Sziasztok!
Bocsánat, hogy nem tudtam jönni, de nagyon szarakodott a netünk, a babanetre egyszerűen képtelenség volt belépni. (lassú-lassú)
Ancsikám, nem tudok semmi okosat mondani, én is annyit gondolkodtam már, hogy fog alakulni az életem ha nem sikerül....meddig csinálom, hogyan tovább...mindig ez lüktet a fejemben, de nagyon bízom benne, hogy lesz saját gyermekünk. (Mármint Nektek is külön és nekünk is külön

)
Nagyon szorítok, hogy sikerüljön az elképzelésetek! Ölellek!
kagyló, Neked is sok kitartást! (baromi nehéz ez a várakozás....nem is lehet, semmi okosat mondani....)+++++++++++++++++++++++
Szélkisasszony, a gesztenyék majd nagyon jól fognak mutatni a gyerek szobában.

Hajrá,hajrá!+++++++++++++
Kretty, Neked mikorra várható a punkció?
Bálint és Dodó: elragadóak!
Nagyon drága, aranyos, cuki, szépséges babák!!
Drága Pocakosok nagyon vigyázzatok magatokra! Nem is gondolná az ember, hogy mennyi veszély fenyegeti az emberlányát, pocak magasságban!
Szerintem ez a "hagyunk rá a gyerekre mindent, nehogy visszafogjuk a személyiségét" nevelési módszer eredménye. Ami igencsak bosszantó tud lenni. Pénteken az üzletben a kirakatban lévő probababákat lökte föl egy gyerek, ami igen veszélyes művelet volt, mert elötte közvetlen kirakatüveg ami törik ugyebár.....

A szülő meg csak annyit mondott, miért nem masszivabb babák vannak a kirakatban?
Két tűsző van a jobb petefészkemben, ami nagyon szépek, még D is meg volt elégedve velük, ami igencsak ritka. Többi nem nőtt meg.
Hétfőn megint Uh. Szerdán vagy pénteken punkció. De ha így halad akkor szerintem már szerdán. 12-14mmesek voltak. Már kapom a cetrotidet is, nehogy eldurranjanak.
Bízakodom nagyon. Most is úgy érzem, hogy sikerülni fog!
( De most tuti!

)
Mindenkit puszillok!
Az újaknak külön örülök!