Halihó!
Megint nagyüzemi biliárdozás folyik...

Szeles, hűvöskés az idő, így egyelőre nem mentünk le a strandra, majd B. alvása után. Jó nagy hullámok vannak, egyszer már volt, az egy kicsit kiakasztotta Bercót, pedig eleinte úgy tűnt, hogy tetszik neki.

De a nap végére közölte, hogy menjünk haza, mert nem szereti a hullámokat, ha hullámzik a víz, akkor ő nem megy bele.
Igen Vindo, alszik.

Mondjuk a tuti: Anya, rázod a fenekemet? Tehát alvás előtt én bőszen rázpitálom a legkisebb popóját, de legalább elalszik.

Az meg már régen nem érdekel, hogy mások mit szólnak ehhez.
Ez az ekcéma nagyon rossz, Momi barátnőmnek is hasonló van, csak neki nem nagyon múlik el, mivel a stressz okozza. Neki pont a sós víz, a napfény tesz jót. De látom, már ismered az ellenszerét.
Akkor anyukád rendes kislány.
Bercó is imád énekelni, néha ő is olyanokat tud... De most inkább Rugó fantáziája dicsérendő.
Dettyk, hajrá, hajrá. Jó kis mozgalmas nyaratok lesz itt.
Ágica, én sem vagyok FB-n. Az iwiwet sem ápolom, nem is akarok csatlakozni a FB-hoz.
Tehát, képet kérünk ide is!!!!
Irina, egyet kell értenem. Rendkivül izgalmas az egész, bár én azért már találkoztam a plaszticitás híveivel. Erre épül a Sindelar program is. No, meg a gyógypedagógia is ezt próbálja kiaknázni.
A könyvben leírtakkal ellentétben itt (Sindelar) sokkal lassabban, kevésbé intenzívebben folyik a terápia. Mindössze napi 10 percben. Érdekes, hogy a könyvben mennyire preferálják a hallási percepció fejlesztését, az ehhez kapcsolódó programot állítólag le is lehet tölteni, majd megnézem. De ennek a Fast ForWord-nek is utána fogok nézni. Engem inkább az bosszant, hogy mondjuk az Altzheimeres szomszédomnak is csak a gyógyszereket írják fel, nem pedig valamilyen terápiát ajánlanak neki, pedig sokkal hatékonyabb lenne. Igaz, a gyógyszergyártóknak kevésbé lenne jó.
No, nem puffogok tovább.