A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Eddig nálunk ugye anya volt, meg apucika :twisted: . Ez többnyire most is így van, de most már egyre többször vagyok "anyaka", vagy "anyucka" :lol: :lol: :lol: . De olyan fura ez, hogy egy-egy rossz beidegződést mennyivel nehezebb nekik megváltoztatni, mint új szót tanulni. Pl. a maci továbbra is baci, az inni sokszor icci, viszont a krokodilt, meg a zsiráfot bezzeg elsőre visszamondta (kokodil, dzsiáf) :twisted: :lol: .
Meg most már mindent mond, illetve mindennel megpróbálkozik, amit mondunk neki, meg mindenre rákérdez, olyan édes. Most azt mondanám, hogy tökéletesen tud beszélni, csak még nem egészen magyarul :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Igen, még nagy a lelkesedés, remélem, marad is így!

Ma reggel:
A tesótól kapott "tojo"-val (fűnyíró) ment bölcsibe :-) előtte nég mondta hogy "tetó otta" (tesó hozta).
Reggel első szava "tetó" (tesó) volt, bevitte neki a vseresznyemag párnát és többször csekkolta, megvan-e még. Simi, "ejjó", "ia" (már csak a szevasz meg a mizu hiányzik), csimpizés a bölcsőbe...
Na, leállok, csak olyan cuki ;-)

Boo,

Nekem maradt eldobható bugyim meg wcre papírülőke, ha gondolod szívesen odaadom, ill Tena helyett 3-4 szupijó betét , nekem ebből 3 kellett csak (ha Leo nem akarja másnak tovább adni)

Itt 15 fok van! :oops:

Tej: ma végre zuhanyzás után nyugiban át akarom masszírozni aztán meglátjuk... A gáz, hogy hiába fordul is ki, szinte alig van
mit szájba vennie a picurnak, olyan hülye testszerkezetem van. A másik kifordult már Nimród után szinte állandóra.

Haspók Lány éjjel kb 80ml-t evett meg...

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

De éééédik :oops: :D :D :D ! Amúgy én is hasonlóra számítok Botondtól, mert imádja a kisbabákat, még a "királyi ereklyéit" (cumi, szőri, takaró) is mindig odaadja nekik, pedig azokat még tőlem is elveszi :twisted:, de a babáknak mindig odaadja :shock: :D :D .
Nagy mázli, hogy a közvetlen baráti körünkben két baba is született nemrég (3 és 4 hónaposak), így nem szokatlan neki egy kisbaba, és az alapvető szabályokat már most tudja :wink: . Szóval a fogadtatástól nem tartok :P . Attól viszont kicsit igen, hogy mi lesz, ha leesik neki, hogy ez a baba nem csak vendégségbe jött :roll: :lol: . Sok helyen hallom, hogy egy idő után ráunnak a babára, és mondják, hogy most már menjen haza :twisted: :lol: :lol: .

(Ismerek olyat is, ahol a kicsi már 8 hónapos, de a nagy még mindig "nem szereti" (2 év 2 hónapos). Az anya nem veheti a kezébe, mert a kissrác rászól, hogy "baba kocsiba", vagy "baba mamához", vergődik, ha a kicsivel foglalkoznak, meg direkt felkelti pl. ha kocsiban elalszik, visítozni kezd, hogy "baba felkel, baba felkel" :shock: :? . Mondjuk az a kisfiú mindig nagyon igényelte a kizárólagos figyelmet, amit maximálisan meg is kapott, sőt gyakorlatilag most is megkapja, mert kiharcolja, anyuka viszont nagyon kivan, mert szétszakadni nem lehet :( . De sztem ez azért nem normális, hogy ráhagyják :roll: . Akármilyen is a nagy habitusa, nehogymár a farok csóválja a kutyát...:twisted: :lol: :lol: ) .

Cicid remélem "megoldódik", bár ha ilyen jó a kiscsaj vákuumja, akkor nem kell aggódnod :P . Nekem Botond óta állandó "stoplim" van :twisted: :lol: :lol: . Melltartó nélkül rendesen közönségesen festek :lol: :lol: :lol: :?

Én most "meccseltem" egyet Botonddal :? . Ki akart menni játszani, semmi akadálya. Melegítő, mellény, sapka. Szerinte sapka nem!:twisted: Nekiálltunk kint kergetőzni, én feladtam, ő levette.....miután ezt meuntam, mondtam neki, hogy ha nem veszi fel, akkor bemegyünk. Bementünk :twisted: . 15x megkérdeztem felveszi-e? Nem! Akkor maradunk. Óriáshiszti, földönfetrengés, visítás, Buddhaanyuka higgadtan, kedvesen kántálja, hogy "kicsikém, fúj a szél, csöpög az eső, sapka nélkül nem lehet kimenni! Ha felveszed, kimehetsz". Nagyon szívós a kis szaros :shock: :twisted: :twisted: :lol: . Már rég tojtam a sapira, ez elvi kérdés volt, hogy ki tör be kit :twisted: . kb. 20-25 percig csatáztunk, végülis senki se nyert :lol: . Ő csakazértsem sem vette fel a sapit, viszont én meg így nem engedtem ki, szóval most gyurmázik :lol: . Döntetlen :lol: :lol: :lol: .
Viszont tök érdekes, hogy miközben hisztizett, én mellette térdeltem a földön (várva, hogy ráadjam 125.szörre a sapit), és többször odabújt a nyakamba, kicsit szipogott, aztán ment vissza, hogy feltépje az ajtót :twisted: :lol: . De a lényeg, hogy nem rám haragudott :shock: . Sztem ez annak is köszönhető, hogy teljesen higgadt voltam végig, egyáltalán nem húzott fel, és végig kedvesen beszéltem vele. Ha ideges lettem volna, sztem rám is haragudott volna, így viszont nem :wink: .

Mondjuk bazi kómás ettől a fos időtől, meg megint 6:20-kor kelt (4. napja), de ez holnaptól nem opció :twisted: . Főleg úgy nem, hogy fél10-kor aludt el, persze, hogy nyűgös. Eddig 12 órákat aludt, 9 az kutyafüle neki :? . Meg nekem is :twisted: . Ráadásul hiába lenne ő el, vissza se tudok már feküdni, mert a kicsi is felkel ilyenkor, és vitustáncot jár odabent :twisted: .
Tegnap már nem mentem érte reggel, és 5 perc kiabálás után vissza is feküdt, csak Szabi jött-ment, ezért nem aludt vissza :? . De hétvégén nem dolgozik, ráadásul haza is költözik, szóval trenírozás indul 8) :lol: .
De amúgy meg akármennyire keveset aludt is, a nyűgösséget megértem, és tolerálom, de a hisztit sosem! :twisted:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

Meccshez előszöris gratula, szerintem te nyertél! Nekem már különösen pocakkal nem volt ilyen türelmem :oops:

Tesó-haza :arrow: Igen, én is hallok ilyeneket, remélem
nálunk nem ez, ezért is csak nem akarom elkiabálni a dolgot...
Mondjuk ő csak a bölcsiben látta eddig az egyik kislány hugát, teljesen rá van kattanva, de persze a szabályokat még nem ismeri, szóval van mit tanulni.

Apa itthon van, hogy segítsen - itt hortyog mellettem :-) mondjuk éjjel és reggel is asszisztált az etetésnél, pelenkázott, cumiztatott, így megbocsájtva, de már agyban írom a teendőket neki :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 10:18-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

Olyan zselés izém is van, meg cseresznyemag párnám is meg még egy harmadik féle melegítő párna :-) Nimródnál mindent bevetettem...
Azt találtam ki, hogy ebből fejek amíg nem rendeződik kicsit a dolog.

Kiskakasod a szemétdombon cuki lehetett! Fotó van?

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,

És ezt sem kéred?
Gátregeneráló spray - kicsi fogyott csak
http://hu.motherlove.eu/?q=node/13

Dodi, Tike esetleg bármelyik cucc, ha a staféta tulajdonosa passzolja?

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

Köszi :wink: , igyekszem még most kicsit ráncba szedni, mert én meg attól félek, hogy a pici mellett, kialavatlanul még kevesebb türelmem, meg energiám lesz rá :roll: :oops: . Amúgy nincsenek vele gondok, egyszerűen nála már egyértelműen elkezdődött a dackorszak, és hozza a kötelezőt :twisted: :lol: . Anyum már pár hónapja mondta, hogy szte már "kezdődik a buli", hát igaza lett :lol: . De nem vészes, csak ha nyűgös, akkor ez állandó program, meg ugye most lefeküdni sem mindig akar... :twisted: . De egyelőre jól bírom...kíváncsi vagyok meddig :twisted: :lol: . Már volt, hogy eldurrant az agyam, és ordítottam, hogy "nemhiszemelhogymindenértkönyörögnikell", de bevágtam magam a hálóba, 2 percig szúszáááztam, ő addig megszeppenve téblábolt az ajtóban, és ennyi :lol: .

Boo!

Botond azóta tök jól elvolt, de a fektetést elcsesztem, mert fél12-12 felé szoktam letenni, de ma korán is kelt, meg bazi álmos is volt, de olyan jól elvolt a kiskutyával bent, hogy gndoltam még nem álmos. Az előbb vittem aludni, és megint hiszti volt belőle :( . Sajnos túl sokáig vártam. Ő váltig állította, hogy még nem akar aludni, aztán ehhez képest 3 perc sipákolás után bekómált :lol: . Csak ilyenkor olyan fosul érzem magam, hogy ha előbb teszem le, akkor erre nincs szükség... :? .

Én is nyomi vagyok, mindjárt le is fekszem :wink: . Az egyik csaj írta a másik topicban, hogy neki milyen jól esik ez az idő.... :shock: :shock: :shock: :shock: . Sztem a földön nincs ember, akinek ez rajta kívül jólesik :twisted: :lol: .

(Jéé, fent van a fiam, csak molyol :shock: . Most kiabált ki, hogy "Anyaaa, Babuka nem aaaszik" :twisted: :lol: :lol: :lol: . Nem baj, majd fog :twisted: :lol: :lol: :lol: .)

Kiskakas :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocok!

Ari vagy, de bugyijaim vannak még az előző szülésből, a 200 forintos Tescos nagymamifazonú :lol: . Az a vágásomat sem zavarta, mivel a köldökömig ért :lol: :lol: . Betétet mi kaptunk a kórházban (tök normálisat), és abból tudok is nyúlni itthonra :P , de a múltkor is csak 1-et használtam, mert nagyon keveset véreztem, és elég volt a sima menszis betét :wink: .
Gátregeneráló zselé sztem nekem max. akkor kell, ha apa egyszer nagyon megtáltosodik :twisted: :lol: :lol: :lol: :oops: .
Viszont ez a zselés bigyula majd lehet, hogy nem árt, de azért meg majd sipákolok, ha eljön az ideje :wink: :lol: :lol: . Botondnál nekem pont azzal volt a gond, hogy állandóan dőlt belőlem a tej, mondjuk így legalább sose volt csomós, és nem gyulladt be, de százával használtam még a legjobb melltartóbetéteket is, és folyton tucsogtam éjszaka :? . Nekem vmi nem stimmel a tejleadó reflexemmel, roppantmód lelkes riska vagyok :lol: . Nálam egy kisbabás reklám egy komplett felsőruházat-cserével volt egyelő :lol: :lol: :lol: . Kíváncsi leszek, most is ez lesz-e :roll: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

TeApa :lol: :lol:

Találtam még málnalevél teát is. Valaki?

Enyémapa már tereget és mindjárt indul bevásárolni :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Pocok! Előttem van Nimród,ahogy szeretgeti Borit :D Nagyon édes lehet!!

Boo!Lili a múltkor a következőt adta elő: odatolta a dobozát az ablak alá,felmászott rá és onnan felült a párkányra... Így néztünk apával :shock: :shock: Amikor ő bent van a szobájában,mindig csukva van az ablak,pont az ilyen és ehhez hasonló "balesetek"végett. Hirtelen nem is tudtunk mit mondani,leszidni is elfelejtettük,annyira ledöbbentünk :D De utána elmagyaráztuk neki,hogy ezt nem szabad. Hihetetlen,hogy miket képesek már kitalálni...

Az én gyerekem ma meglepően jól viselkedik,bár ő is nyomi,reggel 8-kor kelt és most megint alszik,de nem hisztizett,pedig volt vásárlás közben olyan szitu,amikor azt hittem fog :oops:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ha valaki shoppingolna: crocs.eu-n ma 15% kedvezmény van mindenre.

KépKép

KépKép
kispocok13

Apósom megsértődött :?
Jött volna holnap, de Apa mondta neki hogy tán egy ötnapos gyerekhez még nem kellene... Ráadásul az az első nap hogy négyesben leszünk. Hozzáteszem, eddig összesen kb kétszer volt képes eljönni hozzánk...
Basszus, a saját apámat sem engedem még ide, aki hetente minimum egyszer átjön - nem esik neki jól, de megérti az indokokat és elfogadja. Após meg eljátssza a hattyú halálát...

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok - betéteket passzold tovább nyugodtan, nem szándékozom a közeljövőben szülni, ami maradt azt is felajánlom a topic-ban lévőknek, meg vannak terhesrucik is csajok, nem kell valakinek?

Kép

Kép
leo50

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 10:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

pocok!
Nimród írtó cuki lehet,ahogy hugizik...
majd képeket dobjál...

Kiara hál sitenek még mndig szereti öcsit,pedig most jöttem rá,h holnap
lesz 1 hónapos...úgy elszaladt az idő.még csak most jöttünk haza a
kórházból.
és képzeljétek mi is haladunk a bilizéssel...
egy ideig hanyagoltam,de a héten újra előkerült a bili és tegnap belekakilt,
ma meg többször bele is pisilt...ráadásul véletlenül zenélő bilit vettünk,de most
már nem is bánom,m Kiarának tökre tetszk,amikor elkezd zenélni és ez öztönzi,h
újra belepisiljen.kb 10perc alatt 3szor is belepisilt...

na meg a tegnapi nap Kiarának is betett csak ő éppenséggel egész nap
nem aludt,de így este fél8kor ment már magától aludni 9helyett...

tike!
mikor mész uhura?
már én is tök kiváncsi vagyok,h milyen nemű a babátok...

Kép
Kép
csibe83

Boo,

Jó, majd megoldjuk a transzportot - mondjuk enyémapa elviszi a műhelybe?

Spray - Nimródnál természetes szülésre készültem anno.

Vonalzót próbáltam, de mobilon átvisz vmi másik oldalra :twisted: :twisted: Gépet meg nincs erőm nyitni.

Vasárnapért tényleg kár...

38 fokos nemtommim van :-(

KépKép

KépKép
kispocok13

pocok!
cicid hogy van?
nincs köze a lázhoz?

Kép
Kép
csibe83

De, tuti, és még valami húgyúti fertőzés is esélyes...

KépKép

KépKép
kispocok13

pocok!
bassus szegény...
remélem hamar rendbejössz...
cicidre sajna nem tudok megoldást...
meleg zuhany alatt maszírozd...

Kép
Kép
csibe83

Tudom, de a császárseb miatt nem merem...
Seresznyemagparna, fejés, AB, Panadol, aztán meglátjuk.

KépKép

KépKép
kispocok13

pocok!
ja tényleg,totál kiment a fejemből...
hát remélem sikerül...

Kép
Kép
csibe83

Pocok!

A tickerplayground héber lett :twisted: . Gépen se nyitja meg :?.
Csináltam Borinak egy ideiglenest (ha nem baj), aztán ha lesz lelkierőd megváltoztatod. Igyekeztem a leghasonlóbbat a mostanihoz, mert anmúgy nem tudom milyet szeretnél... :wink:
Itt a kódja:
KépKép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jéé, betette :lol: .
De amúgyis elcsesztem, mert rövid lett. Itt a hosszú, csak majd töröl ki a 3 pontot a végén az url elől! Azt csak azért írtam bele, hogy be tud tenni :wink: :
KépKép...

Persze ha nem tetszik, nem muszáj használnod! :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Hát bazzeg, nem is a végére írtam, hanem a szövegbe :shock: :lol: :lol: .
Na, akkor most kitöröltem a végéről a [/img][/url] -t, azt tedd oda :wink: . Vagy ne :lol: .

[url=http://lilypie.com]Kép[img]http://lb1f.lilypie.com/gOY5p2.png

KépKép

KépKép
kicsidodi

Oké, feladom :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha szeretnéd, átküldöm e-mailben.... :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Rájöttem, a lányodnak feltünési fiszketegsége van :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 10:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok!

Olyan szívesen írnék vmi okosságot, de semmi ötletem sincs :( ! Bnőmnek hasonló volt anno, érezhetően televolt a cicije, de egyszerűen nem jött ki neki :shock: . Fejte többféle géppel, megtanítottam kézzel is, sőt, már annyira kész volt, hogy én is megpróbáltam, és fél óra alatt jött le 15 mili neki, közben meg a falat vakarta szegény. :( De nála az volt a baj, hogy szülés után 3-4 napig többször elájult, annyira sok vért vesztett, és a világát alig tudta, fel se vette a babát, nehogy elejtse...stb. szóval hiába durrant be nagyon a cicije, nem fejt semmit, és 5-6. napra meg már úgy begyulladt neki, hogy "betokosodott" :( . De nálad nem értem, mert te fejtél... Meg ugye nők ezrei "igény szerint" szoptatnak, mégsem "áll be" a cicijük. Sztem neked is túl drasztikusan lövellt be a tejed, de hogy azt onnan hogy lehetne kivadászni :roll: . Ha magamból indulnék ki, azt mondanám, simizd sokat Borit, meg nézz babás filmeket.... :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Boo!

Én anno vettem csilliárdést egy szopis melltartót, ami akkora, mint a fejem :shock: :lol: :lol: . De sztem most is jó lesz :twisted: . Viszont nem nagyon csípem, olyan buzi szaténos anyaga van, és ha rámegy egy csepp tej, megkeményedik az anyag :shock: :? . Amiket vettem cserének, amíg ez szárad, gagyikat, azokat jobban szerettem :twisted: :lol: . Vagyis én elég hamar átálltam utána a sporttopokra, mert csak kibújtam belőlük ugyanúgy, de jól tartottak, kényelmesek voltak...
Ez tökre tetszik, mennyiértvettedhol? :lol:

Nekem is vásárlási kényszerem van mostanában :oops: . Tökre rá lehet szokni. Tavaly volt olyan fél évem, hogy nem vettem magamnak semmi újat! Semmit, max fogkefét! :lol: Viszont ha elkezdek venni egy-egy felsőt, vagy vmit, akkor vérszemet kapok :twisted: :lol: . Gyereknél detto, mert azt mindig jobban meg tudom magyarázni apának, hogy húdekellett, meg neki ő se sajnálja, de szte nekem nincs szükségem 30. felsőre, mivel nem növöm ki őket, és annyi van, hogy nem is használom el :roll: . Tök hülye, nem?! :? :lol: :lol: :wink:
De mentségemre legyen mondva, mivel gyerekkoromban nagyon szegények voltunk, mindig nagyon odafigyelek az árakra, és occsóér veszek mindent :wink: . Meg én sajnálnék 6-8 ezter egy felsőre, mikor abből vehetek akár 2-at is máshol :twisted: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo,

Szopis melltartóm nekem Anita van, asszem Brendonból, nagyon szeretem.
Elektromos mellszívóm is van, köszi, ari vagy, azzal csinálom főleg, kézzel ma próbáltam először.

Miron - mi ilyenkor azon röhögünk előre, hogy nemsokára ketten nyomják majd ugyanezt.

Dodi,

Köszi, bevetek mindent :-)

Vonalzót mindjárt próbálom, nagyonédes vagy!

Cici: nekem a barátnőm, aki E kosarat hord, stírölte pasimódra a melleim a kórházban :-) 80Bből 85Cben nyomom :-) mondtam neki, hogy kicsit én is hadd élvezzem ki a dolgot :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Nem rakja be :-( jöhet a mail !

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 10:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo: nem értem ezt miért nekem címezted :lol: , de mi tavaly szívtunk a gázzal és lehet kérni részletfizetést, 1 évre adják és kamatmentes, telefonon beszólsz, kiküldenek egy szerződést, visszaküldöd és ennyi. Nekünk most járt le a tavalyi túlkapásunk :twisted:

Képzeljétek Hédi olyan jeleket produkál amiből nagyon úgy néz ki, hogy nem kis gondjaink lesznek testvérféltékenység témában. Tegnap megtalálta az elcsomagolt játszószőnyeget, mi ez? mondom, hogy a tesóé lesz. megnézheti? meg. kibontjuk, megmutatom, elmagyarázom, hogy pici baba még mással nem tud játszani, aláfektetjük és nézegeti stbstb. Ő is kipróbálta. eddig semmi gond. Mikor mondom, hogy csomagoljuk össze, mert a tesóé lesz, tegyük vissza a helyére. Na azt a hisztit, keserves sírást- nem hagytam és elpakoltuk és megígértem neki, hogy neki meg csinálok nagylányoknak való sátrat amibe be lehet bújni stbstb. Egy idő után megnyugodott. este mire hazaértem a céges búcsuztatóról már az apjával újból előszedette, bár szépen mondta, hogy a tesóé lesz. Aztán elővetette a hordozót, belecsücsült, tetszett neki. Elmagyarázom, hogy ez is a tesóé lesz, mert ő még nem tud menni, ebben fogjuk vinni. Beletettem a játékbabát, hogy így fogjuk becsatolni stb stb. Olyan dühvel tépte ki a babát, hogy neeem, Hédi baba csücsül bele, hogy aggasztó volt. Apa lecseszett, hogy minek hergelem a gyereket, én meg, mert inkább most még egy játékbabával gyakoroljunk, mint a tesót rángassa meg :roll: :roll: Ja és apa megígérte neki, hogy vele alhat. Mikor szóvá mertem tenni, hogy én egész héten a mindenki a saját ágyában alszik projectet nyomom és talán nem kéne 1 nap alatt felrúgni akkor megsértődött, hogy ő nem tud jót csinálni. Lefektette maga mellé, de mivel szólt a tv nem tudott elaludni, 20 perc forgolódás után mondtam neki, hogy lesz szíve s a helyére vinni, 2 perc alatt elaludt és reggelig nyomta. Reggelig - na jó ma is fél 6kor keltünk :twisted: :twisted:

Csibe: pénteken megyek uh-ra és azt hiszem összeszedtem valami kis gombát is, mert viszketek, bár folyásom meg nincs :twisted: :twisted:

Képzeljétek apa főnöke tegnap megkérdezte őket, hogy be tudnának-e menni ma dolgozni? :twisted: :twisted: Megsértődött mikor mondták, hogy nem...nem gondol ez az ember bele, hogy 3 hete nincsenek itthon, akkor még szombaton is menjenek be :twisted: :twisted: :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

ja és nem mellesleg tegnap bekrepált az anyóséktól örökölt, letett gáztűzhelyünk. Külön bosszantó, hogy ott áll a kisszobában 3 éve bontatlanul egy indesit beépíthetős sütő és főzőlap, vadiúj. Annak idején könyörögtem anyukámnak, hogy ne vedd meg, mert az építkezés után nem lesz még majd 1 millám konyhabútorra jó ideig - ő megvette. Én meg bepipultam, most azt meghírdetem, úgysem tudom hova rakni, ha Hédi beköltözik és veszek végre magamnak egy normális tűzhelyet. Szóval ha valakinek kell van áron alul egy vadiúj elektromos süőm+ főzőlapom :lol:

tike

Boo,

Most jöttem rá, van egy mellkidobós Bredonos pizsim (felső+short), de nekem nem jött be, egyszer volt rajtam, Brendonos.
Berakjam a pakkba? Összerakok mindent, max nem használod...

KépKép

KépKép
kispocok13

Tike,

szerintem Hédinek csak meg kell szoknia a gondolatot hogy tesó érkezik. Ne parázz rajta :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 10:53-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi, Boo,

Köszi a vonalzót :-)

Tike,

Eszembe jutott még valami: Nimródnak van két tesós mesekönyve, amiket olvasgattunk Bori érkezése előtt:
1) Finy Petra: A tesó ügy - ennek a humora inkább felnőtteknek való, de Nimród is szerette
2) Bartos Erika: Anna és Peti sorozatból: Kistestvér érkezik

Boo,

persze majd írok... Majd a legközelebbi talin meghívsz valami nasira.

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok: Köszi, megpróbáljuk a könyvet is. Neked akartam még írni, hogy nekem jópár mellgyuszim volt Hédivel és hülyén hangzik de nekem sokat segített. Káposztalevelet húsklopfolóval jól megtöröd, hogy levet engedjen ( bár lehet hogy reszelni is lehetne) és azzal beborogatod, rá egy száraz textilpelus, naponta 1-2x fél óra és persze szopiztatás, meg melegvizes zuhany meg fejés. A káposzta nagyon jól leviszi a gyulladást, utána könnyebb kicsalogatni a tejcit. Nekem volt tejlázam is jellegzetes tünete, szopi után lejjebb ment és ahogy telt a cickó ment fel a láz - nekem anno be kellett vele mennem a kórházba ahol géppel lefejték és a kórházi védőnő kézzel is megdolgozta, ő tanított kézzel fejni is. Utána egy darabig minden szopi után üresre kellett fejnem, de aztán ezzel is fokozatosan leálltam ,mert át lehet esni a ló túl oldalára.

Boo: Nekem mondjuk ebben a helyzetben nem a tesó érkezése fordult meg a fejemben, :oops: :roll: szimplán egyikünk sem alszik nyugodtan ha hárman alszunk együtt, és baromira zavar a rugdosása, meg ha már elaludni ugyan nem tud egyedül legalább ne csesszük el mégjobban :twisted: :twisted:

Ma egész nap bugyiban volt és még nem volt baleset :lol: :lol:

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 10:55-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Véééégre jól aludtam éjszaka! :D :D :D :D Botond felsírt 5-kor, nem tudom miért, csak megsimiztem kicsit, és aludt is tovább. Viszont már akkor éreztem, hogy milyen kipihent vagyok (konkrétan abban a pózban keltem fel, amiben elaludtam, és még a nyálam is csorgott :oops: :lol: :lol: ). Aztán apa reggel felkelt Botonddal, és hagytak aludni fél10-ig 8) .
És ami a legjobb az egészben: a pocakomnak egész nap semmi baja sem volt! :D Nem fájt, nem feszült, nem keményedett, babuka is sokat aludt, végre jólérzem magam a bőrömben :D . Annyira jó :roll: :lol: . Itt ma szép idő volt, úgyhogy sztem engem a hidegfront vág haza nagyon, mert ahogy jobb idő lett, elmúlt a nyűgöm :wink: . Szóval innentől remélem, hogy nyár lesz a nyár, mert így simán elvagyok! :D :D :D
Szabi ma költözött haza, mire felkeltem, már szinte ki is pakoltak mindent, viszont egész nap pakolásztunk nála, mégsem volt semmi bajom! Ebből látszik, hogy tényleg csak a kevés pihenés volt a bajom, de hát nem rajtam múlik sajnos. Hiába fekszem sokat, a vergődéstől nem leszek jobban, csak ha jól alszom... :?

Vásárlásmániások! :lol:
Beugrottam a H&M-be Botondnak hosszúgatyát venni, mert mindet kinőtte! egy darab se volt neki, ami ne lett volna rövid :twisted: :lol: . A lényeg, hogy bazinagy leárazás van, ráadásul holnapig olyan akció is van, hogy a leárazott termékekből, ha hármat veszel, a legolcsóbbat ingyen kapod :D . Ergo vettem 3 db 700 ft-os csőtopot, de egy aji volt, szóval 1400-ért lett 3 felsőm. (Mert ugye elmentem Botondnak gatyáért... :lol: ). Botond kapott 2 melegítőnacit, egy farmert, meg egy "oldalzsebest" ajiba, Andor meg egy komplett melegítőt, meg egy farmert ajiba :D :D :D . Nem tudom, mindenhol van-e ez az akció, én a Duna plazaban voltam, Botond méret mondjuk ott már alig volt...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tike!

Én magamtól fogalmam sincs mit tennék, ha Botond így viszonyulna a kistesó-kérdéshez :oops: . Szóval csak azt tudom mondani, amit csinálnék: elolvasnám a Suttogó(k), a Picik és Kicsik, vagy a Szuperdadus erre vonatkozó részeit (így is el fogom:wink:), meg mindent amit találok :oops: :lol: :lol: :lol: . Közel sem biztos, hogy Botond az előzményeknek megfelelően jófej lesz a babával, és az sem, hogy Hédi "rosszul viseli" majd, de ezek a dolgok sztem is erre utalnak, viszont nem véletlenül szentel minden normális gyereknevelési könyv egy fejezetet ennek a dolognak! És a "felkészítésen" nagyon sok múlik, szóval tényleg érdemes már most utánanézni, hogy mit hogyan kéne csinálnotok :roll: :wink: . Én pl. biztos nem raktam volna el a játszószőnyeget :oops: . Ismerve a fiamat, az pontosan addig izgi, amíg nem játszhat vele :twisted: . Én pont hogy mindent "kipróbáltatok" Botonddal, belevonom, hogy szerinte jó lesz-e Andor babának, ő választhat...stb. A hordozót is ki kellett próbálnia, mikor megkaptuk Loistól :twisted: . 2-3 alkalommal kérte, hogy hagy üljön bele, 1 perc után rájött, hogy ez bazira uncsi, és ment játszani mással :lol: . Nem hinném, hogy ennyitől tönkremenne, a játszószőnyeget ki lehet mosni, a kiságy, a babakocsi elbírja...stb. Szóval ők még elég kicsik ahhoz, kipróbálhassák a dolgokat sztem. A kereszttesója, Áron motyóit is végigpróbálta anno, aztán túlvolt rajta. :wink: Mindig a tiltott gyümölcs az édes :twisted: :lol: . Főleg egy dackorszakban lévő törpének
:lol: :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Héékáááás, hol van mindenki? :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 10:57-kor.

KépKép

KépKép
boo

Én is vagyok, csak kómázok egész nap... Hajnalban sikerült olyan pózban szoptatnom, hogy beállt a hátam... Így most egész nap fekszem, Apa látja el az egész családot...

Tike,
Ötletet köszi, feljegyzem. Bár úgy néz ki, a csomóktól sikerült megszabadulni, bár lázam még mindíg van :evil:

Szóval, nem vagyok túlzottan fitt így lázasan, szétharapott cicikkel, görcsölő háttal, húgyúti fertőzéssel.

KépKép

KépKép
kispocok13

Na mi az, kripliségem mindenkit elrettentett?

KépKép

KépKép
kispocok13

Tike,
Hédi azóta is bugyiban? Oooooolyan ügyes!

Dodi,
Shoppingolásodért irígy vagyok :-)

Mi:
Gyerekorvos szerint is működőképes a Lány, csámpi lábait kell tornáztatni, de ezt már tudtuk.
Szerinte kicsit sok volt a súlycsökkenés (3500ról 3190re), de sztem már behozta, mert nagyokat eszik, ma hajnalban 110et betolt.

A nap fénypontja: 61kg vagyok :-) 65ről indultam, kb 72vel mentem be.

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

Kis vámpírlány nagyon ügyes :wink: ! Cicid, hátad hogy van? :roll:
Húú, 61 kiló vagy?! :shock: :D Akkor tehát egy terhesség tényleg 10-12 kiló, ahogy mondják, és amennyivel kevesebbet hízol, az effektív belőled ment le :roll: :lol: .
Én Botonddal a víz nélkül pont olyan 12 körül híztam, viszont 2-3 hónappal a szülés után -4 kilónál jártam, mert nem kívántam enni a melegben, meg el is felejtettem sokszor( :oops: ), anyu rakta mindig elém, meg hát az igénybevétel... :P
Szóval azért te egyél rendesen, mert biztos nagyon csini vagy (iriiigy :oops: :lol: ), de nehogy kipurcanj nekem ropilány :roll: :lol: :lol: :wink:.

Én most már a súlyomat kevésbé veszem alapul, inkább a centiket nézem a combomon, meg a karomon, mert ami oda megy, az bizony felesleg :twisted: . Most híztam fél-1 kilót megint, de a pocakom 4 centit nőtt, szóval nem is csoda :wink: . Meg figyelek a kajára, szóval az a veszély nem fenyeget, hogy nagyon elhízzak.
Viszont pár napja állandóan farkaséhes vagyok :twisted: . Nem tudom mi lelt, de nem vicces, hogy folyton a kajára gondolok :shock: :lol: :lol: . Sztem lehet, hogy megint sok a savam, és ezért érzek állandóan éhséget, nem? :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

Azért közelsem vagyok ropilány... És hidd el, nem éhezek, sőőőőt :-)
Te viszont ne fogd vissza magad, kell az energia a picinek - szopi alatt úgyis lemegy!

Hátam valamivel jobb, szerintem a láz miatt is görcsölt be - azért még pihizek.
Cicik már nem csomósak legalább, de az egyik szét van harapva mert nem hajlandó még rendesen bekapni, a bénábbikból még mindíg nem tudok szoptatni a befordulás és egyebek miatt, de edzem a mellszívóval. Viszont ma már 3 sugárból jött belőle a cucc, ami az eddigi cseppekhez képest haladás.

Csajok,
Nem vacsizunk még egyet, mielőtt Boo is kétgyermekes mami lesz?

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,

Neked akartatm még írni a rugalmas hordozókendő témához:
Nekem van, szuperjó, csak ajánlani tudom - anno a Lilliputi-ból rendeltem. Viszont számíts rá, hogy sokáig nem fogod tudni használni, mert - ha jól emlékszem - kb 7-8kgnál már túlságosan nyúlik, lehúzza a baba súlya.
Ha később szülnél pár hónappal, mondanám hogy kölcsönadom az enyémet de így valszeg mi is javában hadználjuk majd.
Nem tudsz valakitől/valahonnan kölcsönözni inkább?

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?