A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Nyuszika: köszönöm szépen, hogy ilyen jól leírtad :lol:

Mááááár csak perc :D
ancsi80

Lemaradt: 4 perc :D
ancsi80

3!!!! kismanóért mehetünk 10-re!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szélkisasszony

Szupeeeeeeeeeeeeeeeeeer :D :D :D
ancsi80

Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mind a 3-t visszakapod????
katapetra

Ez nagyon jó hír!!!! Ráadásul laptető! :lol: +++++++++++++++++++++++++

Ancsi,++++++++++++++++++++++++++++++++
emerenc

Nem adom egyikőjüket sem!!!! Jönnek haza velünk!!!
Az asszisztenssel beszéltem, el is felejtettem megkérdezni, hogy hány sejtesek!

Csajok, majd kiugrunk a bőrünkből!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szélkisasszony

Jaj,elhiszem, ez nagyszerűűűűűűűű :lol:
katapetra

Kép

óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó IGGGGGGGGEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNN!

szupi, szupi, szupi! :lol: :lol: :lol:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Úgy látom nem tudtatok ma reggel aludni...

De olyan jó olvasni, hogy ilyen aktívak vagytok!
Nekem sikerült 7-ig aludnom :shock: :shock: elég jó ideje nem aludtam ilyen sokáig... 5-kor ébresztett a telefon, mondtam neki, hogy "a tegnap este után??? kizárt, hogy felkeljek".. :lol: :lol:

Kretty! Sok-sok kezdő tüszőcskét mára!!!

Szélkisasszony mától indul a terhesedééééés!

Kagyló! Hogy vagy??????

Ancsi! nagyon tetszik mindkét szöveg, amit írtál, de az elsőt már ki is nyomtattam, próbálom rögzíteni, hátha.... Talán az A-B-C tervek közé tökéletesen beillik ez is, hogy el kell hinnem, hogy sikerülhet!

Katapetra! Kívánok Nektek nagyon jó utat, hatalmas pihenéseket és még egysmást szintén! Érezzétek magatokat nagyon jól, ha esetleg tudsz írj majd, nekünk pár sort, DE ha nem akkor két hét múlva váááááárunk vissza!!!!

Primula! Köszi a privit. Nos, a ti hátatok mögött is van már egy-két történés. :? De majd most!!!

Mné! Merre vagy???? Minden oké???? Hiányzol....

Ma megint uncsi nap van,lesz sajna :(

Mesélek az aqua-fitnessről, ha valakit érdekel.

kriszto

kriszto82

11-re megyek beallitasra.

Szelkisasszony GRATULAAAAAA! :D
Vendég

Kretty! Jupijééééééééééééééééééééé :D :D :D

kriszto

kriszto82

Sziasztok

Szélkisasszony
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssssssssssss!!!!!!! :lol: :lol: :wink:
Kretty
Az igen,mindent bele.....babára fel!!!!! :lol: :wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Szélkisasszony és Szélúrfi, gratula a három kismanóhoz :) Vigyázzatok egymásra!!!!

Kretty, akkor hajrá kezdés! Szurkolunk nagyon!!!

Kriszto, engem érdekel az aqua fitness :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Szélkisasszony,
gratulálok, ezek nagyon jó hírek!!!! :D :D

Kretty,
én is szurkolok!! Ilyen kipihent állapotban csak jól indulhatnak a dolgok :lol:

Katapetra,
nagyon jó utat Nektek, és majd kérünk sok-sok fényképet és élménybeszámolót - persze csak a publikus részekről.... :lol: :lol: :lol:

Kriszto,
milyen volt a fitnessz? Én is jártam korábban, a mélyvízi fajtára, nekem nagyon tetszett és szuper alakot csinált - ami azóta sajnos már a múlté :? én a víz minősége miatt voltam kénytelen abbahagyni, amúgy jártam volna továbbra is....

Ancsi,
nagyon jók az idézeteid :D :D :D

Rencsi,
gyönyörű helyen jártatok, én is azonnal indulnék valamerre....persze tudom, most jöttem vissza, de akkor is... :D :D :D

Nyuszi,
mikor kapunk újabb Dodó-képet? :D :D
leeda

Szélkiasszony 2 db 3 sejteset és 1 db 6 sejteset kapott vissza. :D

HAJRÁ HÁRMASIKREK!!!!! :lol:

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Szóóóóóval a harmadik medencehossz után a mosoly az arcomra fagyott.... irtó jó volt!
Mindenkinek ajánlom!
Medencében izzadni, elképesztő :lol: :lol:
Nem is tudtam, hogy fajtái is vannak, de tekintve, hogy mélyvízű uszodában voltunk (Era: Szentmihályi uszoda, viszonylag közel lakunk hozzá, a szomszédos kerületben) én is a mélyvízi változatot próbáltam ki.
Szóval nagyon tetszett, mára már azt is tudom, hogy mik azok az izmaim, amik az úszás során nem vagy nem ilyen mértékben voltak terhelve... :oops:

Kagyló! Magadról??? Hogy vagy?

Azóta Szélkisasszonyék már a babókákra várnak az intézetben! Izgi!

Egyébként akartam írni, hogy nem tudom nálatok hogy van, már azokra gondolok, akik fogytak, de nekem jelenleg a mérleg beakadt, viszont ha valakivel nem találkozok hosszabb ideig, vagy pl. ma már a kollégák is megjegyezték, hogy nagyon vékonyodom. De a hülye mutató meg nem megy lejjebb... De kezdem megint jól érezni magam. és végül is ez jóóóóó :D :D

Ma mennyi dolog történik... Barika is jön majd a jó hírekkel, Kretty, Szélkisasszony, van már 2 terhesedőnk.... juj, izgi....
Katapetráról nem is beszélek.... :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Kép

dejódejódejódejódejódejódejódejódejódejódejódejóóóóóóóóóóó

kriszto

kriszto82

Krisztó: Most 3 terhesedőnk van. Szélkisasszony, Kagyló és Ancsi.

Zafír
zafir100

így van! Így, hogy már a pocikban vannak a babók... :oops: :wink: :wink:

kriszto

kriszto82

Én sejtettem, hogy te máshogy értetted. :)

Zafír
zafir100

Kriszto

Itt vagyok,csak most éppen függőnyt varrtam,mert ki akarom cserélni a konyhában. :roll:
Jól vagyok!Most éppen egydül vagyok,a párom délutános.Ma korában ment el,mert a telken a szomszédnak segíteni kell.Tudod ő is szokott,ha éppen nem tudunk kimenni... :D
Fáj a pocim,de nem olyan mintha meg akarna jönni,és az korai is lenne még. :shock:
5. napja volt az inszem,ezért nem is hiszem,hogy valamit éreznem is kellene.Minden nap alszok 2 órát. :roll:
Lefolalom magamat,így meg csak rohanni fog az idő. :wink:
Te jól vagy?

kagyló

Zafir
Én is értem,kriszto arra gondolt nekem nem fog sikerülni! :(

kagyló

Kagyló!

Megverlek!
Azért írtam kettő terhesedőt, mert úgy gondoltam Szélkisasszony még nem kapta vissza a babókat!
Ne beszélj butaságot, mert lebokszollak! Oké?????

kriszto

kriszto82

Kagyló: Csatlakozom Krisztóhoz. Én is megverlek, ha ilyeneket mondassz. Már miért ne sikerülne?

Zafír
zafir100

Kriszto,Zafir
Jaj,bocsi! :oops: Csak amikor előszőr elolvastam ez jutott egyből az eszembe,hátha erre gondolt. :roll:
Pedig nem gondolok olyanra,hogy nem fog sikerülni. :D

kagyló

Kriszto,Zafir
Jaj,bocsi! :oops: Csak amikor előszőr elolvastam ez jutott egyből az eszembe,hátha erre gondolt. :roll:
Pedig nem gondolok olyanra,hogy nem fog sikerülni. :D

kagyló

:shock: :shock: 2x ment el!

kagyló

Jobb, mint egyszer sem :lol: :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Kagyló: Én nem gondolok olyat, hogy most nem fog sikerülni neked és Krisztó sem erre gondolt, csak akkor még nem látta, hogy megírtam azt, hogy Szélkisasszony visszakapta a 3-as ikreit.

De jó ilyet leírni! 3-as ikrek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zafír
zafir100

Szélkisasszony és Szélúrfi,
Én is gratulálok a három kis babócához, agyon vigyázzatok rájuk :lol:

Kretty,
Hurrá-hurrá, Te is indulhatsz :wink:

Katapetra,
Jó nyaralást, érezzétek jól magatokat és persze egymást is :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

1314966628.9304.htm

a mai táblicsku...

ha jól sikerül a túró rudi torta rakok fel képet! már úgy várom, hogy csináljam, olyan klasszul fog kinézni (persze ha összejön, ahogy szeretném...)

kriszto

kriszto82

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

kriszto

kriszto82

Húúúúúú, Szél család !!!! Nem semmi, szépen belehúztak a lurkók a fejlődésbe!!!!!!! GRATUGRATGRATU :)

Kagyló, szerintem az jóóóó, ha ennyit alszol!!!! És légy optimista!!!!! :)

Kretty, fotóó? Készítettem egy fülbevalósat, felrakom.... Pilll......

nyuszika85

Az első fotó, belövés másnapján

Kép

nyuszika85

A második fotó: mit gondolhat?!?!? :) "Dögös az új fülbevalóm?!?!" :lol:

Kép

nyuszika85

Jaj Nyuszi!
Annnnyira cuki és tényleg nagyon dögös :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok Csajok!!!!

Itt vagyok! Nagyon köszi mindenkinek! :lol: :lol: :lol:
Mint, ahogy Zafír már írta, kettő 3 sejtes és egy 6 sejtes babóért mentünk. Egy kis malőr után beültetésre már, 5, 6, és 7 sejtesekké fejlődtek! Érdemes volt otthon hagyni a zárójelentésemet! :? Azért ti ne csináljatok ilyet!!!
Szóval megküzdöttünk a beültetéssel is, mert a méhszájamon eleve vannak hegesedések és kicsit be is paráztam. Leizzadás meg volt rendesen...
A mh. 14 mm!!!! :shock: :shock: Hasűri folyadék 10 mm. Így Kisdoki megígértette velem, hogy megeszem a napi fél kiló húst, csak akkor kapom vissza mindhármukat. :roll:

Zafír: nagyon köszi a tájékoztatást.

Kretty: kérlek, ne haragudj, hogy ha ott voltál a váróban, amikor kijöttem, de körbe sem néztem. :oops: :oops:
És mit mondott Kisdoki??? Mikortól mennek a szurik?

Nyuszika: Dóri eszméletlen édes!!! És az a póz a második képen! Megzabálom!!!! :lol: :lol: És nagyon jól áll neki a füli.

Kriszto: biztos jól fog sikerülni a torta, már várom a képet róla. És szerintem most éppen formálódik a tested, átalakul a mozgástól, és majd megint beindul a fogyás. Én is így voltam. És különben sem a kilók számítanak, hanem a centik, az elismerő vélemények, és főleg, hogy jól érezd magad!!!!! Nagyon ügyes vagy !!!!

Bari: nagyon várunk a jó hírekkel!!! Olyan izgi, hogy ők már tudják!!!!
szélkisasszony

Szelkisasszony, en lattalak am! :wink: Es olyan cukkerek voltatok a ferjeddel, amikor kijottel a transzfer utan, osszebujtatok. :D :D :D Mostmar vigyazz a gyerkocokre!

Nyuszi, nagyon edi Dori baba!!! Ugy latszik, Deviszek csak szep gyerkocoker "gyartanak" :wink:

Mi is elindultunk, habar Apa szifilisz vizsgalatat meg ma vettek le (KOSZI KRISZTO A SEGITSEGET!!!!) es nekem eppen ma jart le a belgyogyaszati vizsgalat, szoval azt is szereznem kell majd, plusz az eredeti labor peldanyokat....DE kisdokker elinditott. Ujbol minimal koncepcio, 25 puregon es 1/4 merional hetfotol. :roll: Kisdokker tobbet akart adni, de lebeszeltem, erre megigertette velem, hogy jo sok tuszot novesztek ilyen pici adag mellett. Szerdan kell UH-ra menni eloszor.

Velem egyutt meg 4 lany volt beallitason... :shock: Szoval elindult a nagyuzem...Kisdokker el is volt nagyon havazva, szegeny nem is reggelizett, nem ebedelt es a mosdoba sem tudott kimenni...azt mondta majd kikonnyezi! :lol:
Vendég

Sziasztok!!!
2 kukisunk van :lol: :lol: majd meg este jovok!!!
Pussz

bari6

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hajrá kukisok!!!!!! :lol: :lol:
dejódejódejódejó

Kretty: mennek a tüszőnövesztők hétfőtől!!!! :lol: :lol: És igen, Zsuzsika is mondta, hogy ma sokan jöttek beállításra! Szóval lehet megint sorban állni reggel. :?
szélkisasszony

azt hittem a délutáni vigyorgásomra rákap valaki, akkor tudtam meg hogy kukisok és iszonyú nehéz volt magamban tartani!

Szupiiiiiii, Barika úgy örülök, nem mintha minden egyéb kombinációnak nem ugyanígy tenném! :wink:

Szélkisasszony! M&M's-ek! Cukiiiii :D :D :D :D

Nyuszi! Dodó gyönyörű! Milyen nagy már!

Rencsi én nem is írtam, de nagyon szép helyen voltatok! irigy-irigy... na de lehet, hogy megyünk majd mi is őszelni....

kriszto

kriszto82

ez utalás a vezeték nevünkre és a cukorka imádatomra!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Már nagyon várom, hogy jöjjön Bari és mindent elmeséljen! :lol:
szélkisasszony

Barika!
Gratulálok a kukisokhoz! :lol: :lol:
Jöhetnél már mesélni. :shock:
Kretty
Hurrá,mennek a tűszőnövesztők. :wink: Most sikerülni fog!!! :wink:

kagyló

Sziasztok!

barika!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Ez igen, két kis trónörökös..... :D

Lányok, köszönök mindent, pusszantalak benneteket, de most már tényleg eltűnök....
Kint megpróbálok zugolni....
12 nap múlva találkozunk!!!!!!
katapetra

Szélkisasszony,
Nagyon cuki a vonalzód :wink:

Barika,
2 kisfiú, hát nem semmit!
Férjed mit szólt?

Katapetra,
Jó pihenést.

Kretty,
Hajrá tüszőcskék, nőjetek csak nőjetek.....

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!!!!

Szélkisasszony, feladtad a leckét nekünk rendesen... :D :D

Ancsi, ilyenkor húst-hússal.

Bari, innentől több pasitól kapsz nőnapon virágot!!! :P :P

Kretty, clostyt nem kaptál???

Nyuszika, szép a kislányotok!!! Volt sírás???? Nekünk elég kemény volt ez a fülbevaló belövés.

Kagyló, milyen eredményed volt az inszemkor????

Szép estét, ill. lazaulós hétvégét Mindenkinek!!!!
primula35
Algyő

Bari, nem semmi, akkor masszív pasas uralom lesz :) Gratulálok a két kis kukishoz. Mit szóltok amúgy? Ha már ikrek, voltak vágyak? (vegyes páros, csak lányok, két fiú...)

Primula, Dodó nagyon ügyesen lefeküdt az ágyra, jött a lövés, volt nagy ordítás, azonnal felkaptuk vigasztalni, és úgy 0,0000000005 másodperc alatt csend lett, mert izgibb volt a tükörben csillogó lámpafény, mint a fájdalomérzet... :) Aztán jött a másik fül, ugyanezzel a metódussal. De az a sírás, amikor belőtték a fülbevalót, szívszorító volt, másabb volt, mint az itthoni sírás... Rám is rám jött a pityereghetnék, de visszafogtam magam..... :roll:

Köszönjük a dicséretet Dodó kapcsán. :)

Most mi is szenvedünk.... Mint Melcsiék...... Dodó valamiért nem nagy étvágyú, aránylag keveset eszik, és a héten eddig semmit nem hízott................................. :cry: Persze kezdek aggódni....... Anyósom szerint (gyerekorvos) lehet ez a rota vírus elleni cucc miatt is................ :cry:

nyuszika85

Sziasztok!!!

Szóóóóval az UHU alapján 2 egészségesnek tűnő kukisunk van :) Benedek (A baba) 249 gramm, 18 hetes 5 napos méretekkel rendelkezik, Zalán (B baba) 280 gramm, 19 hetes 1 napos méretekkel rendelkezik.

Csajok, muszáj leírnom az érzésemet (Nyuszi is kérdezte és remélem senkit nem bántok meg vele), mert magam is megdöbbentem magamon :roll: Egész életemben kislányra vágytam, el nem tudtam képzelni (pedig imádom az unoka öcsimet-csakcsak sajátként szeretem) kisfiút....aztán mikor megvolt a beültetés és megjelentek a szép pozitív tesztek, szép lassan valami megváltozott bennem.... Úgy éreztem,h vegyes páros lakik a pocimban (még a karika gyűrű is ezt mutatta :oops: ) de mintha a lelkem jelzett volna, mert ha belegondoltam a 2 fiúcskába sírva fakadtam örömömben. Mikor ma Elekes doktor a másodiknál is mondta,h fiú,h elkezdtem sírni (alig tudott vizsgálni a remegésem miatt) és tudjátok mit éreztem???-azt hiszem 2 lánynak a vegyes párosnak sem örültem volna jobban. :lol: Boldogságunk határtalan, egyfolytában sírok örömömben :P a férjem már nevet rajtam...képzelem a gyerekek mit gondolhatnak a sírós anyukájukról :oops:
Tiszta szívemből kívánom mindenkinek,h ennyire nagyon boldog legyen. Tudom,h itt mindenkinek össze fog jönni, Dévisz Apánk és Paragi kisdoki és az egész csapat segíteni fog, mint ahogy nekünk is, holott nálunk is reménytelen volt a helyzet....
Még valami, KÖSZÖNÖK ÉS KÖSZÖNÖM A TI TÁMOGATÁSOTOKAT is! Ti is kellettetek a sikerhez!!! Szeretlek benneteket!

Most megyek,mert hulla vagyok, holnap jövök majd!!!

Puszi mindenkinek!
Bari

bari6

Bari, annyira jó olvasni a soraidat!

Nyuszi, nagyon dögös lett Dori!

Szélkisasszony, terhesedesre fel!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?