A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vindo, hát Ti sem vagytok valami energiaszegény emberkék, Rugó aktivitási szintje is lehet, h ezért magas, nem? :D
irina

Vindo!
Örülök, hogy csak krémet kapott Rugó! Biztosan segíteni fog!
Azért kiváncsi vagyok, mert Gergőnek már lassan 1 éve körömvirág krémezem(doktornéni ajánlásával), de ha kimarad néhán napig, rögtön húzódik vissza...
Rugó jól bírja az ébrenlétet! :)
Tegnap mi is fagyiztunk. Mindig találkozunk valami ismerőssel.

Kaqk!
Játszótér pad nélkül tényleg durva.

Heni, Panndi!
Szépek a gyerkőcök! :)

Irina!
És Ádi hogy fogadta az ovikezdést? Örült, vagy elfogadta.
Vattacukor nálunk nem jött be.

Móni!
Igen, jó nézni, amikor összebújnak! :)

Viranka!
De jó lehetett Visegrádon! A patakozás meg főleg! :)

Mostanában meg gyermekeim nem vágynak le, mert felfedezték az Apjuk nemrég előkotort gyerekkori legoit és építenek állandóan...

Kérdés: Ki mit tervez szülinapi ajándéknak?

Kép
gica1

Újabb nap eltelt, de most épp éhezik Beni, rohanok, csak jelzem, élünk még mindig. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

napsugarast :)

Vindo,én nem csináltam :) a nagy gépet nem akartam vinni, a kicsit meg nem találtam :shock: R-t hiába hívtam nem vette fel :( de 2 óra múlva visszahívott :lol: Akikkel voltunk csinált képeket,majd ha meglesznek akkor teszek fel :)
Kuki :) kíváncsi leszek hat-e a krém :) büntetés :evil:

Dóri,már csak pár nap :) :)

Kaqk,tényleg nincs pad :shock: ez nagyon gáz

Irina,jó munkát :)

SZép napot :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Kuki: nálunk Péteré okésnak tűnik, Áronnak egy részen levan tapadva :? még, körömvirágkrém , hm.....

Pad :?

Jaj most már mi is naponta fagyizunk :roll: kivánják....

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Kilenc után ébredtünk fel, fittik vagyunk :P

Viranka, hát, majd megszerzitek a képeket :wink:

Gica, az is eredmény, ha csak pár naponta kell kezelgetni.
Meglátjuk, hat-e.

Irina, hát azt hiszem, Rubint Réka dobna egy hátast, ha látná, hogy miket eszek össze-vissza :lol: :lol: :lol:

Szülinap - két darab teknősbéka érkezik Rugó szobájába, ezt kérte. Mi meg nem tiltakoztunk.

Most mennem kell, mert együtt akar velem játszani :arrow:

Kép
vindolanda

van pad, csak kevés...

torokgyulladás, taknyosság, hang=0

emmának is jön már a zöld cucc az orrából.

vasaltam baby ruhákat. anyu játszik emmával. :-)

a bogyo, krém, fásli segít..reggelre teljesen visszahúzódik. remélem szülés után is így visszamegy.:-)

ajándék: barney figura, ugró kötél, gitár....ilyeneket szeretne...

KépKép
kaqk
Debrecen

Ezek micsoda helyek:
http://toochee.postr.hu/a-szakadek-szelen
:shock:

Ki az a Barney?

Gyógyuljatok meg, Kaqk!!!
Ilyen szép időben hogy szedtétek már össze ezt?

Kép
vindolanda

hát ez az , mi sem tudjuk.

Barney egy nagy lila dínó
pl: http://www.youtube.com/watch?v=R1QAiQsZGhE

KépKép
kaqk
Debrecen

Őt nem ismerem.

Reméljük, hamar vége az egésznek :!:

Mi közben a száraz ruhát pakoljuk, Rugó a pótkocsijával fuvarozza át ezeket. A műanyag verdájára egy cipőfűzővel kötöttünk egy utánfutót. Fél órája ez a program, de most megérkezett az utolsó szállítmány. Behajtogatom vasalás nélkül a helyükre :oops: :arrow:

Kell még valami nagyobb cuccot vennetek Dalmának? Vagy minden meg van már?

Kép
vindolanda

Hát nem igazán kell nagy dolog, bár egy újabb légzésfigyelőt szeretnék, mert már emmának is használtan vettük..és eléggé elhasználtuk, cumi, ilyenek, meg pihiszéket szeretnék..... majd......meg szekrényt mindkettőjüknek....

KépKép
kaqk
Debrecen

A pihenőszékbe mikortól lehet beletenni őket? Már el is felejtettem ezeket...

Nekünk ilyenünk nem volt, a autós hordozójában vittem magammal mindenhová a lakásban olyan öt-hat hetes korától. Jött velem zuhanyozni, reggelizni stb. 8)
A régi szép idők.

Figyelőnk viszont nem volt.

Kép
vindolanda

Mindezt hibák és szóismétlések nélkül.

Kép
vindolanda

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) pihi szék nekünk sem volt. csak gondoltam ha emmával jatszok dalma abból figyelhet pihenhet.

KépKép
kaqk
Debrecen

Biztos tetszik majd neki 8)

Mi az etetőszékkel is megjártuk, sokáig nem tetszett neki, enni az autósülésben evett olyan 11 hónapos koráig :lol:

Most használja már rendesen, mert olyan kisszékes-asztalos verzió volt, azon szokott enni - ha éppen nem a földön kiterülve mesenézés közben teszi.

Ja, a teknősöket is azon tartottuk a múltkor.

A játszószőnyegéről meg állandóan elgurult, egyszerűen nem maradt a helyén. Néha elvolt benne öt percet, olyan tízszer maximum.
A járókában meg kb. kétszer volt öt percnél többet.
Kukac-természete volt :roll: Mászkált a lakásban haszon csúszkálva össze-vissza.

Kép
vindolanda

Vindo!
Én is az autósülésben etettem őket kb 1 éves korukig. Meg is látszott rajta. :) Sőt abban altattam őket, már úgy értem abban ringattam el őket.. :) Tényleg, de rég volt már....
Teknős, a tesómnak volt régen. Akkor Rugó is állatbarát, mint Ti! :)

Kaqk!
Azért a pihiszék biztosan kényelmesebb lesz!
Jobbulást nektek! Felénk is van valam nyári vírus, sokan betegek...
Barneyt mi sem ismertük.

Heni!
Szerintem érdemes kipróbálni - ha nem használ, de nem is árt...

Kép
gica1

Ja, Rugó is mindig leette :lol:
De ő nem aludt benne, a kis sutyerák babát majdnem két éves koráig kellett ringatni délutánonként, aztán meg minden hiába volt,onnantól nem volt hajlandó aludni nappal.

Már van nevük a teknősöknek is. R. szerint Paccs és Poccs lesz a nevük. Ő találta ki :idea:

Akváriumot kellene takarítani, R. leült végre megnézni egy mesét :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Király dolgom van, itt van nálunk az egyik szomszédunk unokája, tök jól eljátszanak Bercóval. :lol:
Én csak rájuk pillantok olykor. :lol: (Lassan selejteznem kell a játékok között, mert nem férünk.)
Már megint jó sűrű itthon a helyzet, mondjuk semmi különös, csak a szokásos házimunka, stb. A Kedves már hétfőn megkezdte a munkát.

Gyönyörű képeket láttam. :lol: Tényleg, mintha válogattuk volna a gyerekeket. :wink: :lol:

Kaqk, éppen most adtam oda a pihiszéket, ha tudom, hogy Nektek is kellett volna... Bocsánat. Nagy divat most ez a kórság, több szomszédunkat is kiütött már. :roll: Jobbulást! Visszér: remélem rendeződik majd. Nekem sajnos megmaradt. :? De ez ugye nem azt jelenti, hogy Neked nem lesz majd jobb.

Vindo, Paccs és Poccs. :lol: :lol:
dmaggie

Dávidnak ma volt a forgalmi vizsgája, de nem sikerült. :cry:
dmaggie

Halihó!

Kaqk, csajok, gyógyuljatok meg mielőbb!!! Visszerednek is a legjobbakat!

Maggie, oda se neki a forgalminak (tudom, pénz is), legközelebb sikerül!

Vindo, hát nagyon kíváncsi vagyok a tekikre. :-)

Hm, jó is nosztalgiázni, mi kellett a babáknak régen. Őszintén szólva kevés dolgot bántam meg, nekünk a légzésfigyelő walky-talky-ként még mindig használatban van (ha pl. a mi szobánkban filmet nézünk, Ádi a másikban alszik, hogy biztosan meghalljuk, ha ébredne), a pihenőszék nagy sikert aratott ismerősi körben, most is vándorúton van. Igazából csak olyasmik nem jöttek be, amiknek a minőségük nem érte el a kívánt szintet, most ilyen a WC-fellépő, egy dráma használni, mert ugyanott vagyunk, mint a szűkítővel, de többet már nem áldozok rá.

Ma kicsit lefáradtunk, Apukámmal szereltünk polcokat a spájzba, 5-6 órát dolgoztunk rajta, de most már glédában állnak ott a dolgok. Mert eddig -- ilyen is van, szörnyűlködjünk! én is azt tettem eddig -- úgy működött a spájz, mint a vígjátékokban az az ajtó, amit nem kellett volna kinyitni, de megtették, és minden ráborult a gyanútlan ajtónyitóra. Csak mi nem voltunk gyanútlanok. :lol: 20 polc fullra tele. :shock:
irina

Ja, babakorhoz még: talán emlékszik közületek valaki :lol: Ádi ugye kizárólag "ülcsiben" (így hívtuk a pihenőszéket) aludt el igensokáig (olyan sokáig, hogy már nem is emlékszem, hogy lett belőle ágy, de sokára lett, vagy 1,5 éves korára, vissza kéne itt olvasnom, ez a legjobb documentary ;-)). Abba viszont nem lehetett légzésfigyelőt tenni, így én mindig mellette ültem.
Na egy következő babánál már simán kendő vagy meitai jönne, az nem köt röghöz. 8)
irina

Na, Rugó este tíz előtt aludt el, mi egy óra után feküdtünk le, hajnal ötkor pedig bepisilt, és nem tudott visszaaludni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Fél héttől lepasszoltam Gábornak, aki egy óráig vele volt, addig aludtam még egy keveset. Hulla vagyok...

Irina, emlékszem a pihiszékes dologra :wink:

A mi spájzunk is ilyen... Az valahogy kimarad a rendrakásból mindig :roll: Ráomlik a gyanútlan idegenekre.

Koffeinbevitelre van szükségem :arrow: :arrow: :arrow:

Jövök mindjárt. Hátha előkerül valaki addig.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Ki jönne hozzánk 20-án? :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Mi nem tudunk menni, teraszt készít G., ha minden jól megy.

Maggie, min csúszott el Dávid?
A kisebbik bátyám negyedjére majdnem elütött egy nénit :roll: Nem sikerült neki :roll:

Kép
vindolanda

De köszönjük a meghívást.

A saját forgalmim alkalmával a Nyíl utcán bénáztam, át kellett rajta menni keresztben, nem volt elsőbbségem, totojáztam egy sort. De szerencsére ez még belefért.

Kép
vindolanda

Jó reggel, csajok!

Mesi, aranyos vagy, nálunk -- ahogy számítottam is rá -- most torlódtak fel a családi ünnepek (2 névnap, 1 születésnap), így sajnos nem tudunk menni.

Vindo, sajnálom a korai kelést, hátha estefelé korábban le tudjátok Rugót rakni!

Forgalmi: hát nincsenek jó élményeim, amennyire szerettem vezetni tanulni, a vizsgák (a rutin is) annyira szörnyű élmény volt. Az első kettőn azt sem tudom, miért húztak meg, volt valami ködös magyarázat bizonytalankodásról.

Pontosítanom kell, a pihenőszék persze csak napközben volt használatban, estére azért valahogy beraktuk Ádit az ágyba. Mentek a 2-3 órás éneklések-ringatások, álomba szoptatások, azt hittem, sose lesz vége. Stabilan 10-kor aludt el csecsemőként is :-)

Ma is rohangálás lesz meg munka, még valahol ajándékokat is vadásznom kell.

Mostanában valahogy nem sikerül jó filmet kifognunk, kimondottan nem tetszett a Love and other drugs (a két főszereplőt nagyon kedvelem, ennek és a téma ellenére is erőltetett volt), a Red riding hood nézhető, de semmi különös, szépek a képei. A Pillangóhatást látta valaki, valami elképesztően nyomasztó, főleg az első kétharmada, de tetszik az alapötlet.

No megyek a dolgomra.
irina

Halihó!

Dávid: állítólag padkára futott megállásnál. Fogalmam sincs, hogy ez mekkora hiba, de egyrészt azt feltételezem, hogy ez nem az első volt vagy pedig az történt, mint ami szokott. Nevezetesen, nagy mellénnyel megy neki a dolgozatoknak is, amikre hosszas nem tanulás után 20 perc alatt felkészül; zsír lesz. Majd az eredmény nem annyira zsír.

Irina, én is láttam ezt a filmet, de felejthető szerintem is.

Rugó: Honnan veszik az energiát? Bercó is már megint 10 után aludt el, valamikor hajnalban átjött, azóta én nem nagyon aludtam, állandóan ficereg, rúg-vág. Reggel hétkor feltápászkodtam, de jól is tettem, mert pár perc múlva szólt a kaputelefon, meghozták a csirkemellet.

Gyanútlan ajtónyitók :lol: :lol: Nálunk is van néhány ilyen ajtó. :oops:

Emese, én már írtam, hogy nem tudunk menni. :oops: :cry: Szívem szerint pedig...
dmaggie

Irina, jó rohangászást! :)
dmaggie

Ezeket a filmeket még nem láttam. Igaz, mostanában, ha van energiánk, House-t nézünk.
A Pillangóeffektusról a kisebbik bátyám mondta, hogy jó.
Jó rohangálást.

Történések:
1. festik a csanát a jövő héten, így nem tudjuk vinni Rugót kedden (aznap nekem munkanap), most bébiszittert keresünk éppen. Írtam Julcsinak, ő szokott még rá vigyázni.

2. G. mindenféle egzotikus gyümölcsök magjait beletette egy fikusz földjébe. most nyáron kijött egy mandarin és egy datolya palánta is 8)

Rugó kiszökött az udvarra, elkapom :arrow:

Kép
vindolanda

Hahó :roll: Valaki?

Rugó még húzza, bár most kilenc darab fasírtgolyó után kicsit elcsendesedett a youtube előtt 8)

Megmozgatom.

Várunk mára két m3 sódert a terasz térköve alá
:P

Kép
vindolanda

Sziasztok. Most nem tudok visszaolvasni :? , csak azért írok, mert leszavaztuk a holnapi Debrecenbe menetelt. Ha jó idő lesz, a kiskunmajsai strandot választjuk :). Jó talizást és pihit mindenkinek :).
dettyk

Kiskunmajsa :) :) jó az a strand :)

én meg ezt alkottam most :)
Kép

KépKép
viranka

Hahó! :)

Hazajöttek!! :D

Holnap így az emeletenis fogok tudni takarítani-rendetrakni, mert lesz, aki lent csinálja a dolgokat.. :) Egyszerre ugyanis nem tudok 2 helyen lenni... Még... De várom már, hogy letölthessem azt az applikációt, amivel erre is képes leszek majd. :D

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Dettyk, jó strandolást!

Hát, nem tudom, lesz-e valami, nem beszéltünk meg semmi konkrétumot.

Dóri, jó takarítást :wink:

Rugó tegnap hajnal öttől - és ez nem vicc - este kilencig húzta. Nyolckor még földet pakolt meg sódert az apjával az udvaron, és olyan koszosan jött be, mint az ördög.
Most 12 órát aludt egyhuzamban.
Reggel a biliig már nem jutott el, mire letolta a gatyáját, már késő volt.

Sajnos a játszótér gondolatával ébredt. Talán most eltérült egy kicsit, Spongya Bob van a tévében.

Este próbáltam angolra készülni, aztán House-t néztünk.
G. elaludt, és alvás közben törte a szotyit, komolyan, ilyet még nem láttam, olyan ügyesen pakolta a szájába csukott szemmel :shock: :lol:

Na, röviden ennyi, reggelizek egyet :arrow:

Kép
vindolanda

Hali!

Mindenki a kenyeret ünnepli?

Mi Mesiéknél voltunk 8) , nagyon jó volt.
Köszi még egyszer :lol:
mindkét gyerek kidőlt a kocsiban hazafelé, még most is alszanak.
Nemsokára megyünk tűzijátékot nézni :D

Vera neked meg a táskát, nagyon-nagyon tetszik :D

Vindo azért ez komoly :D alvás közben szotyizni :lol:
cicus is bírt már ki ilyen extra hosszú napot :? én hamarabb elaludtam mint Ő :roll:

Dettyk melóról mi újság?
Mennek még a drukkok hozzá+++++++

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni,azt hittem lesznek kompromittáló képek :) :)

Mi is köszönjük a vendéglátást Mesi :)

KépKép
viranka

Móni, köszi, egyenlőre semmi :? . Keddtől regisztrált álláskereső vagyok, eddig töltöttem a felmondási időmet. Egy csomó pályázatom be van adva, várok.

Tali biztosan nagyon jó volt. Debrecenben milyen volt a buli?

Viranka, ez (is) nagyon tuti tatyó, nekem ez tetszik a legjobban :).

Kiskunmajsa nagyon szuper volt, aki nem volt, annak csak ajánlani tudom. Képeket már csak holnap hozok, ájulunk be :).
dettyk

Vera drága lesznek csak most még fáradt vagyok feltenni, de holnap......... 8) :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Dettyk, majd fotózom és felteszem amit nekem varrt 8)
nagyon szép ám az is, igazi alkalmi darab :D
munkához+++++++++

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Bercó még kivételesen alszik, nem akarok nagy zajt csapni, így van némi időm.

Itt tegnap nagy "nyugiban" telt az idő, csak a szokásos dolgok történtek. Bercó rákattant a számítógépes játékokra, egészen jól próbálkozik. Ma ebédre jönnek anyukámék, grillezni fogunk az udvaron. :lol:

Várjuk a képeket!

Viranka, már megint mit csináltál? ... Gyönyörű, nekem is nagyon tetszik. Boltolunk?
dmaggie

Dettyk, szorítok én is. Mikor tudod meg a felvételi eredményét?
dmaggie

Maggie,boltoljunk :)

Mónié ez :)
Kép Kép
s különben miért is voltál fáradt :) :) ????????

Detty,de jók a kiskinmajsai képek :) meglestem fb-on :) az a strand még mindig nagyon coooooooool :)

:arrow:

KépKép
viranka

Móni, várom :).

Maggie, köszi :). Kedden megyek alkalmassági vizsgára, ha jól emlékszem, 27.-én lesznek eredmények.

Néhány kép:
Kép Kép Kép Kép

Bence kedvence a csúszdás medence volt, első alkalommal csúszott nagy csúszdán. Panka a gyerekmedencét szerette nagyon, mert kapott úszószemüveget, és egyfolytában a merülést gyakorolta (én pedig néha infarktus közeli állapotban voltam :) ). Egyébként második helyen mindkettőnél a tó állt, ami egyenletesen mélyült, és lehetett saralni a partján :). Tényleg nagyon jó volt, most voltunk először, de biztosan nem utoljára.
dettyk

Dettyk, Vera már felrakta :lol:
FB-on már megcsodáltam ezeket a fotókat, szuper lehetett :lol:

Képeket amoda rakom 8) :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

már ott is vannak :lol:

:arrow: megyek szendvicset gyártani és irány a strand

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vera, Móni, ez tényleg nagyon tuttttti :D .

A képek amott szuperek, nagyon jó napotok volt :D .

Móni, jó strandolást :)!
dettyk

Itt vagyok :D

A mai nap indulása - 3/4 tízkor megriadtam. Még mindenki alszik a nagy ágyban. A baj csak az volt, hogy tízkor kezdődött az angolom :roll:
Persze kocsival mentem, és így Rugó is jött velem, nem tudtam meglógni.
Felemelő élmény volt, hogy angolozás közben Rugót tartom fél óráig a szobabiciklin. Aztán youtube-ozott szerencsére.
Most kinn dolgoznak Gáborral, és mirelit kajákat sütök éppen.

Képek tényleg jók :D :D :D

Most ennyi, majd jövök délután :arrow:

Kép
vindolanda

Zsozsinak boldog szülinapot kívánunk :)

KépKép
viranka

Boldog születésnapot kívánunk Zsófinak!!!

Alakul a terasz. Elugrottunk autóval a szomszéd faluba Rugóval, elfogyott G. kólája.

Hülye meleg van :roll:

Maggie, milyen játékon nyomul Bercó?

Kép
vindolanda

Dettyk, ez tényleg nagyon jónak néz ki. :lol: Nem is csoda, hogy élvezték a gyerekek. Szerintem jobban jártatok. Mi 19-én este felsétáltunk a főtérre, de gyorsan elmenekültünk. Nagyon meleg volt + rengeteg ember és szúnyog. Lépni nem nagyon lehetett. Szerintem 20-án sem változott a helyzet, bár tegnap talán kevésbé volt nagy a hőség.
Az esti tűzijátékot a Gergő szobájából néztük.

Mónikám, remélem jól telt a napotok!

Vindo, ez nem semmi. Bercó itt kalózkodik: http://www.cartoonnetwork.com/games/ind ... link_games

Azért kell neki olykor segíteni, de leginkább jól elboldogul. :lol:
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?