A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Ja tényleg!
Lányok, nekem ajándékok 90%-ban bezsákolva!!!
Már csak egy-két apróság, meg giccspapírKép és kész!
Úgy Örülök!KépKépKépKép
Ami viszont rátok vár szegénykéim, az nem lesz emberi idén sem!Tömeg, nuku parkolóhely, sorbanállás, belesülés a kabátba...
Tényleg nem kívánom senkinekKépKép
Ez elront mindent a Karácsonyban!

Kép

Kép
megann

Mea
A progiszint csökken a ciklus végére, ha nem vagy terhes, és tovább növekszik ha terhes vagy, ennyi köze van a terhességhez. Ne legyél már ilyen türelmetlen, biztos ott a baba a pocidban Kép! Legalábbis én nagyon drukkolok nektek!

Puszi
Adri
adri77

Lányok Kép
UH eredmény:
méhnyálka: 14 mm
jobb oldal: 10 db tüsző kb. 12 mm-esek
bal oldal: 15 db tüsző kb. 13 mm-esek

Punkció hétfőn!!
Stella

Kép
stella9

Stella Kép
Azannya ennyi tüszőt Kép Kép
Én nem vagyok otthon lombik témában, de ez igéretesnek hangzik.

Nagyon szoritunk hétfön!!!

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Krinyoka, miért vagy ennyire rossz véleménnyel a PG53-ról. én eddig csak jókat hallottam róla érdekelne a véleményed ha megosztanád velem.
Nagyon köszi:
Mammamó
mammamó

StellaKép
Én még annyira sem értek hozzá. De ezek az adatok nagggggggyyyyyyyyyon jóknak tűnnek, nem? A doki mit mondott rá?
Drukkkkkkkkkk ezerrel.

Andi
andi81

Jesszusom, StellaKép már itt tartotok???!!!KépKépKép Juj, de izgi! Ezek a számok teljesen ideálisak!!! Nem gondoltam, hogy ennyi tüsző megérhet! Kép
Nagyon nagyon drukkolok Nektek!!!!! Kezem lábam ikszben! KépKépKép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hajni
hajnesz

Wish,

nagyon hasonlóan gondolkodunk, és még a problémáink is hasonlóak.
nekem is van néhány fejlődési rendellenességem, amik ugyanazon a héten derültek ki, mint hogy nincs peteérésem. Kierült, hogy nyitott a gerincem a keresztcsonti részen, ezért fáj annyira a derekam már több, mint két hete, hogy ülni sem bírok... persze semmilyen gyógyszert nem kaphatok a babaprojekt miatt Kép bennem is nagyon soxor felmerül, hogy szabad-e beleavatkoznunk a természet rendjébe... viszont olyanok is járnak a fejemben , hogy valahol az urbanizáció, "fejlődés", a környezetszennyezés is közrejátszik a meddőségünkben, több urológus is mondta, hogy 10 évvel ezelőtt az átlagos spermiumszám a mostani többszöröse volt.. nem tudom, hogy hogyan kellene gondolkodnom, csak azt tudom, hogy nagyon vágyom már a babócára Kép

viszont lenne egy kérdésem, amit ugyan már feltettem egyszer, de hátha azóta valaki okosabb lett, és tud válaszolni:
miért a milliliterenkénti spermiumszám számít, miért nem az össz spermiumszám? nem mintha a válasz megoldana bármit is, csak szeretem érteni a dolgokat Kép

Köszi, és bocs az ismétlésért. meg a hosszú hozáászólásért is!
tralllala

Mammamó.
Lehet, hogy van akinek bejön, de én egyszer láttam rajta összesen páfrányt. Aztán soha többet. Van akinek eléggé összevissza mutatja. Vagy állandóan az vagy sose...
Állítólag van egy másik ilyen miroszkóp, csak 10 felett van az ára. Arról tényleg csak jót hallottam,
Krinyoka
krinyoka

Stella,
profi tüszögyártó vagy, Kép
Gratula hozzá, ügyi vagy.
Krinyoka
krinyoka

Stella!
Gratulálok atüszőcskéidhez!
Akkor már nem kell több hasba szurit sem kapnod?
Még egy kérdésem van: punkció=beültetés?
Nagyon szorítok Nektek, továbbra is ilyen ügyesek legyetek!

Lányok!
Köszi a drukkokat! Kérhetek még néhány napig hőfenntartókat?

Dodo!
Nálad mizújs? Rég írtál!

Enigma!
Jó, hogy írtál! Veled mi van?

Bogi
bogi1975

Punkció= leszívás.
Azt hiszem Kép
krinyoka

Punkció = leszívás
Az eredmények tényleg jók, még engem is megleptek!

Szuri sajnos még kell szombatig, naponta 2 db Kép!
De most már látom a végét!!!

HajneszKép
veletek mi van???
Elkezdtétek???

BogiKép
hőfenntartók mennek!!

Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Stella!
Gratula, ez igen! Ennyi tüszi, nem is tudják majd melyiket ültessék vissza annyi lesz a szép, sok sejtesKép

Bogi!
Mennek a hőfennetartók, mikor tesztelsz?

Nina
nina79

StellaKép
Írtam Neked is a Dévaiba. De ide is leírom: Szurizás indul dec. 6-án, de már most tűkön ülök (ha ha ha); olyan lassan cammognak a napok.Kép
Csak hasba kapod a szurikat?
Úgy várom már, hogy elmeséld a pungit meg az ET-t! Olyan jó Neked, hogy már itt tartasz!!!KépKépKép

BogiKép
Megy a hőfenntartás ezerrel!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

DodoKép
Na mi van???

Hajni
hajnesz

Nina!

Ha addig nem lesz semmi, akkor csak hétfőn. Én tesztelnék már szombaton, de hétvégén nem leszünk itthon.

Örülök, hogy a hőd Neked is kúszik felfelé!
Pussz.
Bogi
bogi1975

Sziasztok lanyok!

Bocs hogy csak most jovok, de nem tudtam racsatlakozni a babanetre!

Szoval negativ sajnos! Nem vagyok nagyon letorve mert mar nagyon ereztem, hogy ez nem az igazi, de azert kosz a drukkot!

Holnap remelem tudok irni tobbet, most visszaolvasni sem tudtam!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Stella! KépKépKép
Elmegyek aludni egyet és miket nem produkálsz mire visszajövök Kép
Még csak most kezdted el a kúrát szinte. Ez nagyon-nagyon jó Kép. Ezek szerint hajthatsz a hármasikre is akár Kép

Bogi! Én adok neked az én hőmből akár 5 tizedet minden nap. Neke most úgyis mindegy és persze megy az energia is Kép Hétfőn tesztelsz? Kép, akkor csíkokat is küldök addigra.

Tralllala!
Nektek milyen programot írt elő a dokid? Mikor lessz esedékes az első lombik, addig mit kell csinálnotok? Én még csak annyit tudok, hogy kb fél év, de azon kívül semmit.
Ez a nyitott gerinc nem hangzik túl jól Kép, ezek szerint neked pláne fontos lesz a folsav. Egyébként tudnak vele valamit csinálni, miután meglesz a baba?

A mililiterenkénti spermaszám szerintem azért számít, mert csak egy része jut el a spermának a megfelelő helyre. Úgyhogy számít, az is, hogy összesen mennyi és az is, hogy egységnyiben mennyi van.
Olvastam pl.egyszer a cikket arról, hogy a férfi nemi szerv alakja olyan, hogy a közösüléskor az ejakuláció után "kiakanalazza" a sperma egy részét.
Szóval itt sajnos nagyon számít a minőség és a mennyiség is.

wish

StellaKép
Nagyon drukkolok a punkcióhoz! Ezek igazán szép eredmények, és ez a nyálkahártya irigylésre méltó!KépKépKép Jó pihe-puha helye lesz az ikreknekKép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Megint én. Teleletömöm a fórumot a hülyeségeimmel. De majd ha viszamegyek dolgozni, nem leszek ilyn sűrű, megigérem Kép

Találtam egy cikket egy "Fertility Blend" nevű gyógynövénykeverékről. Ismeri valaki?

http://www.pro-patiente.hu/betegsegek/betegsegek_reszletesen/ob_gyn/infertility/ ?article_id=58971&prk=86569776&larticle=68857

wish

WishKép
Bár nekem már nem aktuális, de anno nagyon rá voltam állva a dologra, mármint a herbateázásra és kerestem is az említett szűzbariskát vagy szűzbokor bogyót de eléggé elkeseredtem a 10. drogéria után, ahol fogalmuk sem volt, miről beszélek...Kép Én nem találtam sehol. Sem külön, sem keverékben.
Valaki közületek?
Hajni
hajnesz

DodoKép
Végre jelentkeztél! Én sem tudtam tegnap babanetezni! Micsoda rejtélyes dolgok zajlanak itt?!
Ez bizti?Kép De ha még nem jött meg, akkor reménykedhetünk, nem? Miből érezted, hogy nem az igazi?
Úgy drukkolok Nektek!!!
pusz
Hajni
hajnesz

Wish,
A nyitott gerincemmel sajna nem tudnak mit kezdeni, így születtem, így is marad, jobban kell rá vigyáznom, hogy ne fájjon.

Nekem 2 Clostis hónap következik, hátha így is sikerül (urológus szerint 0 körüli az esély), aztán még nem tudom, mi következik. abba még nem is mertem belegondolni... addig is még várom a csodát!

A fél évet mi alapján monda? Addig mi a teendőd? Ugye jól emléxem, hogy a párodnál nincs bibi?

Köszi, ebben lehet valami, amit írtál, majd visszatuszokoljuk azt is,a mit kiakanalaz Kép viszont azt nem értem akkor, hogy ha valakinek van 1 ml-je 20 millió spermiummal annak azt mondják okés, akinek viszont 5 ml-je 5 millió/ml spermiummal, annak azt mondják, ez így nem fog menni... az 1 ml-ből sem biztos, hogy mind eljut a célba, ugyanúgy, mint az 5 ml-nél Kép

ezt a fertility blend-et próbálta már valaki?
tralllala
tralllala

Stella!

Annyira de annyira szorítok!KépKépKép
Ha hétfőn lesz a punkció, akkor mikor lesz a visszaültetés??
Annyira izgulok értetek! Olyan szimpi pár vagytok, tuti sikerülnie kell elsőre!

Kép

Kép
megann

Tralllala,
Sajnos a páromnál sincs rendben a dolog, kevés is a spermium és nem is mozognak.
Még nem tudom a pontos menetrendet, a múltkor annyira el voltam kenődve, hogy nem nagyon kérdezősködtem. Csak annyi jött ki belőlem, hogy akkor most mikorra lesz ebből baba. Arra azt mondta az orvos, hogy kell egy-két kezelés és kb. fél év múlva leszünk ott, hogy sor kerülhet az első lombikra. Most pénteken megyek megint, akkormajd kikérdezem részletesebben a dokit, hogy mi lesz a program.
Meg azt is mondta, hogy szinte biztos a lombik, a kérdés csak az, hogy azon belül melyik módszer. Mert jelenleg csak ICSI-re jók a kiskatonák, de ez lehet hogy attól van, hogy egy hónapja 39 fokos láza volt szegénykémnek és hát 72 nap a regeneráció. De a doki szerint számottevően nem fognak azért javulni az eredményei. Most 2-3 millió és csak 10% mozog Kép.
De most már legalább tudjuk, hogy minden akciónál csak kétszázezernek katonának lehet/kell szurkolni, így több energia jut egyre. Kép Hátha vannak csodák. Kép

Kedden találkozom Dodoval, megbeszéljük a természetes vitaminjait, meg veszünk Maca-t a páromnak, aztán vagy így vagy úgy eldől a dolog fél éven belül Kép

wish

Megann,
a másik topikban tettem fel neked linket az Aviva tornáról (nov. 30. 9.12-kor).
Jóbor
kóbor

Jó reggelt mindenkinek!

Lányok!
Megvolt az eredménye, hogy annyian küldtetek nekem hőfenntartó energiákat, ugyanis ma ismét egy tizeddel feljebb ment! Köszönöm!!!Még szeretnék kapni, de persze küldjetek Krinyokának is!
Most már nagyon reménykedek, de félek is, mi van, ha csak a természet szórakozik velem?

Krinyoka!
Nálad mi a helyzet?
Bogi
bogi1975

Sziasztok Lányok!

Én még nem akarok babát majd csak jövőre állunk neki, és csak olvasgatlak benneteket, hogy infokat gyűjtsek. De Ti nagyon aranyosak vagytok, hogy egymásnak segítetek, együtt örültök és sírtok! Én is veletek vagyok és nagyon szorítok hogy mindenkinek összejöjjön!!

Puszi: Zsu

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok Lányok!

Bogi Kép
Drukkolok én is!!!!!

Stella Kép
Fantasztikus lett az eredményed GRATULÁLOK!
Felkészültél a 3as ikrekre Kép Biztos minden rendben lesz!!! Nagyon drukkolok!!

Nina Kép
A kiskatonákat még nem tudom mikor kapom vissza, de számításaim szerint 24.-e előtt, jó kis kari ajándék lesz! Most meg kell jönnie, akkor a 3.naptól szedni a clostyt és 10 vagy 11 vagy 12.(ne hétvége legyen) napon bemennem az intézetbe és akkor majd eldől mikor és hogyan tovább

Megann Kép
Teljesen igazad van, hogy már mindent megvettél, gratulálok hozzá! Én sajnos az utolsó pillanatokra hagyom mindig.

Puszi, Tmaci
tündérmaci

AdriKép

Köszi a drukkot, igyekszem nem izgulni annyira.

Puszika és vigyázz magadra.

Mea
mea

Sziasztok,
Bogi, nekem isfeljebb ment mára. Ma már 37/2 volt. De nem birtam ki és teszteltem egy negatívat ma.
Na mindegy Kép
Amig nem jön meg van remény. Ezért hétvégén nem tesztelek. Vannak majdnem minden nap menszis fájdalmaim de nem sok. Ilyenkor mindig megijedek, hogy megjött. Aztán nem...
34 napon vagyok. Te?

Zituska, merre jársz?
Krinyoka
krinyoka

Krinyoka!
Én még ma vagyok a 28. napon, de nekem csak napra pontosan 26 napos ciklusaim vannak. Azért reménykedek, mert a hőm még soha nem volt ilyen tartósan ilyen magas.
Szerintem csak korán teszteltél. Őszintén bevallom én is kacérkodtam a gondolattal, de aztán csak nem. Várok hétfőig, ha addig nem lesz semmi.
Bogi
bogi1975

Nina!
neked ment fel a hőd megint?

Anna!
Merre vagy?
Bogi
bogi1975

Sziasztok Lányok!

Elképesztő mennyiséget írtatok mióta nem jártam itt. Alig bírom fogni kivel, mi történt!

Stella
Hát ez őrület, mennyi tüszőőőő! Lesz miből válogatni hétfőn. Nagyon szorítok neked!

Dana
Hát itten vagyok! Annyi történt, hogy holnap megyünk egy maszek dokihoz, a PÁROMMAL. Viszem a hülye görbéimet, azt a pár leletemet, oszt majd mondja mi légyen. Úgy szeretném, ha végre történne már valami.

Bogi, Krinyoka, Mea
Küldöm a hőfenntartókat! Gyerünk lányok, sárgítsátok a táblát!!!

Többiek
jó "sportolást", babásodást kívánok! Kép

Babások
örömteli babavárást kívánok! Kép

Jázmin
djázmin

BogiKép KrinyokaKép
nagyon jól álltok!!! Remélem hamarosan zebrákkal jöttök!

DodoKép
annyira drukkoltam és most le vagyok törveKép!
De remélem hamarosan te is zebrásodsz!

HajneszKép
csak pocis szurikat kaptam,d e már nagyon unom őket. Most már nem adom magamnak, hanem az egyik kolléganőm szúrja és érezhetően nehezebb beadni őket. Már a pocim sem akarja, de holnapután kapom az utolsót, a tüszőrepesztőt, aztán vége Kép!
Mindjárt itt a 6.-a, nyugi!
Addig még vár rátok és szép hétvége!! Élvezzétek ki minden percét, hogy jó kedélyalap legyen a babásodáshoz!

CatKép
Köszi, mindent! Igyekszem rákészülni az ikrekre!
Remélem sok petét sikerül majd megtermékenyíteni és jól fognak osztódni is.
Azon viccelődtünk a kolléganőmmel, hogy ha már most 14 mm-es a nyálkahártya a 6 cm-es méhemben, akkor beültetik a babókat és úgy beszorulnak a jó puha ágyikóba, hogy nem is tehetnek mást, mint beágyazódnak!! Ez aztán az optimizmus, ugye?

Stella

Kép
stella9

JázminKép
De jó, hogy sikerült rávenned a párodat!!
Szorítok!!
Stella

Kép
stella9

Mea!
Most látom csak, hogy Te is közeledsz a cél felé!
Hány naposak a ciklusaid? Hőd?
Veled is szeretnék együtt babásodni!Most.
Bogi
bogi1975

Bogi!Kép

Édi vagy! Én is szeretnék veled bebabásodniKép
Ma vagyok 27 cn-en, hőm 10 napja 37 felett van.
Neked???
Te hanyadik cn-en is vagy?
Nekem ált. több mint 30 naposak a ciklusaim.Neked???
Mikor tesztelsz majd???

Mea
mea

BogiKép
Ja bocsi a 28 napon vagy és már két napja késik neked.
Akkor már tesztelhetsz szerintem, már ki kellene mutatniaKép

Tesztelj!!!Kép

Mea
mea

Sziasztok lányok!

Bogi!
Nekem is mászott feljebb egy tizedet. De a hétfő olyan messze van, én addig nem bírom cérnával.

Küldöm a hőfenntartó energákat mindenkinek!!

Szép napot
Nina
nina79

Stella Kép
Az elfelejtettem megkérdezni, remélem nem tartasz majd miatta butának... hogy lehet ennyi tüszőt elérni és hogy mindkét oldalon? Nekem a job oldalra kellene, de mindig csak a balban láttuk, pedig kaptam clostyt...
Köszi, Tmaci
tündérmaci

Szép napot mindenkinek!

Bogi, Krinyóka, Mea Kép
Annyi hőt küldtem nektek lányok, hogy már melegvíz sincs nálunk.
Nekem 19 cn-on még mindíg 36.4 csak. Lassan kihülök. Fura nem? Ti azon izgultok,hogy ne essen le (nem fog) és legyen baba belőle (boldog, csíkos karácsonytKép ) én meg még csak azon, hogy egyáltalán menjen fel (jövő hónapban felfog) és legyen pé (lesz hát) Kép.

wish

Köszi szépen a hőfenntartókat. érzem is hogy jönnek Kép
Szerintem Bogi tuti babás!!! Neki már ténylegesen késik. Nekem meg sajna még megjöhet, mert 37 napos ciklusom is volt. (sőt 42 is, de az műtét után és arra azt mondták, hogy annyi...)
Egyébként furi, de most hogy csináltam egy tesztet kicsit lenyugodtam. Nem örülök egyáltalán a negatívnak, de már annyira be voltam sózva, hogy megcsinálja (pedig megigértem hogy nem csinálom meg) hogy már rosszul voltam...
Igy egy kicsit lenyugodtam legalább. (kb vasárnapog Kép )
Krinyoka
krinyoka

TmaciKép
nálam ez a rengeteg tüsző lombikos stimuláció eredménye. Ez kicsit durvább beavatkozás a Clostynál. Nálam eddig sem volt semmi gond, a párom miatt kell a lombik!
Azért az nem baj, hogy ha csak a balban láttok, nem? Lényeg az, hogy legyen!!
Closty-val sokaknak sikerült már!!
Stella

Kép
stella9

Most számoltam ki az ov. kalkulátorral a megadott utolsó 3 menszi alapján, hogy 35 napos a ciklusom. Tehát még izgulhatok nyugodtam Kép
K.
krinyoka

Helló lányok!

Bogit kiáltsuk ki csíkosnak!!!KépSzerintem!
Krinyókának meg előlegezzük meg a csíkokat!Szerintem!

Stella!
Nem írtad mikor kapod vissza a petéidet???
(többikres)Húúú belegondoltál már?? Hogy ebből simán lehet 3-as ikrek(lesz is)??

Wish!
Annyira murisan írtad le az optimizmusodat, hogy egyből megnevettettél!
Azért a hőddel leülhetnél egy komolyabb beszélgetésre!Szerintem!

Rólam annyit, hogy mivel nekem senki nem küldött hőemelő energiákatKépKép ma 27. cn változatlanul 36.9-et mértem(így már nem is görbe a görbe, hanem egyenes volnal)Ami egyenlő azzal, hogy sem babás nem vagyok, sem nem fog megjönni a mai napon!
Ami azért egy kicsit furi, hogy fájogat a hasam, de csak éppen hogy, pedig nekem nem szokott!
De jól bebeszélem magamnak a tüneteket, mi??Kép

Na tényleg csomagolok, oszt irány a wellness!
Mibe fogadunk, hogy holnap fog megjönni amikor elindulunk???
Na jó pótolhatjátok a hőemelő energiák elmulasztását egy kis mensi távolító energiával, hogy ha már meg kell jönnie, akkor csak vasárnap tegye!!

Üdv

Kép

Kép
megann

Krinyóka!
Én is Drukkolok neked!!!!

Stella
Sajnos nem, mert a bal oldali zárva van.
Gondolatban átcsoportosítom a job oldalira Kép
Tmaci
tündérmaci

MegannKép
még nem tudom, mikor kapom vissza őket. Ez sok mindentől függ, főleg attól, hogy hogyan sikerül a megtermékenyítés és hogyan osztódnak.
Szerintem, ha minden jól megy, akkor csütürtük környékén!

Jó pihit nektek!!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!Kép

Még megvagyokKép, csak rengeteg a dolgunk mostanábanKép

Nagyon sokat írtatok, ezért csak épphogy visszaolvastam!

Stella!Kép

Ezek szupi eredmények!!Kép Jaj de jó!Kép
Nagyon drukkolok neked!Kép

Bogi!Kép

HŰHA!!!KépKép
Neked is drukkolok nagyon!KépKép
Persze, ha babás leszel, akkor sietnem kell utánad, hátha összefutunk a klinikán!Kép

Krinyoka!Kép

Neked is óriási drukk!Kép
Remélem, csak korán teszteltél!!Kép

Dodo!Kép

KépKépKép, de tudod, a köv. hónap a miénk!!KépKép

Megann!Kép

Légyszi, ne legyen ilyen világvége hangulatod!!!
Persze, megértelek, hogy mérges vagy a dokikra, és szerintem is durva, mennyire nem érdekli őket ez az egész, amikor nekünk most tényleg erről szól az életünk.Kép
De próbálj pozitívan hozzáálni a dolgokhoz, hiszen Te mindent megteszel a siker érdekében, és meglátod, meg fogod találni a megfelelő dokit is!Kép
A pozitív gondolkodás nagyon fontos a babásodáshoz, mert a babák a jókedvű anyucikat szeretik ám!KépKép
A hőről annyit, hogy nekem is hónapokon keresztül a plafon a 36,9 volt, akkor is amikor igazoltan volt peteérésem, tüszőrepim, és 46-os progi szintem!!
Szóval, még bármi lehet!Kép
Én küldöm a mensi elfújó sugarakat!KépXKépXKépXKépXKépXKépXKép

Mindjárt rakok fel táblát is!Kép

Kép
Kép
zituska28

Kép

Kép

Ja, és az előbb elfelejtettem írni, hogy CATKép, NAGYON VÁROM A JÓSLATOD!!!!!KépKépKép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?