Sziasztok!
Csak olvasgatok mostanában, de azt sem mindig, most is csak úgy van időm, hogy a gyerekek ma estére anyukámnál maradtak, hogy ha holnap esik az eső, ne kelljen velük reggel áznom.
Különben van időm most, mert nemrég kapcsoltam be a mosógépet, meg kell várnom, míg lejár.
Beszti!
Viszem az ajándékokat, aztán majd megbeszéljük, hogy juttatom el.
Boldog szülinapot

!
MÁr én is izgulok a buli miatt. Főleg azért, nem fog-e Ádám sírni. De legalább letesztelem, hogy fél-e. Mert hétfőn lesz a bölcsiben is Mikulás ünnepség, meg Noéminek is az oviban, ráadásul nálunk is akkor lesz az oviban, és elvileg mindhárom helyen jó lenne, ha ott tudnék lenni

. Ha Ádám sírni fog, akkor megpróbálok elmenni hozzá, remélem, elengednek bentről.
Forti!
A Béres csapp van "gyerekdózisban" is, vagy a rendes felnőtt cseppből kell adni, csak kevesebbet? Én a Béres Vitakidet adom a gyerekeknek, hát nem tudom, hogy használ-e valamit egyáltalán. Ha ennyire jó a csepp, akkor lehet, hogy mi is beruházunk.
Illóolajok
A citromolaj is nagyon jó, nekünk a dokinéni ajánlotta, mert baktériumölő-levegőtisztító hatása is van. Az illata is jó, lehet keverni eukaliptusszal, de van eleve gyárilag kutyult citromos eukaliptusz olaj is. A mentollal és az eukaliptusszal 3 éves kor alatt vigyázni kell, mert allergiát válthat ki, szóval orrba-szájba azért ne párologtassatok belőle, akkor inkább a citromolaj, vagy hol ez, hol az.
Mi is voltunk bevásárolni az Auchanban Ádámmal. Hát, ő nem bírta egyhelyben, folyton rohangált, hol a férjem, hol és pesztráltuk. Egy ideig ült rendesen a kocsiban, de aztán a sok látniovalót meg kellett nézni

. A pénztáraknál volt elkerítve egy "havas" rész, benne integető maci, nyuszi, malac. Odamentünk a kerítéshez, Ádám első reakciója: "Bemászok!"

.
Mindenkinek minden jót, holnap találkozunk,
Panda