A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Mesi na ja, pötikém se unatkozott :lol:
Mi meg gazdagabbak lettünk szuper fülbevalókkal.
Itt is kösz Vera :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na végre egy kis élet!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Panndi: én is képet akartam volna kérni...de akkor a "művésznő" nem szereti ha fotózzák.:-)

Jó lehetett a parti!!!:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Köszönjük szépen a köszöntéseket,aranyosak vagytok!! :D

Irina Gratula Neked,ügyes vagy!!Kicsit irigykedek,h kettesben voltatok,hát mi már majdnem 4 éve nem voltunk kettesben,már nem is emlékszem milyen az :)

Tünde Sajnálom a történteket! Ez a sapi jól hangzik,talán érdemes lenne kipróbálni.
Egyébként megértem,h félsz a műtéttől,én is biztosan nagyon tartanék tőle de látod Grétinek is csak ez segített!!

Megint elkezdett esni :? pedig nemrég olyan szépen sütött már a napocska...
Holnap falunap lesz nálunk,persze semmi jó program nem lesz,köszönet érte a polgármesterünknek!! De a gyerekeknek lesz ugrálóvár,ringlispi,lufihajtogatás és egyéb nyalánkságok,feltéve ha nem mossa el az eső :?
Nemrég végeztem a takarítással,h ne holnap kelljen még azt is megcsinálnom,mert apa megint nem lesz itthon délelőtt,szokás szerint,egyedül leszek két gyerekkel...
Most lazulok kicsit még Zizi alszik.

juba0

Zinát Isten éltesse sokáig :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Halihó!

Bocsi, nem vesztem el, csak sűrűre sikeredik ez a hét. Momónak segítek sokat, elviszem, ahova kell, stb. Közben takarítjuk a másik lakást, meg itthon is zajlanak a dolgok. Fáradt vagyok, az éjszaka nem sokat eludtam, de ma sem fogok, már készen van holnapra a kontyom. :lol:

Zinát mi is pusziljuk, öleljük és boldogságosat kívánunk neki! Éljen a nagylány!

Emese, Niki, én is a legjobbakban reménykedem, bár nem lehet kivitelezni, de egy közös kávézás, megbeszélés alkalmával talán mindent át tudnátok beszélni. Egy biztos, további sikereket kívánok Nektek!

Irina, én is elértem a kellő pontot. Gratulálok Neked!!!!!! :lol: Gondoltam ám Rád, csak nem jutottam addig ma, hogy küldjek egy sms-t. Remélem kihasználtátok a nászutatokat. :lol:

Taliról képek???

Panndi, igazu tyúkanyó vagy. :lol: :lol:

Mennem kell takarítani, főzni.
dmaggie

Hahó! :)

Maggie, Irina, gratulálok a felvételihez! Engem is felvettek. :D

Panndi, nekem csak sima kendőm van. Nagyon aranyos Zsófi. :) Tényleg, most nem lehetne fotó helyett videót csinálni? Akkor láthatnánk a hajzatát. :)

Nyaralásról igaziból kb nincs kép, mert nem él afényképezőgépünk... Mások készítettek fotókat, bízunk benne, hogy majd megkapjuk őket...

Pussz.

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Köszi! a tippeket :) a doki egyből a garat mandulákat jegyezte meg :( az igaz,hogy volt olyan is ha hidegebb időben ment és nyitott szájal vette a levegőt,már másnap piros volt a torka és lázas. :( Szal az orrmandula a másodlagos dolog volt. :( De majd 5én megyünk akkor megint ránéz,akkor labor megbeszélés stb. és 10én megyünk be. most jön a suli,és már annyi mindenen agyaltunk,vártunk is ugye már márc. ban mondták,hogy vetessük ki,de vártunk hátha.. hát tessék.. Suliban nem lenne jó,ha havaonta nem menne egy két hetet. Na meg a láz is.. Ez a most légy okos időszak... :?

Emese köszi! :) gy.doki eddig nem írta fel,de tudok onnan,szóval lesz itthon is meg oviban is :wink:

Móni:hogy érzed magad? írj ám.. :)
varga tünde

Zdori, hehe, mi meg itthon hagytuk a gépet. Ma majd bedugom tölteni az akksikat, holnap fotózok majd. Hol voltatok, élvezték a fiúk?
Neked is hatalmas gratula! Hova felvételiztél?
dmaggie

Maggie! A megbeszélés sosem rajtam múlt... Én mindig partner voltam. Én is bízom ennek a lehetetlen helyzetnek a mihamarabbi lezárásában. Bár még mindig nem kaptam kézzel fogható választ...

Tünde! Ha Beni iskolába jár és ilyen érzékeny a hidegre, pláne a közösség... Én kivetetném a garatmanduláit. Hamar felépül belőle és nem hiányozna sokat a suliból.

Itt tiszta trutyi az idő... No megyek mosogatni, közben meg eszembe jut Viranka halk mosogatógépe... :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok :) most épp csend van :)

Csütörtök jó volt :) Míra és Bálint is jól érezték magukat :) na jó anyjuk is :)
azt sajnálom,h. nem vettük fel videóra,mikor M és Zs divatbemutatót tartott :) s ma változatosság kedvéért nokedli volt lecsóval :) :) alig maradt :shock: :shock:
Gratulálok csajok ügyese vagytok :) Dóri Te meg halmozod az élvezeteket :) most hova jelentkeztél?

Andi,talán Sensének volt rugalmas kendője,tőle kellene megkérdezni(szerintem fb-on hamarabb választ kapsz,ha írsz neki.)
LÁnyok tejallergiájával mi van? adhatsz tejet most már nekik?

:arrow:

KépKép
viranka

Mesi a mosogatógép most is halkan zúg :)

KépKép
viranka

Halihó!

MAGGIE, DÓRI
, én is szívből gratulálok Nektek a sikeres felvételihez!!! Ügyesek vagytok!

Juba, milyen a falunap? :wink:

Tündi, jó kis dilemma... mi garatmandulások voltunk a húgommal, nekem kigyerekként (4 évesen) vették ki és tényleg jót tett. (Viszont a kórház nagy trauma volt, akkoriban még nem maradhatott ott a szülő se napközben, se éjjel, csak látogatási időben.... Szerencsére ma már ne ez a helyzet...)
Szorítok, hogy jól süljön el minden!

Ádi végre itthon van, nagyon hiányzott. Minden a régi kerékvágásban: a lakást játékhalmok borítják, amerre csak a szem ellát. Most alszik, pakolni mindig fáradt úgyis.

:lol:
irina

Irina,Maggie,Harry Potter 7/2-t láttátok már? :lol: 8)

KépKép
viranka

Helló!

5én megyünk v.vételre,meg vizsg.-ra. Aztán 10 műtét. Ezt nem írtam sz.tem,hogy,nagyon ari volt a doki,olyan jól eltalálta Benivel a hanslyút,hogy rábólintott ő is,hogy megy és kiveheti neki. :shock:
varga tünde

Verus, láttuk a HP7/2-t, a 3D-set, a szinkronon kívül nagyon tetszett. Te? Kár, hogy nem lesz több...

Tündi, akkor ez a lehető legjobb hír. 10-én nagyon gondolunk majd Benire és Rád.

Másfél napig osztottam be a munkát a hátralévő időszakra, kikalkuláltam, hogyha minden nap sikerült 3-4 órát dolgoznom Ádi alvásidejében és este/éjjel, akkor a legfontosabb dolgokkal megleszek nyár végére, ámbár a jegyzetírás szerintem ugrik, bár annak konkrét határideje sem volt, csak az, hogy "idén". Vagy majd apránként. Megyek is favágni. Jó éjt mindenkinek!
irina

HP 7/2 mi is láttuk. 8)

Irina! Elhiszem, hogy Ádi hiányzott! Zsozsiék még nem aludtak nélkülem sehol, jövő héten lesz egy olyan főpróba, hogy Nagyinál alszunk hárman. Aug. végén esküvőre megyünk és akkor egy darabig nélkülem lesznek (éjjel). Kíváncsi leszek.

Biztos vagyok benne, hogy sikerül beosztanod az időt, bár így nehéz az tény. :)

Tünde! Gondolunk rátok sokat! +++

Tegnap el akartuk vinni a gyerekeket halacskákat nézni (Tropicarium), de annyian voltak :shock: , hogy be sem jutottunk. :?
Ehelyett a mellette található állatkereskedést vettük célba, az is legalább akkora élmény volt. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Igen láttam én is HP 7/2-t :) igaz nem 3d-ben,de nekem is nagyon tetszett :) már megemésztettem,de még párszor azt hiszem megnézem :)
Mi is pont ezt dumáltuk a csajokkal,fél év múlva mit nézünk meg közösen :)

Mesi,komolyan Ti hv-n akartatoko Tropocariumba menni :shock: Mi mondjuk márc. 15-én(azt hiszem ) voltunk,rengetegen voltak.Ez is olyan hely ahova hét közben érdemes menni :)

KépKép
viranka

Verus! Rájöttünk! :oops: :?

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok,
hazaértünk. MInden szép volt, Rugó jól viselkedett. Most sok pakolnivaló van, majd jövök.
Hoztunk egy kicsi cicát is, Encián a neve, van benne egy pici perzsa vonal is 8)

Kép
vindolanda

Hahó!

Szülésznőképzőre felvételiztem. :)

Öhm... Én itt csak ámulok-bámulok... Annnnnnnnnnyira sajnálom, ami történt, Niki, Emese... Innen kívülről, ne haragudjatok, de csupán félreértésnek látszik az egész... Nem lehet, hogy vmi ilyesmiről van inkább szó?

Mindenkinek sok puszi. D.

Kép
Kép
Kép
zdori

Dóri! Te nem vagy semmi a tanulással! Sok sikert hozzá!!!! ++++

:arrow: inkább oda válaszolok.

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó!

Csak egy gyors bejelentkezés. Hajnalig mulattunk, aztán elintéztünk ezt-azt, majd Nánáson voltunk. Nemrégiben értünk haza, hullák vagyunk. Én legalábbis.

Tünde, ++++++ innen is, rendben lesz minden.

Irina, megint nem fogsz unatkozni. Verus, én még nem láttam, majd a gyerekekkel (tanítványok és saját) megyek akkor, ha már kevesebben lesznek a moziban. Lehet, hogy a Verdákat hamarabb megnézzük. Arra B. is kíváncsi.

Dóri, akkor most egyszerre két helyre jársz majd? Belevaló csajszi vagy. Már így, hogy leírtad be is ugrott, hogy egyszer már volt szó róla. Gyönyörű szakot választottál.

Lefordulok a székről mindjárt, inkább megyek.
dmaggie

:) Egy helyre, csak 2 szakra. :) Mert így teljeskörűbb lesz a képesítésem arra, amire szeretném. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Na, amíg Rugó mesét néz (szerintem hiányozhat neki, vagy 8-9 napja nem nézett mesét), addig próbálok jönni. Bár sanszos, hogy eszébe jut a macska, és rögtön ki kell menni hozzá :roll:

Ünneplőknek sok boldogságot utólag is!

Felvételizők ügyesek voltak!!!

Röviden rólunk: jól sikerült az út. Rugó nagyon izgatott volt az elején, az első napokban momentán enni sem akart meg aludni, mert annyira izgult minden miatt. Jól viselkedett, nem hisztizett, kajáldákban nyugodt volt. A programokat végig lehetett vele csinálni (városnézések, harangtorony megmászás - bár ott félt, és le kellett jönni), Diocletianus palota (császár bácsi háza), várak megtekintése (lovag bácsit kereste). A vízibiciklizés jött be neki nagyon (vízikocsi), a tengerben a hullámoktól félt egy kicsit. Elég meleg volt végig, szerdán jött egy kisebb lehűlés, akkor már lepedővel be kellett takarózni éjszaka.

Gáborral mi utolsó nap megmásztunk egy nagyon magas várat (Irina, a nagy hegyen lévőt), olyan koszosak lettünk.

A szembe sziget égett, de mire odaértünk, már eloltották.

Rugó viszont minden cicás póló ellenére sem fog a saját neméhez vonzódni, hajkurászta a kislányokat, akiket a Mickey egér miatt Minniek-nek hívott (Minnie-lány. Rugóé.) :lol: Meglátott egy-egy neki tetsző kislányt a parton, és öt percig stírölte :shock:

Az apartmanban is volt persze egy Minnie-lány, nagy játékban voltak.

Az egészet olcsón megúsztuk, mindennel együtt fejenként 55 ezerre jött ki az út egy kocsival.

Nem tudom, lesz-e időm képeket tölteni.

De igyekszek majd.

Kép
vindolanda

Halihó!

Először: Üdvözöllek Vindo, gyere, gyere... :D

Na, végre aludtam egy jót, bár a kontyomnak így már vége, muszáj leszek lebontani. Aztán meg Momóval visszavisszük a dolgokat. Majd megint takarítás a másik lakásban, itthon is lenne mit csinálni. Este meg lehet, hogy fórumozunk Bogival, de oda akkor Bercó is jön, még tart a Lego-kiállítás. Tényleg, Vindo, ti nem nézitek meg. Csoda jó. Van egy nagy oroszlánfej is, amibe, ha bedugja az emberke a fejét, akkor ordít. Szegény Bercó eléggé megijedt tőle, de rögtön vele szemben található Buz Lightyear, vele kompenzált.

Dóri, értem, csak a leheterhelés kétszeres lesz, bár gondolom kapsz néhány tárgyból majd felmentést. Bár, ha meg azt nézem, hogy időben mindenképpen gazdaságosabb... Szóval, sok sikert!!!!! Mondjuk, ha újra kellene kezdenem, akkor én is ilyen irányba tartanék.
dmaggie

Vindo, most olvaslak. Szupi lehetett. Bercó meg a lányok hosszú haját simogatja állandóan. :lol:
dmaggie

Jó reggelt :)

Vindo, örülök, hogy hazaértetek, kérünk képeket :)

Én is hoztam egyet :)

Lányokat tegnap visszakaptuk, már hiányoztak nagyon :)

Kép

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Még lesz egy-két telefonos kép Rugóról, de azt inkább később.

Rugó itt a Cetinán hajókirándul, és fotóz.
Állítólag ezen a környéken forgatták a Gojko Mitic (hogy írják???) filmeket.
Kép

Kép
vindolanda

Hűűűűűű de jó lehetett! Szép helyeken voltatok!

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Ez kimaradt. Krka nemzeti park. Nagyon szép :shock:
Kép

Rugó a parkolóban bilin ül.
Kép

Diocletianus palota.
Kép

Split óvárosa.
Kép

Sétány és kikötő Splitben.
Kép

Kép
vindolanda

Sziasztok csajok 8)
Jó újra itt :wink:

De most kiment Rugó macskázni, így követnem kell. Be volt zárva még éjjelre Encián cica.

Kép
vindolanda

Panndi, gyönyörű mosolya van Gábornak. Édes, szépséges tündérmanó.

Vindo, de szééééép.
dmaggie

Enci jó cicának tűnik. A dolgát a homokos tálba végzi, nem karmol. Most bezártam azért vissza :roll:

Házimunkázok, Rugó motorozik a térkövön, ezt nem tudja megunni.

Kép
vindolanda

Sajnos megunta, és nekem segít :x :lol:

Kép
vindolanda

Panndi, Gábor baba nagyon huncutka! :-)

Vindo, üdv újra itthon! Gyönyörűek a képek, mint a festmények, de főleg Rugó tetszik rajtuk 8)
Megnyugodtam, Omis még mindig szép. A hegyet mi is megmásztuk, igen, a legmeredekebb részen, de csakis azért, mert egy hiperaktív tag is volt a csapatban, én már 5 perc után feladtam volna. Mondjuk megérte. Anyósodékkal jól megvoltatok?
A cicához gratula, horvát?

Maggie, ezt a kontydolgot próbálom megfejteni egy ideje, de csak arra jutok, hogy a hajadról lehet szó. :lol:

Zdori, csodás pálya a szülésznői, gratulálok!

Itt továbbra is esős-hűvös idő van, bár nekem aztán a meleg nem hiányzik, csak egy kis napsütés. Most már szolid esőben is kimegyünk sétálni, mert 2 perces váltásban ered és áll el, levegőn meg lenni kell.
irina

Na, még nem fejeztem be ám:)

Rugót a pihenők alatt nagyon érdekelték a kamionok.
Kép

Szoba kilátással. Egy egész kenyeret fog, azt rágcsálja.
Kép

Ez a koktélos helyemről a panoráma. Begyújtós koktélt rendeltem
8)
Kép

A macskát Egerben megpróbáljuk a dobozba visszaparancsolni, de nem megy. Ebben Hanga is segít (egri unokatestvér).
Kép

Végül is így utazott.

Kép

Ja, egy panorámás videó a magasabb várból:
http://www.youtube.com/watch?v=-2SbwuGfo5w
Nem kell végignézni:)

Irina, kizárólag magyar csoportokkal találkoztunk déli kettőkor 35 fokban a hegymászás közben. Már röhögtük.

A macska otthoni.

Nem volt velük baj, néha a falat kapartuk, de utólag jókat röhögünk rajta:)

Dóri, szép szakma, az biztos.

Most már elzártam magamat.

Kép
vindolanda

Itt is beborult. Tegnap du. 1-2 mp alatt eredt el az eső, de szakadt, aztán abbahagyta. Így váltakozva...
Nagy sötét felhők jönnek éppen :roll:

Nemsokára ki kell menni szórakoztatni a macskát. Túl vagyunk az ebéden éppen.

Azt terveztem, hogy elmegyünk a faluban egy távoli állatos boltba, de ilyen borult időben inkább nem vállalkozunk rá.

Ja, a videón a fülem azért volt bedugva, mert megfájdult. A hajókiránduláson R. fülét takartam a kezemmel, és az enyém fájdult meg. Úgy volt, hogy orvoshoz megyünk (bedagadt a fejem, meg a beszéd is fájt), de a biztosító egy 30 km-rel távolabbi orvost adott meg, mikor az apartmantól 2 percre volt a rendelő. Így aztán meleg só-bekötés kúrával helyrehoztuk.
Bekötni Rugó tetrapelenkájával kötöttem, ami elég látványos volt a városnézések alatt :lol: Olyan hajpántfélét hajtogattam belőle.

Dörög az ég.

Kép
vindolanda

Teregetés, macskázás, ruhák hajtogatása, Rugónak kakaó-készítés :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, nem azért a húsz fillérért, de szerintem pontosan UGYANEBBEN az apartmanban voltunk mi is, két háló, WC-fürdő szembe a végén, konyhából nyíló terasz szőlőkkel? A terasz kövezete is ismerős. Vagy több apartman is ugyanúgy néz ki ott? 8)

Aranyos a cica.
irina

A szőlő stimmel, de itt a wc középről nyílt, a konyha meg anyósomék szobájából nyílt
:roll:

Kép
vindolanda

Mi a földszinten voltunk, lehet, az emeleten más volt a helyzet. De sok egyforma kocka ház volt arra, tető nélkül.

Kép
vindolanda

Amúgy nem a strand feletti részen volt, hanem Omis másik oldalán. De az is lehet, hogy ugyanaz, csak a miénknek más volt az elrendezése.

A cica egy kicsit perzsa is, a testvéreinek hosszabb volt a szőre, azt nem adták oda :roll:

Kép
vindolanda

Blogolás befejezve :arrow:

Kép
vindolanda

Oké, akkor mégsem ugyanaz, de azért hozok egy képet, biztosra kell mennem 8)

Szóval a szőlő mögött volt a teraszunk:
Kép
irina

Ez az a környék, de egy utcával fentebb és merőlegesen erre a lépcsőre volt a miénk.

Kép
vindolanda

Szia Vindo!

Jó hogy megjöttél...visszatért az élet! Képek csodásak..Rugó..édes mint mindig..elképzeltem a csajokkal..:-)

Maggie: fotó rólatok?

Panndi: Gábor..valami csuda édes!!! ez a mosoly...:-)

itt is dörög villámlik..de nem esik...elég szomorú az idő..de én ezt jobban bírom..:-)

hv-n apósnál voltunk bulizni..:-) gyerekek nagyot játszottak...én elfáradtam az utánuk rohangálásban.

Ma takarítottam, ágyneműt húztam..hulla vagyok....:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, szerintem az idő is teszi. Rugó is teljesen kóma. Egy adag pólóval rohangál a lakásban, leteszi, eljátssza, hogy elalszik, de arra nagyon vigyáz, hogy ténylegesen ez ne történjen meg. Ásítozik, nincs teljesen magánál.

Költözéssel kapcsolatban döntöttetek már?
(hely, idő...)

Iszok egy nescafét. Kell az energia Rugóhoz, játszani kell vele a szobájában. Kezdődik a délutáni autótologatás és legofigurás játék. ÁÁÁÁÁÁÁ

Kép
vindolanda

Hősiesen játszom.

Kép
vindolanda

Vindo,üdv a fedélzeten ismét :) :) de szép helyeken jártatok :) na majd ha nagyobbak lesznek akkor elmegyünk 1* arra mi is :)
naná,h. csajokra bukik Rugó :) B. kedvencei a nála jóval idősebb hosszú fekete hajú lányok :) :) azokért odavan :)

Panndi,tiszta Fruzsi Gábor :) ez a mosoly :) ennyi csaj közt arany élete lehet :) apropó találtam Bálint bodykat(rendet reaktam az anyagok közt :) átvigyük? :lol: Tényleg a hajad most félhosszú? Fb-on mintha olyan lenne :) tök jól áll :)

Kaqk,itt is esik :) de legalább nem kell locsolni :) :)

Maggie,csak nem levágattad ahajadat? tegyél már egy képet magadról akár oda is :)

Ma M.t elvitte keresztanyja ,csak holnap jön haza. Ebéd után így szól:Ha holnap hazajövök,ne ugráljatok körül :shock: :lol: 8) :?

Szombaton M. énekel: Hej te szilvafácska DŐLJ nekem,hagyj legyen a Bandi bának pálinkája

Bálinttal tegnap este beszélgetünk,mondtam varrok neki pizsigatyát.Így szól:
Jó Anya,de legyen kukitartója is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:arrow: vmit alkotok,de még nem tudom varrjak vagy gyöngyözzek...

KépKép
viranka

s olyat bőgtem előbb :( unokanővérem átküldött egy cikket ami egy interjú Nagyapámról,hihetetlen min ment keresztül élete során... oda bemásolom esetleg ha vkit érdekel :)

KépKép
viranka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?