A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Energiaszintem minuszban, mindkét gyerek hisztinapot tart. Hisztiztek a boltban, a védőnőnél, itthon. Gyakorlatilag megállás nélkül. Gergi most legalább kidőlt, Grétit meg leültettem a kanapéra és azt mondtam neki, ha az elkövetkező 30 percben bármilyen hangot kiad berakom a hideg zuhany alá :oops: Most csend van.

Vera szép :D
mivel fogyózok én csak egy könnyű kávéval nevezek, de igen, benne vagyok egy csajbuliban :lol:

Vindo szép lesz az udvarotok az biztos :)
Rugó ügyesen mondogatja a mamának :lol:
Gréti is közölte már nemegyszer a HP-val, hogy utál náluk lenni és hogy induljunk már a Vivimamához (így hívja anyukám) 8)

Heni ha én fültanúja vagyok egy ilyen beszélgetésnek fogom a gyerekem és eljövök, akár az anyukám mondja ezt a kicsinek akár más. Én nagyobb gyerekként is eljöttem a nagyimtól mikor érzelmileg akart zsarolni, igaz sírva szálltam le a vonatról de eljöttem. Jöttek is utánam bocsánatot kérni :roll:

Irina jk azok a bosziperek :D
romantikázás, de jó lesz nektek :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni ez csak duma, az a vicces, hogy anyu szerintem nem is érzelmileg akar zsarolni, csak sajnos meggondolatlan:-(

Heni
KépKép
heni81

Lagziból pár kép:

Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Zizi alszik,most tudok kicsit irkálni.
Gyerekdokinál voltunk ma mert Bertinek hétfőn véres volt a széklete,megvizsgálta a dokinéni,ő semmit nem lát rajta,nem fájdítja a pocakját,egész tűrhető az étvágya,láztalan de a biztonság kedvéért küldtünk el mintát az ÁTNSZ -be,majd szerda körül lesz eredmény. Mindig van valami ezekkel a gyerekekkel,mire Zinával rendeződik a véres széklet(ezt most lekopogtam) addigra Bertinél lesz valami,néha az őrület határán vagyok :?

Egyébként ricsajos gyerekek,főleg Zizi,akkora nagy szája lesz mint nekem :lol: Beszélni még nem tud csak a mammamm,Tati (ő apukám) és Ercsi (ő anyukám) megy neki. Na meg hívja a cicát és ilyen egyszerűbb hangok mennek neki.
Még egyedül nem tud menni,egyik kezét fogni kell,viszont akkor mint egy őrült száguld :D
Egyedül csak kettő-három lépést tett meg,inkább mondja,hogy csüccs és mászik ha nem biztos a dolgában.Nyolc foga van,már hónapok óta,bármit megeszik,nem válogat (tiszta anyja :lol: )és szerencsére nem fulákol tőle ahogy Bertusom szokott.

Berti egy igazi csaj,imádja a szép ruhákat,cipőket,nyakláncot,csupa nőcis dolgokat akar folyton.Körmöt festeni,parfümözni,szép csatot a hajába...
Este sem mindegy fürdés után mit vesz fel hát nem könnyű teljesíteni a vágyait,azt hiszem jajj lesz a kedves férjének ilyen igényekkel :lol:
Beszélni reggeltől estig megállás nélkül tud,néha úgy kell lelőni!!
Délben sem alszik már vagy másfél éves kora óta,ennek ellenére este fél tízkor még mindig mondja a magáét...

Mindjárt kicsinyítek képet róluk,már letöltöttem a photo scape-t mert a másikat nem tudtam használni.
Nem tudom ki kérdezte,hogy Zina is vörös-e?! Nem ő szőke,mindjárt meglátjátok!

juba0

Halihó!

Tisztára zombi vagyok, ma négykor keltünk, hn5-kor indultunk Szegedre.

Jaj, alig emlékszem valamire.
:oops:

Juba, tündériek a lányok. Jól látom, hogy nagy a szerelem közöttük? Jobbulást!

Panndi, Gábor baba nagyon szépséges. Azta, hogy miket tud már. Valamit nagyon jól csinálhatsz. :wink: :lol:

Mónikám, nyugalmasabb már a helyzet?

Kaqk, sajnálom a fejfájást.

Viranka, köszönöm, hogy megosztottad ezt velünk. Csodaszép!!!! Arany kezed van, na.

Irina, romantikázzatok csak! :lol: Beleolvastam a disszertációdba. Folytatni is fogom.

Vindo, Rugó remekül kezeli a nagyszülőket. :lol:
dmaggie

Emese, Isten éltessen, így utólag is.
dmaggie

Hú, Heni, nagyon szépségesek, csinosak voltatok. Jól ropták a fiúk. :lol:
dmaggie

Szuper képek 8)

Kép
vindolanda

szupi képek! :-)

Már nem fáj a fejem..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Hűűű, jó sokat írtatok. Holnap olvasok, reagálok, ma a Vidámparkban voltunk, reggel 1/2 8-kor indultunk itthonról, este 1/2 10-re értünk haza :oops: . Szuper nap volt, de holnap bővebben. Jó éjszakát!
dettyk

Jó reggelt!

Maggie, nem felvételizni voltál? Vagy mit csináltál Szegeden??? Lehet, hülyeséget kérdezek.

Épp most keltünk. Megyünk kakaózni-tejeskávézni Rugóval, a munkások már bőszen dolgoznak.

Autótologatós játék közben Rugó szobájában :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt :)

Juba, szépek a lányok :)

Gábor teljesen elkényeztet, ma negyed hétkor kelt 8)

Lányok ma jönnek haza anyuéktól, végre, már hiányoztak :)

Ja, és meglett az ovis jelük, Zsófi napocska lesz, mint most, Fruzsi meg cserepes virág :shock:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Halihó!

Végre viszonylag jól aludtam. Bár Bercó megpróbált átjönni, de visszaküldtem az ágyába. Szerintem Gergő mellé bújt.

Elég sok tennivalóm lesz, holnap v. szombaton reggel megyünk Nánásra, onnan vasárnap tovább nyaaaaraaalni. Jaj, nagyon várom. Ha még az időjárás is kegyes lenne... :lol:

Igen, tegnap felvételizni voltam, kicsit csalódás volt, hiába olvastam, nem kérdeztek belőle semmit. A munkám, a tapasztalataim viszont igen, sőt a régen készített cd-met el is kell küldenem. Holnap postázom majd. :lol:
Így a 100 pontból 93 pontom lett. Már csak az kell, hogy induljon is a szak. :lol:

Kaqk, szuper.

Dettyk, akkor tombol a nyár.
dmaggie

Mármint a munkám, a tapasztalataim érdekelték őket. :lol: Reggel van. :oops:

Panndi, néha tényleg érdekes jeleket találnak ki. Hétfőn én is nagyon élveztem a zsongást itthon, annak ellenére, hogy kába voltam a fejfájástól. Így értem, hogy miről beszélsz. Ha csak az egyik gyerek nincs itthon, az már annyira rossz tud lenni. Hiába nem ahhoz szoktunk, hogy nyugi, csend van.
dmaggie

Hát igen, hiányoznak bizony. Nagyon fura ez a csönd :roll: Jó volt kicsit nyugisan beszélgetni, meg késő este sétálni menni, meg ilyesmi, de elég volt :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Mivel itt kellőképpen környezettudatos mamák vannak jelen:
http://www.mol.hu/hu/autozzon_velunk/te ... j_atvetel/
dmaggie

Sziasztok :wink:

Maggie, biztos indul a szak :P
Ügyes voltál :P
Szeged felé viszont elég ramaty a közlekedés Db-ből :?

Rugónak még nem tudom az ovis jelét :roll: Majd kiderül, ha bemegyünk szeptemberben szerintem :roll:

Panndi, akkor a séta kipipálva, most már jöhetnek a lányok :D

Én már nézegetem a hosszú távú időjárás-előrejelzéseket Split környékére, úgy látom, mikor érkezni fogunk, lesz vagy 35 fok. Bár nem szeretem a meleget, egy kicsit már jól esne :roll: Bár a hétvégére ide is mondja.

MOst a mosogatógép megy, ha kész, lefőzzük Rugóval a dézsa kávét, aztán vennünk kellene ezt-azt.
Holnap egyetem, de Rugóval 8)

Kép
vindolanda

Egy darus kocsival hozták a térkövet. Rugó lecövekelt a munkások közé :lol:

Kép
vindolanda

Hű, ez nagyon érdekes. :lol:
Én meg tisztára lüke voltam. Bogi (szomszédunk) testvéréék jönnek a hv-n Angliából, a lányuknak, Sarahnak vettük meg Bartos Erika legújabb verses kötetét. Zakatoló a címe. Tegnap átlapoztam, van benne betonkeverő, tűzoltó, stb. Most jöttem rá, hogy Bercónak is meg kellett volna venni. :oops: Így ma majd beszerezzük. :lol:

Bizony Vindo, ez a rákfenéje a dolognak. A fél életemet már így is utazgatással töltöttem. (némi túlzással) Az órák meg péntek du-tól szombat késő du-ig lesznek. De akkor is várom. :lol:
dmaggie

Na, végre beférek a konyhába, megyek is palacsintát sütni. Tegnap azt kért Bercó anyukámtól, aztán bejött neki az is, amit már tegnapelőtt elkészítettem. Nudli volt. :lol:
dmaggie

Azt olvastam, hogy Zaklató :oops: :lol: :lol:
Milyen óvodás könyv az ilyen? :lol:

Palacsinta 8)

Kép
vindolanda

Panndi: elhiszem hogy jó volt egy pici nyugi, de azt is hogy a lányok már nagyon hiányoznak! Nekem Emma napközben is hiányzik mikor oviban van, hát még ha nem alszik itthon. :?

Maggie: fejfájás? De jó lesz nektek!!!!!! :D

Vindo: Rugónak akkor jó kis program ez a térkövezés.. :D

Főzés megvolt, lassan ebéd!

KépKép
kaqk
Debrecen

tegnap a máglyarakás jól sikerült..benyomta a család! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Ja, komoly program neki, teljesen kifárad bele, hogy a gépeket meg a munkásokat nézi :shock:

A nagyobbik bátyámék úgy döntöttek, belevágnak a lombik-programba. Négy éve próbálkoznak a második gyerekkel, az elsővel meg öt évet küzdöttek.

Kép
vindolanda

Vindo: ++++++++++++++++++++++++tesódéknak!!!

Ma du-án szerintem előszedjük anyuéknál a medencét és megtöltjük..hátha szombat du-ánra melegedne hogy lehessen pancsizni!!!

az ebay-en licitáltam, nyerésre álltam de vki úgy licitált hogy nem is látszott és ő nyert...pedig percenként néztem hogy ha kell akkor licitálok még..nem értem hogy nem látszott, :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép
kaqk
Debrecen

hahó :roll: :?:

Kép
vindolanda

Hááát, a reagálásig ma sem jutok el, ennek oka, hogy egy ideje 4 gyerekem van 8) . Nem unatkozom :roll: . Néhány kedvencet ide is felrakok a Vidámparkos képekből, a zöme a FB-on.

De a képeket végigpörgettem, Juba lányok gyönyörűek, Heni, Ti pedig nagyon csinosak voltatok a lakodalomban, látszik, hogy nagyon élveztétek :).

Kép Nagyon élveztem, de nagyon meleg volt a ruhában :). Panka viszont hihetetlenül bájos volt :).
Kép Reggeli a Városligetben
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép KépÉs én még azt hittem, el fog aludni a vonaton :D

Bocsánat, sok lett, de nem tudtam jobban szelektálni, úúúúúgy tetszenek :oops: ...
dettyk

Dettyk, de jó lehetett 8)
Panka nem semmi :lol: Körömlakk:)

Kaqk, köszi :wink:

Kép
vindolanda

Gábor annyira utál öltözködni, hogy szerintem nekünk sosem lesz beöltözős képünk :roll: :lol:

Kép
vindolanda

Köszi Vindo. Kiszúrtad????? :D
Azért van kilakkozva (nem is azért, mert extra nőci :wink: ), hanem mert rágja :? ...Jövő héten pedig koszorúslány lesz, ezért beadtam a derekam, felrúgtam az elveimet, és kilakkoztam, hátha így sikerül megóvni a körmeit a lerágástól, mert most rettentő büszke rájuk :wink: .
Nem kell semmi komoly beöltözésre gondolni, ez mind ruhára felvehető, hátul kötős "jelmez". Hátha lesz Nektek is, nagy élmény volt :D .
dettyk

Ja, a cél szentesíti az eszközt :wink:
A körömrágás vajon miért lehet?

Na, szerintem G. attól is elmenekülne :lol:
De hátha, rágom a fülét egy hasonló programmal.

Mondjuk, én sem vagyok nagy kirittyentős.

Ja, Irina, vagy két lappal ezelőtt kérdezted, nem volt rajtam szoknya a konferencián. Nincs egy darab szoknyám sem. Mondjuk, a lábamban is van egy oda nem illő kanyar :roll:

Kép
vindolanda

Hát, én is fekete sortban és trikóban voltam a szoknya alatt :oops: ...

A körömrágás...hmmm...érdekes, én is rágom gyerekorom óta, és ahogy minden rossz szokásomról le tudok szokni (ha akarok :wink: ), erről eddig még nem sikerült. És mindkét gyerekem rágja, bár Bence most egy ideje nem. Nem tudom, hogy csak ellesett rossz szokás, vagy genetikai hajlam-e?!

Na, elteszem magam holnapra, mert sűrű lesz...
dettyk

Jó éjt akkor.
Lehet, csak eltanulták.

Kép
vindolanda

Irina, a magyar férfiról alkotott véleményeddel mindig egyetértettem :D . Sajnos nálunk, ha nem vagyok itthon, P simán elnézi a rumlit, sőt, szervesen részt vesz a megteremtésében. Már rájöttem, hogy kettőnk rendfogalma évezredekre van egymástól :wink: .
Egy egész hét kettesben?! De jó lesz Nektek :wink: :D !

Vindo, P mamája szokta ilyen kérdésekkel traktálni a gyereket :? . Panka mostanában, ha megsértődik, mindig azt üvölti: "Akkor nem is szeretlek!!" Nem is tudom, honnan vette :roll: , pedig azért nagyon mérges vagyok, ha a "nem szeretlekkel" dobálóznak kis hülyeségek miatt :? ...
Szép lesz az udvarotok! (És jó meleg :D )

Pankát is el akarta vinni egy markolós bácsi a múltkor egy körre, akkor azt mondta, most nem akar...azóta azt hallgatom, hogy ha majd megint ott dolgozik a környékünkön a bácsi, akkor mostmár felül a markolóra...na persze :wink: .

Heni, nálunk is mond ilyeneket a mama, mint anyud. Szerintem az "akkor nem szeretlek" is tőle tanulta :? .

Juba, Bertus abban a szerkóban :lol: . Tényleg nagyon csajszi! Zizi pedig hiába szőke és kék szemű, nekem akkor is nagyon hasonlít a kis Bertára.

Bence hétfőn táborba megy, ma még rengeteg elintéznivalóm van. Szép nyári napot Nektek :D!
dettyk

Jó reggelt!

[/b]Dettyk Nagyon tetszenek a képek,látszik,hogy jól mulattatok!
Nekem is annyira hiányzik már egy ilyen program,Bertus is teljesen odalenne tőle de Zizi szerintem még nem díjazná.
Panka angyalarcú kislány,Bence meg olyan jóképű kis legény,Te meg csini vagy mint mindig!!
Egy olyan rucit én is eltudnék képzelni magamon egy fotó erejéig de kétlem,hogy van az én méretemben... :roll:

Tegnap délelőtt bekentem a csajokat 40 faktoros naptejjel és mire felértünk a boltba Zina fehér bőrét megkapta a nap :shock: Pedig nincs túl messze a bolt de iszonyat kényes a bőre.Ezek után ma már ki sem merészkedem majd csak délután,csak az a gáz,ha egyedül vagyok velük muszáj elmennem a boltba.

Délután barackdzsemet szeretnék eltenni mert tele van a fa alatt minden sárgabarackkal és nem akarom,hogy tönkremenjen.

juba0

hopsz :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Csak dettyk nevét akartam kiemelni,ehhez képest csak az nem sikerült :oops:

juba0

Jó reggelt!

Épp most vettem át egy nagy adag sódert :D
G. valami utánfutó és lapvibrátor ügyben kajtat.
Rugó a lépcsőn ül, bámulja a munkásokat, és eszik közben.

Juba, jó lekvárfőzést!

Dettyk, érdekes dolgok ezek. Fura, akkor mindenhol a nagymamáknál jönnek elő :roll:

Mi mindig 50-es napvédő krémet használunk, sajnos nekem is kell (kamaszkoromban egyszer sikerült hólyagosra leégetni az arcomat, egy hétig nem tudtam kimenni az utcára). Nem tudom, túlzás-e. És mindig Hawaiian Tropicot, ez bevált. Nekünk legalábbis.

Tegnap Rugót is be kellett kennem, mert délután sódert pakoltunk, háromszor fordultunk utánfutóval este felé, és ő is pakolta egy kis műanyag lapáttal. Dög meleg volt még hatkor is
:shock:

Ma az egyetemre megyünk, de még hajat kellene mosnom, borotválkoznom stb. Na, azért remélem, nem késsük le a buszt.

Kép
vindolanda

Halihó!

Megint nem úgy sikerült az éjszaka, ahogyan szerettem volna. Nem tudom, hogy miért, de hajnalig csak forgolódtam, meg Bercó is kinlódott, vagy ötször vissza kellett küldenem az ágyába. De legalább azt hallottam az éjszaka, hogy négy napos hőségriadó van az országban. Szóval, óvatosan mindenkinek.
Ma nekem is össze kell pakolnom, egyrészt a lakást (úgy szeretem, ha itt is minden rendben), másrészt meg a bőröndöket. Van még néhány dolog, amit meg kell vennünk, azt is el kell intézni majd. Nem fogok unatkozni. Mondjuk legalább az ebéd nagyon könnyű lesz.

Dettyk, nagyon bejön az a kép. Vidámkark: 8)
Körömrágás: Bercó is szokta. Egyszer egy pszichológus azt mondta, nem nagyon érdemes vele foglalkozni, csak az első önállósulási program. Ezt már egyedül is meg tudja csinálni. Dávid egy időben, még a lábujjairól is rágta. Vagy csak annyira utálta az ollót, hogy inkább így könnyített magán. :roll: :lol:

Juba, nagyon sajnálom, remélem azért nem nagy a baj. Én is ötven faktorosat szoktam venni. Eddig jó volt.
Lekvár: ügyi vagy, ilyenekre én nem szoktam vállalkozni.

Vindo, jó kis szórakozások. :lol: Jó egyetemezést! Hehe, én is szőrözök, gép, gyanta, stb. :lol:
dmaggie

Dettyk: szupi képek...:-) !!!!

Juba: használjatok 50-eset!!! hátha azzal nem lesz gond.de jobb ha ki se mentek majd csak 4 után..

I rendmániás, szóval nálunk verseny van ki pakoljon el....:-)

A nagyik nálunk szerencsére nem mondanak ilyeneket, nem is hagynám...mint Móni...:-)!

napkrém: mi is ugyan azt használjuk amit Vindo! HT 50-es.

Még egy hét az ovi. :-)

tegnap apunál felállítottuk a medencét, Emma nagy segítség volt a kimosásnál.:-) bár folyik, apu megragasztja és remélem holnap már lehet benne pancsizni :-)

Én meg kimostam a babahordozót, míg a többiek medencét takarítottak...mindig félek hogy nem fogom tudni az övet visszarakni rendesen....DE sikerült!!! :-) ma biztos meg is szárad :-) olyan jó volt elővenni.

Na Emma megjavult :-) valószínű Dávid nehezen szokott vissza az oviba és olyan kis dühös,= Emma is feszült.:-( De tegnap már mindketten happy-k voltak..Emma is Önmaga azóta..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Nem volt gépem tegnap :roll: elvonási tüneteim is voltak....

kaptam még egy lagzis képet, megosztom veletek:

Kép

Heni
KépKép
heni81

Hazaértünk :D

Rugó nagyon fáradt, de több, mint három órán át jöttünk-mentünk a hőségben. Most fürdik, tűzoltósat játszik a kádban. Van vele egy nagy tűzoltóautó, egy cápa, aki mindig segítséget kér, egy tűzoltómaci, meg egy nurofen-fecskendő :lol:

Az udvar fele van kész kb. kedden végeznek, most két nap szünet.

Majd jövök reagálni is, most hív.

De azt azért leírom, hogy a lábujjról köröm-lerágás azért nem semmi :lol:

Kép
vindolanda

Sehol senki.
Rugó tíz előtt aludt el, kilencig meg az udvart takarítottuk. Nagy kupi, cementpor, törmelék... :x
Remélem, sokáig alszik reggel :P

Kép
vindolanda

:?:

Kép
vindolanda

Halihó!

Hú, nem nagy a tolongás. :roll: Én most ébredtem, elaludtam Bercó mellett. :lol:
Végre megkezdjük a nyaaaaraaalááást! Most már Nánáson vagyunk, megköszöntjük az öcsémet, aztán reggel indulunk B.lellére. Bercó is tisztára izgalomban van.

Rugó meddig aludt?
dmaggie

Szia Maggie.

Jaj, ne is mondd, már nyolc előtt fenn volt, hogy motorozzunk a már félig kész térkövön :?

De legalább aludtál egy jót.

A változatosság kedvéért homokot lapátolnak (G. és a kisebbik bátyám, és Rugó is beállt melléjük egy kis lila műanyaglapáttal).
Lesz vagy 4-5 forduló.

Jó nyaralást akkor!

Rugó hagyta levágni a haját, azt sem mondta, hogy nyikk. Paint-használat közben csendben volt.

Kép
vindolanda

Halihó!

Nem volt időm sokat olvasni..bocsi bocsi érte...

Köröm én néha ha kivagyok idegileg letöröm.. :( szorongás azt mondták.. hát lehet..

Ma elvoltunk kórházi bulin,még tart,de annyira meleg van ott kint,hogy nem bírtuk sokáig.. :( Fiúk jó sokat ugráló váraztak,aztán Beni meg a nagyobb gyerekek versenyeztek egyet..kajáztunk..most meg bent pihizünk.. Domit is fárasztja a nagy meleg.
Ezek a naptejek :? Domit kiütik,még eddig nem siketül olyant találni amitől nem lesz pöttyös a bőre.

Most meg du. nekiállunk kipakolni a dédi lakását jön a festő hétfőn. Addig a fiúk tudnak fürcsizni,fel állatottuk mielőtt elmentünk itthonról.
varga tünde

Raktam képeket :arrow:

Kép
vindolanda

Na, Rugó akkor hozta a formáját. :lol: :lol: Bercó is korán kel, meg későn alszik el, sokszor tíz körül már alig várom, hogy aludjon. Ha felvesznek, akkor át kell majd alakítanom ezt. Már mondtam neki, de tiltakozik, ragaszkodik ahhoz, hogy mellette feküdjek.

Tünde, jó lehetett. A meleget ne is mondd, itt az öcsémnél 30 fok van, hála a tetőtérnek.
dmaggie

Helló, fáradt mamik ebben a kánikulában! ;-)

Maggie, felvételi: oda se neki, legalább olvastál egy csomó jó dolgot ;-) Nagyon jó pontot kaptál, tuti felvesznek. Ez a képzés hol lenne helyileg?
Drága, miért is fárasztod magad a disszertációmmal? 8)

Vindo, hiába, az új térkövet ki kell próbálni :-)

Heni, ultracsinos vagy, a családod meg -- szokásosan -- tünemény. Én úgy mennék lagziba, de a környezetemben gyakorlatilag senki nem házasodik (vagy ha igen, nem olyan közeli ismerős, hogy a lagziba is hívjon). :roll:

Tünde, én is körömrágós voltam mindig is, a mai napig is ügyesen rágom. :P

Juba, öröm látni a csajokat, mint két tojás, csak más hajszínnel. Csodaszép Zina és Bertus!

Dettyk, már nagyon hiányoztál innen! Imádom a képeiteket, nagyon szépek vagytok!
Magyar férfi: én csak a hagyományosról írtam, igaz, abból van a legtöbb. :?

Na, ez nem a mi napunk volt. Ádi nagyiéknál aludt volna, de délután -- míg mi S-nak vettünk végre pár nyári dolgot -- az alvásból ébredve nagy sírással ébredt + a hasát fájlalta. Rohantunk (értsd: 1 óra múlva ott voltunk, közben telefonos kapcsolat), semmi baja. Utána egy eséssel komplettül lehorzsolta mindkét térdét, azóta némileg teátrálisan siránkozó hangon sétál, meg kell zabálni amúgy.
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?