A teljesség igénye nélkül próbálok pötyögni
TIMI merre bújkálsz?????
Zárt topic:
Nekem 8. Mondjuk sosem jutott eszembe, hogy netszédelgőt nyfogó kismamik oldalát olvasgatják valami szaftos kis nőgyógyászati vagy más pletyka reményében

Mondjuk én sem szoktam más fórumokba beleolvasgatni

Mindenki magából indul ki

De szerintem simán zárhatjuk a kaput. Újak már régóta nincsenek.
Lilla
Ne aggódj! Lesz vmi neve annak a babának akkor is, ha fiú

Ezért mondják, hogy a baba választja a nevét

Mert tetszik valami, de mégis úgy érzed, hogy nem ez az igazi
Mi is így vagyunk. A 9. héten jött egy "agylövésem", hogy ha lány, akkor lehetne Luca! Valahonnan a kisagyamból jöhetett a dolog, mert 2 gyerekkel bevásárlás után egyensúlyoztam épp a zebrán

Este aztán megkérdezte Zsolti és rögötn tetszett neki

Fiú névvel nem jutottunk dűlöre, de egy jó ideje nem foglalkoztat a dolog. Ha mégsem lány és csal a megérzésem, akkor majd gondolkozunk
Nekem a Noel az nem

Valahogy nagyon idegen hangzású. Vagyis tetszik, de nem itthon

Viszont a vezetéknevetekkel mégiscsak ez cseng a legjobban

Szerintem

Bartha Noel, Bartha Nóra ...Nagyon jók

(A második név sztem csak egy dolog. Azt valójában úgysem fogja mondogatni senki

)
Kata
Hurrá itt

Babakocsielég komolynak látszik

Azért próbáld ki, ha tudod!!!! A képen úgy néz ki, hogy nem kanyarodnak az elsőkerekek, sztem jó az, ha tilit-tolizol vele vásárlás előtt

Asszem Te írtad, hogy ne essen le a kereke, nincs több igényed

Azért sztem ezt gondold újra

Nem kell persze a legdrágábbat venni! Brendonnál CSAK olcsóbb helyek léteznek

Bár jó akciót ott is ki lehet olykor fogni... Azért ez lesz a verdád javarészt

Nem árt, ha neked és a babának is kényelmes

Érdemes használtakat is nézni! A huzat mosható és ki lehet fogni féláron jó állapotú flancos kocsikat

itt nem a márkára, hanem a felszereltségre gondolok
Azt mondod...akinek van már gyerek az mozog?

Én most szívesen cserélnék veled

Kb. annyit ülök, amennyit eszem

Annyit fekszem, amennyit alszom.... Mondjuk éjfél és reggel 7 között. Igaz....enni sincs olyan sok időm...Látom is a mérlegen az eredményt

Mikor Lindát vártam se pihentem túl magam...mégis felkaptam 13 kilót

Most egész jók a kilátások...kop-kop-kop-kop-kop-kop
Depi:
Nem vagyok szakértő, de sztem a depi elkerülése akkor megy könnyebben, ha magabiztos az ember. Könnyű azt mondani, tudom

Én bárkinek azt javasolnám, hogy az anyaság a vérünkben van! Akkor miért kellene paárzni, hogy nem megy ez, nem megy az? Így születünk. Tudjuk, mi kell a babánknak. Csak ne engedjük, hogy a rokonok, a szomszéd néni meg a "csodakönyvek" irányítsák a gondolatainkat! Ide tartozik az orvos és a védőnő is

Józan paraszti ész kell a kisbabákhoz, semmi több. Szerintem. A babák nem civilizációs elvárásokkal születnek

Ne a környezet elvárásainak akarjon az anyuka megfelelni, hanem a babájának

Az meg nem akkora dolog. A babának úgyis az a jó, ami a mamájának is
Én ezt mondanám, ha kérdezné valaki
Őssejt: Hááát én optimista vagyok. Valszeg a keretbe sem férne bele 3x tudomisénhányszázezer

De valójában nekem meg sem fordult a fejemben

Egész életem folyamán nem emlékszem, hogy találkoztam volna olyan esettel a környezetemben, ahol megoldást jelenthetett volna....Szerencsére nagyon problémákkal sem találkoztam...
Franci
Éljen a kicsilány

Mondjuk a vonalzódat (Kiscicám...meg a színe is)elnézve ez nem volt akkor meglepetés
Fel a fejjel! Kicsit kiduzzogja magát, aztán a hiszti is el fog múlni
Most akkor elkeserítselek? Ha meglesz a kistesó megintcsak számíthatsz kitörésekre, hisztire és olyanokra, amiket eddig sosem csinált

Gyakran előfordul, hogy a nagy "törleszt" amiért rá kevesebb figyelem jut. Így aztán csinál magának

Tudod, ez olyan, mint a pletykalapok. Mind1, a rossz kritika is figyelemfelkeltő

Persze ez nem törvényszerű! Valahol azért csak ki kell jönnie a gőznek
Észosztásnak vége

Csak vélemény volt...
Era
Dario

Nme olyan vészes amúgy

Jesus..szerintem tök jó név! Nekünk fura, de a latin részeken tök gyakori név. Csak el kell vonatkoztatni

Mondjuk én sem választanám

Mi újság a Samuval? Meg merted már kérdezni?
Jól van, látom ti sem akartok unatkozni

Kiskutya-kisgyerek
Kedden levették az AFP-t, eredmény jövőhét péntekre!!!! Mondjuk nekem tökmind1, csak fura, hogy 100 év, mire elkészül

Uh-ra 2-án megyek

Alig várom!!!!!
Izgulós mamik:
Én kölcsönöztem magzati szívhanghallgatót

Iván miatt főként, mert Lindánál is imádta hallgatni

bár nem mondom, megnyugtató olykor hallani, hogy minden oké, ha épp napokig nem érzem a ficánkolást és Linda cseppet sem kímél

Olykor bele-beleugrik a pocimba vagy belerúg

Két hónapra oda-visszaszállítással és mindennel együtt 6500,- Ha érdekel valakit.
Ez volt a reklám helye