Sziasztok!
Parane, jaj de jó,h jöttél és nem utolsó,h jó hírrel. Ami a pocit illeti, nekem is van ott bőven rici-röci (így hívtuk a pocihájat az unokaöcsémmel) sztem ezért ilyen nagy
Kriszto, puszikállak!!!
Mné, voltál Dévisznél?
Parane, így,h írtad a rossz élményt én sem tartom magamban.
Alig vártuk,h menjünk, h láthassuk ŐKET. Hüvelyen keresztül nem piszkált Dévisz,mert az első próbálkozásnál látta,h A baba méhlepénye még mindig a méhszájon van

így jobbnak látta ha a hasamon keresztül csinálja. Így ha jól vettem ki a szavaiból nehezebb volt. Nézte A babát, mérte 44,9mm, szívhang jó, minden jó volt. Diktálta az alsó végtagokat,h csövesek aztán nézte a felső végtagokat és láttam rajta,h valami nem OK. Erre megszólalt,h a felső végtagok kontrollt igényelnek....

azt hittem elájulok...na nem hagyta annyiban, tovább nézte és javította csövesre,mert talált olyan helyet ahol jól látható volt.
B baba 61,9mm és minden u.olyan OK vele mint A babával.
A férjem rákérdezett a méretbeli különbségekre és Dévisz azt mondta,h normális. lehet 1 kg is a 2 baba között ill. a mérések sem teljesen pontosak.
Amin mint mindig és lehet,h csak az én érzékeny lelkem nem bírja, de nem esik jól,h Dévisz egyetlen biztató szót sem tud mondani. Tisztában vagyok vele,h lombik, ICSI-s babák vannak a pocakban, az őserdővel is tisztában vagyok, de akkor is érzékenyen érint,h nem tudja azt mondani,h jelenleg minden OK...
Olyan rossz ez így...megviselt a mai nap, ami tartja bennem a lelket az a csütörtöki vizsgálat. Talán ott kapunk majd egy-két biztató szót.
Ami a súlyt illeti csak kis letolást kaptam. Az összfehérjére annyit mondott,h egyem a husit, de őszintén bevallottam,h volt egy-két lazább nap....
Ne haragudjatok,h az öröm ellenére is ilyen negatívra sikerült a hozzászólásom, de épp azért esett rosszul,mert évek óta arra vágytunk,h baba/babák legyenek a pociban és boldogok legyünk együtt, de ez így még nem valósult meg
Képet nem kértünk,mert csütörtökön kapunk elvileg egy csomót
Nene, Kisalag örülök,h találkoztunk!!!
Puszi mindenkinek!
Bari