A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Emerenc: Biztosan sikerülni fog! Ha valaki ennyire pozitívan áll a dologhoz mint te csak pozitív lehet a végeredmény. Hőhullámok? Az nem lehet kellemes. :?

Leeda: Mikorra tervezitek az indulást?

Kriszto: Én is kérnék privit ha lehet, mert nagyon kíváncsi vagyok. :wink:

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Tud valaki Mnéről valamit? Jól van a helyzethez képest? Nagyon hiányzik. :cry:

Zafír
zafir100

Zafír,
laptetőd lett, soha jobbkor!! :D :D
Köszönöm kérdésed, még nem tervezzük egyenlőre az indulást, ha majd tudok valamit, úgyis mondom Nektek :D
Hogy töltöd napjaidat? Otthon vagy még, ugye??
leeda

:lol: Tényleg! Mindenki csemegézzen belőle. Azért egy jó nagy szelettel magamnak is megtartok, ha nem baj.

Leeda: Itthon vagyok a héten. Filmezek, olvasok, netezek. Sok mindent nem csinálok, mert Párom mindig letol, hogy majd ő megcsinál mindent ha hazajön. Délutánonként sétálgatunk, cél a fagyizó, a bodzás-mentás fagyiért bármikor kapható vagyok a mozgásra. :wink:
Most készülök szalonnás füstöltsajtos sertéskarajt csinálni, őzgerincformába.

Zafír
zafir100

Mi a betöltött 12. hét után búcsúztunk el Apánktól. Igazából én azért váltottam, mert szerettem volna biztos lenni abban, hogy a szülésnél a fogadott orvosom foglalkozik velünk és minél kisebb esélyt akartam adni az ügyeletes orvosnak és a császárnak. Nem bántam meg.... Ez az amniocentézis kérdés kiborított. Mert a legutolsó alkalommal kérdezte, hogy akkor megyünk-e, mire mi: nem. Ő pedig el kezdte sorolni, hogy mi baja lehet a gyereknek és jól meggondoltuk-e, meg hogy ICSI baba.... Ez annyira belém égett, hogy konkrétan Dóri megérkezéséig nem tudtam 100%-ig megnyugodni az egészségét illetően. Ezer helyen egészségesnek titulálták Dórit (hála Istennek az is lett), de az öröm ideig óráig tartott és mindig előjöttek D mondatai, szavai................ Igazából ezzel így a várandósságom ezen részét teljesen tönkre tette D. Őrült rossz volt aggódni és az utolsó pillanatig mérlegelni, hogy megcsináltassuk-e az amniot a sok negatív eredmény ellenére is. De a férjem azt mondta, hagyjuk. Így hagytuk. És jól is tettük. Szerintem, ha elmegy az ember az összes lehetséges vizsgálatra (kombinált teszt, négyes teszt, UH-k profiknál), akkor baj nem lehet. És ahogy Nene mondja, Elekes doki is nagyon alapos, olyan dolgokat néz, ami mind mind bajokat zárhat ki.

Amúgy én elmentem D-től, de őszintén, nem bántam meg, a dokim nagyon tündér volt végig, szó szerint imádtam hozzá járni, még ha piszkált is néha a kilókkal.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Sziasztok!

Zafir: Hogy érzed magad? Ma akkor már nincs több injekció? Hihetetlen, hogy eltelt már 1 hét, bár gondolom, hogy Te ezt nem így érzed.

Kriszto: Annyira nagyon sajnálom! De örülök, hogy a doki kedves volt és visszaadta nektek a reményt! Esetleg én is elkérhetem a titkos receptet?

Bari: Valószínűleg így van, ahogy a lányok mondják, de számomra akkor is érthetetlen a hozzáállása. Biztos vagyok benne, hogy csütörtökön meg fognak nyugtatni, és mindent rendben fognak találni. Kaphatunk majd képet a babákról?

Emerenc: Örülök, hogy szeptemberen Ti is kezdtek! Nagyon drukkolok értetek!

Nene: Nagyon édesek a képek Bálintról. Én sajnos nem tudom elolvasni a rugiján a feliratot. Megírod nekem? Örülök, hogy tegnap mindent rendben talált a doki nálad is.

Kisalag: Sajnálom, hogy el kellett napolni a kezdést. Most akkor ismét belevágsz egy 90 napos diétába, vagy valami más diétát javasolt a orvos?

Nyuszi: Örülök, hogy Ti is egyre jobban összeszoktok Dórival. És már nincs is olyan messze a 4 hónap. Ripsz-ropsz elrepül majd, és már a hasa sem fog fájni a kicsi lánynak.

Leeda: Már nemsokára hazajön az Urad, ugye? "Csak" egy hónapra ment? Biztos nagyon nehé egymás nélkül de talán így, hogy hétvégén hazalátogat, könnyebb. Nem?

Katapetra: 40 nap. Az rengeteg idő. Kitartást kívánok! Én megmondom őszintén belebolondulnék. Nekünk a 4 nap is oltári nehéz volt.

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a biztató szavakat, jól esett.
Tegnap mi is ellátogattunk a dokihoz. Mi voltunk az utolsók, és fél óra alatt végeztünk. Ilyen még egyszer sem fordult elő. Összesen 10-15 percet kellett várni, és kész, mi következtünk. Tudjátok mit vettem észre? Lehet, hogy butaság, de teljesen máshogy viselkedik a doki, ha ott van a férjem. Sokkal kedvesebb. tudom ez így hülyén hangzik, de tényleg. Úgyhogy mostantól velem fog jönni reggelente sorban ülni.
Zafr kérdezted, hogy ki indul mostanában. Mi elindultunk ismét. Szombattól szedem ismét a clostyt és hétfőn UH.

Szép estét mindenkinek!

Puszi:

Mné
mné

Mné! Örülök, hogy ismét nekivágtok az őserdőnek! És sok sikert, kitartást és jó terhesedést kívánok! És nagyon-nagyon drukkolok!!!!

Dévisz szerintem azért ilyen ,hogy később ne őt hibáztassa az ember. Legelőször, az első konzultáción voltunk nála, mikor egy vidéki babának valami baja lett, és persze őt hibáztatták a szülők. Nekünk már akkor elmondta, hogy milyen fontos a magzatvízvizsgálat és hogy ezzel ki lehetett volna szűrni. No és én is láttam már sajnos nem egy beteg babát megszületni...Abban igazatok van, hogyha minden lehetséges vizsgálatot elvégeztet az ember, akkor felesleges megcsináltatni. De ha egy vizgálat is kétes eredményt mutat, akkor meg kell csináltatni. Higgyétek el, Dévisz nem akar rosszat nekünk! Nála alaposabb orvossal még nem igazán találkoztam!
Vendég

Mné, örülök a kezdésnek!!! Remélem ez alkalommal sikerrel jártok :wink: Hajrá-hajrá!!!

Zafír,hogy viseled az otthon létet?

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat. Kijelenthetem,h mostanra megnyugodtam, de rég éreztem magam ilyen rosszul lelkileg.

Kretty, hidd el tisztában vagyunk azzal,h miért csinálja Dévisz. Nem hiába kell minden féle-fajta papírt aláírnunk és anno nekünk is említett pereskedő szülőket.
Ő egyáltalán nem fogadja el a vérvételes, ultrahangos vizsgálatokat. Mi is mondtuk neki,ha valami bajt észlelnek akkor megyünk mindenképpen amniora. Erre azt mondta,h akkor feleslegesen dobjuk ki a pénzt ablakon....na meg azt ecseteltem mennyire nem biztos eredményt fogunk majd kapni...de erre meg azt mondom,h ha így alakul az legyen a mi dolgunk...de csak úgy nem fogunk amniora menni.
Mindenesetre jól esik,h nem csak én látom ilyennek Déviszt...persze hozzáteszem,h az érzékenységem miatt boríthatott ki most ennyire. :oops:

Szép estét mindenkinek! :lol:
Bari

bari6

Bari! nem akartalak megbántani, csak leírtam a véleményem. Ne haragudj.
Vendég

Mné: Hurrá!!!!! Örülök, hogy ilyen gyorsan újra elindultok, mert így nem érsz rá keseregni, várakozással és izgalommal telnek újra a napok. Nagyon-nagyon drukkolok és várlak majd az UH eredményekkel folyamatosan. Az én férjem mindig velem jön. Nincs szerencsére több szuri (KOPP-KOPP lekopogom,nehogy elszóljam magam), a tegnapitól nagyon vacakul voltam. 1 hét? Sajnos a transzfer óta még csak 4 nap telt el. :cry:

Barika: Nagyon nehezen viselem, de már csak 1 nap és apa is itthon lesz velem. Unatkozom, semmi nem foglal le eléggé, csinálni meg semmit nem lehet mert apa mindig letol, hogy ő majd mindent megcsinál. De nem akarok panaszkodni, csak olyan lassan telnek a napok. Jövő héttől meló, akkor majd gyorsabban fog telni. Örülök, hogy lelkileg már jobban vagy, nagyon vacak érzés lehetett.

Zafír
zafir100

Mné,

Nagyon örülök, hogy újra indultok. így talán jobb egy kicsit, hogy még lendületben vagytok :wink:
Nem hangzik hülyén, hogy másképp viselkedik D., de azt nem hiszem, hogy a férjed miatt van. Az én férjem mindig ott volt, azaz egyszer sem mentem nélküle, és néha mufurc volt Dévai, néha még talán durva is, máskor meg totál jó kedve volt és kedves volt. Szóval szerintem nem a férjeddel van összefüggésben, hanem azzal, hogy aznap éppen milyen kedve van, valaki felidegesítette-e vagy nem.

Ezt a kis badit (nem tudom, hogy kell írni) az anyósomtól kapta Bálint, és fel van rajta sorolva, hogy mik apa feladatai.
Több minden van rajta, ahol pipa van, az apa feladata, a többi ahol x van, gondolom anyáé. Mivel nem tudok kockát és pipát rajzolni, ezért csak elé írom, hogy pipa, vagy X.
Szóval a pólón így szerepel:

Apa feladatai

pipa Megnevettetni
X Megetetni
X Tisztába tenni
pipa Focizni
X Elaltatni
pipa Sört inni
X Büfiztetni

Kisalag,
Köszi a bíztatás a tejcinek, remélem hallgat rád :wink:
Mivel nem koszos a gyerek, nem kell nagy fürdést rendezni, de mivel Bálint szeret fürdeni, ezért apa eljátszik vele egy darabig. Na meg ebben a melegben nekik is be tud izzadni, és kipirosodni a hajlatokban, na és a hurkák között. Így a hurkás részeket fürdés után még be szoktuk hintőporozni is :lol:
Sajnálom, hogy még nem indulhattok :evil:

Barika,
Ezt én sem értettem, hogy miért viselkedik így D., és persze felfogtam, amit én is írtam, hogy miért csinálja, de ez még nem jelenti azt, hogy ha jót nem, akkor rosszat kell mondania. Engem is nagyon idegesített, és persze a terhesség alatt sokkal érzékenyebb az ember. Én úgy próbáltam "védekezni", hogy előre felvérteztem magam, hogy nem érdekel mit mond ezzel kapcsolatban, és a kilókkal. Így talán könnyebb volt egy kicsikét.
Hát az biztos, hogy Bálint mindent megtesz, hogy szép hurkákat növesszen, mert pl. a múlt héten 370g-ot hízott :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Kretty, nem bántottál meg hisz teljesen igazad van :wink: tényleg csak az ami fájó,h kicsit sem engedi el magát...
Mikor mentek nyaralni? Augusztusban?

Mné, ma még nem kell menned ugye Déviszhez? Hétfőn mész először?

Emerenc, kaptál gyógyszert piri miatt? Nagyon drukkolok,h visszaálljon minden és kezdhessetek!

Parane, mi volt tegnap Dévisznél? Gyere és mesélj ;) Remélem minden OK!

Zafír, holnaptól jó romantikázást :lol: A jövő heti melóval vagyis a stresszel pedig csak óvatosan :wink:

Kriszto, jó volt este csacsogni :lol:

Nene, Bálintnak további sok-sok hurkát (na jóóó, csak módjával :lol: ) :lol:

Szép napot mindenkinek!

Bari

bari6

sziasztok, ezen a szép, kellmesen hűs időn

ma sikerült megázzak, még szerencse h van nálam egy polár pulcsi (mondjuk vicces a nyár közepén, de legalább száraz vagyok)
A 90 napost nem folytatom, nem bírta a pocim így a gasztroenterológus tanácsát követem: nyers husi, semmi szénhidrát és számolni a bevitt kalóriákat (az eleje teljesen DévaiI-s :P vicces volt halllani más szájából is ezt a husi dolgot :lol:)

Emerenc, nagyon drukkolok a kezdésedhez, sok erőt nektek!

húúú Zafir, tök fincsi amit főzöl és az a fagyi (te mázlista :) ) Tessék vidám filmeket nézni, vicceseket olvasni és akkor a türelmetlenség is elillan. Megvárod a tesztelés idejét, vagy előtesztelsz?

Bari, a hormonok már csak ilyenek :) de jó lesz nektek holnap Elekes dokinál!

Mné, gratula a kezdéshez! Látod, te ki fogsz maradni a hajnali fagyoskodásokból 8) kívánom, h ne kelljen sokat álldogálnod, bár ha a párod is megy, akkor könnyebben múlik az idő is, jó szurizást!

nene, nyuszika hozzatok képeket! Megoldódtak a "tejes" kérdések, melyik praktika vállt be (hagy tanuljunk mi is, egyszer hasznát vesszük)

Mindenkinek nagy ölelést és Kriszto hol a táblicsku?? :lol: gyere csak elő :lol:
kisalag
Fót

Sziasztok!

Rendszeresen olvaslak benneteket, és drukkolok ám mindenkinek.:)

Tegnap délután már othon gondoltam egy nagyot, és este fél hétkor megcsörgettem az Intézet vonalas telefonját, hogyha felveszik, megkérdezem, kell-e friss 3-5. napi meg 21. napi hormonos vérvétel az ovuláció indukció előtt, mert ha igen, akkor ma reggel a 4. cn elmentem volna maszek vérvételre, hogy ne kelljen ez miatt esetleg még egy ciklust halasztani.
Első csörgésre felvették a telefont, és a Dévai doki volt a vonal végén. Nagyon meglepődtem, először nem is tudtam mit is mondjak. Aztán előadtam a kérdésemet, és a válasz: ha 6 hónapnál nem régebbi a hormonos vérvétel, akkor nem kell friss, és ha ebben a ciklusban indultunk volna, akkor ma 10-re mehettem volna hozzá megbeszélni a részleteket, és gyogyit felíratni. De mivel mondtam, hogy ez a ciklus még nem játszik, így augusztus 3-ra kaptam időpontot a leletek egyeztetésére, hogy minden megvan-e, és augusztus közepén, ha megjön a havim, idulunk. :D
Most is nagyon szimpatikus volt a doki, szigorú, meg nem bájos, de nekem nem is hiányzik a bájolgás. Inkább értesn ahhoz, amit csinál. :lol:
almendra
Budapest XIX. kerület

De gondolom, ha majd baba lesz a pocimban,másképp fogom gonolni a kedvességet, meg a megértő szavak hiányát.

Nagyon elgondolkoztatott amiket írtatok. Nekem nagyon rendes nődokim van, így valósszínű el fogok gondolkozni, hogy a terhesgondozást már nem a D-vel fogom végigcsinálni. :oops:
almendra
Budapest XIX. kerület

Sziasztok!

Mindenkivel egyetértek a terhesgondozással kapcsolatban, sajna én sem felhőtlen időszaknak éltem meg. Bár engem konkrétan egyszer sem tolt le, a férjemet nekem is nagyon bírta és mindig ott is volt velem. De az amniót a szülésig emlegette minden alkalommal +súly +összfehérje, hús stb. +súlygyarapodás.
Én már az elején eldöntöttem, ha baba lesz és egy, megyek máshova, de ha ikrek maradok. Netán még egyszer mennék, továbbra is tartom magam ehhez.
Kitartást mindenkinek!!

KépKép
momelcsi

Zafir, drukk neked! Ez a legnehezebb időszak a várakozás....de az jó is, hogy jövő héttől elfoglalod magad! puszi!
mné, Hajrá! ++++ na ez jó hír, hogy már kezdtek is! Hányadik is lesz ez az utolsó? :wink:
Kisalg, basszus tökre sajnálom, hogy nem tudtok kezdeni! A hormoneredmények javítására nagyon hatásos az akupunktúra! Fogyira is. :wink: Én teljesen képtelen vagyok a fogyókurára, egyre csak hízom....már azt hiszik, hogy terhes vagyok. Ami nem lenne baj ha nem hájas lennék... :x De nem is zavarna, ha mások nem ezzel lennének elfoglava...-most te babát vársz? Mikor jön a baba? A legutóbb a villamoson egy tök idegen nő kérdezte, mondtam neki, hogy csak a jó Isten tudja megmondani mikorra jön a baba. :lol: Na, de Te kitaró csaj vagy!Hajrá! Drukkolok, hogy Ti is tudjatok kezdeni, legkésöbb szeptemberben. Jó is lenne ha együtt tudnánk menni. :wink:
Barikám, nem kaptam gyógyszert, mert még van idő a kezdésig. Meg aztán megyek holnap talmasszásra, elvileg az is tud segíteni.Ez lesz az első alkalom, pénteken meg kiprobálom a cérnabeültetéses akupunktúrát is. :lol: Eddig "csak" a hagyományosat űztem. Gyere holnap mindenképp,hogy mi volt a genetikán és hozzál képeket is! Nagyon izgi lesz! :D Szerintem utána már megnyugodhatsz....Dévisz meg szerintem egyre fáradtabb is azt veszem észre, régebben többet röhögcséztünk, de most már egyre nehezebb nevetésre bírni....kár, hogy ilyen nehéz vele, mert nagyon jó doki, nála az emberlány biztonságban tudja magát. Lehet, hogy érdemes a 12.hét után váltani. Vagy mellette egy optimistább dokihoz is járni... :wink:
nene, melcsi jó, hogy itt vagytok! :D
A sorok mögött megbújoknak is üdv.! Gyertek Ti is! :D
emerenc

hali,

merre mindenki? ki kell bújjak a zugból 8) HIÁNYOZTOK!!!!
kisalag
Fót

Kisalag: Én éppen hamburgert csinálok. Utána jövök, visszaolvasok és írok. :D

Zafír
zafir100

Zafír!

Csinálj nekem is...a címet tudod, hogy hová kell küldeni...

itt vagyok én is, de jelenleg melózom... vannak gyakorlaton diákok nálunk :shock: :shock: ezzel mindent elmondtam...

haza zavarom őket és jövök én is!!!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto, én is kiváncsi lennék priviben a nagy lehetőségre, amit D mondott. kérlek, küldd át nekem is.

KépKép
momelcsi

Kisalag: Kijelöltem magamnak a jövő hét végét, addig nem akarok tesztelni. Remélem kibírom addig. :wink:

Emerenc: Na igen. Jó is lesz, ha végre elfoglalhatom magam az irodában, azt hittem jó lesz itthon, de nem.

Kriszto: Sajnos nem sok maradt. De szívesen küldök. :wink: Megettem 2 hambucit, most fogom a 3.-at enni. Soha nem ettem ennyit egyszerre. :lol:

Zafír
zafir100

Sziasztok Csajok!

Nincs egy órája,h hazaértünk :roll: jól elfáradtam, de megérte :lol:

Szerencsére nincs nagy különbség a 2 baba között.
A baba 66, B baba 69mm volt. Tarkóredőjük is OK.
B baba jobban látható volt, sajnos A babánál a szív egyes részei nem látszódtak megfelelően mert nagy a "hájam" + a mellső méhlepény is rontott a helyzeten, de úgy néz ki,h nála is minden OK. A vérvételnek holnap lesz eredménye...remélem nem romlik a mostani biztató helyzet :roll: Elekes doktor nagyon cuki volt pláne a végén. Látta a férjemen,h egy kicsit szontyi és kérdezte,h mi a baj. Erre a férjem könnyes szemmel mondta,h még eddig nem tudtunk örülni...és olyan jó dolgokat mondott Elekes doktor,h a végén azért sírtunk :oops: Szóval jó élmény volt, de nagyon fárasztó. Nem is gondoltam volna...kicsit több mint másfél órát vizsgált :shock: nagyon alapos volt.
Kaptunk videót meg képeket. A videóból szedtem ki egy-egy képet és egy közöset :lol:

A baba :P
Kép

B baba :P
Kép

Együtt :P
Kép

Puszilok mindenkit!
Bari

bari6

Barika,
Nagyon örülök, hogy jó élménnyel jöttetek el Elekes dokitól.
Látod mondtam én, hogy az Ő alapossága majd megnyugtat benneteket.
Örülök, hogy így lett :lol:
A babák gyönyörűek :!: :!: :!:

Zafír,
Drukk, hogy kibírd a tervezett időpontig a tesztet, na és annak még jobban drukk, hogy két csíkos legyen :wink:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Barika,
nagyon szépségesek a babák, a nemeket nem látta? Te mit érzel? Nevekkel hogy álltok? Csuti már kórházban van?Olvas minket?

Zafír,
Nagyon drukkolok h zebrás legyen a teszt!++++++

Kriszto, csak nem jöttél vissza.... :cry:

jó éjt mindenkinek!!!

Kép
rencsi79

Nene, igeeeen, nagyon megnyugtató volt Elekes doktor :lol: és tényleg annyira alapos volt...na de babáááák. Nos már most nem fogadnak szót. Muszáj volt szünetre menni piss miatt és akkor beszéltünk A babával,h szépen mutassa majd meg magát,h a doktor bácsi megvizsgálhassa. Na erre hátat fordított :shock: Rázta a doki a hasamat,meg köhögnöm kellett hasból és ez segített :lol: vicces volt...

Rencsi, jó a vonalzód :lol: Az elején mondtam neki a nemeket aztán mondta,h ilyenkor u.olyannak látszik mindkét nemi szerv és az annyira nem fontos...na de nem baj. Majd megtudjuk :lol: egy a lényeg még,h holnap is jó eredményt kapjunk....
A nemekkel kapcsolatban, szent meggyőződésem,h vegyes páros lakik bent, de a férjem szerint 2 fiúcska :lol:
Csuti még otthon van, épp írta,h ma gyerekszobáztak...jövő héten volnul be a kórházba a porontyokkal, de úgy tudom,h majd lesz mobilnete :)

Elmesélek nektek valamit.
Az Apukám 5 éve halt meg és Nekem Ő jelentette a mindent. Sokszor éreztem úgy mióta Ő nincs,h kihúzták a lábam alól a talajt....
A férjem Anyukája 4 éve halt meg és sokáig egyedül nevelte válás miatt a férjemet. Nem csak ez miatt, de hihetetlen kötődés alakult ki közöttük.
Mindkettőnknek elment az a két ember akit nagyon-nagyon szeretett. Én szeretek minden kérdésemre választ kapni, így azt is szerettem volna tudni,h miért kellett ennek így történnie, hisz 2 jó ember hagyott itt minket.
Mikor az első lombikunk műtéttel végződött akkor is feltettem a kérdést,h miééééért??? Azt gondoltuk a férjemmel,h azért,mert a Jó Isten (nem vagyok vallásos) biztos két babát szeretne nekünk (ha már annyit vártunk rájuk...) így ezért nem is sikerült.
A második nem sikerült,mert akkor annak nem volt ott az ideje.
Utána mentem el kineziológushoz és stimu alatt szivárvány kezelésre. Nem tudom emlékeztek e, de nagy élmény volt és akkor lettem benne biztos,h egyszer az életben Anyuka leszek. Nem biztos,h most, de egyszer biztos. Ott 2 lelkecske jött le hozzánk.
Megvolt utána a beülti, eredmény: 1,5 baba. A féjem felhívta a szivárványos csajszit elmesélni,h mi volt UHUn. Erre a csajszi mondta,h biztos benne,h 2 baba lesz...
Azért írtam le,h talán így követhetőbb. Szóval érlelődik bennem egy gondolat a babákkal kapcsolatban.
Mi van akkor ha Apukám és Anyósom lelke jön vissza? Szerintetek ez így nagyon hülyeség? Bevallom sokat gondolkozom ezen és csak erre tudok gondolni. A miértre még nem kaptam választ de hiszem,h azt is meg fogom kapni majd!

Bocsánat,ha hosszú voltam és túl érzelgős, de olyan jó volt ezt így leírni :roll:

Puszilok mindenkit és teljes szívemből kívánom mindenkinek ezt az érzést!!! Tudom még messze van a vége, de igyekszem ilyen bizakodó maradni,ha mégsem, akkor elfenekelhettek :lol:

Bari

bari6

Sziasztok!
Tegnap jöttünk meg a nyaralásból,még nem volt időm teljesen visszaolvasni.
Bari,gyönyörűek a babók!És megríkattál...Én hiszek az ilyesmiben,tudom,h Petit nekünk is Apu küldte.Sokszor Apu jellegzetes mozdulatait látjuk benne,pedig soha nem is"találkoztak".Úgyhogy biztos van benne valami,és mostmár kicsit"engedjetek ki",minden rendben lesz!
Zafír,drukk a teszthez!!!!
Mné,nagyon sajnálom,rád is sokat gondoltam.Örülök viszont,h egyből nekifuttok újra..
Nyuszika,igyekszem válaszolni.. :oops:
Puszi mindenkinek!
Andi

Kép
cs.andi

Sziasztok! :D

Drága Bari! Gyönyörűek a babák! És milyen jó, hogy rendben van és lesz minden! Aranyos és megható gondolatok motoszkálnad benned, nagyon megértelek.....de én kiskoromtól keresztény hitű nevelésben részesültem és a keresztény Istenben hiszek (probálok hinni) én úgy híszem, hogy apukád és férjed anyukája fentről vigyázznak rátok, és ezt a két gyönyörű gyermeket Ők "segítették" Nektek. Én sajnos nem híszek a budhista vallásban. :cry: De bár hogy is van Veletetek vannak, ott vannak és vigyázznak Rátok! :D :wink:
Rencsi nagyon eredeti a vonalzód! :lol:
Cs.Andi, akkor most kikapcsolodva, kipihenve vághatsz bele a köv.programba! :D Drukk!
Zafir,++++
emerenc

Bari,
gyönyörűek a babák, és úgy örülök, hogy kicsit megnyugodhattok!!! :D Én hiszek benne, hogy ez a két baba a lelketek megnyugtatása miatt költözött be hozzátok, akár így, akár úgy.... :lol: Hatalmas gratula Nektek és engedjetek ki egy picit... :D :D

Zafír,
csak nyugisan a hétvégén.. :lol:

Puszi mindenkinek!!
leeda

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukkra jöttem.

Bari: hát végig bőgtem amit írtál. :? :D de nagyon örülök, hogy minden rendben van! Kívánom, hogy most már egy kicsit sikerüljön örülnötök a gyerkőcöknek!

Csutinak üzenném, ha lehet :wink: , hogy sokat-sokat gondolok rá!!! (IS).

Velünk nem sok van. Elkezdtük a vizsgálatokat. Volt valakinek olyan, hogy másodszorra nem kérte a toxoplasma-t és a rubeolát D.? Nekem ez fura, vagy ezek azt mutatják ki, hogy átestél-e rajta? Mármint a rubeoláról tudom, de a toxo??? Szegény macsekhoz már közelíteni sem merek.
És még egy kérdés: a Podmaniczky utcai laborba be kell jelentkezni 2 cn, 21 cn vérvételre?

És egyébként meg mindenkinek küldök egy kis elégedettséget és boldogságot! (magamnak is...)
Kép
szélkisasszony

hali mindenkinek

Szélkisasszony, nem kell bejelentkezni, nyugodtan menj oda, 7:15-30 között ki is nyitnak és rettentően előzékenyek :)

Csodásak a képek Bari, ... hát igen, örömkönnyek és megnyugtató mondatok - jár nektek a boldogság MOST!

Zafir, csíkosat - ha itt lesz az ideje ;)

hali Emerenc! optimisták a soraid, hogy bírod a várakozást?

nene, most látom, h a rugdalózó is milyen mókás :) előszörre úgy láttam, hogy minden az apa dolga :lol:

szép hétvégét mindenkinek
kisalag
Fót

Szélkisasszony,
A toxo is azt mutatja ki, hogy átestél-e már rajta, és ha igen, akkor onnan nincs gond, mert elvileg akkor védett vagy.
Mivel én nem estem át rajta, és van is macsekom, aki bent van a lakásban, ezért D. 3 havonta kért frisset, de mivel rubeolás voltam, abból elég volt 1 is, amin látszik, hogy már átestem rajta.

Kisalag,
Hát igen :lol:
Még szerencse, hogy az én párom nem tartja be, ami oda van írva, hanem nagyon sokat segít.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Bari, nagyon feldobtad a napom a képekkel. Egyből visszajöttek az emlékek, mikor mi is ilyen képeket kaptunk, hát sírtam én is egy sort reggel. Érdekes, hogy ilyen jó fej volt Elekes doktor, nekünk nagyon a macsót játszotta, de nem baj, minket így is megnyugtatott.
18 hetes vizsgálatnál úgyis fogja kérdezni, hogy tudjátok-e már a nemeket, mert Ő mondhatja-e. Nekünk ott derült ki, hogy két fiúból az egyik kislány lett. Hát örömömben lesmároltam volna. Bár két fiúnak is baromira tudtunk volna örülni, de akkor még tuti egyszer nekiálltunk volna a gyártásnak.

Zafírnak kitartást a teszteléshez!!! Nagyon drukkolok, hogy elkezdj egy újabb babybummot.

Csutit én is puszilom, vigyázzon magára és a csajokra!!! Jelentkezz a kórházból!

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Ti is megsirattatok amit írtatok :wink:

Jó hírrel jöttem. Nemrég hívtak és felülmúlták a képzeletünket az eredménnyel :lol: Nagyon negatív lett a vér eredmény :lol:
Azt mondta a csajszi,h 1:16441 hez a kockázat Down-ra.
Boldogságunk határtalan...

Malcsi, én akkorát nevettem a lesmárolással kapcsolatban, ugyanis mikor kikisért minket a liftig és mondta a szebbnél szebb dolgokat majdnemhogy a nyakába ugrottam (csak megöleltem) :oops: Amúgy Krisztonak mondtam ma,h annyira az elején nem volt cuki...volt egy rész mikor az ereket nézte és hang is volt hozzá, mármint szívverés és én mindig arrébb lélegeztem a babát :oops: Rossz volt,h nyomta ezerrel a hasam és alig kaptam levegőt naná,h nehezebben vettem és ő meg rám szólt...na de a végén megoldottuk ill. idővel ő is oldódott miután nem kérdeztem számára hülyeségeket...

Nene, nem emlékszel,h toxot ugye a házidoki is írhat ki? Nekem is kérete Dévisz.

Szélkisasszony, igen, sajna ha nega volt eddig a toxod akkor kell,ha pozitív akkor szerencsés vagy :wink: Ez a babaaaa, annyira cukkiiii :)

Kisalag, hogy megy a diéta? Mikor kell majd újra mennetek?

Leeda, aranyos vagy és azt hiszem most megkönnyebbültünk :) Ez tuti kitart a következő Déviszes vizsgálatig :)

Emerenc, Andi, jól esett amit írtatok és csak megerősítettetek :wink:

Annyira jó,h itt jót rosszat leírhatunk. Megszabadulhatunk a gondolatainktól.

Szép hétvégét kívánok mindenkinek!
Bari

bari6

Sziasztok!

Bari: Talán nem mondok újat azzal, hogy engem is megírkattál soraiddal. Énhiszem, hogy anyósodnak és édesapádnak köze van ahhoz, hogy most két babó lakik a pocakodban. Nagyon édesek a képek a gyerekekről. Hihetetlen, hogy 12 hetesen már (bocsánat a kifejezésért, de) kisember formája van.

Zafir: Hogy vagy? Hogy bírod a várakozást? Hogy telnek napjaid?

Nene: Hog van Bálint? Pocakfájás elmúlt? Tudsz már egy picit pihenni mellette?

Nyuszi: Kérhetünk tőled is új fotót Dóriról? Olyan jó nézegetni a gyerekeket. Nálatok hogy alakul a pocak? Remélem már jobb.

Kriszto: Ismét jársz úszni? És a salátára is visszatértél? Két tanuló van nálatok? És te pesztrálod őket?! :shock: Kitartást! Meddig maradnak?

Szélkisasszony: Nagyon édes a kép, amit küldtél. Szeretem az ilyet, mert önkéntelenül elmosolyodik az ember. A Rubeola és toxoplazmát nálunk sem kellett megismételni. Nem lehet, hogy nem járt még le az 1 év a leletbeszerzés óta?

Kvzsuzsi: Milyen volta hétvége? Lovagoltál? Azért remélem tudtál egy picit pihenni is.

Leeda: Hogy vagy? Most is jön haza a férjed hétvégére? Mikor jön végleg haza?

Kisalag: Tényleg hihetetlen, hogy más doki is a "nyers" húst részesíti előnyben. Én még soha nem hallottam ilyen fogyókúráról, de ha ők mondják, és bizony elhiszem.

Bocsánat, hogy nem jöttem mostanság. Nemsokára feladja a harcot a kocsink, és keresni kellett helyette egy másikat. Meg is találtuk, és olyat veszünk, amilyet én szerettem volna. Egy Citroen Xsara Picasso-t. Ebbe majd beférnek a gyerkőcök is. :-D
Ma már elkezdtem ismét szedni a gyógyszert. A hőhullámok egyenlőre elkerülnek. Azt mondta a doki, hogy megpróbáljuk ugyanazt a kúrát végigcsinálni, mint először, mert az ugyebár sikeres volt. Mondtam neki, hogy minden reggel nézem a hőmet, és ovu után nem marad fenn. Azt mondta, hogy ezen lehet segíteni, és majd kapok utrogestánt, de akkor nagyobb az esélya a méhenkívülinek. Erre a férjem mondta, hogy akkor nem kérünk belőle. Kérlek lányok nyugtassatok meg. Ti is mind "szeditek" ha jól sejtem, ugye? Nem lesz baj ha én is kipróbálom. Kicsit tanácstalan vagyok. Olyan érzésem van, hogy azért nem sikerült most ez a beavatkozás, mert nem termel elég progeszteront a szervezetem... És talán az első is azért szakadt meg.

Ki mit csinál a hétvégén? Van valahol valami jó program?

Pusza

Mné
mné

Mné,én mindig direkt kértem és kaptam utrot.Sőt Petinél is kaptam,amikor sikerült.(Nekem egyébként a hormoneredményem mutatta is,h lehetne"izmosabb"a progiszintem)
Andi

Kép
cs.andi

Mné, nagyon drukkolok! én azt hittem az inszemesek is kapnak automatikusan utro-t. Mikor várható a terhesedésed?

Cs.Andi, meggyógyult a kisfiad? Kell újból menned vérvételre a lepke miatt?

Krisztó, remélem jobban vagy már!

Zafír, remélem jól vagytok!

Szélkisasszony, ti mikor indultok?

Bari, gratulálok!
Vendég

Sziasztok!

Mné, tök jó a hozzáállásod a dolgokhoz, ezt a tulajdonságodat soha ne veszítsd el :) Amúgy utrot én is kérnék. Mint tudjuk, mindennek van veszélye, még a levegővételnek is. Ne aggódj, nem lesz méhen kívüli terhességed. Így kell előrenézni, nemde?! :)

Bari, gratulálok a szép eredményhez. A mi eredményünk 1:2000 hez volt.... És ha belegondol az ember, milyen kicsi esély is ez.... És Dóri egészséges.... Teljesen feleslegesen aggódtam..... Szóval örülj, mert a Ti számotok a mi számunkhoz képest szuper!!!! Van miért örömködni :)

Melcsi, a smárolós dolgon jót röhögtem. Amúgy igen, az én férjem is macsósnak tartotta Elekes dokit...Se köpeny, bezzeg a rágó a szájában, amit előszeretettel csócsál a vizsgálat alatt. :) De a lényeg, hogy ügyes és alapos. Tényleg, végül nekünk is Elekes doki mondta ki, hogy lányka lakozik odabent!!! :lol:

nyuszika85

Lombiknál bevált, hogy beülti után kapunk utrot. Én 12 hétig fogyasztottam, sőt abbahagyni is nehezemre esett.
De nálunk egyből méhbe mennek a babák, nálatok meg hosszú utat kell megtenni és könyebb eltévedni. De szerintem baromi kicsi az esélye a méhenkívülinek, és D nagyon szeret ijesztgetni.
De mindenképp gondoljátok át, én a kérés táborát erősítem, főleg, hogy már volt egy elindult terhességed.

KépKép
momelcsi

Barika: Csodaszépek a baribabáid. Boldog vagyok, hogy csupa jó hírt kaptál a napokban.

Rencsi: Ötletes a vonalzód. :lol:

Szélkiasszony: Én úgy tudom, ha a toxo pozitív akkor már átestél rajta és megvan a védettséged. Nem kell bejelentkezni. Reggel fél 8-tól vannak.

Mné: Én is kapom az utro-t. Engem megnyugtat, hogy ezzel is rásegítek a sikerre. Köszönöm a kérdést. Irtó nehezen mennek az órák. Ráadásul tegnap óta úgy érzem, hogy ez most nem sikerült. :cry:

Kretty: Jó a vonalzód. Hová mentek nyaralni?

Zafír
zafir100

Zafír! miért érzed úgy, hogy nem sikerült? Bízz és minden rendben lesz!
Vendég

Sziasztok!

Nem sok időm volt írni, olvasni de most bepótolom. Elkezdtük csinálni a gyerekszobát, bár én nem csinálok semmit, de azért minden délutánra jól elfáradok. Már majdnem mindent megvettünk, előkészítettünk, úgyhogy ezért gondoltuk, hogy belekezdünk a gyerekszoba és szinte az egész ház kifestésébe.

Kvzsuzsi,
milyen volt a Nyeregsemle Fesztivál? Sok kenyérlángost árultatok?

Nyuszika,
olvastam, hogy Dóri baba hasfájós, nekem van egy barátnőm, akinek szintén hasfájós a babája, ő melegítőpárnát szokott rátenni, attól megnyugszik a kisfia. Próbáltad már?

Kisalag,
én is szeretem a csillogós dolgokat, és nagyon jól hangzik ez a testfestés... :wink:
Azt megkérdezhetem, hogy miért mondta Apánk, hogy fogyni kell, azért nem indulhattok? :shock: Hány kiló vagy, hogy ez ilyen fontos, vagy az is befolyásolja?

Zafír,
sajnálom, hogy nem volt a punkció altatásban, biztos nagyon rossz, és fájdalmas volt. De a lényeg :arrow: most két kisbabó csücsül a pocidban, és ne aggódj, anno nekem két babóm is négysejtes volt, és megmaradt, ráadásul mind a három (bár a harmadik már 7 sejtes volt). Úgyhogy bízakodj!!!

Kretty,
remélem már nem fáj a fogad, nem semmi, hogy meglógtál a fogorvos elől. A férjem is olyan, hogy inkább elbújik, ha menni kell ilyen helyre... :roll: nektek is most volt az osztálytalálkozótok? Nekünk is a 10 éves, bár sokat töprengtem, hogy elmenjek-e, de végül elmentünk, és nem bántuk meg, nagyon jól éreztük magunkat, nem is volt megterhelő számomra.

Katapetra,
örülök, hogy ilyen jól és eseménydúsan teltek a napjaitok. Biztos jól kikapcsolódtatok és jól el is fáradtatok. Úh jó hosszú lesz az a 40 nap, nem? Hogy fogod kibírni? Nem sírsz, amikor elmegy?

Emerenc,
tiszta szívemből örülök, hogy apukád jól van, és a szöveteredmény is negatív lett.
Viszont :( hogy így alakult, de bízni kell a szeptemberi indulásban. Ezt nem értem, hogy Apánk mire mondta, hogy az utolsókat rúgja a petefészked... :roll: A sok stimu miatt? Vagy miért?

Kriszto,
örülök, hogy végül jó tapasztalattal jöttetek haza Apánktól, hogy féltél, hogy mit fog majd mondani... és az is olyan jó, hogy eljártok úszni, én is nagyon szerettem járni. Legalább kikapcsolsz egy kicsit, megnyugszik a kis lelked. Férjecskéd is szokott úszni? Nekem sem tetszik a szomorú tigrised...

Melcsi,
jó nagyok már az ikreid, és egy hét alatt 370 gr-ot hízni? :shock: Nem semmi....

Mné,
:cry: :cry: :cry:

Bari,
nagyon szép kis gömbölyödő pocakod van... ne aggódj a rici-röci :wink: hamar eltűnik, mert nekem is ha visszaemlékszel milyen hurkáim voltak, nem? :oops: Most semmi nincs, olyan feszes, hogy szinte csak a bőr van, de azt se nagyon lehet már húzgálni. Úgyhogy "sajnos" rici-röci hamarosan elhagy téged... :lol: rókával hogy állsz?
Nenével említettétek a magzatvízvizsgálatot. Nekünk is mondta D nem egyszer, hogy érdemes megcsináltatni. Majd Elekes doki is felhívta rá a figyelmünket, bár arra is, hogy 3-szor akkora az esély rá, hogy utána elvetélek, mint hogy az egyik baba is beteg legyen. Vagyis remélem nem lesz semmi baj, mert nekem a 12. heti Down-szűrés elmaradt, ráfogva, hogy három gyereknél nem számít, nem ad pontos eredményt. De azért motoszkál bennem mindig, hogy mi lesz, félek...

Jaj Nene,
annyira szép a kisfiad, az iwiw-en is mindig megcsodálom.

Rólunk annyit:
hétfőn voltunk dokinál, jól vagyunk, gyarapszunk, fejenként már 800 gr-ak a picurkák, egyformák, nagyon szépen össze vannak gabalyodva :lol: így az UH-on már nem tudom mit kell nézni. :wink: A fejük átmérője 6,5 cm. Nagyon mozognak, már kicsit sokat is, szerintem bunyóznak bent, még éjjel is arra kelek. Na nem beszélve a pisilőkémen fekszik két kis babó, amit nagyon szívesen fejelgetnek, és nem győzök a mosdóba járni... tehát jól vagyunk, vagyis tegnap kétszer volt róka egyszer reggel, egyszer pedig éjjel, ami elég rosszul esik már, és unalmas, úgyhogy csajok, jó lenne már, ha valaki elcsalogatná tőlem :D
Jövőhéten megyek kedden dokihoz, meglátjuk mit lát, de valószínű hamarosan már befekszem, mivel a jövőhéten már 27. hetet töltöm, és nem merünk kockáztatni.

Szélkisasszony,
kitartás a sok vizsgálathoz...
Kép
ma reggeli pocakos kép
Mindenkinek csakis ilyet kívánok!!!

Csuti
Kép
csuti83

Poszi,
te merre vagy? Nagyon sokat pihenj!

Almendra,
de jó, hogy kb. 2-3 hét, és kezdhettek, nagyon örülök neki.

Úh csajok, most hogy így olvasom a hozzászólásaitokat, egyre jobban parázok a magzatvíz vizsg. miatt... :roll:

Csuti
Kép
csuti83

Csuti, de jó, hogy jöttél!!! És hihetetlen, hogy mekkora a pocid! Csudaszép!!!! Ne félj, nem lesz semmi baj a babákkal. Annyi UH-n és vizsgálaton vagy túl, hogy az csak na! A fogorvosról annyit, hogy 10-én megyek...vagyis visz a férjem. :lol:

Horvátországba megyünk nyaralni, aug 20-tól 27-ig! Már alig várom.

Én most a mindjártmegjön stádiumban vagyok, fáj mindenem, és most hagyjonbékénmindenki érzésem van, de remélem elmúlik hamar és újra a pozitív énem fog erősödni! :roll:

Pusszantás nektek!!!
Vendég

Csutikám de jó, hogy jöttél! :D Szerintem sincs miért aggódnod....rendben lesztek! :D Gyönyörű szép feszes, gömbölyű pocak! :D
Egyébként is korai petefészeklemerülésem volt és a sok stimu, hormonok sokat rontottak a helyzeten. Pedig az FSHm jó:6,5
De ez az akupunktúrának köszönhető.

Csajok már 43.napja nem jött meg...... :cry: :cry:
Voltam cérnabeültetéses akupunktúrán is....mit mondjak szerintem a hagyományos tűkkel hatásosabb. Ez viszont olcsóbb.
Úgy kalkulálom, hogy Ági 3szor ment aztán 3as ikrei lettek, akkor nekem elég 2szer, hogy ikreim legyenek. :lol: :lol:
Barikám puszillak! :D Annyira jó, hogy rendben minden! Szabad örömködni! :D :D
Kretty, látom már csináltál nyaralós vonalzót is! :D Jó lezs Nektek nagyon!
Zafir, kitartás! :wink: ++++++++++
mné, én úgy emlékszem, hogy inszem bizonyos nap után 3.4.nap után volt szabad elkezdeni az utrot, a méhenkívüli elkerülése végett. A lombiknál nincs ilyen veszély, ezért már a leszívás napjától szedhetjük. Inszemnél, ovunál óvatosan kell alkalmazni....és akkor nem lehet baj. Úgyis fogja mondani a Dévisz!
Drukkolok nagyon!+++++++++++
emerenc

Emerenc: Mikor kaptad a hormonleállítót? Én utána a 45. napon kzdtem el a szurikat és még addig sem jött meg.

Kretty: Nem tudom, csak úgy érzem, de lehet hogy csak a hormonok játszanak velem. Itt mindenki sokat küzd a babákért, nekem miért sikerülne elsőre?

Csuti: Köszönöm a bíztatást. Hatalmas nagy már a pocakod. :shock:

Zafír
zafir100

Csak egy gyors bekukk: Csuti, most akkor Ti megcsináltatjátok?! Nem értem..... A Ti esetetekben már semmi értelme...... Vagy félreértek valamit?!

Amúgy a melegítőpárnát nem próbáltuk, de szerintem nem is menne, mert Dodó akkorákat rúg és ugrál, hogy nem maradna meg rajta... De. Azt hiszem megoldódott a "pocakfájás".... Nem akarom elkiabálni, de nem is pocakfájós....... Éhes a lelkem.... Amióta még több kaját kap, nyugodt. És nem feszeng, ha feszeng, jön a maki. Az meg normális.... De amit nem értek... Most betolt annyi kaját, amit egy 7 hónapos gyerek eszik.......... :shock: Ok, ez csak egy kajálás volt, de levert a víz......

nyuszika85

Csuti: De jó, hogy jöttél. Jó hallani, olvasni rólatok! Ne aggódj, minden rendben lesz. Annyi vizsgálaton estél át, hogy ha bármi eltérés lenne, akkor az már kiderült volna korábban szerintem. Az egész lakást kifestitek? :shock: Nem semmi. Azért remélem pihensz is. Húúú, és micsoda pocak! :wink:

Zafir: Tessék még egy kicsit kitartani, és bizakodni. 1 hét telt el, és még hátra van 2. Jövő héten már mész dolgozni? Remélem, hogy nem túl stresszes a munkád...

Kretty: Nagyon szuper a vonalzód! MI jót csináltok a hétvégén?

Bari: Szerintem is, mostmár itt az ideje, hogy örüljetek, és boldogok legyetek.

Emerenc: Te nem használtad még az aviva tornát? Úgy olvastam itt régebben, hogy az segít ilyenkor.

Lányok! Köszönöm a hasznos infókat és a tanácsokat. Kicsit utána olvastam az utronak a neten, és eléggé elkeseredtem, Olvastam, hogy egy csaj 6 hetes terhes volt, és rosszul fejlődött a petezsák, és kapott utrot, hogy ne vetéljen el. Én miért nem kaptam Dévaitól? Mikor március 4-én látta, hogy nem megfelelő a petezsák mérete, nekem miért nem adott ilyen gyógyszert? És egyáltalán miért nekem kell kérni? Miért nem adja magától. Tudom Ti itt mindannyian "imádjátok", én megmondom őszintén engem egyre többször fog el a kétely. Lehet, hogy máshol rosszabb lenne, ugyanakkor úgy érzem, hogy annyi nő jár Dévaihoz, hogy nem tud mindenkire kellően odafigyelni. Bocsánat, hogy ilyen negatív vagyok, de kicsit sok még mindig bennem a miért. Valószínű még mindig nem hevertem ki a babám elvesztését. Ha velünk maradt volna, akkor már nemsokára megszületne. Lassan 7 hónapos terhes lennék, és akkora, vagy egy kicsit kisebb pocakom lenne, mint Csutinak...

Na jó, befejezem a nyavalygást!

Szép estét mindenkinek!

Pusza:

Mné
mné

Mnè! Igen Devisz nagyon elfoglalt és kimerült, ezért én is mindennek utána olvasok és megkérdezem tőle a dolgokat. Én úgy gondolom, ha bármilyen ketseged, kérdésed van, tedd fel neki. Biztos megválaszolja.
Vendég

Zafir, május 2án kaptam a hormonleállított. Mikor lett volna a vissza ültetés, utána meg is jött normálisan, júniusban. Azt gondoltam akkor, hogy nem is lesz baj. Most meg nem akar megjönni...... :cry: De ez Nálad egyáltalán nem biztos, hogy így lesz! Miért is ne sikerülhetne elsőre? Tudod, hogy hány lányt ismertem meg a stimuk alatt akiknek "rögtön" sikerült? Nagyon sokat! Szinte mindig úgy tünt, hogy mindenki terhes lesz körülöttem! :D Te-Ti is nagyon sok mindenen mentettek keresztül, mütéteken, vizsgálatokon....ráadásul mindkettőtöknek. Sikerülnie kell most! Sikerülni fog! A tünetek meg sajnos nem megbízhatóak...Próbálj meg kitartani! Kitartás! :wink: ++++++++++++
mné, amit írsz sajnos ez így van. Bennem is fel merül sok miért????
Most már látom, hogy olyan "tudatlanul" mint én is nem lett volna szabad el kezdeni az egészet...ki kell képeznünk magunkat, hogy tudjuk mondani mit kérünk, mit szeretnénk. Szimbáék is ezt tették, nagyon sok kérdésben tudott nekünk segíteni. Hiányolom is. :cry:
Van még egy eljárás, amit szintén Szimba mondott és Dévisz is szereti alkalmazni, az az aspirin kúra, aspirin protect, amit a kezdés elött kell pár héttel elkezdeni és színtén a beágyazódást,megtapadást segíti. És ha jól tudom nem okoz méhenkivülit. Erre kérdez majd rá Dévisznél! De remélhetőleg nem kerül rá sor! :wink: ++++++++++++
emerenc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?