2004.11.26 07:46
2004.11.26 07:55
Fel ev, huha!
Pedig a fejemben volt.
Hogy vagytok? Keveset meselsz Dorcirol. Miket tud mar? Forog? Nyulkal? Mikor kezded a hozzatapit? En most hetvegetol tervezem. Nem varom ki a 6 honapot, mert Lili nagy elvezettel szurcsoli igy is az alma levet.
Mindkettonek van egy hatulutoje, dec 18-19-en dugig lesz a varos, hiszen utolso hetvege karacsony elott. December 30-an pedig sokan elutaznak, vagy vendegeket varnak, vagy szabin vannak. De nekem mindketto idopont megfelel!
Csak remeljuk nem lesz nagy ho, mert akkor nem biztos, hogy be tudok menni a varosba.
Szerintem pedig Maya kulseje inkabb papas, de Maxi kifejezetten mamas.
Jobban vagytok?
De mar kezdem oket megszokni.
A kutyazasra, mar rem kivancsi vagyopk.
2004.11.26 09:14
.
.
Regebben allitolag ugy adtak...
2004.11.26 09:22
Kíváncsi vagyok a hozzátápira, majd mesélj!
És tényleg úgy van, ahogy írod!
Kíváncsi vagyok nap közben is így lesz-e? Csak így most variálhatom át a sétánk időpontját megint.
2004.11.26 09:33
És sajna most sincs túl sok időm rá.
De egyszer csak kész lesz.
2004.11.26 10:35
En magam csinalok minden csaladtagnak egy 2005-os naptarat Lili kepeivel. Mar elkezdtem es nagyon jora sikeredett. Mar csak megfelelo papirt kell venni es kinyomtatom.
Lili mar ujbol a babakocsiban ul, es nem a babakocsira szerelt hordozoban.
De jo hir, hogy beallt 25 naposra, ahogy mindig is volt.
2004.11.26 10:40
Csak emlékezetbol, mert sietek, Martin az ágyában játszik és ez nála kb 10 perc nyugösködés nélkul
Szépek a gyerekek
2004.11.26 13:35
Az jobb also! (éjjel volt egy nagy orditas, alig tudtuk megnyugtatni, Tomi mondta is, hogy ez csak a foga lehet, cici sem kellett és bejött
) 2004.11.26 13:47
2004.11.26 15:05
Remenykedunk az elozoben.
Szerintem nem jol adtak be neki az oltast es ezert nagyon fajhatott.
Hurra! Nemsokara koveti a bal is.
2004.11.26 15:18
Mostanában max.40 percig sikerül neki egyhuzamban.
a végén remélem Bendi is kap diplomát

Édes lett a feje
Báááár, Dani elég sokáig húzta...

Lassan indulunk Daniért. 2004.11.26 16:01
2004.11.26 16:42
Szerelem ez első látásra kérem szépen!
Nagyon cuki a lánykád a copffjaival!
De a szándék megvan!
2004.11.26 17:35
. A fejforgatas itt is megvolt, de 2-3 napig lefogtam neki, hogy ne tudja forgatni, persze csak nagyon finoman. Eloszor aggodtam, meg mondta is Krisztanak, hogy belefurja az orrat a matracba, de vegul olyan szepen oldalra teszi a fejet es a forgatas is okes
. Udv az elso fognak
. Az otthoni mobilimra gondolsz ugye?.
no egye-fene!
.
. Latnad Lucast tiszta tojas, csak a nyakanal van haja, teljesen olyan mint egy nagyapo. Mit csinalt a ferjed itt, es merre lakott Helsinkiben? En lemaradtam valamirol? Nem Lili az elso gyerek a csaladban? " ha a gyerekek nagyobbak lesznek" mondatotra gondolok. Kulonben meg mindegy, mindenkeppen ugorjatok be hozzank, majd sutok valami fincsit, meg keszitek valami finneset pl. makaroniladikot
.
. Dorka tiszta apja. A zoldseggel kezdendo hozzatapit szerintem az allergias megbetegedesek miatt ajanljak eloszor.
8 szog, oke megkapjatok. Ivaszt: tudod ugy finnesen
, de mondhatam ... ugy magyarosan
. 2004.11.26 20:31
)
2004.11.26 21:27
, Alina még mindig az anyatejet preferálja jobban, és mostanában egyre jobban igényli, hogy ölben szoptassam, ezért egy kicsit fáj a hátam, hiába ő is hízogat, viszont elmentem gerinc tornára. Olyan jó volt!!!! 2004.11.26 22:49
. 

, Mostmár igazán vehettek Lilinek csatot is. 2004.11.26 23:17
2004.11.27 07:59
Sose volt meg ilyen.
A hajrol nem beszelve. Imadja tepkedni, es szokasa, hogy az arcat belefurja a hajunkba.
En hiszek benne.
Akkor meg nem voltunk egyutt.
Nincs masik gyerekem, azt ugy ertettem, majd ha meglesz a masodik.
Mi jovo tavasszal kezdjuk el a masodik tervezeset.
2004.11.27 08:35
S tényleg már milyen nagyok!!!
Továbbra is nagyon mozgékony, most kezdett el igazán "beindulni". A hasáról a hátára teljesen új technikával forog, vissza ugyanúgy segítséggel, mint Valiéknál.
Viszont a hason kúszás nagyon jól megy neki, már amikor csinálja. Továbbra is popsit púposít, bár a lábait már úgy tologatja előre, mintha négykézláb lenne, csak arra még nem jött rá, hogy a kezét is ki kellene nyújtani hozzá, így a pofija bele van fúrba az ágyba.
Ja és folyamatosan kiabál mindeközben, szerintem ez is hasonló lehet Valiékéval, néha már szólok neki, hogy azért vegyen levegőt is.
Köszi neked Kriszta!
Ne csapjatok agyon, de én imádom a telet! Bár most így bébit öltöztetni elég macera, azt ő is nagyon utálja, de én mégis szeretem.
Olyan jó, hogy sikerül azért jelentkeznetek Ildikó, Kriszta!
Örülök, hogy jól vagytok ti is! Nálunk még mindig csak a nyálzás, meg rágcsa van ezerrel...
Remélem ma megelőzlek.
-.
S hogy tudsz tanulni mellette, minden elismerésem a tiétek, nagyon-nagyon ügyes vagy, csak így tovább!
2004.11.27 13:50
2004.11.27 15:31
A Ginó miatt lett Nandának cimzve.
2004.11.27 15:40
2004.11.27 17:07
2004.11.27 17:20
Gondoltam még esetleg,hogy a sok gyógyszer is megkavarhatja szegényt,lehet,hogy azért is ilyen nyugtalan.
Maya még a szájába is beledugta a kezét,az orrát,bajuszát,szemét piszkálta....,de ez az áldott jó lélek mindent hagyott neki
Szerintem nálunk is hamarosan kibújik,Maxi mindent rágcsál,néha úgy beleéli magát,ha nem sikerül neki bekapni amit akar iszonyúan el tud keseredni.Kis Méregzsák
A vizsgálatok szerint minden rendben,de ki tudja milyen következményei lehetnek később
2004.11.27 18:23
A tieitek ezt hogy oldják meg?
Látom nektek is mindig kijut a jóból.
A képen Maya nagyon hasonlít rád.
Nagyon sok puszi!
A zármizéria rossz lehetett. Emlékszel, hogy terhesen én meg kizártam magunkat Danival?
:szia! Édes a kép!
Megyek hozzátok szánkózni.
Lili a képen olyan édes, úgy néz ki mint a Flinstone családból Enikő.
Gondoltam, hogy mindenképpen imádni fogod a manódat.
A lakásunk tényleg olyan mint 1 játszóház.
Legközelebb legyen itt a nagy tali!
A babáid nagyon szépen fejlődnek és annyira szuper, hogy tudod szoptatni őket!
2004.11.27 22:28
Aztán itthon, mikor elkezdtem vetkőztetni és énekelni a kedvenceit 5 perc alatt megnyugodott, vigyorgott és tök jót fürcsiztünk.
Mindenütt jó, de legjobb otthon!
Az éjszakára baromi kíváncsi vagyok, nagyon szeretném, ha olyan lenne, mint a tegnapi, de nem igazán bízom benne. Majd holnap beszámolok.
Emlékszem Zsuzsának is voltak ilyen bajai, Ő kelt is fejni. Viszont ami félelmetes, hogy Gergő utána 10 perc alatt úgy leszívta a hihetetlenül bedurrant cicit, hogy nem akartam elhinni! És szunyált tovább.
Puszi
Karcsi meg is kérdezte, hogy mi van, min akadtam ki, felolvastam Neki, hát Ő is teljesen kiakadt!
Aztán nagyon mérges lett, hogy szegény barátnőd, hogy lehetett ilyen buta! Azt hiszem egész életében bánni fogja, még ha nem is lesz gond a picivel!
Most mi van, ha potyára megy be? Elment egy pár óra az életéből. De szegény kisbabával nem történt volna ez!
Úgy sajnálom szegénykét! Majd hozz róla híreket, jó?
2004.11.27 22:30
Ez a kutyus nagyon tetszik nekem, hol vettétek?
2004.11.27 22:33
. Látom, hogy neked sem könnyű, biztos rossz, ha betegek a gyerekek. 40 fokos láz nagyon magas, nem csoda, ha ki vagy merülve. Küldök egy kis pozitív energiát

. Hátha segít. Gyógyuljatok meg hamar! Kár hogy nem tudtok jönni. 
!!!
2004.11.27 23:02
Az utólsó kép nem erről tanuskodik.
A többi kép is édes!
A pozitív energiák megjöttek köszönöm.
Esetleg nincs raktáron egy pár fölös álommanó Gergőnek?
Mondjuk a doki se lehetett magánál, hogy nem hívta be azonnal a kismamát!! Szerinted tudtál volna mit csinálni a barátnőddel? Gondolom nem.
Ez nem a te felelősséged hanem az övé... 
2004.11.28 07:28
Ilyen veszélyes környéken laktok?
2004.11.28 08:41
Ugy nyitotta a szajat a kanal utan, hogy meglepodtem. 1 kanalbol 3 lett.
Evett volna tobbet is, de nem mertem adni neki. Minden egyes kanal utan elvezettel ette az almat es utana egy hatalmas mosolyt eresztett, majd tatotta ujbol a szajat.
Kepeket mikor latunk? Nincs titka a hajnovesztesnek, egyszeruen csak ilyen.
De mar megint vagni kell, mert megint beleer a szemebe, pedig 2 hete vagtuk. Nagyon gyorsan no a haja. Hihetetlen.
nem lattam.
Majd szolj ha jol lesztek es aktualis, es akkor egyeztetunk.
nem tudok mit csinalni, csak ugy no.
Erre mondom azt, hogy mindig inkabb menjunk orvoshoz, mielott kiderul, hogy nagyobb a baj.
Miert kellett beperelnetek Tommyboy-t? Ezt nem ertettem.
Gyerekek gyonyoruek a kepen. A legutobbi tali ota hihetetlenul sokat valtoztak. Egyszeruen kigombolyodtek.
2004.11.28 08:50
Tegnap éjjel ugyanolyan volt minden, mint előtte. És persze hajnalban 1 órával a szopcsi után kakimanó felkeltett minket és utána már nem tudtam visszaaltatni, akárhogy is szerettem volna.
Pedig álmos volt, de valamiért nem akar aludni, csak mikor már kiájul. Anyukám szerint én is ilyen voltam, úgyhogy szép kis kilátások.
2004.11.28 08:57
Unicum
2004.11.28 10:29
A talit majd megbeszéljük.
Puszi: 2004.11.28 14:22
Remélem hamar elmúlik! És mit csinál? Kézben akar lenni?
2004.11.28 16:22
Délelőtt semmit nem aludt, csak mikor elmentünk sétálni 11-1-ig. Aztán meg 3 körül kezdett laposakat pislogni, de 1 órát kellett Vele küzdenem, a kiságyban ment a bömbi, semmi nem segített.
Végül most a babakocsiban alszik, mert már kínomban abba tettem és abban hajlandó volt elaludni. Nem tudom ez mitől van nála, már arra is tippeltem, hogy jöhet a foga, mert nyűgi is és néha hirtelen felsír, mint akinek fáj valamije.
Szerintetek? Van valakinek valami jó ötlete? Én eléggé tanácstalan vagyok!
2004.11.28 17:10
A "kismenyem" nem az én az én találmányom, hanem az övé.
, és csak azért lett lefényképezve. egyébként nem szokásom. 2004.11.28 18:58
Az RTL klub mindent megtesz,hogy szőnyeg alá söpörjék az ügyet.Jövőre lesz a következő
Remélem érthető voltam
Estére muszály adnom tápit,vagy megissza,vagy nem
2004.11.28 19:37
!!!
Nagyon aranyosak es elenkek, ertelmesek, latszik rajtuk!
2004.11.28 21:52
2004.11.28 22:06
Ez a nyűgi meg bármitől lehet, idő, foga, rossz kedv, ki tudja. Egyébként ma Botond is elég is nyűgi volt, egy órától egy fél órán keresztül ordított a kezemben, s hullatta a hatalmas krokodil könnyeit. Ilyen pedig már nem is emlékszem mikor fordult elő vele, hogy kézben sem nyugodott meg. Aztán elaludt a vállamon, majd miután sikerült letennem, persze rögtön felébredt, viszont úgy vigyorgott, mintha előtte mi sem történt volna. Azt hiszem el kell fogadnunk, hogy vannak ilyen napjaik is. Most nagyon bölcs voltam ugye?
Az alvás nálunk még mindig változó. Akkor alszik,amikor kedve tartja, én csak annyiban tudom szabályozni, hogy ha kocsiba teszem és sétálunk, akkor szunyál.
Ginóval kapcsolatban persze hogy tudom miért Nandának küldted...csak tudod nekem is annyiszor eszemben van a spancink, hogy vajon mit meg hogyan csinált volna Botonddal.

Maxi nyűgije javult? S te hogy vagy? Maya viszonya javult az öcsivel? A lányod szerintem is tiszta anyja...de azért te egy ici-picit jobban sminkelsz.
Hát szerintem Tomika akkor is tiszta apja, a lányod meg tiszta te vagy!!!
Az Unicumot mire írta fel a doki?
Átaludt éjszaka.
Lili nagyon édes lehet, amint kéredzkedik hozzátok.

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|