Sziasztok!
Huuhhh, de jó az idő!
Krisztóm: tudom, hogy mit érzel......ölellek, DE tudod: Soha fel nem adni! Nem tehetünk mást!
Szélkisasszony: Ez igen, ez egy jókora lórúgásnyi adag

EZ már tuti lesz, meglásd! Hajrá tüszőcskék!!! Nagyon drukkolok!
Mné: Örülök én is, hogy a párod, és Zsebike is jól van.....puszillak
Bari: Óvatosan kismami! Puszillak, csuda szép vagy!
Csuti: DE jó, hogy jól vagy, és hogy lesz neted, igy legalább napra készek leszünk...

Kivánok még min. 3 hét együttlétet a lányokkal egyben
Ancsi: Anno nekem is 2-t láttak, és 5 lett! Ahogy a lányok irták a petikesejt a legfontosabb! és igaz, amit Leeda irt, fantasztikus a kitartásotok! Bárcsak fele akkora erő lenne bennem.....puszillak
Nagyon drukkolok.....
Rencsi: Jaj, szegény kicsi Domi......és gondolom, hogy meg lehettél ijedve, a köröm gyorsan vissza fog nőni....a betegség pedig kivánom, hogy messzire kerülje el!
A pajzsmirigyed be fog állni, ez tuti...nekem is agas volt az érték, egy hónap alatt lement 1.re
Nene: örülök, hogy sikerült elkésziteni a képet, tudom mit jelenthet ez Neked, nagyon szép lett!
Bálint baba egyszerűen tündéri, ő is olyan kis gyömöszölni való
Leeda: KÉPET, KÉPET mindenről

Ha lehet

Jó, hogy újra itt vagy! Remélem jól sikerült a nyaralás, minden tekintetben!
Kagyló: A 4-es szám nagyon szép!!!! Nem elkeseredni.........Fel a fejjel!
Szurika: régen jártál erre.....remélem jól vagy!puszi
Melcsi: ikrecskék, hogy birják, gondolom nyűgösebbek,sok erőt, türelmet kivánok, puszi!
Nyuszi: Dodó? Jól vagytok?Meleget hogy viselitek?
Rólam annyit, hogy jövőhéten vége a konyhafelújitásnak..HALLELUJA....(minden cinizmus nélkül)
Anya jön fel segiteni takaritani, visszapakolni....és 2-án(pénteken) megyek ki Bécsbe, a reptérre a drágámért
Majd még aznap éjjel megyünk is Egyiptomba, nyaralni 12 napra, igy biztos, hogy nemtudok részt venni a találkozón
És a másik rossz hir, (ez csak engem érint), meghalt éjjel egy 3 gyermekes nagyon közeli ismerősöm......

33 éves volt, agydaganat .......a legkisebb babája 1 éves.....a világ egyik legjobb anyukája, és felesége volt.....

bocsánat, csakitt zokogok....
és olyan hálás vagyok az Istennek, hogy mi egéstségesek vagyunk, és van hol laknunk, és van mit ennünk......bocsánat, csak most tudtam meg, hogy elment.....
puszillak benneteket