Új privát üzeneted érkezett!

Anikó, ilyen összeröffenés lehetne sűrűbben is! :)

Pillanatnyi patak-helyzet: jelenleg minden fronton folynak a tárgyalások, vízüggyel, önkormányzattal, ma kinn volt a tv is, de elég kicsi az esély, hogy a kotrást megakadályozzák. Viszont az önkormányzat már ígért közmunkásokat, hogy a gépek előtt kiemeljünk növényeket és utánuk azonnal visszatelepítsük. Ebben valószínűleg jól jönne minden önkéntes segítség is.

Az lenne a legszuperebb, ha a lakópark nagy részéhez eljutnának a patakról az infók -ehhez nagy segítség, ha a körmailek "tovább köröznek"-, mert most életmentő lenne az összefogás. A fasor fáit is szokták időnként locsolni a nagymelegekben, mert kicsik még, kiszáradnak, abban is nagyon jól jönne a segítség -össze szokott gyűlni, aki csak tud, vödrökkel, a szervezők hoznak szivattyút és a patakból emelik ki hozzá a vizet.

Ha esetleg az ismerősi körben továbbadod az egyesület honlapjának címét (http://www.kispatakegyesulet.hu/), ott minden aktuális hír fenn van képekkel együtt, de fel is lehet íratkozni levelező listára, akkor mindenről első kézben jön infó.

Jövő héten elkészülnek a patak mentén levő táblára a gyönyörű plakátok az élővilágáról, és lesz valamikor egy kis tanösvényavató ünnepség is.
K.

KépKép
KépKép


Sziasztok! Érdeklődni jöttem :-) Meg szeretném kérdezni, hogy nem-e tudtok időpontot a Bálint Ágnes oviról szülői kapcsán. Én megnéztem ugyan, de a kapun semmit nem láttam kiírva. Vagy csak nem vettem észre??? Nem tudom. Érintett még valaki rajtunk kívül???
 
 


Katus, hogy vagy? Még egyben? Remélem nem nagyon visel meg a hőség!!!

Adri, titeket talán szerdán láttalak :-) Nagyon szép pocód van már! És Dóri is gyönyörűség :-) Kalimpáltam, de nem vettetek észre, szerintem...

Útépítés :-) Vicc az egész, ahogy kivitelezik a dolgot, de jó lesz, ha végre elkészül. Nálunk 2 napig haladt át az egész forgalom, míg végre lezárták az utat. Nem is tudom hogy gondolták, hogy ezen az ócska földúton el lehet terelni a forgalmat....
 
 

 
 

Orsi, elvileg tavasz óta megvan a ref. ovi köv. tanévi névsora. Sajnos mi kicsit későn, kb. tél elején jelentkeztünk és már nem fértünk bele csak a következő tanévre. :-( Így Ati szerintem már maradni fog ott, ahova most beszokik :-)
 
 


Reni,

hol lehet megnézni ezt a névsort???? A neten nincs semmi, a kapura sincs kiírva semmi....

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép


Telefonon lehet megérdeklődni. 2 kislány akikről tudok telefonon lettek értesítve májusban. Mi nem lettünk... :-(
 
 


Reni,

CSak az a durva a körforgalommal kapcsolatban, hogy ha már felétek sem lehet menni, akkor Gyál felől mégis hogy lehet bejutni a lakóparkba?
Szülői aug 30. körül szokott lenni és jellemzően 3 nappal előtte kapsz majd róla levelet:)

Zazinak pedig nagyon BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánunk!!!!
Tetszett a tüzijáték?:)
Mi kint voltunk Zorkával, nagyon élvezte. 2éve is tetszett neki, de most sokkal jobban örömködött.
Itt alszik a nappaliban a kanapén, kijött a szobájából, merthogy ő még nem akar aludni...:)
Vendég
 



Kicsi Zalán! Isten éltessen sokáig! :-)

Judit, köszi az infót! Akkor még időben vagyunk :-)

Ha Gyál felől érkezel haza van egy utca jobb kéz felől, Külső Gyáli út (még a miénk előtt), gumis van a sarkon és a Budai Nagy Antalra érkezel. Arra felé kell elvileg kerülni. Azt le is szórták valamivel, hogy jobb legyen, mint a földút és a por se szálljon annyira. Az a rossz, hogy sehol semmi nincs rendesen kitáblázva!

Duna parton mi is voltunk :-)
 
 


Katus, hogy vagytok?

Emőke

Kép


Kép
 
 



Zazi,

Nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Kép

KépKép
KépKép
 
 


Zazinak boldog szülinapot :D

NEm bántam volna, ha mi is aznap ünneplünk, de lecsúsztunk róla :D

Egyelőre semmi jel, jól vagyok, csak melegem van... :oops:

Mindenkit puszilok

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
 
 



Erre a hétre. Nincs pontos dátumom, 22-től 28-ig minden van. Következő fix dátum 30-a, újabb CTG és UH a dokimnál. Nem kívánom ;)

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
 
 


Kaptam egy kérést, ha esetleg vkit érdekel :-)

Kedves Barátaim, Ismerőseim!

Pszichológus hallgató ismerősöm szakdolgozatához kér segítséget. 2-5 év közötti gyerekekkel kapcsolatban felmerülő mindennapi problémákat, a problémákkal kapcsolatos kérdéseket dolgoz fel, ehhez vár gyakorló szülőktől segítséget.
Kérlek írjátok meg problémáitokat, kérdéseiteket az erikap.szabo@gmail.com e-mail címre 2011 szeptember 15-ig. Néhány héten belül gyakorló gyermekpszichológussal feldolgozza, és minden válaszoló az összes kérdést és a választ is megkapja.

Amennyiben van az ismerősi, baráti körötökben olyan, akit érint és érdekel a téma, kérlek küldjétek el neki ezt a levelet.
Segítségeteket előre is köszönöm.

Kép


Kép
 
 


Már megint egy kérdés: nem tudtok véletlen gyermek fogorvost ajánlani, aki kedves és megbízható?
 
 


Találtam, már tárgytalan :-)
 
 


Kicsit ugyan megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánunk Zalánnak NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kép

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép


Zalán!
Mi is kívánunk neked nagyon boldog szülinapot! Kép

Ovi sztori folytatódik: Elvileg kedden volt szülői az újonnan felvetteknek a Tündérkertben. Nagy lelkesen el is mentem, majd kb 20 perc után szólt a vezető óvonő, hogy fellebezősök menjenek haza, mert ők csak azokra gondoltak, akiket első körben felvettek. (A tornaterem nagyrészt kiürült!!!) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Nekünk majd később tartanak valamit, amiről majd valahogy értesítenek. De még a névsort se kapták meg az önkormányzattól, és az épület se áll sehogy. Így szept. 1-én biztosan nem kezdünk! De senki nem , hogy akkor mikor. Ráadásul van köztünk olyan is, akinek dolgoznak a szülei, és csak aug. 31-ig járhat a bölcsibe. Utána, hogy mit csinál a gyerekkel? Hát ....., amit akar!
Igazából nem értem, hogy legalább az általános részeket miért nem mondták el, ha már annyian ott voltunk. Mert az egy dolog, hogy a csoportszobát nem tudjuk megnézni, de még azt se tudjuk, hogy egész, vagy fél napra vették fel őket. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Inkább nem stresszelem magam, majd lesz valami.

Addig is "élvezzük" ezt a "kellemes" meleget!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jul24 2011.08.26 13:53-kor.

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
 
 


Adri, az utolsó kérdésedre tudom a választ: csak az a gyerek aludhat az oviban, akinek a szülei bemutatnak egy munkáltatói igazolást arról, hogy dolgoznak :?
K.

KépKép
KépKép


Adri, nekünk tegnap azt mondták a szülőin, hogy akiket utólag vettek fel szept. 15-én tudnak kezdeni az átalakított szobákban.

Nálunk csak céloztak rá, hogy nagyon kevés a hely, és jó volna, ha akik otthon vannak elvinnék a gyerkőcöt. Atiék 29-en lettek, és azt mondták 18 ágy fér el :shock: Süni jelet kapott tőlem a lelkem :-)
Ma be lehetett menni délelőtt. Túléltük :-) Remélem hamar bele fog majd rázódni. Nekem sikerült egészen megbarátkoznom a gondolattal. Nagyon szimpik az óvónénik, az épület meg olyan amilyen. Remélem Ati tényleg élvezni fogja :-):-)

Orsi, megtudtál valamit?
 
 


....
 
 


Sziasztok.

Most olvastam,hogy a Tündérkertben Augusztus 30-án 17 órakor lesz a tornateremben a fellebbezéssel felvett gyerekek szüleinek a szülői értekezlet.

Szép napot.

Hajni és

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
szhajnal
Vecsés
 
 



Én is pont ezt akartam kérdezni.

Katus,
Még egyben????

KépKép
KépKép
 
 


Már annyian izgultok értem, hogy titokban tuti nem marad a kiscsávó érkezése :D Egyelőre nincs semmi jel, holnap doki - konzultáció, utána talán okosabb leszek (legalább azt megtudom, hogy egyáltalán tényleg babát várunk-e :D )

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
 
 



Doki ma egykor. Addig is valami fontosabb :D


A szomszédomék cicája elveszett:

Augusztus 28.-án, vasárnap a Bercsényi utcából elveszett a képen láthatóhoz nagyon hasonló, whiskas-cirmos, 4 hónapos kiscicánk.


Nagyon keressük és hiányoljuk ŐT!



Kérem, hogy aki látta, hallott róla, vagy esetleg befogadta értesítsen az alábbi telefonszámon: 06-30/756-64-66

2 kicsi fiunk nagyon várja haza és JUTALMAT ígért a megtalálónak!


Kép

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
 
 



20.39-kor megszületett Katus kisfia Ádám. 3900 gr, 56 cm. Jól vannak.
GRATULA NEKIK!:)
Vendég
 



Katus, jó egészséget kívánok Nektek!!! Gratulálok :-) Nagyon komoly méretek :-):-)
 
 


Katus, jó egészséget kívánunk! Gratulálunk! :-)

Kép


Kép
 
 


Katus!
Gratulálunk! Nagyon jó egészséget, és sok tejcsit kívánunk nektek!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
 
 


Kedves Katus!

Nagyon sok Boldogságot, erőt, egészséget kívánok nektek! Gratulálok!
Szép nevet választottatok!
 


Sziasztok!

Tegnap jöttünk meg a pihenésből, jó volt megint! Szerencsére most is már szuper volt az idő! Pancsoltunk kint is bent is!
Ovit mi 5-én kezdjük, még néhány apróságot kell venni, mint ceruza, zsírkréta, filc, ovizsák..stb. De talán én jobban izgulok, mint Bogi, hogy milyen lesz az ovi...
Tudja e valaki, hogy úszáshoz milyen felszerelés kell? Azt nem mondták, a szülőiről meg ugye lecsúsztunk..
Manka
 


Katus!
Hát nem semmi,délellőt még semmi,csak készülődés a dokihoz,este meg már baba:))),És még te mondtad azt,hogy nem vagy egy "Villám szülő"...
Nagyon-nagyon GRATULÁLOK!!!
Puszi nektek!!!

Hajni és

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
szhajnal
Vecsés
 
 


Katus, gratulálunk!
Szép méretekkel érkezett a fickó! :)

A szomszédban is baba született tegnap reggel, ő Olivér. És remélem, az anyukája, Eszter hozzánk is csatlakozni fog :)

K.

KépKép
KépKép


Katus, itt is nagy gratuláció a kiscsávóhoz!

KépKép
KépKép
 
 


Katus,

mi is gratulálunk nektek, jó egészséget, és mielőbbi hazaérkezést kívánunk!!!

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép


Katus,

MI IS GRATULÁLUNK! :D

KépKép
KépKép
 
 


Csajok!

Kihasználva, hogy csak Tamikám sulis itt a topikos gyerekek körében szeretnélek megkérni benneteket, hogy gyűjtsétek nekünk a papírt mert papírgyűjtési verseny lesz a suliban és az osztályok versenyeznek egymás ellen. Ha megteszitek és összegyűlt egy adag ami már zavar benneteket nagyon szívesen elmegyek érte amikor szóltok. Az első verseny (kettő van évente) október 13-án lesz így már gyűjtjük és ha kapunk nagyon megköszönjük :).

Köszi



Katus!

Gratulálok!!

Szandra!!
Ez nem ér!!!!!!!!!!! :lol: Így kampányolni!! Ha én ezt tudom, hogy lehet...... :lol: Stipi-stopi mi előbb voltunk sulisok :lol: :lol:
Na, mit mondott Tami? Milyen volt az első két napja???
 


Gyöngyi!
Te inaktív topikosnak számítasz :lol: !!!
Köszi kérdésed, annyira cuki volt mint nagy iskolás, majd megzabáltam. Nagyon tetszett neki ez a két nap, várja az újdonságokat. Tudásra szomjazik :). Első nap végén este "felnőttesen, ketten beszélgettünk a suliról", persze azért Edót is beengedte a buliba de olyan nagylányosan próbálta előadni magát.



Sziasztok!

Itthon vagyunk, köszönöm a gratukat, nagyon jól esnek :D

Puszi

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
 
 



Katus!
Üdv újra itthon! Mi is kiváncsian várjuk a beszámolót!

Szandra!
A hétvégére terveztem, hogy elviszünk egy adag papírt is a szelektívbe, de így inkább felajánlom nektek! Úgy bírom, hogy az elsős szülők még ilyen lelkesek!!! :P :P :P :P Drukkolunk is nektek!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
 
 



Szandra, színes papír is jó, bármilyen?

Katus, várjuk a beszámolót!

és egy "érdekesség" :
http://www.vecses.hu/index.php/hirek-vi ... A9sen.html

E.

Kép


Kép
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: