Szia
Piroska!
No látom itt az ősz és sokan tanulni szeretnétek.

Én már nem ülnék vissza az iskolapadba. Anno munka mellett végeztem el a fősulit, és utána úgy alakult, hogy nincs is szükségem a diplomámra, mert megtaláltam az utamat.
Zsozsi tegnap óta oviban - már nagyon várta. Nem is sírt, rögtön csinálta a benti rutint, ahogy elköszöntem tőle.
Gegivel most megint ketten vagyunk. Együtt főzünk, játszunk, egymás fenekében vagyunk és én nagyon élvezem.
Ha ketten vannak, inkább egymással játszanak és több a hiszti anya figyelmének felkeltése és kisajátítása érdekében.
Most elkapott valami nyavalya, fáj a torkom, és fújom az orrom.
Gegi meg olyanokat tud csinálni ha egy kicsit eltűnik szem elől...
1. Megyek vécére, erre a vízben bele van borítva egy tál gyom, amit előtte szedtem ki a kertből.
2. A fogkrém kegyetlenül végzi mindig, vagy megeszi, és/vagy a mosógép ablakát kenegeti vele.
3. Krémezi magát, minimum 2,5 cm rétegben a pofiján, de varázslatos módon ilyenkor a szekrény és egyéb felületek is kapnak a cuccból.
4. A frissen megtöltött medencében a kavicsok sokkal jobban mutatnak, mint a kuléágyban.
5. Főzés közben a tészta vizébe feltétlenül bele kell borítani a mellette található reszelt sajtot.
6. Szörpöt is kell készíteni - igaz, hogy a tálcára több megy, mint a pohárba.
És még sorolhatnám.
Most mennem kell, Zsozsi királylányt oviba kell szállítanom.
Puszi!