2004.11.28 11:41
2004.11.28 12:07

Ennek ellenére biztos megcsinálják neki.
De legalább már nyugottabb mint volt.
Én mindenesetre most is mondtam neki,hogy hadja ott a dokiját!Én biztos nem szülnék nála!Na,puszika! 2004.11.28 15:41
2004.11.28 15:41
De ha jól emlékszem legutóbb nem volt magas.
Ezt játszottam kb éjféltől hajnal 5-ig közben 3x voltam pisilni is. Reggel 7-kor kelt a gyerek, persze nekem is kelni kellett, "Anya kaka-kaka" (anya kérek kakaót). Gyors pelenkacsere, átöltöztetés pizsiből, aztán magamat is átöltöztettem, kávét készítettem és már hirtelen fél 8 lett
8 körül újra kezdődtek a jóslófájások és 11-ig jöttek. Többnyire 5 percenként, de mikor már épp kezdtem magam beleélni, hogy de jó, mert erősödnek az apró fájások, abbamaradt jó 20-25 percre. Én meg csak ekkor mertem elmondani a családnak is, hogy mi volt. Amíg normális tudok lenni fájások alatt és ha kell beszélni, ha kell nevetni és megy, akkor az még nem szülés, az meg kinek jó, hogy negyed óránként kíváncsiskodjanak, hogy mi van.
Hajnal 3-ig kimaradt, piáztak egyik haverjánál, meg játszottak az X-box-szal. 2004.11.28 15:57
Akkor velem mi lesz?Egyek füvet?

Igaz ti nem első szülők "szerintem"már jobban tágultok.Szorítok!
Kiváncsi vagyok kinél szülsz majd.Majd megírod?Puszi,Dia2004.11.28 21:34

2004.11.28 21:47
2004.11.29 08:41
2004.11.29 09:08
Az evés és ivás mennyiségével szerintem nem lesz gond nálam.
Az Arnica Montana 15CH sikerült beszerezni,a másik ma kiderül.Ha nem kapunk Írok.Köszi előre is.Szombaton 5 gyógyszertárban voltam de sehol nem volt.
Nekünk még sehol semmi.De a héten már én is belevetem magam a vásárlásba Tamás bánatára.
Ma mondtam picurnak,hogy legalább a dugómat lökje már ki.
2004.11.29 14:10
2004.11.29 20:55
Fogalmam sincs, hogyan csinálom.
A szőrmentesítéshez majd sokszor fel fogunk mosni, és ki lesznek tiltva a kuttyok a szobákból. Már edzük őket. Egyenlőre úgy gondoltuk, hogy a gyerek szoba, az egy teljesen steril szoba lesz, ott csúszhat-mászhat, meg a nappaliban, ha meg már tud járni, akkor meg ugyis mindegy. Egyébként sajnos az allergia szerintem nem azon múlik, hogy van-e melletted állat. Én már csak tudom, mert az vagyok (sőt asztmás), és pl. allergiás vagyok a macska szőrre, pedig soha az életemben nem volt macskám, és szinte nem is voltam olyan helyen, ahol lett volna macska. Egyébként azokat a betegségeket, amik tényleg árthatnak a babának, nem a kutyák, hanem a macskák terjesztik. Én is sok dokinak mondtam, hogy van kutyám, de eddig mindenki azt mondta, hogy az nem baj, csak figyeljek oda, hogy azért ne nyalogassa a babát. Ezt meg persze megteszem. De az is biztos, hogy minden orvos más. De nekem az a véleményem, hogy csak az mondja, hogy rakd ki az állatokat, aki igazából nem is szereti őket, vagy elitéli, ha bent vannak a lakásba. De ez az én véleményem, és, ha te úgy érzed, hogy az a jó, ha kiteszed, akkor tedd azt. Mindenkinek megvannak az elképzelései, még lehet, hogy az enyimé is változni fog.
Egyébként most azon vagyunk, hogy 1-2 éven belül sikerüljön kertes házba költözni, ott azért többet lesznek majd kint...vagy nem. Anyuék nagy kerti kutyái szintén bent vannak. De mi csak ilyenek vagyunk.
2004.11.29 22:30
Egy mászó babát sem lehet már ajtó nélkül benttartani egy szobában. Az elsődleges célpont meg a kutya lesz
Gond egy szál se, profi vagyok kutyaszőr szájból való eltávolításában

2004.11.30 09:23

Ki érti ezt??
Vérvétel,CTG és persze az a fránya vizsgálat.Kiváncsi leszek most mennyi lesz a vérnyomim.
Abban bízok,hogy 7-kor még félig aludni fogok és ezért alacsony lesz.
De egyenlőre nálunk is az ő szobájában van a számítógépes rendszer.
Én vidéki"lány"vagyok és ott van is kutya de soha nem volt a házban.Na de ez csak az én véleményem.
Nem olyan az üveg mint az Arnikának és a bogyó is kisebb ebben.Vagyis olyan miniatűr,hogy nagyítóval kell bevenni.
Elkeztem szedni,majd kiderül használ e.Én tegnap este olyan de olyan ügyes voltam!
Most már tényleg mehetek szülni,mert minden kész már semmiért nem kell izgulnom.
Dia2004.11.30 13:24
Úgyhogy nincs kutya sorsa
De ez még jól is jött, mert most akarjuk a kanapét lecserélni, legalább nem mászik rá.

Ma több mint egy órát tartott. Eszik, elalszik. Na akkor böfizik, még eszik. Na azt hiszem, hogy már jóllakott, akkor a szemei kipattannak. Beszélgetünk, nézelődünk. Na akkor most már csicsika. Ja de ő még éhes. Eszik rá egy tizet, huszat és nézelődünk. Nekem meg közben fejnem kéne, hogy legyen estére tejci. 2004.11.30 15:49
2004.11.30 15:54
2004.11.30 17:47
Ma voltam először CTG-n. Nagyon élveztem, bár a picurkát föl kellett rázni (szó szerint), mert nem igazán akart mozogni.
Erre a szülésznő egy kicsit megmozgatta a hasamat. Na, erre nagy nehezen fölébredt, és produkált jó pár értékelhető mozgást.
Egyébként nagyon kiakadtam, mert úgy tűnik a kicsi fiam nagyon kapaszkodik. A C értékem még mindig pont ua., mint 6 hetes terhesen.
De, ma vettem málnalevél v. eperlevél (tudom is én) teát, és azt fogom iszogatni. Ja, meg természetesen folyamatosan győzködöm, hogy jó lenne otthon karácsonyozni. A kórházban már csak úgy hívnak, hogy "karácsonyi anyuka".
, hogy láttunk az IKEA-ban ilyen rácsos ajtót, ami kb. 1m magas, és azt szerelnénk fel a szobákra, így azok úgy működnének, mint egy nagy járóka.
Persze aztán meglátjuk, hogy mi lesz. Lehet, hogy csak álmodik a nyomor.
Kíváncsi leszek, hogy hogyan fognak kijönni egymással, bár roppant jámbor kutyáim vannak. De majd összeszoknak, biztos fogják élvezni a lányok (kutyák), hogy valaki sokat foglalkozik velük...bár eddig sem panaszkodhattak.
Miből lesz a cserebogár.
Aranyos lehetett. 2004.11.30 19:07
Igaz,nem vészes kilehet birni.Na de mi van ha úgy járok mint Gigi és nem is nagyon erősödik a málnalevél tea miatt?Na mindegy,a szülésznőm ma éjjel ügyeletes jó lenne talizni.

Remélem hamarosan belerázódtok.Puszi Olinak. 

2004.11.30 20:25
(90 kg)
2004.11.30 21:13
Irigykedem ám nagyon. Nekem ma CTG-n mutatta a szülésznő, hogy az, meg az a kiugró, az egy-egy erősebb összehúzódás, és majd így kezdődik a szülés is. Mondtam, hogy az jó, mert semmit nem éreztem belőle...csak nehogy lemaradjak a szülésemről.
Bár azt hiszem nem lesz ilyen mázlim, és egyébként is meg lettem nyugtatva, hogy "ne aggódjon kismama, azt érezni fogja".
2004.12.01 11:05
2004.12.01 11:58
"Pedig már örültem.
"
csak beírták,hogy 130/80,aztán jött a nagy fehér
"rendes volt mert addig nem vette fel a köpenyt amíg vizsgált.
Eredmény:2 ujjnyira nyitva vagyok és a feje már be van fordulva a szülőcsatornába.
HURRÁ!!!Na,persze tudom,hogy ezzel még végig is húzhatom,de mégis egy kis reménysugarat ad.
Kérdezte a dokim,hogy még mindig nem szülünk?Erre mondtam neki,hogy ha rajtam múlna már most haza se mennék a szülőszobáról.
Különben anno a védőnőm ezt a hetet mondta a szülésemnek,mert az első mozgástól ez a 20. hét.Majd kiderül ha beborul.
Mondta a doki is ,hogy nyugottan szedjem mert ártani nem árt.A tenyeremből nyalom fel.
Az jó?

De ti is írjatok sokat,sokat,sokat!Dia2004.12.01 14:36

2004.12.01 15:02
Meséltem ám rólad a dokinak és a szülésznőnek!
Mert mondta a doki,hogy ha itt az idő és menni kell az egészen más fájás lesz azt megérzem.Erre mondtam neki,hogy mi van ha a teától nekem is csak olyan ligh-os lesz mint neked volt/itt elmeséltem a sztorit/.
Olvasni is sok volt,hát átélni.?Szerinted mi lehet a baj?Védőnőt kérdezted?Front?Mert szerintem ez nem csak a szopi bénázás.De légyszi azért ne add el pláne egy fél disznóért!
Mikor kapok újabb képeket?
Sok sok puszi!Dia 38+02004.12.01 16:34
2004.12.01 16:43
2004.12.01 17:01
Most barnázok és alig tudok ülni,mert nyomja a nunimat picur.
Szorítok,hogy te is ilyen jó hírekkel gyere pénteken!
Én szombaton megyek ismét.Aztán hétvégén de legkésőbb jövő héten szeretettel várlak egy talira a szülőszobán férjestül!!

De jó lenne!
Hogy vagy?
Jó egészséget kivánok nektek!
2004.12.01 17:03
2004.12.01 19:28
2004.12.01 19:50
Szóval tényleg szép nagyfiad van már.
Apja,hogy viselkedik?Lelked rendben?Nálunk már mindenki tűkön ül,hogy mikor szülök már.Ma még csak a telefonokat kapkodtam.
De persze én várom legjobban.
Ez a legrosszabb állapot.Amikor már csillog-villog a lakás ,minden bepakolva,minden megvéve csak a manócska hiányzik.
Na de majd el jön ez az idő is.Sok sok puszi!Igyekszem többet írni ezentúl.
Dia2004.12.01 20:10
2004.12.01 21:12
2004.12.01 21:19
,idd a teát, én is ezt teszem!
2004.12.01 23:20

én azt hittem, hogy onnan már...nem sok..2004.12.02 09:04
Hátha jobban alszik ha egy kicsit párás a levegő. Anyu vigyázott rá. Mielött elmentem lefejtem egy adag tejet. Na úgy megpumpáltam a mellem, hogy majd be sz.rok. Azóta is tökre fáj és ha abból akar enni, akkor majd kiugrok a bugyimból. TEgnap nem fejtem minden szopi után. Egyrészt mert már rosszúl voltam tőle,meg a barátnőm is itt volt. Na és láss csodát nem kellet pótlást adnom estére.
Aztán lehet, hogy tegnap kivételes nap volt és volt elég tej. Remélem ma is így lesz.
Öt hét alatt hízott másfél kilót. Látszik is rajta
Akkor tuti front volt. Meddig ilyen érzékenyek a frontra? 
2004.12.02 09:30
Várom a képeket sokat,sokat!
Rád voltam igazán kiváncsi..
Nagyon aranyos,szimpi vagy.Ja!És megjegyeztem magamban,jó,hogy nem mentem el a talira mert ti mind manökenek vagytok mellettem.
Na de tegnap azért örömöm is volt,mert a másik CTG-n még nálam is kövérebb csaj volt.
2004.12.02 10:17
2004.12.02 10:39
Puszi,Dia2004.12.02 10:57
2004.12.02 10:59
Én sűrűn mutattam meg a kutyának, később mikor már tudott ülni az ölemben a gyerkőc, akkor meg rengeteget ültem a földön vele és dobáltam a kutyának a labdát. A kutya is élvezte, a gyerek is és így az eb is biztosítva volt affelől, hogy azért mert új "kedvenc" van, ő sincs elfelejtve, hanem lehet együtt is játszani. Azóta persze több kiló szőrt kitépett belőle a kis zsiványom, de ez is elmúlt. Most 2 évesen a gyerkőc labdázik a kutyával
Már egész ügyes
2004.12.02 11:16

Az én babucim most nagyon nyugis ilyen még nem volt.De már reggel óta mondogatom neki,hogy jöjön ki mert nagyon várom,hogy puszilgassam,meg különben is nézze meg milyen szép ágya van stb stb........Puszi,DiaVissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|