Jelentem hazaértünk Bajáról, esküvő is megvolt (unokatesómé), még takarítom a romokat, meg muffint sütök mára
Örülünk, hogy Tiva egyre jobban van, és boldogítja az anyukáját
Szerintem ezt a szoptatás-dolgot nem lehet feketén-fehéren megítélni...mondjuk a pohárból való anyatejezéstől igencsak idegenkednék.
Az vitathatatlan, hogy az anyatej - bármeddig is szopiznak - a legegészségesebb, de a szopi szerintem nem szimplán az egészségről szól, hanem az ölelésről, a megnyugvásról, biztonságról. Persze, ezeket más eszközökkel is elő lehet teremteni, de akinek megadatik ez az ajándék, az ne dobja el csak azért, mert valaki (barát, orvos, védőnő, stb) ezt mondja neki!
Azzal egyetértek, hogy idősebb korban van, hogy ez már jórészt az anyáról szól, de ez sem kizárólagos. Ketten kellenek hozzá. Én a magam részéről úgy vagyok vele, hogy Ákos majd eldönti - vagy a természet.
A cikken amúgy nagyon jót kuncogtam, főleg azon a részen, hogy a hordozott babákat kevesebb inger éri az első hónapokban. Szerintem (és még többmillió így felnőtt ember szerint) meg éppen, hogy sokkal több. De én nem vagyok szaki. Habár kismillió könyvet elolvastam a legkülönbözőbb irányzatoktól, végül a saját fejem után mentem és megyek, és azt hiszem eddig így jártunk a legjobban. Csodarecept nincs, minden gyerek más, és még sorolhatnám.
Ha már az oltásokról van szó, most van a kezemben a Gyermekorvos nélkül c. könyv. Ahhoz képest, hogy amerikai, ez sem rossz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csipetnyusza 2011.07.21 10:28-kor.