A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vindo: meg sem dicsértem rugó festményeit!! Ügyes!!!

Maggie: köszi. :-) sajnálom a sok pakolást, most h Emma itthon van..én is állandóan pakolok..:-( Bercó zöldhajnali ébredése :( eszeget :-)

Irina: aug 22-től, de akkor az óvónéniei nem lesznek csak 29-től...szóval ha addig bírja és nem unja el magát akkor 29-től megy majd.

Pénteken megyünk pestre..tali vmikor vhol??

Mosogatógép: nekem is kikötésvolt albérletnézéskor
:oops:

KépKép
kaqk
Debrecen

Tényleg, Kaqk, és meg is lehet majd műttetni a lábad szülés után, ha nem javul?
Vagy hogy van ez?

Köszönjük a festmény-dicséreteket :D

Móni, Heni, Viranka, Tünde???

Kép
vindolanda

Kaqk, pénteken is találkozhatunk akár, mindjárt megírom priviben a telefonszámomat. Mikor értek kb. Pestre? Móninak már írtam (akár ők is jöhetnének, ha ráérnek), hogy a napirendünk kb. ez:
2-től alvás kb. 4-5-ig, előtte és utána ráérnk, reggel úgy 9-10-től (mostanában 8-9 között keltünk, csak ezért nem korábban). Örülnék a találkozásnak! A Margitszigetre is mehetünk, de ha nem akarunk sokat sétálni, itt a park is. De elmegyünk a városba máshová is (Városliget?).

Vindo mindjárt adok tippet priviben ;-)
Börcsök bácsi :lol: :lol: :lol:
Ádi továbbra is árust alakít (bár időnként áruló-nak hívja a foglalkozását :lol: ), telepakol mindent, úgy nézünk ki, mint egy menekültszálló.
irina

Nem találjuk Enci cicát. Remélem, csak koncsorog :(

Kép
vindolanda

Halihó!

Most pakoltam el, voltunk vásárolni. Bercó nem akart velünk jönni, itthon maradt a nagyokkal. Szegénykéim, most eléggé rájuk marad a kicsi, de nem jön velünk... Mondjuk így azért talán jobban is haladunk.
Természetesen nagyon nyűgös. Lenne már vége ennek az állapotnak!

Ádi és Rugó: :lol: :lol: :lol:

Visszér: az enyém is rettentően ronda, de egyszerűen nem jutok el orvoshoz, hogy megmutassam. Nadrágon keresztül is kitapinthatók a csomók. :oops: Ezt már hiába kenem.
Bercó majd csak szemptembertől megy oviba, aug. végén anyukám jön majd segíteni, amikor nekünk már be kell járni.

Virankáék most vannak Ny.házán. Mad lehet írok neki, esély nincs rá, hogy átmenjünk. :cry:
dmaggie

Jaj, szegény cicus. Felfedez?

Irina, azt még nem tudom, hogy milyen gyakran lesznek a konzultációk, csak azt, hogy péntek déltől szombat estig tartanak majd. Ott is kell aludnom. Még nem találtam meg az ideális szállást. (olcsó)

Most kaptam az OH-tól levelet, amelyben közlik, hogy felvettek. Az egyetemről jött már néhány levél. :lol:
dmaggie

Hát, nem hiszem, ennyi időre még sosem tűnt el.

Tegnap a pavilonban vacsoráztunk, adtunk neki kis pizza-darabokat, jól belakott. Reggel meg sehol sem volt :roll:

Maggie, Szegeden kell szállás?

Tényleg, Virankáék nyaralnak.

Kép
vindolanda

Vindo, igen. :lol:

Éppen most beszéltem a haverommal, ő Szegeden végzett, van ott néhány barátja, majd igyekszik ő is segíteni.
dmaggie

Cicus: :cry:
dmaggie

A nagy pakolászásban meg az is rossz, hogy nincs időm pilatesezni. Annyira hiányzik.
dmaggie

Hát, nekem az hiányzik a legjobban, hogy nem tudok egyedül itthon lenni :roll:
Akkor volt egy napom tavasszal, mikor hánytam, mint a kutya valami fertőzés miatt. Másra nem is emlékszem idén, még összefüggő 2-3 órára sem.

KÖzben új ételhordó céget tesztelünk a héten. Eddig jónak tűnik, 780-ért hoztak egy tisztességes és finom ebédet, ketten ettünk belőle Rugóval, de maradt is. 3-4 kajából lehet választani, neten rendelni, és Db-en kívüli szállításért nem kérnek felárat.

Majd körbenézünk mi is. Gábornak különös érzéke van az olcsó szállások megtalálásához :wink:

Kép
vindolanda

Boltba kéne menni, elfogyott a tej, a joghurt stb. :roll:

Kép
vindolanda

Nálunk Ebéd megvolt, most próbál Emma elaludni. aztán én is megpróbálok picit...-)

Nekem is hiányzik hogy picit egyedül legyek ithon..míg volt ovi+ István dolgozik, volt nap 1-2 órám....:-)

na majd megint akkor lesz ha ovi lesz..és kistesó is alszik..:-) De már nagyon várjuk. Annyit mozog, bár tudnám hogy van, olyanokat fordul.áááá...

mennemkell

KépKép
kaqk
Debrecen

Maggie, Szeged szuper hely, nagyon szeretem, bár csak konfikra voltam lent, és nagyon jó egyetem.
Bercó drágám, most már jobban lesz, biztos vagyok benne. Ádi amúgy akkor a legnyűgösebb, amikor befelé v. kifelé tart a betegségbe/-ből, ha már nyakig benne van, akkor nagyon tündér. :shock:
Torna: remélem, mielőbb jut rá időd. Nekem is kéne, megint jön vissza, ami lement. Csinálok majd ismét egy egyhónapos fogyót, az múltkor is bejött. Régi szép idők, 18 évesen ehettem, ami belémfért és semmi nem maradt rajtam. :lol:

Vindo, csak meglesz Enci, lehet, hogy csak nagyot vadászott és alszik vhol.

Kaqk, mozgékony kishúga lesz Emmának! :-)

Otthon levés: én ugye sokszor dolgozom itthon, ha Ádi ovizik, de az mindig munkával telik (na jó, néha írok ide is ;-)), pedig tényleg jó lenne csak úgy bambulni kifelé a fejből, zenét hallgatni vagy csak úgy heverni egy kicsit. 8)
irina

Ja, Maggie, Szegedhez még ennyit: nem tudom, tudsz-e olcsóbbat találni, de mi Vindóval tavaly az Apáthy kollégiumban szálltunk meg, teljesen jó, csak nem tudom, tanulmányi időszakban kiadnak-e ideiglenesen szobákat. Viszont Szeged központjában van, az összes egyetemi épülettől max. 5-10 percre. A neten is van oldaluk, telefonszámuk.
irina

Vindo!
Előkerült már a cica?
Tényleg jók a Rugó képek!
Az jó, ha ketten is tudtok belőle enni!

Maggie!
Jaj, örülök, hogy Bence elkezdett enni. Akkor lassan rendbejön!
Izgi ez az iskolakezdési időszak!

Irina!
Nekem teljesen kiesett, akkor Te is jelentkeztél végül? Pszichológiára?

Kaqk!
Ezek szerint Emmácska már vágyik oviba? Mi majd csak szeptember 1-jén megyünk...
Nagyon szépek a képek Dalmáról!
Végül költöztök majd Bp-re?

Gyerkőcök most éppen közösen autóznak. Remélem egy ideig ellesznek ezzel...
Holnap elvonatozok hármasban a gyerekekkel Nyh-ra mamáéklhoz, aztán Apa majd jövő hét közepén csatlakozik hozzánk. Nyár elején már voltunk hármasban vonattal, úgyhogy tudják milyen a 3 órás vonatút. Nem volt gond velük, remélem most sem lesz... :wink:

Viranka telefonszámát elküldené valaki priviben? Hátha tudnánk találkozni - ha nem is az állatkertben...

Kép
gica1

Sziasztok,

nyár van:-)

mi is Pesten töltjük a hvgét:-) tali???

csajok családi jegyet éri meg venni a BKVre?

Jól vagyunk, gyerekek kint, kint kint:-) fagyizás, szomszédolás. bicózás.......

Heni
KépKép
heni81

Újra jelentkezem, egyedül vagyok itthon :D . Nagyfiú horgászni van apával, kicsi lány unokatesóéknál alszik. Vár még rám egy romeltakarítás a három lány után, de előtte mindenképpen írni szerettem volna.

Az esküvő nagyon jól sikerült, bár Panka nem merte teljesíteni koszorúslányi teendőit, azon kívül, hogy szépen felöltözött :D . Csak a szája nagy a csajszinak :wink: .

A Balatonra lementünk, első nap rengeteget fürödtünk, másnap vége lett a kánikulának, de még akkor is fürödtünk, harmadik nap este kisütött a nap, akkor napoztunk, negyedik nap egy nagyot kirándultunk, és az idő végig gyönyörű volt, ott, ahol mi voltunk, szóval nem volt vészes. Viszont kedden mentünk, aznap hajnalban hatalmas vihar volt itthon, mire felébredtem és áramtalanítottam, a modemünknek már annyi volt. Szerdán felhívott a barátnőm, hogy eljön a házunk felé és megnézi, megvan-e még, mert hatalmas vihar söpört át a városon, láthattátok is a híradókban. Szerencsére minimális viharkárunk volt, a város állapotához képest: kb. 15 pala, kúpcserepek, a szigetelés egy részét leszakította a ház elejéről, beázott a fürdőszobánk, a csavart fűzfát csúnyán megtizedelte, de nem tövestől és nem az autóra, hintaágy a medencében. Örülök, hogy nem voltam itthon, mert a mi városunkat szerencsére el szokták kerülni a nagy viharok, de egyszer már átéltem egy hasonlót 1990-ben, és most itthon egyedül a két gyerekkel...bele sem akarok gondolni.

Szóval a Balcsin a gyerekek is nagyon jól érezték magukat. Képeket töltöttem fel FB-ra.

Én még azt a "luxust" is megengedtem magamnak, hogy a barátnőmmel elmenjek Kapolcsra szombat vasárnap 8) . P vigyázott rájuk, mert megint vidéken dolgozik hetek óta, max. hétvégére jön haza, kicsit sok volt nekem a felnőttmentes létből. Szombaton még úsztam is a Balatonban egyet 8) . Utána kicsit kerültünk a Káli medencében, kirándulgattunk, ittam a Kékkúti ásványvíz kútjából, és úgy mentünk a völgybe. Hatalmas élmény volt, finom borokat ittunk, finomakat ettünk, feltöltődtünk. A gyerekek pedig örültek a vásárfiának :D .

Bocs, hogy most csak magunkról, de nagyon lassú a net, és nem tudtam visszaolvasni. Megyek romokat eltakarítani, szép estét.
dettyk

Jó reggelt.

A cica, úgy tűnik, elment.
Viszont van azért pozitív dolog is R. életében. Az óvodai szünetben megérkeztek a szomszédba az unokák (Minnie-lányok Rugó szerint). Nagyon izgatott.
Ott posztol a kapujuk előtt, és várja, hogy kijöjjenek :lol:

Amíg angolon voltam tegnap, Gábor elvitte Rugót a játszótérre (oda mentek a lányok is). Állítólag nagyon nagy volt az öröm.

Gica, mindjárt küldöm.

Dettyk, jól tettétek, hogy nyaraltatok. A bátyámék a múlt héten voltak, és egy meleg-pulóveres esőkabátos nyaralást prezentáltak, de sok helyen voltak, és Hanga is élvezte :D

Vihar :shock:
A FB-os képeket nem látom :roll:
Munka-fronton van valami a láthatáron?

Tényleg, Fleur vajon hogy lehet?

Kép
vindolanda

Gica, vonatkozás hogy sikerült?

Kép
vindolanda

Rugó az ő Minnie-lányával. Biciklivel, kesztyűvel a kezén kommunikálnak.
Kép

Egy cicával kevesebb, egy fél méteres kígyóval több.
Kép

A kerti tóban meg békék telepedtek meg, hálóval próbáljuk levadászni őket :x

Kép
vindolanda

Szóval Rugó biciklivel van és kesztyűt húz a kezére, mint a profi biciklisek.
Várjuk az ebédet.

Kép
vindolanda

És persze nem békék vannak a kerti tóban, hanem békák :roll:

Kép
vindolanda

De édes ahogy "csajozik" !!! :D :D :D és ez a biciklis kesztyű ! :-)

Mi jól, sétáltunk egyet, megnéztük hol bontják az utat, természetesen tegnap CSAK altatás időben durták fel az aszfaltot mellettünk.:-( remélem ma nem ...:-)

ebéd folyik éppen. és megrendeltem a szülinapi ajándékát Emmának.:-)

Dettyk: csuda jók a képek FB-n csekkoltam.:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Na, Rugó végre leült megnézni egy Diegót, remélem, nyugtom lesz egy fél óráig :roll:

Ja, a munkákat szépen lehet altatási időre időzíteni :roll:
Mi lesz az ajándék?

Rugót már nem lehet lebeszélni a teknősökről :lol: Már beletörődtünk, hogy jönnek, és kész. Ha talál egy kagylót itthon, félreteszi a terráriumba :roll:

Délutánra hűtőtakarítást tervezek, tegnap a konyhát tettem rendbe.

Kép
vindolanda

Helló!

Láttam kerestetek.. Megvagyok,de estére már nincs nagyon kedvem gép elé ülni.. Meg az idő is kevés.. Újra én csinálom a régi dolgokat,mert volt itt egy két dolog,ami miatt én főzők. Nem részletezem inkább..
Ma édes nagyfiam elpakoltam a tiszta mosott ruháit,hogy anyának segítsen. Itthon vannak,nem mennek oviba már,csak szept.től kezdjük.. Szóval havazás van...

Sajnálom a cicust,hogy eltűnt.. Vindo..
varga tünde

Ja a gyerekek felvigyázását,úgy oldottam meg,hogy megkértem a keresztszülőket segítsenek be a mamáéknak. Így 4en elboldogulnak majd.. A muszáj nagy úr...
varga tünde

Halihó!

Végre megvacsoráztam, sőt még jégkrémet is ettem. Ma is sokat dolgoztunk, reggeliztem csak. Még holnap lesz egy nagy menet, ugyanis pénteken beköltözik egy emberke. :lol: Ha tehették volna, akkor már tegnap is költözött volna, de még pénteken sem lesz minden tökéletes.

A nap legjobbja viszont az volt, hogy felhívott Viranka és pénteken tudunk találkozni. A Kedvessel gyorsan megbeszéltük, hogy főzünk valamit az udvaron. :lol: Jönnek Vindoék is. Már nagyon vároooooom. :lol: :lol: :lol:

Zajolás: :? Csütörtökön azért esett nekem a felettünk lakó szomszéd, mert megkértem, ha lehet, akkor ne altatási időben ütvefúrózzanak, valami kevésbé hangos dolgot csináljanak. Felháborodott, szerinte vigyem oda a gyerekemet, ahova akarom. Mondtam neki, hogy hétfő óta lázas a gyerek, erre micsoda pedagógus lettem. Hááát, én köpni, nyelni nem tudtam. :roll:

Vindo, lassan állatkertet nyithattok. :lol: Rugó jól nyomja. 8)

Tünde, jól megszervezted. De drága a segítséggel. :lol:
dmaggie

Vindo, de ügyesen beosztod a tennivalókat. Hú, a kövi héten nekem is be kell majd osztanom. Itthon is nagytakarítani kellene.
dmaggie

Ja, a partit már Rugó is várja 8)

Nekem holnapra porszívózás van, aztán meg egy nap a port kellene letörölni, és nagyjából rend is lenne :roll:

De mióta itt a jó idő, meg a szomszédban a lányok, nem tudunk bejönni az udvarról. Ráadásul Rugó ügyesen nyitja a nagykaput, a lakatot meg én nem tudom kinyitni, ha egyszer bezárom...

A kígyó állítólag sikló volt.

Nem semmi szomszéd, egyem azt a gyerekbarát jóindulatú lelkét :shock:

Tünde, rendes fiad van 8)
Lesz ez még jobb is.

Dolgozni kezdek vadul :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Én már ébren, a többiek csendben vannak. Nyugalomban iszogatom a kv-mat. :lol:
Szuper, hogy Rugó már készül, én is elmondtam Bercónak, csak nézett. Szerencsére a szája is egyre szebb, szerintem nem kaphatja már el senki.
Lassan főznöm kellene valamit, valami gyorsat a csimotáknak. Tegnap nagy balhé volt, mert a spagetti felét Dávid már 11 körül elpusztította. Gergő egyik kedvence, de Wagdika is szereti, meg állítólag Bercó is falatozott belőle. Az lett a vége, hogy este, amikor hazaértünk, rendeltünk valamit. Így helyreállt a béke.

Irina, ugye Te ajánlottad a Promodot? A múlt héten benéztem, hozzám is ragadt egy póló, egy nadrág és egy rövid nadrág. Nagyon igényes, jó minőségű dolgaik vannak. Ha nem lett volna akció, akkor biztosan nem vásárolok ott, mert az áraik... Bár ez mindenhol így van.
dmaggie

Dettyk, szuper lehetett a nyaralás. Gondolom, eddig nem a munkakeresésről szólt a nyár, de van valami elképzelésed? Én sem vagyok a FB-on.

Kaqk, tényleg áruld el, mit rendeltél? Rátok is gondoltam ám, csak tudom, hogy pénteken utaztok, de lehet, ma felhívlak. Mondjuk Bercó az üzletekben állandóan vásárolna, jó hosszú listája lesz, abból majd válogathatunk.
dmaggie

Jó reggelt!

Ételrendelés 8)
Mit rendeltetek és honnan?

Még nem jártam Promodban.
De majd ha kezdődik a félév, beruházok egy plusz nadrágba meg egy-két új felsőbe 8)

Mi fenn vagyunk olyan fél kilenctől. Délután egy könyvtárazáson gondolkodom, mert ma hatig van nyitva az egyetemi könyvtár. A csajok is kirándulnak a szomszédból, most nyugi van.

De lesz még hajmosás, mosás, teregetés, száraz ruha-pakolás délelőtt, és a porszívózós terveimet még nem is említettem.

Rugó is szeret shoppingolni 8)

Irina meg hová tűnt???

Kép
vindolanda

http://doner-etelbar.com/

Dönert rendeltünk. Nagy kedvenc. :lol: 8)
dmaggie

A leves kész, sütöm tovább a palacsintát. :lol:
dmaggie

Sziasztok!
Vagyok, csak vekengek a CHF-árfolyamon meg a hitelünkön...

Tündi, sajnálom, hogy a főzés ismét a te reszortod lett... majd azért, ha van időd-kedved, írd meg nekünk odaát, mi történt, érdekel... A srácok jól vannak (fül, mandula)?

Maggie, örülök, h jól van Bercó. :-)
Remélem, rendes bérlőtök lesz, rendesebb, mint a felső szomszédotok. :x
Promod: örülök, h kaptál jó áron ott ruhákat, tényleg döbbenetesek az áraik, most már csak leárazáson veszek ott ruhákat. Már nagyon régóta vásárolok ott, szerintem a ruháim több mint fele onnan van. A másik fele cunda + turkáló. :lol:

Vindo, sajnálom a cicát, reméltem pedig, h előkerül.
Rugó és kis barátnői: nagyon cukik lehetnek.:-)

Ádi jól van, bár kicsit unja magát, főleg most: szakad az eső, a jó időnek annyi.
irina

Maggie, Vindo, Ádi is ilyen vásárlásmániás, pedig ritkán viszem el boltba, a plázákat meg egyenesen imádja a vízesések, fények miatt. Mit mondjak, én is szeretek vásárolgatni, kimondottan élvezem, ha le kell vadászni valamit. :D
irina

Itt még nem esik, sőt, éppen most süt ki a nap.

A takarítással végeztem, magam is csodálkozom rajta. Hajmosás majd ebéd után :roll:

Na, a svájci frankon lehet is gondolkodni :x :x :x :x

Már szervezzük II. Encián beszerzését. A környéken van egy nagy barom kutya, világ életében meg volt kötve, elég agresszív is (egyszer látta G. hogy éppen megtámadja a kisfiút, aki ott lakik, és az apja szedi le a gyerekről) :shock: , őrá gyanakszunk. Utoljára arrafelé mászkált Enci.

Maggie, majd mutatom a linket Gábornak, ők a munkahelyükről szoktak néha rendelni kaját.

Most éppen skype-on hívogatjuk egymást Rugóval, két külön szobában vagyunk egy-egy notebookkal. Meg ikonokat küldünk egymásnak.

Kép
vindolanda

Vindo, jáááááááááááj, gyerekre veszélyes kutyát tartani otthon :evil: (mi a fontosabb? a gyerek vagy a vicsorgó kutya???).
Skype-olás :-)
Hol szereztek Enci 2-t?

Frank: olyan törlesztőt utalunk ma át, hogy párját ritkítja... :cry:
és elég sokan vagyunk így...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.10 17:57-kor.
irina

KOnkrétan a gyerekre veszélyesen tartják a kutyát - nem kenelben, hanem csak pórázon, egy nagy rotw., és a gyerekek meg kinn rohangálnak az udvaron sokszor :shock:

G. munkatársának vannak kismacskái állítólag :roll:

Metodisták - akkor a Wesley Fősuli majd minek minősül? Vajon változik valami velük kapcsolatban? Egyszer voltam ott konfin.

Kép
vindolanda

Vindo, nem tudom, mi lesz velük, más sem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.10 18:00-kor.
irina

Ja, mikor konfin voltam, akkor is éppen ételosztás volt a szomszéd épületben.
És van hajléktalan óvodájuk, meg sok önkéntes munkát szerveznek. Mikor hajléktalanokkal foglalkoztam, akkor a mostani rektor könyveit is olvastam a témában. Van az oktatók között egy-két ember, akit ismerek is.
Kár lenne értük, az biztos.

Kép
vindolanda

ok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.10 18:01-kor.
irina

Hát, reménykedünk akkor.

Mi most elmegyünk Debrecenbe busszal, és este jövünk csak.

Rugó autókat pakolt magának a kis hátizsákjába :lol:

Kép
vindolanda

Jó mulatást Debrecenben!

Ádinál altatás jön, én meg dolgozni próbálok.
irina

Vindo, sajnálom a cicát :( . Az a kíííígyó :shock: , még ha sikló is. Rugó nagyon profi bicajos :D .

Maggie, de jó, hogy tudtok minitalizni :D . Sok képet kérünk majd!!!! Szomszédod :evil: !!!

Köszönöm a kérdéseiteket, a munkakeresés párhuzamosan folyik a nyári programokkal. Voltam néhány állásinterjún, de vagy kulcsolós, értékesítős melók voltak, ami nem nekem való, vagy nagyon kevés pénzért kellett volna más városba átjárnom. Vannak még pályázataim elbírálás alatt, reménykedem. Közben jelentkezek a helyi fősulira, levelező szakra, óvódapedagógusnak. Mire Panka suliba megy, remélem, sikerül elvégeznem és el is tudok helyezkedni, és egy fokkal könnyebb lenne az életem, mint több műszakban dolgozva. Tanítóként, gyakorlat nélkül nem sok esélyem van, és az én készségeimmel (rajz, ének) jobban el tudom magam képzelni ovisok között :) . Remélem, sikerül.

Azok kedvéért, akik nincsenek FB-on, próbálok néhány kedvenc képet kiválogatni 8) . És a végére egy videót is beillesztek, ami vadiúj, mai. Panka megtanult két keréken bicajozni tegnap. Ma már a kanyarodást gyakorolta :D .

Kép Kakaóra várva :D
Kép Kép Panka koszorúslány :D Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

És Panka biciklizik :D :
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/p ... o8VGTQaSJw

Nagyon sok lett :oops: .
dettyk

Ne haragudjatok, hogy ilyen ritkán jövök... Próbálok olvasni, de nem mindig jutok el addig, hogy érdemben írjak. Nagyon sokat kell most dolgoznunk, és hát a két lurkó...

Láttam, hogy Bercó herpesz vírust kapott. :( Szegénykém. Mi Zsozsival csináltuk végig - egy rémálom volt. Remélem már jól van a kis drága!

Mi múltkor találkoztunk Meliékkel, nagyon jól éreztük magunkat a pakonyi lovas napon. Facebook-on vannak fent fotók.

Most jöttem haza boltból, Gegi kalkilt... Mennem kell... főzni is... rossz a kedvem! :(
Na nem rontom tovább a légkört.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Mesi miért vagy rosszkedvű?
Süt a nap :D itt a hétvége :D és mindjárt itt a hétfő is :wink:

Vindo sajnálom az eltűnt kiscicát :(

Dettyk Panka nagyon ügyes és tüneményes kiscsajszi :lol:
munka :? hipp-hopp találsz megfelelőt++++++
tanuláshoz sok erőt :D
nagyon csini vagy :D

Maggie hogy van ma Bercó?
Átadtátok a lakást a bérlőknek?
nyugi, most már "csak" 1 lakást kell rendbe tartani :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hali

Mesi: ????

Mi már pesten. De-t a Medve otthon lakóit etettük meg. Élvezzük hogy együtt a család és apa sem dolgozik..csak most egy kicsit míg emma alszik. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Mi is pancsolunk délután ha felkeltek, talán lesz még egy kis nyár. :)

A másik topikban leírt ügy egyre csúnyább fordulatot vesz, ezért volt rossz kedvem.

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?