A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Köszi mindenkinek!

Nyuszi, igen, ma töltöttem a 17. hetet, holnap már elkezdem a 18-at :lol: megy az idő...Neked Dóri mikor mozdult meg?
Örülök,h beállt a tejci ;) Nagyon szép időt kívánok Nektek és várjuk az élménybeszámolót!

Szélkisasszony, örülök,h piri pontosan jött :lol: HAJRÁ TÜSZŐCSKÉK!

Ancsi, jól értem ugye,h annyira nem ugrott ki az a 2 tüsző? Drukk és megy a tüszőnövesztő drukk!!!

Emerenc, Ti is indultok most vagy szeptemberben? Gyere,mert rég jártál erre... :roll:

Poszi, Parane hogy vagytok? Pocaklakók?

Zsuzsi, jó nyaralást kívánok és a hajtókára nekem azt mondták,h olyan mint a rétes, csak kelt tésztás. Tegnap este már lehetett kapni, káposztás és túrós ízben. Ma lehet megkóstolom.

Krisztokám, mizu? Láttam kerestél, sajna a zuram kinyomta a gépet mert nálam kajakóma volt :oops:

Kretty, bepakoltál?

Katapetra, igen, már csak 2 hét és megtudjuk a lakók nemét :lol:

Melcsike, Nene hogy bírják a gyerekek a meleget? Ti mikor éreztétek a babók mocorgását?

Csutival ma esemeseztünk és azt írta,h hazamehet holnap és vasárnap vissza. Kapott egy kis szabadidőt :lol:

Nálam a helyzet változatlan...nem bírom ezt a meleget...grrrr

Szép hétvégét mindenkinek!

Puszi,
Bari

bari6

Csak egy gyors bekukk, szabadságra mentem! 8) Ölelés és Drukk mindenkinek!!!!!
Vendég

Bari, hát én sem éreztem túl hamar, sőt amikor már éreztem, akkor is a gyomromra fogtam:-) Szerintem kb. 18-19-20. héten éreztem biztosan, hogy mozgolódnak.

Mi kb. a napot benn töltjük, nyüglődés és sok mosoly, duma, alvás. Este megyünk sétálni vagy ki a teraszra az utazóágyba.
Estére nagyon befáradnak, így korán, fél8 körül már megyünk fürdeni és utána alvás. De korán kelés, Matyi ma 5kor jött, Sári 6kor.

KépKép
momelcsi

Bari, én korán éreztem Dodót, mondjuk figyeltem is minden nap. A dokim meg is kérdezte, hányadik terhesség ez, hogy már érzem :lol: Amúgy 16+5 napos korunkban éreztem a kis bugyborékot, reggeli után. De akkor még annyira kicsi baba volt Dodó, hogy napi 1x, ha bejelentkezett, aztán ahogy nőtt, egyre inkább nem tudtam lelőni, mozgott akkor is, amikor én nyugiban akartam lenni :lol: De minden mozzanatát szerettem!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Ja, és első terhességnél a kismamák nagy része a 20. hét körül érzi a kisbabát!

nyuszika85

Csajok! Itt most kezdett szakadni az eső, drukkoljatok, hogy a holnapi utolsó napunk napsütéses legyen. :) Ilyen intenzív esőt otthon nem nagyon látni. :shock:

Ancsi.: Nagyon sokat gondolok rád. Írj amilyen gyakran csak tudsz. DRUKKOLUNK!!!!!

Szélkiasszony: Már számolom a napokat az indulásotokig. Nagyon várom már!!!!!

Barikám: Nagyon vigyázz magadra,ha nem muszáj ne menj sehova.

Csuti: Gyönyörű a pocakod, amint tudsz jelentkezz.

Kiasalag? Veled mi újság?

Leeda? Mikor jöttök haza?

Emerenc? Hiányzol! Minden rendben?

Katapetra: Konyhafotó?

Bocs csajok, de csak felületesen tudtam visszaolvasni, de otthon majd mindent bepótolok, most azonban lelki és agyi kikapcsolás funkcióra kapcsoltam, hogy erőt gyüjthessek.
Azt meséltem, hogy mi 3-an voltunk punkción és transzferen és az egyik lánynak sikerült a baba? Ő a második babáért indult és elsőre sikerült neki. Bíztatásként a második babáért indulóknak.
:lol:

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

A laptetőmet felajánlom a Ancsinak, Szélkisasszonynak és az éppen spontánkodóknak! :lol:

Melcsike, megnyugtattál :lol: Türelmesen várom a jelzésüket. Amúgy már 2x álmodtam azt,h mozognak...épp beszéltük a férjemmel,h lehet,h érzem hajnalban, csak azt hiszem reggel ébredéskor,h álmodtam... :roll:
Jó hűsölést a bébiknek!!! Mi is csak esténként megyünk ki...jaj és milyen kuka meleget mondanak jövő hétre.... :evil:

Nyuszik, húúú Te tényleg hamar megérezted Dodót :lol: Jövő héten nagyon vigyázzatok a nagy melegben!

Zafír, remélem ma szép időtök lesz :wink:

Szép napot mindenkinek!
Bari

bari6

Sziasztok!

Zafirkám: konyhafotót, még nemtudok felrakni, mert csak augusztus végére lesz készen :? , addig még kupi kupi hátán.....

DE :lol: Szeptember 2-án már nem leszek egyedül...... :lol:
és utána nekünk is jön a Nyaralás!!!!!!
Addig belehúzok :lol: Utána pedig 2 hétig spontánkodás :lol: :oops:

Mi ma, kint voltunk anyával, és a kisöcsémmel a Kossuth téren, Duna parton, le is sültünk....a repülők mindig lenyűgőznek!

Kvzsuzsi: láttam kenyérlángososokat, és rögtön Ti jutottatok eszembe :lol: :lol:

Bari: biztos nagyon izgi lesz,és jó érzés, amikor majd mocorognak a pocidban :D

Ancsi: tüszőnövesztő drukk!!!!!!!!

Jövőhét durva lesz....a meleg miatt :? reméljük gyorsan, és kicsi nyűgökkel meg is ússzátok Kismamik...
Szép estét!
katapetra

Sziasztok!

Képzeljétek, hazajöhettem, igaz csak egy éjszakára, de én ennek is nagyon örülök :lol: ma délután megyek vissza, végülis már pénteken hazaengedtek volna hétfő reggelig, de kapok vérképző infúziót, mert nagyon vérszegény vagyok, így muszáj vagyok ma menni, és tegnap jönni, mert tegnap reggel még megkaptam az infúziót. De a holnapi az utolsó :wink: vagyis remélem.
Kriszto, láttam a képet, amit felraktál, aranyos vagy, és tényleg nagyon örültem, hogy bejöttél meglátogatni, és tigrisnek is örültem. Köszönöm, hogy írtál rólam egy pár gondolatot, és megosztottad a többiekkel, hogy mi van velünk.
Sajnos még csak most kaptam laptopot, így még eddig nem volt értelme mobilnetet venni, de remélem, hogy jövőhéten már meg tudom oldani, és tudok nektek írni, hogy mi van velünk.
Amúgy jól vagyunk, már beléptünk a 31. hétbe, minden másnap a kórházban megyek CTG vizsgálatra, egy nap 3-szor nézik a szívhangot, és egy héten kétszer van UH. Tehát jó kezekben vagyunk. Az idő telik, nem vészes, néha unatkozunk a szobatársakkal (de az csak azért van, mert hála mindannyian jól vagyunk, és mennénk csavarogni :lol: ).
Közben pénteken az egyik lányt megcsászározták, már belelépett a 37. hétbe, és mivel 3-as ikreket várt, így nem mertek tovább várni, így is rekordot döntöttek vele. A lényeg, hogy láttam a babákat, 3 lány, 2100 gr, 2310 gr, 2530 gr-mal születtek, így nem koraszülöttek. Nagyon szép, fejlett babák, nem is tudom épp ésszel felfogni, hogy hogy tudtak elférni az anyuka pocijában ekkora súllyal :shock: tényleg nagy volt a hasa, de akkor is :roll:
Na, azért remélem még én is húzom 3-4 hetet, remélem kibírjuk addig.

Lányok! Nem igazán tudom, kivel mi van, de ha jövőhéten meg tudom oldani, és lesz netem, akkor visszaolvasok, és megtudom, kivel mi van.
Mindenkit nagyon puszilok, aki most indul, annak sok sikert, aki még várólistán van, annak kitartás, a többieknek pedig sok-sok erőt kívánok!

Csuti
Kép
csuti83

Sziasztok!

Már nagyon régen voltam, de mivel látom, hogy vannak, akik érdeklődtek felőlem/felőlünk, így gyorsan írok pár sort, holnap pedig részletesebben, mert sajnos nem vagyok naprakész, hogy éppen kivel mi történik, ha nem haragszotok!

Én és a pici pocakpocaklakóm jól vagyunk, már a 27. hétben járunk, egyre nagyobb a pocim (FB-re lehet, hogy hamarosan rakok fel képet róla), és a doki szerint szép nagy baba. November 24-re vagyok hivatalosan kiírva, de egyelőre úgy néz ki a méretei alapján, hogy hamarabb fog jönni. (Nyilván mivel most fog még inkább gyarapodásnak indulni, ez még változhat).
A baba nagyon élénk, aktív, sokat bukfencezik, forgolódik, nagyon aranyos :D Én már a 16. héttől éreztem a bugyborékolást!!!! Nagyon korán, Dévai közölte is velem, amikor mondtam neki, hogy az még biztos nem az, biztos tévedek :shock: elég lehangoló volt, de én tudtam, hogy nincs igaza :lol:

Nemsokára megyünk 4D-re is, azt is nagyon várom már....ja és voltam cukorterhelésen...nekem ízlett a lötyi :oops: perverz vagyok :shock: de kedves leendő kismamák, és Barika, aki még előtte áll, nem kell tartani tőle, nem szörnyű, csak citromlé kell bele!

Holnap jelentkezek, és írok mindenkinek, visszaolvasok!

Ja és Csutinak nagyon szép a pocija, elárulom, hogy én is meglátogattam, nagyon szép kismami :D

Puszi mindenkinek!
Vendég

Már megint hol van mindenki????

Csutim! Pusszantás és óriási, hatalmas gratula a három gyönyörűséges kishölgyhöz a szobatársadnak!!!

Poszi! Örülök, hogy jöttél! És hogy jól vagytok, hogy telik az idő....

Nyaralóknak szupi idejük van! Irigykedem is!

Tegnap csúszdáztam! Óriási, hatalmas élmény volt! Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat.

De sajnos megint depi van, sosem lesz ennek az egésznek vége, miért kell, hogy állandóan azon járjon az agyam, hogy mikor vagy soha sem lesz kisbabánk.... egyszerűen ma nagyon rossz, szépen sorjában elveszítem a számomra fontos embereket, mert mindenkinek babája lesz, éli szépen az életét, én pedig csak azt veszem észre, hogy jönnek-mennek a "barátok", mi pedig továbbra is kettecskén (ami persze nem rossz...DE....).

Ne haragudjatok, hogy kifakadtam, csak valahogy végeláthatatlan ez az egész... és arról még nem is beszélek, hogy a 40.napon vagyok és pirinek esze ágában sincs jönni...azonkívül, hogy kínoz reggelente már vagy két hete, azonkívül semmi.... így reméljen, bízzon az ember......:? :? miben???? :shock:

Reggeli uhusok gyertek majd mesélni!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

sziasztok

Csuti,Barika
Nagy csinos pocakos kismamák vagytok!!!Én meg milyen írigy. :oops:
Barika
Szükségem van rátok!De nektek így most én nem lennék jó társaság. :( Nem szeretném elrontani a találkozást. :oops:
Kretty
Jó pihenést,és érezzétek jól magatokat!(egymást) :lol: :D :wink:
Szélkisasszony
Próbálok én pozítiv lenni,de ennyi idő után már sajnos nem megy nekem. :( :oops:
Zsuzsi
Neked is úgyan azt kívánom mint Krettynek. :D :wink:
Ancsi
Szórítok a sok tűszőhöz!!!!
Zafir?Emerenc?Ági?

Nekem mára 4 db tűszöm lett.Fogalmam sincs inszemnél,hogyan müködik,mert már nagyon régen volt nálam...
Holnaptól meriónalt kell szurni, talán több tűszö miatt,vagy apánk növeszteni akarja nem tudom. Minden féle méretben van,csak nem egyformák. :roll:
Még egyenlőre a 8. napon vagyok,érezni nem érzek semmit,nem tudom így mikor lesz okoska apuci szerelmeskedés... :roll: :shock: :oops:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kriszt
Kimaradtál....bocsi. :oops:
Nem szomorkodjál légyszíves!!!Lesz nektek kisbabátok,csak szedd össze magad egy kicsit. :wink:
Pont én mondom neked.... :oops:
Nem kellene a piri miatt apánkhoz elmenned?!Hátha kapsz egy szurit,vagy valamit.
Ölellek! :wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kriszto: Gondolom csináltál már tesztet.
Nekem is folyamatosan ezen jár az eszem, amióta tegnap hazaérkeztünk. Én attól lettem most hisztis, hogy újra vizsgálatokra kell menni. Vérvétel és társai. Valahogy most nekem is elfogyott az erőm. Még ez az 1 hét sem tudott teljesen feltölteni, de egy kis felejtésre jó volt.

Azt hiszem nem voltam nagy vígasz neked. :cry:

Zafír
zafir100

Sziasztok!

Megvolt a mai uhu, hát nem mondom hogy nyugodt és boldog vagyok, alá kellett írni egy papírt ,hogy csak 3 megfelelő méretű tüsző van és így is folytatjuk a kezelést........Elkeserítő, de folytatjuk, szerdán leszívás :?

Most egy picit szomorú vagyok, de majdcsak lesz valahogy :cry: :oops:

Puszi
ancsi80

Kagyló!
Hajrá, hajrá! Fognak még nőni hozzá, hidd el! Egyébként pedig 4 db inszemhez, tökkkkkéééééééééletes!!!!

Zafír! Tudom mit érzel, nekem sincs kedvem menni vizsgálatokra, vérvételre, az intézetbe, sehova...

Lehet, hogy el kellene mennem D-hez, hogy adjon bogyót, hogy megjöjjön, de nincs kedvem... és ezt nem a flegma énem mondja, nehogy félreértsétek, hanem egyszerűen,ha arra gondolok, hogy megint odamenni, akkor sírnom kell.... Remélem egyszer elmúlik.

Igazából a talpmasszázstól vártam csodát, de egyelőre nem történt meg. Viszont arról is azt gondolom, hogy idő kell neki, lehet, hogy lassan rendbe jön minden nyűgöm (a reflexológus csajszi azt mondja, hogy már teljesen jók a pontjaim, nincs már gömböc, nem recseg...) szóval van esély, hogy normális legyek!! Szóval lehet,hogy csak idő kell és én vagyok türelmetlen.
Amúgy nem csináltam tesztet. minek? azért csak lenne vmi jele, vagy érezném, ha van valami történés odabent, de csak azt érzem, hogy reggelente görcsölget aztán semmi...

Ancsi! Nyugiiiiiiiiiii, ismerek olyan leányzót, aki szintén aláírta a papírt és 5-ös volt a tenyérkében! Szóval én iszonyatosan szorítok neked!!!! Nagyon-nagyon! Akkor szerdán punkcióóóóó? Altatásban kéred? Éppen most olvastam,(tényleg, 10 perce), hogy ha kevesebb tüsző van akkor jobb altatás nélkül kérni, mert talán jobbak az esélyek a petikéknek. De ezt csak olvastam, nem okoskodok! Én valószínűleg nem bírnám ki. :?

kriszto

kriszto82

Sziasztok,

Barika, hatalmas a pocak!!!! hogy bírja a hátad derekad? vásárlással h álltok? mindjárt kiderül a nemek aránya, nagyon izgi!!!!

Ancsi, én is ismerek több lányt is aki aláírta a papírt aztán mégis jóval több lett....de a három se kevés, csak D mindent túl biztosít....Drukkolok+++++++++++++

Kagyló, az inszemnél nem is szerencsés ha 4nél több van mert akkor meg azért kell leállni nehogy 4-5ös ikerek legyenek mert hát azt nem tudnád kihordani....szóval nyugi okoska apuci hamarosan szerelembe esik!!!!!Mennek a drukkok+++++++++++++

Csuti, gyönyörű a pocak, gratula a szobatársadnak! Ilyenkor is ott marad veletek amikor megszült vagy átrakják másik szobába? Te kinél szülsz melyik kórházban?

Zafír, tessék csinálni a vizsgálatok h tudjunk együtt kezdeni!!!!

Kriszto, mintha magamat látnám tiszta hullámvasút vagyok én is, pedig nekem itt van Domi....LESZ BABÁD csak kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andika, nagyon eltűntél!?????

Domi jól van.....mostantól nem viszem közösségbe játszóházba úszni tornázni stb mert ott kap el mindent és már ettől padlón vagyok beleszakad a szívem h minden hónapban van valami brutál betegsége......ja és képzeljétek leesnek a körmei sorban..... :cry:
ma voltunk bőrgyógyászaton mert félelmetes az összes esik le és kiderült h attól van h a júniusi vírus olyan brutál volt a kis szervezetének h besokkolta és a traumára így reagál......hallottatok már ilyet???? annyira kis védtelenek még 3 éves kor alatt..... :cry:

Velem annyi h voltam a pajzsmirigyes dokinál akit Kriszto ajánlott ( KÖSZI!!!!!) és már 8 napja szedem a gyógyszert.....ha jól reagálok rá akkor szept vége október elején tudunk kezdeni, ha nem akkor......na erre nem is akarok gondolni.
puszi mindnekinek!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
rencsi79

Sziasztok!

Csuti, gratula a szobatársnak! Örülök,h minden OK veletek és megy a drukk,h minél tovább bent maradjanak a csajok ;)

Katapetra, csak nem a férjed is repül???

Poszi, de jó,h jöttél :lol: Örülök,h minden OK a lurkóval a pocidban és gyere majd,ha lesz 4D-s képed!!! Hogy áll a babaszoba?

Parane, miért nem jössz sohasenem hozzánk?

Krisztokám, szomorú vagyok h szomorú vagy ;( Hidd el, meglesz a talpmassz eredménye ;)

Kagyló, aranyos vagy,h attól félsz,h lehangolsz minket, de ettől ne tarts ;) Jóban rosszban együtt vagyunk, ugye???

Zafír, képek lesznek majd? Ha most nem is érzed a nyaralás pozitív hatását, biztos pár nap és eljön majd az is ;)

Ancsi, csatlakozom Krisztohoz. Hihetetlen mire képesek a tüszők. Ha jól emlékszem Szélkisasszony járt így ;)

Szélkisasszony, voltál Dévisznél???

Rencsi, nem semmi Domi körme. A lényeg,h tudjátok mitől van és lehet rajta segíteni. Mit mond a gyerekorvos a közösségbe vitelről? Mi lesz így az oviban?
Ami a terhességi tüneteket illeti: nos tegnap nagy butaságot csináltam :oops: ami a derekamnak nem igen tetszett (hajat mostam félig behajolva a kádba...na ebből is ez volt az uccsó) a hátam a lapockáimnál szokott fájni, de még nem vészes,ha érzem, akkor lefekszem ;) Vásárolni még nem voltunk, ill. tegnap elmentünk megnézni a kinézett babakocsit,h mekkora és mégis milyen élőben és 2 cumit vettünk, de semmi többet. Még várni szeretnénk a vásárlással, vagyis legalább a genetikain legyünk túl, utána majd szép lassan elkezdjük.

A meleget továbbra sem bírom, olyan szapora lesz kint a pulzusom,h csak na...ma hívott a védőnő az AFP miatt (magas lett mint vártuk...) . Említettem neki a rosszulléteket és mondta,h menjek belgyógyászhoz...holnap megyek majd a házidokihoz és beszélek majd vele (belgyógyász is).

Pusszantok mindenkit!
Bari

bari6

Sziasztok!

Én is bejelentkezek, de csak röviden, mert sajnos én sem vagyok most jó társaság.

Kriszto: kérlek ne tedd, hogy depi vagy! De igenis lesz mindenkinek gyereke! Megmutatjuk mindenkinek, hogy még ha nehéz is, de égig csináljuk, és minden egyes sikertelen kezelés után felállunk, és újra kezdjük az egészet, mert így kell tennünk! Nekünk itt a fórumon ez a sors adatott sajnos, de majd ha meglesz(nek) a szerelmünk gyümölcse(i), akkor mindennél jobban fogjuk őt (őket) szeretni. Valamiért így kell lennie, és igenis erősek vagyunk, és megmutatjuk mindenkinek, hogy képesek vagyunk rá! Ölellek Drága, és fel a fejjel!

Bari: Nagyon szép a pocakod. Igazán irigylésre méltó. :-) Ezek a rosszullétek nagyon ijesztőek. És hogy kádba hajolva mostál hajat. :shock: Hát, hallod, nem vagy semmi. Ekkora pocakkal képes voltál belehajolni a kádba? Minden elismerésem a tiéd, nekem gyerekek nélkül sem megy fájdalom mentesen. Na de a lényeg, hogy most jól vagy, és hogy ismét közöttünk vagy, már nekem is nagyon hiányoztál.

Poszi: Örülök, hogy Te is bejelentkeztél, és hogy minden rendben van veletek. Ha lehet, akkor é is meg szeretnélek kérni, hogy küldjél majd 4D képet a babókáról.

Kagyló: szerintem a 4 tüsző, az nem kevés, és majd csak nézd hogy mennyi lesz ebből még. De szerintem sem kell ennél több az inszemhez. Hány naposak a ciklusaid egyébként?

Ancsi: Drukkolok szerdán a punkcióhoz, és kívánok, hogy a 3 tüsző 3 petikét rejtsen, és mindegyik essen szerelembe Apával!

Rencsi: Tényleg elképesztő ez a körömleesés. És mit mondott a doki, mit lehet tenni ellene?

Katapetra: Hogy azt a büdös paraszt szomszédot! Tudom könnyen mondom, de nem szabad hagyni, hogy akár csak verbálisan, de bántsanak! Tudod mit, tehet egy szívességet az a "jó" ember! Én már csak azért sem takarítanék össze többször, mint napi 1-szer. Pukkadjon meg!

Zafir: Sajnálom, hogy Te sem tudtad magadat teljesen kipihenni, és feltöltődni. Kitartást kívánok a leletbeszerzéshez!

Csuti: Irtó csini a Te pocakod is! Nálatok hogy saccolják a lányok súlyát? És hogy a szobatársadnak majdnem 7 kilónyi gyerek volt a hasában! :shock: Nem semmi!

A múlt heti szabadság jó lett volna, ha tudunk pihenni, de az nem adatott meg, ellenben ügyeket intéztünk minden nap. Zsepinek kedden, a férjemnek pedig ma vették ki a varratait. Így ezen túl vagyunk.

Puszilok mindenkit!

Mné
mné

Barika,
behajolva a kádba.....ez nem volt túl jó ötlet... :cry: írd majd meg mit mondott a körzeti!!!
azt mondják h az immunrendszer 2.5-3 év körül kezd kialakulni nem véletlen h az ovi akkortól van előtte teljesen védtelenek.....amikor el kezd közösségbe járni akkor persze egyfolytában beteg lesz de ettől fejlődik a kis védekező rendszere de előtte ha elkap valamit és már nem szopik akkor nagyon védtelen...pl volt h egy sima megfázás 2,5 hétig tartott nála.....

Mné,
semmit nem lehet ellene tenni a traumára így reagál a szervezete, majd nő helyette másik de ez több mint fél év lesz..... örülök h legalább már a varratszedésen túl vagytok....ahogy telik az idő egyre könnyebb lesz.....

Kép
rencsi79

Barika, most már ne hajlongj, szép nagy a pocid, már nem is nagyon engedi, meg hát a hátad is...nekem is fáj egyébként, kb 2-3 hete kezdődött, és délutánra mindig nagyon rossz- mondjuk nekem az üléstől van, hiszen én még dolgozom!

Ancsi, bízz!!!! Nekem is alá kellett írni a lapot decemberben, hogy csak 2őt tud leszívni, és amikr felébredtem, azt hittem, még álmodom... :lol: egy 8-as volt a tenyeremben!!!

Rencsi, nagyon durva, hogy a kisfiad körmeivel ez történik, remélem, hamarosan elmúlik, és az immunrendszere is javul- emlékszem, én kb 1 évet jártam oviba, annyira beteges voltam!

Katapetra, jó bunkó szomszédod van :evil: a minap én is nagyon kiakadtam (jó nem volt olyan durva eset mint a tied, de:) , én befelé mentem a pocakommal az ajtón, abban a pillanatban ért oda a kfelé tartó agyonszolizott izomagy fehér köntösben! (kifelé ) és gyakorlatilag nemhogy előre beengedett volna, hanem szinte elsodort, mintha én nyitottam volna NEKI ki az ajtót....nagyon dühös lettem, de is szóltam neki...mostanában egyébként is különösen féltem a pocakom, nem szeretek tömegben sem járkálni, meg ....félek a kisgyereketől is :oops: :oops: :oops: hogy nekemszaladnak....
Vendég

Sziasztok!!!

Kriszto: tudom mit érezhetsz. Bár én csak egy programon voltam túl mégis nagyon nehezen indultam neki ennek a mostaninak. Tudom milyen érzés, amikor nem akarsz még csak gondolni sem az intézetre. Lesz nektek is babátok!!! Biztos. Sok erő és türelem kell hozzá. A talpmasszázs is egész biztos fog segíteni, ne add fel. Ölellek! :)

Zafír: sajnálom, hogy most úgy érzed a nyaralás sem tudott feltölteni. A leletbeszerzéshez kitartást, mert tudom milyen nekiindulni az egésznek megint. De remélem, hamar meglesznek! :)

Kagyló: jól hangzik ez a 4-es!!!! Megértem, hogy nehéz pozitívan látni a dolgokat ennyi idő után, de szerintem nem sokára egy pocaklakó fog tengernyi pozitív energiát adni neked!!!!!! Nagyon drukkolok!!!

Poszi: de jó, hogy jöttél!!! :D Választottatok már nevet? Vagy még titok? Örülök, hogy jól vagytok! Te még dolgozol?

Ancsi: igen nekem is először csak 3 tüszőm volt, aztán még csatlakozott egy. Szóval ne keseredj el! És tényleg az számít, hogy azokban petesejt is legyen! És lesz is benne!!! Drukkolok nagyon!!!!

Csuti: nem vagytok semmik ott a kórteremben! :lol:
Örülök, hogy néha szabadlábra is engednek! Nagyon szorítok, hogy a lányok minél tovább maradjanak még bent!

Bari: nagyon köszönöm a laptetőt! Azért csak óvatosan a hajmosással! :wink:
Igen, voltam ma D-nél! Nagyon mosolygós volt. Hála az égnek nincs cisztám, szép tüszők látszanak, nem is értette miért olyan kevés indult meg a múltkor. És most kíméletlenséget ígért. Szóval egy csomó gyógyszert kaptam. Gonal F 900, Closty, Merional, Kálium, Prednisolon. Szóval reggel belecsapunk a lecsóba! És pénteken UH.

Mindenki vigyázzon magára ebben a nagy melegben!

Szép estét mindenkinek!
szélkisasszony

Rencsi: lemaradtál, bocsi. Szegény Domi!!! Félelmetes lehetett látni, hogy sorban esnek le a körmei. A pajzsmirigy bogyó meg tényleg jó! Hamar beállítja a szintet, hidd el. És akkor hamarosan ti is kezdhettek! :lol:

Mné: örülök, hogy a férjed és Zsepi is túl vannak a varratszedésen. :lol:
szélkisasszony

Sziasztok,
én is bejelentkezem, vasárnap este sikeresen visszaérkeztünk! :D
Nagyon jó volt a nyaralás, szép helyen voltunk, kirándultunk, fürödtünk, stb., mindent amit ilyenkor kell :wink: Viszont ami a legjobb, hogy a nővérem (38 éves) szombat este megszülte első babáját, egy kisfiút :D Tegnap láttam először, igaz, csak üvegen keresztül, de úgy is tündéri volt. Nagy sötét haja van - nem tudom, kitől örökölte - és sötét szemei, amik most még inkább Bud Spencer szemeihez hasonlítanak... :lol: :lol: Csendes baba, nem sír sokat, inkább nyöszörög. A tesóm eléggé le van harcolva, a szülés elég kemény volt, de ha minden igaz, már holnap jönnek haza, és indul a gyömöszöléééééésss.... :D :D

Még nem vagyok igazán képben, hogy kivel mi történt, de lassacskán visszaolvasok, addig is mennek a drukkok továbbra is mindenkinek, fel a fejjel és kitartás és puszi mindenkinek!++++++
leeda

Lányok! Mai hangulat....

http://www.youtube.com/watch?v=-4ZlHTTa ... re=related

egyszerre annyira igaz és közben meg kifigyel a szövegre-tombolós... és a régi szép időkre is emlékeztető és helytáll most is...

Tüszőnövesztőknek ezerrel szurkolok ám!
Nyaralókat irigylem... anyukákat nem kevésbé, kismamákat szintén, DE annyira jó, hogy vagyunk egymásnak.

Rencsi! Jaj, ami Domival történik. DE picurka még, és csodaszép új körmei lesznek hamarosan. :D

Mné! De jó, hogy jöttél!!!! Pusszantlak!

Kagyló, légyszi,légyszi,légyszi,légyszi,légyszi,légyszi,légyszi gyere el a randira!!!! :roll: :roll: :D :D :D

Csajok hamarosan el kell kezdenünk szervezgetni, hogy akkor mikor kb. délelőtt, délután? mi a B terv? Ha nem lesz jó idő... kinek mi a jó idő?
Aztán ki az akkor aki tuti jön... stb.stb....
ja és van egy kissé hanyag táblicsku-kezelőnk, aki pindurkányit le van maradva megint... :oops: :oops:

Na megyek pesztrálni tovább :evil:

Pusszancs

kriszto

kriszto82

Kriszto,

meghallgattam ezt a számot, hát akár rólam is írhatták volna :?
Remélem, hogy hamarosan vidámabb számokat is lesz kedved ajánlani!! Nem tudom, hogy az örök optimistákról írtak-e már számot, az azért inkább passzolna Hozzád (Barival - a másik nagy optimistával - karöltve... :wink: :wink: )

A találkozóra remélem, hogy én is el tudok menni, de még nem tudok biztosat mondani :roll:
leeda

Sziasztok Csajok!

Annyira nem hajoltam be a kádba, szóval ne úgy képzeljétek el,h teljesen. Arra már nem lennék képes és soha nem is voltam :roll: (kb. 75 fokos szögben voltam) :wink:
Ma reggel megvolt a háziorvos, aki elküldött kardiológiára. Holnap délután megyek majd. Azt mondta,h jobb ha megnézik... :roll:

Mné, örülök,h jobban vannak a sebesültek, remélem a lelki sérülések is hamarosan rendbe jönnek :wink: Amúgy tettek feljelentést vagy kóbor kutya volt a támadó?

Rencsi, ami megnyugtató,h mire suliba mennek addigra túl lesznek az állandó betegeskedésen. Unoka öcsinél u.ez volt. Míg oviba járt, állandóan beteg volt, aztán jött a suli és már csak kb. évente 1x van baja, szerencsére!!!

Poszi, meddig fogsz dolgozni? Pihenj azért, pláne ebben a melegben ;)

Szélkisasszony, ezek nagyon jó hírek, szóval csak így tovább!!!Tüszőnövesztő drukk+++++++++++++++++++++++

Ancsi, neked is mennek a növesztő drukkok+++++++++++++++++++++

Leeda, gratula a testvéredéknek! Sok boldogságot és tejcit nekik!!! Neked jó dögönyészést!!! Képek lesznek majd?

Kriszto, jajdenagyonölellekpuszillak!

Kitartást mindenkinek ehhez a meleghez!

Pussz

bari6

Sziasztok,
Mindenkinek szeretnék írni, de arra most nincs időm, csak egy gyorsra jöttem, főleg miattad Kriszto.
Sikerült bemennünk a nagyimhoz a kórházba, így elkészültek Bálintról a dédivel az áhított képek :lol:

Bálintról a képet Neked küldöm Krisztó, szerintem rá fogsz jönni, hogy miért :wink: és hidd el Neked is lesz ilyen kistigrised.

Kép

Kép

Kép

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Bálint még vissza aludt, így kaptam még pár percet írni.
Ami nem látszik a képeken, hogy a cipőjén kívülről is a tigris van, ahogy éppen fejen áll :D

Mné, örülök, hogy jobban vannak a fiúk.

Zsuzsi, azt hiszem Te kérdezted, hogy milyen nyakörv van a kutya nyakában. Ezt úgy hívják, hogy elektromos kerítés. Le kell ásni a földbe egy vezetéket, az az adó, és a nyakában van a vevő. Körbe kell keríteni azt a területet, ahova nem akarod, hogy bemenjen, és ha a közelébe megy, akkor ad egy sípoló hangot, amit nem szeret a kutya, viszont ha megpróbál bemenni a tiltott részre, akkor megcsípi az áram. Nagyon szeretjük, mert nem látszik belőle semmi, nem olyan, mint a villanypásztor, és mást nem ráz meg, így a gyerek miatt nem kell aggódnunk. Viszont így megoldható, hogy van kutya, de van kert is :wink:

Leeda, gratulálok a testvéredéknek, Neked jó babázást.

Barika, vigyázz nagyon magadra ebben a nagy melegben, és szépen alakul a pocid :lol:

Csuti, a Te pocid egyszerűen hatalmasan gyönyörű :lol:

Szélkisasszony, hurrá-hurrá, mindent bele tüszőcskék

Rencsi, szörnyű volt még olvasni is, hogy mi van Domival, nemhogy átélni. Nagyon sajnálom, de legalább tudjátok az okát, és azt is, hogy remélhetőleg javulni fog a helyzet.

Poszi, jó, hogy jöttél, sűrűbben is jöhetnél, hogy tudjuk mi van Veletek. Most már ne dolgozz annyit, inkább gyarapítsd Te is a fórumfüggők táborát :wink:

Ancsi, mindjárt itt a szerda és punkció. Szép nagy számot kívánok a tenyeredbe.

Elnézést, ha kihagytam valakit, mindenkinek nagyon drukkolok.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Leeda: de jó, hogy újra itt, és tele élményekkel. A nővérednek hatalmas gratula, minden jót nekik is. És hajrá gyömöszölééééés.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszto: meddig lesznek még ott a gyakornokok? A találkozóval kapcsolatban én csak azért nem nyilatkozom, mert még fogalmam sincs, hogy hogyan alakul a punkció és a transzfer. Szóval, ha tudok menni, akkor alkalmazkodom. A nóta nekem is sok-sok régi emléket hívott elő… :?
De lesz ez még igen-igen-igen is!!! Fel a fejjel! Hol csúszdáztál ilyen jót?

Bari: remélem, mindent rendben találnak majd a kardiológián. Valami hűtőszoba jól jönne most nekem. Nem szeretem a légkondit szóval jelenleg főlök a saját levemben. Te nagyon vigyázz magadra!

Nene: Bálint csoda helyes kiskölyök! A szerkója meg nagyon vagány! És a kép a dédivel nagyon megható! :D

Ancsi: sokan vannak reggelente D-nél? Mert tegnap délután alig 1 órát kellett csak várnom.

Csajok, nagyon brutálnak néznek ki az adagjaim. Persze biztos csak nekem az előzőhöz képest. A reggeli két ampulla Merional nem volt semmi menet. És már érzem is a hatását. Elindult a csaj buli.

:shock: :shock: :shock:
szélkisasszony

Szélkisasszony,
köszönöm a jókívánságokat :D Már alig várom, hogy csinálhassak róla képeket - persze csak vaku nélkül- ő legalább fogja hagyni, hogy fényképezzem... :D :D :D
Nem semmi az adagod, 2 teljes Merionalt kaptál reggel, vagy rosszul értettem??? :shock: Nagyon drukkolok! Anno én is éreztem már az első szuri után pár órával mozgolódást a petefészekben - bár az asszisztensnő szerint csak beképzeltem. Szerintem nem :wink:

Nene,
Neked is köszönöm, Bálinttól meg ismételten elolvadtam. Az a vigyor! Az a dédis kép meg olyan megható, úgy örülök, hogy sikerült megmutatni neki!!

Bari,
köszi :wink: A nyaralós képekre gondolsz?? Most nem csináltam olyan sokat, napközben mindenhol olyan meleg volt (36 fok!!), hogy azt hittem, hozzásülök a fényképezőgéphez. Ráadásul a napallergiám miatt (sok pötty, kiütés) miatt nem is öltözhettem alig-ruhákba, szóval nem mindig volt energiám elővenni a gépet és csattogtani :oops: A szálláshelyen viszont esténként szuperül lehűlt a levegő, 12 fokra (Dél-Alpok és Provance határán voltunk), úgyhogy nyitott ablaknál lehetett aludni, már amennyire tudtunk (parázás a bogaraktól,skorpióktól, csacsibőgés, különös zajok a fémtetőről, stb :D :D ), meg ugye ekkora napi hőingadozáshoz sem vagyok hozzászokva. A levegő és a táj viszont isteni volt. Na és az égbolt...Pesten nem szoktam ilyen csillagos eget látni :D :D
Ha gondolod, majd feltöltöm őket a netre, és elküldöm a linket.

Zafir,
ne legyél elkenődve...megértelek, és kitartás!! :roll:

Mné,
Neked is kitartást kívánok, remélem, hamarosan újra belevágtok, persze mikor már tényleg úgy érzed...Örülök, hogy a fiúk jobban vannak!!

Ancsi,
nagyon drukkolok, hihetetlen ez a kitartás, amivel képes vagy/vagytok csinálni....le a kalappal, de tényleg!!

Rencsi,
Domikának én is jobbulást kívánok!!!!

Csuti,
ha olvasod: tündéri a pocakod, örülök hogy néha Te is bejelentkezel, szorítok a minél további egyben-maradáshoz... :lol:

Puszi Mindenkinek ezen a tikkasztó délutánon, este megint megyek be a nővéremhez egy kis hajasbaba-vizitre... :D :D
leeda

Nene! Annyira édes a dédis kép! Mennyire szerettem volna, ha a nagypapám is így puszilhatta volna meg a picurkánkat! De sajnos tavaly itt hagyott minket,:cry: DE hiszem, hogy keres nekünk egy-két gyönyörűséges kisangyalkát és elküldi hozzánk hamarosan. Sajnos a nagyapóm egész életében megfontolt, körültekintő emberke volt... hiszem, hogy még csak válogat és ezért késik a gólya, akit ő küld a gyermekeinkkel.

Leeda! Annyira jó volt olvasni, hogy jól érzeted magad! Csodaszép helyen, jó társaságban lehet is pihenni, lazulni. Remélem minden szépen alakul veletek és gyere sokat közénk. Te jársz még talpmasszázsra?

Barikám! énisjajdenagyonölellekpuszillak! :D :D

Szélkisasszony! Jó kezdés! :wink: De D tudja mire van szükség! Hajrá, hajrá tüszőcskék!
Az aquaword-ben voltunk vasárnap és aztán mivel annyira megtetszett, tegnap is, igazi csúszda-őrült lettem, pedig néhány napja nem hittem volna, hogy valaha is sikerül rávennem magam egy csúszásra... (szombaton sikerült a soginőmmel kissé bepálinka,pezsgő,sörözni :lol: :lol:, mindenből csak kicsit, de legalább elfogyott a sok kicsi :lol: :lol: ) szóval a másnaposság egészen biztosan közrejátszott, hogy bátor voltam :lol: :lol: .
Még a héten ketten, majd jövőhéten már csak egy diák lesz, majd VÉGEEEEEEEEEEE. El sem hiszem. Utána el kell mennem egy pszichológushoz, egy wellnesshétvégére, egy kick-box edzésre, hogy a sok elfojtott indulatomat, a fáradtságot és a feszültséget levezessem. :lol: :lol:

na megeredt a nyelvem... :oops: :oops:

kriszto

kriszto82

Kriszto: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Add ki magadból!!! Örülök, hogy jól érezted magad és hogy azért a sok kicsi is elfogyott. Néha kell egy kis lazulás... :D
Nagyapód pedig a legszebb, legokosabb angyalkát keresi nektek!

Leda: én is nagyon szeretnék majd linket kapni a fotókhoz, ha lehet! Az unokahugomat én is össze-vissza fényképeztem. :D Szóval szép fényeket neked!!! :wink:
Azért az a hőingadozás nem lehetett semmi. Bár én most mindent megadnék egy 12 fokos éjszakáért.
És igen, 2 ampulla Merional volt ma reggel. :shock: De holnaptól már csak egy.
szélkisasszony

Sziasztok!

Huuhhh, de jó az idő! :?

Krisztóm: tudom, hogy mit érzel......ölellek, DE tudod: Soha fel nem adni! Nem tehetünk mást!

Szélkisasszony: Ez igen, ez egy jókora lórúgásnyi adag :lol: EZ már tuti lesz, meglásd! Hajrá tüszőcskék!!! Nagyon drukkolok!

Mné: Örülök én is, hogy a párod, és Zsebike is jól van.....puszillak

Bari: Óvatosan kismami! Puszillak, csuda szép vagy!

Csuti: DE jó, hogy jól vagy, és hogy lesz neted, igy legalább napra készek leszünk... :wink: Kivánok még min. 3 hét együttlétet a lányokkal egyben :wink:

Ancsi: Anno nekem is 2-t láttak, és 5 lett! Ahogy a lányok irták a petikesejt a legfontosabb! és igaz, amit Leeda irt, fantasztikus a kitartásotok! Bárcsak fele akkora erő lenne bennem.....puszillak
Nagyon drukkolok.....

Rencsi: Jaj, szegény kicsi Domi......és gondolom, hogy meg lehettél ijedve, a köröm gyorsan vissza fog nőni....a betegség pedig kivánom, hogy messzire kerülje el!
A pajzsmirigyed be fog állni, ez tuti...nekem is agas volt az érték, egy hónap alatt lement 1.re :wink:

Nene: örülök, hogy sikerült elkésziteni a képet, tudom mit jelenthet ez Neked, nagyon szép lett!
Bálint baba egyszerűen tündéri, ő is olyan kis gyömöszölni való :D

Leeda: KÉPET, KÉPET mindenről :D Ha lehet :) Jó, hogy újra itt vagy! Remélem jól sikerült a nyaralás, minden tekintetben!

Kagyló: A 4-es szám nagyon szép!!!! Nem elkeseredni.........Fel a fejjel!

Szurika: régen jártál erre.....remélem jól vagy!puszi

Melcsi: ikrecskék, hogy birják, gondolom nyűgösebbek,sok erőt, türelmet kivánok, puszi!

Nyuszi: Dodó? Jól vagytok?Meleget hogy viselitek?

Rólam annyit, hogy jövőhéten vége a konyhafelújitásnak..HALLELUJA....(minden cinizmus nélkül)
Anya jön fel segiteni takaritani, visszapakolni....és 2-án(pénteken) megyek ki Bécsbe, a reptérre a drágámért :D
Majd még aznap éjjel megyünk is Egyiptomba, nyaralni 12 napra, igy biztos, hogy nemtudok részt venni a találkozón :( :( :(
És a másik rossz hir, (ez csak engem érint), meghalt éjjel egy 3 gyermekes nagyon közeli ismerősöm...... :cry: :cry: :cry: 33 éves volt, agydaganat .......a legkisebb babája 1 éves.....a világ egyik legjobb anyukája, és felesége volt..... :cry: :cry: bocsánat, csakitt zokogok....
és olyan hálás vagyok az Istennek, hogy mi egéstségesek vagyunk, és van hol laknunk, és van mit ennünk......bocsánat, csak most tudtam meg, hogy elment.....

puszillak benneteket
katapetra

Poszikám: Neked nagyon örülök, jó, hogy jöttél!!!!! Gyere gyakrabban kérlek! Örülök, hogy jól vagytok!!!!! Puszi
katapetra

Sziasztok!

Üdvözletünket küldjük a Balcsiról :) Dodó nagyon élvezi, egy apartmanban vagyunk, a terasz árnyékos, a levegő meleg, így ma pucérkodott és a kádjában fürdött, közben énekeltük, hogy "Nekem a Balaton a riviéra :) ". Mert a teraszról remek kilátás van a Balcsira :)
Meleg van, talán kicsit nehezebben viseli, de megoldjuk a baját, mert csak pelusban van. Így is kajálásnál remekül összeragad a testünk.

Ami viszont szomorú, Nene képei kapcsán meg pláne, hogy elment Dodó dédije..... :( Ezért jók ezek a fényképek. 91 éves volt, szó szerint megvárta Dodót, pesztrálta kicsit és elfáradt.... :( Egyik pillanatról a másikra..... :( De legalább meg van örökítve fényképen és kamerával is, később meg tudjuk mutatni a nagylánynak. Aznap csak Dédiről beszélgettünk, és a mai napig siratjuk, de tudjuk, jobb már neki a felhő szélén....

Most megyek, Dodó szundít, mi meg lazulunk a teraszon.

Puszi Mindenkinek!

nyuszika85

Szélkisasszony,
neharagudj h kihagytalak, neked is mennek a drukkok!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Barika,
nekem is kellett mennem kardiológiára amikor pocakos voltam sokszor összesetem + állandó félredobbanásaim voltak kaptam 24 órá ekg elég cifra lett az eredmény de még ez is normális a terhesség mellett....drukkolok h nálad is minden rendben legyen!

Katapetra, hurrrááá itt a vége, nagyon jó nyaralást kívánok!!! sajnálom az ismerősödet annyi de annyi szörnyűséget hall az ember h tényleg hálát kell adni azért h élünk és egészségesek vagyunk.....figyu neked nem volt semmi mellékhatásod a pajzsmirigyre kapott bogyótól? te mi szedtél? nálam vannak jó és rossz hatások is és érdekelne h ez már így marad vagy csak amíg hozzászokik a szervezetem....

Nyuszika, sajnálom a dédikét..... :cry: :cry: Dominak 3 dédije volt amimkor megszületett és már csak 1 van a kettő megvárta ahogy megszületik aztán ők is elmentek..... :cry:

Kriszto, megjött??

Emerenc, hogy vagy nagyon eltűntél????

nekem megjött tegnap előtt így ha jó minden akkor szept 20 körül kezdünk.......izgi......

Kép
rencsi79

Sziasztok!

Nene, megható kép a dédivel :wink: Nagyon szépen cseperedik Bálint? Most hány kg? A tesómék szomszédja valami olyan kütyüt tett a kutyuli nyakába amitől elvileg nem ugat...nos az nekik nem vált be...Azért ez jó találmány, mert így tényleg meg van óvva az a rész amire vigyázni szeretnétek!

Leeda, igen a nyaralásra gondoltam, de szívesen vesszük az unokahugiról is a képet. :lol: Azt a 12 fokot én is elfogadnám...itt már sajna éjszaka sem hűl le a levegő :(

Kriszto, mit mondott tegnap a talpmasszőr pirire???

Szélkisasszony, hogy megy a szuri? Pénteken mész UHUra ugye? Hajrá tüszőcskék!

Ancsi, már biztos túl vagy rajta! Várunk majd este,h hány ♥ volt a praclidban ;) Drukk a szerelmeseknek!!!

Katapetra, ez szörnyűűűű ;( Hihetetlen milyen tragédiák vannak... Húúú akkor a szeptember 2-a mindkettőnknek nagy nap lesz :lol: Mi aznap megyünk Elekes doktorhoz!

Nyuszika, részvétem a dédi miatt ;( Vigyázzatok magatokra ma is ebben a nagy melegben!

Rencsi, kíváncsian várom,h mit mond majd a doki. Tegnap este óta már ha egy helyben ülök akkor is bever....Végig megmaradt a terhesség alatt? Neked is nyáron kezdődött?

Andi, merre vagy? Ezer éve nem jártál erre :( Emerenc, Te sem :( Kisalag, Ti még nyaraltok? Kagylóóó hogy megy a stimu? Parane???
Bújjatok elő a zugból!!!

Hűs napokat kívánok mindenkinek!

Bari

bari6

sziasztok

picit elő a zugból, olvaslak minden este titeket, képben is vagyok. De egyszerűen nincs erőm írni. Nálunk már hisztikorszak van, meleg is nagyon, de a légkondit nem kapcsolom rájuk. Sári nem akar aludni, se enni. Már csak a babytv nyugtatja meg, eddig küzdöttünk, de Ő nyert. Matyi legalább alszik, ja és eszik is rendesen. Már nyomja a gyümölcsöt (alma, barack), Sári még nem érett meg rá az orvos szerint. Súly: Matyi 6kg, Sári 7,5kg. Hát nem látszik, hogy Ő nem eszik már lassan két hete rendesen.
Neurológusnál minden rendben, nem is kell külön tornásztatni őket, majd 3 hét múlva nézik a fejlődést. Sárira azt írta, hogy nagy súlyú, gazdagon vokalizáló mosolygós kislány. Matyi csak mosolygós kisfiú:-) De mindig leveszik a lábukról a doktorokat.
Bocsi, hogy nem írok most senkinek, 3 perc nyugalom van, és megyek gyümölcsöt gyártani tízóraira.
Én 3-án mindenképp megyek a talira!!!!!!

KépKép
momelcsi

Ancsikám: nagyon izgulok és drukkolok értetek!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

csak olvasgatlak benneteket. Dédikről beszélve. Nálunk is csak 1 dédi volt már, sajna ő múlt hónap 14.-én ment el. De azóta is mikor megyünk anyuékhoz, a gyerekeke, mikor bemegyünk a dédi szobájába kérdezik, hogy hol van. És mindig el kell magyarázni, hogy pihen egy nagyot, és fenn az égből figyel minket.
A tesóm kislánya két éves, és ő a múltkor közölte, hogy most már ő is öreg, és fáradt, és fel akar menni pihenni a dédi mellé az égbe. Édesek!

Mi jól vagyunk, bár még mindig üldöz a takony, most immunerősítőt írt végre a doki nekünk. Ma lesz a ballagás a bölcsiben, és jövő héttől jön az ovi!

de így zugban figyelek, és szorítok ám mindenkinek. :-)

Ági28

Sziasztok!

Ancsi: hogy vagy??? Mi volt??? Hányas szám volt a tenyeredben???? Drukkolok nagyon!!!!

Katapetra: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de jó, de jó, de jó!!!! Már csak alig több, mint egy hét és újra együtt lehettek. Nagyon jó utat kívánok nektek és pihentető kikapcsolódást. Rátok fér!!! A konyha is hamarosan elkészül, szóval minden szépen alakul!!! Köszönöm, a drukkokat. :D
Nagyon sajnálom az ismerősöd. Ilyenkor tényleg azt érzi az ember, hogy szerencsés, ha egészséges...

Nyuszi: nagyon irigyellek titeket a Balcsi-s riviéráért! :lol: :lol: :lol: De érezzétek jól magatokat!!! Dóri egy tünemény lehet, mint pancsoló kislány. :lol:

Bari: és te hogy vagy? Mit mondott a kardiológus? :shock: A szurik megyegetnek, majd megint belejövünk. :? :D Ma már csak egy merional volt, így azért könnyebb.

Rencsi: nagyon köszönöm. Aranyos vagy! Drukk a szeptemberi kezdéshez!

Momelcsi: tök jó, hogy a neurológus mindent rendben talált!!! Remélem, Sári hamarosan megint rendesen fog enni. Szegények, nem lehet egyszerű ezt végig csinálni.

Ági: Sajnálom a nagyidat! Remélem, az én nagypapim is láthatja még az dédunokáját. Ő most 89 éves, de úgy megy, mint a nyíl. Megállíthatatlan.
Huhhh, már ovisok lesznek? Tök jó!!!! Remélem, hogy az immunerősítő segíteni fog!!!

Lányok! A múltkori stimu alatt nem emlékszem, hogy ennyire puffadtam volna. Most meg akkora a hasam, mint egy kismaminak. Fájdalmat nem érzek, csak feszít egy kicsit, remélem semmi komoly. Volt ilyen valakinek?

Szép estét Mindenkinek!
szélkisasszony

Sziasztok!!!!

Újoncként szeretnék csatlakozni hozzátok!!
30.-ára kaptunk időpontot a dévai dokihoz.
Szeretnék segítséget kérni, hogy hogyan is megy az első konzitól a sikeres :D lombikig az út.
Miből áll nála a stimuláls??
Vérvétel gyakorisága, időpontjai???

Rólam:
2006-ban inszemmel jött össze a kislányunk. 1 éves korától jártuk a köröket a kistesó miatt. Inszem, lombik (szegedi kaáli), majd a mostani laparom során végeztek hsg-t, ami pvezetőelzáródást mutatoo, holott tavaly decemberében még átjárhatóak voltak.
Voltam spontán ikerterhes, de sajnos 8. héten missed ab lett a vége szívhang hiányában.
Így, hogy mostmár a lombik maradt......

Minden informáci érdekel!!!!

Előre is köszönöm!!!
primula35
Algyő

Sziasztok!

Megjártam a dokit! Nos az ég világon semmi baj nincs a meleget és a 2 lurkót leszámítva :lol: Mármint megterhelik a szervezetet és ezért emelkedik meg nagyon a pulzus. Azt mondta a doki,h készüljek,mert lesz ez még rosszabb is... :lol: Sokat kell inni és nem szabad kimenni ilyen időben...

Melcsi, szuper,h minden OK a bébikékkel és tuti a fejlődésin is minden rendben lesz ;) Épp most olvastam a Hurrá ikrek! könyvben,h sztrájkolnak időnként a gyerekek... Csak a cici nem kell Sárinak vagy semmi??? Ha gondolod begépelem ezt a részt! :wink:

Ancsi, hol vagy??? Izgulunk!

Ági, részvétem ;( Mi is anno ezt mondtuk az unokaöcsinek, mikor Apukám meghalt. 4 éves volt és mondta,h biztos sok angyal jött le a papáért,mert Ő olyan nagy volt...édesek,h ilyen helyzetben is milyen cukik tudnak lenni. Gratula az óvodás korhoz!!!

Szélkisasszony, jelentem Én egy naaagy puffadó vagyok és voltam... :oops: Ez egy elég kellemetlen megszokhatatlan helyzet, de megéri :lol: Húúú az ember mi mindennek tud örülni :shock: Amúgy lehet jól beindult benned minden ami meg nagyon jóóóó! Drukk péntekre!

Primula, üdv itt közöttünk! Gratul a kislányodhoz! Ha minden papírod megvan, akkor sztem a következő pirivel kezdhettek is. Mikor piri jön, akkor egyből telefon és menni kell a beállításra. Akkor csinál majd egy UHU-t és az alapján írja fel a gyógyszereket, szurikat. Kb. az 5. naptól van kétnaponta UHU a punkcióig. Vérvételre 2x kell menni a Podmaniczky utcába. A vérvételt pontosan nem lehet előre tudni, de talán a második UHU után és punkció előtti alkalommal kell menni.

Csajok, ha kihagytam valamit, egészítsetek ki ;)

Krisztokám merre vagy???

Pussz mindenkinek!

Bari

bari6

Ancsiról egy fél mondatban( biztos nem haragszik meg): 8 petesejt, 6-ot megszúrtak, holnap 9-kor kell telcsizni!
Úton vannak hazafelé, remélem jön majd és mesél!

Subidubiduuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! Olyan klassz!
Szóval előre szerelmesek!!!!

Primula! Sziaaaaaaaaa, üdv köztünk! Nos, azt kell, hogy mondjam, hogy ti is átéltetek már egy s mást... DE A lehető legjobb helyen vagy! Első konzi papír egyeztetés, majd meg kell csináltatni a vizsgálatokat amik esetleg hiányoznak. Majd piri első napján uhu és beállítás, illetve szondázás(ez egy kissé kellemetlen vizsgálat,amely során kimérik a babócád számára legideálisabb vackot a méhedben), aztán az 5. naptól szurik, bogyók és kétnaponta uhu, majd amikor minden klassz, akkor jön a punkció és a transzfer, az ezt követő 2, 3 vagy akár 5. napon. És nőhet a pocak!

Pusza csajok, megyek sütni husikát... mert még nincs elég meleg a házban... :?

kriszto

kriszto82

Barika!
Pussszantlak!
Piri sehol, pedig ma reggel aztán brutál volt...
A talmasszázsos leányzó azt mondta nem vagyok terhes (valóban nem, vagyis valószínűleg nem) és megmutatta, hogy mit gyömöszöljek amikor csak eszembe jut. előbb-utóbb csak előjön....

Kagyló????????????????????????? Mi volt ma???

Szélkisasszony te pénteken mész először igaz?

Most már agyoncsapom a táblis-csajt, hogy ilyen hanyag. :lol: :lol:
De egyszerűen nincs ideje, odabent levegőt sem venni, itthon meg mindig van vmi fontos! :oops: :oops:

kriszto

kriszto82

Krisztooo, szupeeeeeeeeeer hírek :lol: :lol: :lol: Hogy megmondtuk,h minden OK lesz :lol: :lol: :lol: Köszi a javítást :oops: 5. naptól a szurik vannak :roll:

bari6

Csak picit jövök.

Ancsi: Gratulálok, gyere majd holnap mindenképpen.

Barika: Mondtam én hogy ne menj sehova. :D

Szélkiasszony: Azért kicsit több infót várok ám tőled. :lol: Volt már UH-d? Ha igen mi volt?

Bocs hogy nem írok mindenknek, de nem vagyok jól. Nagyon feszít a hasam, a 25. ciklusnapon vagyok, de már most olyan midha megjönne. Soha nem szokott így feszíteni, ilyet még nem éreztem. Ha nem múlik, hívom Paragit. :cry:
A vacak az, hogy így azt sem tudom mikor menjek vérvételre. Csoda hogy hisztis vagyok?

Zafír
zafir100

Köszi, nekem is megvan ez a könyv, majd megkeresem az idevonatkozó részt. Amúgy asszem a fogától van, most estünk túl az esti 2 órás üvöltésen, alig bírtam lefektetni. Már kenegetem neki zselével, tuti ezért nincs étvágya. Úgy sajnálom, sírok vele én is. Persze a férjem meg cseszeget, hogy nem ezt kell látnia, maradjak nyugodt. Majd a 10. fognál, talán.....

Ancsi, jaj olyan nagyon örülök, hogy ilyen szép szám lett a tenyeredben, és hogy 6 szerelembe is eshet. Itt többeknek, köztük nekem is, csak 2 volt jó, és mégis összejött.

Üdv Primula, a lehető legjobb helyen vagy, kérdezz bátran. Nekem 2-nél többször kellett mennem vérvételre, de nekem nézték, hogy lehet-e egyáltalán transzfer és punkció a túlstimu miatt.
Kívánom, hogy gyorsan összejöjjön a kistesó!

KépKép
momelcsi

Jó reggelt!!! :D

Primula: üdvözlet köztünk. Én is gratulálok a kislányodhoz!! Hogy hívják? :lol: És én is csak azt tudom mondani, hogy a legjobb helyen vagy! Bari és Kriszto már mindent leírt. Nagyon tudnak pörögni ám az események! Drukkolok, hogy minél előbb legyen kis tesója a kislányodnak!!!!

Ancsi: ez szuper!!!! Na tessék, 3 tüszőből D varázsolt 8-at és ebből 6-ot megszúrtak!!!! Annyira drukkolok!!!! Gyere majd, hogy mi volt, hogy volt!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Bari: tök jó, hogy nincs baj. Mármint, hogy ez a babák miatt van, meg a melegtől. Akkor napközben nem is mész ki ugye??? :wink:
Hát remélem is, hogy beindultak odabent a tüszők! De majd holnap kiderül! :shock:

Kriszto: én is húst sütöttem tegnap este. Hát embertelen volt! De muszáj!!!! Piri meghozó drukkjaim mennek ám!! Te dög piri ne sanyargasd, gyere elő végre! :evil:

Zafír: sajnálom, hogy nem vagy jól! Milyen vérvételre kellene menned. Lehet, hogy most kicsit előbb jön a bogyók miatt, nem?
Aranyos vagy, de nem nagyon van más infóm. Mivel kedden indultak a szurik, ezért csak holnap tudok menni ez első UH-ra! Izgulok, hogy most több versenyző lesz, mint a múltkor! De majd holnap jövök, hogy mi volt ígérem! Addig meg küzdünk egymással a hús meg én, illetve a meleg és tegnap még bónuszként egész napos hányinger volt, aki szórakoztatott. Na, így egyek én egy nagy rakás húst! :? :evil: De meg kell jegyeznem, hogy eddig én állok nyerésre! :lol:

Momelcsi: szegény Sári! És persze téged sem irigyellek. Borzasztó lehet tehetetlenül nézni, ahogy szenved. Remélem, hamar kibújnak a fogacskái és akkor megint minden rendben lesz! :D
szélkisasszony

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?