A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Mné! hangosan kitört belőlem a nevetés.... (a főnök ül csak a közelemben... síri csend honol....) legyekazonnalterhes :lol: :lol: :lol: vicccccccccccceeeeeeeessss! :lol: :lol: :lol: :lol:
Úgy érzem ma nagyon pörög mindenki, bezzeg a munka pihen....

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Azert megjegyeznem: ORULOK, hogy Bariek ujra itt vannak (Bari+BaribabaA, BaribabaB)!!!!! :D
Vendég

Marmint aktivan...es felszabadultan! :wink:
Vendég

Kriszto, ez jó ötlet :lol: :lol: :lol:

Kretty, cuki vagy és a nevek Kép majd elmondom a barátnőmnek,mert mindenáron becenevet szeretne neki. Az Ő ötlete a Csipike és Tojgli volt a Garfield és barátaiból :lol:

bari6

kriszto
Hát nyaralás nem lesz. :cry:
A három fő tényező hiányzik:
-kocsi
-pénz
-idő
:oops: :shock: :cry:
Gondolom ez nem ritkaság manapság,olyan nehéz lett az élet. Na de nem panaszkodom.Mondjuk Nektek le merem ezeket írni,mert megértitek.
Mindig figyelem a tigrisedet,mikor lesz már megint vidám?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szurikáta56 2011.07.28 14:55-kor.

szurikáta
szurikáta56

Kretty: Nagyon vicces voltál..... :lol:
Sajnálom ezt a piri dolgot! :(

Kriszto: én szeretem olvasni, amikor filozofálgatsz :D nekem nagyon tetszik! Elhiszem, hogy unod a pesztrálást.....

Mné: Remélem holnap Kisdoki varázskézzel jön dolgozni.....
Én elvagyok, hálát adok a Jóistennek a skype-ért, a monitorom, csöpög a nyáltól :oops: :lol: :lol: bocsi...csak annyi pusszancsot nyomok....főleg, hogy ma van a drága névnapja.
Konyhafelújitás? ma megrendeltem a kütyüket, olyan szép lesz!
nagyon élvezem, a tervezgetést...vásárlást...de hát igazi (szőke) NŐ vagyok :lol: :lol:
na majd, ha bontják a csempét....és minden tiszta por lesz...na az gáz!!!!!

Kisalag: én is irigyellek, hogy birod ezt az időt...a napocsak nekem is nagyon hiányzik, a tortára rettenetesen ki vagyok éhezve!!!!!!
Egyedül leszek aug. 20-án...szerintem csak azért elmegyek az állami ünnepségre, hogy kaphassak egy ingyen szeletet a rakparton....hihi...a Nagy magyar?Ingyenélő :lol: :lol:

na puszika!
Puszika
katapetra

Sziasztok,

csajok köszönöm az érdeklődést! :) meg vagyunk... lassan haladunk a papírok begyűjtésével, de nem is kapkodok mert szeptemberig még bele fog férni minden. Az MRI már meg van, és megint tele vagyok cisztákkal :cry: így el vagyok keserdve. Tegnap kellett volna mennem D-hoz de meg is jött így átraktam 10ére....
szóval hullámzik a hangulatom......

Andikám, elmúlt a felfázás? mi lett a labor eredmény?

Poszi, jaj belegondolni is szörnyű h min mentetek át..... :cry: de örülök h jó lett az eredmény!

Momelcsi, a babúszás szuper lassan másfél éve járunk...imádja a vizet a vizicsúszdán tök egyedül csúszott le és soha nem félt, nem zavarta a sós víz még azt sem h ha a szemébe ment és ehhez biztos köze van annak h icipici kora óta megszokta a közeget.

Kagyló,
víziszony??? történt valami baleset vagy mióta van ez? nem lehet kellemes.... :cry: Sajnálom h már nem vagy szerelmes a párodba...és megértem vágysz egy új szerelemre.....a babád személyében..... :wink:

Annyi mindent akartam még írni, de ki kell vinnem Domit a levegőre mert nem bírja ha nincs program....

puszi mindenkinek!!!

Kép
rencsi79

Katapetra
Ha minden jól megy és a kenet is rendben lesz akkor augusztusban...
Mné
Mióta is 14 éve elmúlott,lassan 15 éve.
Barika
Nem a viták,azokon én mindig átlépek.Tudom kezelni,és mindig megoldjuk ha van.De a baba dolog nem ilyen....
Rencsi
Csak is a babámba leszek szerelmes... :lol: :wink:
Nem is pasiba. :evil:

Ne lóvagoljatok azon,hogy szerelem,mert nem ez a gond nálunk....

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!

Igen, általában minden nap van segítségem, ha csak fél nap, akkor is jó. H-K-Sze 9-15 óráig van dadus velem, de mostanában inkább csak takarít meg vasal, mert a gyerekekkel én vagyok.
Anyós jön fél napra, és a férjem is van, hogy egy napot kivesz. Ha mégsem (pl. ma) akkor egész nap egyedül vagyok velük.
Na ez azért kemény. Semmit nem tudok csinálni, kb. az ebédemet eszem meg és egyszer pisilek.
Igen, nagyjából van elég tejem, bár néha Matyi este tápszert kap. De ha sok egyedül töltött nap lenne, hát nem tudom......
Ilyenkor fejni se nagyon tudok, örülök, hogy ha az etetést normálisan végigcsinálom. Általában akkor a másik üvölt torkaszakadtából. Egyszerre nem nagyon alszanak, úgyhogy valakivel mindig játszani kell.
Szeretném ezt fenntartani, míg szoptatok. Aztán majd meglátjuk, biztos több napot be fogok vállalni egyedül is.
A hozzátáplálást kb. 6 hónapos kortól gondoltam, addig anyatej. Na hétfőn a védőnő-doktornő előállt, hogy most az a legújabb, hogy 4 hós kortól gabonapépet kell adni mindenkinek, mert így nem lesz alergiás. Védőnő ellenzi, doktornő támogatja (hiába, megveszik őket a tápszergyártók), én meg döntsem el, hogy mit akarok.
Pont tegnap este fektetés után kezdtük el feldolgozni az 5kg sárgabarackot a mélyhűtőbe apával. Még lesz őszi és szilva majd. Sütőtök nekünk már frissen fog jönni:-)

Poszi, nagyon sajnálom, hogy végig kellett ezen mennetek, sejtem, hogy hol voltatok. Mi is jártunk tanácsadóba, de szerencsére nekünk nem volt eltérés, így mi nem csináltattuk meg. Állítólag ikreknél dupla kockázat a vetélés.
Bari, nagyon örülök a szupi eredménynek!!!!! Kérdezz nyugodtan, ha valami elbizonytalanít beszerzésügyileg. Én már tudom, hogy mi a felesleges:-) Ikreseket is sz*vatják sok minden felesleges dologgal.

Mné, hajrá a tüszőkkel. Nekem is mindig nagyon fájt az UH, főleg, hogy nyomni kellett a bal petefészkem, hogy látható legyen.

Többieknek sok puszi.

KépKép
momelcsi

Kagyló: Teljesen megértelek! Kívánom, hogy nemsokára szerelembe eshess a babáddal. :-)

Tegnap megnéztem az ország tortáját, háát, nem tudom. Nekem nagyon furán hangzik a köles torta. Mondjuk nagyon nem szeretem ezeket a bio cuccokat, de természetesen van az a helyzet, amikor ezzel kell beérni.

Rencsi: Örülök, hogy Te is előbújtál. Kitartásta leletbeszerzéshez. A cisztákat sajnálom! Hogy is szoktátok mondani Lányok?! A ciszta monnyonle!

Kriszto: Borzasztó lehet egész nap 3 lánykát pesztrálni. Folyton figyelni, hogy ki mit csinál...

Katapetra: Örülök, hogy legalább skype-on tudjátok tartani a kapcsolatot. Nyálas monitor? Jó lehet! :lol:
Jaj, bárcsak igazad lenne, és holnap varázskeze lenne a dokkernak.

Bari: Tudom, már százszor kérdeztem, de mi jót csinálsz egész nap? Hogy van az állatkert? Macsek, madár, süni? Jól vannak?

Nene: Állatkák hogy viszonyulnak Bálinthoz?

Nyuszi: Ha jól emlékszem nálatok is van macsek. Ő hogy viselkedik Dórival?

Csajok! Lassan vége a munkaidőnek! :-D Most megelőzöm Krisztót, és én kérdezem meg: Ki mit főz?

Mné
mné

Rencsi, azok a fránya ciszták. Küldöm a cisztaűző drukkot!!!

Kagyló, remélem pár hét és szerelmes leszel a pocakodba :lol:

Melcsi, kösziiii. Nálatok egy ágyban alszik ugye Sári és Matyi? Igen, mire Ti oda értek pont szezonja lesz a sütőtöknek. Jaj de fincsi is tud lenni :lol:
Na mit ne mondjak, jól hangzott amit leírtál az időről...Nekem Anyukám jön majd segíteni, de érdekes lesz az is,mert 9 évig a Tesómékhoz járt és már most kezdjük észrevenni rajtuk a féltékenység jeleit :roll: Unokaöcsivel épp hétvégén beszéltem erről,h mennyire nagyon szeretjük Őt és fogjuk is attól még,h itt lesznek a babák, no és a Mami egy kicsit többet lesz majd nálunk...na de a gyerek még csak-csak megérti, de Tesóm...:shock: Vicces jelenetek lesznek az tuti...
Én az allergiáról azt hallottam,h az a legjobb,ha 6 hónapos korukig szopiznak a babák,mert az segít/véd a későbbi allergia ellen. Bár nem hinném,h ma már bármivel is meg lehetne előzni az allergiát :roll:

Mné, ma szinte egész nap veletek voltam :lol: Amúgy időnként nézem a butító műsorokat a TV-ben, számítógép, olvasás. Kb. 2-3 naponta főzök ill. mostanában szinte minden hétre jut egy-egy orvos vagy vérvétel...ha lassan is de telik a nap :lol: Ja és aludni is szoktam meg főzni és könnyebb dolgokért boltba menni :)

bari6

Bari: És nagyon örülök, hogy velünk töltötted a mai napot. Remélem holnap is velünk függősködsz majd. De persze azért pihenj is. :-)

Pusza Lányok! Lelépek! Megyek haza!

Mné
mné

Mné,
Remélem holnap nem fog annyira fájni, habár én is csatlakozom ahhoz, hogy ha D. UhU-zott, akkor nem fájt annyira, de amikor a kisdokker, majd leugrottam az ágyról :cry:
Csak azt tudom mondani, hogy kitartás, és nagyon tetszik a hozzáállásod, hogy már csak 2 UHU-t kell kibírnod, mert utána úgyis terhes leszel :lol:

Az állatkáim eleinte nagyon aktívan érdeklődtek Bálint iránt, de mostanra már megszokták, hogy itt van és sír. Eleinte Smoky kutya mindig berohant, amikor Bálint sírt, és mivel nem jöhet be a szobákba, ezért megállt a küszöbnél, és idegesen toporgott, és forgatta a fejét jobbra, balra. Most már, hogy Bálint sajnos sokat sír, a kutya még a fülét sem mozdítja meg rá. Viszont, ha kint alszik a babakocsiba, és felsír, és én nem rohanok ki rögtön, akkor beszalad, és utána szalad ki, mintha hívna, hogy gyere, mert sír. Ha elmegyünk sétálni, akkor ugyan elszaladgál, de nagyon sokszor, anélkül, hogy hívnánk, visszajön, és ott sétál a babakocsi mellett.

Rusty cica nem érdeklődik ennyire Bálint iránt, mióta megszokta, hogy itt van. Addig volt érdekes, míg meg nem nézhette, szagolhatta, persze csak szigorúan a mi felügyeletünk mellett, azóta ha áthozom Bálintot napközben a mi ágyunkra, akkor itt fekszik mellette, azaz Bálint az ágyban, Rusty meg az ágynak csak arra részére jöhet fel, ami le van takarva pléddel, és ezt nagyon okosan be is tartja. Ha sír a gyerek, eleinte meg se mozdul rá, ha már nagyon sokat és hangisan sír, akkor lemegy az ágyról, elmegy enni, és ha még addig sem hagyja abba Bálint a sírást, akkor Rusty odaül az ajtó elé, hogy engedjük ki, mert Ő ezt ugyan nem bírja:lol:

Na jó hosszú lett, bocsika érte, de most amúgy is mennem kell etetni.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Bari, napközben lenn vannak egy nagy 120x120-as járókában, amit felemeltünk. Éjjel fenn vagyunk, külön szobában alszanak tőlünk és a saját kiságyukban. Így jól meg tudják különböztetni a nappalt az éjszakától. Kb. a szobájukat nem is látták, mert mikor ott vannak, mindig sötét van. Majd később fogunk ott játszani is.
De nagyon szépen alszanak fenn, tudják, hogy éjjel nagyot kell aludni. Sári 11-12 órát, Matyi 8-10 órát.

KépKép
momelcsi

Itt is vagyok, és most mindenre tudok reagálni!

Bari, én a te helyedben nem álltam volna meg szó nélkül a két kis p*csát! :evil: Annyira felháborít az ilyesmi!

Mné, drukkolok, hogy holnap minden rendeben legyen, és megtudd a terhesedésed napját is!

Melcsi, jó, hogy van segítőtök, sajna nekem anyum 180km-re lakik, bele sem merek gondolni nálunk mi lesz majd... :shock:

Krisztó, meddig lesznek még ott a gyakorlatosok? Amúgy teljesen egyet értek azzal, amit D-ről írtál. Én is nem egyszer tapasztaltam, hogy mindenki rohan (na jó senki sm szeret várni) és többször hallottam, hogy szegény Ágikával kiabálnak. No én erre csak azt tudom mondani, hogy az intézet van értünk és nem mi az intézetért!

Nene, tündéri Bálint!

Ééééés a beszámoló:
Először is köszönöm neked Krisztókám, hogy ajánlottad ezt az intézetet. Nagyon-nagyon meg vagyunk elégedve! Szóval nem vagyok mutáns, de azért egy kis bibi van, mégpedig, hogy egy olyan genetikai "jellemzőm" van, hogy a szervezetem nem tudja kellőképpen felhasználni a folsavat. És ez először is a beágyazódásnál jelet gondot. Másodsorban idegcső záródási problémát, harmadsorban nálam szív-érrendszeri szövődményeket okozhat. Hál Istennek, van rá szer, az, hogy nekem mindig kell folsavat szednem, és amikor babát tervezünk, dupla adaggal kell indulnom, illetbe veülti után vérhígítót is kell kapnom. Szóval elkezdtem a magas dózisú folsavat. És úgy érzem, ennek tudatában, megkaptam a választ a sok MIÉRT-re és szeptemberben már terhesedhetem én is! 8)

No most megyek enni, pusszantás!
Vendég

Kretty,

Ez jó hír,mert szerintem annál nincs rosszabb, amikor azt mondják, hogy nincs semmi baj, és mégsem sikerül a dolog. Így, hogy tudod mi a probléma, és még kezelni is lehet, ez jó hír.
Egyszer Lor írta, hogy nem mindegy, hogy milyen folsavat szedsz, mert pl. a Femibionban olyan formában van meg a folsav, ami könnyebben felszívódik, de én ezt nem tudom annyira jól leírni. Majd a többiek kisegítenek, ha k pontosabban emlékeznek rá, vagy esetleg Lor előbújik a zugból és leírja.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Kretty!

Ez jóóóóó! Mármint, hogy igazából minden okéééé.
Valóban Loreenánál ugyenez van, volt. Ha szépen kérjük ír neked róla! Igaz drága Lor????

Ma újabb nyomkodáson vagyok túl... olyan jó volt :D :D

kriszto

kriszto82

Kretty,
DE szuper, hogy kiderült mi volt a baj!!!!!!!!!!!! :D :D akkor most már megis fognak tapadni a babák a pocakban! :wink: úgy örülök és nenének nagyon igaza van annál nincs rosszabb amikor minden ok és mégsem sikerül.

köszönöm a cisztaűző drukkokat, el kell mert nagyon sok van....éreztem én h nem minden ok, de reménykedtem h rosszul érzem.
jó éjt!

Kép
rencsi79

Nene: Bálint nagyok cuki. :D Kutyus és macsek sztorikon jót nevettem. Főleg amikor a macsek kikéredzkedik, mert nem bírja a sírást. :D

Barika: Ma rántott csirkecombot ettem. Eddig natúr husiból toltam le a legtöbbet. Akkor nekem Kovács Naturhusi lesz a gyerekem neve. :lol: Néha szúr? Akkor az jó jel? Nekem minden nap szúrkál, meg néha fájdogál, de ma nagyon sokszor szúrkált. Mókás volt munka közben. :shock:
Örülök, hogy megint csupa-csupa jó hírt kaptál.

Mné: Paragi a SOTE II. dolgozik. Ott dolgozik a barátom is, így múltkor voltam bent a szülőszobán, ami szép. De sajnos a kórtermek katasztrófálisak. Én múltkor 1 ágyasban voltam, az még elmegy, de az 5 ágyas katasztrófa.

Kriszto: Szerintem én le sem fekszem. :lol:

Kretty: Szedd össze magad! Nem vagy mutáns. Minden oké lesz.

Katapetra: Egyre több a Szabolcs a környezetemben. :D Boldog névnapot neki!

Kagyló: Sajnálom, hogy elmúlt a szerelem. :( Mi lassan 16 éve vagyunk együtt, nálunk még nagy a szerelem. Ahogy Bari is mondta, gondok mindig lesznek, sőt ha baba van még több is talán.

Momelcsi: Jó hogy van segítséged, anélkül nagyon nehéz 2 babával.

Rencsi: Az MRI-n nekem is voltak ciszták, de dokik azt mondták nem jelentenek gondot. Nálam az MRI után 4 hónappal kialakultak okoztak fennakadást. Szerintem ne aggódj, nem lesz gond.

Megyek én is enni, apa csinált nekem steak-et.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Jajj Zafír, annyira izgulok már.....hős vagy, hogy eddig nem teszteltél... :roll:

Ja, és a genetikus adott ajándékba egy terhességi tesztet és azt mondta, hogy ez csak pozitívat mutat! :lol:

Rencsi, te mikor mész D-hez? Próbáld ki a talpmasszázst!
Vendég

Krettym: egyyel kijebb az őserdőből.......Amit anno Lor irt, azt nekem is elmondta privibe anno.
A Femibionban olyan természetes folsav van, ami közvetlenől szivódik fel, azonnal, és nem kell neki segédanyag, ill. többnap. Én ennyit jegyeztem meg, de szerintem ez is lényege, én is ilyet szedek most :wink:
Puszi!

Zafir: átadom a páromnak.....
Jajjjj én most érted is nagyon-nagyon izgulok!!!!!!!! HŐS vagy.....
katapetra

Kretty, majdnem ugyanazt irtam, mint te... :shock: :lol:
katapetra

Katapetra! Ez már a függőségtől van! :wink:
Vendég

Domi alszik, nézem az sos szerelmet és gondoltam bekukkantok hátha van itt valaki....és lám :D

Kriszto, nekem még nem küldted el a titkot..... :cry:

Zafír, és akkor neked mitől voltak és mit okoztak? tudtam, h gond van a ciklusomban....minden 21 napon vérzek egy extrát 3 napig....na de majd D megmondja h mekkora a gáz.... Nagyon drukkolok a zebrás teszthez!!!

Kretty, amit a genetikus adott az csak + lehet!!!! 10én délután megyek. Pont én is a talpmasszázson gondolkodtam, csak egyszerűen utálom h a talpamat piszkálják.....még simizni sem engedem nehogy nyomkodni....pedig biztos segítene....

Kép
rencsi79

Rencsi: Azt nem tudták nekem mitől lettek, így pszihés okra voksoltak. Tüneteket nem okoztak egészen addig amíg sok nem lett és el nem kezdtek nőni. Sajnos az egyik endometrioma volt az fájt veszettül. Az októberi MRI ciszták miatt még tudtunk volna indulni. Nekem is volt ilyen 21-3 naposom, de csak 1x. Gondolod a cisztáktól lehet? Igyál sokat, úgy tudom az mindenképpen kell cisztásodásnál.

Zafír
zafir100

Zafir
Tesztelni mikor fogsz?Mikor nem kellene megjönnie? :wink:

kagyló

Hát, persze hogy előjövök a zugból, ha ennyit emlegettek! :)
Folyamatosan olvaslak ám Titeket, de mivel többnyire szoptatás közben van időm leülni a gép elé, olvasni könnyű úgy, hogy közben Marcit tartom, de egy kézzel gépelni már nem olyan egyszerű. Ráadásul mindig mindenkinek szeretnék írni valamit, mert annyira drukkolok mindenkinek, de ennyi időm soha sincs, és ezért általában inkább el sem kezdem, csak küldöm a drukkjaimat folyamatosan a zugiból. Sajnos most sem tudok majd mindenkinek írni, de legalább elkezdem…

Szóval amikor nálam is kiderült, hogy egy olyan génhibám van, ami miatt nem szívódik fel a folsav rendesen, akkor nagyon utánaolvastam ennek az egésznek. (Egyébként az emberek kb. 40%-ának van ilyen génhibája, úgyhogy nem csak mi vagyunk mutánsak, Kretty! De mi legalább tudjuk, hogy mi a probléma, és mi rá a megoldás. És nálam működött ez a megoldás, úgyhogy Nálad is fog!!!) Szóval ha jól értelmeztem a dolgokat, akkor igazából a homocisztein a probléma, aminek ha magas a szintje a szervezetben, az a beágyazódásnál problémát okozhat. A homocisztein szint csökkentése pedig legegyszerűbben B vitaminokkal, és elsősorban folsavval lehetséges. Normál esetben ez nem jelent problémát, az emberek nagy részénél ez a mechanizmus megfelelően működik, csak akkor van gond, ha valakinek a génhibája miatt nem szívódik fel rendesen a folsav a szervezetében. És a szintetikus folsav (vagyis a legtöbb folsav-tabletta) sem tud ilyen esetben felszívódni, csak az ún. biológiailag aktív folsav. (Én folyamatosan napi 2 tablettát szedtem, de a transzfer utáni 2 hétben napi 3-at.)

Zafír! Most leginkább Neked mennek a drukkjaim! Kívánom, hogy jövőre kipróbálhasd a SOTÉs szülőszobát, ha majd ott szeretnél szülni! :)

Nyuszika! Nene! Annyira tündériek a gyerkőcök! Remélem, egyre jobban alakul a szopizás Nálatok! Az a nehéz egyébként ebben az egészben, hogy mindenki mást mond, a kórházban a nővérkék, a gyerekorvos, a védőnő, a nagyik, mind-mind egymással ellentétes dolgokat tanácsolnak. Én még Marcival a pocakomban elmentem egy laktációs tanácsadó tanfolyamára, és amikor mások osztogatták a különféle tanácsokat, mindet meghallgattam, bólogattam, de mégis mindent kizárólag úgy csináltam, ahogy a szoptatási tanácsadó mondta. És semmi problémám nem volt, nincs és remélem, nem is lesz a szoptatással. Ha jól emlékszem, Rencsi javasolt Nektek egy szoptatási tanácsadót, szerintem érdemes felhívni, sőt esetleg kihívni is Hozzátok. Én majd Ancsinak tudom az én szoptatási tanácsadómat javasolni, remélem, hamarosan szüksége lesz rá! (Amúgy Ancsi-drága! Az augusztus nagyon tökéletes hónap, hogy egri babák foganjanak meg a Dévai Intézetben! :) A tavaly augusztus a miénk volt, most Ti jöttök!)

Szélkisasszony! Nekem is találtak cisztát a mell-UH-on, de D. egyáltalán nem foglalkozott vele. Úgyhogy kitartás a leletbeszerzésekhez és a talpmasszázshoz, aztán minden jót a babásodáshoz!

Melcsike! Annyira cuki Sári és Matyi! És eszméletlen ügyesen csinálod a dolgokat! De azon úgy kiakadtam, amikor írtad, hogy mit mondott a dokinőtök, hogy 4 hónapos kortól gabonapépet kell adni. Akartam is erre reagálni priviben, de végülis leírom itt, hátha másnak is hasznos lesz. Ha jól tudom, végeztek Magyarországon egy kísérletet, hogy mikortól érdemes adni gluténtartalmú ételeket olyan babáknak, akiknek a szüleiről vagy testvéréről már kiderült, hogy gluténérzékenyek, és ebből következően valószínűsíthető, hogy a baba is örökölte az erre való hajlamot. A kísérlet eredménye valóban azt mutatta, hogy akiknél korábban bevezették a gluténtartalmú ételeket (búza, árpa, rozs), kisebb valószínűséggel alakult ki gluténérzékenység, de nem a korai bevezetés miatt, hanem azért mert minél korábban vezették be a glutént, a baba annál nagyobb valószínűséggel szopizott még a glutén bevezetésének időszakában. Vagyis a jó az lenne, hogy minél később vezessük be, de akkor, amikor a baba a gabonák mellett még anyatejet is biztosan kap. A WHO egyébként nem véletlenül hangsúlyozza a 6 hónapos korig történő kizárólagos szoptatást. Amúgy ezzel kapcsolatban ez egy elég jó cikk szerintem: http://www.lll.hu/node/361

Barikám! De jó, hogy végre fellélegezhettetek! Úgy örülök Nektek!

Krisztokám, drága! Szerintem hamarosan Nektek is örülhetünk! Nagyon-nagyon remélem!

Emerenc! Olyan sokat gondolok Rád! Annyira nagyon drukkolok Nektek!

Katapetra! Puszillak és kívánom, hogy gyorsan teljenek a napok!

Mné! Olyan régóta szeretnék Neked leírni valamit. Tavaly januárban én rettenetesen el voltam keseredve, mert akkor már túl voltunk jópár ovu indukción és inszemen, és soha el sem indult semmi. És akkor volt egy olyan gondolatom (kicsit hülyén fog hangzani), hogy az a kis lélek, aki majd a mi gyerekünknek fog megszületni, nem baj, ha csak később akar jönni, de azt kértem, hogy legalább egy pozitív teszt és egy bíztató első UH erejéig jelezzen nekünk, hogy érdemes rá várnunk. Nem baj, ha elsőre nem marad rögtön velünk, de akkor legalább „megtörik a jég” és tudni fogjuk, hogy lehetséges az, hogy legyen közös gyermekünk, és hogy előbb-utóbb, ha eljön az ideje, akkor velünk fog maradni. Nem így alakult, mert tavaly augusztusban életem első pozitív tesztje után Marci egyből úgy döntött, hogy velünk marad. Így csak elképzelni tudom, hogy mit élhet át az, aki 5-6 hetes terhesen elveszíti a babáját. De akármilyen szörnyű is lehet, egy biztos, hogy egy ilyen eset legalább reményt ad, hogy igenis LEHETSÉGES! Úgyhogy Mné drága, kérlek, gondolj a tavasszal történtekre úgy, hogy az a baba, aki most augusztustól már egészen biztosan Veletek marad, tavasszal csak jelezni akarta, hogy nyugi, bízz benne, hamarosan jönni fog!

Millió puszi és drukkok mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loreena 2011.11.16 20:58-kor.
loreena

Csak gyorsan így reggel.
Kagyló: Tesztni holnap reggel fogok. Az új számítás szerint múlthét vasárnap kellett volna megjönnie és szerencsére eddig nem is jött. A hormonleállító miatt nálam most ez kicsit zavaros, de a gyógyszeres papíromon 06.27 lett beírva utolsó piri első napjának.

Loreena: Marci csodaszép. Jól látom, hogy vörös haja van? Nagy életvidám kis pasi. :lol:

Zafír
zafir100

Sziasztok
Loreena
Olyan zabálni való!Jaj,de meg szeretgetném. :lol: :lol:
Zafir
Az jó,hogy eddig még nem jött meg!!!Húúúúúúú,nagyon úgy néz ki,hogy sikerült!!! :wink: Tuti,hogy igen!!!!!!!!!!! :lol: :wink:
Szórítok!!!!!!!!!!!!!!!!

Én most egyedül vagyok...párom vidékre ment majd csak 14 óra körül jön haza.Megyek főzők valamit,de fogalmam sincs mi lenne a jó.Talál borsó főzelék lesz,vagy nem is tudom.Valahogy még nincsen rossz érzésem okoskával kapcsolatosan.Képzeljétek el a csaj akivel voltam beültin,az csak szeptemberben indul...úgy néz ki egyedül leszek majd... :roll: :(

kagyló

Loor: Pusszillak én is benneteket! Hogy mekkorát nőt ez a fiú!!!!!!!
Mosolygóóóóóóóóóóóóós, nagyon cukika!

Zafir drága: ezek nagyon jó, pozitiv jelek!!!!!! :wink: Lélekben veled leszünk tesztelésnél, és fogjuk a kezed.....minden okés lesz :wink: :D

Mné: amiket Loorena leirt, ahhoz nekem is csatlakoznom kell!!!!!
Biztos, hogy lesz gyermeketek, olyan kitartóak vagytok, tele szeretettel, jósággal! És az orvosi leletek alapján is bebizonyosodott, hogy lehet közös babátok!! Ne keseredj, hamarosan megkapjátok ti is azt a KIncset, amire vártatok! Ölellek!

Én most megyek egy kicsit szépülni....fél éve nem voltam fodrásznál :oops: , utána irány vidék, anyukám, mert ott bogrács-party lesz, egy kis takaritással egybekötve :roll: :lol:

De holnap reggel mindenképpen bekukkantok Zafirunk miatt......
Sok-sok puszi mindenkinek!!!! Szép 7végét!
katapetra

Sziasztok!

Ma nem biztos,h olyan aktív leszek, mint tegnap,mert jönnek hozzám :)

Kretty, tényleg nagyon jó,h kiderült,h mi lehet a baj. Lor szépen leírt mindent és biztos Dévisznek is lesznek tanácsai, szóval úgy érzem őszre nagy terhesedés lesz itt :lol:

Lor, de jó,h írtál :lol: és hát Marciii, egyszerűen gyönyörű :lol:

Zafír, sztem az itt szúr ott szúr csak jót jelenthet! Nagyon-nagyon drukkolok!!!

Kagyló, Én valamelyik nap ilyet csináltam: http://www.nosalty.hu/fuszeres_pupos_karaj_recept_54089 nagyon fini lett :)

Katapetra, jó szépülést :lol: És szép hétvégét. Ha jól tudom, akkor pont bográcsoláshoz való idő lesz :lol:

Mné, várunk a hírekkel!!!

Krisztokám, kifelejtettelek :oops: csak meg akartam jegyezni,h egymás utáni laptetőd volt!!! Emlékszel az Én köztes időszakomra? Mikor a laptetőket egymásra halmoztam??? ;) Pusszantalak!

Rencsi, mikor kell menned Déviszhez?

8-án jön valaki 12:00 körül???

Pusza mindenkinek!
Bari

bari6

Lor: Hát, mit ne mondjak, megríkattál. Nagyon köszönöm neked, és csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy úgy legyen. Örülök, hogy tudtál jönni hozzánk, és hogy jól vagytok! Marci csudaédes kisfickó. Tényleg nagyon szeretgetni, ölelgetni való.

Katapetra: Neked is köszönöm. Nem is tudom lányok, hogy miért kapom tőletek ezt a sok kedvességet. De, nagyon jól esik minden egyes bíztató szó. köszönöm!

Kagyló: Ha esetleg borsófőzelék lenne a mai menü nálatok, akkor ha lehet, nyitnám az ablakot, és szeretnék belőle kérni, ugyanis nekem is ez a kedvencem. nyami.

Zafir: Rengeteget gondolok rád. Hogy vajon, hogy vagy? Nagyon jó hír, hogy pirinek semmi jele! És ez így is marad még 1,5 évig. :-D Korán kelő típus vagy? Csak hogy tudjam, mikor kell felkelnem. :-) Oxigén hogy bírja a stresszt? Szegény ő is nagoyn ki lehet már! Olyan kíváncsi lennék, hogy benne/bennük fiúkban ez időszak alaktt mi megy végbe. Mondjuk soha nem kérdeztem a férjemet...

Kriszto: Itt a péntek, úgyhogy hagyd a lányokat egy kicsit pihenni, és gyere közénk. Hiányzol ám!

Momelcsi: Nagyon szuper, hogy Sárinak és Matyinak ilyen jó az alvókája. Legalább Te is ki tudod magadat pihenni.

Jaj, annyi mindenkinek akartam írni, de egyszerűen hulla vagyok ezektől a korai kelésektől, és az agyam már nagyon nem forog.

Nálunk a tüszőhelyzet most nem túl fényes. Gyakorlatilag szinte semmit nem nőttek. Összesen 13 van, és ebből 1 darab 13-as, 1 darab 10,5-es, 1 darab 9-es az összes többi 7-es, 6-os és 5-ös. És a mnyh sem változott, maradt 7,5. Én ezt nem értem. Szerintetek miért nem nőnek?
Viszont ma közel nem fájt annyira az UH, mint szerdán. És nagyon kedves volt a Kisdoki. Csak ő volt ma, és nagyon beszélgetős volt. Már arról beszélgettünk a vizsgálat alatt, hogy hogyan kell majd venni a levegőt szüléskor. Nagyon cuki volt. Úgyhogy kellemesen csalódtam benne. Minden rosszaság, vagy negatív dolog, visszaszívva. 8)

Mné
mné

Mne, es valtoztattatok valamit a gyogyszereken? Orulok, hogy Kisdoki szocializalodik... :lol:

Zafiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirjajjdemennekadrukkoooooooooook! :roll:

En reggel 1 femibiont, este 1 folsavat szedek. :roll:
Es delutan megyek tornazni (has-lab-popsi edzesre)! Alig varom mar, van mit lefaragni beloluk! :lol: Remelem azert holnap fel tudok kelni! :roll:
Vendég

Kretty: Nem, semmit nem változtattott. 1 merinalt kapok össz-vissz. Has-láb-popsi torna. Nagyon jól hangzik. Nekem sem ártana, de én csak fejben tornázom, mert lusta dög vagyok.

Mné
mné

Lor,
De jó, hogy jöttél. Tudtam én, hogy ha hívunk, és valamit kérdezünk, amire tudod a választ, akkor elő fogsz bújni a zugból :lol:
Marci valami tüneményes :lol: :lol: :lol:
Annyira szeretem őket, mikor így vigyorognak :lol:

Zafír,
Nagyon izgulok érted, és alig várom, hogy reggel láthassam a híreket, hogy zebrás teszted lett :wink:

Mné,
Ne keseredj el, látod Lor is milyen sok mindenen keresztül ment, és mégis lett babája, ahogy itt mindenkinek lesz egyszer, mert mindenki nagyon kitartó és megérdemli.
Ráadásul Ti rögtön inszemmel kezdhettetek, míg Lornak végig kellett csinálni az ovu. indukciókat is, utána az inszemek, és csak utána mehetett lombikra, de látod megérte várni, mert mos egy ilyen gyönyörű kiskrapek mamája lehet.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Mné! Szúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúszááááááááááááááá. Rendben lesznek a tüszőcskék nyugi... nem focicsapatot akartok, hanem egy-két gyönyörűséges gyermeket!
Egyelőre folyik odabent a versengés, hogy ki nőjjön és ki nem, ki menjen pasizni :lol: :lol: Szóval szerintem ez tök rendben van így. Nekem inszemekkor 2-3 tüszőm volt mindig. Egy baba-egy tüsző, amiben van petesejt TUDOD!!! :wink: Szóval nyugi...

Hétvégi elfoglaltság???
Katapetra nálunk is takarítás... sajna... bár lenne már gyerkőc... egyelőre ketten kergetjük egymás a nagy házban... és csak takarítunk, takarítunk....

Illetve erősen gondolkozom a holnapi
nézzükMegAváciVigadalmat,CsakAzért,HogyMegkeressükAkenyérlángosost,jólBelakjunkMajdIrányHazaEjtőzni-elnevezésű programon...:lol: :lol:

Ki, mit főz? nekem nincs ötletem....

kriszto

kriszto82

Valamiért nem tudom leírni, tehát:

nézzük meg a váci vigadalmat csak azért,hogy megkeressük a kenyérlángosost, jól belakjunk és irány haza ejtőzni-elnevezésű programon... :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Barika
Hú,jó lehet...valamelyik nap meg is csinálom. :wink:
Nekem be kell jelentkezni apánkhoz,de nem tudom mikorra kapok időpontott.Pedig ott lennék veled. :lol:
Hogy vagytok?Képek mikor lesznek?
Mné
Na látod,aranyos a kisdoki!Csak nem tudom miért de nekem is fáj ha csinálja,aztán lehet azért mert én is tele voltam akkor tűszökkel.És elégé bezavart engem a hormon akkor... :oops:
Majd utól érik egymást,kaptál megint hozzá szurit és minden rendben lesz.Ne legyél ilyen borús... :wink: :lol:
Küldöm is a képet!!! :wink:

Fáj a fejem ettől az időtől! :( Már kész vagyok a főzéssel is...

Képek:
Madártej
Kép

Borsó főzelék
Kép

Mert a párom így szereti.... :roll:

kagyló

ááááááááááááááááááááááááááááááá kenyérlánygos, madártej :P csöpög a nyálam...holnap jön anyukám és sztem el nem megy addig míg nem csinál madártejet :lol:

Mné, csatlakozom az előttem szólókhoz. Ezek a számok tökéletesen jók és hidd el majd jó nagy meglepetés fog várni hétfőn,h milyen szépen nőttek :wink:

Én gyorsan leírom a hétvégi programot :lol: nem túl hosszú :roll: holnap jön Anyum és elmegyünk bevásárolni a vadashoz éééés a madártejhez :lol: aztán hazajövünk. Ő takarít és közben én elkezdem a vadast. Délután meg FORMA1 magyar időmérőt nézünk és szuszókázunk. Vasárnapra marad majd ebéd, így pihi lesz, délután meg szurkolás Alonsonak :lol:

Kagyló, tényleg nagyon fincsi. A Fevita ínyenc zöldségkeverékét vettem amiben van minden és olyan szép színes lett az egész :lol: Olyan jókat mosolyok rajtad, nem lehet,h nem vallod be saját magadnak sem az érzelmeidet??? Csak azért,mert mindig a párodnak főzöl és mindent úúúgy ahogy ŐŐŐ szereti...:lol:

Krisztokám, majd gondolj rám kenyérlángos csócsálás közben :wink:

Pussz

bari6

Loor, nagyon helyes pasi a fiad, tündéri kis mosolygós srác.
Néha gyere azért közénk.
Mi úgy döntöttünk, hogy elhalasszuk a pépet, majd 5 hónaposan elgondolkozunk rajta újból.

KépKép
momelcsi

Kagyló, gyilkos ez a madártej. NEKEM IS KELL!!!!!!!!!!!! Meg bírnám enni az egészet egyszerre. Amúgy is zabálok ezerrel, és ráfogom a szoptatásra.
De hétfőn aug.1. gyönyörű nap lesz a sportolás elkezdéséhez és a szénhidrát visszafogásához.

Mindenkinek kellemes hétvégét!
Mi szombaton anyumékhoz megyünk, ott gulyásleves és palacsinta lesz a menü, mert ma jönnek meg a "nyaralásból". Szegények, egy hetet húztak le a velencei tónál. De apum derekasan ment úszni a kutyával.

Vasárnap vendégek jönnek, csülköt rakunk a grillre, meg lesz valami olasz zöldségleves (neve nem jut eszembe), meg dessert.
Ja, és Forma1 nézés!!!!!

És holnap hajnalban drukk Zafírnak, hogy mire felébredünk, meglegyen az eredmény.

KépKép
momelcsi

Lor, nagyon szép Marci baba! És már mekkora Ő is!!!! Szoptatás kapcsán már mindent kipróbáltunk Nenével (nyugodtan mondhatom az Ő nevében is), lll.hu honlapot kívülről tudom, annak megfelelően is próbálkoztam. Eredmény: napi 450 ml stabil anyatej. Én már nem azokhoz az Anyukákhoz viszonyítok, akik éjjel lefejnek 450 ml-t is (igaz Melcsi? :) ), hanem azokhoz, akiknek nincsen egyáltalán tejük. Így örülök, hogy ennyit el tudtam/tudtunk érni. Nenével együtt, mert majdnem hogy 100%-ig egy cipőben járunk.

Képzeljétek, Dóri tegnap este lefeküdt 9-kor és reggel 1/2 8-ig hangját nem hallottuk..... Hajnali 1/4 5-kor Apa nézett rá, él-e még a gyerek........... :shock: De köszöni jól volt. Soha nem volt ilyen. Tudtam aludni, és máris sokkal jobb az ember közérzete. Remélem hozzászokik ehhez Dóri :) Melcsi, mikortól aludták át az éjszakát a gyerekek?

Mné
, ne izgulj, minden rendben lesz.

Zafír, drukk hegyek mennek!!!

Kriszto, igen, éppen én is fel akartam hívni a figyelmedet a sok sok laptetőre......... Eddig mindig lap alja volt.... Fogjuk fel ezt egy jelnek!!!!!

Kretty, tök jó, hogy valami értelmes és kezelhető problémát találtak. Sokkal jobb ez így, mint hogy "Minden ok". Mert akkor csak azon jár az ember agya, miért nem jön a baba... Így meg?! Erősödik a reménysugár!!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Sári kb. 3 hónapos volt, azóta kb. 2x ébredt éjjel, akkor is Matyi ébresztette. Matyi kb. 1 hónapja szűken. De Ő még kell hajnal 5 és 7 között enni.
Grat Nyuszi az éjszakához. Akkor te is tudtál aludni. De szeretnék én is 8 órát aludni, de eddig 6 óra a rekord a fejés miatt.
Amúgy már 500-540ml-nél tartok, de napközben csak egyszer fejek, nincs rá idő és félek, hogy Sárinak nem lesz.

KépKép
momelcsi

Melcsike,
Ha nappal nem fejsz, akkor amit éjszaka lefejtél gondolom én az mind Matyié. Ő egyáltalán nem cicizik?
Hány etetésre elég neki ez az 500-540 ml tej? Most kb. mennyit esznek egy etetésnél?

Mi sajnos nem vagyunk olyan szerencsések, mint Nyuszikáék, habár Dóri eddig is rendesebben aludt éjszaka, mint Bálint. Mi most annak örülünk de nagyon, hogy éjszaka alszik már akár 4,5-5 órát is. Nálunk most ez a siker sztori :lol:
11-12 körül letesszük, és így alszik kb. 4- fél5-ig, és ettől eddig tök boldog voltam, de most, hogy olvastam, hogy aludhatna többet is háááát :?

Köszönöm Nyuszika, nyugodtan beszélhetsz az én nevemben is, mert tényleg azt hiszem, hogy ennél többet nem tudunk tenni a tej érdekében, már mindent kipróbáltunk, és nincs ennél több. Ez van, ezt el kell fogadni, de örülünk, hogy legalább ennyi is van. Így mi szerintem hamarabb el fogjuk kezdeni a hozzátáplálást, de igazad van Melcsike, ha van tej bőven, akkor nem kell azt erőltetni. Addig jó, míg tejcit esznek, de szerintem a mi esetünk más, mert itt eleve nincs elég tej már a kezdetektől fogva.

ÚÚÚÚÚÚ jó hosszúra sikeredett bocsika :oops:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!
Megint csak egy gyors bekukkantás, mert meló volt és most meg megyek haza.... otthonról meg nem biztos, hogy tudok jönni.
Szóval:

Zafír: remélem nagyon korán kelsz és megörvendeztetsz te is a névnapomon :oops: egy zebrás teszttel. Hajnalban még benézek, hogy mi a hír, de aztán megyünk hajóval Visegrádra, ott meg csatangolunk egy nagyot a végre napsütésben!!!! :D

Mindenkinek sok-sok puszi és megpróbálok még este jönni, mert annyit írtatok... huh.
De addig is a konyhatündéreknek küldöm, és azoknak is, akik olyanok, mint én, hogy annyira nem terepem a konyha.... :oops:
Kép

Szép estét!
szélkisasszony

Remélem sikerül csatolni, amit szeretnék, mert ezt nagyon szeretném megmutatni Nektek, és küldeném mindenkinek, mert van benne nagyon sok olyan gondolat, ami szerintem ránk vonatkozik. Engem legalábbis nagyon megérintett. Főleg azok jutottak eszembe közületek, akik sokat vannak egyedül, mint pl. Katapetra, vagy Kagyló, úgy gondolja, hogy nem szereti a férjét.

Tudom Kagyló, hogy azt mondtad, hogy ne lovagoljunk ezen a témán, de én még annyit hozzá szeretnék fűzni, hogy mi már lassan 18 éve vagyunk együtt a párommal, akibe SOHA!!!! nem voltam szerelmes DE! szeretem, tisztelem és becsülöm, és ezek szerintem többet érnek a szerelemnél, ami elmúlik, és csak a szeretet marad utána, ha egyáltalán az marad.
Számtalan olyan példát láttam, akik nagy szerelemben voltak, aztán mikor pár hónap vagy pár év múltán elmúlt a szerelem, hirtelen rájöttek, hogy nem is illenek össze. Akkor inkább "csak" szeressük egymást, de azt teljes szívünkből úgy, hogy mindent megteszel a másikért.
Mi ugyan még nem mentünk annyi mindenen keresztül, mint Ti, de még az elején megbeszéltük a férjemmel, ha nem jön össze a gyerek, akkor megmaradunk mi egymásnak, és utazgatunk, és egymásnak adjuk azt a sok szeretetet, amit a gyerek kapna.

Nem sikerült feltöltenem :cry:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Szia Nene

Teljesen más a véleményem nekem ezekről a dolgokról.Hidd el nekem ha az számítani,hogy mit érzek akkor már rég léptem volna...De nem azért mentem fiatalon férjhez mert éppen nem lett volna jobb dolgom,hanem mert minnél hamarabb családott szerettem volna.De a párom azt mondta nem kell semmit sem elkapkodni,előbb legyen meg a háttér...elment vele 3 év,utána indult a tortúra....és az idő meg szépen elrepült!
Elég régóta csinálom,és hidd el egyre nehezebb feldolgozni,főleg most,hogy itt állunk okoska előtt.Nem avval kapcsolatosan vannak kétejeim,hogy hogyan fogom majd elfogadni ha meg lesz...
Hanem a párom hogyan fog viszonyulni majd hozzá. :(
Ismerem,és tudom milyen...az,hogy most mindent megtenne,hogy maradjak vele az egy dolog.De mi lesz ha majd utána azt kapom,hogy nem az ővé?!
Ha meg nem jön össze donorral,akkor meg én nem fogok bele nyugodni,és csak bántanám.Mert én meg elég nehéz természetű vagyok...Sok mindent elviselek,de hidd el nekem ha kiborulok,akkor nincs ami mellettem egybe maradna.
Az útazásokról csak annyit mondok neked,minden évben külföldön vagyunk,mindent meg tudunk venni...de nem boldogit engem!
Nincs olyan nap,vagy olyan éjszakám,hogy nyugodtan tudjak aludni,mert csak emésztem magam...
Inkább egyedül leszek,és nem házasságban,mert nincsen értelme az én számomra!!
Úgy érzem és tudom is,csak az mentheti meg az én részemről ha össze jön a baba!
Pedig én sem szeretném ha erre sor kerülne,de meg teszem jövöre ha nem leszek anya!!
Láthatod nem az érzések miatt dőntöttem hanem,mert nekem ez így nem megy tovább!!

kagyló

Sehol senki????....

a csirkepörkölt mellett döntöttem... tejfölösen, gombával...

Szélkisasszony! Nem fogod elhinni, de beszéltük a zurammal, hogy holnap mit csináljunk és azt mondta, hogy már olyan régen el akar vinni hajózni... a Dunakanyarba :lol: :lol: :lol: és jövök nézem, kivel mizu és látom... :lol: :lol: :lol:
Vicces!
Érezzétek nagyon jól magatokat! Remélem jó idő lesz holnap, akkor mi is megyünk valamerre... még megy a huzavona, hogy merre is, de megyünk.. :roll:

Zafír! Zebrára fel!!! Szorítok nagyon-nagyon!

kriszto

kriszto82

Halihóóóóó! Mejöttem az edzésből....háááááát, háromszor majdnem infarktust kaptam, aztán meg a végén úgy remegett a lábam, hogy alig bírtam menni... :lol: DE jobban érzem magam, mert MEGCSINÁÁÁÁÁLTAM! 8) 8) 8) Legközelebb kedden megyek, regganess-re (afro amerikai táncelemek összekombinálva edzéssé) és alig várom. Kipróbálom a Zumbát is egyszer. Vettem femibiont, holnaptól szedem.

Zafír, sok sikert holnapra! Drukkolok!

Lor, köszi az infót! Nekem a genetikus azt mondta, hogy bármilyen folsav jó, csak ne éhgyororra egyem, mert akkor semmit nem ér. És B vitamin (B6 és 12) és jód. Ezért jók a terhesvitaminok, mert ott kompletten megvan minden. A 3 mg-osból 2-szer szedjek, amíg nem lesz baba, és utána mehet az 1 naponta. No én úgy oldom meg, hogy reggel terhesvitamin, este sima folsav.

Mi pihenünk hétvégén (hurrá-hurrá nem kell dolgoznom), megnézzük a Harry Pottert.

Szép estét mindenkienk!
Vendég

Kretty! Jaaaj.... de nagyon ügyi vagy, főleg azért, hogy végigcsináltad!!!!

Én pedig a táblicskuval bíbelődtem... továbbra is vannak szerintem elmaradásaim, vagyis pontosításra váró dolgok, szóljatok!!!

1311965846.5493.htm

kriszto

kriszto82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?