A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Mea,
ahogy olvastam neked a mnyh-d és a tüsződ is tökéletes. Valószínűleg csak rásegítenek, mint Judytnál, ha jól emlékszem.(babaroject-topic)
Persze az lenne az ideális, ha hormontükör, és "nyomkövetés" is lenne, Neked szerencsére nyomkövetés lesz, engem a dokim (könyörgésre) csak a 2. clostis hónapban néz(ne) meg UH-val, lehet, hogy megint válthatok?!

Viszont, ha jól tudom a párocskádat még nem vizsgálták. Meg kellene ejteni azt is feltétlen!!!

Dana
dana

Dana!Kép

Igen, csak azt nem tudom, hova kellene mennünk, hogy őt kivizsgálják???
A dokim mondja meg, vagy nekünk kell külön elmenni???

Hát én félnék a helyedben a clostitól, mert én cisztára hajlamos vagyok és ezért félné, mert ha jól tudom, attól könnyebben kialakulhat.

Hát nem tudom, ha tudsz jobbat váltsál szerintem.

Neked a párodat megvizsgálták már?

Mea
mea

Mea Kép
Szerintem a dokid andrologushoz tudja küldeni a párod, aki megvizsgálja. De ti is "intézkedhettek" magánban, mi pl (igaz, hogy mi a kemoterápia miatt) a Krioba mentünk, ahol spermavizsgálat volt, meg a doki "megnézte" (szegény Csabi nagyon tiltakozott, igy tapizásra nem került sor) és irt egy papirt, amin rajta volt az eredmény. Mindez max 1,5 óra alatt, várakozással együtt, teljesen kulturált környezetben. Igaz, az árát is jol megkérték.

Pusz Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Mea, a nőgyógyidnak ez már eszébe juthatott volna!!!
De megejthetitek magánúton is.
Szerintem fontos lenne!! MI van,ha vele van bibi?? Persze ne legyen, de.. az ördög nem alszik!

Nekünk már megvolt, a Bolgárkerék u-i családtervezőben, ez az első lépések egyike. Be lehet vinni az "anyagot", és másnapra eredmény is van.Ez a megoldás pasibarát!!! Nem kell stresszelniük magukat...

Ja, és a hormontükör : pl. ha prolactin magas, akadályozza a teherbeesést...
Nem tudom megérteni a dokikat!!!!

Hajnesz, köszi! Próbálok optimista maradni!

Dana
dana

Megann
Én azért szivesen látnálak most is a táblában, de te tudod! Kép Szoritok neked!

Dana
Hamarosan te is konkrétan foglalkozhatsz a gondolattal, hogy ott szuszog melletted a trónörökös Kép Tudod, megbeszéltük, hogy most mindketten babásodunk, egyszerre jött meg egyszerre leszünk babásak! A rosszindulatú rokonok miatt ne aggódj, a lényeg, hogy itt nagy drukkokra számíthatsz folyamatosan, meríts erőt ebből, én is ezt teszem Kép Kor? Hát igen, ez már egy más kérdés. Az miatt én is aggódok picit, de ha egyszer így alakult az életünk, hoyg most jött el az idő, akkor reméljük, a természet sem gondolja másképp!

Tündi
Vendég

DanaKép

Én sem értem őket.Mintha direkt csinálnák a hülyeségeketKép

Pl. nem értem miért engem szurkálnak egybős stb, mikor már egyszer - igaz 5 éve - volt sajnos egy abortuszom.

Akkor esetleg először a férjemet kellene megvizsgálniuk.Nem????

Mert ha kiderül semmi bajom és össze vissza döfködnek stb. akkor megverem a dokitKép

Mea
mea

MeaKép
Nem ma mész vérvételre?
Szerintetek háziorvos írhat beutalót hormonvizsgálatra? Vagy ha az SZTK-s nőgyogyihoz megyek az megcsinálhat mindent?Hormontürör, UH?

Andi
andi81

Minyu!Kép

Köszi az infot.
Te hogy vagy???

Mea
mea

Sziasztok Lányok!

Nina,
Az jutott eszembe, hogy Te mióta nem szeded a gyógyszert? Nem lehet, hogy azért nincs rendes peteérésed?
Péntek óta 37,0, illetve Stella módszere alapján 37,3 a hőm. Nem megy se le, se fel.
De jó lenne, ha szerdán nem jönne meg!!!!

Dana!
De jó, hogy itt vagy végre!
Rossz indulatú rokonokból nálunk is van bőven! A csúcs az unokatesóm férje, aki borzalmasan irigy ránk (anyagiak miatt). Náluk rögtön az első hónapban összejött a baba, azóta állandóan kérdezgeti, hogy nálunk mikor lesz már? Tudja, hogy mi is intenzíven próbálkozunk, erre a múltkor beszól egy ilyet: "Gyereket összehozni a világ legkönnyebb dolga, húzzatok már bele!" Köszi.

Mea!
Én is nagyon boldog szülinapot kívánok Neked így utólag is! A férjecskémmel egy napon születtetek, csak ő 73-ban!
Szerintem is vizsgáltassátok ki a férjedet, szerintem bármelyik nőgyógyász ad neki beutalót.

Bogi.
bogi1975

Mea Kép

Köszönöm, jol vagyunk. Már visszajöttem dolgozni, a hányos korszak elmult Kép Már a pocim is kezd növekedni, igaz, ezt még csak a bennfentesek látják, meg én érzem - a gatyáimon Kép

Pusz
Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Bogi Kép
Huuu, ez nagyon durva beszólás... Kép Én nem is tudom, mit csináltam volna. Föleg, ha tudja, hogy már szeretnétek babát.

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu!
Örülök, hogy vége a hányós korszakodnak, ahogy hallom, most következik a várandóság legjobb időszaka. A baba nemét még nem lehet tudni, ugye?
Képzelheted, mit éreztem ekkor, amikor ilyet beszólt az a szemét. Persze minden találkozásunkkor tartogat valami hasonló kedvességet,ezért ezek a találkozások egyre ritkábbak, nem túl sűrűn látogatjuk őket, ha ő otthon van.
Na, nem is húzom magam tovább rajta, nem ér ennyit az egész.
Bogi.
bogi1975

Bogi Kép

A nemét még nem tudjuk, eddig nem mutatta meg. Másfél hét mulva megyek megint UH-ra, talán majd akkor.

Ilyen durva beszolás nálunk nem volt, max olyan, ami nekem rosszul esett, pedig nem akartak megbántani. És nagyon jol látod! Nem érdemli meg az a mukso, hogy te még felhuzd magad rajta!

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Bogi!

Hát nem mondom, igazi paraszt(bocsi) ez az ürge!
Isten verje meg az ilyen embereket, hogy elmenjen a kedvük attól, hogy ilyen gonoszságokon járjon az eszük!
Szerencsére egyenlőre minket elkerültek az ilyen attrocitások!

Tündi!
Örülök hogy hiányolsz a tábláról.Igazán kedves vagy, én viszont adtam egy esélyt magunknak, avval hogy még nem iratkoztam föl!Sajna úgy látszik januárban pótolom a mulasztást!Kép

A héten megyek az elfuserált sztk-s nődokihoz a leleteimért, de már kifundáltam, hogy nem hozzá megyek, hanem egy másikhoz, és nála is bepróbálkozom egy hormontükörrel!

De azért elmentem a magánnődokihoz csak annyian vártak rá, vagy 10-en, hogy gondoltam visszamegyek este felé, bár sokat nem fog változni a helyzet szerintem!

Kép

Kép
megann

Megann!
Ez az, ne is add fel!
Nagyon tetszik a határozottságod és temperamentumod!
Én magándokihoz járok (Szeged), és benneteket olvasva teljesen ki vagyok akadva, hogy milyen sok paraszt, magát nőgyógyásznak kiadó ürge van.
A dokim a Klinikán dolgozik, és nekem minden vizsgálatot ott ingyen végeztet el, legyen az hormonkép vagy UH, vagy HSG. A magánrendelőjében csak a vizitdíjat kéri el, meg a rákszűrést, amit ott el tud végezni. Kezdem magam szerencsésnek érezni.
Bogi
bogi1975

Bogi!
Súgok valamit!NAGYON NAGYON SZERENCSÉS VAGY!!!KépKépKép
Egyébként többször hallottam már, hogy a vidéki orvosokban még mindig több emberség szorult, mint a fővárosiakba!Irigyke vagyok ám!
Látod, nekünk milyen kálváriát kell bejárnunk még egy nyamvadt kivizsgálásért is??Ez dühítő!
És az a baj, ha gyenge vagy eltaposnak.
Muszály kivetkőzni magunkból és felvértezni magunkat minden féle furfanggal, meg rátartisággal, ha eredményt akarunk!

Kép

Kép
megann

Megann!
Nagyon szorítok Neked, hogy sikerrel járj és végre meglegyen az a hormonkép! A jó hormonkép!
Bogi.
bogi1975

Kép

Bogi!
De örülök, hogy hallok rólad. Régen nem írtál már. Annak is nagyon örülök, hogy ilyen szép a hőd, maradjon is igy még legalább 9 hónapig. Az uncsitesód férje egy igazi "bonkó paraszt". Bocsi, de ilyet beszólni..Kép Én a helyedbe biztos visszavágnék neki, hogy szerintem meg a pénzt keresni egyszerű, neki vajon mért nem megy...
Egyébként régebben (akkor még nem próbálkoztunk) egy ismerős lány mondta, hogy mikor ő elhatározta, hogy babát szeretne, a következő hónapban már terhes is lett, és hogy szerinte nem kell ezen annyit görcsölni. Köszi!! Ha ez ilyen egyszerű lenne.
Kérdésenre válaszolva május elejen hagytam abba a gyógyszert, és augusztus végétől próbálkozunk, de az ezt a hónapot nem is számolom, mert a lehetséges pé után kezdtük, untuk az óv szerelmet. A doki azt mondta 3 hónap a kiürülés, és ennek már 3 hónapja... Ebből következtetsz valamire?

Puszi
Nina
nina79

Sziasztok!

Nem is tudom,hol kezdjem :tegnap megjött..........
Ki gondolta volna??!!Miért van ez???miért nem lehetek babás?
Vendég

Szisztok Lányok!

Képzeljétek el nem kell várnunk 3 hónapig(HSG miatt), hanem már most decemberben meg lesz az 1.inszem Kép
Most már nagyon örülök és nagyon bízom benne!
Lányok mi a véleményetek az inszemről, és van rá esély, hogy sikerülni fog? De a 6 hónap riasztó, az minden esetben kötelező, vagy lehet kevesebb?
Köszönöm a válaszaitokat Kép
Puszi, Tmaci
tündérmaci

Nina!
A két smiley az én vagyok és az uncsitesóm férje?
Nem hiszed el, ez már nekem is eszembe jutott, hogy egyszer beszólok neki egy olyat, hogy :Feri, hajdanán tanulni kellett volna picit jobban, most meg rendesen dolgozni, aztán nektek is lenne már lakásotok meg minden, amit szeretnétek. Aztán mindig visszatartott az, hogy az uncsitesómat annyira szeretem, hogy ezzel a majommal nem veszek össze, inkább igyekszem akkor menni, ha nincs otthon.

Itt a fórumon olvastam, hogy a fogigátló annyi hónap alatt ürül ki a szervezetedből, ahány évig szedted. Nem tudom, ez mennyire igaz, többen is mondták.
Én egy hormonvizsgálatot csak kérnék, ha 1-2 hónapon belül nem jön össze.

Sajnos már elkezdett fájdogálni a pocim, a fejem, mint amikor megjön. Szerintem holnap már a hőm is csak 36,9 lesz és az azt jelenti, hogy bizony szerdán megjön.
Talán majd a köv. hónap a miénk lesz.

Viki!
Nagyon együttérzek Veled. Hasonló érzéseim vannak nekem is.
A férjedet most vizsgálták újra, ugye?

Tmaci!
Gratulálok, hogy Ti is szépen haladtok előre!
A sógornőméknek egy hónapja született meg a babájuk, aki az első inszemmel jött össze.
Szerintem követhetnéd őket! Én nagyon szorítok, hogy úgy legyen!
Bogi
bogi1975

Lányok!

Egyet mondjon meg valaki!
Hogy a bánatba menjünk wellnesshétvégére, ha egyszer a páromnak sem meleg vízbe se szaunába nem szabad menni!
Ki vagyok borulva!Kép
Mennyi idő alatt regenerálódnak a kiskatonák melegvíz vagy szauna után???

Kép

Kép
megann

Sziasztok lányok!

Jól kifárasztottam magam a telken, és ez a hangulatomnak is jót tett.

Bogi, ez a "húzzatok már bele", nálunk is sláger-beszólás! És nálunk is az irigység mindennek a gyökere, borzasztó..
Nagy igazság: ... a rokonait nem választhatja meg az ember gyereke...
Van akikkel, már lassan 1 éve nem találkoztam (nem véletlen), de értesülök a kitalációikról, és természetesen "téma" vagyok állandóan! Persze próbálok nem foglalkozni a dologgal, de bánt, mert egykor a nehéz helyzetekben mellettük álltam, csakhát ezt hajlamosak elfelejteni..
Az irigység teljesen kifordítja őket! Nálunk is az anyagiak a fő okok, és az is szúrja a szemüket, hogy mi boldogan élünk, és ma is fülig szerelmesek vagyunk. Nekik nem sikerült a házasságuk valami fényesre, de akkor sem tudom megérteni az olyan embereket, akik akkor boldogok, ha a másik nem, ilyenekké váltak sajnos, és nincs kedvem már hozzájuk!
Na persze a rengeteg munkát nem irigylik...
Bocsi a kifakadásért, de muszáj volt leírnom, jobban is érzem magam, to_ok rájuk!!! És kész!!

Megann elfelejtettem írni, hogy mi 14 h körül voltunk a CST-be, így nem futhattunk össze.
Párocskád, hogy van? Sokat dolgozik megint?
Mi volt este a dokinál, bejutottál????

Viki, fel a fejjel, nem ér szomorkodni!

Tmaci! Persze, hogy van esély! Csak így tovább és pozitívan!!!!

Mea, én sem értem a dokikat. Szívem szerint megmondanám, mit és hogy kellene, de nincs hozzá elég bátorságom!! Most találnom kellene egy olyan dokit aki profi, és tudja mit miért és hogyan... Tud valaki ajánlani???

(T)Jündi, köszi amit írtál. Nekem a korommal semmi bajom, az jobban zavar, hogy másoknak van..
Szerintem te se aggódj!!! Julia Roberts, Endrei Judit és sorolhatnám...
Remélem Te már most fennt maradsz a táblicskun!!!
Nekem pici az esély..
De a következő hónapot nagyon szeretném!!!!!

Pusszancs
Dana
dana

Megann, szerintem inkább csak úszikáljatok, maszíroztassatok,kiránduljatok, és szerelmeskedjetek. A szaunát és a melegvizet hagyjátok. Mi is szauna imádók vagyunk, de most mellőzzük egy darabig..

Dana
dana

Megann!
Ja, úszika is csak hideg vízben!!!
D.
dana

Dana!

Egyébként már nagyon hiányoltalak!
Vártam Te mit lépsz Elevit ügyben!
Én is elkezdtem szedni, de csak úgy ímmel ámmal, amikor eszembe jut! 36.8-36.9 fokokkal nincs nagyon miben reménykednem!

Sajnos a szerelmeskedés majdnem kizárt mert pont mensi lesz!Kép
Ez azt jelenti hogy nekem sem tesz jót a szauna?
Félek, hogy nem fogom tudni megállni!

Mennyi idő után regenerálódnak a kiskatonák??
Gondolom jó sok mi?
Hát ennyit a wellnessről!Hát ez a mi formánk!!!

Egyébként nálatok mi hír azon kívül hogy már elültetted a 2006 évi tulipánhagymákat is a telken??
Vizsgálataitok hogy állnak?
Mi van kész és mi van még hátra?
Nektek mikor kell visszamenni a Bolgárkerékbe??

Üdv!

Kép

Kép
megann

Helló Megann!

Sajna ritkán tudtam bekukkantani, mert vendégeink voltak. De az Elevites kérdésedre 2x is írtam. Először még azzal sem voltam tisztában, hogy a clostival szedhető-e (néha tiszta bénán gondolkodom), de Dodó felvilágosított, hogy igen. Még a folsavon gondolkodom: egyik nap Elevit, másik nap folsav. Szerinted???
Magammal kapcsolatban könnyen elbizonytalanodom.

Én úgy tudom, hogy nekünk is jobb távol maradni a melegtől.
A regenerálódásról rémlik, hogy valami iszonyatos hosszú időt olvastam. De konkrét adat nem jut eszembe, "72" jár az agyamban, de ha napban nézzük az oltári sok, ha órában akkor meg kevés!!!!
Valaki biztos felvilágosít majd minket!!!

Nálunk a hír annyi, hogy a párocskámnál minden ok., nekem pedig closti a következő ciklustól.

És lehet, hogy új dokit kell keresnem, de már elegem van ebből...

Dec-ben megyünk vissza a CST-be. Fogorvosi ell. van már csak vissza.

És Ti, hogy álltok a CST-s vizsgálatokkal? Párod hogy bírja? Változott a helyzet, ugye?

Jó lenne már tulipánhagymákat ültetni, de arra mág várnom kell egy picit. Előbb válaszfalat ültetek, lépcsőzsaluval...

Dana
dana

Dana!

Látom Te is éjjeli bagoly vagy!
Nekünk gyakorlatilag még semmilyen eredményünk nincs! Holnap vagy holnapután megyek a vér vizelet leletért!Cytológia 1 hét múlva!
Mint már írtam, bepróbálkozok egy másik sztk-s dokinál is a hormontükör ügyben, de mostmár úgy döntöttem uh-s nyomonkövetést is le kellene bonyolítani egy füst alatt!
Arra meg már jobb volna valami közelebbi helyi magánnőgyogyi!Este bepróbálkoztam azzal akit itt javasoltak, de még este 7-kor is 10 en vártak rá!
Gondoltam, elmegyek majd a másik rendelésére a kórházba, holnap vagy holnap után!
A páromnak kell majd vinni mintát dec-ben a Bolgárba..
Nemrég szedett antibiotikumot, ezért csak dec 13 körülre javasolta az időpontot a nőci!
Hát egyre jobban izgulok!
Most olvasgattam erre arra, van egy jó pár sorral lejjebb egy petesejtdonort kereső topic!
Nagyon szomorú lettem! El sem tudom képzelni, hogy tudják feldolgozni a nők, hogy teljesen reménytelen a helyzetük, mivel egyáltalán nincs petesejtérlelésük!Ez olyan szomorú!!

Doki ügyet meg elhiszem hogy unod, egyik percben dühöngök, a másikban meg legszívesebben sírnék, hogy nekem még az alapvizsgálatokért is küzdenem kell.
Nézz szét, kérdezősködj kollégáktól, barátoktól, hátha tudnak egy tutit!
Én is begyűjtöttem már egy pár telefonszámot!

Elevites-ügy!
Bocsi, biztos túl el voltam foglalva az önsajnálattal!
Elevit+folsav szerintem jó párosítás,ahogy itt olvasom!Ártani biztos nem árt!
Stella csinálja ezt ha jól emlékszem, és ő is igencsak célegyenes felé halad!

Jó lenne valami égbekiáltó csoda szentestére!

Többiek!
Kiskatona meg petesejtregenerálódásban legyetek kedvesek segíteni nekem!
Mennyi idő kell hozzá, ha az ember fia áztatja magát a termálban vagy ücsörög a szaunában!
Tudom-tudom...tudomásul vettem a tényállást, már csak puszta kíváncsiságból kérdezem!!!!????

Hú boccsi, igen bő lére eresztettem....

Jó éjt!Holnap ismét jövök, ha tudok du elmegyek a leleteredményeimért bár abból sokminden nem fog kiderülni!!

Kép

Kép
megann

Megann!

én valahol azt olvastam, hogy a kiskatona regenerálódás 3 hónap. (ezért tényleg érdemes rájuk vigyázni. Kép )

Drika
drika

Sziasztok lányok!

Bogi!
Hát, ha gondolod leszek én a másik smiley, és akkor nem fog rád megharagudni az uncsitesódKép
Az az igazság, hogy én 7 évig szedtem. Nem is azért kezdtem el szedni, ami a fő funkciója lenne, hanem, hogy beállítsa a ciklust, meg megszüntesse az iszonyatos fájdalmaimat. Volt olyan, hogy a székről nem tudtam felállni suliban, úgy vitt egy tanár az ügyeletre kocsival, ott kaptam szurit és igy jobb lett.
Én is úgy gondoltam, hogy a köv. hónapot még kivárom, iszom a csoda teát, hüv. mérem a hőt, aztán vissza dokihoz, úgy is 2 hónapot mondott legutóbb.
Én azért még bízok benned, hátha. Küldök egy kis hő emelő enegriát, és drukkolok.Kép

Viki!
Tessék pozitívan gondolkodni, ha nem most majd a köv. hónapban. Én nagyon drukkolok neked.Kép

Tmaci!
Neked is nagyon szorítok. Az inszem szerintem még egy esély, és biztos, hogy sikeres lehet, egyébként nem csinálnák. Azt szeretném kérdezni, hogy pontosan mit is csinálnak? A lombikot értem, de ez más ugye?

Megann!
Én úgy tudom, hogy az antibiotikum 1-2 hónapra, a melegviz 1-2 hétre teszi tönkre, de csak a 45 fok feletti hőnél.

Mindenkinek szép napot

Nina
nina79

Megann, Dana Kép

A "72" napra vonatkozik, ezért szoktak 3 honapot mondani, hogy ennyi idö alatt regenerálodnak.
Lehet, hogy sokan megköveznek érte, de szerintem jobban teszitek, ha egy hétvégére abszolut jol érzitek magatokat, szaunával, fürdövel, mindennel együtt. Teljesen kikapcsolodtok, feltöltödtök, lehet, hogy ez kell a szervezeteteknek.
Nekünk is mondta a doki, hogy nem tesz jót a forro viz, meg az együtt fürdés, heti 1-2szer mi mégis együtt fürödtünk, forró vizben, mert annak sokkal nagyobb a varázsa. Kép
Égbekiáltó csodáért pedig nagyon szoritani fogok!!!

Pusz
Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!Kép

Ma még mindig 37,1 fok a hőm, de még csak 25 cn-en.

Viszont nekem most is fájdogál a pocim, úgy mint tüszőrepi idején.

Ez mitől lehet????

Szerintetek??? Más is érez ilyet nem csak tüszőrepi idején???

Mea
mea

MeaKép
a magas hő jó jel, nyugi!
Türelem, pár nap múlva lehet, hogy te hozod a következő zebrát!!!

Kép
Ne haragudj, nem akartalak megijeszteni!!! Tényleg nem vészesek a rosszullétek! Ki lehet bírni!!! Lehet, hogy csak azért volt, mert nagyon parázok mindig, mielőtt beadom a szurit! Vagy egyszerűen csak hisztis vagyok!
Ma mész dokihoz??? Nálad is elkezdik a szurkálódást??? Húúúúúúúúú, nagyon drukkolok!!!
Írok egy mailt neked, nem baj?

Kép
Mi van veled?? Mikor lesz (volt?) az inszem.
Megtennéd, hogy a profilomban található círe küldesz egy mailt. Nem titokzatoskodom: el szereném kérni a számodat, hogy a transzfer után is tudjam mi van veled, mert akkor én nem leszek netközelben Kép!
Köszi

Stella

Kép
stella9

Tmaci
Sok sikert az inszemhez! Szerintem van rá esély, különben nem csinálnák.

Viki
Sajnálom! Kép Ti hogy álltok most a vizsgálatokkal pontosan?

Megann
Bevállalós ez a wellnes kérdés Kép

Dana
Igazad van, nem is számít a kor. Nem vagyunk olyan "öregek" hogy ez aggasszon amikor babát akarunk. Csak nekem gyakran eszembe jut Kép De majd elhessegetem ezt a gondolatot magamtól Kép

Tündi
Vendég

Mea
Szerintem is jó jel a magas hőd, szurkolok, hogy jövő héten már zebrás tesztet hozz! Elárulom, nekem fájdogált a pocim mielőtt meg kellett volna jönnie, de nem jött meg Kép! Remélem neked is annak a tünete, amié nálam volt! Drukkolok nagyon, remélem nem kell majd gyógyszert szedned, mert most sikerrel jártok! Kép

Hajrá lányok Kép, látom gyülekeznek a tábla tetején akiknek most jár le a ciklusuk! Remélem sok zebrás teszt lesz a következő hetekben! Megy a drukk mindenkinek!

Puszi
Adri
adri77

Adri!Kép

De ari vagy, hogy benéztél és köszönöm a bíztatásodatKép

Jó lenne, ha nem kellene gyógyit szednem, nem igazán örülnék neki, de meglátjuk....

Az érdekes, hogy most hamar volt repim kb.15-17 nap és akkor a 29-31. napon kell megjönnie kb.

Tehát a hét végére kiderül valószínűleg, csak félek, hogy csalódnom kell megint, remélem nem.

Csak ezt kívánom magamnak és páromnak karácsonyra, semmi mást.Nem kell ajándék, semmi, csak ez lenne a legnagyobb ajándék számomra!
De gondolom itt mindenki erre a meglepire vár karácsonyraKép

Hátha nekem is jut belőleKép

Adri!Kép

Te hogy vagy? Tüneteid?Kép
Csak lennének már nekem isKép

Mea
mea

Siasztok!

Tegnap egész nap az ágyat nyomtam a torokfájásommal és aludtam. Ma már jobban vagyok. A háziorvosom szerint ki kellene venni a mandulámat, mert túl gyakran fáj a torkom. Szerintem nem kéne, pláne nem most. Nem fogom műtét miatt esetlegesen eltolni időben a lehetőségeinket. Egyébként az átlagosnál nagyobbak a manduláim by default, ezért a körzeti orvosok mindig ki akarják vetetni, a fül-orr gégészek meg mindig azt mondják, hogy jó helyen van odabenn. Gyerekkoromban folyton höröghurutom volt, és azt mondták, hogy ha kivennék a mandulákat, akkor csak többször lenne.

Egyébként bevéstem a fetilityfrend-re azokat a hőmérsékleteimet, amik megvoltak teljes ciklusra. Annak alapján ott is az jött ki, hogy 4 ciklusból csak kettőben volt peteérésem.
Nagyon remélem, hogy gyógyszerekkel rendbe lehet hozni ezt a dolgot. Azért az nagy disznóság, hogy pé nincs, menstruációs görcs meg van Kép Bár az állítólag a hátrahajló méhem miatt van.
Kezdem azt látni, hogy nagyon mutáns vagyok. Minél jobban kiviszgálnak, annnál több bibi jön elő.

Tegnap azon gondolkodtam, hogy ha a párommal mind a ketten "selejtesek" vagyunk, akkor azzal, ha lombikkal lesz babánk a természetes kiválasztódás ellen játszunk és a gyerekeinknek nagyobb lesz az esélye arra, hogy ők is meddők lesznek valamilyen mértékben. Ez hülyeség? Remélem igen, nagyon szomorú lennék, ha 25-30 év múlva a lányomnak/fiamnak ugyanezen a tortúrán kellene végigmenni. Vajon ezek öröklödő tulajdonságok, vagy bejátszik a gének önjavítása.
És persze itt jön az ÖNZÉS, hogy de én akkor is akarok gyereket Kép
Nem jó, hogy beteg vagyok, és nem dolgozon, van időm hülyeségeken gondolkodni.
Persze azon is gondolkodom, hogy hogyan rendezzük majd be a babaszobát Kép

Megann!
Szerintem ne hagyjátok ki a wellnesst. A pihenés és a jó közérzet nagyon fontos Kép Próbáljatok meg nem szaunázni és kész. Ha meg nem bírjátok ki nélküle, akkor még elötte menjen el a párod kiskatona vizsgálatra.

Tündi, Dana!

Ne izguljatok a korotok miatt. Nem tudom ugyan mennyi idősek vagytok, de manapság a kor már nem akadály semmiben. Persze jobb lenne minél elöbb. Én mindjárt a 33 leszek, de nagyon sok embert ismerek akinek idősebb korában született babája.
A keresztmamámnak pl 35 évesen lettek ikrei Kép

wish

Tényleg!

Vasárnap karácsonyi ajándék vásárlás közben találkoztunk a Télapó és a Jézuska képviselőivel. (nagyon ökonomenikus a rendszer Kép) Mondtam nekik, hogy szeretném ha a fórumban mindenki kaphatna egy zebrát karácsonyra. Azt mondták, hogy mivel mindannyian nagyon jók voltunk, természetesen megkapjuk. Nagyon fognak igyekezni Kép

wish

Mea
Hát persze, hogy ez lesz a fa alatt karácsonyra nektek! Addigra már ultrahang kép is lesz róla Kép.
Egyébként olvasom folyamatosan, hogy kivel mi történik, de hál istennek értem már nem kell drukkolni, csak azért, hogy egészséges legyen a picikém! De én drukkolok továbbra is mindenkinek.
Úgy örülnék, ha te is csatlakozhatnál hozzánk, és persze a többiek is, akik babára várnak Kép!

Köszönöm kérdésed, mi jól vagyunk. Kicsit émelygek már több mint egy hete, de ajánlották a másik fórumon a hideg gyömbért és ice teát, amik tényleg használnak! Ma megyek a körzeti orvosomhoz belgyógyászati vizsgálatra, a jövő héten pedig vérvételre és laborra kell mennem, meg EKG-ra. Remélem ezeken is minden rendben lesz, és a következő orvosi vizsgálaton már esetleg többet lehet majd látni a babóból!

Puszi
Adri
adri77

Megann!

"A férfiaknál a spermiumok képzése, az ún. spermatogenezis pubertáskorban kezdődik. A spermatogezis során a diploid spermatogóniumokból először spermatociták képződnek, majd ezekből meiotikus osztódások során ún. kerek spermatidák keletkeznek, amelyek már haploidok. A kerek spermatidákból aztán az ún. spermiogenesis során alakulnak ki a spermiumok. A teljes folyamat - ami kb. 72 napig tart - a here tubulusaiban játszódik le. Az érett spermiumok innen a mellékherébe vándorolnak, ahol érési folyamaton esnek át, majd az ejakuláció során távoznak."

Forrás: http://www.kaali.hu/magyar/ismerteto/ferfitermekenyseg.htm

wish

WishKép
Nekem is hátrahajló méhem van. Lehet hogy ezért van erős menstr.görcsöm? Én mikor elmentem nyáron a nőgyogyimhoz, és megkérdeztem hogy ha abbahagyom a fogigátlót, honnan fogom tudni, hogy van-e peteérésem, hogy helyreállt-e minden. Erre ő elintézte annyival, hogy szokott görcse lenni? Mondtam, de még milyen. Erre ő: Akkor minden oké, az a peteérés jele.
Erre itt vagyok egy ramaty hőbörbével. Nulla peteérésKépKépKép
Megint sírhatnékom van. Kép
Most a 12.napon vagyok. Semmit nem értek. 36,3 és 36,6 között ingadozik a hőm. Ez a ciklus 1.felében nagy baj???????
Végülis mindegy mert a 2.fele is szar volt a múlt hónapban is. Most mitől lenne más?!?! Kép

Andi
andi81

Andi!
Akkor sorstársak vagyunk Kép. (Sőt én is Andi vagyok Kép)
Igen, valószínűleg a hátrahajló méh miatt görcsölsz te is Kép Annak ez az egyik tünete. Nekem is mindig nagyon görcsöl, de ezek szerint ez nem jelent semmit. A dokim azt mondta, hogy egyébként a hátrahajló méh nem akadály semmiben, Kínában a nők 80%-nak hátrahajló méhe van, és lám menniyen vannak.
A hőd nem baj, ha ingadozik, a lányeg, hogy legyen benne majd valamikor egy nagy ugrás és utánna maradjon fenn a hőd. Remélem minden rendben lesz Nálad Kép. Tudod, meg kell várni, hogy a fogigátló rendesen kiürüljön Kép De azért elötte is sikerülhet.
Meg arra is gondolj, hogy az orvosok mindig az átlaggal számolnak. És az átlag az nem egy ember, úgyhogy mindenféle eltérések beleférnek. Van akinek nem a cilkus felénél van a pé, van akinek nem úgy mászik a hőmérséklete.
Szerintem nyugodtan várj egy-két hónapot még, utánna viszont, ha még mindig semmi nyomás a dokihoz.

Puszi: Wish

wish

Wish(Andi)Kép
Nagyon szépen köszönöm amiket írtál!!!
Most egy picit megnyugodtam. Olyan jó hogy van ez a társalgó, szükségünk van egymásra. Kép
Megnéznéd a múlt havi hőgörbémet? Nov.24.szerda 10h16-kor tettem fel. Már jó sokan megnézték, és mondtak is véleményt, de kiváncsi vagyok a tiédre is! Szerinted is nagyon szar??
Annyit kell tudni róla, hogy az volt a 2. fogigátlómentes ciklusom, 4,5év fogi után.
Nagyon kösziKép
puszika:Andi
andi81

Sziasztok csajok!

Csak egy gyors helyzetjelentés. Nincs semmi, ma vagyok a 23. napon. Vasárnap kell megjönnie. Ez a második fog. gátlós hónapom.

Majd helyzetjelentek. Puszi mindenkinek. Karácsonyra jó lenne még legalább vagy 5 zebra. Utána meg az összes. Nem gondoljátok?

Puszika

Ja, Andi: nekem nem hátrahajló méhem van, de nekem is szoktak görcseim lenni. Én ha van peteérésem (most két hónapja minden hónapban volt), én érzek görcsöt. Hol erősebbet, hol gyengébbet. Minden hónapban a 12. napon van nekem. És általában 28 naposak a ciklusaim.

emeseanyu

Andi, megnéztem bár nem vagyok nagy szakértő. Szerintem abban a hónapban nem nagyon volt peteérésed. Az olyan lassan felmászós görbék, mind neked az elöző havi nem sok jót mutat sajnos, de ez bőven lehet a fogigátlótól.
Ne aggódj, az biztos nem használ. Inkább élvezd az életet Kép Az, hogy ez a görbe ilyen vagy nem sikerül a baba egyből még nem feltétlenül jelent rosszat. Pláne ilyen hosszú "hormonális beavatkozás" után, mint 4,5 év fogamzásgátló. Szóval nyugi, egyébként is azt mondják, hogy fogamzásgátló után 3-4 hónapot érdemes várni a babával, hogy teljesen regenerálódjon a szervezet.

wish

Aki "hőgörbézik", annak tudom javsolni a www.fertilityfriend.com -ot. Ott minden nap felelehet vinni a hőmérsékletet és elemzi azokat.
Sajna az advanced verzió pénzbe kerül, de bejelentkezéskor 30 napig ingyen jár és úgy tapsztaltam, a sima verzió is elég jó.

wish

Wish
Nem tudsz róla véletlenül, hogy magyar lap nincs-e amin ilyen van? Én sajnos nem tudok angolul, de ez a dolog nagyon érdekelne.
Ugye nem írod többet, hoyg selejtes vagy????? SZerenecsére tart ott az orvostudomány, hogy igenis mindenkinek van esélye a babára! Te ugyanolyan értékes vagy a viág és a szeretteid számára, mint azok, akik spontán teherbe tudnak esni! Te pont ugyanúgy fogod szeretni és imádni a gyermekedet, sőt, még jobban! Ugyanolyan szépen és szeretetben fogod felnevelni mitn akiknek nem kellett ennyire megszenvednie érte! Selejtes? Tudod ki a selejtes? Aki felelőtlenül szüli halomra a gyerekeit és nem tudja eltartani, néha még azt sem tudja ki a gyerek apja. Ne csináld ezt, ne keseredj el! Az életben az akadályokat venni kell, a ti türelmetek is kitartásotok is próbára van téve, és én biztos vagyok benne, ha nehezen indul is be, de igenis beveszitek ezeket az akadályokat, és amikor ott fog a karodon feküdni a Csöppséged, egyszerűen minden bánatod, minden most érzett fájdalom elszáll! Kárpótolva lesztek ezekért mind, már akkor, amikor a kezedben egy pozitiv tesztet tartasz majd!
Tudom, hoyg nagyon nehéz, de próbáld meg elfogadni hoyg sajnos tőletek sokkal de sokkal többet vár el az élet!
Mi itt drukkolunk nektek is, végig izguljuk együtt az eseményeket! Fel a fejjel és ne írd le magad többször így hoyg selejtes vagy, mert ez egyszerűen nem igaz!

Tündi
Vendég

Tündi Kép
Nagyon kedves vagy Kép, nem vagyok letörve. Azért is írtam idézőjelbe a selejtest. De többet nem írom sehogy Kép Nem érzem magam annak, csak gondolkodtam, hogy most ezzel a meddőség dologgal, amit kikerülünk a tudomány segítségével, nem biztos, hogy a gyerekemnek is jót teszek.
Egyébként az biztos, hogy sok szempontból mutáció vagyok, de lagalábbis eltérek az átlagtól. Egyre gyűlnek a bizonyítékok. Pl: nagy a mandulám, nincs homolküregem, eleve csak 28 fogam van a 32 helyett (szerencsáre nem az elsők nem fejlődtek ki Kép), nincs peteérésem Kép, tudok repülni (na jó ez nem igaz Kép ).
Szóval vannak rajtam/bennem nem átlagos dolgok. Vagy másokban is van ennyi deviancia az átlagtól?

Sajnos magyar oldalt nem tudok, ami ilyen elemzéseket csinálna, sajnos marad az excel tábla és a saját okoskodásunk.

Jaj, annnyira fáj a torkom, nem igazságosság, hogy így is dolgozni kell. Persze táppénzen vagyok, de mellette azért itthon csinálom a munkámat, hogy ne maradjak nagyon le Kép

wish

WishKép
nagyon aranyos ez az önjellemzés.
Szerintem ilyen szempontból mindenki egyedi eset, mert egyszerűen nem létezik olyan, hogy "átlagos"!

Szerintem nagyon jól állsz a dolgokhoz!
Sok kitartást és persze sikeres eredményt kívánok nektek!

hol vagy?

Stella

Kép
stella9

Sziasztok!
Lehet rossz helyen érdeklődöm, de azért felteszem a kérdést hátha mégis jo helyre vetődtem!
No szóval már 10napja késik! Csináltam 3 tesztet! Az egyik( Pregnancy Easy) egyértelmuen ket vonalt mutatott! A másik ket teszt(Clearblue) már nem volt ennyire egyértelmu, ugyanis egy poizitiv jel , vagy esetleg negatuv jel , helyett két fuggoleges vonalatt mutatott eredménykent! Nem egeszen vilagos, hogy mietr! Kedden megyek orvoshoz, de gondoltam addig itt is erdeklodom, hatha ti is tudtok mondani valamit!
Valaszotokat megkoszonve
infiniti
infiniti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?