Sziasztok!
Mindenkinek nagyon köszönöm az együtt érző szavakat.
Lesz találkozó?! Én is nagyon szívesen elmennék. Szept 3. Margitsziget nekem is szuper.
Zafir: Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Pedig annyira bíztam benne. Nagyidnak jobbulást kívánok!
Kagyló: Sikerült felhívni Dévait? Mikorra kaptál időpontot? Túrós zsemlét sütöttél? Annak a tésztájában van a túró, vagy belül? Soha nem ettem/készítettem ilyet, de nagyon jól hangzik. Esetleg elkérhetem a receptet?
Momelcsi: Jót mosolyogtam azon, hogy a találkozóra jön a férjed, mert a két gyerekkel egyedül nem bírsz? Egyedül?

És mi? Nem azt mondom, hogy ne jöjjön a férjed, csak hát szerintem nem igazán fogtok tudni hozzájutni a gyerekeitekhez a találkozó alatt, annyian vesszük majd őket körül. De persze csak ha hagyjátok.
Kriszto: Jaj nagyon tetszenek ezek a képes hozzászólások. Örülök, hogy egy csöppet jobb a kedved. És az új avatarod nagyon cuki.
Bari: Hogy vagytok? Babák mocorognak jó sokat? Tényleg hihetetlen, hogy mekkora már a pocakod. Nagyon csodaszép.
Csuti: Sajnálom, hogy ismét fogytál. Ismét kínoz róka koma? Ha jól emlékszem, akkor azt mondtad, hogy ha rossz az idő, akkor bújik elő az odújából. Úgyhogy azt kívánom, hogy Hess rossz idő, és jöjjön vissza a nyár!
Leeda: Sikerült megbeszélnetek mindent a férjeddel? Nagyon jó pihenést kívánok nektek. Biztosan nagyon szép lesz Franciaország.
Kretty: Téged is olyan jó olvasni, hogy ilyen pozitív vagy. Örülök neki, hogy várod a kezdést! És hát ugye szeptember már mindjárt itt van.
Szélkisasszony: Ha megvan a hív eredmény, akkor mentek ismét apánkhoz? És van már időpont?
Nyuszi: Nagyon ügyes Dóri, hogy már átalussza az éjszakát. És nagyon remélem, hogy ez így is marad.
Katapetra: Nagyon ügyes vagy a konyhafelújítással. És hogy az egészet egyedül csinálod?! Minden elismerésem a tiéd! Én képtelen vagyok bármit is tenni a férjem nélkül.
Igyekezte visszaolvasni, de annyit írtatok, hogy már el is felejtettem a végére, amit írni akartam. Bocsánatot kérek, hogy nem írtam mindenkinek!
Ha nem haragszotok, majd este igyekszem jönni és írok magunkról is. Elöljáróban annyit, hogy köszönöm, jobban vannak a fiúk. A sebek gyógyulnak, a lelküknek több idő kell. Mennem kell, mert visszük a kutyát anyósomékkal az állatorvoshoz. Jövök, amint tudok!
Ja, és még egy dolog!
Bár még személyesen nem mindenkivel találkoztam (de majd nemsokára), DE
Nagyon szeretlek benneteket, és nagyon köszönöm, hogy itt vagytok nekem!
Pusza