A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Szélkisasszony, jobbulást és drukk,h mihamarabb végezz a melóval!

Krisztokám, jók voltak a filmek?

Kretty, holnap is dolgozol? Ez csak túlóra vagy szoktatok hétvégén is dolgozni?

Zafír, a "hólyagot" már megbeszéltük :wink:

Cs.Andi, nagyon sajnálom. Ez tényleg szívás, de hinni kell abban,h megvolt az oka,h így alakuljon... Csütörtökön kell menni védőnőhöz és mikor mondtad,h lepkések vagytok esett le,h a gyerekorvosi rendelő és a védőnő az egy légtérben van....sejted ugye mire gondolok? Ilyenkor mi a szent szart lehet csinálni? Menjek maszkba? Nem akarom túlparázni a dolgot, de nem szívesen szednék össze semmi a gyerekektől....

Nem tudom ki hogy viselte a mai napot, de én borzasztó rosszul...migrén, hányinger, fújódás...mondtam már,h mennyire úúúúútálom a nyarat??? :shock: Öszet akajoooook :oops:

Kitartást mindenkinek!!!

Pussz,
Bari

bari6

Bari,a maszk mindenképp hasznos,és neked fontos is!!!!!
Aki meg nem érti meg,h félted a babákat,le van tojva.
Nekem anno a védőnőnk azt mondta,h várjak a ctg-s szoba előtt(a büfénél),ne üljek be a gyerekek közé.
D.-nél azért én is távol ültem mindenkitől,míg vártam,mert ki tudja..Nekem semmi tünetem nincs,felnőtteknél nem is okoz(mint a toxo),sokan átvészelik úgy h észre sem veszik.De a véremben ott van ez asz@r.
Na ennyit a távolmaradásról.. :D (letettem Petit és már itt lógok..)

Kép
cs.andi

Közben írtál Andi :lol: Köszi, akkor beszerzek egy maszkot addig. Amúgy arra gondoltam én is,h kint maradok a terhesgondozós szoba előtt :wink: akinek meg nem tetszik a maszk, tehet majd egy szívességet :wink:

bari6

Barika én vágok egy naaaagy szeletet.. hátha nagy dolgok történnek hamarosan a házunk tájékán... nagyon reméééééélem... :wink:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto,értem én,h szerencsésebb helyzetben vagyok azért mert nekem már itt van Peti,de én azt reméltem,h most is"könnyen"sikerrel járunk.Nem gondoltam,h ennyi akadálya lesz mindennek..Oké,megvan biztos a miértje(másnak 100x nagyobb gondja is van),de utálom ha valamit nem tudok végigcsinálni!
Úgylátszik előszőr voltunk nagyon szerencsések..
Na jó,elég a nyafogásból!
Kívánom,h hamarosan történjenek "nagy dolgok"nálatok(is)!

Kép
cs.andi

Zafírkámmal elmentünk húst enni, a változatosság kedvéért.
Az étlapon egy 250 grammos szeletet tartalmazó ételcsodára bökött.

Kép Steak

Én kb a háromnegyedénél tartottam egy hamburgernek, amikor ő már kivégezte a steaket. Jutalma egy panna cotta volt.

Kép Mangós Panna Cotta eper öntettel
oxygen
Budapest XIII. kerület

Andi, sajnálom! Mi ma megyünk a satrandolni, napozok, olvasok és jó sokat fürdők! Szép napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Andi: Sajnálom, hogy nem kezdhettek sem most, sem a jövő hónapban. Ez a fránya lepke. Ugyan nem tudom, hogy mi volt az eredeti problémátok, de ér ám spontán is teherbe esni. :wink:

Ketty: Nagyon jó strandolást kívánok nektek! Azért vigyázz a napon. Én most voltam lent, és már most kánikula van.

Kriszto: Kívánom, hogy "nagy dolgok" történjenek a házatok táján! ++++

Oxygen: Nagyon jól néznek ki a kaják, és minden elismerésem Zafir-é, hogy meg tudta enni a steaket. Nagyon drukk a mai ijesztő szurihoz.

Bari: Nagyon örülök, hogy szép lett a laborod. Így el ezt csinálni. És ha nem haragszol én is vágtam egy szeletet, és letettem későbbre. Remélem nem romlik meg! :wink:

Szélkisasszony: Ez a fránya ínhüvelygyulladás. És még így is gépelned kell? Az nagyon fontos lehet. Vagy azt a kezedet e használod? Jobbulást kívánok! És kitartást a családhoz!

Ne haragudjatok, hogy tegnap nem jöttem, de nagyon kikészített a vendégség. Viszont nagyon jól éreztük magunkat. A kajákat is sikerült időben elkészíteni, és nem volt semmi stressz. Csak hát ez a meleg… A kinti hőmérő 41,5 fokot mutatott délután. Nem csoda,, ha az ember megnyekken…
Kriszto, óriási sikert aratott a knédlid. Jól is sikerült elkészíteni, és nagyon finom lett. Köszönöm szépen a receptet. Azt tudni kell a férjem családjáról, hogy valamennyien vendéglátósok, sőt apósom mesterszakács. És ha ő azt mondja, hogy „ MB 1-es”, akkor az tényleg nagyon finom. Úgyhogy nagyon köszönöm még egyszer. Sőt, nem tudom elégszer mondani. köszönöm, köszönöm, köszönöm.
Ki mit csinál ma? Ebben a kuka melegben? Kismamák, hogy vagytok? Gyerkőcök hogy bírják a kánikulát?

Pusza

Mné
mné

Sziasztok!

A mi gyerekeink szerencsére jól alszanak a melegben, este fél 10óta alszanak, csak Matyi evett n7kor. De tegnap is 10kor keltek. Aztán szegények izzadnak, hiába vannak napozóba, ezután már csak a sima pelus jöhet. Napközben csak benn vagyunk, du. 5 fele megyünk ki az árnyékba. Tegnap felavattuk az új utazóágy-járókánkat.
És a hintaszékemben szoptattam Sárit. Nagyon tetszett neki, be is aludt.
Hát ma kemény lesz. Már 7 óta fenn vagyunk, szellőztetünk és be fogjuk indítani a légkondit is. (férjem most nyomja be)
Mindenkinek kitartást, a strandolók vigyázzanak nagyon magukra!!!!!

KépKép
momelcsi

Kriszto,

Csak azért ugrottam be, hogy tegyek fel Neked két képet az én csíkos tigrisemről :lol: :lol:
Legalább egy ilyen vagy kettő harapjon beléd :wink:

Kép

Kép

Ezeket a képeket ma reggel készítettem.
Már 5-kor evett, aztán ment ki a babakocsiba aludni (azért van ennyire felöltöztetve, mert reggel az árnyékban még hűvös a levegő)
Aztán apája behozta, mert ébredezett, és akkor láttam, hogy hajnalban milyen rugit adtam rá, és Te jutottál eszembe, gondoltam gyorsan megörökítem :D

Mindenkinek drukk, és vigyázzatok a nagy melegben.
Nálunk már tegnap is ment a klíma, így a lakásban ki lehet bírni.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Mné: Nagy elismerést kaptál, hiszen ő nem csak egy szakács hanem az apósod. Büszke lehetsz magadra! :D

momelcsi: Szerencse hogy tudnak a picik aludni ebben a nagy melegben. Nálunk is egész nap ment a klíma 39 fok volt kint árnyékban.

Kriszto: A Ház a tónál filmet láttad? Nem vígjáték, de a vége happy end. Romantikus filmek után ajánlani tudnám neked a Megérzést Sandra Bullockkal, thriller, de nem ijesztgetős, hanem nagyon elgondolkodtató és izgalmas. Míg a jackpot el nem választ? Ez is nagyon jó volt.

Nene: Istenem, de édes!!!!! Ilyenkor érzem, hogy megéri a sok szuri meg husi.

Mi ma pihenünk itthon. Van egy csomó könyv amit el akarok olvasni, kiülök az erkélyre és kikapcsolom a gondolataimat, mert már megint aggódom minden miatt és mint tudjuk eddig ez csak bajt okozott.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Cs.Andi, azért azt tudjuk Apánkról, hogy kissé túl tudja parázni a dolgokat.....de így szeretjük! :wink: De néha tényleg sok. Maximálisan megértem az aggodalmaid, úgy drukkoltam Neked! :cry: Én már semmit nem merek tervezek, mert tutira nem úgy alakul. Megfejthetetlen. Ember tervez Isten végez, azért jó lenne egyeztetni... :wink: :lol: Probálj meg kikapcsolodni és piheni, a szeptembernek az az elönye, hogy nincs olyan meleg, a sejtek is jobban működnek mint a kánikulában...sikerülni kell! puszi!

Bari, szerintem is vegyél fel maszkot! Vicces azért ha így belegondolok :lol: de vigyázz magatokra!És most már tényleg szeptember lehetne....tök jó, hogy jók lettek a labor eredményid.Alultápláltság? :lol: Látod legalább lelkiismeretfurdalás nélkül ehetsz. Hivatkozhatsz apánknál," de hát nekem a laboreredményem is azt mutatja, hogy ennem kell"! :lol: :lol:

Zafir, csak nyelek nagyokat...hmmmm de fincsi lehetett! :D Szépen alakulsz! Nagy drukkk! Juj ez nagyon izgi lesz! :D

mné, knédli királynő! Azért az nem semmi, hogy egy mester szakács dicsért meg! Ügyes anyuka vagy! :D +++++++

szélkisasszony, nagyon sajnálom...inhüvelygyúlladás nagyon s@r! :evil: jobbulást!
Sári, édes lehetett Sári a hintaszékben Veled....jaj és milyen mázli, hogy ilyen ügyesen alszanak....cukkerek.

nene, nagyon aranyos a Tigrised! Össze csókolgatnám! :lol: Zabálni való!

Krisztokám, már nem sokat kell várni és meg lesz Neked is a csíkós tigris (kettő) . :D Most már ott mocorognak! +++++++++++++
MINDEN JÓ LESZ!!!puszi!
emerenc

Zafír, Oxygen, nagyon jól néz ki. Megnéztem volna a hambidat is :lol:

Nene, nagyon cuki Bálint :lol:

Mné, nagyon ügyi vagy és a laptető szeletke remélem szerencsét hoz!!!

Krisztokám, nekem is elküldöd a receptet. A zuram imádná,ha csiálnék. Már nézegettem recepteket, de nekem nagyon macerásnak tűnt :oops:

Emerenc, olyan jót nevettem a kifogáson, majd tuti bevetem,ha szólna Dévisz :lol: A maszk valóban vicces lesz majd és biztos hülyén fognak rám nézni, de nem érdekel.... :lol:

Csuti, Te hogy vagy?Nálatok is nagyon meleg van?

Délutánra jó szurkolást a Forma1-et nézőknek!

Pussza,
Bari

bari6

Bari: ímhol a hamburger :roll:

Kép
oxygen
Budapest XIII. kerület

töltök fel két képet.
az első ma készült, így pihegnek a melegben.
a második az ominózus szopizós kép. Kép hűsölve

Kép szopizás a hintaszékben

KépKép
momelcsi

Nene, nagyon édes a kis tigris, most jutott eszembe, hogy nekünk is volt jó pár tigrises rugink, de már kinőttük. Régi képet pedig nem teszek fel:-)
nagyon édes kisfiad van, ebben a sapkában nagyon cukker (kriszto után szabadon)
Kicsit megnyugtattál, hogy más baba is van légkondis szobában, mert kissé aggasztott, hogy nem lesz-e bajuk tőle. Dehát megfőnek a lakásban.
Nyuszika, ti hogy vagytok?
Mindenki kímélje ma magát, és igyon sokat. Főleg kismamik!!!!!!

KépKép
momelcsi

Oh, de gyönyörűek!!! Csoda szép kölykök! A hintaágyas nagyon klassz! :lol
emerenc

Melcsike,

Hogy milyen nagyok már a lurkók :D
Milyen szépen kigömbölyödtek, főleg Sári :lol:
Ez a hintaágyas kép, annyira édes.

Nálunk nem a szobában van a klíma, mert nagyon kicsi a lakásunk, és úgy van megoldva, hogy a konyhában van, és onnan hűti be a két szobát, mert a konyha van középen.
Egyébként szerintem a klíma egy nagyon jó találmány, ha ésszel használja az ember. Nem az a lényeg, hogy jégkockává fagyasszuk magunkat, hanem hogy csak pár fokkal hűvösebbet csináljunk, mint kint van, így mi is és a kicsik is tudnak pihenni.
Szóval szerintem ne aggódj, nem lesz semmi bajuk, legfeljebb könnyebben vészelik át ezt a meleget.

Egyébként én a nyarat szeretem, és örülök, hogy meleg van, és személy szerint én nem erősítem a csapatot, akik az őszt várják. Bocsi lányok :oops:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Halihó!
Megérkeztem odakintről!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Hááát, nagyon nem bírom a meleget! De ma délelőtt bemenekültünk az erdőbe egy szép kis patak mellé és hűsöltünk a rokonokkal. :D :D
És a tegnapi első másfél órát leszámítva, ami csak a "mikor lesz már baba" kérdésekkel telt (15-en külön-külön kérdezték meg) nagyon jó volt. Még egy kis viegrádi palotajátékok is jutott nekem tegnap este.

Nene, Momelcsi: egyszerűen cseppfolyóssá váltam a képek láttán. Csodaszépek! Sok ilyet még, hogy jobb kedvre derítsenek!!

Andi: nagyon sajnálom! És tudom, hogy most nagyon nehéz bármi jót is észrevenned ebben a dologban, de biztos van benne. Én a saját kálváriánkból azt a tanulságot vontam le, hogy nem tudok mindent irányítani, hiába tervezek, hiába teszek meg mindent. Türelemre, elfogadásra és önvizsgálatra tanít! Nagyon nem könnyű! Fel a fejjel!

Bari: remélem, minden rendben veletek ebben a nagy melegben!

Kriszto: tuti, hogy nagy dolgok várnak rátok!!!! Nagyon drukkolok!!!

A 7végén sokat pihent a kezem, így most elég elviselhető. Mondjuk 2 újjal gépelek most is, de muszáj kibírni. De már nem sok van hátra.
Holnap nem tudom, hogy mikor tudok majd jönni, mert rohanok be és meló ezerrel.
És halkan megjegyzem, hogy ez a kis kikapcsolódás nagyon jót tett. Már sokkal jobb a kedvem!

Hűvösebb estét!
szélkisasszony

Sziasztok!

Remélem mindenki hősiesen átvészelte a mai kánikulát.

Mi most végeztünka barack befőzéssel. 10 kg barackot hozott ma anyum... KO vagyok! Holnap jövök, és írok mindenkinek, de most irány a zuhany és az ágyikó!

Kriszto: Holnap vigyázz magadra az auditon, ne idegeskedj, nem ér az egész annyit!

Jó éjszakát!

Pusza:

Mné
mné

Sziasztok!

Hol van mindenki? Mi ez a pangás?

Kriszto: Tudom, hogy ma nagyon el vagy foglalva az audittal, de kérlek szakíts ránk egy pindurka időt, és írj magadról. hogy vagy?

Szélkisasszony: Örülök, hogy jobban van a kezed, és hogy a családi összejövetelt is átvészeltétek!

Zafir: Javaslatodra mi megnéztük az Ilyen a formám című fillmet. Nagyon tetszett, még a férjemnek is. Gyere majd mesélj, mi volt UH-on?

Momelcsi: Milyen nagyok már a lurkók. Hihetetklen, hogy már 3 hónaposak.

Bari: Szerintem se foglalkozz azzal, hogy hogyan nézel majd ki maszkban. A legfontosabb most az, hogy ne kapj el semmit a gyerekektől.

Csuti: Hogy vagy? Hogy bírod a meleget? Lányok hogy vislekednek?

Leeda: Milyen volt a hétvégéd? Mikor jön haza az Urad?

Poszi és Parane: Olyan jó lenne többet olvasni rólatok. Hol tartotok, hogy bírjátok, milyen vizsgálatokra kell még mennetek. kérlek titeket, ne hanyagoljatok minket!

Kagyló: Te hogy vagy? Nagyon régen nem jártál felénk. Lassan utaztok. Gondolom már nagyon várod. Kérlek Te is adj magadról valami életjelet.

Nene: Milyen édes Bálint. És ez a Tigrincses szerkó. Nagoyn cuki. Hihetetlen, hogy ő is már milyen nagy.

Kretty: Milyen volt a strandolás? Kaptatok helyet? Gondolom jó sokan voltak. Hova mentetek?

Tessék előbújni!!!

Pusza:

Mné
mné

Mné,
látom, Te nagyon jól és aktívan bírod a kánikulát... :D :D
Biztos finom lesz majd a barack, ügyesek voltatok, hogy ebben a nagy melegben is nekiálltatok!!
Én tegnap este jöttem vissza, kinn voltam Szófiában 2 napot, szombaton kirándultunk a mellette lévő hegyen, meg ottani barátokkal voltunk. Ott is nagyon meleg volt, de estére azért picit lehűlt a levegő. A párom talán szombaton hazajön, de vasárnap már megy is.. :?

Szélkisasszony,
a hűsölés biztos jó volt, a kérdések már nem annyira. Tudják amúgy, hogy mi a helyzet, vagy nem mondtátok el? Én legtöbbször már el szoktam mondani, így van aki veszi a lapot és többet nem kérdezi - bár sajnos sok a tapintatlan ember - és ezt mindannyian tudjátok..
:(

Nene,
tündéri Bálint, tényleg aranyos ez a kis csíkos-tigrises szerkó... :D Kell még napoztatni?

Momelcsi,
mindig nevetnem kell, mikor meglátom Matyi csodálkozó szemeit, mindig olyan, mintha kérdezni szeretne valamit.... :D :D kíváncsi vagyok, hogy megmarad-e később is ilyennek... :lol: hatalmasat nőttek már a gyerkőcök!! :D

Kriszto,
csak lazán!++++ :D

Igyatok sokat ebben a melegben, pussz Nektek, megyek vissza dolgozni :roll:
leeda

Sziasztok!

Köszönjük, megvagyunk, bár ma nagyon hasfájósan.... :( Olyan rossz, hogy nem tudok segíteni.... Hulla már Dóri, aludna, de mindig jön egy tekerés és vége.... Ordít. De majd csak átvészeljük együtt.

Melcsi, Nene, édesek a gyerekek!!!!

Ma egy hónapos Dóri.... Rohan az idő... Csatolok én is egy képet, együtt küldjük ezt a mosolyt Nektek :)

Kép

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Leeda: Én most jól bírom a meleget, mert a munkahelyemen van légkondi. Úghogy elviselhető a hőmérséklet.

Nyuszi: Hát ez a mosoly. Elolvadok. Kis édes! Vajon mit álmodik. De jó is lenne tudni.

Mné
mné

Nyuszi,
ez a mosoly....és az az orrocska.... :D :D Boldog 1. hónapot Dórinak!!

Mné,
nálunk is van itt benn a munkahelyen légkondi, szerencsére. És hogy egyedül vagyok a szobában, nem is kell totál agyonfagyasztanom magam, épphogy egy kicsit lehűtöttem. Otthon meg majd vár a szauna... :?
leeda

Hol van mindenki??? Halihóóóó!

Mné
mné

Itt vagyok! :D
Ma megcsinaltattam a genetikat. (jo sok penzert, ha megszuletik a gyerek, beteszem egy vitrinbe, mert olyan sokba kerul, hogy ugy kell vedeni mint egy mutartgyat! :lol: )
Immunologiara november vegere kaptam idopontot az ORFI-ba. :shock: :shock: Otlet, hogy hol lehet csinaltatni?

Majd meg jovok, most megyek hastancra :roll: !
Vendég

Nyuszika: Nagyon édes Dórika. :D Tündéri a mosolya.

Szélkiasszony: Örülök, hogy már jobban vagy. Mi volt ma Dévainál?

Mné: Mi is pont tegnap láttuk ismét a filmet, adták a tévében.
:D

Nálunk maradt a szerdai időpont a punkcióra. Egyre csak növekednek a kicsikék. :D A legmagasabb szám:20, a legkisebb ha jól emlékszem 11. Mai szuriszám: 5 db (lesz), plusz volt ma egy vérvételem, ahol egy újonc vette le a vért. Beszúrta a tűt, de elfelejtette a kezébe venni a fiolát vagy mit, úgyhogy tűvel a vénánban nyúlt érte. :shock:

Zafír
zafir100

Sziasztok
Nene,Momelcsi,Nyuszika
El olvadok a babáktól!Olyan tündériek!Könny szökött a szemembe... :cry:
Barika
Hogy bírod a meleget?Remélem sokat pihensz!!!Hogy vannak a babák?
Ági
Hogy vagytok?Mentek nyaralni valahová?
Kriszto,Mné
Remélem mire vissza jövök tele lesz a fórum pozítiv teszttel!!!
És úgy is lesz!!!! :wink: :wink:
Mikor teszteltek?
Zafir
Ha jól láttam akkor szerdán lesz a punkció!!Szórítok,és nem lesz majd semmi baj!!! :wink:
Ancsi
Ha meglesznek a leletek mikor indultok?
Kretty
Majd ki pihened magad nyaralásnál!Utána jön a baba nálad is,minden jóra fordul majd! :wink:
Szélkisasszony
Mi volt apánknál?Mikor kedhetsz?
Cs.Andi
Ezek szerint lombik lesz nálatok!Kezdés mikor lesz?

Nagyon nehéz írni,hogy ilyen sokáig nem voltam....

Mától 3 hétig nem kell dolgoznom! :lol:
Elkezdtem pakolni,mosni,és vásárolni.De vajon mit felejtek itthon...
:roll:
Össze kell szednem magamat,mert utálok vasalni,de sajnos azt is muszáj lesz!
Párom csütörtöktöl lesz szabin ő is augusztus 1-ig.Közben még le megyünk a tesómékkal balatonra 4 napra!
Nagyon remélem okoska apuci megoldja a próblémáinkat,mert be kell látnom már nem bírom tovább csinálni,én már így is bele vagyok betegedve.
Jól vagyok,néha depis,meg sírok....de azért nagyon váro az augusztusi indulást!
Majd este kiülök a tengerpartra és arra fogok gondolni,hogy mindenkinek sikerüljön a baba,és vége legyen már ennek.....és persze okoskámra is!!! :wink: :lol:
Viszem a laptoppomat is meg a tabot is,nem bíztos,hogy írok,de azért figyellek majd titeket! :lol: :lol: :lol:

Bocsi attól akit kihagytam,de mire utána nézek mindennek,el is felejtem mit szerettem volna írni.... :oops: :oops:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló: Nagyon-nagyon-nagyok jó pihenést nektek. Spontán babára fel!!!!! :lol:

Kriszto: Merre vagy? Nagyon bújkálsz, nem tetszik ez nekem. :?

Barika: Remélem bírod még a meleget? Kitartás, nálunk most kezdődött el a szélvihar, talán hűvösebb lesz picit.

Zafír
zafir100

Kagyló, nagyon kellemes kikapcsolódást, érezzétek jól magatokat a nyaraláson!!

KépKép
momelcsi

Zafír, csudijó, akkor pénteken már kismami leszel!

Kagyló érezzétek jól magatokat, és ne is gondoljatok másra, csak egymásra!

Melcsi, csudaszépek a babák! Alig várom, hogy én is megtudjam, milyen érzés szoptatni, biztos tök jó lehet! :D

Nyuszi! Nő Dóri, mint a gomba, még most született...és nemsokára mehettek tesóért! :wink:

A belgyógyász azt mondta, a cukorterhelés teljesen jó lett, megmaradok... :wink: Továbbra is teljes kiörlésű dolgokat eszem, nem eszek gyorsbüfében, nem iszom cukros üdítőket, csak néha csúszik be egy kis fagyi (az is diétás) szóval nagy baj nem lehet! :D

Ancsi, merre jársz?

Bari, nő már a pocid? :D
Vendég

Kretty, igen, igen.... Nagyon durva, mert megzöldülök azért, hogy ismét kismama legyek....... Mintha nem is lett volna az elmúlt 9-10 hónap................... Kezdem megérteni, miért mondják azt, hogyha már van egy babád, de szeretnél testvért és nem jön, akkor az ugyanolyan fájdalmas, mintha az első gyermekért küzdene az ember.... Ugye, Cs.Andi? :cry:

És persze nem szeretném, ha lenne egy pici és egy kicsi gyermekem, de akkor is, őőőőrület mennyire szeretnék újra babát várni!!!!!!

Kagyló, jó pihenést, kikapcsolódást :)

Bari, durva, már a 12. hétben vagytok............ Hogy vannak a manók?

Kretty, mikor lesz a genetikának eredménye? Ez a 70 ezres / fő, ugye?

Mné, nagyon drukkolok a teszthez :)

Meleg téma: én is inkább a kánikulát élvezem, mint az őszi hőmérsékletet :)

Szép napot!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Nyuszi, nekunk 55 ezer volt a genetika, mert a ferjemnek tavaly volt kromoszoma vizsgalat, meg neki nem kellett csak 1 teszt most. Nekem csinaltak 4-et.
Es mikor tervezitek a kovetkezot? :D

Tobbiek hol vagytok?
Vendég

Halihó, én itt vagyok!

Kretty: 55 ezer nem semmi. És mikor lesz eredménye? Megkérdezhetem, hogy ilyenkor mi vizsgálnak pontosan?

Nyuszi: Te is inkább kánikula párti vagy? Én inkább a tavaszt kedvelem. Az a se meleg, se hideg. Olyan 20 fok körüli állapot nekem az ideális. Még mindig fájdogál Dóri pocakja? Ezek szerint nem használ semmi rá? Borzasztó lehet hallgatni, hogy sír, de nem tudsz rajta segíteni. És köszönöm a drukkot a teszthez. Nagyon félek az eredménytől, így szerintem ameddig csak lehet húzom a tesztelést. Elméletileg most pénteken kellene nem megjönnie. Viszont iszonyatosan görcsöl a hasam, ami tudom, akár jót is jelenthetne, de félek, hogy ez most nem azt jelenti.

Kagyló: Én is jó utat kívánok nektek!

Bari: Tudsz valamit Krisztoról? Nagyon aggódom érte! Te hogy vagy? Mit csinálsz egész nap? Mikor mész megint Apánkhoz?

Többiek, gyertek elő kérlek!

Mné
mné

Mne, ebben kromoszomavizsgalat nekem, trombozis hajlam szures... :roll: a tobbire nem emlekszem. :D

En is inkabb meleg parti vagyok! :D
Vendég

Mné,
Biztosan jó dolog miatt görcsöl a hasad :wink:
Nagyon drukkolok, hogy majd egy szép zebrás teszttel gyere :wink:

Kagyló,
Már többször is megnéztem a linket, hogy hova mentek, és mindig elfog az irigység, hogy én is nagyon szeretnék menni, és aludni és kipihenni magam. :oops:

Kretty,
Drukk a jó teszteredményhez :!:

Nyuszika,
Háááát én csodállak :D
Igaz ahogy mondod Dóri elég jó baba, és tudtok pihenni éjszaka, de nálunk most az a helyzet, hogy valamelyik este apa már annyira kiborult, hogy azt mondta, hogy elkötteti magát, hogy nehogy véletlenül még egyszer teherbe essek :lol:
Most én is úgy érzem, hogy ez jó ötlet :oops:
Persze nem fogja megtenni, csak ezzel fejezte ki, hogy mennyire kivan. Szóval én nem szeretnék egy hamar ismét terhes lenni. Azaz a terhességet nagyon szerettem, de ez most nagyon fárasztó.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Itt vagyok....

élek... túlélek... vagyis remélem....

3napos pozitív tesztelés után szépen lassan eltűntek a csíkok, mára már teljesen negatív... ez van, megszűnt minden tünet, minden öröm... a mérhetetlen csalódottság, düh, fájdalom, kétségbeesettség, vígasztalhatatlanság, kiábrándultság, mindennek vége hangulat van helyette.
ENNYI.

Egyre inkább úgy fest, hogy a szervezetem nem képes, nem akar befogadni egy babát, mert 4-ből 3-szor elindult és mégsem marad meg.

Nem tudom elmondani mit érzek, nem tudom és nem is akarom...

nincs erőm tovább folytatni, nincs erőm mosolyogni, pl. azon, hogy a legjobb barátaink egy 3 és egy 1éves gyerkőc szülei, mondván, hogy nem akartak bántani, tegnap bejelentették, hogy újra jön a baba, ja bocs! BABÁK, ikrek, ikerlányok...ja 14!!! hetes a terhesség! Szóval amikor mi az előzőt megtudtuk, hogy nem, akkor ők, hogy igen, és azóta nem volt alkalom elmondani, csak most?????? És csak úgy, spontán, véletlenül, ikrek és 13hónapos a kislányuk... és ne legyünk kiakadva??????

Lányok, nem szeretném azt hallani, hogy legközelebb... majd egyszer... nem hiszem.... oda minden hitem és bizodalmam, abban, hogy lesz-e valaha gyermekünk... valószínűleg sosem... ez valahogy meg kell emésszem...

nem tudom, hogy fog menni, nem tudom fog-e menni, sosem hittem, hogy el lehet jutni idáig... de sajnos megtörtént...

Egy tökéletes eredményekkel rendelkező férfi, egy tökéletesen stimulálható, sok petesejttel rendelkező nő (még ha ki is pukkadtak és nem is úgy alakult ahogy kellett volna) és nincs gyerekük, sosem lesz! Mert nem lehet.... mert valamiért odabent már nem szeretik egymást, a sejtjeink, nem szeretem a férjem.... PEDIG ez nem igaz, az egész világon, mindennél, mindenkinél jobban, sokkal-sokkal jobban és bármit megtennék érte, ahogy ő is értem.... és az egyetlen dolog, ami hiányzik és KELL ahhoz, hogy minden ok legyen az nincs, nem lesz.

Sajnálom a kifakadást, a hisztit, sajnálom, de nem megy máshogy... nem tudom mihez kezdjek elfogyott az erőm...

Jövök majd, de most zombiként élek 3napja... ma elmegyek az ikres barinőmhöz, talán jó lesz... aztán majd látjuk...

Puszilok mindenkit.

Kretty!Folsavteszt, kromoszómaviszgálat, CFTR, trombózishajlam---ezeket vizsgálják neked. A férjednek valószínű Y kromoszómát.

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Nyuszika,igen valahogy így van.. :oops: Azt hittem jobb másodszorra nekifutni,mert nyugodtabb leszek,és ehez képest..
A pocakom nekem enyi idő után is hiányzik! :D
Peti is nagyon hasfájós volt,ráadásul sokat bukott,mert falt állandóan.Nekem semmi sem haszált(gripe w,espumisan,infacol),csak a doktornénink által felírt papaverin(??asszem így hívják)oldat,amit a patikában kevertek ki kb.200 ft.-ért.
Ti próbáltatok már valamit Dórinak?
Nene,neked is csak azt tudom mondani,h elmúlik..Tudom nagyon nehéz most,de ez egy olyan helyzet,h"túlkell élni".Hidd el,lesz sokkal jobb is!
Andi
Ui:mindenkit puszilunk,jó pihit a nyaralóknak,azért lesem ám a híreket!
Andi

Kép
cs.andi

Kriszto,közben látom,h írtál...Nem tudok mit mondani..csak veled/veletek sírok.. :cry: :cry: :cry:
Annyira sajnálom!!!!!!!!

Kép
cs.andi

Kriszto,
Nagyon-nagyon-nagyon sajnálom!
Mikor mész apánkhoz, hogy megmondja mit látott?

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Kriszto,
nagyon sajnálom :cry: :cry:
ezeket a virágokat küldöm Neked
Kép
leeda

Kriszto: őszintén sajnálom!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
szélkisasszony

Kriszto: Nagyon sajnálom! Elmondani nem tudom, hogy mennyire. Ölellek!

Mné
mné

Krisztó, együtt érzek veled, a dühöt és csalódottságot, veled és érted vagyok szomorú és sírok veled. Annyira szeretném, hogy sikerüljön nektek, hogy ezt elmondani se tudom. :cry: :cry: :cry:

KépKép
momelcsi

Sziasztok

Kriszto

Nagyon sajnálom!!!!!!!!!A franba!!!!!!!!!!Ilyen nincsen, öllelek!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

kagyló

Köszönöm szépen csajok nagyon aranyosak vagytok!Igen,szeretném magam nagyon jól érezni! :lol: :lol:

Nene
Hidd el nekem,mindent és ezeket a szép útakat is feladnám,és azt sem érdekelne ha a hid alatt laknék ha lenne egy gyönyörű szép kisbabám!Amire mindennél jobban vágyom az életben!!

kagyló

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, hogy kedvesen fogadtatok, pedig épp csak bekukkangatni van időm, meg képet nézni és rátok gondolni.
Olyan jó látni, hogy sokan megpocakosodtak, másoknál már ott is a baba / babák! Gyönyörűek!!!! Ahogy nézem őket máris rohannék a Dévaihoz még egy babáért!

Anna a legédesebb kisded a világon. Szerencsére jól vagyunk, most tanulgat járni, eszméletlen mosolygós-bújós kislány. Olyan hihetetlen, amikor odajön hozzám, ha ülök az ölembe mászik, átkarolja a nyakamat, ha állok, nyújtja a kis kezeit, hogy vegyem fel. Könnyek szöknek a szemembe és magamban elrebegek egy KÖSZÖNÖM ISTENEM-et. És mindenkinek ezt kivánom mielőbb!!!
kislibus

Jaj, most olvasom Kriszto!!! Hogy itt kiadod magadból mindet, az nagyon is rendben van! Hol máshol tennéd??? Ezért vagyunk mi, ez a hely!!!
Különben is tényleg nagyon nehéz ilyenkor a környezetében az embernek mindenki terhes lesz az ember lánya meg csak azt kérdi, hogy ISTENEM NEKEM MIÉRT NEM??? Emlékszem még mennyire fáj...
Várva-várt babák c. könyv. Olvasd el! Erőt ad, hitet reményt! Ha már elolvastad, tedd meg még egyszer! Főleg azokat az eseteket, ahol én már sirtam, hogy a szereplőknek nincs tovább, itt vége. És mégis lett tovább, sokadik lombikból, nagyon nehéz szitukból!
kislibus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?