Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Na újból jelentkezem, szerencsére már sokkal jobban vagyok! Remélem Veletek is rendben van minden!

Mi elég jól kihasználjuk a jó időt, szinte minden nap strandolunk vagy a játszón vagyunk, Timike új játszópajtásokra is szert tett. Újabban már újabb szavakat is mond pl.: "Mimi"-Timi, "Ia"-Szia, illetve már kezdődik nála az az időszak, hogy egyedül akarja csinálni a dolgokat. MÁr egyre ügyesebb is, a mászókára is felmászott a múltkor egyedül, meg kanállal is egyre jobban eszik. Ami a szobatisztaságot illeti, hát az még eléggé messze van még-még mindig csak akkor szól, ha belement a pelusba, vagy ha "baleset" történt. Nem baj, nem erőltetem, majd kialakul ez-a törekvés mindenesetre benne van.
Ami rossz újdonság: sajnos Timike van, hogy agresszív velünk szemben, ha valamit nem engedünk meg neki, ma pl.: Apát jól megharapta.

Ami az otthoni dolgokat illeti...hát úgy érzem, sokszor nem kell jegyet vennünk a Fővárosi Nagycirkuszba, van abból otthon is elég :evil:!

Most ennyi jutott eszembe, minden jót Nektek!
Puszi: VikiKép
 
 


Sziasztok!

Végre én is itt!
Nálunk is elég vegyes felvágott az élet mostanában. Tegnap ment el a miskolci barátnőm a kislányával. Itt voltak egy hétig, és már nagyon összeszoktak a kiscsajok. Együtt aludtak, ettek, és képzeljétek a hisztit is megosztották. Mikor az egyik nyugodt volt, a másik tombolt és fordítva. De egyébként minden ok volt velük. Jázminnak a 8 rágóból kint van már négy, és a jobb felső szemfoga is jön. A kajálás gáz, de hát most hidegfront van. Voltunk strandon, imádja a vizet de az úszógumiról hallani sem akar, pedig betéteset vettem neki. Persze fél medencét kiitta, ennek hatására volt egy kis laza széklet, így a popsi is beteg lett, de már lábalunk belőle. Szerencsére komolyabb baj nem lett, csak a laza széklet miatt, bepirosodott a feneke. Ja és azért, mert mostanában csak a tápszer és a gyümi ment le a torkán. Semmi szilárd, úgyhogy annyira nem is csodálkoztam. Adtam neki Normaflort, még most is megy neki napi kettő. Hogyha a belében is van valami, az is tisztuljon meg.
Egyébként minden ok. A játszótér nálunk most kimaradt, mert eddig baromi meleg volt, most meg olyan trutyi idő van, hogy azért nem megyünk. De voltunk a barátnőmékkel játszóházban, és hát nagyon tetszett. A gyerkőcök is nagyon élvezték és eléggé ki is purcantak. Igy máskor is megyünk. No hát kb ennyi. Jó nyarat csajok. Puszi: Alexi

KépKép
 
 


Sziasztok!

Alexi: örülök, hogy a lányok jól érezték magukat, annak már kevésbbé, hogy felváltva hisztiztek :roll: . Az evéssel kapcsolatban annyit, hogy ilyenkor nyáron teljesen normális, ha nem kívánnak annyi szilárd ételt, a lényeg a megfelelő folyadékmennyiség bevitele. A Normaflore adása teljesen korrekt :).
A strandot és a fürdést Timike is imádja, otthonra is van már kis pancsiztatónk.

Múlt hétvégén megünnepeltük nagymamám 80., illetve unokahúgom 1. születésnapját és volt egy kis családi összejövetel, ott volt: Nagymamám, 3 lánya, 5 unoka (a 7-ből), 5 dédunoka (a 7-ből)+még a párok is. Így 20-an voltunk, emellett kiderült, hogy az egyik unokahúgom Karácsonyra várja 2. kisfiát, ő lesz a 8. dédunoka. Nagyon szupernap volt, Timike nagyon jól érezte magát, megint beigazolódott, mennyire szeret gyerekek között lenni

:D :D! Azóta még cserfesebb és még több szót beszél!

Egyébként nálunk nagyjából változatlan a helyzet, remélem ez az őszies idő eltakarodik innen hamarosan :evil:-ma is csak néztem kifelé az ablakon és majdnem elbőgtem magam, Timikével is alig lehetett bírni.

Én is nagyon jó nyarat kívánok Mindenkinek!

Puszi: Viki
Kép
 
 

 
 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet: