A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Ketty: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Hajrá!!! Gyere majd, hogy mit mondott D!!! Illetve ma már volt D vagy csak Kisdoki?
szélkisasszony

Szélkisasszony,
hajrá laptető!!! :D :D

Kriszto,
de jó!!! Mondta, hogy kb. meddig kell bennmaradni a piciknek?
leeda

Kriszto, de jó hírekkel jössz! :D Dejo!
Vendég

Kriszto: nagyon köszi!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ezek csodás hírek!

A laptetőmet Krettynek a kicsiknek küldöm, Ancsinak a tervekhez, Csutiéknak a sok-sok tejhez és a mielőbbi szabadlábra kerüléshez, Barinak Benedekhez és Zalánhoz, Mné-nek a jó úton járáshoz az egyenesbe kerüléshez, Nene Bálintjának az örök csoda mosolyához, Nyuszika Dórijának a csajos, dögös pózokhoz, Momelcsinek egy nyugis naphoz, Zafírnak egy kis feltöltődéshez, Leedanak egy esetleges kezdéshez, Primulának és Rencsinek, no meg Emerencek egy mielőbbi kezdéshez, Kagylónak mi máshoz, mint egy pozitív teszthez, Krisztonak egy vidám tigrishez, Kisalagnak egy csodás utazáshoz.
És magamnak is megtartanék egy kicsi részt a cukorkáknak. :lol:
Biztos, kihagytam valakit, kérlek ne haragudjatok. Természetesen mindenkinek felajánlok egy szeletkét. Csak Csutiékról a jó hírek annyira meghatottak! Én is itt zokogok...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szélkisasszony

Szélkisasszony, köszönöm a részem, eddig bejött, most is alszanak egy órája, mint a kisangyalok. Hajnali kelés után is visszaaludtak, és Sári is ma már kinyitotta a száját a tejpéphez.

Látom, itt mindenki zokog, ha Csutiékról van szó. Hát én is, nagyon boldog vagyok, hogy minden rendben ment és ennyire jól vannak a babák. Most már csak hízniuk kell.
Remélem, Csuti azért próbálkozik majd a tejjel, nagyon megéri a szenvedés. (ugye csajok? Nyuszika, Nene)

KépKép
momelcsi

Sziasztok! Most van idom irni egy kicsit. Szoval a jobb oldalon van egy 18-as, meg 2 12-es. A bal oldalon van 12-13 olyan 4 db. A tobbiek kicsik. Most azert izgulunk, hogy ez a nagy moho (igy hivom, mert elveszi a hormont a testverkeitol-mondtam is apanak, hogy: na szuper, ez a gyerek ki fog enni a vagyonunkbol! :D :wink: ) ki ne durranjon. Devai vakarta is a fejet rendesen, mert ugyebar cetrotide-t nem kaphatok, szoval marad az imatkozas... :roll:

Szelkisasszony, koszonom a laptetot! :D

Nagyon sokan voltak ma reggel, en 3 orat vartam... :? No de mar annyi ismerosom van ott, hogy vegigdumaltam az idot, no meg egy-ket disznot kinyirtam az angry birds-ben. 8)
Vendég

MZ/X jelentkezik immáron foggal :lol: de pöszén :roll: még jó,h itt írni kell....

Kretty szuperság,h a többiek is sietnek a tesóhoz! Csatlakozom a Angry Birds imádók táborához, bér sajnos nekem be kell érnem az ingyenes verzióval ami sokkal rövidebb :( amúgy ami még nagyon jóó az az Angry Daddy...nem tudom ismeritek e, de itt a disznók gyilkolják a madarakat... :twisted:
Figyuka, Te miért nem kaphatsz Cetrotidet???

Krisztokám, köszi a híreket Csutiról. Én nemrég hívtam, de nem vette fel, bizti pihizik!

Posziiiiiiii, nem fogod elhinni mi történt...még jó,h tegnap beszéltünk a gyerekekről akik mennek mint a szélvész és nem néznek előre. Mentem a fogdokihoz. Itt Battán van 2 igen széles sétány, általában forgalom mindig van rajta (babakocsis, gyerek motoros...és felnőtt biciklis...) na ma megyek és a tökéletlen biciklis szülő tojik szólni a 2 tökéletlen biciklis gyerekére,h egymás mögött menjenek...nagy nehezen kikerültem a kis-srácot, erre a kishúga nyíl egyenesen felém tart és vigyorog...na éppen hogy lehajolva el tudtam kapni a kis-csajt (kb. 4 év körüli lehetett) Mondtam is neki,h talán előre kéne nézni...erre szerinted az Anyja legalább elnézést kért??? Na neeem, mondom ekkora bunkókat...szerencséje volt,h még fog nélkül voltam és nem akartam ordítani, na meg a döbbenettől e is blokkoltam...szóval vigyázz Te is nagyon magadra, mert járdák is veszélyesek...

Emerenc, mi volt ma UHUn???

Ancsi, megkaptad az eredményt?

Szélkisasszony, köszönjük a szeletkét, de most Nektek és a tüszőnövesztőknek nagyobb szükség van rá ;)++++++++

Kagyló, +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ha nem is említettem meg mindenkit, de nagyon szép napot és hétvégét mindenkinek!

Pussz,
Bari

bari6

Bari, meg jo, hogy nem lett semmi bajod, es nem ment neked a gyerek! Hat sajnos, ahol barom a szulo, barom lesz a gyerek is! :evil: Azert nem kaphatok cetrotide-t, mert az leallitja a tuszoket es soha nem ernek meg (en ilyen ritka eset vagyok) :? Uhhh, angry daddy....kar volt mondanod, este tuti letoltom... :D :oops:

Tobbiek, hol vagytok????
Vendég

Úgy felhúztak...sajnos én alapból egy ijedős természet vagyok, így mindig magyarázkodhatok a fiúknak,h nincsen semmi baj... :roll: Amúgy az ilyeneket úgy elküldeném a melegebb égtájra...ezek a nemtörődöm szülőknek biztos könnyen jött a gyerek és magasról beletojnak,h mit csinál a csemetéjük... :evil:
Ohh, akkor nagyon drukkolok,h minden OK legyen! Mikorra tervezi Dévisz a punkciót? Talán már hétfőre vagy ennyire nem siet? Emelt vagy csökkentett az adagon?
Kivi vagyok,h h fog tetszeni az új játék :lol:

bari6

Bari, apa mar tolti...:):)

Az adagom ugyanugy 1/4 merional, 25 puregon es a clostit nem hagytuk el. Hetfon meglatjuk, mi lesz. Az a baj, ha kipukkan a nagy, koveti a tobbi is szep sorjaban... :? :? :?
Vendég

Ezek igazi inci-finci adagok! Nagyon drukkolok,ha a 18as ne durranjon el!!! Egyél sok husikát és fuss amennyit csak tudsz, hátha ezek segítenek!!!

bari6

Sziasztok

Bocsi,hogy ma nem írok külön senkinek sem,de ma nagyon magam alatt vagyok. :( Nagyon fáj a hasam,és szerintem meg is jön nem sokára. :cry:
A hőm is leesett,eddig 37.7-37,8 volt de ma már csak 37,5 volt.Nem hiszem el,hogy nem faragták ki azt akitől nekem kisbabám lehet,okoska is csödött mondott. :( :cry:
Most nagyon elegem van!Teljesen mindegy milyen donor lesz,velem egyik sem bír el. :( Minek is erőltetem azt ami nem megy?! :( :evil: :cry:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló, még ne add fel kérlek! Addig, amig nem jön meg, tarts ki és bízz!!!!
Vendég

Kagyló, csatlakozom Krettyhez, még bízni kell! Ölellek! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
emerenc

Kagylókám, tudod mit mondok a hőre??? Méregettem én is és nekem soha egy pillanatig sem ment fel 36,7 fölé....szóval,h esett 2 tizedet még nem jelent semmit! Bízz a pocidban, ahogy eddig is tetted! Olyan ügyi voltál és bizakodtál. Igaza van Krettynek, míg piri nincs addig bízzunk ++++++++++++++++++++++++++++

Emerenc, veled mi volt ma???

bari6

Kagyló, piri még nincs, pocakfájás semmit nem jelent, tesztet sem csináltál, így semmi okod feladni!!!!! Harcra fel!!!!!! És ha ott van, ott vannak a csöppök?! Bízz benne/bennük :)

Szélkisasszony, köszi a felajánlást!!!! :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Kagyló, a beágyazódáskor is leeshet a hő.
Ha holnap ismét felmegy, akkor ez az lehetett......

Kretty, ha hétfőn uhu-n minden okés, punkció mikorra várható????

Szélkisasszony, szeretnék a helyedben lenni, bár a türelem részét nem kérném... :? :?

Bari, tegnap én is voltam fogdokinál, betömte a fogamat.

Ma beszéltem Ddokival, elvileg nem gáz az FSH lelet hiánya, ill. képzeljétek, elszámoltam a napokat, mely során a 19. nap helyett a 18. ciklusnapon vetettem le a progeszteront.
Ez sem volt gond!!!
Főleg, hogy most a 20. cn-on már pecsételővérzésem van.
Jó mi????

Így jövőhéten ha addigra meglesz még 1-2 lelet utazhatok Pestre.. :oops: :oops:

Hétfőn majd kiderül!!!!

Szép estét!!!!!

Ui.: Kagyló, kitartást és erőt kívánok a kitartáshoz!!!!!! :D :D

Primula
primula35
Algyő

Sziasztok

Köszönöm aranyosak vagytok!Csak most az egyszer csalódhatnék a meg érzéseimben! :roll:
Ancsi
Hcg mennyi lett?
Kretty
Tudtam én,hogy elő varázsolsz még tűsziket. :wink: :lol:
Be fogja várni őket az a nagy bazi is!!!
Primula35
Tudod csódálkoznék rajta,ha (ma vagyok)13. napon inszem után lenne megtapadás.(Tegnap 12. nap volt).
Szélkisasszony
Szórítok! :wink:

kagyló

Sziasztok!

Szép jó reggelt kívánok mindenkinek!

Kagyló: Kérlek ne add fel. Tudod, én is állandóan mértem a hőmet, és nekem is volt, hogy leesett, pedig terhes voltam. Kérlek bízz még a babákban!

Ancsi: Megkaptad a Hcg eredményt? Nagyon szorítottam, hogy jó értéket mutasson. Kívánom, hogy a terveid közül az egyik bejöjjön! ;-)

Bari: Nem semmi ez a biciklis sztori. Pedig még csak azt sem lehet mondani, hogy nm látják, hogy pocakos vagy. Hihetetlen, hogy mennyi paraszt embert hord a hátán a föld. Vigyázz magatokra.

Kriszto: Brownie? Nyami! Kérhetünk majd képet? Mi mákos túróhab tortát készítettünk tegnap éjszaka.

Primula: Örülök, hogy a vérvétellel nem volt baj, és elfogadta a 18. napit is. Ezek szerint Ti is mindjárt indultok. Hajrá!

Kvzsusi: Kismamás fórum? :-) Jót mosolyogtam rajta. Sajnálom, tényleg, hogy nem jött össze a találkaa, csak pont utána telefonált anyám, hogy az Apám távozott, így mennünk kellett.

Zafir: Nagyon el vagy tűnve! Tessék előbújni! Hogy vagy?

Kretty: Na látom, akkor a fülbevaló meghozta a hozzá fűzött reményeket. Hajrá tüszőcskék!!!

Szélkisasszony: Te hogy érzed magad? Hogy van a lelked? Neked mikor kell tesztelned? Nagyon szorítok! Köszönöm szépen a szeletkét, de ha nem haragszol, akkor én ezt tovább ajándékoznám Neked, és Kagylónak a pozitív teszthez!

Csuti: Kívánom én is hogy minél hamarabb kijöhessetek a kórházból. Olyan hihetetlen számomra, hogy egy viszonylag üres ház egyik pillanatról a másikra megtelik majd gyerek zsivajjal. Remélem, hogy a lányok szépen fognak viselkedni, és azért hagynak téged/titeket pihenni. Sok erőt kívánok a 3 gráciához! És persze várjuk a fotókat.

Leeda: Elkérhetném én a fotóidat? Ti most hogy álltok? Még mindig házi gyártás van? Vagy lassan elindultok Ti is?

Emerenc: Nálad hogy alakulnak a tüszők? Tegnap voltál UH-on, ugye? És milyen gyógyszereket kaptál?

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!

És Kriszto: Tessék nem elkeseredni, Ez a nap sajnos nem más mint a többi. ;-) De ez így is van jól!

Pusza:

Mné
mné

Sziasztok!

Kagyló: hidd el tudom, mit érzel. De ne add fel!!! Szerintem természetes, hogy hullámzik a hangulatunk, hogy azt is jelnek vesszük, ami nem is az. De nem adhatjuk fel!!! Mert bíznunk kell a babáinkban! Ma reggel egyébként én is úgy keltem fel, de amennyire csak lehet küzdök ellene. Hatalmas ölelést küldök Neked! És majd meglátod majdnem egyszerre fogunk pozitív teszttel jelentkezni D-nél!!!

Bari: a biciklis történet felháborító! Még mindig mélyen felháborít, hogy milyen szülők vannak. Vigyázz magadra!

Kretty: folyamatosan küldöm a tüszőnövesztő drukkjaimat!!!

Primula: örülök, hogy a vérvétellel nem volt gond. Hajrá leletbeszerzés! A türelem... na igen. Az most kezd elfogyni.

Mné: köszi, hogy kérdezed. Eddig meglepően jól voltam. Ma valahogy elért Kétség banya. De nem adom fel és bízom a babákban! Tesztelnem hivatalosan 23-án kellene, de nyilván nem fogom addig kibírni. :twisted: :roll:

Tegnap gesztenyét szedtünk Szélúrfival. :P Ugyanis meg vagyok zavarodva a gesztenyékért. Igaz, ez most úgy nézett ki, hogy én rámutattam egyre, ami csodásan fényes volt és Szélúrfi felvette nekem. :oops: :roll: :roll: Szerintem azt hitték, akik láttak, hogy nem vagyunk normálisak. 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:

Szép napot!!!
szélkisasszony

Szélkisasszony, Kétség banyát zavard el!!!!!!

Kagyló, remélem ma már jobb kedved van!

Mné, remélem nálatok kezd rendezödni a helyzet, és végre fel tudtok egy kicsit lélegezni.

Primula, véletlenek nincsenek! :wink:

Szép hétvégét!
Vendég

Szélkisasszony,
Köszi a laptető szeletkék, de Nektek most nagyobb szükségetek van rá :D
A hangulatváltozások miatt ne aggódj, ezen mindegyikőnk átesett, aki már valaha próbálkozott, és azt hiszem mondhatjuk, hogy innentől állandóan jelen lesz az életedben. Emiatt van az örökös aggódás is, és hidd el, hogy mindig van miért aggódni :wink:

Tegnap meglátogatott minket Nyuszika és Dodó. Nyuszival úgy gondoltuk, hogy megosztunk Veletek pár képet.

Dodó és Bálint

Kép

Kép

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Nene és Nyuszika!!!! Annyira édesek együtt!!!!!!!!! Kérünk szépen még képeket!
Vendég

Kagylóóóó! Én is mértem a hőmet, mikor még nem tudtam, hogy bohóc van a fiókban (ez egy haverom szóhasználata.... :D) és nekem is volt alacsonyabb, mint amiről azt gondoltam volna, hogy normális, és mégis pozitív lett a teszt!

Bari, még jó, hogy nem ütött meg az a lurkó!!!!!
Én nem értem, hogy miért nem veszik észre az emberek, hogy pocakos vagyok! Mit gondolnak, hogy a ruhám alatt viszem haza a görögdinyét a piacról???? :evil: :evil: :evil: Én a múltkor a C&A-ban bújkáltam, mert 4 kisfiú rohangált a ruhák között, és mindegyik kölöknek egy vonalban volt a feje az én hasammal....nagyon tudok rettegni! És különösen a biciklisektől félek, kiváltképpen, ha az a bicajos egy gyerek!

Kretty, Emerenc : dzsungelharc :lol:

Szélkisasszony, ez a gesztenyés sztori nagyon aranyos :D

Mné, szomorúan olvastam, mennyi rossz dolog történt veletek mostanában :( remélem ezután minden jóra fordul, és csak POZITÍV dolgok fognak történni!!

Ancsi, szurkolok nagyooon!

Momelcsi, Nyuszika, Nene, köszönöm a kezdőszettes kérdésemre adott válaszokat! olyan bizonytalan vagyoooook..... mármint hogy mit kell vennem, mi lesz jó stbstb...de tudom, hogy majd a tapasztalat fogja eldönteni úgyis a sok kérdésemet!

Mindenkinek szép délutánt! (Bari és a srácai gondolom a tv előtt...lévén időmérő van :lol: )
Vendég

Sziasztok!

Nene, Nyuszi hihetetlen cukkerek a bébik!!! Hogy figyelnek egymásra :lol:

Primula, huhh jó rövid ciklusaid vannak. Fájsz is minden alkalommal? Én annyira bízom benne,h majd a két kukis születése után egy kicsit jobb lesz, mert ha megmaradnak a falvakarós görcsök...

Emerenc, nem írtad,h mi volt UHUn :( Remélem minden OK és szépen növekednek a tüszőcskék!

Kretty, további drukk!!!

Szélkisasszony, Kagyló ++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsikám, nem jöttél tegnap :(

Poszi, nagyon durvák a gyerekek...ami sztem nagyban nevelés kérdése...emlékeimben él,h Anyukám mindig mondta,h hol hogy viselkedjünk és hozzá teszem nem is volt gond velünk...na majd meglátjuk,h mi ezeket az akadályokat h fogjuk venni, de talán sok-sok törődéssel, beszélgetéssel jól vesszük majd ;)

Szélkisasszony, na a hangulatingadozások tudnak ám durvák lenni :shock:

Mné, mit csináltok hétvégén?

Krisztokám, várjuk a képeket a sütikről :lol:

Zafír, még nem tudod,h mikor jössz?

Katapetráék lassan már jönnek haza?

Pusszancs mindenkinek!
Bari

bari6

Tünemééééényesek a babák így ketten! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.09.10 19:38-kor.
Vendég

Ja, daddys játék nem olyan jóóóó
Vendég

Nene :):):) Nagyon tutik a képek :) És tényleg édik voltak együtt a gyerekek. Idővel majd játszanak is, aztán lehet, tényleg vej-jelöltet látogattunk Dodóval?!?!?! :lol:

Kagyló, teszteltél??

Szélkisasszony, Ti hogyan tervezitek a tesztelést?

Szép estét Mindenkinek!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Nyuszika,
Hát sosem lehet tudni :lol: :lol: :lol: :lol:
De ha más nem, akkor legalább lesznek játszópajtások és remélhetőleg barátok :wink:

Barika,
Inkább Dodó figyelt Bálintra, az én kicsi fiam nagyon pasisan viselkedett, mert egyelőre csak magával volt elfoglalva :oops:

Poszi,
Nem készült annyira sok kép, de majd legközelebb nem csak gyönyörködünk bennük, hanem többet fényképezzük Őket :wink:

Mindenkinek köszönjük a dicséreteket!
Hogy a kérésnek eleget tegyünk, itt van még két kép a bébikről:

Kép

Kép

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Jó reggelt :)

Nagyon édesek a babák és olyan nagyok már, repül az idő :)

Kagyló, Szélkisasszony: ++++++++++++++++++++++++

Mné: nagyon boldog szülinapot :)

Eredmény nincs (bár a végeredmény már világos :( , de nem is vártam mást) talán majd hétfő délután lesz

Szép vasárnapot

Kép
ancsi80

Mné,
itt is nagyon boldogat... :D
a linket majd küldöm priviben!

Nene, Nyuszi,
hét tündéri ez a két manó..és tényleg hogy nézik egymást, alakul valami.... :lol: :lol:

Szélkisasszony,
söpörd ki a banyát jó messzire!! :lol: Szorítok!!

Kagyló,
én is kérném, hogy térjen vissza a pozitív-gondolkodású-Kagyló! :D Én bízok okoskában!!!

Ancsi,
szorítok!
leeda

Sziasztok!

Ancsi, mikor kell menned D-hez? Miért "világos" az eredmény?

Ki mit csinál ma?

Én dolgozom (ugyebár jövőhéten terhesedem, így nem hagyom elúszni a munkát) utána megyünk sétálni és persze egész nap azon imádkozom, hogy a nagy bazi tüsző ne durranjon szét... :?
Vendég

Sziasztok!

Mné, szép napot és teljesüljön minden álmod!!!

Ancsi, csak nem piri is beköszöntött???

Kretty, azt hittem tetszeni fog a röfis :roll:

Nene, az uccsó képen olyan pasisan nézi Bálint Dodót :lol: :lol: :lol:

Krisztokám, nem vagy seholsenem egész hétvégén :( ennyi sütit sütsz? Piri???

Tegnap beszéltem Csutival :) délután vitte neki a zura a fejőgépet, hátha beindul a tejcije. Mondta,h még az előtejci sem akar kijönni :( Innen is nagy drukk neki!!! Azt mondta,h az egyik csajszi egy az egyben úgy néz ki mint a zura, a másik két bébikcsaj inkább az ő családja :)
A pocijára mondta,h eléggé fáj, de hősiesen bírja :)

Melcsi, neked volt hasszorítód? Nekem mindenki ajánlja,h vegyünk mindenképpen, de Csuti azt mondta ha császár lesz tuti nem fogom tudni használni,mert annyira fáj a poci...

Nekem ma dögunalmas napom lesz...a zuramnak ez a második hétvégéje,h az idegeimmel játszik....múlt héten itt Battán lefutotta a salakos pályán a félmaratont...27fokban, full napon fél liter vízzel...én meg itthon rágtam a kefét...na de megcsinálta és még baja sem lett. Remélem a mai napot is így zárja...ma elment a haverjaival motorozoni Egerbe ill. mennek még Gyöngyösre is...na ez az amitől még a hajam égnek tud állni, na nem miatta, hanem a sok figyelmetlen autós miatt :shock:

Na megyek, elsétálok a boltba...jó kis vasárnapi program :lol: na de majd este lesz jó kis Magna koncert :lol:

Pussz

bari6

Bari, a férjed előrelátó és csak kiképez téged a jövőre :wink: : mikor a fiúk biciklizni mennek, vagy ha elég nagyok már motorozni, vagy éppen sportolnak... :D :D :D
Vendég

Na igen, rendes, előrelátó férjem van :lol: Amúgy most hívott,h Gyöngyösön vannak, de Ő már fáradt és lehet hazajön a Forma1-re mert a többiek Mátrázni akarnak és nem Egerbe menni...na ha hazajönne nem bánnám,mert a Mátra az amit ki nem állhatok a sok-sok kanyargós útjával...és ilyenkor a fiúk le-föl járkálnak, mert ugyebár milyen jó is a kanyarokban döntögetni... :evil: Na nem baj csak vigyázzon, mi meg a fiúkkal nézzük a Forma1-et és pudingot majszolunk majd :lol:

bari6

Én császár után vetettem magamnak haskötőt, és baromi sokat segített az első 4-5 napban, egyenesen tart, és így nem fáj annyira. Mondjuk ajánlom még a aloflex forte-t, ezt lehet a szoptatás miatt szedni, és elég erős. Kórházban valami nyamvattat akartak csak adni, de ajánlották, hogy vegyen a férjem ilyet.
Gondolod, odaadom a haskötőt szívesen, nem sokat volt használva.
Csutinak üzenem, hogy ne adja fel, kb. 4 napon indult meg nekem is, a császárosoknak később lövell be.

Mné!!! Sok boldogat!!!!

Többieknek kitartást!!!

KépKép
momelcsi

Sziasztok
Barikám
Most nézem,hogy rosszul is írtam,36,7 stb. :oops: Nem 37,7 stb volt! :oops: :shock:
Nyuszika
Nem teszteltem,mert amikor akartam a párom elvette,azóta meg nem is kerestem.Akkor voltam a 10-11. napon.
Kretty
Bazira vígyázzol? :lol:
Nene,nyuszika
Olyan szépek a babák!!! :wink:
Kriszto
Merre vagy?

Azért még bízom,hogy sikerült. :wink:
Úgy döntöttem nem is fogok tesztelni,csak akkor ha már meg jött. :roll:
Hogy utána mi lesz nem tudom,mert a párom erőlteti tovább,én meg már nem is tudom meddig nyuzzam magamat! :roll: :shock: :oops:
Ha még is megyünk tovább,akkor már csak januártól.Egy picit szeretnék majd pihenni.Most egyenlőre beíratkoztam suliba. :)

kagyló

Sziasztok!!!!

Bari, semmi fájás, semmi rossz mellékhatás sincs a menzeszemkor.
Lehet, hogy a lapar kavart be, mert előtte 28-32 nap között volt a ciklushossz.
Azóta is csak beköszönt, de még nem indult meg.

Szélkisasszony, megy a drukkom!!!!
Küldöm a nagy szélvihart a Kétség Banya elkergetésére :D :D

Kagyló, Én amikor még inszemeztem, akkor szigorúan a ciklus 31. napján lehetett tesztelni.
Persze volt, hogy én sem bírtam ki.
A kíváncsiság néha nem jó.... :? :?

Nekem is későn indult be a császár után, én ittam a Laktoherbet, de nem ám napi 2dl-t, hanem 1,5-2 L mennyiségben.
Ennek eredménye, hogy tejlázt kaptam, így 10 napig voltunk a gyerekágyon.
Illetve állandóan bedurrantam, így kézi fejésre jártam, ill. fejtem éjt-nappalá téve. Lányom mellett 60 L tej lett leadva.
Ennyit a császárról.....

Nene, nyuszika,
édesek a csemeték!!!!!
Apukák mit szóltak????

Kretty, Veled izgulok, hogy rendben legyen.
Én, amikor a Kaáliba jártam még, akkor 5 tüszőből 4 a punkció előtt kidurrant, így csak inszem lett belőle.
Bár ebben ÉN voltam a hibás!!! :cry: :cry:

Szép estét!!!!

primula
primula35
Algyő

Sziasztok! :D

Bocsánat, hogy nem tudtam jönni, de nagyon szarakodott a netünk, a babanetre egyszerűen képtelenség volt belépni. (lassú-lassú)

Ancsikám, nem tudok semmi okosat mondani, én is annyit gondolkodtam már, hogy fog alakulni az életem ha nem sikerül....meddig csinálom, hogyan tovább...mindig ez lüktet a fejemben, de nagyon bízom benne, hogy lesz saját gyermekünk. (Mármint Nektek is külön és nekünk is külön :wink: )
Nagyon szorítok, hogy sikerüljön az elképzelésetek! Ölellek!

kagyló, Neked is sok kitartást! (baromi nehéz ez a várakozás....nem is lehet, semmi okosat mondani....)+++++++++++++++++++++++

Szélkisasszony, a gesztenyék majd nagyon jól fognak mutatni a gyerek szobában. :wink: Hajrá,hajrá!+++++++++++++

Kretty, Neked mikorra várható a punkció?

Bálint és Dodó: elragadóak! :D
Nagyon drága, aranyos, cuki, szépséges babák!!

Drága Pocakosok nagyon vigyázzatok magatokra! Nem is gondolná az ember, hogy mennyi veszély fenyegeti az emberlányát, pocak magasságban!
Szerintem ez a "hagyunk rá a gyerekre mindent, nehogy visszafogjuk a személyiségét" nevelési módszer eredménye. Ami igencsak bosszantó tud lenni. Pénteken az üzletben a kirakatban lévő probababákat lökte föl egy gyerek, ami igen veszélyes művelet volt, mert elötte közvetlen kirakatüveg ami törik ugyebár..... :evil: A szülő meg csak annyit mondott, miért nem masszivabb babák vannak a kirakatban? :lol: :lol: :twisted:

Két tűsző van a jobb petefészkemben, ami nagyon szépek, még D is meg volt elégedve velük, ami igencsak ritka. Többi nem nőtt meg.
Hétfőn megint Uh. Szerdán vagy pénteken punkció. De ha így halad akkor szerintem már szerdán. 12-14mmesek voltak. Már kapom a cetrotidet is, nehogy eldurranjanak.
Bízakodom nagyon. Most is úgy érzem, hogy sikerülni fog! :D
( De most tuti! :wink: )

Mindenkit puszillok!
Az újaknak külön örülök! :D
emerenc

Kagyló, örülök hogy pozitívabb vagy! Kitartás és Drukk! És igen, nagyon vigyàzok bazikámra! :wink:

Emerenc, holnap minden kiderül, gondolom megnézi D a nagyot és viszonyít a kicsikhez, és majd meglátjuk... :roll: Mondjuk én nem hiszem, hogy kibírja szerdáig. Pénteken már 18-as volt :shock:
Vendég

Kretty, úgy tudom, hogy a tüszők naponta 2mm-t nőnek.
Holnap kiderül!!!

Szurkolok!!!

Primula
primula35
Algyő

Jó reggelt! Indulok a kapitányhoz, kíváncsi vagyok mi lesz az ítélet! Alig aludtam az izgalomtól! :?
Vendég

Kriszto: Nagyon Boldog születésnapot, és kívánom, hogy álmaid mielőbb teljesüljenek!

Mné
mné

Krisztókám, nagyon boldog szülinapot! Kívánom, hogy minden kívánságot a következő évben teljesüljön!

KépKép
momelcsi

Kretty: mi volt? mi volt? mi volt? Mi az ítélet? Drukkolooooook!!!!

Mné, Kriszto: boldogat!!!!!

Nyuszi, Nene: annyira helyesek a lurkók! És tök jó, hogy tudtatok találkozni! :lol: :lol: :lol:

Ancsi: remélem, ma már lesz eredmény! Meg is jött piri?

Bari: A párod végül hazaért a Forma1-re? És köszi a híreket Csutiról!!! Szegény, valóban egy hős!!!!Sok-sok tejcit kívánok nekik!!!!!!!

Kagyló: ez az! Tessék bízni!!!! Sikerülni fog!!! :lol: :lol: :lol: Mennek a drukkok és a pozitív energiák!!!

Emerenc: és veled mi a helyzet? Mit látott D? Mikor lesz punkció?
Nagyon szorítok neked is!!!!

MI tegnap eltettünk jónéhány üveg lecsót télre! :lol: És közben nagyon jókat beszélgettünk és hülyültünk. Szélúrfi szerint igazi "baba-érlelő" idő volt! :lol: :lol: Remélem, igaza lesz!!!
szélkisasszony

Mné, Kriszto,
Isten éltessen sokáig mind a kettőtöket !

Kretty, Emerenc,
Gyertek a hírekkel.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Bazi megvan, 22es, szerdán punkció
Vendég

Krisztonak!!
Szülinapodra azt kívánom legyen az életed Tündérálom! Szíved egy tündérrózsa, mely nem hervad el soha! Öröm legyen szívedben, s boldog légy az életben!

http://www.youtube.com/watch?v=a914XFvh ... re=related

kagyló

Krisztokám, itt is Boldogságos Napot!!!

Kretty, szupeeeeeeeeeeeeeeer :lol: Ma már nem kaptál semmit? A többiek hogy állnak??? Várjuk a részleteket!!! Bazira örülök :lol:

Melcsi, jaj nagyon köszönöm a hasszorító felajánlást, majd anyagilag meg megbeszéljük ;) Még lenne egy kérdésem: még méritek a bébiket etetés előtt-után? Milyen mérlegetek van? Kölcsönöztétek vagy vettetek? MI szeretnénk használtan venni, de nehéz eldönteni,h melyik a jó...Nyuszi, Nene tapasztalatok?

Szélkisasszony, Kagyló: drukkkk++++++++++++++++

Emerenc, várunk téged is!!!

Képzeljétek, tegnap láttunk egy fiú ikerpár gyanús párt...ma reggel sétáltunk a zurammal és megint...na nem bírtam ki és megszólítottam a csajszit és tényleg :lol: Háááát alig bírtam ki bőgés nélkül olyan cukkerek voltak. Már 2 évesek, de annyira látszik,h mennyire mások ki anyásabb és melyik a vagányabb :lol:
A pocakomban egyre nagyobb meccsekket játszanak a fiúk, de még mindig nem az igazi. Várom már,h kirúgják a ház oldalát :lol:

Most mennem kell, vár a védőnő :roll: szorítsatok,h ne legyen semmi a pissben...majd délután jövök ;)

Pussz

bari6

Kriszto,
Isten éltessen, nagyon sok boldogságot kívánok!!! Majd kérünk sütiképet!! :lol:

Kretty,
de jó! Kitartást Bazikához (is).... :D :D

Szélkisasszony,
örülök, hogy ilyen jól telt a hétvégétek, csak így tovább :D

Bari,
:D biztos aranyosak voltak! A különbségek már szerintem a pociban érezhetők lesznek hamarosan... :D
leeda

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?