A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Krisztó, Ancsit kihagytad a sorból! :D
Vendég

Valóban.... :roll:
De beszéltem vele pár szót nem is olyan régen és ha minden jól megy indulnak, amint piri úgy akarja.... reméljük már holnap... remélem nem haragszik meg, hogy megírtam nektek, csak irtó sok melója van, nem nagyon tud jönni... mondjuk érthető, hiszen hamarosan terhesedik, így bele kell húzzon még egy kicsit. :lol: :lol:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kretty! ha jól sejtem akkor a lehető legeslegjobbkor mentek nyaralni. Kívánom, hogy visszafelé már hárman gyertek.... legyen odabent egy kisbogyó, aki már a helyét keresgéli... :D :D :D

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Dodó is kap fülbevalót? Én nagyon örülök, hogy Sárinak kilövettem. Nem volt olyan vészes.
Nálunk napok óta teljes őrület, mindkét gyerek folyamatosan üvölt és nyafog. Talán a szél vagy a fogzás, vagy egyszerűen a tudatukra ébredtek, és balga dolgokkal már nem tudom elterelni a figyelmüket.
Ennek örömére délután elmentünk játékokat venni nekik, hát kiváncsi leszek, mennyire érdeklődnek utánuk. Matyi jelenleg a kekszes zacskóval van a legjobb barátságban, lányom a pörgő-forgó kezelőjét rugdossa és a zenét váltogatja. Na, de szép az élet, így is örökké puszilgatom a két bűnözőt (apjuk úgy hívja őket).

Bari, csodálatos neveket találtatok, a Zalán és Janka nekem is talonban volt. Az elefáni babaáruházban ha vásároltok, mondjátok, hogy ikrek lesznek, mert a nem-akciós termékekből 10% kedvezmény van. Ma tudtuk meg mi is, hogy a babák velünk voltak.

És mi lesz, ha rossz idő lesz 3-án? Mindenképp kéne B terv, nehogy már az idő kifogjon rajtunk.

Csutinak kitartást, és remélem, hamarosan jön közénk. Majd mi eltereljük a figyelmét a következő hetekben.

Krisztó, imádom a tigriseidet!!!! És hogy már kicserélted a képet is.

Krettynek jó nyaralást!

KépKép
momelcsi

Sziasztok, bocsi h így eltűntem....próbálok éjszakánként olvasgatni h képben legyen de nincs erőm írni így mire írnék már nem tudom mit akartam....
nekünk a kezdés bizonytalan....a veseproblémára kaptam bogyókat, erre ma amikor Dnél voltunk kiderült h alulműködik a pajzsmirigyem....az édes drága optimista férjem rögtön ajó oldalát látta h végre kiderült mitől van a sok bajom mert az összes tünetem meg van amit ez okozhat és így majd jobban leszek....persze örülök de a csúszást utálom és a vizsgálatok 95% kész van. Mert napok óta rohangálok h minden meg legyen erre tessék.......bocsi a kifakadásért....bár Dominál is nehezen indult be a dolog reméljük most is ilyen sikeres lesz a vége....

Kretty, te mázlista!!!! mi is ma voltunk bár később és én vártam több mint egy órát h bejussak, bár ezt annak is köszönhetjük h D elkeverte a kartont és átrakott a már volt bent stócba....

Krsizto, imádom a kis tigriseidet!!!olyan cukipofák!!!

brutál fáj a fejem, remélem valami front miatt nem azért majd arról is kiderül gond van vele....pusz és elnézést h csak ilyen kurtára és negatívra sikerült....

ui: nincs valakinek endokrinólogusa?????

Kép
rencsi79

Jéééé, laptetűűűűűű!

Akkor Krisztókám csakis Neked: TIGRINCS-CSODABABA
Kép

És a többieknek ilyen kis angyalokat...:)
Kép

Melcsi, próbáld ki a borostyánláncot fogzásra, még nekem is bevállt... :D
Vendég

Rencsi, és akkor amíg a pajzsmirigy nem rendeződik, addig nem indulhattok? Akkor tényleg szerencsém volt! :D
Vendég

Kretty,
igen azt mondta h addig nem szabad indulni mert nem tudok teherbe esni így..... :cry:

Kép
rencsi79

Rencsi: Lemaradtam. Akkor most mikor is tudtok indulni?

Kretty: Bocsi, de arra sem emlékszem te mikor fogsz kezdeni. :(

Kriszto: Van új táblázat? Sokat dolgozom mostanában és nemigen tudok képben maradni. :cry:

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Zafír: nem tudom mikor tudunk indulni, már hívogattam a kórházakat h mikorra van időpont és a legkorábbi október....aztán még mire beállítanák....szóval ha nem magánba megyek akkor tuti idén már nem tudok kezdeni, így most keresek magánt csak brutál árak vannak :cry:

Kép
rencsi79

Rencsi! a Blahánál van egy jó endokrinológus nő, nekem segített, első konzi azt hiszem 12000 volt, azóta minden alkalom, 8000. Nem olcsó, de akkor megyek amikor van időm, nem kell a munkából hiányoznom emiatt, plusz a vérvételek is megoldottak ott. Ha érdekel írom is...

Zafír! Van tegnap meg is csináltam, de ezek szerint nem raktam fel :oops: hiába a vasalás elvette az eszem, nem nagyon szeretem, de már nagyon muszáj volt....

délután feldobom, mert persze otthon van... :roll: :roll:

kriszto

kriszto82

Kriszto, átküldenéd az elérhetőségeket? köszi

Kép
rencsi79

átküldtem...

kriszto

kriszto82

Kriszto,
kösziköszikösziköszi....:D :D már be is jelentkeztem, holnap 2-re megyek!!!!

Kép
rencsi79

Képzeljétek beszéltem Csutival és olyan szobában van, ahol hárman vannak, és mind a hárman hármas ikreket várnak! :shock: Annyira vicces, írta is, hogy igazából háromágyasban vannak, 12!! :shock: -en :D :D
Az egyik leányzó már a 35. hétben van! Elképesztő!

Nem is meséltem, hogy holnap szabin leszek egy pindurkányit. :D Elmegyek a férjemmel "dolgozni", mindössze félórás munkája van innen 4órányira, szóval elmegyek vele, hogy ne unatkozzon az úton, meg hogy egy kicsit kikapcsolódjunk utána, hiszen visszafelé Nyíregyháza-Sóstón megszállunk egy éjszakára, múzeumfaluzunk, sétálunk, állatkertezünk és ha szombaton jó idő lesz, akkor strandolunk egy nagyot, majd jövünk haza. Sikerült intéznem holnap estére színházjegyeket is a sóstói egyik szálloda szabadtéri színpadára... szóval klassz lesz. Remélem....

Hol van mindenki??
Mné! Hogy vagytok? Fiúk?
Kretty! Függőtárs???

kriszto

kriszto82

Kagyló hol vagy?

kriszto

kriszto82

Csak a lényeget hagytam ki :oops: :oops: mondtam, hogy zizi vagyok. Szóval meglátogatom Csutit! Tervezem, hogy csinálok képeket, szóval majd megbeszélve persze vele, mutatom mekkora pocakja van már! :D :D :D

kriszto

kriszto82

Kriszto,
de szuper lesz nektek!!!!! ez tényleg vicces h 3 hármasikres anyuka van....nem is tudtam h ilyen sok a 3 iker....35 héten....durva jó nagy hasa lehet!!!!
mi is megyünk csak mi a másik irányba Győrbe szintén állatkert + minimax strand +séta stb a program :D

Kretty, akartam kérdezni h végül mi volt a férjed ajándéka?

Kép
rencsi79

Kriszto, koszi az infot Csutirol! Mont meg neki, hogy udvozoljuk!!! :D

Mi is voltunk nyiregyhazan az iden, es nagyon jol ereztuk magunkat! Szep nagy az allatkert.

Itt vagyok am mindig, csak azert nem irok, hogy ne mindig en irjak... :roll: :lol:
Vendég

ha nem bánjátok....egy kép az én kis drágámról

Kép

nem is meséltem tegnap apa rutinosan nem hozta be Dhez, nehogy megint szétszedje az asztalát csak az utolsó 2 percre jöttek be köszönni...aztán amikor köszöntünk el és apa is meg én is kezetfogtunk Dvel akkor Domi is nyujtotta a kezét így ők is kezet fogtak.....nagyon tetszett Dévainak :D

Kép
rencsi79

Az ajandek: feher ing es nadrag hozza (eltalaltam a meretet, amire nagyon buszke voltam) no meg en magam... :roll: :wink: :lol:
Vendég

Kriszto: Ez a program nagyon szuperül hangzik. :D Csutit puszilom.

Rencsi: Látod mennyi változik a világ néhány nap alatt? :D Na mikor is kezdtek? :lol:

Zafír
zafir100

Zafír: :D :D :D remélem 1-2 hónapon belül....

Kretty, gondolom te voltál a kedvence ajándéka.... :wink:

Kép
rencsi79

Rencsi: Domi nagyon aranyos. :D Akkor esélyes vagy velem kezdeni. :wink:

Zafír
zafir100

Zafír: szuper akkor együtt babásodunk!!! :wink:

Kép
rencsi79

Rencsi, nagyon édes Domi és aranyos lehetett Apánknál :)

Uhhhh, 35. hétben van egy 3-as ikres kismama?!? Tudtommal azért nem szokták húzni (NG-s műsorban volt), mert a méh nem arra van kitalálva, hogy egy babánál több fejlődjön benne. Így a 3-as ikrek esetén ez durva és szétdurranhat a méh... Állítólag.........

Melcsi, igen, lesz Dodónak is fülbevalója. Azt sajnálom, hogy már a kórházban megcsinálták volna, de el felejtettek szólni............. Mindegy. Most kilövetjük. Majd rakok fel képet :)
Fogzásra használjátok azt a hűtőbe tehető, rágnivalót?! Állítólag jó. Nekem még mindig fura, hogy már "ilyen" korán jöhet a foguk :) Tényleg, nincsen már mászásra utaló jel?!

Ma 2 hónapos Dodó!!! Szalad az idő :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Ancsi, nagyon sok boldog születésnapot kívánunk :):):)

nyuszika85

Sajna mi az intenzíven voltunk, ott nem foglalkoztak a fülbelövés kérdésével. 2000ft-ért csinálták volna a csecsemősök, most 10000 volt fülbevalóval együtt kiszállással. Mindegy, túl vagyunk rajta.
Majd én is rakok fel képet a kis hisztisről. Három napja nyomják mind a ketten, de a többi szomszéd szerint az ő gyerekeik is meg vannak bolondulva:-) bár ez engem nem vigasztal.

KépKép
momelcsi

Halihoooo!
Rontgen, vercsoport, HIV/HCV/HBV, nagyrutin elintezve TB-re! 8) Rakszures, kenet, clamidia szinten elintezve. :D Es midezt 2 nap alatt! 8) Mar csak a mell UH van, de az megvan hamar!

Hol Vagytok?
Vendég

Kretty: nagyon belehúztál!!! nem semmi. :D Akkor már csak a nyaralás van hátra.. :lol:

Kagyló: a talpmasszázs nagyon jó! Szerintem mindenképpen próbáld ki. Engem nagyon el is lazít bár persze vannak olyan pontok, ahol kellemetlen, de elviselhető. Ártani biztos nem fog!!!!

Nyuszika: Dodó tündéri!!

Rencsi: Domi nem különben! És a történet D-vel, nagyon aranyos. Hiába, igazi férfi!!!

Mné: hogy vagytok? Párod? Zsepike?

Zafír: mikor indultok a következővel?

Kriszto: remélem, éppen nagyon jól telik a kis kiruccanás. Várjuk Csutiról a képet!!!
szélkisasszony

Hűha !!!!!!

Tényleg nagy a pangás.....

Sziasztok :lol:
Megfogyva bár, de törve nem.....igy vagyok most....elmentek az ablakosok, egy rakás szemetet maguk után hagyva, a por szerintem a szekrényekbe, a ruhák közé is beszállt.....DE legalább vége!
Apukám még csempéz, és a villany is elvan vezetve, már csak a vizes, és a bútoros...és a...és a.....váááááá, sose lesz vége? :x

Kretty: Nadddon ügyes vagy :D ez igen, és a nyaralás is mindjárt itt van....én is, ha végzem, és a drága férjem is itthon lesz, elhagyjuk a lakást, és irány a Külföld :lol: ránk fog férni.....

Rencsi: Domi nagyon szép baba, és nagyon aranyos lehetett Dnél :D
katapetra

Szélkisasszony: Október eleje. Ti mikor? Már csak néhány nap, ha jól emlékszem.

Kretty: Ügyes vagy!

Mné: Minden rendben?

Zafír
zafir100

Sziasztok!

Itt vagyok én is, csak zugban olvaslak benneteket.

Velünk szerencsére nem történik semmi különös. Fiúk szépen gyógyulgatnak. Kedden kiveszik Zsepi varratait, és rákövetkező hétfőn a férjemét is.

Mindenkinek nagyon szorítok ám, csak most egy kicsit kivonom magam a forgalomból. Holnap mi is elutazunk, és majd csak a varratszedésre jövünk haza kedden, utána pedig ismét visszamegyünk a telekre kikapcsolódni.

Ne haragudjatok!

Puszilok mindenkit!

Mné
mné

Mné, jó hogy jöttél és örülök, hogy gyógyulnak a fiúk! Pihenj és érezzétek jól magatokat!

Kata, meglátod, megéri bajlódni vele! Mikor jön haza a férjed? Hová mentek?

Szélkisasszony, ti mikor indultok?
Vendég

Kretty: Minden jó, ha vége jó....
(átküldöd majd a végét is a filmnek?) :oops:
Hát több variáció is van a nyaralást illetően, de pontos helyszint, csak a jövőhéten tudok mondani..De valahová tuti megyünk :wink:

Jó éjt!

Mné: Érezzétek jól magatokat! Gyógyulgassanak a fiúk!és gyere majd, minél előbb!

Zafir: akkor lehet, hogy egy időben kezdünk :lol:
katapetra

Kretty: juj....még nemtudjuk a pontos érkezési dátumot :( (férj)
katapetra

Sziasztok,

én is bejelentkezem gyorsan, csak egy mondatra, mert irtó lassú itt a net és szakadozik is. Mi már egy hete eljöttünk nyaralni, írtam is, csak szerintem átfutottátok :wink:
Franciaországban vagyunk, Dél - Alpok és Provance területén, egy völgyben, mondhatni a "semmi közepén"... :D De nagyon jó a csend - sok a madár, néha egy-egy szamár nekiáll iá-zni :lol: (egy csacsifarm van a közelben), vannak szokatlan bogarak (találtunk egy kb. 3 cm-es skorpiót a hálószobában, állítólag ez a fajta veszélytelen... :roll:). Járunk kirándulni, túrázni, voltunk már Monte Carlo-ban, Nizzában, Cannesban és a környékbeli kis falvakban - mindenhol rengetegen vannak, látszik, hogy csúcsszezon van...
Mindenkinek sok puszit küldök, majd ha hazamegyek, bepótolom, kivel mi történt!! :D :D
leeda

Leeda, jujj de jó nektek! Érezzétek jól magatokat!

Katapetra, átküldöm, de majd csak holnap este leszek otthon! :wink:
Vendég

Leeda: Lehet hogy én már haza szaladtam volna a bogarak láttán. :lol: Mi is nyaralunk mától. Mi nem csacsit, hanem barikát és bocit hallgatunk. :D Pihenjetek sokat és nagyon boldog lennék, ha haza már 3-an jönnétek. :D

Zafír
zafir100

Leeda, mi tavaly augusztusban voltunk Cannesban, Nizzaban, Monte Carloban... :) Egy hétre mentünk a barátainkhoz. És a következő hónapban beköltözött Dóri a pocakba :wink: Hasonlókat kívánok Nektek is :)

nyuszika85

Én a 30. szülinapomra kaptam a páromtól egy körutazást és akkor jártunk dél-franciaországban is. Gyönyörű hely, élvezzétek ki provance szépségeit. Mindig megdobban a szívem, ha meghallom, ha valaki ezeken a tájakon jár.

KépKép
momelcsi

Lányok, mit szólnátok ahhoz, ha a nagy találkozáson mindenki egy cetlivel kiírná magára, ki kicsoda.... :oops: Szerintem jó a FB, meg ezek a közösségi portálok, de tény, személyesen lesznek gondok, ki kicsoda. Nem mindenkivel, de szerintem nagyban megkönnyíti a helyzetet.
Mit szóltok?

nyuszika85

nyuszika
Jó ötlet :lol: támogatom :arrow: :)

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Itt vagyok én is!
Csak zugban olvaslak mindig Benneteket, és este mire hazaérek, már nincsen erőm irni is!
A legfontosabb, hogy én szept 3-án biztos, hogy nem érek rá a találkozóra elmenni, mert azon a hétvégén is kenyérlángost fogunk árulni a Népligetben :cry:
De fogok rátok gondolni sokat, és remélem hogy jó időtök lesz Nektek is és nekünk is! :D

Mné: örülök, hogy a férjed is és a kutyus is jobban vannak! Most ne is törödj mással, csak velük, és hogy ők teljesen rendbe jöjjenek! :lol:

Csuti: Neked kitartás a kórházban, meg a piciknek is, hogy még egy darabig maradjanak odabent! :D

Puszi Nektek

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Nyuszika, támogatom. Már én is aggódtam, hogy probléma lesz a beazonosítással, mivel nem vagyok FB tag.

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Bocsánat hogy igy eltüntem, de nagyon sűrű hetek vannak mögöttünk. Nekem végül 3 hét késéssel jött meg, a méhpempőtől késett, álmomban nem gondoltam volna, hogy ilyen erős hatása van.
Ez a 3 hét viszont pont jó volt arra, hogy eldöntsük hogy mégsem kezdünk még, várunk még pár hónapot, nagyon kicsi még Szonja a kistesóhoz, illetve egy olyan terhességhez, ami esetleg megint problémás (mi iszonyatosan össze vagyunk nőve, pl. ő még sosem aludt nagyszülőknél, igy nem tudom mi lenne pl. ha megint kórházba kéne mennem egy kicsit). Most elmegyünk nyaralni 2 hétre, végre kipihenjünk magunkat és reménykedünk a csodában:)
Sok sikert mindenkinek, legyetek jók és babásodjatok amig mi pihizünk!
Puszi
vjulcsi

Zsuzsi, mehetunk akar a nepligetbe is... :D Egy jo kenyerlangosert barhova elmegyek! :wink:
Vendég

Kretty: akkor tartsátok a népligetben! Csak avval kell számolni, hogy azon a hétvégén ott nagyon sokan lesznek! és én attól még mindig nem fogok tudni részt venni, mert a férjem nagyon szigorú főnök :lol: , még pisilni is alig enged el! :P

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Hoooooool vagytok? Naptonta többször jövök, de sehol senki... :( :( :( Egyedül maradtam... :cry:
Vendég

Kretty!

Én ma leszek délután! Mesélek majd, meg írok is kicsit hosszabban, csak elindítom a munkákat, mert sajna elég sok van....

kriszto

kriszto82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?