A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

akkor a keresztelő két legfontosabb képe:
Kép Sára Anna

Kép Mátyás Tamás

KépKép
momelcsi

hú, laptető. Ha senki nem bánja, én ezt a laptetőt egy az egyben egy olyan fórumozónak adnám, aki mostanában nincs köztünk (így laptetőre se tehet szert), de érte izgulunk most a legjobban.

Csutikám, neked és a 3 gráciának ajánlom, hogy minél tovább bírjátok egészségben együtt, aztán majd kinn is minden problémamentes legyen.

KépKép
momelcsi

Melcsi, nagyon szepek a gyerekek!

Kriszto, ma itt leszek egesz nap, ugyanis bennt vagyok az irodaban! :wink: :D
Vendég

Sziasztok! :D

melcsi, köszönjük a képeket! :D Nagyon édik a gyerekek, úgy látom Sárit a tál tartalma, Matyit Sári kötötte le inkább. :D
Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!

Kriszto, ez a turi-rudi torta! Valami Istenien néz ki! Mázlist a barátotok kisfia! :lol:

ancsi, imádom a westyket!(remélem jól írom és tényleg azok :wink: ) nagyon cukik! Drukkolok nagyon! +++++++++
Én sem szeretem ezt a tesztelést elkapkodni, de a bizonytalanság még rosszabb.....

Tegnap voltam Dnél. Elkezdtük a stimulációt.
4-5 tűszőm van. :shock: Egészen más gyógyszereket kaptam, mint eddig és most nem lett leállítva a hormonháztartásom sem.
clostilbegyt este 1,
Puregon 600as: 3 egység = 225,
menopur, 3 ampulla és a szokásos prednisolon,káliumR,folsav és majd a cetrotid.
Azt mondta Dévisz most már terhes lehetnék, basszus! :lol: :lol:

mindenkinek mennek a drukkjaim! :D
emerenc

Emerenc, HAJRA, mikortol szurizol es mikor kell UH-ra menned?
Vendég

Ancsi,
Édesek a kutyik, és jó nekik, mert nincsenek egyedül, így van játszó pajtás, na de majd, ha a lurkók fogják nyúzni őket az lesz az igazi :lol:

Melcsi,
Nagyon édik a kicsik, Sárit mennyire érdekelte a tál :lol:
Én kíváncsi vagyok, hogy Bálint hogy fogja viselni a keresztelést és az utána lévő ebédet az étteremben, de szerintem neki mindegy, hol alszik a babakocsijában :lol:
Van olyan kép a gyerkőcökről, ahol látszik, hogy milyen ruhában vannak? Mert ahogy skubiztam nagyon elegánsan voltak felöltözve :wink:

Emerenc,
Hajrá kezdés :!: :!: :!:

Mindenkinek drukk !

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Emerenc!
Drukkolok, nagyon!
Hajrá tüszőcskék!

Hogy van erőd ezt újra kezdeni? Iszonyúan felnézek rád emiatt!!! nekem még a gondolat is rossz, pedig iszonyatosan szeretnék kisbabát, de olyan mélyre zuhantam most, hogy nem hogy az őserdő kapuját nem látom, hanem a gödör tetejét se, ami rávinne az útra ami oda vezet... :cry:

Közben megint közeleg a szülinap, megint eltelt egy év, és semmi...
ja és 54.napja nem menstruálok. Szerintetek ez mitől van? Bekavart volna a talpmasszázs? Minden áldott nap úszom, vagy fitnesselek, alig eszem, "jól érzem magam", mármint kevés a stressz... és semmi...
És nem, még nem megyek D-hez. Még nem, várok egy kicsit, hátha "csak" kimaradt egy hónap, még 1-2hetet.
És nem, nem hinném, hogy terhes vagyok, 8-9napja csináltam tesztet, de semmi.

Jaj, ne haragudjatok, hogy csak magamról írtam...
összekapom magam és jövök.

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto, egy teszt nem teszt (ezt Devisz mondta nekem! :wink: )
Vendég

sziasztok,

egy kicsit eltüntem, de ismét veletek: volt egy kis nyaralás Hajdúszoboszlón, nagyon ajánlom mindenkinek :)

Emerenc, hatalmas drukkok!!!! De jó, hogy már megint itt tartotok

Momelcsi, nagyon szépek vagytok és milyen nyugodtak a babák!

a legutóbbról emlékszem, hogy szeptemberben sokan terhesedtek, mindenkinek erőt, kitartást és csodás pocakosodást kívánok!

megyek visszaolvaslak benneteket :oops: :lol:
szép napot!
kisalag
Fót

Kriszto,
igaza van Krettynek teszt - ügyben :wink: én is már annyit elhasználtam idáig, hogy kb. patikát nyithatnék belőle :evil:
szóval inkább csinálj még egyet, nyugtasd meg magad - vagy így, vagy úgy.....
amúgy szerintem a talpmasszázs simán lehet az oka, de a lelki okokat sem lehet kizárni sajnos :? na meg persze a korábbi bogyók, szurik is okozhatják, nekem ugye tavaly 3 hónapot kimaradt és csak bogyótól jött meg...mindenesetre nagyon büszke vagyok Rád, hogy ennyit sportolsz és mozogsz, hidd el,hogy jót tesz, legalább ha a tükörbe nézel, látod a pozitív változást! :wink: :wink:

Melcsi,
tündériek voltak a gyerkőcök, tényleg nagyon csinosak voltak, gratulálok!! és hogy érdekelte őket a tál.... :lol: :lol: :lol:

Nene,
majd Bálintról is kérünk képet a keresztelőről...mikor lesz?
leeda

Sziasztok!

Melcsi, tündériek a bébik! :lol:

Nyuszi, a múltkor elfelejtettem mondani (kismama-agy...) nagyon jól áll Dodónak a fülbevaló ;)

Emerenc, ez szenzációóóós! Gratula és csak így tovább!!!

Ancsi, Szélkisasszony, hogy vagytok???

Kretty, Te holnap már reggel mész ugye?

Kisalag, örülök,h jelentkeztél!

Leeda, Neked nagyon bekevert a talpmasszázs piribe?

Krisztokám, puszmákollak!!!

Zsuzsi???

Zafír, Te is rég jártál erre!!!

Nálunk annyi,h ma már egy fogatlan banya vagyok. Na de tényleg csak egy kendő kéne a fejemre... :lol: Tegnap megszabadítottak a cisztás fogamtól...ma reggel már le is vették a lenyomatot és ha mázlim van akkor a héten meglesz a ideiglenes pótlás :lol:
Déután megyek Paragihoz :lol: majd este jövök,h mi volt. Már írom a kérdéseimet :P

Pussz és megy mindenkinek a drukk!!!

bari6

Bari,
:D :D és kértél szurit, vagy hős voltál?? :lol:
igen, úgy tűnik, hogy eléggé bekavart. most már egy hónapja nem voltam, így "magától" 34 napra jött meg...nálam kb. 32 szokott lenni, de órát nem érdemes hozzá igazítani... :lol:
Fotót csináltattok most Paraginál?

Kisalag,
akkor legalább Ti is jól kipihentétek magatokat! Remélem, csúszdáztál is.. :D

Emerenc,
nagyon-nagyon szorítok!!!! :D
leeda

Na annyira azért nem voltam hőőős :oops: így is 3 darabban szedte ki...a csapos fogam + a félbe tört gyökér...nem fájt semmi még mikor kiment az érzéstelenítő, akkor sem, csak inkább a vérzés ami rossz volt.
Nem tudom,h kapunk e képet, de amit kikockáztam a videóból azt felteszem ide ;)

Kép

Pusztik, majd jövök!

bari6

Melcsi,
nagyon tündibündik a gyerekek!!!!

Ancsi,
cukik a kutyák :D nekünk is kettő van csak nekünk schnauzerek....úgy hogy időnként úgy érzem három gyerekkel kezd "küzdenem" :wink:

Emerencem, szuper, a vadi új gyógyszerkombi majd meghozza a sikert!!!!!

Kriszto, 54 nap.... :? valószínű a korábbi hormon + a tapmasszázs is bekavarhatott.....nekem volt h fél évig nem jött meg aztán meg 2 hónapig folyamatosan véreztem, szóval szerintem ha 1-2héten belül semmi akkor érdemes lenne Dvel beszélni

BArika, te kis fogatlan banya :D :D :D nem volt hányingered amikor csinálták? én folyamatosan öklendeztem+ róka is volt amikor terhesen a fogaimat csináltattam szegény dokinő csak úgy ugrált el :oops: :oops: mesélj majd mi volt paraginál!!!!

Kép
rencsi79

emerenc
Írtam privit :) :arrow:
Puszi mindenkinek,majd később visszaolvasok :)

szurikáta
szurikáta56

Bari,
most lehet, hogy butaságot kérdezek, de hogy fogjátok eldönteni, hogy melyik baba melyik nevet kapja? :D Ránézésre, vagy amelyik először megszületik, az lesz Benedek? Vagy fordítva?
Amúgy meg hős voltál, mégha kértél is fájdalomcsillapítót...aki dokihoz megy, az mindenki hőőőőőssss..... :lol: :lol:
leeda

Lányok valakinek lett jobb a kineziológustól vagy szivárványterápiától? Legalább a lelke? Vagy hogyan használ igazán? (persze Barikán kívül,aki élő példa, hisz azóta babákat vár....)
Lehet, hogy hülye kérdés, de mit lehet még tenni? Most már ezek jönnek....

Melcsi! De szépek vagytok! Te is! Nem csak a gyerkőcök! Milyen nagyok már!

Többiek, ki merre?

Mné! Nagyon hiányzol!

Kisalag! Írj magadról! Jó, hogy itt vagy!

Era! Gyere majd, hogy mi volt ma Apánknál! Kíváncsian várunk!

Kretty! Holnap már uhu? Jó sok, de nem túl sok tüszőcskét!

Emerenc! Te pénteken kezded az uhu-kat? Huh, de nagyon szorítok!

Épp most beszélek Csutinkkal. Később megy uhu-ra, majd jelentek, hogy mi volt. De rendben van, sokat alszik és nőnek a csajok szépen, pénteken lesz a betöltött 33. hét! ez szerintem nagyon-nagyon klassz.

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Rencsi, szerencsére nem volt, mi több még ma sem a mintavételnél. Mondjuk gipszes lenyomatot nem csináltak, csak a szilikonos, de szerencsére ettől sem volt gond. :lol: Domi meggyógyult?

Leeda, ami nevek ott vannak azok már a babákhoz tartoznak. A baba van közelebb a "kijárathoz" B van feljebb. Így lesznek A és B baba. Igazából helyet már nem cserélnek mert a lepénynek fix helye van na és még a méret is ott van. Tudjuk,h A baba kisebb mint B. Én mindenképpen a kisebbnek szerettem volna a Benedek nevet :) más kérdés ami a hétvégén felmerült,h mi van,ha pont fordítva illenének rájuk a nevek, de próbálok hinni a megérzésben :)

Krisztokám, gondolok rád talpmasszon és gondolatban érzem,h az enyémet is nyomkodják :) ennek örömére most beszéltem a masszőrrel és majd megyek hozzá egy kis frissítésre hátra, vállra...

Megjártam Paragit, volt egy kisebb csúszás nála, mert szült Pesten...annyian voltunk,h csak na... Na de a lényeg, 3000res a méhszájam, teljesen zárt, így minden mehet tovább úgy mint eddig. Azt mondta,h aranyosak a babák, mert meg is kukucsolta Őket :) Legközelebb majd 4 hét múlva kell mennem, addigra meg lesz a cukor terhelés és a teljes labor. Nézet TSH-t,mert elég rendesen hullik a hajam :shock: Azt mondta,h ha így haladunk továbbra is, akkor nem lesz semmi gond. A kilóra is kitért, arra is azt mondta,h teljesen jól állok. Jövő héten védőnőzünk majd egyet, utána lehet elmegyünk 4D-re, aztán vérvétel és megint mehetünk kukucskálni :)

Melcsike, Ti voltatok 4D-n, ha igen, hányadik héten? Azt mondták,h érdemes korábban menni ikrekkel...

Szép estét, a mai időjárás már elég jó volt nem?

Bari

bari6

Bari,
köszi a választ, így már értem :D :D
Örülök, hogy jók az eredményeid!! A hajhullást - ha jól tudom - teljesen természetesnek mondják ilyenkor, de persze azért a vizsgálat nem árt. :wink:
Nem zavart az éjszakai szélvihar? A babák nem érzik meg?

Kriszto,
köszi Csutiról a helyzetjelentést, ez tényleg szuper, hogy még benn vannak...!!
Szép estét Nektek! :D
leeda

Krisztó, írtam privit! :wink:

De jó, hogy Csuti még egyben van!

Nem nőnek ezek...nem fáj a pocim... :roll:
Vendég

Kretty! a prividre :arrow: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dehogynem! Csak szépen komótosan nőnek! Hidd el még lesz gond az is, hogy sokan vannak!
Túrjad a husit és minden ok lesz!!!!!
Holnapra kitartást, hallottam hosszú sulis napod lesz! Nem irigyellek! :wink:

Törpiek hol vagytok???? Mindenki eltűnt! :cry: :cry: :cry:

Terhesedők??? Hogy van a lelkecskétek?

kriszto

kriszto82

Krisztó, igen, az UH után irány a suli. :? Fél 9-9 körül megyek Déviszhez, előtte még dolgozás itthonról, az intézetben szintén dolgozás, aztás suli és ha hazaértem még egy kis dolgozás. DE szerencse, hogy meg tudom így oldani és nem, kell szabit kivennem. :D

A husival kapcsolatban, a mai menüm:
Reggeli: húsosszendvics
Ebéd: 2 nagy szelet natur pulykamell+zöldség
Vacsi: Marha steak :roll:
Ha nagy gáz van, a fehérjeport is bevetem... :wink:

A terhesedők szép csendben terhesednek! :wink:
Vendég

Krisztó, én anno fél évig jártam akupunktúrára, volt hogy 107 tű volt bennem.
Ez mind a baba reményében tettem, de sajnos semmi sikerrel.
Pedig akkor nálam fanatikusabb emberrel nem is találkozhattál volna!!!! :roll: :roll:

Era, merre vagy???

Szélkisasszony, Ancsi????

Kretty, az UH menete hogy zajlik???
Érkezési sorrend vagy ők hívnak be???
Mikor nyílik reggel az ajtó az UH előtt????
Szorítok!!!!!

Bari, szép neveket választottatok!!!!
Valami családnév, vagy független választás volt????

Szép estét!!!!
primula35
Algyő

Primula, reggel fél 8 elott jön kisdokker, neki van kulcsa, a többi dolgozónak nincs. Van olyan, aki reggel 6 ra mÁr odaáll az intézet elé hogy első legyen. Érkezési sorrend van. A műtéteseket elöre veszik. Ha hamar akarsz végezni, nagyon korán kell menni! :D
Vendég

Kretty,
Mennyire korán, már 6-ra????
:shock: :shock:
primula35
Algyő

Sziasztok lányok!
Túlvagyok az első találkozások.Tök ideg voltam-mintha még nem estem volna át néhány ilyen konzultáción.
Sajnos 1 óra csúszással jutottunk csak sorra, de a doki kedvessége és humora ezt gyorsan feledtette velünk. (még Tamásom is megbékélt :lol: )
Amúgy tényleg nagyon szimpi a doki.Végignézte a nem kevés papíromat (most vettem csak észre hogy milyen sok van már-egy egész iratgyűjtőnyi),néhány dologra rákérdezett.Csinált uh-t is.
Megbeszéltük milyen vizsgálatokat kell megújítani és mit kell még +ba megcsináltatni.
Holnaptól rajtaleszek a kérdésen.Reggel megyek a podiba vérvételre (6. ciklusnap :? , azt mondta az még pont belefér), aztán intézem a többit is.Tíz nap múlva kell hívnom hüvelykenet eredmény miatt.

Primula, mint látod nincsenek meg a papírjaim, mert megvártam hogy miket kér- jobb is,mert kicsit más mint a Kaáli

Almendra, én a Kaáliban a Kováts Tímea dr.nőhöz jártam

Kriszto, és mindenki aki hiányolt és szurkolt nekem.Sajnos én munkában nem tudok netezni,este meg nem mindig van erőm.Bocsi hogy csak ritkán írok.

De most elindult valami, Dévai azt mondta hogy hajrá-minél előbb kezdjünk bele.
Hát most ezen vagyok.
puszi
Era
era33
Biatorbágy

köszi mindenkinek a hozzászólást, Matyit már rutinos keresztszülők tartották, így előre döntötték, míg Sárival én és tesóm bénáztunk.
Matyinak elöszőr a cumija láncon lógott a tálba, elég mókás volt.

Igazad van Krisztó, tényleg nagyok, na de én is. Iszonyatosan néztem ki a ruhában, ami ráadásul téli volt, mert még terhesen hordtam, de semmi nem jön rám. Elöl tök felkapott a nagy mellemen és hasamon, halálra röhögtem magam tegnap este. (bánatomban és kétségbeesésemben)

Mi a 25-26 héten voltunk 4D-n, azt mondták ez a vége, utána már nem érdemes menni, úgyhogy hamarosan nektek is menni kell.

Már megint sírtam az UH képeken, annyira visszajönnek az emlékek.
Nálunk ma már mindkét gyerek mindkét irányba forgott, és egymást nézték, verekedtek egy plüssegérért.

Holnapra drukk az UH-soknak!!!!

Krisztó, ha én leírnám, hogy az elmúlt 4 évben hogy menstruáltam, elég vicces lenne. Volt 3 hónap kimaradás is.
Nagyon kiváncsi leszek, hogy most mi lesz majd. De nem sok reményt fűzök hozzá.

KépKép
momelcsi

Primula, ha mondjuk munkába sietsz, akkor tényleg megéri 6 fél 7 vagy max 7 körül menni, mert akkor még a mütétekelőtt sorra kerülsz, ugyanis 9 kor D bemegy műteni és akkor számítani kell jò hosszú várakozásra!
Vendég

Itt vagyok.... megpróbálok élni :cry: :cry:

2 napig pozitívat teszteltem, de tegnap már épphogy látszott, talán szellemcsík volt, mára már teljesen negatív lett... ez van, megszűnt minden tünet, csak a mérhetetlen fájdalom maradt, amit nem tudom hogy .......

Egyre inkább úgy fest, hogy a szervezetem nem képes, nem tud egy babát befogadni.....
Nem tudom elmondani mit érzek......

Talán fel kéne már adnom...
A legszomorubb a férjem szemébe a fájdalom, a csalódottság, megtörtség és azt mondja nem tudja akarja e folytatni...Lányok talán tényleg vége, belerokkanok... Talán el kéne engednem, hogy boldog legyen?? Mert én már leszerepeltem...

Nem járunk nyaralni, mindenről le kell mondani, csak erre keresünk ...és semmi (tudom nem fontos a pénz de mi már kb, 3,5 milliónál tartunk)

Tudom már nem lehet azzal vigasztalnom magam, hogy legközelebb... majd egyszer... nem hiszem.... valószínűleg sosem...
Mindig azt hittem ha végigmegyek az uton, nem ingok meg sikerülni fog, de már kétlem....Miért haragszik rám ennyire a Jóisten?????Mit tettem????

Holnap még elmegyek vérvételre...de sajnos a megérzések, tesztek még soha nem tévedtek....

Lányok én ebbe belehalok :cry: :cry: :cry: :cry:
ancsi80

Ja és el is felejtettem írni:
Tegnapelőtt a férjem frontálisan ütközött :(
Nem lett hálistennek baja, de akkor is :cry: :cry:
Nem tudom mi jöhet még......

Kép
ancsi80

ÓÓÓÓÓ Ancsi annyira, de annyira sajnálom :cry: :cry: :cry:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Ancsi!
Megdöbbenve és könnyekkel a szememben olvastam a soraidat. Annyira nagyon sajnálom, hogy ennyi küzdelem és önfeláldozás sem képes sikert hozni. :cry:
Megértem, hogy el vagytok keseredve.
Frontálisan ütközött a férjed?!?!?!?? Basszus!!!
almendra
Budapest XIX. kerület

Ancsi
Nagyon sajnálom! :cry:
Velem együtt voltál most egy hete túl,ha jól emlékszem. :roll:
Nem volt még korai?
Mert nekem még eszembe sem jutott a tesztelés,de most ezek után ma én is elmegyek venni. :shock:
Nem tudom,hogy mit mondhatnék neked,hiszen én is ebben a helyzetben vagyok,és nekem sem igazán használ ha valaki megpróbál megnyugtatni! :(

Ölellek!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Ancsi, nagyon sajnálom, de még egy ici-picit bízzunk a csodában!!!U.olyan tesztet csináltál?
A férjedre sincsenek szavak. Örülök,h jól van!!!

Era, örülök,h jó volt Nektek is az első benyomás. Ezek szerint Ti is hamarosan kezdhettek!!! Szuper!!!

Melcsi, köszi azt hiszem kérek időpontot ;)

bari6

Ancsi: borzasztóan sajnálom, de hányadik napon vagy beülti után, eltelt már a 3 hét, mert az is lehet, hogy az ovitrelle szórakozott veled, kaptál ilyet beülti után???

Melcsike: a babák csudaszépek, és Ti is azok vagytok, nehogymár olyanokat mondjál, hogy nem állt jól a ruha! Mind szépek vagytok, és kész :lol:

Emerenc: hajrá tüszőcskék! és D egy cukker, hogy Kriszto szavaival éljek, és milyen igaza van, most már éppen itt az ideje :lol:

Kriszto: nincsen ezzel semmi baj, hogy magadról írsz, szerintem jó úton haladsz, de tudod, hogy sok év "hibáját" nem lehet 1-2 hónap alatt helyre hozni. ezt mos úgy értem, hogy mondjuk sokáig nem mozogtál, olyan kajákat ettél, amik nem a legegészségesebbek, ez mind idő, amig a szervezeted kitisztítja magából a méreganyagokat. Lesz Neked (Nektek) is babátok, hidd el, csak idő kérdése!!! Ölellek! :D

Bari: örülök, hogy jók az eredményeid! :lol: most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de én azt hallottam, hogy terhesség alatt nem hullik a haj, mert visszatartja a szervezet, viszont szülés után az mind ki fog hullani, ami a 9 hónap alatt nem. Nem jól tudom???

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Lányok aranyosak vagytok

Nem, nem korai, ma vagyok a 12 napon, a leszívástól pedig 14, a teszt már ha lenne baba mutatná :cry:

Nem kaptam ovitrellet

Ez van, csak nagyon nehéz ezzel együtt élni :cry:

Kép
ancsi80

Ancsika,
úgy de úgy sajnálom...... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
volt már korábban is pozitív teszted?

Bari, Zsuzsi, én is így tudom h a terhesség alatt ritkán hullik a haj, na de szoptatás alatt....nekem marékszámra hullott amíg szoptattam...

Kép
rencsi79

Ancsi, nagyon nagyon sajnálom...... :(

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Köszönöm :(
Olyan jó lenne okosabbnak lenni, hogy mit csináljak?????
Adjam fel végleg a harcot éljek együtt ezzel ????
Vagy küzdjek tovább???

Kép
ancsi80

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Ez nem a jó hírek napja!

Ancsi, azt hiszem nincsenek szavak erre! Erős és kitartást kívánok!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

A mai UH nem hozott jó eredményt: 1 db 12 es van és egy csapat, 5-6-os, kb 10-en. Dévisz azt mondta, ez a legrosszabb, mert az az egy, elveszi a hormont a többiektől. Péntekig még adunk esélyt a kicsiknek.... Teljesen el vagyok kenődve! :cry:
Vendég

Ancsi,
én is nagyon - nagyon sajnálom... :cry: :cry:
Volt már esetleg valamilyen kivizsgálásod arra vonatkozóan, hogy miért nem maradhat meg? Genetikai oka lenne, vagy valamilyen inzulinos téma?
Az örökbefogadás kapcsán mit mondtak, mennyit kellene várni?
sok - sok puszit küldök Neked!!
leeda

Kretty
Nagyon előre van a többitől,de talán még beérik! :wink:
Péntekig meg ne stresszeld magad,tudod nem jó. :(
Muszáj,hogy több legyen,és lesz is!! :wink:
Ancsi
Te is tudod,hogy van ez. :shock: Mindig újra és újra erőre kapunk,pedig mindig azt mondjuk elég volt.Pihenjél egy kicsit!
Meg is jött?
Barika
Szép neveket választottatok! :wink:
Kriszto
Merre vagy?Hogy vagy?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Ancsi: :cry: :cry: :cry: :cry: Nem tudok okosakat írni. Adj még időt magadnak a folytatást illetően. De D mondja ki a végső szót!
A férjed nagyon sajnálom.

Kretty: ne keseredj el. Nem jó az állás, de D is adott még nekik esélyt. Nyomd a husit!! Nagyon drukkolok!!!

Kriszto: nekem is segített a kineziológus. És ugyan még nem tudom, hogy babával és örömmel teli lesz-e az év hátra lévő része, de az életem sokkal könnyebb lett. A szivárványterápia egy jó lazításnak is kitűnő, de azért szerintem több annál.

Momelcsi: annyira édesek a képek!

Bari: az UH képek engem is megríkattak... Örülök, hogy minden rendben van veletek! Ja és a fogorvos miatt (is) tényleg egy hős vagy!!!

Mi tegnap délelőtt D-nél jártunk egy át nem aludt és végig görcsölős éjszaka után. Hétfő este erős görcseim voltak, majd az egész hasam kezdett fájni, sehogy nem volt jó. Reggel hívtam, azt mondta lehet, hogy túlstimu, ha gondolom menjek megnéz. Mentünk! Minden rendben van, ahogy ő fogalmazott egy jó nyitó kép! Túlstimu nincs, ügyes vagyok! Nem tudja mitől fájtam, de nagyon bizakodó volt! Ezzel pedig minket is megnyugtatott.

Kagyló: nektek is mennek folyamatosan a drukkok!

Leeda: ma lesz a napja, hogy végre megnézem a képeid...
:wink:

Szép napot és jobb híreket!!
szélkisasszony

Szélkisasszony,
nem lehet, hogy a beágyazódástól fájt? Akkor is szokott, nem?? Jaj de jó lenne!!!! :D :D
Jó nézegetést, persze ne szakmai szemmel nézd, csak úgy, simán.... :wink:

Kretty,
én is szorítok, hogy a kicsik utolérjék a többit..furcsa, amit D. mondott, hogy a nagy "elszívja" a hormont, ilyet még nem hallottam... :?
leeda

Sziasztok!

Először is Ancsi! Örülök, hogy "Veled" tölthettem a délelőttöt. Remélem icipicikét jobban vagy, kívánom, hogy mielőbb legyen meg a következő A és B terv! A C pedig egyelőre ráér... de természetesen jó, hogy van és már folyamatban :wink:

Kretty! Akkor most megemelte az adagodat? Elvileg az lenne a megoldás, mert akkor a többi is erőre kapna, nem? Szerintem még korai aggódni, de tudjuk Apánk milyen. Szóval szuszáááááá, pénteken jobb kedvvel írsz majd nekünk, ez egészen biztos.

Kagyló! Szélkisasszony! Szorít, szorít, szorít!!!

táblázat: 1315399515.3374.htm

kriszto

kriszto82

Kriszto: megható, ahogy gondoskodsz mindenkiről! tényleg! Hatalmas ölelés!!!!

Ancsi: mindegyik tervhez szorítok! Bármi is az! :wink:

Leeda: csodás képek! Verdon elvarázsolt, a Cannes-i stég a csíkos napernyőkkel lélegzetelállító kép, és a vigyor 1 a kedvencem...
Idén hiányzott a víz, az úszás, a kékség... De reméljük megérte...
szélkisasszony

Kriszto: nagyon hálás vagyok, bárcsak én is tudnék segíteni :shock:
Már egy fokkal jobb és igen kell az A,B és talán a C terv is, mert különben belebolondulok.......

Köszönöm a sok kedves hozzászólát, nagyon jól esik :lol:

Ugy érzem a könnyeim elfogytak, csak az üresség van, de reméelm hamarosan talpra állok, mert muszáj lesz....

Kép
ancsi80

Sziasztok!

Előbújok én a zugomból, mert már nem bírom szó nélkül a történteket.

Ancsi: Nagyon sajnálom. Innen a háttérből is nagyon szorítottam nektek! A férjedet én is nagyon sajnálom! Neki is jobbulást kívánok, mert szerencsére ugyan nem esett semmi baja, de lelkileg gondolom nagyon megviselte.

Kagyló, Szélkisasszony: Mennek a mega-giga drukkjaim a terhesedéshez.

Kagyló: kérdezted, hogy katam-e utrot inszem után. Nos most kaptam volna a 3. nekifutásnál, de hát ugye a baleset miatt leálltunk, így ez elmaradt... Olyan jó olvasni, hogy egy kicsit jobb a hangulatod. Remélem, hogy tényleg így van.

Szélkisasszony: Lehet, hogy hülye kérdés, de a hétfői UH-on nem látott semmit D.? Ha jól emlékszem, akkor pénteken volt a transzfer, de...

Kriszto: Nos, kedves Tigrisem, köszönöm neked, hogy hiányoltál. Nagyon jól esik, és tessék összeszedni magad. Nem és depizni. ;-) Igenis lesz neked is, és itt mindenkinek babája. A kineziológus nekem csak ideig óráig segített. Abban mondjuk sokat, hogy a terhes kismamákból nem akarom már kilopni a gyereket. De persze ehhez is az kell, hogy lelkileg okés legyek. Amint egy kicsit megborulok, nem bírom elviselni a pocakokat...

Bari: Gratulálok a két kicsi fiúhoz. Nagyon szép neveket választottatok. Örülök,n hogy a dokinál is minden okés volt.

Kretty: Mennek neked is a drukkjaim, hogy a tüszők szépen, egyszerre növekedjenek, és a nagy bevárja a többit. :-)

Katapetra: Nagyon szép lett a konyhád. Kérdeztem is a férjemet, hogy nem-e ő csinálta, mert pont akkor fejezett be ő is egy konyhát, amikor ti kész lettetek. :-)

Szurikáta: Nagyon édesek az unokák. És látszik, hogy menniyre szeretik egymást.

Nene, Nyuszi: Dóri és Bálint nagyon édesek. A mosolygós kép Bálintról, és a fülbevalós Dóriról, egyszerűen zabálni való.

Momelcsi: Gratuláloka keresztelőhöz. Ügyik voltatok, és a gyerkőcök is nagyon szépek voltak. Meg persze Te is. Szerintem csinos volt a ruhád.

Emerenc: Neked is mennek a drukkjaim a tüszőnövesztéshez. Neked mikor kell menned UH-re? Édesapád hogy van?

Kvzsuzsi: Szombaton próbáltam veled találkozni... Nem tudom, hogy a párod jelezte-e, hogy kerestelek, csak sajnos pont akkor mentél el vásárolni alapanyagot, és mi már nem tudtunk visszamenni. Sajnálom. Jó lett volna megismerni téged személyesen.

Nálunka helyzet: Lassan megnyugszik a háborgó tenger. Anyósom még kórházban, mert szívritmus zavarai vannak, de talán pénteken kiengedik egy halom gyógyszer társaságában. Édesanyám pedig szombat óta egyedül. Talán könnyebben veszi (legalábbis látszatra) ezt az akadályt, mint mi gondoltuk.
Zsepi és a férjem meggyógyultak. Kicsi kutyán már szinte semmi nem látszik, és az férjem kezén a seb is egyre szebb.
És hogy én hogy vagyok? No azt nem tudom... Nem érek rá ezzel foglalkozni. Ahogy a mamámmal mondani szoktuk, "Ma nem foglalkozom vele, majd holnap". :-)

Puszilok mindenkit, és igyekszem mostmár visszatérni teljes függőségemben közétek. :-)

Mné
mné

Ancsi: Basszus!!!!! Nem tudom mi mást mondhatnék. Hatalmas erő van bennetek. Engem ez az 1 is összetört, de neked 10 után is van terved. Fantasztikus vagy!!!!!

Momelcsi: Nagyon édesek a keresztelős képek.

Emerenc: Örülök, hogy elindultatok. Remélem most már többet leszel velünk és folyamatosan hozod magadról a híreket.

Barika: Valóban régen jártam erre, volt is mit bepótolnom olvasás terén. :)

Kretty: :( :( :( :( :(

Szélkisasszony: Biztosan csak a beágyazódás miatt volt. Minden rendben lesz és te leszel a következő 3-as ikres anyuka.

Mné: Jó végre pozitívnak olvasni téged. Nagyon hiányoztál.

Kiasalag: Oké hogy előbújtál,de vagy én néztem félre vagy valóban nem írtál arról, hogy mi van veled. A táblázat szerint ebben a hónapban indulsz.

Leeda: Én már megnéztem a képek nagy részét és iszonyatosan irigy vagyok. :lol:

Rencsi: Mikor kezdtek?

Nálunk: 22.-e körül vérvétel. Valamelyik kedden RTG. Valamikor mell UH. Valamikor látogatás a Krióba új donotnézőbe. Talán ez lesz a legnehezebb. Valamikor kenet Paraginál. Már kezd hiányozni. :lol:

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Krisztó, nem emelte meg az adagot. :(
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?