Sziasztok!
Nagyon köszönöm, hogy gondoltatok az én kis Zsozsikámra! Kapott Barbit, színezőt és Gegivel együtt egy homokozót. Nagy a boldogság!
Úgy látom a lovaglás nagyon menő a 4 éves lánykák körében.

Zsozsi odavan értük. Geginek nem tetszik annyira, de azért ő is ült lovon.
Mi őrült hajtásban vagyunk. Apa öccsének lesz az esküvője szombaton. Családi örömünnep, de nem gondoltuk, hogy ekkora pénzkiadással jár.
A nem túl jó legénybúcsú elvitt egy kisebb vagyont (még jó, hogy nem voltam a leánybúcsún

).
Apa lesz a tanú, kellett öltönyt venni. Én leszek a sógorasszony, no meg mégis csak esküvő - kell ruha. A mi "hibánk", hogy nem járunk csini öltönyben és ruhában, így alakult. A főiskolás 38-as miniszoknyás kiskosztümjeim meg nem jönnek rám...
Holnap el kell menni cipőt venni mindkettőnknek, majd pénteken reggel ki kell menni Visegrádra főpróbára.
Ugyanis Zsozsi és Gegi lesznek elöl (Geginél a gyűrűk), utánuk a koszorús lányok és a menyasszony

Ééééés, lesz pár lépcsőfok is, no meg 34 fok (szabadtéren). Zsozsi olyan lesz, mint egy királylány, Gegin meg zárt félcipő, hosszú nadrág, ing, mellény... Már most aggódom...
No a melegen túl Gegit kell még egy nyomvonalon tartani, és ha szerencsésen végigmegy, akkor a fenekén kellene ülnie.
Az autónkat Apa elviszi - a vőlegénynek segít, akinek nincs kocsija -, és a rokonság többi tagjának sincs, így autókat kell bérelni. Pedig nekünk van...
Szombaton délelőtt fodrászhoz megyek, Zsozsi is megy frizura készítésre kettőre.
Amilyen komplikált a dolog, remélem annyira jó is lesz.
Ma ebben a lájtos 34 fokban lenyírtam a füvet - de én mondjuk bírom a meleget.
A tetőtérben még 30 fok van, megy a venti, úgy alszanak. Napközben 34 fok volt, akkor lehoztam a matracokat a mei tai szobába, és ott aludtak egy jó nagyot.
No megyek, mert Zsozsi nem alszik, hanem énekelget.