A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Pocok: 61 kiló, hűűű de irigyellek :lol:
láz? remélem hamar megoldódnak ezek a kezdeti bajok :wink:

Mi ma reggel kezdtük a bölcsit újra, ki is akadtam reggel rendesen, erősen vissza kellett fognom magam :twisted: Nem épp kedvenc dadus ( legalábbis nekem) volt reggel, jól esett volna ha 2 hét hiányzás után legalább megkérdezi mi volt a probléma, mikor mentem utána, hogy beszéljek vele pár szót, főként Hédi szobatisztaságáról, annyi volt a válasz, hogy majd megmondom a Marikának ( Hédi dadusa). Itt már ment felfelé a pumpám...aztán amin kiakadtam: vittem Hédinek egy kardit a bölcsibe, ami a fogasán lógott, már a betegség előtt feltűnt, hogy nincs a fogason, megnéztem a zsákjában, nem volt benne...nem szóltam hátha valaki véletlenül vette le, elkeveredett stb. Ma reggel a kardi be volt tűrve Hédi polcára éééés a zsákjából néhány ruhadarab ki volt pakolva zsák tetejére :shock: :shock: Kérdezem én, ki és mit keresett a gyerekem ruhái között, mikor a gyerek 2 hete nem volt bölcsiben???Délben nem volt alkalmam rákérdezni, reggel meg nem akartam jelenetet rendezni, de sor fog rá kerülni :twisted: Ma hazahoztam az összes cuccát és ezután inkább viszem minden nap :twisted: Ja és holnap már bugyiban viszem reggel :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Tike,

Bölcsisnéni jó nagy bunkó volt :twisted:

Amúgy lehet hogy valakinek a cucca elkeveredett és azt keresték
Hédi rucijai közt? Vagy emlékeztek hogy volt egy kardigánja amikor megtalálták, csak nem voltak benne biztosak és megnézték van-e a cuccai között kardigán?
Nálunk van egy olyan doboz, ahova az összes gazdátlan cuccost berakják - ha nem találunk valamit, ott kell
először keresni.

Lázam tegnap még volt, ma még nem, pedig már szopiidő van - szóval akkor nem tejláz :-)
Bár a nőgyógyim szerint a hőemelkedés normális a szopi miatt. Antibiotikumomra a gyerekorvos annyit mondott hogy a húgyúti kiröhögi, írt fel másikat.

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo:

a hordozókendőhöz én is hozzá akartam szólni...és ugyanazt amit Pocok is írt :D hogy az kb 7-8 kilóig volt jó (vagy inkább 5-6) nekünk is,utána már a nem rugalmas kendőt kell venni.....

Amúgy én szívesen kölcsönadom a miénket!!!! :D
Szintén Liliputis tejeskávé (???) színű (ami annyit tesz,hogy kb. libafos színű) .
Mondjuk az a baj,hogy otthon van és mi csak augusztus végén megyünk haza (illetve 19.-én) ha akkor még megfelel én nagyon szívesen odaadom!
:)

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Pocok: láztalanságnak örülés :lol: Amúgy ha a te verziód az igaz, akkor is elvárás, hogy amit kipakolok azt vissza is teszem. :twisted:

tike

Libafos :lol: :lol: :lol:

Az enyém narancssárga...

Tike,

Jó, persze, a visszapakolás jogos...

Na,
Megyek ébreszteni a Vámpírkirálynőt mert már 4 órája durmol, nekem meg 3kor indulni kell varratszedésre hogy hazaérjek mire Apa indul Nimródért a bölcsibe.

KépKép

KépKép
kispocok13

Mokibuci,

Utólag is boldogágos szülinapot Szépnevű lànykádnak!
(nálam a Lia is benne volt a listában csak Apa kihúzta)

KépKép

KépKép
kispocok13

nálam meg Anna Sára volt a favorit vagy Eszter Sára vagy Anna Eszter..... :lol:

A Lia egyszer csak jött,de nekem még mindig (egyszer már Boonak kifejtettem) a Kustánczi (?) Lia jut eszembe róla.
De már barátkozom.................... :lol:

Köszönöm szépen a szülinapos köszöntést! :oops:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Pocok!

Vacsi: nanááááá :wink: :D :D :D !
Örülök, hogy nincs lázad :D !!!

Én már megint ribi vagyok, csak most nem ösztro, hanem progiribi, vagy mittomén....terhesribi :twisted: :lol: :lol: :lol: .
Tegnap apával vesztem össze, mert én 3 hete agyalok a caros gyerekszoba minden négyzetméterén, ő meg 3 perc beszélgetés után benyögött, egy ilyet vmi eldöntendőre, hogy "...nem tudom szívem, de rájöttem: nem is igazán érdekel." Ugyan mindezt a legnagyobb kedvességgel a hangjában, de akkoris :evil: :evil: :evil: . Jóóó nagy kiakadás következett, amire először ő is bepöccent, de aztán vhogy lehiggadt, és megint elkezdett lekamerázni, hogy észrevegyem magam :twisted: :lol: :lol: . Aztán meg megpuszilgatott. Persze ettől még egy tuskó :twisted: , de mindig is tudtam, hogy ő az ilyen dolgokra tojik, és rámhagyja, hogy mi hogy lesz a szobában, szóval nemterhesen eszembe se jutna ilyenen kiakadni, mert ismerem őt. De ezek a buzi hormonok... :twisted:
És tegnap, meg ma a gyerekkel sem viselkedtem normálisan :oops: :( . Nagyon hisztis mostanában!!! De két napja hamar eldurran az agyam, nincs türelmem hozzá, amivel tudom, hogy csak rontok a helyzeten :( . Most se hagyom magam, de üvöltözök, meg csapkodok (nem őt).... :oops: :oops: :oops: :evil: .
Most se hagyom "nyerni", de akkor pl. mi a tökömet csináljak, ha 15x szólok neki, hogy jöjjön oda, és nem teszi?! Sőt, elszalad! :twisted: Ha nem foglalkozom vele, akkor elérte, amit akart, ha én megyek érte, és odavonszolom, akkor következik a hiszti, amivel megint nem tehetem, hogy nem foglalkozom, mert ilyenkor pont azért hisztizik, hogy hagyjam békén :roll: . Ergo ilyenkor rezzenéstelen arccal ráadom a cipőt/pulcsit...akármit, ő közben vergődik, meg visít....nekem meg dagad a fejem :twisted: . Szóval ilyenkor mi van?! A klasszikus hisztit jól kezelem, amikor ő akar vmit, de mi van, ha én akarok vmit, ő viszont nem fogad szót? :roll: (És még durván seggfej is vagyok a hormonoktól :twisted: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: )
Jaaa, és külön dühít, hogy apának szótfogad, soha nem hisztizik...stb. Pedig az életben nem emelt rá kezet, és szinte a hangját sem emeli fel soha! Ez nem igazságos :evil: :twisted: !!!! Bár vlsz. pont ebben van a titok, nem? :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

Ne aggódj, én is ilyen voltam, és Nimród is...

Kitartás :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Na, most megint dühös vagyok apára!!! :evil: :evil: :evil:
Elvitte a világ végére a kocsiját szervízbe (márkaszervíz, azért oda), és egy jóbarátja hozza haza, aki ott vmi fejes. Csakogy a srác speedmotorral jár dolgozni, és elfelejtette, hogy Ricsi ma megy, ezért üzent neki, hogy vigyen bukót a hazaútra :twisted: . A srác ugyan 100 éve versenyzik, és nagyon ügyes is, de ez akkor is egy tetves speedmotor +110 kilóval! És amiért dühös vagyok, hogy Ricsinek már régesrég itthon kéne lennie, de sehol semmi, hívogatom, de hiába :evil: . Csak azért nem kaptam már szívrohamot, mert hol kicsöng, hol meg foglalt, szóval telefonálgat a lelkem, csak épp engem bacik tájékoztatni, hogy mizu! :evil:
Most hívott pont, megálltak enni "dejólvagyunmegvagyunk"....
Hogy lehet ekkora segg, mikor tudja, hogy a motor a halálom?!? :evil: :( És mielőtt elment, már akkor aggodalmaskodtam.... Mit gondolt, hogy eszembe se fog jutni, hogy mi van vele?! :? Ráadásul ez pont azért kéne, hogy magától értetődő legyen neki, mert ha én megyek vhová, főleg messzire, vagy új helyre, vagy ilyesmi, akkor mindig "le kell jelentkeznem", mert különben tökre aggódik, főleg, ha nem ér el... Szóval most ukkmukkfukk :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: . Hülyehülyehülye......
És persze még mindig foshatos, hogy Fótról hazaér-e. Pfff.........

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:04-kor.

KépKép

KépKép
boo

Te tényleg ribi lettél...

Ne csináld már... Felnőtt emberek, családdal, felelősségérzettel - na jó, néha ez nem látszik. De tényleg, semmi gáz nem lesz! Ne hergeld magad, jó????????

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:06-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok!

Valójában nem vagyok ideges :twisted: :lol: . De lehetnéééék! :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: Csak igyekeztem nagyon durcás szmájlikat használni, mert apára nem fogok ráförmedni (nem szokásom, békepárti vagyok :lol: ), de ki kellett puffognom magam :twisted: :lol: :lol: :lol: .
Izgulni se nagyon izgultam érte ( :oops: ), mert bízom a srácban, de ez elvi kérdés :twisted: :lol: . Mielőtt Botond megszületett volna, betegesen féltettem Ricsit, ami nem túl szerencsés a hobbiját tekintve :roll: :lol: :lol: . Fura, de szülés óta elmúlt, és nem terelődött át Botondra, csak megszűnt :shock: :lol: . De mivel tudja, hogy ez a zizim, lehetne figyelmesebb :roll: . Még ha ribi is vagyok :twisted: :lol: :lol: .

Boo!

Én is akarok új forgót Andornak, mert Botondé működik, de utááálom :twisted: . Annak idején carrá játszottuk az összes zenét, iszonyú hamar lemerül, és ki kellett kötnöm, mert párszor bedőlt a kiságyba :shock: . Még szerencse, hogy a baba nem volt akkor benne :? . Szóval ilyet ne :twisted: :
http://babaszafari.hu/spd/bd_145349/Fis ... orgo_Macis

De itt van egy csomó :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo,

Igen, van komolyzenés, Leo-tól kapom mindíg :-)
Brendonos, Tiny Love márkájú asszem, de mindjárt keresem.

Yeah, ez az! Nimród imádta anno.
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=32
De ez is klasszikust nyom

Szóval, menjenek el a Brendonba...

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,

Nyalizás :lol: :lol: :lol:

A háromig számolás jó, én még csak tervezem bevezetni, de attól félek poénra veszi majd, mert Apa 3ra kapja ki
mindíg a kádból, és már együtt számolnak nagy kacagások közepette.

Dodi,

Ez így már jobban hangzik :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,
Írtam mailt!

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!

Húúú, oké, akkor holnaptól nem csak teheneket számolunk... :twisted: .
Mondjuk fenyegetésben jó vagyok, de őt az sem érdekli! Az a baj, hogy nála két véglet van: az esetek 80%-ban megcsinálja, amit kérek, "jó gyerek", elvan, nincs vele gond.... Viszont ha jön egy "katt"-ja, akkor csinálhatok bármit, csakazértsem!!! Pedig nem is oroszlán :lol: .
Este mondtam, hogy jövünk haza (szomszéd gyerekekre néztem rá, mert 20 percig egyedül voltak otthon), szépen el is köszönt, elindult, de leragadt a kertjükben a motornál. Már mikor közelített hozzá, próbáltam terelni, meg hazaédesgetni, de semmi, cipelhettem őt haza (persze motorral együtt kellett felemelni :twisted: ). Otthon bezártam a kaput, ordított, toporzékolt, tépte az ajtót, mondtam neki, hogy ha nem fejezi be, be kell menie a házba. Be kellett menni. A belső ajtónál detto ez a műsor, higgadtan próbálkozom több dologgal, még a mesét is felajánlottam...semmi. Vmivel sikerült elterelnem a figyelmét, ja igen, hogy kap cumit, megy a pulthoz, mindent ledobál, hogy akkor hol a manyi?! Rászólok, szedjük össze. Jó, újra ledobálja, mondtam, hogy ha nem fejezi be, akkor gardrób. :arrow: Gardrób. 2 perc múlva ugyanaz a visítás még mindig, benyitottam, mondtam neki, hogy ha megnyugodott, kijöhet. Kijött, elpanaszolta mi történt, és onnantól jófej volt :shock: .
Gondoltam, hogy talán már az elején elcsesztem, hogy nem hagytam pár percig motorozni :roll: . De 1. 5-10-15 perc múlva pont ugyenzt csinlta volna. 2. ha én azt mondom, hogy menjünk, akkor menjünk, pont erről van szó! :? .
És ezt most nagyon kivonatosan írtam le, mert először mindig jófej vagyok, próbálok terelni, aztán mondok 2-3 alternatívát, ha ez sem jön be, általában magára hagyom (én megyek el), de jön utánam, és direkt genyózik, dobál vmit...stb és akkor jön a fenyegetés, ami általában nem használ :twisted: . A gardrób úgy tűnik, most megint bejön, ill. apa a szobájába is be szokta küldeni, vagy a budiba :twisted: :lol: :lol: . Mondjuk ő nem kisérletezik, ahogy Botond rosszfej, ő azonnal "kivonja a forgalomból", én ezen mindig kivagyok, hogy túl hamar csinálja, de ezek szerint nem, mert neki nem hisztizik, én meg kisérletezgetek, és egyre durvább :twisted: ...
Szóval holnap számolunk, aztán egyből büntiszoba... :roll: Meglátjuk. :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:18-kor.

KépKép

KépKép
boo

Hihi - szülinapi ajándék: apa nagy büszkén mesélte még kb két hete hogy milyen szuper ajándékot talált Nimródnak: kb egy olyan garázs-autópályát amit én karácsonyra szerettem volna már megvenni, csak akkor még ő leszavazta :twisted: :twisted:
Most meg már sztem kinőtt belőle...

Jut eszembe: futóbicikliről hallott valaki bármit is? Mikortól érdemes venni és melyik ami jó?

KépKép

KépKép
kispocok13

A tiny love szuper minőség, nekem sosem dőlt sehova! És sokáig is bírja az elemmel, szerintem én nem is cseréltem benne :oops:

Bármilyet vesztek is, legyen színes, ne pasztell - a bébik a harsány színeket csípik :wink:

$: szerezzenek még valakit, aki beszáll :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!

Úgy tudom a FP dzsungeles is komolyzenét (is) játszik, azt nagyon dícsérik :wink: .

Persze, tök igazad van, ezért is írtam, hogy ribi vagyok, mert az agyammal én is tudom, hogy így kellett volna felfogni, ráadásul én alapesetben ilyenekben sztem megajófej vagyok 8) :lol: :lol: . De most kevésbé :oops: :oops: :oops: . És persze ismerve őt, ágyat egyedül vettem, szekrényeket, szőnyeget, falszínt kinéztem...stb. annyi volt a kérdés, hogy melyik falon legyen a caros boxzsákja, és nagy vonalakban, ennek függvényében mi hová kerüljön...de még ez is "sok" volt neki :twisted: :lol: :lol: :lol: .
Viszont utána egyből becitált a szobába, és azóta mindenben egyeztetünk 8) :lol: :lol: . Ma pl. ő választott festéket, ami konkrétan napsárga (ez a neve), de ez tényleg olyan sárga, hogy ennél sárgább nem lézetik :shock: :lol: :lol: . Mint a lego! De rá tudtam beszélni, hogy 1:1-be higítjuk fehérrel (még úgy is brutál!) , és remélem a mennyezet fehér lesz... :P

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nekünk ennek az előző verziója van, most Pocok ezt kapja majd meg, ha akarja, ezt 3 babán teszteltük és mindháromm jobban szerette, mint a többit.

Kép

Kép
leo50

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

Leo!

Felkacagtam a "hipnotizálós" tölcséren :lol: :lol: :lol: !

Viszont én most nézem, hogy csak az a FP macis, ami világít is, de körförgó is, nem csak projektor :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi - én nem olvastam el a leírást, de ennek a forgónak az a lényege, hogy a tölcsérek fekete-fehérek, kis korban csak azt látják még, aztán ki golyók esnek lefelé, meg önmagukban forognak az állatok is, meg még a forgó is. Lehet, ha hipnotizálásban van valami, mert a kölkök nézték nagyon sokat :-) :D :D

Kép

Kép
leo50

Boo!

Én is láttam azt a fószert (részben), és meg is állapítottam, hogy "akkor ejjdeokos" a fiam :twisted: :lol: :lol: .
Beszéltem most apával, ő is azt mondja, amit gondoltam: elfinomkodom a dolgot :roll: :oops: :lol: .
(Mondjuk nálam az alternatíva csak annyi, hogy "gyere, válaszd ki inkább, mit ennél vacsorára" v. melyik pizsamát akarja felvenni, olvassunk-e mesét...szóval ilyen komoly kaliberű dolgok :lol: :lol: :lol: . De én mindig csak 2 opciót adok, mert már a 3-mal se nagyon tudnak elvileg ilyenkor még mit kezdeni, nemhogy többel :lol: :lol: . )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Többiek, vacsi?
Nekem akár a most péntek is jó, vagy bármelyik este (hétköznap is!)...
Olyan jó lenne... :roll: :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:27-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bocs a belekottyért:

Pocok
Én csak ajánlani tudom :wink:

http://tanulobicikli.hu/

Eszti

Kép
szotyo
Kiskőrös

Csak felületesen olvastam, fodrászhoz rohanok :lol:

Dodi: Hédi mostani szobája is napsárga ( platinum festék) és csak maga a festék olyan vadító, falra kenve sztem jó.

Kép

ezen talán látszik valamennyire....( hú de régi kép :oops: )

Dackorszak: nálunk is több variáció létezik, általában az öltözködéssel és elindulással vannak problémák. Ha indulni nem akar, akkor szólok, hogy anya megy te jössz? válasz természetesen nem, de amint kiérek az előszobába kiabál, hogy Hédi is jön és tényleg :lol: Öltözködés: oroszlán és nő...szerintetek? tegnap leette a bölcsiben a pólóját, de olyan visítást rendezett, hogy ő bizony azt akarja felvenni, hogy abban volt estig. Válogat a ruhái közül, így mi bevezettük, hogy kiteszek 3-at és abból ő választhat.
Ma reggel bugyiban ment bölcsibe...kíváncsi leszek. Reggel a tegnapi bunkó dadus figyelmét külön felhívtam rá, hogy figyeljenek oda, ha mégis bepisilne, mert nem szeretném, hogy visszaessen, tudja, most volt kórházban. Reakció: tééényleg? kórházban volt? hát ő ezt nem is tudta....hát baszki ha tegnap végighallgattál volna :twisted: :twisted:

tike

Leo!

Nem írja, hogy "hipnotizálós", csak én annak tituláltam ezeket a fekete-fehér spirálos tölcséreket, mert a mesékben így ábrázolják (pl. Dzsungel könyvében Ká szeme is asszem pont így hipnotizál :lol: ). :lol: :lol:

Boo!

A forgón, amit Leo belinkelt, vannak forgó tölcsérek, amik fekete-fehér spirálosak :wink: .
Vacsi:(:(:(. Nekem az is belefér, ha megbeszéljük, max. előfordulhat, hogy előző nap lefújod... :roll: :wink: . Mi amúgy se élünk "kőbe vésve":P.

Tike!

Igeeen, kb. ilyen :lol: . Viszont most elbizonytalanodtam, hogy higítsuk-e :roll: :lol: . Mert higítás nélkül ilyen. Mondjuk anélkül meg nem elég, mert úgy vettük :twisted: :lol: . Meg azon vacilálok, hogy a mnnyezet fehér legyen-e :roll: . Nálatok fehér? Pici a szoba? Mert apa szerint legyen sárga, mert nem olyan pici a szoba (14 m2), ráadásul nagyon jó világos, sok a fény. Este meg mindegy, lévén "sötétben minden tehén fekete" :lol: :lol: :lol: . De a festékboltos csávó is azt mondta, hogy ő fehérre kenné...ami jó sok macera :twisted: . Segítséééég :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Megyek, letakarítom a falakat a gyerekszobába, meg elkezdek előkészülni a festéshez, mert apa azt mondta, ma csak előkészülünk, mert az is sok idő :shock: . Ezt nem nagyon értem, mert full üres a szoba... :lol:. szóval mire hazajön, letakarítom a falat, leszedem a konnektorokat, meg elkezdek ragaszgatni.... Aztán lehet, hogy tojok a mennyezet színére, mert egyszínűre pikkpakk lesetni, nem kell vele tökölni :twisted: . Nem sürget semmi, csak már kész akarok lenni vele :P .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tike,

Nagyon szép a szoba!
Bugyinak hurrá, majd mesélj, mi volt!

Szotyo,
Köszi :-)

Boo,
Forgó Csigavonal nézése bekattint kicsit, és ilyen van az egyik zenélő izén :-)

Lois?????????????????

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi,

Én is fehérre kenném, vagy halványabb sárgára.
Nekem vhogy "doboz" feelingem van ha a plafon is ugyanolyan színes.

Loiséknál hogy volt, nem emlékszem...?

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi,
Ha te ezeket mind megcsinálod, Teapa már csak lelkiekben tud előkészülni... Ne őrülj meg, hagyj neki is melót :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

És úgy tervezem, hogy amíg ő fest, én összeszerelem a gyerekágyat :roll: :lol: :lol: . De Botondét is én csináltam, kb. ennyi idős terhesen, és szép komótosan, ücsörögve :wink: . Megszakadni nem fogok, nem szokásom :oops: :lol: :lol: . Csak az ilyeneknél tök lelkes vagyok :P . Meg tényleg nem hajt a tatár, ha úgy érzem, azonnal félbehagyom :wink: .

Én sem emlékszem Loiséknál a mennyezetre :oops: :lol: . Nálunk a nagyonnarancshoz fehér a mennyezet, de azért az sokkal sötétebb, mint ez a sárga. A hálónk viszont egyszínű sötétbordó, és azt jól össze is nyomja, de ott ez volt a koncepció, mert az (khöm) alvókuckó :wink: :lol: :lol: .

Anyu is azt mondta, legyen fehér, de mikor mondtam, hogy "legoszoba" lesz, akkor azt mondta, hogy akkor ne, mert a legoba nincs fehér, a szobába se legyen :twisted: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi: nálunk fehér a plafon és kicsi a szoba ( 3x3). Én sem festeném ugyanolyan színűre, még akkor sem ha nagy a szoba. max valami halványabb árnyalatra. Milyenek lesznek a kiegészítők? Nálunk narancsosak, és ez egy sárga plafonnal már túl sárga lenne...
Mindjárt keresek képet amin jobban látszik...

Kép

Mi most Hédi új szobájánál a meggybordó és a tűzliliom között vacilálunk, nagyobb szoba, más fekvéssel és valami krém színű plafonnal gondoltam...ha még az idén elkészül...most nézem Hédi 21 hetes korára kész volt a szoba...most meg...

2 pisi bugyi és naci várt a bölcsibe, de mindegyiket csak elszórakozta állítólag. szóval pisilt, de nem engedte ki mindet és nem kérdezték meg tőle- következésképpen 10 perc múlva bepisilt. eleinte itthon is így jártunk :twisted: :lol:

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi,

Na, végül mit végeztél ma?

Tike,

Színek jók! Én a tűzliliomot választanám :oops:

Boo,

Spenót :evil: :twisted: Dunsztom sincs, mi segítene rajta... Cif esetleg?

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

Apa, meg B. keresztapuja lebeszéltek a kiságyszerelésről, mondván minek kerülgessük addig :? . De ragasztgattam, szerszámokért ugráltam (boltba is), gipszport takarítottam egész nap (fúj de undorító egy car ez :twisted: ), meg festéket mostam fel a fiuk alól :twisted: :lol: :lol: . Szóval csak ilyen segédmunkák :lol: . Viszont apa jobban ismerte a saját munkamorálját, ha festésről van szó :roll: . Én úgy képzeltem, hogy leragasztjuk, amit kell, kikenjük, oszt csókolom. Hát nem! Apa eredeti szakmája fényező, keresztapa meg csak szimplán maximalista (apa is), szóval először áttöröltük a falat, penésztelenítettek, aztán minden létező repedést kigipszeltek, lecsiszoltak, a hullámokat a falban kiglettelték, átcsiszolták... :shock: :shock: :shock: . Én még embert így nem láttam szobát előkészíteni :roll: :lol: :lol: . Pedig tökre nem volt gáz a szoba, én csak kifestettem volna :oops: :oops: :oops: :lol: . De apa azt mondta, anno a gyerekszobák nem izgatták, mert úgy volt vele, hogy majd pöpecül megcsinálják, ha beköltözik a lakó. Hát, most volt itt az ideje :wink: . Szóval délelőtt 10 után kezdte, és este 8-ra egy réteg szín volt fent :roll: :lol: . Végül a mennyezet is sárga lett, mert azt mondta, nem tudná tökéletesen megcsinálni, és idegbajt kapna tőle :twisted: :lol: :lol: . De amúgy nagyon király, nekünk tetszik, pedig még kész sincs.
Még sárgább, mint Hédi szobája, nagyon ütős, te fasza. :lol: :lol: :lol: Ha kész leszünk, majd prezentálok :wink: :lol: .

:arrow: pár falat+szunya :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Aztaaaaa, akkor tényleg komolyan vették a dolgot :shock: :shock:

Prezit várom :-)

Apa jóváhagyta a vacsit, részemről bármelyik nap mehetünk!

KépKép

KépKép
kispocok13

Még mindig nem alszom :oops: .

Boo!

Én festékkel jártam így: kamucrocsban festettem a homokozót, és ráment egy csepp, de lecartam, gondoltam, majd higítóval simán leszedem. Aha, szééépen ott virít rajta :twisted: . De ez legalább csak egy gagyi itthoni... :roll: :? .

Tike!

A meggybordó nagyon komor egy gyerkszobába sztem :roll: . Nekünk olyan a hálónk, és gyereknek nem való...
A tűzliliom viszont nagyon szuper, és ahhoz a narancssárga kiegészítők is szépek!!! :wink: :D :D :D

Pocok!

Szuper! :D Én nem beszéltem még apával, de nem szokott gond lenni a vacsi :wink: .

Én úgy terveztem, hogy holnap délelőtt apa kifesti mégegyszera szobát, délben leteszem Botondot, aztán mi letiplizünk a szőnyegért, meg a bútorokért a Diegoba, Ikeába, meg a Kikába, hogy csak egyszer kelljen teherautót kölcsönkérnünk (anyós pont szabin van, tudna vigyázni Botondra). De persze a caros versenyautóján megint molyolnak vmit, amit holnap tesztelnie kéne :twisted: . Imáááádom azt a kocsit :twisted: :lol: :lol: :lol: (Amúgy tényleg szeretem, de csak ha "fut", ilyenkor egy mozdulattal begyújtanám :twisted: :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 11:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

Akkor minden okés Vencellel, ez szuper!

Én teljesen elfelejtettem, hogy egy újszülött mennyisok pelenkàt fogyaszt :shock: :shock: Minden kaja után belerottyant a frissen cserélt pellusba...
És lehet hogy nem is zabagép, csak mi tömjük éjjel mert azt hisszük éhes... De ma reggel rájöttem, szerintem melege van/volt a nagy takaró alatt.

Nimród köhög mióta hazajöttünk a kórházból, és nem javul, sőt... nagyon remélem, nem lesz belőle semmi betegség :evil: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?