Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok,

oh, Kati sajnálom hogy így alakult. Látszik a képen is, hogy hol ütötte meg magát a kislány. Biztos Lei doki jobbnak ítélte a megfigyelést. Én a bajai körülményeket nem ismerem (szerencsére), de ha netán ilyen bajunk lenne, én biztosan Szekszárdra mennék. Nekem pozitív tapasztalataim voltak ott, így ha lehetne és kéne azt választanám. Még az a jó, hogy már rendben vagytok!
Bölcsi kérdésre: eredetileg mi is szept-ben megyünk majd, de mivel most változtak a körülmények, így lehet hogy előbb. Úgy halottam jól néz ki az "új" bölcsi és az új vezetés gyerekcentrikus és anyukacentrikus.
Mi is már hetek óta betegek vagyunk (nátha, orrfolyás), egyszerűen nem tudunk kikecmeregni belőle.

üdv és mindenki vigyázzon magára!
 


Sziasztok!
Csengének jobbulást.Jól beüthette a magát.Mindig akkor történik valami baj amikor nem számítasz rá.Ki volt az a kismama?
Nekünk se volt még tapasztalatunk a kórházzal és remélem nem is lesz.
Most mi is betegek vagyunk.Noémi kezdte kb.2 hete.Járt 3 napot oviba majd újra beteg lett.Már lassan megittunk 1 egész üveg Ambroxolt meg egy üveg CES-t.Vasárnap du-ra belázasodott.Torokgyulladás.Andrisom is köhög.Tominak tegnap kezdett tortyogni az orra.Remélem nem leszenk jobban betegek.A fél ovi most éppen bárányhimlős.Ha Noémi elkapta akkor kb Karácsony táján jönni ki rajta.
26-án keresztelő.
Amúgy egész jól telnek a napok.Tomi hol többet hol kevesebbet alszik.Sokat nevet.Estére hulla vagyok.
Hirtelen ennyi!
Jobbulást a betegeknek!
Móni
 
 


sziasztok,

Móni most is csak ismételni tudom magam: kitartás!!! Ha csak tudsz pihenj bár ez inkább csak álom gondolom...

Én is torokgyulladással nyűglődtem múlt hétvégén, Istvánon szombatra jött ki a bárányhimlő így valószínűleg Csenge is Karácsonykor lesz pöttyös-Panna :-) Amúgy István könnyen viseli, ma elvitte az apja Miskolcra hogy kicsit regenerálódjon mindenki, meg valami rend félét tudjak varázsolni Karácsonyra :-) hiú remény Csenge mellett, aki imád pakolni csak nem össze :-)

Amúgy mindenki köhög itthon meg taknyos ebből nem lehet kikeveredni úgy látszik.

Ma voltunk Csengével a sétáló utcában olyan aranyos volt ahogy a kürtőskalács sütőt nézte ott álltunk vagy 20 percig aztán persze vettünk is, nos ma azt ebédelte :-)

Mindenkinek jó készülődést vigyázzatok magatokra!

Üdv
Kati
 

 
 

Békés Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
Kati
 


BUÉK Mindenkinek!

Móni
 
 


Sziasztok!
Gyorsan írok amíg hagynak.Az ünnepek betegesen teltek.Karácsony hetében Noémi kapta el ezt a hányás hasmenést,majd 25én hajnalban Apa folytatta.Andris reggelt kezdte hányással majd jött a többi is.Mi Tomival egy enyhe hasmenéssel megúsztuk.31-re én fáztam meg de nagyon.Most már egész jó hangom van.Tegnap óta Andris is köhög és Tominak is folyik az orra.Jó lenne egy nagyot aludni!:)
Tomi szépen gyarapszik 6250g és 65,5 cm hosszú.1 hónap alatt 3cm nőtt.Még szopik,sokat mosolyog gagyarászik,próbál hasra fordulni.Andrisom is egyre többet és érthetően beszél.A szoba tisztasággal még nem tartunk sehol.Ha tele van a pelus csak akkor szól.
Noémi oviba,igaz nem nagyon várta.Már kész hölgy.El sem hiszem,hogy idén már 5 éves lesz.Pedig most született!

Csenge jól van?Volt bárányhimlős?

Többiekkel mi van?
További szép hetet mindenkinek!

Móni
 
 


sziasztok,

BÚÉK Mindenkinek!

Móni, jobbulást, gyógyulást, kitartást!!!! :-)

Nekünk is betegen teltek az ünnepek, Csenge is átesett a bárányhimlőn, pont karácsonkor tetőzött nála, de szerencsére jól viselte, viszont hétfő óta 40 fokos lázzal küzdöttünk, tegnap szinte az egész délelőttöt a gyerekosztályon töltöttük, és nagyon vacilált a gyerekorvos hogy újra menjünk e Bajára, de végül egyenlőre maradtunk itthon, minden nap vinnem kell be a dokihoz, de mára (lekopogom) enyhült a láz, és talán túl vagyunk a nehezén. Semmi más tünet nem volt a csillapíthatatlan magas lázon kívül... senkinek nem kívánom, nagyon pánikoltunk, a férjem higgadt szokott maradni de most ő is ideges volt. Tegnap a sürgős laborvizsgálat sem mutatott semmi különöset max vírusfertőzésre utaló magasabb fehérvérsejtszámot, de rossz volt látni a doki tanácstalan tekintetét.... ma viszem délután de ma már határozottabban jobban van :-) bár tegnap kapott egy nagy adag antibiotikumot is, 5 napon keresztül kell szedni. A bárányhimlő miatti immunrendszer legyöngüléssel indokolták végül, de csak találgatás. Ez van, remélem már jön egy betegség nélküli széria mert novembertől már elég volt ennyi.

Készülnék István szülinapjára is, de én már nem merek tervezni :-(

Anyuék sem tudtak eljönni az ünnepek alatt mert anyu párja tüdőgyulladást kapott, anyunak most a térde mondta fel a szolgálatot így megint tolódik az utazás, már nagyon hiányoznak...

Mindenkinek jó egészséget!

Üdv Kati
 


Sziasztok!

Mi van veletek?Sehol senki?
Mos éppen alszanak fiúk.Noémi ma már újra ment oviba.2 hetet ugyanis itthon töltött,mert beteg volt.Szegénynek az ekcémája is nagyon kijött hiába kenjük meg szedi a gyógyszert.Jövőhéten viszem bőrgyógyászhoz.
Andris jól van.Néha olyan mint a kisördög.Nem fogad szót,mindennek az ellenkezőjét csinálja.Pelus még van.Most már Apa is megérti mit mond.
El se hiszem,hogy Tomi is már 6 hónapos múlt.Van 2 fogunk,hasra fordul,gurul,Ágyon már nem lehet hagyni.:)Még szopizunk,de már mellette kap mást is mert kevés neki a tejcsi.Ízlik neki az alma-banán variáció,de szívesen megeszi a vaníliás tejpépet is.Egy kicsit sajnálom,hogy már nem szopik annyit,de hát ha nem lakik vele jól.
Hirtelen ennyi.Amíg alszanak még kiteregetek gyorsan.
További szép hetet nektek!
Móni
 
 


Kép hárman
 
 


Kedves Topiklakók!

Még ma játékba lehet szállni az Aquaworld családi belépőért! Csak egy komment kell hozzá a Babanet valamelyik cikke alatt, és Ti is esélyesek vagytok a holnapi sorsoláson!

És még mindig várjuk a Ti történeteteket! 1-2 gépelt oldal terjedelemben, wordben, szülésről, gyermekvállalásról, problémákról, gyerekekről, a szülőségről, az életről, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról. Ide: szerkeszto kukac babanet pont hu

Ha pedig még nem csatlakoztatok a Facebook rajongói csoportunkhoz, akkor gyorsan tegyétek meg!

Fontos! A Facebook megváltoztatta a beállításokat, ezért, ha a továbbiakban is szeretnéd látni a Falon a Babanetes bejegyzéseket, akkor állítsd át a Beállításokat úgy, hogy minden ismerősöd és lájkolt oldalad látni szeretnéd. Vagy: lájkoljátok a Babanetes bejegyzéseket, netán ott is szabad kommentelni!

További szép napot:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Hali!
Van itt még valaki?
 
 


sziasztok, szia Móni,

remélem mindenki jól van, sajnos ez rólunk most nem mondható el, majd mesélek.....

vigyázzatok magatokra szép tavaszt!
Kati
 


Kellemes húsvéti ünnepeket!
Móni
 
 


Sziasztok!
Sehol senki?

Mi elvagyunk.Noémi nem jár nyáron oviba.Andrisom teljesen szobatiszta lett.Tomi mászik,mindenbe megkapaszkodik és feláll.Nagyon mozgékony.Se Noémi se Andris nem volt ilyen.Még az etetőszékbe is feláll,feltérdel,nem akadály neki,hogy be van kötve.:)
Amúgy mindent eszik,de még szopizik."Sajnos" még éjjel is kel 2x.Andris őszre kezdi az ovit.

Június eleje óta 4-ben vagyunk itthon,ugyanis Apa Németországba dolgozik.Nehéz,mert sose voltunk távol ennyit egymástól.Igaz már kétszer volt itthon,de csak rövid időre.(szombat de.ért haza és vasárnap du.már ment is vissza)Most úgy néz ki,hogy csak 15-én jön haza.Sajnos muszáj volt menni-e mert innen elküldték.
Gyerekek már egész hozzá szoktak,hogy nincs itthon Apa.Az első 3 nap volt nehéz,de inkább az este,mert nappal eddig is egyedül voltunk.Főleg Noémi viselte nehezen.

Veletek mi van?Gyerekek jól vannak?Van még itt valaki egyáltalán?

További jó hetet mindenkinek!
Móni
 
 


Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni Tőletek.
VAn "fölösleges" anyatejem, júnuis végétől lefejt (lefagyasztott) vagy akár napi friss. Ha valakit érdekelne, vagy ismer olyat, akinek kell, szívesen odaadnám.
Nem kérek cserébe semmit.

Bea

Kép
Kép
 
 


sziasztok!
Bea!
Gratulálok a kis Dorkához!!!!
majd meg kérdezem a védőnőt,hogy tud-e valakit itt a faluba.
jó egészséget nektek!

Móni
 
 


Móni!

Köszönöm, ha megkérdezed! Nagyon jó lenne, ha valakinek oda tudnám adni.

Köszönjük a gratulációt. Még nincs velünk itthon, mert korábban érkezett a kelleténél, de már nem sok van hátra.

Kép
Kép
 
 


sziasztok,

Bea gratulálok és jó egészséget nektek!!! Nagyon örülök, hogy Botondnak van kishúga :-)

Móni kitartás, nem lehet könnyű....

Üdv Kati
 


sziasztok,

Bea gratulálok és jó egészséget nektek!!! Nagyon örülök, hogy Botondnak van kishúga :-)

Móni kitartás, nem lehet könnyű....

Üdv Kati

Sziasztok! Látom mostanság már nem írtok ide. Pár tanácsot szeretnék kérni. Én most vagyok 10 hetes kismama. Eddig Bp-en voltam, de Kalocsán fogok szülni. Dr. Tidir Alisza doktornőnél. Kérhetek véleményt róla. Illetve olvastam hogy te valami Ildikó nevű szülésznőnél voltál ő még van Kalocsán, illetve ajánlod? Hogy mennek ezek a dolgok, mikor kell szülésznőt választani? Bocs a buta kérdésekért de tényleg nem tudok semmit.
Illetve vannak új kismamik esetleg akik olvassák a fórumot?

Köszönöm a válaszokat!
reedstar
Kalocsa
 
 


Szia,

Boldog Ünnepeket Mindenkinek! utólag is :-)

Én az Ildikóval nagyon meg voltam elégedve, de azt hallottam, hogy ő akkor is ilyen ha nem fogadott szülésznő, hanem éppen ügyeletes. Nekem a szekszárdi "horror" élményeim után csupa pozitív csalódás volt Kalocsa. Szóval, az Ildi végig velem volt, folyamatosan mondta, hogy mikor mi miért történik, ha kellett kiengedett mosdóba, masszírozta a hátam a labdán, mondta a férjemnek hogyan segítsen, szóval csak szuper pozitív élményem van vele! A doktornő bejött ahogy beértem, amikor telefonáltam, hogy szerintem mostmár nem halogathatom az indulást, akkor mondta hogy Ildi bent van majd ő felhívja hogy tényleg szülünk-e, de ez már nem volt kérdés, utánam 10 perccel már a dokinő is bent volt. Ha van időd, kedved szívesen találkozom Veled egy kávéra valamelyik délelőtt januárban, akkor még lesz időm, január végétől már nem (reményeim szerint dolgozom majd).

Üdv mindenkinek!

Móni remélem jól vagytok! és bírod a gyerkőcökkel :-)

Puszi
Kati
 


Szia! BÚÉK!

Köszönöm amit írtál, nagyon meggyőző. Találkozhatunk ha ráérsz.

Tényleg köszönöm hogy írtál!
reedstar
Kalocsa
 
 


sziasztok!

eltelt némi idő, mióta nem jártam itt! Látom, azóta nem sok minden történt itt.
Velünk azonban igen, hiszen még 4 hét és érkezik Beni kistestvére! Ő úgy hívja kislány! :-)
Sajnos a kalocsai kórház témához nem tudok hozzászólni, de azért nekem Szekszárd nem volt "horror". Most is ott fogok szülni, remélem ezúttal sem lesz gond!
Kati: mesélj, mint kétgyermekes anyuka! Nekem elég nagy félelmeim vannak azzal kapcsolatban, hogy milyen lesz két gyerekkel!
Reedstar: Te mikor fogsz szülni? Ki a védőnőd? Biztosan ő is tud némely kérdésekben segíteni neked!

Ha van kedvetek, írjatok!
 


Sziasztok!
Aliz gratulálok az újabb babához.

Reedstar:üdv a csapatban.

Mi meg vagyunk.Gyerekek nőnek mint a gomba.Andrisom ősz óta ovis.Nagyon jól vette ezt az akadályt.:)Noémi nagycsoportos és őszre irány a suli.El sem hiszem,hogy 21-én már 6éves lesz.
Tomikám még mindig szopik.ő egy kis örökmozgó.Mindig mozgásban van.Nincs olyan hely ahová Ő ne mászna fel.
Ősztől én is szeretnék újra dolgozni.Jó és egyben furcsa is lesz hiszen már 7 éve lassan,hogy itthon vagyok.

Röviden ennyi,mert az időm az mindig kevés!:D:P
Móni
 
 


Július közepe körül szülő kismamáák jelntkezzetek :) :D
barby0000
Jánoshalma
 
 


Sziasztok! Köszönöm Kreony! Aliz én is gratulálok az új babához, már biztos megvan :)
Én júl. közepére várom a kislányom!
reedstar
Kalocsa
 
 


Sziasztok Olvasók!

Köszi a gratulációkat, valóban április elején megszületett a kis "villámbaba" - mindössze fél óra alatt. Blanka nagyon kiegyensúlyozott, nyugodt baba. Mindenkinek ilyet kívánok!
 


Sziasztok Imrehegyi kismama vagyok,a Tidir Alisza Dr-hoz járok mi a tpasztalatok vele a szülésnél?Magán rendelésen nagyon rendes.
szilvi73
Imrehegy
 
 


Sziasztok,

Látom h nem aktív a fórum, de gondolom leírom a friss tapasztalatom. Első baba, nemrég született Jerémiás doktor úrnál.  Teljesen meg vagyok elégedve, mind a doktor úrral, a szülésznővel, és a nőgyógyászaton és szülészeten dolgozókkal. Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt, a csecsemős nővérekről és védőnőről nem is beszélve. Minden kérdésünkre válaszoltak, segítettek a szoptatásnál, és jó volt hallani, hogy mikor hozták-vitték a babákat a folyósón, szépen beszéltek velük.  És hát az se mindegy, hogy szobánként van egy fürdőszoba. Nem szívesen mentem volna osztályos mosdóba szülés után...
Olyan sokan elmennek megyeszékhelyekre szülni, holott ott is lehet rosszat hallani orvosokról, csak mivel nem lakunk ott, ezért ide nem jut el a hírük.
Mindemellett én úgy választottam orvost, h ne kelljen már fizetnem azért, hogy normálisan beszéljen velem... Másodikat is itt fogom szülni, az biztos.
 


7.000.000 Ft. es mindegy egyek koltseg!!!!!!!!!!!


Olyan anyukat keresek akinek van egy sajat gyermeke es 5 evnel regebben szult. Feherboru magyar no aki 38 evnel nem oregebb es sajat petesettel vallalna egy terhesseget.
7.000.000 Ft es minden egyeb koltseget en fizetek.
rokaalom@gmail.com
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

cron
X
Kamaszmentő - TeakiadóNem születtél anyának! - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóBabázz lazán! - Teakiadó
Nem születtél anyának! - Teakiadó