A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Stella Kép
Ez tök jó Kép! Előre az ikrekért!

Bogi Kép
Elárulom, hogy nekem a Pregimax plusz nevezetű teszt (Rossman) már a 26. napon kimutatta, igaz nagyon halványan a terhességet! Szerintem próbáld ki, legalábbis engem megölne a kíváncsiság! Drukk, drukk!

Mea, Krinyoka Kép
Szuperdrukk nektek is!

Puszi
Adri
adri77

Megann. Én is küldök neked höemelő energiát, de szerintem amiatt nem lett izgulni, hogy nem éri el a 37-et, mert nem mindenkinek éri el. Lehet, hogy alacsonyabb az alaphőd, mint másnak. A másik topikban olvastam, hogy volt akinek szintén sose volt 37 és mégis babát vár. Ez van Kép
Szóval inkább szerintem azt érdemes nézni, hogy valamit változik e fölfelé, nem azt hogy eléri a 37-et.
Zituska, jó hogy jelentkeztél. Kép
Már hiányoztál nekünk.
Krinyoka
krinyoka

Megann
Menzi késleltető energiák mennek! Érezzétek nagyon jól magatokat a hétvégén!

Wish
Én is ebben a cipőben járok most mint amiben te. 20. cn és semmi tüszőrepi. Hő 36,7 hüvelyben. Én már nagyon aggódok, hogy nincs is peteérésem ebben a hónapban, csak akkor azt nem tudom, ha eddig volt akkor most mitől ne lenne? Kép Reméljük, a lányok küldenek nekünk sok hőemelő és tüszőrepesztő energiát, és akkor gyorsan helyreáll a ciklusunk! Kép

Bogi, Krinyoka
Megy a drukk!!!! Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Ma vagyok a 25. napon. Három napja mensi szerűen fáj a hasam és kicsit mintha bővebb váladék lenne. Ki vagyok... hogy most mi van? Nem értem. Két hónapja, mióta abbahagytam a gyógyit, 28 napos mensim van és a 12. napon rendes peteérésem volt, akkor és a 10. 14. és a 16. napon is együtt voltunk. Mi az isten van? Hormonok és férjem rendben.

Stella: neked nagyon örülök, remélem minden sikerülni fog.

A többieknek is minden jót.

Puszi

emeseanyu

Emeseanyu
Úgy látszik, ez egy ilyen hónap Kép
HOgy állsz a fogyókúrával?

Tündi
Vendég

EmeseanyuKép
ebből még bármi lehet!!!
Stella

Kép
stella9

Köszi a bíztatást. Hát reméljük a legjobbakat.

Elég jól állok a fogyikúrával. Ma mondta egy ismerősöm (aki nem is tudta a fogyit), hogy látja rajtam.

Úgyhogy....

puszi nektek

emeseanyu

Zituska!

A kedélyállapotom már helyrebillent mióta hétfőre kaptam időpontot Wish dokijához!Kép
Nagyon bízom benne, hogy végre nekem is lesz hormontükröm!
Ha januárig semmi, fogadalmamhoz híven engem is felvehetsz a táblicskuba!

Emeseanyu!

A 25. napon menstis szerű görcsök??
Eddig hogy jött meg, úgy hogy már 3 nappal előtte fájdogált a pocid?
Rendesen felöltöztél az utóbbi időben??
Tudod, hogy a megfázást, meg ilyesmit ki tudod e zárni?
Volt aki azt írta, hogy görcsölt-görcsölt és nem a mensi miatt, hanem babó miatt!Kép

Krinyóka!
Deeeeeeeeeeee jóóóóóóóó!
Lehet hogy én is a nem-normális csapatba tartozom, akinek nem megy föl 37-ig, és mégis minden ok, sőt mi több babás is!KépKépKép
(Azért tampont,betétet viszek wellnesselniKép)

Kép

Kép
megann

Még egy kérdés!
Akkor most én sem mehetek szaunába??

Kép

Kép
megann

StellaKép
Nekem az ET-kor volt 14 mm-es a nyh-a, és a punkció és ET között még nagyon sokat vastagodhat.KépKép Egyébként fő az optimizmus!!!

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Visszajöttem! Kép

Stella Kép jaj de jó, mit látok?
Nagyon szép eredményeid vannak, szorítok ahogy csak lehet!
Mennek a pozitív tesztek! ++++++++++++++++++++++++++++++

A többieket csak a táblázatban tudtam követni, de látom van kinek szurkolni4!

Krinyoka Kép Mikor tesztelsz megint? Küldök nekTEK Kép babatapasztó energiát!

Puszi nektek!

Noémi
Vendég

Noémi, hát ha birom akkor 1 hét múlva. Reméljük nagyobb sikerrel. Kép
Krinyoka
krinyoka

Zitus!

Úgy alakultak a dolgaim, hogy nem igazán jut időm még olvasni sem benneteket, nem hogy résztvenni a társalgásban.
Ezért kérlek vegyél ki a táblázatból. Köszönöm!

Brahy

Ui.: amúgy megint megjött Kép
brahy

BorsóKép
hazajöttél??
Stella

Kép
stella9

Stella!

Most latom a halom tuszodet!!!
Kerek belole 3-at, lecci, lecci, lecci!!!!!

pusz es megy a drukk neked ezerrel! De komolyan!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok!

Már régebbóta olvasgatom a hozzászólásaitokat.

Mi is a Férjemmel, nagyon szeretnénk babucit, 3 hónapja "próbálkozunk".

A ciklusaim általában 36 naposak. Ma vagyok a 39. napon, a hőm 37,2 volt reggel, csináltam egy tesztet, ami negatív lett.

Mit gondoltok menjek orvoshoz, vagy próbálkozzunk tovább?

pusza: Anicska
anicska

Lányok!
Nagyon köszönöm a drukkokat, én annyira szeretném, ha végre nekem is lenne egy kis lakó a pocakomban!

Nina, Mea, Adri!
Kérdeztétek a tesztelést. Idáig szilárdan tartottam magam az elhatározásomhoz, hogy csak hétfőn tesztelek. Most ott tartok már, hogy lehet, csak megpróbálom holnap reggel, de csak akkor, ha a hőm fennmarad. Van itthon két Medilab tesztem végül is...
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy izgulok!

Zita!
Olvastam a másik topicban, hogy most itthon lesz a férjed AZOKON a napokon. Hajrá, és akkor hátha összejön a "randink" a Klinikán!
Én nagyon szeretném!

Megann!
Az én hőgörbém sem görbe ebben a hónapban, inkább hőegyenes. Hat napon keresztül teljesen egyforma volt, ma végre feljebb ment egy tizeddel.
Olyan rossz, hogy nem vagy benne a táblázatban! Tudom, januárban, ha... Én azért az szeretném, ha egy zebrával együtt már most felkerülnél!
Hány naposak a ciklusaid? (Tudom, hogy már kérdeztem.) Te is a finisben vagy?
Jó Welness-hétvégét!

Wish!
Továbbra is légy ilyen optimista, tudod, a babócák a vidám mamikat szeretik!
Az a hat hónap meg majd meglátod, milyen gyorsan elszalad!

Dana!
Ma még nem jelentkeztél! Hiányzol.

Puszi.
Izgulós Bogi
bogi1975

Anicska!
Szerintem csináld meg a tesztet néhány nap múlva újra.
Van olyan, hogy nem mutatja ki rögtön.
Bogi
bogi1975

Anicska!
Szerintem is várjál még 2-3 napot és aztán megint tesztelj. Viszont ha nem sikerült, akkor menj el orvoshoz. De mond azt neki, hogy egy éve próbálkoztok, különben nem biztos, hogy segít Kép
Ha sikerült akkor is menj el orvoshoz Kép

Bogi KépKépKép
Türelem babót terem Kép Én sem bírnám ki KépKép

wish

Sziasztok! Kép

Bogi van egy olyan érzésem, hogy te holnap reggel tesztelni fogsz Kép ! Úgysem bírod ki... bibibibi.... És két csíkos lesz... és kapsz egy zebrát Zitustól!!!!
Apropó, nem tudom mi van az oldallal, de nem mindig tudok rácsatlakozni! És ezért is szeretnélek megkérni, hogy légyszi írj nekem egy emil-címet a dana1972@freemail -re, mert megőrülnék, ha nem tudnék kommunikálni veled ebben az izgulós időszakban, ne adj isten pont akkor amikor zebrásodsz. Óvintézkedek miattad, magamnak, jóóó mi? Puszka

Jázmin, várom a holnapi beszámolót!! De jó, hogy a párocskádat rá tudtad venni.
Végre, végre, végre.. és történik ..történik... de jó..

Stella, nem semmi a tempó!!! Csak úgy árad belőled a jó... és ez olyan jó... Nem tudom miért, de elérzékenyülök, ha arra gondolok, hogy nemsoká pocakos leszel..
.... lehet, hogy a harmadikat azért nem láttam, mert apával volt????

Megann, csodaszép hétvégét!!!

Dana
dana

Bogi!

A ciklusaim általában mindíg 30-31 naposak!
Meglepő módon az előző 28 naposra sikeredett!
Kíváncsi vagyok, mi lesz a mostaniból!
Holnap leszek a 28 cn!
A cickóm már nem fáj annyiraKép a pocim viszont gyengén fájdogál már 2-3 napja!
Azért még reménykedem, mert nekem csak akkor szokott fájni amikor megjön(1-2 órával előtte), vagy akkor sem!Kép

Kérlek titeket, hogy szorítsatok, hogy vagy vasárnap jöjjön meg, vagy ne jöjjön meg egyáltalán!Kép

Előre is mindenkinek kellemes(úgy sem az), pénztárcakímélő(pláne nem az), és lábkímélő(no comment)ajándékhajhászást kívánok a hétvégére!(most ide kellene valami kis gonoszkodó, kárörvendő golyócska)Jó nagy batyut vigyetek, mert ma iszonyatosan megkínlódtam az utolsó roham alkalmával a 25 db szatyorral!
És persze sokasodást is kívánok mindenkinek!KépKépKépKépKépKép

Holnap reggel még azért jelentem a hőmet nektek, aztán erre a hétre végeztem veletekKép
Puszi!

Kép

Kép
megann

Dana!

Igazán köszönöm!
Neked telek járatKép, vagy ajándék járatKép lesz a hétvégén??
Jujjjjjjj de gonosz vagyok, rójatok meg ......

Kép

Kép
megann

Bogi!

Gondolatban Veled leszek!
Most látom, Dana, neked sem kell a szomszédba menni pici kis szurkapiszkáért!KépKépKép
Szegény Bogi!KépMost jól megkaptad'bibibibi'KépKépde én is bízom a két csíkodban bibibi'KépKép
Nem csodálkoznék, ha már most elmennél tesztelni!

Kép

Kép
megann

Megann!
Nagyon szorítok Neked, elsősorban azért, hogy meg se jöjjön!
Bogi erős és nem kíváncsi! Kibírja reggelig!
De mikor lesz már háromnegyed hat??????????

Dana!
Elment a mail!

Reggel nagyon röviden jelentkezem, mert korán kell mennem a suliba.
Puszi.
Bogi
bogi1975

Bogi, Wish!
Köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok!
A hasam három napja nagyon fáj, ma már vettem be mgb6-ot, de nem sokáig tartott.

Várok pár napot...vagy teszt...vagy megjön.

Még nem nagyon tudom, kinek mit kívánjak az édes pici pocaklakón kívűl, így mindenkinek azt kívánom teljesüljön+ még minden vágya!

pusza: Anicska
anicska

Szép estét lányok!!!

Megan Te rosszcsont!!!Kép

Telek járat..., mondtam is ma a férjemnek, hogy semmi gond bírom a tempót (kerítésépítés vár ránk,de előbb jó kis földlapátolás), és legalább nem kell kondi-bérletre költenem, s ráadásul friss, fincsi illatú levegőn vagyunk és nem a büdös bp-i szmogban senyvedünk!!!! És a szomszéd kutyáival is jó barátságban vagyok, bibibi és imádok kutyizni... és macskázni..meg ilyenek... és nem irigykedek a wellnesre... ááááááááááá csöppet sem....

Bogi, emilt vettem! Nyolc és negyed... Képbújj gyorsan ágyikóba, hogy hamar tesztelhess!!! Engem már megesz a fene!!! Párocskád hogy bírja ezt az izgi helyzetet??? Szép hétvégétek lesz, picit irigyellek is..
Meg sem köszöntem az ezelőttiben: aranyos vagy, hogy hiányolsz, jól esik ám...köszönöm

Ancsika... vagy... nem jön meg!!!Kép

Na megyek... bújok a párocskám mellé..

Dana
dana

Dana!!!!

Hmmmm....de jó.....irigyke vagyok ám!Kép
Nekünk csak most fedik a tetőt!!
Hol van még a kerítés.........Kép
Na de majd egyszercsak.....
Addig is wellnesselek helyetted isKépKépKép!

Azért vigyázz, meg ne erőltesd magad!!!

Puszi!

Kép

Kép
megann

Jó reggelt mindenkinek!

Nekem sajna nem túl szép ez a reggel, ugyanis negatív. Leesett a hőm is. Miért szórakozik velem a természet?
Köszönöm a drukkokat azért, azért spájzoltam belőlük későbbre is!
Jó hétvégét Nektek!
Bogi
bogi1975

Bogi
Én ezt nem hiszem el Kép! Pedig úgy drukkoltam. Azért amíg nem jön meg, addig még drukkolok tovább. Mennyire esett le a hőd?

Puszi
Adri
adri77

Sziasztok!

Mi most szántuk rá magunkat a férjemmel hogy babát akarunk.A mult hónapban hagytam abba fogi tabit, Gracial-t szedtem.(egy évig szedtem)
Tudtok róla valamit?
A másik ami miatt félek hogy a fogi tabi előtt olyan rendszertelen volt a mensi, hogy csak na...
Szereintetek pár hónapot várjak mig próbálkozunk vagy egyszerre menjek dokihoz?
Csak ezért mert ha a mensim csak 2-3 havonta jelentkezik akkor kevesebb esélyünk van.
Ha tudtok segítsetek!
Köszike!
Nicola
nicola79

Sziasztok!

Bogi!
Ezt nem hiszem el!!! Pedig én küldtem a hőt tegnap is, bár egész nap fájt a fejem, mintha szét akarna robbanni,(gyogyit meg nem mertem bevenni) lehet, hogy ezért nem ért odaKép
De még nem jött meg ugye? Egyálltalán mennyire estett le, lehet, hogy csak amiatt volt alacsonyabb, hogy korábban mérted.

Nicola!
Üdv nálunk, remélem nem kell sokág maradnod. A gyógyszeredet nem ismerem, de én is fogigátlót szedtem, és most hogy abba hagytam, kettő úgy jött meg mintha még mindíg szedtem volna, aztán az első 35 napos lett, a másik kettő 31. Szerintem ha még idén nem volt rákszűrésed menj el a dokihoz, és kérdezd meg erről a menzi dologról is. Az én dokim egyébkent azt mondta 3 hónap a fogi. ürülése. Remélem tudtam valamiben segíteni.

Pusza
Nina
nina79

Sziasztok, ma nekem is csak 37 volt, a tegnapi 37/2-hüz képest. De azért még reménykedek. Vagy ez már gáz???
Neked mennyi lett a hőd, Bogi?
Én azért szurkolok neked ++++++ Kép
Krinyoka
krinyoka

Nicola, én sokáig szedtem fogigátlót, de tudom, hogy előtte nekem is nagyon rendszertelen volt. Na ez hogy abbahagytam se változott meg...
Szerintem menj el orvoshoz, de előtte várjál pár hóbapot, hogy kitisztuljál.
Krinyoka Kép
krinyoka

Köszi Nina, köszi hogy segitettél!
A párom szerint én nagyon pesszimista vagyok, de biztos ugy járok mint szegény Bogi!Ugyhogy még jó darabig itt leszek és boldogitalak Benneteket!

Bogi!
Én sem hiszem el, de ez még nem 100%!Még van egy kis remény!Ne légy szomorú!Kép
Én nagyon drukkolok Neked akárcsak a Többieknek!

Nicola
nicola79

Krinyoka!
És Neked a doki mit tanácsolt a rendszertelen mesidre??Adott valami gyogyit??Neked Mi az "rendszertelen"?? Mint nekem??
nicola79

Bogi!

Ne, úgy drukkoltam NekedKép

Azért még bízzunk benne, hátha.....

Krinyoka!Kép

Nagyon szorítok ám Neked is, hogy baba legyen ebben a hónapban!!!

Én ma vagyok (még csakKép) 28.napon és 37,2 volt megint.

Teljesen beállt erre a hőfokra a testem.

Hát még 31 napig bármi lehet, de jó lenne, ha nem jönne meg hétfőn!!!

Ne jöjjön a Mikulás hozzám inkább idénKép

Inkább rossz gyerek voltam, csak ne jöjjönKép

Mea
mea

Hát nekem egyenlőre semmit... Mi azt beszéltük meg hogy februárban megyek ha addig nem sikerül.(az egyikkel) de januárban már el fogok menni! szerintem három hónap múlva már elvileg be kell állnia a szervezetednek és akkor menj el. Én 7 évig szedtem fogigátlót... és 5 hónap alatt össze is jött a babókám, csak el is ment 9hetesen Kép
De nekem is itt mondták, hogy nem normális dolog, ha valakinek igy jön meg.
Krinyoka (ja 30-40 nap közötti)
krinyoka

Mea, én is azt akarom, hogy ne jöjjön a Mikulás Kép
A 37-2 hő nagyon jóóó. Csak maradjon is ott!!!
krinyoka

Megann Kép
Nem tudom, jösz-e még olvasni, de a decemberi Kismama ujságban az volt, hogy kismamákok is mehetnek szajunázni Kép. Na, én jol meg is lepödtem, mert szerintem azért az mégis fokozottabb terhelés. Szoval, szerintem ha lazulni akarsz, nyugodtan menj szaunázni. Szerintem. Szaunában izzadós. Szerintem Kép

Nicola Kép
A Bolgárkerék utcába már most elmehetnétek, mert ott direkt olyanokat várnak, akik még a baba-project elején állnak. A pontos cimet nem tudom, de itt a csajok közül is volt valaki, majd biztos segitenek.

Bogi Kép
Sajnálom, pedig nagyon szoritottam, mert olyan jo eredményekkel jöttél mindig.

Pusz Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Bogi
Én sem akarom elhinniKép!
Annyira drukkoltam. Csúnya természet!! Ez nem volt jó vicc!!!

KrinyokaKép
szerintem nem gáz, de azért kicsit jobban szorítok!

DanaKép
biztosan apával volt a harmadik Kép!
Édes vagy nagyon!!

DodoKép
Én adnék szívesen ha megtehetném!

Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Egy gyors bejelenkezés!
Képzeljétek a 28. cn elmozdult a hőm az uncsi 36.9-ről 37. re!
a.) nátháska leszek, csak még nem érzemKép
b.) nem jön ma meg, csak holnap vagy holnap utánKép
c.) egyáltalán nem jön meg mert baba vanKépKép

Megszavazhatnátok nekem a c.) pontot!Előre is köszi!

Bogi!
Naaaaaaaaaaaaaa ne búúúúúsulj, nagyon leesett a hőd?Nem is tudom mit mondjakKép, én már tutira vettelek! Na de még nem lejátszott meccs!

Nicola!
Szerintem is kell 2-3 hónap a kiürüléshez, de ha rendes a nődokid(nem olyan mint akikkel ezen a héten találkoztam), akkor már most rákérdezhetsz, hogy milyen kezelésben fog részesíteni téged, milyen lehetőségek vannak, ha nem áll be rendesen a menstit!Itt a lányok Clostibegyt szednek sokat, ez ha jól vettem ki peteérés serketnő, és ha van pé.(márpedig szerintem kb 90% ba bejön) akkor rá 14 napra van ám mensi is, és nem ritka ezzel a gyógyszerrel az ikerterhesség semKép

De inkább egy orvost kérdezz meg!És ne maradj itt soká!

Puszi mindenkinek hétfőig!!!

Kép

Kép
megann

Minyu!Kép

Épp most akartam kikapcsolni a gépet!
Indulunk, HURRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁ!
MEHETEK SZAUNÁZNI, IMÁDOM,IMÁDOM,IMÁDOM!!!!

KépKépKépKépKépKépKépKépKÖSZÖNEM NEKED MINYU!!!!

Kép

Kép
megann

Megann Kép
igazán nincs mit Kép
jo hétvégét! Kép

minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Köszi a segítségeket mindenkinek!
jó hétvégét!!
nicola79

Sziasztok!Kép

Bogi!Kép

KépKépKépKép
Pedig nagyon drukkoltam!

Megann!Kép

Szuper, hogy ilyen jó kedved lettKép, nagyon jó pihenést Nektek!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Szia Zita!Kép

Veled mizújs?

Majd teszel nekünk fel táblit?Kép

Előre is ksözönjükKép

Mea
mea

Szia Mea!Kép

Velem most semmi különös nem történik. A 7. cn-on vagyok, a párom elutazott hétvégére - de jövőhétvégén itthon lesz!!Kép - kb ennyi.
Drukkolok, hogy hozzád idén ne jöjjön a mikulás!!KépKépKép

És mert ilyen szépen kértélKépKép:

Kép

Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Bogi
Annyira biztos voltam a babádban Én is..nagyon sajnálom!!

Minyu
Jó wellnes-t!!! Irigykedünk csak csönben!!!

Zita!
Mi újság veled? Nekem sajnos ma van az 1.cn...át is kellene javítani a táblában...köszi!!
Pedig már annyira fent voltamKép

Üdv
Évi
evike1975

Evike Kép
Sajna nem én mentem áztatni magam, hanem Megann Kép Én melózok Kép Kép
De azért én is irigykedek ám Kép

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Stella!Kép

Lassan már vége a szurkálásnak és hétfőn mindenki nagyon sokat gondol majd Rád!!!

Kép

Mea
mea

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?