Hú, tényleg Andris nap van, illetve volt még pár perce.
Nagyon boldog névnapot a kis Mazsikának!!!
Humiék
2004.12.01 09:26
Nekem nem nagyon megy. Honnan vesztek ennyi jó képet? Bármilyen képbe lehet beilleszteni fotót? Nekem ugyanis nem nagyon tetszenek, amiket alapból a program felkínál.
, csak a műanyag dísztárcsákat szoktuk a Királyhágó felé elhagyni.
Teszek a végére egy hasonlót, ma reggel kaptam
Apa szerint tele van mesterséges anyagokkal. 2004.12.01 09:56
Mazsigyerek szép rucikat, játékokat kapott - amiket elég hamar megunt
, de hál istennek ma reggel megint az újdonság erejável hatottak
Olyan jó volt nagypocisokat látni!!! Andris is nagyon élvezte, hogy nyüzsiznek körülötte.
, hogy bénázok és törlöm az egészet egy laza mozdulattal.)
Írnátok még ötleteket? eddig az én készítette kajái: cékla, répa, cukkini,, krumpli, husi cuccosok voltak. Ajánlanátok valami változatosat ?
Köszi
Pedig kéne. Na jó, most szégyellem magam, lehet, hogy jövő hétre beiktatom

2004.12.01 10:32
2004.12.01 10:49
2004.12.01 11:10
- sajnos én is jártam már így, hogy letöltötték a számaimat, csak épp elfelejtették visszatölteni. Na azóta mindent felvések egy noteszbe - biztos ami biztos...
2004.12.01 11:15
2004.12.01 11:19
Most, hogy náthás legalább 10x szívjuk naponta, és érzem, hogy jó mélyről is feljön a váladék. A Nasivint csak hosszabb alvásra javasolta a doki, így azt csak este csöppentünk.
Még gondolkodom a héten, de nagyon rá kellene szánni magamat. Hívtam anyósomat, hogy jöjjön el pár napra felügyelni Nándira, addig én nagytakarítanék, de sajnos nem tud jönni, így meg kell oldanom egyedül.
2004.12.01 11:31
2004.12.01 12:32
A mosogatógép nálunk is eresztett, de elég volt kicseréltetni a gumigyűrűt, mert az volt fölpördülve a sarkán. Azóta (2 éve) tökéletes. Szerintem a mosogatógép az automata mosógép után az emberiség második legjobb találmánya.

2004.12.01 12:53
2004.12.01 13:10
Tegnap este már nagyon meleg volt a kobakja, köhögött és az orra is folyt. Aztán késő estére jól belázasodott. Persze a fülhőmérőben akkor merült le az elem, a másik hőmérőnk meg éppen most romlott el. Szegénykém, úgy köhögött, hogy 1x hányt is. Együtt "aludtunk", és mikor már úgy éreztem, hogy nagyon forró meg elkezdett sírni is - úgy 3 felé - hűtőfürdőztünk. Ezt meglepő módon élvezte, még vigyorgott is, meg játszott a delfinjével
Fürcsi után kapott kúpot, bár már a víz is lenyomta a lázat. Végül 1/2 10-kor keltünk. Reggel volt időpontunk méreckedni, de lemondtam, és inkább megkértem a doktor nénit jöjjön ki. Most csak kis hőemelkedése van, és jó 1 órája alszik is. 2004.12.01 13:25
Mondjuk szép leányról könnyű szép képeket késziteni.
Ki követi el, Te vagy a párod?
2004.12.01 14:10
2004.12.01 17:25
). DE, tudom hogy vannak babák, akiket nem lehet kézzel megfogni. Barátnőm a kisfiát takaróba csavarja (kezek bennt a pokrócban) és úgy szuperűl ki tudja takarítani a nózit. Az ordítás meg vele jár.
2004.12.01 17:42
2004.12.01 17:43
...es szupi a nyuszis Andris, na meg a macis Andris.
2004.12.01 18:06

2004.12.01 20:49
És ma jön az sms, hogy kibújt Annácska. Apa alszik, Edina is, én meg itt hüppögök az elérzékenyüléstől...Ismét eszembe jutott a terhességem, a szülés... És annyira kívánok újra terhes lenni, nem vagyok normális. Ne haragudjatok, hogy ilyen érzelgős vagyok, el kellett mondjam valakinek. 2004.12.01 20:59
Apáról cuki a kép !

2004.12.01 21:08
Sokat gondolok rá magam is. De képzeld, még Apa is. A minap jegyezte meg - mikor láttunk egy cuki nagypocakos kismamát -, hogy nekem nincs is pocakos képem. Mondtam Neki, hogy dehogynincs
Ide is teszem Nektek Apa kedvenc pocakos képét, itt már Peti szép kis görögdinnyusz volt, 1 nappal születése előtt. Brühhüühüüü
Most meg szép nagy görögdinnyécske. Mármint Peti
2004.12.01 21:26
Komolyan lassan már nincs olyan óra, hogy ne pocakosságra gondolnék, meg szülésre. Izzítani kéne apát
Kérem nem kacagni, de épp most néztem vissza a márc. idusai bejegyzéseket, mikor Mazyi született. Pityeregtem
, akkor milyen sokat szülhetnék, hm... Na jó, vissza a földre!
2004.12.01 23:09
Kicsit igylem oket.
En is ujra atelnem.
Annyira gyorsan nonek a babocak.
Gondoltam kene ujitani. Mondtam is a fodraszomnak, hogy csinaljon valamit. Ez lett belole. Azt mondta, marad a szoke, a csikokat csereljuk le. Nem bantam meg!
Meg szerencse, hogy jo a fodraszom es nem nekem kell gondolkozni milyen is legyen, hogy nezzen ki. Egy gonddal kevesebb.
Nalunk sajna nem ferunk el, kicsi a hely.
2004.12.02 00:46
+ ráadás apának holnap lesz a munkahelyi Mikulás( amit annyira vártunk, és amire fogyiztam) de így mi tuti lemaradunk róla.
A szülés előtti kép szuper,
A zsemlés képen pedig tündéri
2004.12.02 01:20
2004.12.02 08:21
) és főzök neki vacsit, jó kis sajtos csirkét+kalácsot sütök. Amikor mondtam neki, hogy "vigyázni" kéne Matyusra, említette, hogy éppen szülinapja lesz és nem biztos hogy eltudja vállani mert lehet hogy a férje valami programot szervez neki, én meg csak győztem visszanyelni mosolyt. No remélem jól fog sikerülni, megérdemelné! 2004.12.02 09:47
Valaki (én) odarakta.
Apa munkahelye ilyenekkel nem foglalkozik, nekem meg a saját bt-m a munkahelyem. 2004.12.02 10:48
Este bevágott 225ml-t, ma reggel pedig 250-et. Eddig a reggeli csúcs 160ml volt.
Az elején meg is jegyezte Apa, hogy mennyire élvezem a terhességet. Én mondtam, hülye lennék, ha nem élvezném
A második terhesség már nem lesz ennyire önfeledt, akkor már nemcsak magamra gondolhatok, hisz itt van nekünk Nándika. Mi is gyakran szóba hozzuk Katikát, de még várunk. Főleg, hogy nálam mostanság problémák vannak
Töltöttem már le képeket, igyekeznem kell, mert hamar lejár a 10 nap. Azt hiszem magunknak ilyen képekből csinálok jövő évi naptárt.
Gombás-zöldséges krumplilevest főzök, imádjuk! nyammmmmm....+ brassóit. 2004.12.02 11:19
2004.12.02 11:27
2004.12.02 11:39
És átadom a sok üdvözletet Annácskának meg az anyukájának is.
Már rég akartam mondani, mennyire tetszik a profilképed is a babataligával.
Hát íme az én tavalyi karácsonyi pocim, né milyen büszkén toltam én is előre a pocimat. Szülés előtt egy héttel már nem kellett düllesztenem, akkor már alig bírtam.
Jesszusom, mintha nem is én lennék a képen, el sem hiszem, hogy ekkora nagy volt a pocakom.
2004.12.02 11:51
Pumi, aranyos Nándi, amint gyömöszöli magába a zsemlét, és cuki a tarka ruci is.
Látom, továbbra is jó étvágya van a csemetének.
2004.12.02 12:05
Itt van neszenektek egy idétlen karácsonyi Mikulás is. A kép előnytelen, pont a dinnye nem látszik. Karikor még rámjöttek a normál gatyáim, dinnyécske utána indult be
olyan édesen szuszogott
Aztán mint a Duracell-nyuszi zsezsgett egészen a fürdésig. jól lefárasztott bennünket
2004.12.02 12:06
Ha nem vagyok indiszkret, mi a baj? Szules utan maradt valami? Remelem csak kis aprosag es hamar rendbe jossz!!!!!! 2004.12.02 12:14
Dejó! Mi még ezen nem gondolkodtunk. A lánynév az marad(na) amit kitaláltunk (Eszter Veronika) de a fiúnév újabb ökölharc lesz. Meg aztán azt hiszem én túl babonás vagyok (tudom, nem kellene), Peti amig pocaklakó volt, egyszer sem szólitottuk Petinek, csak babának, kutyunak, pocaknak, virslinek, stb, de soha nem a nevén. Peti csak onnantól lett, hogy először üdvözöltük idekinnt. Tudom, hüjjjje vagyok
2004.12.02 12:18
Múlt pénteken elmentem a nődokimhoz rákszűrésre. A hathetes kontrollon mondta, hogy fél évvel a szülés után jó lenne megcsinálni. Közben elpanaszoltam, hogy eddig 3x volt mensim, rendszertelenül, legutóbb majdnem 2 hetet késett, és eltartott 10 napig. Megnézett uh-on, és kiderült, hogy van egy 4cm-es ciszta a jobb petefészekben, ami ha 5centisre nő, akkor műtét
Laparoscopia = nagyműtét, min. 1 hét kórház, grrrrr, rágondolni sem akarok! Szóval, jól betojtam az egésztől. Elnyomja egy picit a méhet is, ezért tartott olyan sokáig a vérzés. Egyenlőre gyógyszeresen probálja meghozni a mensest, és ha nem pukkad ki, akkor elkezdem a fogigátlót, hátha majd az segít. És közben reménykedem, hogy ne nőjjön tovább. Előtte is voltak 2-3 cm-es cisztáim, de mindeig felszívódtak. A doki nyugtatgatott, hogy ne aggódjak, de azért azt is hozzátette, hogyha műtét, akkor reméli, hogy nem befolyásolja a további gyerekvállalást. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint