! Egyszerűen szörnyűűűűű! :cry: :cry: :cry:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!
Visszatértem....tünk...! :lol:
A mérleg....2 nap fesztiválozás 1 nap macskajajj....hajajj...1 nap keresztelő.....!

Amúgy minden okés,már újra Pesten vagyunk,tegnap jöttünk vissza. Jaj, Csajok, Dalma mindenhova felkapaszkodik...ácsorog, téredel.....lepakol,megnéz,bekap....stb.huhhuuuuuuuuuu....nem sétagalopp!
Minden okés vele, Nekünk még nincs 3. fogunk...de elég ronda felül a foginy,szóval bármikor.....!

Ezerrel nekiálltam takaritani, reggel óta csinálom, de látszata nincs.....már a 4. mosás megy.....!
Vasalni is kéne, de azt hiszem az csak a KÉNE állapotban marad....! Ma nem főzök,mert hoztam kaját otthonról,szerencsére ez alól mentesülök..... :roll:

Tiszta fáradt vagyok,ez az idő is....meg a két nap éjszakázás,hát nagyon el vagyok szokva......pfff...!

Látom Mindenki rendben van! Babák nőnek, iperednek!

Etetőszék:
Nekünk mindkettő van......a praktikus fa, mint Gabiéknak és a szépséges műanyag itt Pesten.
Nekem a praktikus fa jobban bejön.....ami otthon van Sopronban.
Bár a műanyag meg mindenfele billenhető,guritható.....stb.....ezt tudjátok úgy kaptuk ajándékba.

Dalma éppen a játékos doboza előtt térdel és bőszen pakol kifelé,nem tudom mit keres.....vagyis azt hiszem megtalálta.....LUFIIIIIIIIIIII! :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Tegnap beszéltem a konduktor barátnőmmel és azt mondta,hogy az ortopédus azt fogja mondani Emma lábára,hogy nincs semmi baja, jól mozgatható, majd járáskor teljesen rendbe jön! Hát kb. szó szerint tényleg ezt mondta! :lol: A papírra az lett írva,hogy kp-i állású lábak! Hmmm...érdekes. :roll: :roll: A csípőjére megint azt mondták,hogy tökéletese! És a lapján rajta van,hogy 5 hónaposan kontroll! Mi a fenének kell visszajárogatni, ha semmi baja?? Ti is visszajártatok? Volt valaki szintén a Heim Pálba? Babakocsival mentünk metróval! Nagyon fincsi volt! :lol: :lol: Főleg cipelni le-föl a lépcsőn segítség nélkül, mert persze senki sem törte össze magát, hogy segítsen! :roll: Hazafelé már nem metróztunk, mert nyűgös volt, és nem akartam,hogy ott rázendítsen, így inkább hazáig gyalogoltunk! :lol: :lol: gazából csak két metró megálló! Reménykedtem,hogy bealszik és akkor be is tudok ugrani boltba vásárolni! Így is történt! Szóval szupi! :lol: Ortopédus kipipálva! :lol: Fodrászhoz kéne mennem, de nem tudom,hogy csináljam, mert Emmát nem nagyon tudom senkire hagyni! :roll: :roll:
Pedig mondta a fodrászom,hogy mivel ennyire hullik, jobb lenne,ha min. 10 cm-rel rövidebb lenne! Én is így gondolom! nagyon zavar most, hogy ilyen hosszú. Emma is állandóan belecsimpaszkodik!

Orsi
örülök,hogy jól érezted magad! Hát igen az éjszakázás... :lol: :lol:
Várjuk a keresztelőről a képeket!! :wink: Hát akkor ad neked feladatot Dalmus! Figyelhetsz rá rendesen!!! :lol:
Vasalás pfff! Ne is mond! Halmokban áll a szekrénybe és nem tudom rávenni magamat! :oops: :oops:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!
Persze, majd teszek fel képeket G-re.

Örülök Szamóca lábának, Nekünk 2szer kellett menni ellenőrzésre és azt mondták,hog legközelebb akkor találkozunk majd ha járni fog Dalmus.

Lányok, nem tudok úgy összetakaritani,hogy ez a Lyány ne legyen nyakig koszos...a keze a térdei...a lábfeje....már vettem pár sötét zoknit...mert hihetetlen mennyiségű koszt szed össze!
Szégyenlem is magamat.....hogy ennyire bénán mosok fel....de már összesöpröm,porszivózom...felmosom....és mégegyszer felmosok tiszta vizzel..és mégis..! :oops:
Lassan tényleg lesznek a "játszós" ruhák és a szép,orvoshozjárós, vendégségbemenős rucik... :roll:

Meghát...86os ruhák már picikék....baccus.....mehetek turizni,most nem voltam Ausztriában, de oda is ki kellene lépni.....!!!

:?
Itt Pesten a közelben van KI'k nem tudjátok?
Gabi????
Mert ott még elfogadható áron,jó rucikat tudnék venni...!

KépKép
Kép Kép
schorsi

evita
a sok alváshoz most még extrábbat tudok mesélni:
lefeküdt fél 7kor akkor szokott egy fél órát aludni de nem tudtam felkelteni most fél 10kor próbálkoztam hogy hát mégis kéne enni valamit de csak mosolygott a puszijaimra és aludt tovább...olyan édes volt mint egy álom...simiztem ölbe vettem csak mosolygott és aludt
ezek után fogalmam sincs mikor fog felkelni de felvittem az ágyába aztán a fürdés is marad holnapra
jó képhez idő kell...nekünk van de olyan csodaszép hogy nem mutogathatom :roll: Laci bandzsa énnekem félig lehunyt a szemem a gyereknek meg pöffeteg arca van pedig szegény sose volt dundi...mintha egy pszichiátrián az ápoltakat fotózták volna :lol: ű
mindig menni kell :roll: nekünk is jó volt a csípője és mégis mindig vissza kell menni 3 havonta most meg majd ha járni kezd

orsi
oooorsiiii :lol: gondoltam rád mikor mutatták a fesztiválozókat hogy az idő azért nem kedvezett....ha ott befejezted a takarítást gyere át hozzánk is ja és a vasalás is a tiéd lehet :wink: nálam pont 3 napja van a kupac a vasalásra várva az ágyon :oops: inkább behúzom a lábam minthogy eltüntessem elkéééépesztőőőő nő vagyok!
micsoda nagy lányod van már hogy játszós rucikat is gyárt neked :lol:
nekem rengeteg ilyen rucim van/lesz tesóméktól és nekem nincsenek olyan naiv elképzeléseim hogy annyira fel lehet takarítani hogy a fehér fehér marad :lol: tesóm mániákus takarító napi 4-5órában tuti takarít és ott se marad a zokni fehér :wink:

na ma rosszalkodtam egy csomót :lol: elmentünk torna után a DM-be megnézetem azt a bóótot ha már itt mindenki emlegeti...de semmi értelmeset nem találtam egy rágókán kívül ami 3 db-os van benne olyan fogkefe ami gumilamellás aztán egy babafogkefe és egy olyan amit kezdésnek rághat nyele van és egy gumi gombós a vége rücskökkel...nagyon muris volt amint odaadtam neki rögtön tudta hogy kell "rágcsálni"..nincs még egy fogunk se nem úgy mint egyeseknek :P de fogkefénk már igen :lol:
aztán meg vettem fagyit és pizzát is ettem és a C&A-ban velem jött egy oyan szuper ruha amit egész nyáron fogok hordani mert tunika és lesz benne hely a pocakomnak hihihi....nagyon tetszik!100%pamut és vékony és nagyon előnyös a fazonja....már nem is emlékszem mikor vettem egyáltalán ruhát magamnak ééésss még itthon csináltam este egy isteni tejszínes gombás sonkás sajtos tésztát nyami nyami :D
annyira boldog vagyok ennyi szupi dologtól:lol:
a tesómék is elutaztak és egész hétre nincs semmi program :D

ja és délben macskát kergettem mert bántotta az enyémet aztán mivel nem volt nálam semmi hát a papucsomat hajingáltam utána erre az egyik átpattant a szomszédékhoz....át kellett mennem érte...mosolygott a szomszédnéni :oops:

és az idő is egyre szebb....

Kép
menion
Budapest

Emma Baba végre megint reggel negyed6kor kelt! :lol: :lol: Remélem megtartja jó szokását! :lol: :lol: Szopizott! dumált egy sort és azóta is alszik! Bár lassan keltenem kell, mert megyünk oltásra! Anyum nemsokára itt lesz Lillával! Együtt megyünk doktornénihez, aztán anyunak fél2 körül el kell mennie a munkahelyére és fél 5 körül jön vissza érte!
A fodrász kérdést is megoldottam! :lol: Zseniálisan kitaláltam a megoldást! Akkor megyek, amikor Laci végez a munkába, oda jön, riszálja Emma fenekét, míg nekem levágják a hajamat és mivel jövő héten végig nálunk van anyu kocsija, mert nyaral utána kocsival haza tudunk jönni! :lol: Zseni vagyok vagy zseni vagyok??? :lol: :lol: :lol:

Szilvi
Szuper,hogy vásárolgattál! még szuperebb,hogy nyugis heted lesz!!! :lol: Ráér a vasalás! Te most pihenj! :lol: Nem semmi ez a mininő!!! :lol: Mikor kelt végül? Úgy szeretem, amikor álmukban is mosolyognak!! :lol:
Nahát az ilyen képet Laci azonnal törölné! Minden képet cenzúráz!!! :lol:

Orsi
Hát igen! Majd Dalmus feltakarít ott is, ahol Te már nem tudtál! :lol: :lol: Nem semmi,hogy nő a csajszi! :shock: Hát igen! Lejött az otthoni ruci ideje!! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok, sziasztok!

Bocsi, hogy így eltűntünk, de elég sűrűek voltak az elmúlt hetek.
Sajnos hetente 2-3-szor jártunk Pécsre a klinikára a gyermeksebészetre, mert még mindig nem gyógyult meg a köldökünk, szinte folyamatosan váladékozik és sajnos elő lettünk jegyezve műtétre szeptember végére, mert mint kiderült köldök-sipolyunk van. De ez nem fáj neki, csak hát váladékozik, meg ugye kintről befelé is összeszedhet akármikor vmi fertőzést, úgyhogy nagyon oda kell figyelnünk.

Egyébként jól vagyunk, szépen növögetünk, mi lassan már a 74-es rucikat fogjuk hordani, szépen oldalra fordulunk, sőt már majdnem hasra is, dumálunk ezerrel, tömjük a kezünket a szánkba ezerrel.

Evita, Szandri és a többieknek is egy kérdés
Mennyire bukiztok, ha hason van a babóca? Hason most már egyre többet vagyunk, mert eddig nem nagyon voltunk oda érte (aludni is eddig kb. 3-szor sikerült hason) , viszont tök mindegy, hogy kajcsi után mennyi idővel teszem hasra, először mindig böfizünk, aztán a következő már buki sajnos. Nem tudom, h. ez így normális-e.

Mi is holnap megyünk védőnőhöz, meg oltásra. Kiváncsi leszek a méretekre. Én már visszavittem a mérleget, nem méricskélek.

Magamról: hajam nekem is hullik ezerrel, bár talán mintha egy kicsit enyhült volna már. Viszont a szoptatós fogamzásgátlóval jól megszívtam, mert nagyon sokat véreztem a szedése alatt, úgyhogy elmentem újra a nődokihoz és mivel most már nem szopizunk egy másik gyógyszert írt fel, de meg kellett várnom, míg megjön rendesen a mensim. Hát megjött, de hogy nem rendes volt, az is biztos, de most már talán minden ok remélem, majd a következőnél elválik, hogy milyen lesz.

Fúúúúúú...... jó sokat írtam össze-vissza. Ne hari érte.

Kép
gyevacska

Evita

Nekünk is felborult az alvási szokásunk az utóbbi kb. 1,5 hétben. Eddig este 10-10.30-tól reggel 6-7-ig aludtunk, viszont most mi is felkelünk éjjel legalább 1X, de van hogy többször is. Nem vagyunk éhesek, csak arra ébredek, hogy dumál a kis Potókánk. Adok neki cumit, esetleg egy kis teát és alszunk tovább. Remélem, hogy csak a változékony idő miatt van ez tényleg.

Kép
gyevacska

Sziasztok!

Ne haragudjatok az eltűnésért, de kicsit összecsaptak a fejem felett a hullámok. De most már minden ok.
A lemaradásom viszont totál behozhatatlan, de igyekszem.

Barni jól van. Az éjszakák változatosak egy jobbat egy katasztrófális követ. Az új műsorszám az, h feltérdel négykézlábás helyzetből, és folyton mindenhonnan rámol. Mikor rászólok, h "Barni nem szabad!" Erre közli, "te-te-te-de-de-de" és mintha semmi sem történt volna folytatja vigyorral az arcán. Eddig sem panaszkodhattam, mert rengeteget dumált, de most be nem áll a szája.
A lámpák nagy "barátai"---> teljesen hidegen hagyja a globális felmelegedés, ha hagynám folyton kapcsolgatná fel. :) :D :D :D :D :)

Olvasok vissza...

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

evita
képzeld reggel 6ig nyomta a csajszi...szóval majd'12órát aludt aztán evett és Laci lehozta mert nagyon dumált és nem akarta hogy felébredjek de persze nem tudtam aludni mert gondoltam hogy ha lehozza a sok játék miatt nem fog visszaaludni és majd még ezt is elrontja benne úgyhogy visszaparancsoltam a klánt az emeletre és láss csodát egy percen belűl mindenki aludt megint :lol: hiába azért a szoba és a kiságy az alvás helye a nappaliban meg nagyon sok az érdekes játék meg világos is...ezek után 9ig még aludt :D
hát a fotót sajnos nem mi csináltuk hanem tesóm az ő gépét nem tudom cenzúrázni :(
azért ne engedj sokat vágni a hajadból!vannak fodrászok akik addig addig nyesegetik míg a végén 20-30cm-el megrövidítenek!őszintén szólva nem látom át hogy mitől hullana kevesebb hajad ha a hossza rövidebb de nem akarok okoskodni :roll:

orsi
az jutott eszembe hogy csinálhatnál egy olyan anorákot amire felmosó mopot varrsz rá és így meg van oldva a takarítás ezen része :lol: jobb mint azaok az önműködő porszívók tudod amik maguktól mászkálnak a lakásban :lol:

gyevacska
sajnálom a sipolyt!remélem mihamarabb meggyógyul!
mi alapból nagyon bukósak voltunk nekünk hasra se kellett hozzá feküdni :( de amióta a nutritont használjuk nincs ilyen gondunk!
patikában recept nélkül kapható már....bele tudod tenni a kajába tejbe tápiba amibe csak akarod és besűríti...de ezt már nagyon sokszor reklámoztam itt a BN-en (szentjánoskenyérfa magjának a kivonata)

veszek egy előkét a vaterán 600ft a boltban duplája...1db ilyen bebújósunk van és csak azt használjuk folyamatosan
nagyon imádom mert jól betakarja a gyereket és mivel frotír és műanyag rétegekből áll még baromi strapabíró is...csak mikor ilyen szar idő van nem szárad meg gyorsan úgyhogy most majd ha 2 lesz cserélgetni fogom :D
aztán a pénzünk végére is érük ma szerintem mert ma kapott fizut Laci de máris nyomjuk az otp-nek meg a csekkekre...majd megint várhatjuk mikor utalják a gyedet :cry: lefogadom hogy kihúzzák ezzel is a 30 napot!

Kép
menion
Budapest

wiwi
nagyon jó hogy jöttél van mit olvasni :D örülök hogy jól vagytok és ti már ennyire rámoltok

Kép
menion
Budapest

Na oltáson túl vagyunk! :-) 5850g és 62,5 cm! A doktornő mondta,hogy lehetne kicsit kövérebb, mert,hogy ilyen korú babák 6 kiló felett vannak! Hmmm... :roll: :roll: Szerintem így tökéletes! :lol: Mellesleg megkérdeztem mennyit kell ilyenkor híznia, erre ő: nem muszáj :shock: Mondom 450g-ot hízott egy hónap alatt! Na meg 2800cal született! Erre mondja,hogy igen igen! Jó ez így,meg én is vékony vagyok,szóval nem kell ducinak lennie! :lol: :lol: A lába még mindig nem tetszik neki! Mondtam,hogy mit mondott az ortopédus, meg hogy azért holnap megyünk Dévényeshez! Mondta,hogy nem fog lebeszélni róla! :lol: :lol: Legközelebb csak szeptemberbe kell mennünk! :wink: Amikor megérkeztünk, kérdezte,hogy mennyi idős 2 hónapos, mondom nem 4! Teljesen elcsodálkozott, hogy szalad az idő, nemrég született! Bizony, bizony!!! :lol: :lol: Lilla még sem jött, mert közölte,hogy nem megy most Nagyival sehova, megy anyával dolgozni! Úgyhogy elment vele! kicsit azért örülök! :oops: :oops:

Szilvi
Nem semmi Anna Baba! :shock: Akkor ő is tud alukálni! :lol: Igazából szerintem azért mondta,hogy legyen rövidebb, mert legalább nem olyan hosszú haj van mindenhol! Na meg kevesebbnek tűnik a hajhullás! :lol: :lol: Igazából most engem is nagyon zavar,hogy hosszú, mert ha lófarokban van már akkor is hosszú és Emma állandóan belecsimpaszkodik! Mindig kontyba kell raknom, azt meg nem szeretem! :roll: :roll: Szóval unom nagyon, úgyhogy én is rövidebbet szeretnék már nagyon!!! :lol: :lol:

Vivi
Szuper,hogy itt vagy! Barni milyen cuki lehet,ahogy pakol és közben szélhámosan vigyorog! :lol: :lol:

Gyevacska
De jó,hogy itt vagy! Sajnálom a sipolyt és,hogy műteni kell, de utána már minden rendben lesz!!! :lol: Nekünk is az utóbbi másfél hét volt, de lehet,hogy van valami a fejlődésükben ilyenkor, hogy így kelnek, mert a márciusi fórumomban is a babák sorra keltek éjszaka, pedig előtte már átaludták az éjszakát!!! :roll: :roll: Sajnálom a vérzést! Átérzem teljesen! Belőlem is ömlött! Brrr... :cry: Dehogy haragszunk! örülünk,hogy írtál! Gyere minél többet ahogy tudsz és tegyél fel képeket G-re!!! :wink:

evita10
Budapest IX. kerület

ja és nem tudom kivel beszéltük hogy a krumpli fagyasztva fura állagú lesz....hát tegnap kiolvasztottam egyet direkt hogy megnézzem és tényleg olyan grízes volt de aztán a mikróban rottyantottam rajta egyet és utána olyan lett mint mikor megfőztem! úgyhogy nem is lesz ezzel se baj és ette is a csajszi rendesen!
ma lazacot evett apával :wink:

evita
hát akkor szép hosszú lehet a hajad!igaz nekem is mindig össze van fogva mert egy percig se bírom ha az arcomban van de nekem nem nő szinte semmit gondolom a gyógyszerektől talán....évente 1x szoktunk a végéből vágni aztán annyi :roll: de elképzelésem sincs milyen lehet rövid hajjal lenni :roll: na meg hogy hogy néznék ki akkor :roll: olyan jó lenne előre tudni és akkor talán mernék változtatni
mi is lehetnénk "kövérebbek"de én nem félek hogy így marad :lol: mi a Lacival kövérek vagyunk így kizárt hogy a gyerekünk majd kákabélű lesz :P

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Imikém a reggeli cici után visszaaludt, így kaja helyett inkább gyorsan írok, mert olvasni általában azért szoktam, de írni... semmire nincs időm.

Most hétvégén bazi nagy családi hepaj volt (mint minden július első szombatján), aztán most meg már ezerrel készülünk Imi tesójának esküvőjére, meglepitáncpróbák, ezzel párhuzamosan lakásnézés-vásárlás, pénz előteremtés és társai, anyukám osztálytalálkozójára meghívó készítés, ja és van egy gyerekem, akit igyekszem mindezek mellett életben tartani :lol:
Szóval ne tudjátok meg, kezdek nagyon szétesni. Semmire nincs időm, magamra meg aztán... Jujj
De azért igyekszem olvasni, mert nekem úgy hiányzik ez az egész. De ahogy elnézem kicsit mindenki el van havazva. Lehet, hogy a nyár?
De milyen nyár? Ilyen hektikus, szeszélyes időjárást. Még tisztességesen élvezni sem lehet.

Gabi, köszi ezt az imikimis dolgot. Végre én is megcsináltam. Bár nekem nem mentette el, így aztán más módszerhez folyamodtam. De azért úgy örülök.
Néztem Roli 2 másodperc alatt elalvós képét. Jajjj olyan drága
:lol: :lol: :lol:

Evita, látom ti már túl vagytok a 4 hóson. Szépen gyarapodik Emma. Meg aztán csak sikerült közösenmosolygós képet csinálni :) Szuper. Én személy szerint már csak a közös, családi képet hiányolom :wink: Hajráhajrá.
Fodrászhoz mikor mész? Kérünk ám képet az eredményről :).
Én is voltam pénteken, nálam is hosszas agyalás előzte meg ezt a rendkívüli eseményt, végül anyukám jött vele és addig pesztrálta Imi popóját.

Jajj ébredezik ez a kis golyó.:cry:
Gyorsan még.
Felébredt, szaladok, de ma még beugrok, mert nem sikerült a végére érnem és még van pár gondolat :)

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok!

Menion
Most olvasom, h véreztél! :shock: Jól vagy/vagytok?

Evita
Nekem is iszonyúan hullott! Még talán jöttem is elpanaszolni.
Ami nálam segített: vágattam a hajamból, mert a hajhagymáknak jót tesz, ha kicsit tehermentesítve vannak, és ha rövidebb a hajad jobban bírják. És én elkezdtem vasat szedni. (De ha nem akarsz - ha jól emlékszem te terhes vitamint se szedtél - akkor sok-sok cékla és piros bogyós gyümi.) Így nagyjából megállt Barni 6-7 hónapos kora körül. (Sajnos a szopi mellékhatása ez a hajhullás....)

Másik: én rászántam magam és tegnapelőtt levágattam a hajamat! Olyan rövid lett, h összekötni sem tudom. Nagyon tetszik! Nem bántam meg, mert így sokkal dúsabbnak tűnik, az én pár szál hajam. :) :D

Elküldöm mert a tegnapi irományom is felszívódott...

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Nagyon szuper, h ilyen szépen gyarapodnak és ügyesednek a babók! :D :) :) :D :D

Orsi
Ez ismerős! Nem lehet eléggé takarítani, törölget ahhoz, h ne találjon itthon valami poros dolgot. De Menion ötlete nagyon tetszik!!!! :D :D :D :D

Járóka: Barni UTÁLJA, így csupa nagy betűvel. :( :( :( Csak max. 10percet bír ki benne (Pl.:míg előkészítem a kaját (De kevergetni már Barnival együtt.) ) nagyon nem bírja, h keretek közé van szorítva. Nekünk egyébként hálós van (kölcsönbe) , de a rácsos se lenne jobb...

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?