Szia!
Jó hideg van odakint! Délelőtt voltunk sétálni, majd' lefagytunk, de kellett egy kis levegőzés, ha már a Sárkányvárba nem jutottunk el. Milyen volt egyébként? Remélem, mi is eljutunk majd nemsokára oda, meg akkor végre megismerjük egymást is.
Igen, mindjárt itt a Karácsony, nekem is ezer dolog lenne, de ez a hülye suli valahogy teljesen kizökkent a kari-hangulatból, illetve, hogy őszinte legyek, még nem is kapott el a "feeling" - na, ez jó magyarosra sikeredett.
Szval, persze, én is megértem, hogy most inkább az előkészületekkel foglalkoznál, semmi gond. Vmikor azért majd csak összehozzuk.
A szalagavató nagyon szép volt. Csináltunk vagy ezer fotót, ha gondolod, egyet-kettőt átküldhetek.
Az öcsém és az unokahugom egy suliba jár (Budai Nagy Antal gimnázium), nekik volt tegnap a szalagavatójuk. Sajna nem tudtunk végig maradni, a keringőt pl. nem is láttuk, majd hétvégén megnézem videóról. Noncsi elég jól bírta, bár a zene nagyon hangos volt, úgyhogy még 8 előtt eljöttünk, de így is volt 9 óra, mire hazaértünk. Egyébként tök érdekes volt, mert azon gondolkodtam, mikor néztem őket, hogy fura, hogy 10 év van közöttünk, nem tűnt annyinak. Rossz volt belegondolni, hogy az én szalagavatóm már lassacskán 10 éve volt! Pedig egyáltalán nem érzem magam annyival idősebbnek, de az évek száma nem ezt mutatja. Annyira gyorsan elrepült az elmúlt pár év, nemsokára Noémi szalagavatóján leszünk.
Autó: tegnap egész este töltőn volt az aksi, hétvégén meg megnézi Balázs a kereket. Remélem, nem lesz nagy baj vele. Azért a Te eseted nem volt semmi! Elég forgalmas helyen sikerült lerobbanni az autódnak.
Én viszonylag jól megúsztam, csak a parkolóból nem tudtam kijutni. (Tényleg, hogy kell olyn "vicsorgó" fejet kreálni? Eddig vhogy nem sikerült, hiába néztem meg az egérrel, hogy mi a "kódja" a smiley-nak).
Írtad, hogy örüljek az egészséges Manómnak, meg a drága apjának is.
Esetleg történt valami vhol, ami miatt ezt így kiemelted, vagy csak úgy, általánosságban érted?
Ma Balázs karácsonyi partin van, ki tudja, mikor témfereg haza, bár megígérte, hogy igyekszik, mert nekem csinálni kéne a házimat, amit holnap le kéne adnom és még csak 4 oldal van kész.
Úgyhogy ma este egyedül leszek Noémivel. Édes kettes.
Hétvégén mit csináltok?
pusza: Ch.