A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

ja és persze még itt vannak a diákok, immáron vagy 8.hete, és mindenki nagy ívben .... rájuk, nemes egyszerűséggel lepasszolták őket nekem, hogy majd én "foglalkoztatom" őket. Ami persze azt jelenti, hogy a félórás munkák 2-3 órásra módosulnak... ááááááá
Nincs bajom velük, igazából, én is voltam kezdő, de ők azért nagyon durván lassúak...

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto, varom a beszamolot! Voltal Csutinal?
Vendég

Jaja.... voltam, annyira örültem, hogy talizhatok vele, már régen láttuk egymást,és nagyon úgy vettem észre, hogy ő is örült! Elvileg lesz mobilnetje a héten és fog írni!
Kb. 1,2 kg körülre saccolják a csajokat, szépen alakul a pocak, még nem hatalmas, csak óriási és nagyon formás! De igazán eztán fog nagyot nőni!!!
Mutatom is... Kép

Képzeljétek láttam a lányt, aki immáron a 36.hétben van a spontán fogant hármasikreivel. Csajok, én életemben ekkora pocakot nem láttam. óriási, szavakkal nem is tudom meghatározni, hogy milyen, annyit mondok csak, hogy mindhárom kislány(mert ott is 3leányzó lesz) már 2kg fölött van!!!, viszont a lány, nagyon jól nézett ki, úgy értem semmi vizesedés, igazi, helyes kismama, hatalmas pocakkal.

Jövök még, csak megyek lecsekkolom, hogy mi nem tört még össze
:lol: :lol: :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Ugy latszik mindenkinek lanya lesz...:) Itt a munkahelyen 5 kismami van es mindenkinek lanya lesz! :shock:

Nagyon csini kismami Csuti! :D
Vendég

halihóóóóó, vagyok ám, csak zugban ;)

csodás vagy Csuti, kitartást!!! :)

most megyek vissza a zugba (elég sok a meló és nagyon későn érek haza, ugyanis nemsokára nekünk is jön a nyaraláááás :lol: )

nagyon szép napot!
sziasztok
kisalag
Fót

Csuti, gyönyörű vagy!
Köszi Krisztó, az infót, és a képet is róla!

jaj lányok, én ma csak sirtam...és sirtam, és sirok.....azt hiszem most lett vége a dalnak, és teljesen eltört a mécses.....annyi a meló, ezzel a konyhával,, és az ablakcserével igy egyedül, hogy túlvállaltam magam lelkileg.....
Nem elég, hogy a férjem hazajövetele még mindig bizonytalan.....a meló csúszott, a szakik ütköztek, emiatt mindkettő engem hibáztatott, hogy miért szerveztem egy napra őket, miután elmentek, és hullafáradtan ledőltem( mert ugye az utána lévő takaritás már nem az ő dolguk), felhivott egy barátnőm, hogy öltözzek fel, és menjek el egy bizonyos helyre....mire én mondtam, hogy bocsi, tudom, hogy holnap utazik vissza külföldre, és azt hiszem ez alatt az idő alatt mig itthon volt bőven kibuliztuk magunkat (névnap, falunap), ma inkább maradnék, de jöjjenek ők fel! na azt már nem! Erre besértődött ,és azóta a két lány közül egyik sem áll velem szóba....ja és jött a liftes eset:
kiirták nekem a liftbe, szép üzenetként: hogy jó lenne, ha a liftet, és a folyosót is feltakaritanám már magam után.....( a munkálatok alatt 3x mostam fel, csak a folyosót, de nem tehetek róla, a lakás még minidg poros, mert a bútor csak 31-én lesz berakva, addig felmoshatom naponta annyiszor, ahányszor csak kiteszem a lábam)
Mire bőgve kivonolultam suvickolni-mellesleg tudom melyik irta ki- jött és kiröhögött...itt betelt a pohár!!!!!!
ELegem van az emberekből....... :cry: :cry: :cry: és még meg is fog jönni........ :cry: :cry:

Bocsánat, de nincs kivel most megbeszélnem......miért csak akkor jó az ember, ha kérni kell tőle????????ha neki van szüksége segitségre, vagy csak egy jó szóra, azt lesz@rják.........pedig hozzám jöhetett bárki, ha problémája van, vagy volt.....meghallgattam, és sosem adtam tovább....
:cry: :cry: :cry:
katapetra

Katapetra, menj el futni, az kikapcsol. vagy darts-ozz, valaki kepevel... :D Sajnos ilyenek az emberek, DE itt vagyunk mi, es mi szeretunk es meghallgatunk! En mondjuk azt aki kirohogott fejen ontottem volna a felmosovizzel.... :roll:

No megyek, mert audit-interjum van... :?

Kriszto, hallom holnap is mesz talpmasszazsra! :D
Vendég

Katapetra figyuzz! A barátnőidnek lehet, hogy éppen olyan pocsék napja volt, mint neked. Elsimulnak a dolgok. A szakik meg csak azért téged bántottak, mert egyik sem merte bevallani, hogy ő csúszott. A kupi engem is kiborít. Jelenleg a nappalink felén a tetőgerendákat nézegetem esténként és hungarocell bogyókat kergetek a parkettán. Ettől persze neked nem lett könnyebb, de jó tudni, hogy mást is kiborít a kupi, a felfordulás és a por. A szomszédokkal kapcsolatban pedig csak annyit, hogy sz.rják össze magukat! És hogy még ki is nevetett... Bunkó!!! Ne foglalkozz vele. A párod pedig nagyon remélem, hogy időben haza tud jönni. Menj el egy kicsit sétálni vagy futni ebben a szép időben. Utána tuti jobban fogod magad érezni! Ölellek!!!

Csuti: annyira helyes a pocakod. :lol:
Majd jelentkezz, ha már tudsz!!!

Kriszto: hogy sikerült a kirándulás? És kitartás a "mazsolákhoz".

Kretty: kérdezted, mikor indulunk. Úgy számoltam péntek környékén kell(ene) jelentkeznie pirinek. Mondjuk nem várom, de ha mégis akkor a jövő héten kezdünk szerintem. Szóval mire hazajöttök a nyaralásból, addigra már elindulok az őserdőbe.

Bari: merre vagy? Minden rendben? Remélem, csak végre csavarogsz és élvezed a kismamiságot.

Kisalag: lehet, hogy már írtad, (akkor bocsánat) de hova utaztok?
szélkisasszony

Ha már ketten mondjuk biztos használ a futás!!! :wink:
szélkisasszony

Katapetra, nagyon sajnálom a kiborulásod, de teljesen megértem. A szakikat szard le, így is ügyes vagy, ahogyan összeszervezted a dolgokat, a csúszásról meg nem tehetsz.. A folyosós story........ Háááát........... Tényleg milyenek az emberek........ Én a helyedben felmosnám a folyosót egyszer egy nap és slussz. Ennél többet nem tehetsz, avagy növesztesz szárnyakat és repkedsz.... Nevetséges, mert az embereknek meg kell érteni, a felújítás kosszal jár, de nem tart örökké....

Szélkisasszony, jujj, lassan indultok, izgalmas :)

Nálunk minden változatlan, Dodó eszik, alszik és növeszti a kis röcögő hájacskáit :) Megkapta a kötelező oltását, sírt picit, de nem lázasodott be :) Egy hős volt :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Csajok hol vagytok?

Ancsi????? Hogy állsz? Mi volt Apánknál?

Rászántam magam és csinálom a táblit, segítetek? Kicsit nem vagyok képben mindenkivel..... :oops: :oops: :oops: :oops:

kriszto

kriszto82

Nos, beteszem a táblázatot, mindenki akivel valami nem stimmel (táblázat-ügyileg :lol: :lol: ) szóljon!

1313516006.1356.htm

Katapetra! Jaaaaj, ne szomorkodj!!! Az emberek hülyék, ezt sajnos eddig is tudtuk, DE át kell nézni rajtuk, nem szabad meghallani. Kitartás, gondolj arra, hogy csodaszép lesz a konyhád! Ilyenkor nehéz, de utána nagyon klassz lesz, meglátod. Pusszantlak!

A találkozóval kapcsolatban, láttam, hogy SzeptEmber-feszt lesz szept. 3.-án a Népligetben. Ez milyen rendezvény? Esetleg talizzunk ott? vagy nagyon nagy lesz a tömeg?

Nálunk nagyon szupi volt a hétvége, péntek állatpark: láttuk a törpevíziló-bébikét,láttunk fehér tigrist, és eredeti tigrist is. Nagyon klassz az állatkert. Este szabadtéri színház, szintén nagyon jó volt. Majd szombaton strand, csúszda, napfény. Hazafelé egy kis rokonlátogatás. Vasárnap lecsót csináltunk télire. Szóval jó kis hétvége volt. :D :D

kriszto

kriszto82

Kriszto, én itt vagyok, mint mindig! :D Szerintem is nagyon szép a nyíregyházi állatkert, mi jövőre is megyünk!

Szerintem a picibabáknak a Margit sziget jobb lenne, ott nincs akkora tömeg.
Vendég

Igen ezt én is így látom, de esetleg az eggyel korábbi hétvége? Vagy ki, mikor jön vissza a nyaralásból? Vagyis ha jól sejtem van aki pont akkor megy.... :shock:

kriszto

kriszto82

Egyel korábbi hétvége az aug 27-28, nekem a 28 az jó. Nem tudom a többiek mit gondolnak, egyáltalán ki jön, ugyanis mindenki el van tűnve. Nyuszi és Melcsi biztos jön, meg én is, no meg te. :D
Vendég

Akkor nézzük meg ezt a 28.-át!!! Kinek jóóóóóóóóóóóó?

Zsuzsi???
Szélkisasszony????
Ancsi, nálatok addigra meglesz a transzfer? Akkor lehet, hogy nektek nem jó? De ha a 15. napon lenne punkció, akkor pont 29.-én lenne transzfer és akkor jó lenne.... hmmmm... csak hangosan gondolkozom.....
Kagyló is ott lesz ugyeeee?
Barika tuti!
Katapetra?
Kisalag?
Zafírék?
Mné?
TÖBBIEK???????

kriszto

kriszto82

Kriszto, Ancsiek elindultak? És miért nem jön közénk?
Vendég

ajaj....

kriszto

kriszto82

Nekünk nem jó az augusztus 28-a.... :( Ha maradunk a szeptember 3-i időpontnál, akkor mi részt tudunk venni és valóban, a babák miatt a Margit szigetet preferálom.. :roll:

nyuszika85

Ancsinak nagyon sok munkája van, azért nem jött, de igen, kezdtek, 12.-én volt az első napja terhességének. De én is akkor beszéltem vele utoljára! :(
Gyere majd! Hiányzol! Remélem nem baj, hogy írtam rólad. Csak végre megint van kiért, kinek szorítani.

Kagyló! Te emlékszel Muki2-re???? Tavaly amikor én regisztráltam, akkor jártak úgy, ahogy néhány hét múlva sajnos mi is...

Úgy nézem, hogy nagyon szép időt mond még egy jó darabig. Esetleg szept. 4.-e? Vagy Zsuzsi nektek az sem jó?
Jó lenne, ha jó sokan ott tudnánk lenni.

Jaj, nem is mondtam, vittem Csutinak plüss tigrist, hogy majd őrizze a csajok álmát. :D :D :D

kriszto

kriszto82

Kriszti, és mi lett Mukiékkal? :wink:
Vendég

Kretty :arrow: privi

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Nálunk napok (hetek?) óta örület a köbön. Nyafogás, hiszti, Sári nem eszik, de már olyan szinten, hogy szerintem csak fénnyel táplálkozik. Próbálkozunk mindennel, de sajna semmi.
28 még jó lenne, de 4-én nálunk keresztelő lesz. És én is inkább a Margit-szigetet preferálom, főleg, ha a Népligetben rendezvény lesz.

Katapetra, nagyon sajnálom a történteket, kissé feldühödtem olvasás közben. Talán azért, mert most minket (inkább a férjemet) is ért atrocitás. A szembeszomszéd csak bérli a házat, de egész nap autót mos, meg szerelnek. A zenéje kb. este negyed9-re lett kész, és bekapcsolta, na, ilyet még nem hallottam autóból kijönni....
Pont esti rutin volt, férjem gatyát felkap, rohan át, hogy ez egy kisgyerekes környék, és hogy ne csinálja. Erre elkezdett bunkózni, hogy miért megy át a férjem mezitláb, és honnan jött, Mátészalkáról?
És azt csinál, amit akar, különben is nem vagyunk egy szinten (Hogy Ő hol lehet, nem tudom) és nagyjából elküldte a férjemet a .... (inkább nem írom le) ja, és tudja, hogy ez után mi fog következni. Férjem mondta, hogy nem tudja, de nem is érdekli. Na, ezek után zárjuk a kapunkat. Már nagyon sok mindenkivel összebalhézott az utcában, többen sírva távoztak tőle.
Csak az a baj, hogy a férjem kissé mérges lett, és most keresi az alkalmat. Amitől meg én félek.
Na, mindegy, bocsi, hogy én is ilyen rossz történettel jövök, de ez foglalkoztat már két napja és nem tudom senkinek elmondani.

KépKép
momelcsi

Kriszto, köszi! :( :shock:

Melcsi, az ilyenekkel jobb vigyázni!
Vendég

hali, egy kicsit beugrok ismét... borzalom miken mentek keresztül: "tévedhetetlen" munkások, "rettentően tiszta" szomszédok (megnézném az ő folyosójukat átalaktáskor esténként!!!) és a kedves izomagyú tökéletesség :twisted:
Nekem évekig volt szomszédom az idősebb Rakonczai gyerek (zenész van/volt), hát megfogadtam, h nem megyek olyan környékre, ahol hírességekkel csábítanak; ez fő szempont volt a költözésnél (pl.Pomázon egy Hónajmirigyes taggal csábított az Ingatlanos); a végén már köntösben zargattam, de nem zavartatta magát, se ő, se a "jólnevelt" társasága....

nyaralás: Hajdúszoboszló, nagyon várjuk; párom unokahugaival megyünk. Rengeteg programot szerveztem már: madárrezervátum, Tisza tavi tanösvény, az itt is már többször emlegett állatkert, no s persze viszem magammal a csillámos tetkó készletet is :lol:

A taliban én is benne vagyok, de nekem a szeptemberi látszik elérhetőnek

kezdésünk tolódik, nagyon drukkolok a szeptemberi kezdőknek!!!

sajna nem tudlak majd olvasni benneteket, de mindenkinek sok pozitív energiát, türelmet és kitartást kívánok! És tessék babásodni :P
kisalag
Fót

Lányok, köszönöm a vigasztaló szavakat! :oops:

puszi nektek, jó hogy vagytok nekem!
katapetra

Halihó!

Kriszto: nekem a 28 jó lenne, a 3-4 az kérdéses a beülti miatt ugye...

Momelcsi: sajnálom, hogy ilyen szomszédotok van. Remélem, nem lesz nagyobb gubanc. A főbérlőnek egyébként nem lehetne szólni összefogva a többi szomszéddal? Persze lehet, hogy ez csak olaj lenne a tűzre.
Szegény Sári és Ti. Nem lehet könnyű. Remélem, hamar visszaáll a rend.

Kisalag: nagyon jó pihenést nektek!!!! És most már nagyon lógsz egy csillámos tetkós képpel!! :wink: :D

Ancsi: nagyon drukkolok!!!! Hajrá! Jó lenne olvasni rólatok, hogy mi a helyzet!!! :lol: :lol:
szélkisasszony

Sziasztok,
bocsánat h megint eltűntem, mivel egész hétvégén program volt és gyerkek között voltunk Domi megint nagyon beteg lett.....jövök majd ahogy jobb lesz a helyzet.
Nekünk a 28-a nem jó mert egy dél-Olasz körútra megyünk azon a héten.

puszi mindenkinek!!!!

Kép
rencsi79

Kata, este gyere fel skype-ra es elkuldom az utolso reszt, es van meg filmem!!! :wink:

Rencsi, Dominak jobbulast! Es jo nyaralast!

Kisalag, igazan rakhatnal fel csillamos tetko kepet! :D

Szep napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Kriszto :) itt vagyok mindig! csak csendben! :lol:

Katapetra: szerintem sz@rd el a szomszédok fejét nagyívben, az átalakítás ezzel jár! átmeneti állapot, ha vége lesz, akkor a lépcsőházban és a lakásban is rend lesz! :lol: és milyen jó lesz Neked, a gyönyörű új konyhádban! irigyellek érte! :D

Csuti: gyönyörű pocakod van! nagyon drukkolok, hogy még egy darabig egyben maradjatok. Bocsi, de nem tudom pontosan hányadik hétben vagy most?

Szélkisasszony: ha most vasárnap nem mennénk el nyaralni, akkor egyszerre indulhatnánk! :lol: Akkor most először azért drukkolok, hogy inkább ne jöjjön meg, és legyen egy csodababa! :D

Kriszto: igen a Népligetben rendezvény lesz, ezt írtam is már, hogy aki kenyérlángost szeretne enni, az jöjjön nyugodtan, de szerintem a találkozóra a Margitsziget sokkal alkalmasabb hely lesz! Az biztos, hogy nekem sem az augusztusi hétvége, sem utána szeptemberiek sem jók. Mi vasárnap elmegyünk nyaralni, és 30-án jövünk haza, utána a rendezvény, utána héten Mecsekrallye, aztán családi rendezvény. Nálam először a szept 24-i hétvége lenne jó! :?
Nálunk a kezdés úgy néz ki, hogy szept közepére számolom pirit, így akkor lesz indulás!
D nagyon édes volt, kérdezte hova megyünk nyaralni, mert ha belföldre, akkor indulhattam volna most is! :)
De mondtam neki, hogy minél messzebb, annál jobb! :lol:

Momelcsi: Jajjj, úgy sajnálom, hogy Sári nem eszik! és mit tudtok csinálni, orvos látta már? De valami folyadékot csak vesz magához, nehogy kiszáradjon ebben a nagy melegben! A szomszéddal kapcsolatban meg csak annyit, hogy inkább az ilyeneknek nincs is értelme szólni, mert a végén télleg Ti jártok rossszul. Lehet valóban jobb lenne a főbérlőnél panaszt tenni!

Na puszi Nektek!

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Kriszto,
Nekünk nem jó a 28-ai hétvége, de ha szept. 3-ai időpont marad, akkor ott leszünk.

Csuti,
Annyira szép a pocid :lol:

Katapetra,
Az ilyen szomszédok direkt csinálják, csak azért, mert tudják, hogy ezzel bánthatnak. Tényleg ne foglalkozz velük. Ugyebár mi is egy nagy felújításon vagyunk túl, azaz még nem végeztünk, de a koszos, poros részén túl vagyunk, és hát a mi szomszédaink se túl kedvesek, de ha szóltak valamiért, akkor mi is megmondtuk, hogy ok, de akkor Ők meg ne csinálják ezt vagy azt, mert az meg minket zavar. Így most csönd van.

Melcsike,
Matyi eszik rendesen? Csak Sári sztrájkol? Remélem hamar helyre rázódnak a dolgok, mert az embert az ilyenek fel tudják őrölni.
A "kedves" szomszéddal kapcsolatban meg csatlakozom a többiekhez, hogy nem lehetne összefogni a többi szomszéddal, és szólni a főbérlőnek?

Rencsi,
Dominak gyógyulást kívánok!

Nálunk annyi a helyzet, hogy Bálint is megkapta a 2 hónapos oltásokat, nagyon ügyes nagy fiú módjára viselte, sírt ugyan, de meg lehetett vigasztalni. Mi ismét nem voltunk olyan szerencsések, mint Nyuszikáék, mert Bálint belázasodott :cry:
Ez persze még nem volt elég, mert ugyebár még mindig küzdünk a hasfájással, és ez most kimondottan rossz volt, mert amikor fáj a pocakja, akkor kifeszíti magát, ettől most megfájdult a lába, az oltás helye, és sikított :cry:
Így telt a hétfő délutánunk, de szerencsére keddre jobban lett.
Én továbbra is küzdök a cicimmel, mert folyton begöbösödik, hiába fejem állandóan, ilyenkor iszonyú fájdalmak mellett ki kell masszírozni. Ez volt valamelyik hajnalban is, és ma reggel is, de most nincs itthon a férjem, hogy segítsen, így nagyon szenvedek a fájdalom miatt :evil:
Na nem panaszkodom tovább, megyek vissza a zugba.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok

Bocsánat, hogy nem jöttem, de rengeteg melóm van (majd csak jövőhéten szerdától leszek szabin) és bedöglött a net, most is barátnőmtől írok..

Sajnos visszaolvasni nem tudtam, ne haragudjatok, de sokat gondolok rátok, és remélem hamarosan jövök

Igen kezdtünk, aug. 11.-én jött meg, pl ma is voltunk, van kb 9 tüsző, de ami rossz, hog van egy két kiugró (átlagban 6os, 8as, ez a kettő meg 11 vagy 14/nem emlékszem) sajna ...Nem nagyon értettem azzal mi baj??? De megy tovább a szuri, pénteken megint menni kell, akkor lesz vérvétel is (ennek az eredményét mg kell várni??vagy kell valamit csinálni)

Hát ennyi történt (nagyon aranyos vagy Kriszto hogy megírtad)
Köszönöm hogy ennyit gondoltok rám, sokat jelent, kicsit nehéz most (kerek 10 bültetés és a sok melótól alig vagyok magamnál)
Mihelyt tudok jelentkezek

Sok sok puszi

Anita
ancsi80

Sziasztok!

Kriszto!
Jól emlékszel, mi történt velünk akkoriban. Dévai nagyon korrekt volt, megmondta, hogy lenne néhány ötlete, ami talán segít, de akkoriban annyira túl volt tehelve, hogy nem tudta vállalni az én komplikáltabb esetemet. Elmentem egy másik intézetbe, arról inkább nem íroksemmit, mert jót nem tudok. Aztán találtam egy harmadikat, ahol megtaláltam ugyanazt a tudást, emberséget, és ugyanakkor alázatot és szerénységet, amit Dévai tudott nyújtani.
Július 14-én 2 embriót ültettek be. ET után 14. napon 780 mIU/ml volt a béta-hCG, 21. napon már 11407. Remekül émelyegtem. Aug. 10-én, az első UH vizsgálaton kiderült, hogy méhen kívüli a terhességem. Egész pontosan a méhnyak csatornában tapadt meg az én kisbabám (cervicalis graviditás). Ez életveszélyes állapot, mert bármikor el lehet belőle vérezni. Azonnal kórházba küldtek, két nap múlva megindult a vérzés, sürgősséggel megoperáltak. Szerencsére csak a vérzéscsillapítást kellett megoldani egy felfújható ballonnal. már azt is kivették. Holnap megyek haza. Élek, és mindenem (a méhem is!!) megmaradt!
És két eszkimóbabánk van még a fagyasztóban is!

Emlékszetek még Apánk szóbeli tájékoztatójára? Tényleg egy sűrű, sötét, kiismerhetetlen, végtelen erdőbe léptünk. De semmiért nem adnám, hogy végre már láttam a babám kicsi szívét dobogni!

A remény hal meg utoljára................
muki2

Ancsi, pénteken biztos behozzák a tüszők a két nagyot! :D

Muki, szerintem a szóbeli tájékoztatót nem lehet elfelejteni. Kívánom, hogy mihamarabb a kezedben tarthasd a babád!
Vendég

Sziasztok!

Muki! Annyira de annyira sokat jársz a fejemben, tavaly óta, akkor váltottunk néhány üzit és talán te voltál akkor az egyetlen aki pontosan tudta, hogy mi történik velünk. Sajnos. (az is sajnos, hogy azóta már többeknek át kellett élni azt a helyzetet ...)
Szóval valamelyik nap nagy örömömre megláttam a "szülészetek, kórházak"topik utolsó hozzászólójaként Téged. Gyorsan megkerestem a hozzászólásaidat, az első amibe beleolvastam, az volt, hogy a 14.napon szép hcg, stb. Annyira örültem, kiabáltam a férjemnek, hogy ugye emlékszik, és hogy jaj, van esélyünk nekünk is.......Aztán tovább olvastalak.... elmondani sem tudom, hogy milyen érzés volt olvasni téged. És azt, hogy még most is előre nézel! Nem adod fel. Egészen biztos vagyok benne, hogy elmondhatatlanul rossz most (is), de és is csak azt kívánom Nektek, hogy mielőbb sikerüljön és a két kis fagyibaba hamarosan nagyon szorosan kapaszkodjon beléd!
Köszönöm, hogy jöttél, hogy elmondtad itt is. És tényleg hatalmas erőt és további kitartást kívánok neked!

Kretty! Igen voltam ma nyomkodáson! Még mindig tetszik nagyon :D Elkezdtél már csomagolni?

Nagyjából a szept. 3 tűnik jónak, Zsuzsi és Ancsi viszont akkor nem tud jönni. Egyéb ötlet? Vagy legyen ez és majd megismételjük néhány hónap múlva megint.... :D

Kagyló tessék előbújni!!!!

kriszto

kriszto82

Krisztó, olyan szépeket írsz mindig!

Még nem csomagoltm be, majd holnap, kisbusszal megyünk, szóval elvihetem akár az egész házat! :D Szombat hajnalban indulunnk.

Szerintem szept 3 legyen, a folytatásban benne vagyok!

Kagyló, gyere máááár!

Bari és BaribabaA és BaribabaB is hűtlen.... :(

Mejgjött a véreredmény...magas egy picit a koleszterin (no igen, tegnap reggel is szalonnás rántotta volt a menü :oops: ) és a vas (nesze neked terhesvitamin) de a főbb értékek kiválóak! Pénteken progeszteron, és a homociszteint is megnézetem (a génhibám miatt :roll: )
Vendég

Itt vagyok :oops: de most csak bejelentkezem,h holnap már jönni fogok ígérem, így,h írtam már biztos jönni fogok, jóóóó? :lol:
Szabadulni nem fogtok soha Tőlem :lol:

Holnapig jó éjcsit mindenkinek és menned a tüszőnövesztők és hajrá spontánkodás :lol:

Pussz,
Bari

bari6

Látom nagyon pang a fórum :?

Gondoltam teszek fel pár képet az állatkáimról, amit tegnap fényképeztem

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Nene!
A cica igazi lusta "dög", ezt abszolút jó értelemben mondom, imáááádom a macskuszokat! Nagyon szép cica, és úgy fest elég jó dolga van! :D :D
A kutyus az első képen kicsit szomorúnak tűnik, vagy ő is fáradt a sok éjszakázástól...:lol: :lol: de milyen helyes!
A mi kutyunk iszonyúan félt a fényképezőgéptől (a maga 55 kg-jával nagyon bátor volt! :lol: :lol: ) Igazán jó képet alig tudtunk róla csinálni.

Többiek?
Ki, hogy bírja a meleget?

Mné! nekem spec. nagyon hiányzol már!!!!
Kagyló! Rólad pedig már nem is beszélek, csak nem akarsz előbújni... :(

Pusza, megyek hazaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :D

kriszto

kriszto82

Kriszto,

A kutyu csak nagyon figyelt valamit az utcán, azért néz úgy, és azért tudtam lefényképezni. Egyébként Ő sem szereti, ha meglátja a kezemben, akkor elfordítja a fejét.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Nene: Nagyon édesek, gondolom nehezen viselik a meleget.

Kriszto: Mi jól viseljük a meleget, leégtünk (főleg Oxygén a tejfehér bőrével :lol: ). Most éppen szakad az eső, de a hegyen már süt a nap, így bizakodunk. :D

Ancsi: Hajrá, nagyon szorítunk nektek.

Bari+Krisztó: Látom titeket is megfogott a mézeskalácsos álomfagyim. :lol:

Puszi mindenknek!!!!!

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

sziasztok

Kriszto,Kretty
Miért is akartok elő csalógatni?! :shock:

Nem is tudom mikor néztem meg a babanettet utoljára,most gondoltam benézek... :D

Jól vagyok!Kaptam apánktól gyógyszert,mert baktérium volt a kenetben.Holnaptól kezdem a folsavat,szombaton meg a gyógyszert.Elindultunk,hétfőn uh.
Nem valószínű,hogy a találkára elmegyek,szerintem engem ne írjál be kriszto.
Apánk imádni való mint mindig! :wink: :D

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!

Látom nem volt valami nagy forgalom...

Kretty, gondolom már pakolászol ezerrel.

Nene, nagyon cukkerek az állatkák :lol:

Ancsi, drukk holnapra és várunk majd a méretekkel!

Zsuzsi, kéééépzeld. A héten ettem fincsi kenyérlángost :lol: Ti csináltok hajtókát is? Tökre kiakadtam (még nem ettem) mikor mondta az eladó,h a szervezők valszeg nem engedik a hajtóka árusítását.... :shock:

Kriszto, örülök,h végre elcsíptük egymást ;)

Katapetra, tojd le a bunkókat...nálunk a házban 2 hétig volt a IIIon felújítás. Minden este felmostak, de még mindig nyoma van a pornak...ez van. Egyszer a bunkónál is lesznek majd munkálatok,na akkor jössz majd TE. :wink:

Melcsi, részvétem neked is a bunkó szomszéd miatt. Sztem is,ha nem juttok egyről a kettőre, akkor a főbérlőnek kell szólni. Ja és had ne mondjam,h csendháborításként panaszt tehettek rá...:twisted:

Nyuszi, Dóri szopizik rendesen?

Julcsi, jó nyaralást és hátha spontán babóval jöttök haza :lol:

Rencsi, hogy van Domi?

Zafír, ne is mondd az álomfagyit...azóta is csöpög a nyálam :P

Mné, remélem a sérültek jobban vannak!!!

Leeda, húúú nagyon szép helyen lehettek! Ugye majd kapunk képeket?

Szélkisasszony, köszönöm még egyszer! :wink: Gyere majd!

Kislag, majd várunk a Tisza tavi tanösvényes képekkel. Biztos csudaszép lesz!

Muki, nehéz bármit is mondani...kívánom,h mihamarabb teljesüljön a vágyatok!

Kagyló, szomorú vagyok és leszek is,ha nem jössz ;( Bízom benne,h átgondolod és úgy fogod érezni,h szükséged van ránk!!!

Remélem nem felejtettem ki senkit, ha mégis bocsánat :roll:

Nálunk annyi történt múlt hét óta,h hétfőn mikor kisétáltam a battai állomásra rosszul lettem, vagyis olyan ájulás közeli állapot. Leültem egy padra, de nem volt elég így le is feküdtem rá. Mondanom sem kell a kutya nem törődött velem...így fogtam magam és beintettem a hamburgeres csajnak. Ő jött és segített. Hozott csokit ami sokat segített. Mondanom sem kell, ahogy jött a rosszullét ment is, így felmentem Pestre Anyukámmal a Nagyimhoz. Jó volt velük lenni :) Ma amúgy u.ez volt, de már jóval hamarabb le tudtam ülni (patika) így nem is lett semmi baj :wink: Ma rájöttem,h a meleg a baj, így megfogadtam,h csak este fogok kimenni...nem kockáztatok,ha egyedül vagyok.
A babókákat még nem érzem :( de bízom benne,h pár hét és már az is meg lesz. Ma csináltam Nektek képet. Nem az igazi, de a poci látszik...majd a zurammal hétvégén csinálunk még ;)

Kép

Vigyázzon mindenki magára! Mennek a tüszőnövesztők!!!

Pusza,
Bari

bari6

Bari, gömbölyödsz szépen!

Nene, tündériek az állatok! Sajna a zuram mindenre allergiás, ezért nem lehet háziállatom... :(

Kagyló, azért akarunk előcsalogatni, mert hiányzol a fórumról. És szeretnénk ha jönnél sűrűbben!

Engem három napja nyúznak az auditorok, de ma este befejeztük, és mindjárt elkezdek pakolni! :D
Vendég

Bari, szépen nő a pocakod! :) És annyira durva, már a 17. hétben vagy, csak én érzem, hogy nagyon szalad az idő?!?!?!

Köszönöm kérdésed, Dodó hol keveset, hol sokat eszik, de ami a lényeg, hogy alapvetően nyugis baba, és hízik szépen. Ma Őt is megviselte a meleg, alig aludt és nyűgös volt, de cserébe nagyon sokat "beszélt" :) Tejecském a kezdeti nehézségek ellenére beállt, napi 5x eszik, abból 2x kap kiegészítést, holott ez minden étkezésére igaz volt. Az éjszakákat stabilan átszundizza, rengeteget vigyorog. Hétfőtől lemegyünk a Balatonhoz, ez lesz az első kiruccanása. 3 napot leszünk lent, szoptatni, etetni, sétálni ott is tudunk, és Ő bár kevésbé fogja érezni a változást, de mi, felnőttek, annál inkább. Szóval nyaralunk :)

nyuszika85

Sziasztok!

Nene: annyira szép a kutyusotok. :D De Bálintról is szeretnénk ám majd képet látni, ha lesz egy kis időd... :lol: :lol:

Zafír: remélem, jól pihentek!

Kagyló: de jó, hogy indultok!!! De ennél azért egy kicsit pozitívabb hozzáállást kérünk! Az fontos! :wink: :lol: :lol: Nagyon drukkolok!!!

Bari: a pocid nagyon helyes. Várjuk a többi fotót is. Megjegyzem én egyedül sem bírom a meleget, nem hogy még két lurkóval a pocakban. Szóval csak óvatosan, de úgy is tudom, hogy vigyázol magadra!!!

Kretty: nagyon jó utat nektek!! Jó pihenést! És kívánom, hogy hazafelé már ne ketten gyertek! :wink:

Nyuszika: nektek is jó utat! Rátok fér egy kis környezetváltozás.. Dóri meg élvezni fogja a balatoni friss levegőt!

És akkor nálunk is elindult a banzáj! Ma piri megérkezett. Beszéltem Kisdokival, és hétfőn kell hívnom D-t, hogy mikor menjek beállításra. Izgulok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szép hétvégét mindenkinek! Nem tudom, hogy tudok-e jönni, mert nagytakarítok egyet a gyerekek előtt és a beépített szekrény építés, ház "szétverés" után. De legalább szép lesz és újra megtalálom a ruháimat. :wink:
szélkisasszony

sziasztok

nene: annyira drukkolok, hogy most már mihamarabb elmúljon ez a csúnya pocakfájása Bálintnak! És neked is kitartást a ciciddel vívott harcodban! :D úgyis Te fogsz nyerni, és a végén rendben lesz minden! :lol: ezek a fotók annyira édesek, az a cica egy tünemény!!! a mienk is ezt csinálja csak hengergőzik jobbra balra az árnyékban! a kutyus meg milyen szép komoly kutya, az milyen nyakörv, ami rajta van?

ancsi: tüszőnövesztő drukkok mennek ezerrel, a kiugrók várják meg a többieket!! :lol: Jelentkezz, hogy mi volt ma D-nél!

muki: Jajj annyira sajnálom amin át kellett mennem, elsírtam magam azon, hogy Te is milyen bizakodó vagy! Kívánom Neked, hogy minél hamarabb hallhasd a babák szívhangját! Ölellek! :lol:

Krisztó: az ismétlésbe én is benne vagyok, remélem az már jó lesz nekem is! 8)
Kretty: jó nyaralást Nektek! Vasárnap hajnalban mi is indulunk, már annyira várom! :D

Kagyló: Hajrá neked is a tüszőnövesztéshez!

Bari: nagyon szép a pocakod, de ez télleg nem jól sikerült kép, lécci egy jobbat is tessék csinálni.
Lécci ne menjél ki sehová a melegben. Most már el kell fogadnod, hogy már más a helyzet mint babák nélkül, most már nem viseli a szervezet olyan könnyen ezt az időjárást! Vigyázz Magatokra! :lol:
Nem tudom mi az a „hajtóka”. Voltam idén néhány fesztiválom, de ilyenről nem hallottam. Írd le, hogy mi ez! Köszi :D

Mi vasárnap hajnalban indulunk Görögörszágba. Már nagyon várom, ha lesz rendes net, akkor majd jelentkezem, és rakok fel Nektek a tengerről képet! :D :lol: 8)

Csók Mindenkinek! Vigyázzatok magatokra

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Tudtam, hogy valakit kihagyok!

Ancsi: nagyon drukkolok!!!Mi volt D-nél???

Zsuzsi: jó utat! nagyon irigyellek, mi már éve óta készülünk Görögországba, de eddig még nem sikerült összehoznunk! Érezzétek jól magatokat! :lol:
szélkisasszony

Sziasztok!

Nagyon sok sikert kivánok az indulóknak!!!!!! :lol:
De jó lenne, már, ha mi is ott tartanánk! :roll: Na de annak is elfog jönni az ideje.....

Nyaralók: nagyon szép időt!!!!!!! Jó pihenést kivánok a pihizéshez!!!!

bari: Pocak: csudiszép! És nemsokára kiderül, hogy milyen neműek, ez nagyon izgi :lol:

Mindenkit Ölelek!
katapetra

Sziasztok :)

Aranyosak vagytok, hogy ennyit gondoltok rám, nagyon jól esik :)
Sajna net még mindig nem az igazi, így most a férjem telójáról írok, remélem sikerül....
Mennek tovább a szurik, van egy két nagyobb, de remélem nem nő nagyon intezíven és a többi is beérik, ez a cél most.
Hát ennyi történt, hétfőn kell menni újra. Leszívást még nem tudom.

Kezdőknek nagyon örülök, legalább együtt izgulhatunk :)
Barika pocak nagyon szép :)
Nyaralóknak jó pihenést :)

Hétfőn majd írok hogy mi volt, kellemes hétvégét mindenkinek

Pusziiiii
ancsi80

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?