2004.12.01 20:05
Ma sem éppen pihenő üzemmódban voltam,reggel óta takaritottam,igaz,nem csináltam meg mindent,a szobánakt félbehagytam.Már nem birtam tovább.Holnap kicsit nyugisabb lesz,megyünk a baba-mama klubba mikulás bulira.Kiváncsi vagyok Viki mit fog hozzá szólni,bár ahogy ismerem,rá se fog bagózni,és majd elvonul játszani.Majd kiderül.Anyapoc:férfiak hogy vannak?Ugye nincs komoly bajuk?Banyóci jól megnőtt ez a legényke
Én nem tudom mikor lesznek képek,már le voltak kicsinyítve,amikor a gép behalt.Majd csinálok újakat,de nem tudom,hogy fogom feltenni,mert a múltkor próbáltam,és azt írta ki,hogy túl nagy,és nem tud ekkora méretet tölteni.Majd szorgalmasan próbálkozom.Most lépek,kiscsaj megint rombol.
Na sziasztok,puszi mindenkinek!Tünde2004.12.02 13:57
!
és jobbulást,én is szorítok!
!Na és a profilos csúcs!!!!

Szépek voltatok,itt volt már az ideje! 2004.12.02 14:48
A profilképed meg gyönyörű.

Gratula a 10 hetességhez.
Brrr. De tényleg ne idegesítsd magad.
2004.12.03 08:54
...Nem tudom,nálatok hogy vannak ezek az ünnepek,de mi egyfolytában a "hull a pelyhes..."-t énekeljük
!Annyira tetszik a gyermeknek,hogy most ez a felkelős,lefekvős,bölcsibe menős nóta....
.Nálunk most nyílott egy hasonló játszóház,ahol ugyanilyen a berendezés
.
.Na csak azért írom,mert nem védekezünk,de azért még nagyon nem is igyekszünk...Igazság szt az lenne a legjobb,ha a jövő év elején jönne össze,mert akkor úgy születne meg,hogy párom itthon lenne.Persze ennek is van egy kis bibije,hogy amikor össze tudnánk hozni,mert a párom még itthon van,akkor túl korai.Mire jó lenne,addigra kimegy
!Ezért úgy vagyok vele,hogy ahogy esik...és jólesik
! 

!!!Aztán mintát veszek,ha addigra nem jön össze
!Azért most jobban készülök,már szedek folsavat is.
Na ide ilyen bmikor lehet,nem is magyarázok bele semmit... 
.Utána nézel????? 2004.12.06 08:28
!

És jó sokan!
Értem is az utolsó mondatod
! 2004.12.14 13:35
Én se nagyon érek rá,ez a karácsonyi őrület kikészit.Holnap megyek vissza a dokihoz,kiderül,hogy egyben maradok-e jövő nyárig,vagy megint gáz van.Remélem nem lesz semmi baj.Aztán majd megírom mi volt,csak nem tudom mikor,mert csütörtökön jönnek bekötni az adsl-t,de hogy mikor tudjuk használni,az még kérdéses.Mindenesetre,a mobilt lemondjuk,úgyhogy lehet pár napig nem jövök.Szóval vigyázzatok magatokra,majd jövök,remélem jó hírekkel!Puszi,Tünde.2004.12.16 15:28
.Na hát csak jó híreim vannak,a baba nagyon jól fejlődik,9 hetes 5 napos,van keze,lába,épp mocorgott az uh-n,tök jó volt látni.Megvannak a beutalóim is,szombaton megyek mindent elintézni,jövőhéten pedig a védőnőhöz megyek kiskönyvért,és végre én is igazi kismama leszek!
Na,csak ennyit akartam,megyek és ismét bepróbálkozok a szülinapi képekkel,hátha mostmár engedi a net.Sziasztok,jók legyetek! 
2005.01.07 16:01
Csak nem?Mesélj már!Banyóci te hogy s mint vagy?Nálunk minden ok,csak az a rusnya méhlepény nincs jó helyen
találhatott volna jobb helyet is magának.Most reménykedem,hogy ahogy nő a baba,és vele a méh,úgy arrébb kerül a lepény,különben szembe kell néznem a császárrral.Nekem semmi kedvem kés alá kerülni,de ha a helyzet nem változik,akkor persze nem lesz más választásom.De ez még messze van,bízom benne,hogy javul majd a dolog.Na,hát nem is írok többet,jelentekezzetek! 2005.01.10 13:35
!
!Te kis lesipuskás
!Na ja,mondtam,hogy nem maradok le Tőletek nagyon
!
Egyébként mit jelent,hogy nincs jó helyen a lepény?Talán a méhszájon van?Mert akkor szokott gondot okozni szülésnél.
2005.01.13 15:00
Lepény gondjaimról annyit,hogy elől tapad és eléri a méhszájat
,de szerencsére nincs rajta.De még ugye bőven növésben vagyunk,szóval nagy esély van rá,hogy arrébb kerül.Legalábbis nagyon remélem,nem nagyon vágyom császárra.Mondhatom,kissé rettegek tőle.Na megyek is,hasam még ugyan nem túl nagy,de azért jól látható,viszont már hetek óta nem megy hosszútávon ücsörögni.Megyek is,és lefekszem.Puszi mindenkinek! 2005.01.18 12:30
.Azóta hétfőn is mennem kellett a terhestanácsadóba,met elfogtak a rosszlléetk.Persze papírom semmi,azért megUH-oztak,amin már 5mm volt a CRl és élénk volt a szívműködés
.Most csüt-ön megyek vissza a magándokimhoz kontrollra.
! 2005.01.19 09:28
Nagyon örülök neked!Akkor a te babád mikorra várható?Én már a jövöhéten az AFP-t megyek levetetni,némi kavarodás után
,a dokim kicsit elszámolta a dolgot,és az az időpont amit ő mondott,késő,mert már benne leszek a 17.hétbe,+mire hozzá vissza kell mennem még nem lesz meg az eredmény,az uh-ról nem is beszélve.Úgyhogy a védőnővel utánaszámoltunk,és arra jutottunk,hogy ha minde eredményt meg akarok kapni időbe,akkor a jövőhét vége pont jó időpont.Nagyon megy az idő,még csak most jött össze,és máris majdnem a félidőnél járok
Csak attól félek,hogy a szülés mikor és hogy fog beindulni,akkor már javába nyár lesz,és mi Vikivel de. is meg du. is csavarogni szoktunk.Na meg ha belegondolok,hogy egyszercsak anya eltünik és napokig nem is látjuk egymást,hát már a gondolat is rettenetes.Na ez még oddébb van,majd csak lesz valahogy.De most már megyek,remélem jól vagy,és Banyócival is minden rendben.Majd jövök,nem tudom mikor,mert tegnap pl.nem engedett be a társalgóba egész nap.Na puszi,vigyázzatok magatokra kismamik! 2005.01.19 17:14
2005.01.20 11:14
A baba ugyanúgy érkezi elvileg,mint Bulcsú,kb nyár vége,ősz eleje.Attól függ,mikor akar kijönni,mert pici fiam 2 héttel hamarabb jött
.Ha ügyes vagyok,akkor mindenki augusztusi lesz!
Na meg Banyóci is!!!
!

!
(most a suliban vagyok) 2005.01.20 16:11
Jó lenne
Szoritok,hogy minden rendben menjen a dokinál!A fényképet csak azért kérdeztem,mert mióta felraktam,egy csomót írtunk,és azt hittem,hogy nem látszanak.De köszi a dicséretet,a torta inkább finom volt,mint szép,de Vikinek nagyon tetszett.Azért is lett Csőrikés,mert akkor éppen kacsamániás korszakát élte,mindenhol csak a hápit fedezte fel.A tüzijátékra először furán nézett,de aztán tetszett neki.Amúgy neked otthon nincs neted?
Remélem jól vannak.Egyébként mikor veszitek birtokba az új lakást?
2005.01.29 16:40
.Most megpróbálom még egyszer.
.Vehettek fel államilag támogatott hitelt,ott is megvan az értékhatár,hogy meddig támogatott,ha ennél többe kerül a lakás,akkor a fennmaradó többletet nromál kamatra kell felvenni,ami így nem kevás.Ha deviza alapút vesztek fel,ez bizonyos szempontból szt jobb.Igaz,ingadozhat a havi törlesztőrészlet a devizaingadozás miatt,de én úgy vettem észre,hogy ez 1-2ezer Ft-ot jelent csak,oda is és vissza is,tehát nem olyan vészes.Persze,van,akinek ez is sok pénz,ezt meg kell fontolni.Viszont egyszerűbb visszafizetni,ha nem akarjátok életetek végéig törleszteni,mert nem kell módosítási megy kuyatfüle díjakat fizetni a visszafizetéskor,vagy nagyobb összegű törlesztéskor.Szóval az a legjobb,ha érdeklődtökminél többhelyen,számolják ki,hogy mi mennyi lenne összesen és akkor tudtok kalkulálni.Arra számítsatok,hogymég meg sem kajátok a kölcsönt,de már egy csomó díjat kell fizetni.Hitelfolyósítási díj,közjegyző,ügyvéd stb...Általában az ügyvédet a vásárló fizetni,így ez rátok hárul.Legtöbbször a lakásérték 1 %-áért vállaják.Szóval még semmitek sincs,de már fizetni kell
.De legalább el tudtuk költözni!!!!

2005.01.30 09:52
2005.01.31 18:55
.Ma pl egész jól,de azért reggel szokás szt hányás...aztán jött a tesztreggeli,mertmentem vérvételre
.Nem volt felemelő.De aztánegész jól lettem.Asszem az sem tett jót,hogy sokatfeküdtem.Úgyhogy mától minden nap jövök-megyek,hogy szoktassam magam
!
2005.02.02 13:46
cukros lötty,de most már annyi engedmény van,hogy lehet bele egy kis citromlevet tenni,hogy ne kifele jöjjön szegény kismamikból.Jut eszembe!Te most hanyadik hétnél is tartasz?Igen,én már voltam AFP-n,múlthét csütörtökön,remélem,hogy a jövőhét elején meglesz az eredmény is,mert az UH-s nő elég görény módon lehurrogott,hogy "úgyse lesz meg,akkor meg minek adjon korai időpontot",és csak 17-ére adott uh-időt,de nkeme meg már 16-án a dokimhoz kell visszamennem.Úgyhogy most reménykedem,és aztán ha nekem lesz igazam,majd jól meg is mondom neki,hogy csak tegye át szépen előbbre az időpontom.
2005.02.02 19:13
!
Most sokkal rosszabb,nagyon gyenge vagyok.Ma voltam dokinál,szerinte azért,mert kevés folyadékot iszok.Attól lehet gyengeség.Most elkezdtem inni
!
!Te hogy bírtad?Én a tesztreggelist is alig...
2005.02.02 21:42
2005.02.04 08:42

!
!Hátha jobb lesz...
!De hogy minden alkalommal cukrot...Brrrrrrrrrr....
!De azért mindig elerőszakolom...
!Ez jó ötlet,de akkor meg ki milyet szeret?
2005.02.04 14:01
De lehet,hogy nekem most abba nem lesz részem,mert elől van a lepény,és szerintem az tompitja a mozgást.De mindegy,a lényeg az,hogy egészségesen ittlegyen majd a kezembe
Most már úgy vagyok vele,hogy ha esetleg baj van,akkor úgyis elmegy(de csúnya szó),ha meg nincs semmi,akkor majd csak jelentkezik előbb-utóbb.Azthiszem hétfőn már érdeklődök az AFP eredményért,hátha megvan már,és ha kész,gyorsan át is iratom az uh időpontom.Majd a dokit megkérdezem,hogy a lepénynek van-e köze a mozgáshoz.Torta.Hát igen tuti nagyobb sikere lenne,mint a cukros löttynek,és nekem pl. a csokitorta a kedvencem,szivesen bevállalnám
A költözést hogyan oldjátok meg,akkor itthon lesz?Nem irigyellek az egyedülszülésért,még ha anyukád be is megy,azért az nem olyan,mintha az apuci lenne ott.Olyan nincs,hogy akkorra szabadágot kér?Jó,végülis ez hülyeség,mert hát nem lehet előre kiszámitani,hogy pontosan mikor jön a baba.Nálunk is macerás lesz,de azon gondolkodtam,hogy majd bemegyek a kórházba,és akkor a Viki a dédijénél lenne míg mi szülünk.Mert ha hirtelen rámjön,és itt a Viki,az apja sehol,akkor mi a fenét csinálok?Vele még egyszerű volt,meg szerncsénk is,mert akkor hétvégén pont itthon volt az apja,és csak besétáltunk a kórházba,de most nem ilyen egyszerű a helyzet.
2005.02.08 12:30
!
.
!
!Nekem is elől fekvő lepényem volt(de a méhszájranem lógott rá),de elég hamar éreztem a mocorgást.Persze főleg akkor,ha a kezem a hasamra nyomtam.
Egyébként abban egyet értünk,az lesz,amit a természet akar...Én anno is a 12. hétig nem áltattam magam.Lesz,ami lesz..Mondjuk elég rossz volt átélni,hogy a sógornőm ugyanakkor 9 hetesen elvetélt.Az utána következő ramazuriról nem is beszélve
.
!
! 2005.02.09 08:30
Ráadásul még hullafáradt is vagyok,pedig már alig csinálok valamit,csak Vikit viszem le délelőttönként a játszótérre,meg kis főzés,mosás,a mi meg a Viki szobáját takaritom(de nem minden nap)és mégis kivagyok.A liba változatlanul nem csinál semmit,baromira elegem van belőle.Szerintem a fáradtság,ami rámtört,már inkább idegi eredetű,mert alig csinálok itthon valamit,mégis estére olyan vagyok,mint aki hegyet mászott.Illetve,mostanába már reggel is úgy kelek,mint a hulla,alig látok ki a fejemből.Na,és,hogy tökéletes legyen a szenvedés,ehhez még az alvás is egy katasztrófa,csak a két oldalamon tudok aludni,ez persze azzal jár,hogy állandóan fordulok.A baj csak az,hogy amikor fordulok,én fel is ébredek.Ezt eljátszom egy éjszaka 5-6x,+ 2-3x megyek ki WC-re.Nem sokat alszok,azt a kicsit is nagyon rosszul.Mondtam is tegnap a férjemnek,hogy ez a gyerek már most felkészit a nemalvásra
De jó lett volna legalább addig jókat aludni,ha itt lesz,akkor úgyis jön az éjszakázás.A kismanó változatlanul nem mocorog,csak ritkán érzek valamit,azt is nagyon finoman,de remélem,ha nagyobb lesz,akkor azért jobban lehet majd érezni.De az is lehet,hogy ő ilyen kis nyugis,lusta kölök,ami Viki után nem is lenne nagy baj.A kisasszony ugyanis egyre rosszabb,és szemtelenebb.Az AFP-m elvileg ma már meglesz,UH-ra a jövőhéten megyek. 2005.03.18 08:32
. 
!Gondolom,ez nem nagy újság...
2005.03.18 09:54

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|