Piroska, értem. Nagyon bátor vagy, hogy belevágsz nappali képzésbe. Ez számomra teljesen esélytelen. Tök jó, hogy anyudék tudnak segíteni. És igen, nagy előny, hogy órákra jársz. Nekem egyéni tanrenddel is majdnem mindent magamtól kell majd összeszednem itthon

. Nóri állítólag kinőheti még ezt a szemproblémát. A szülei közül egyik sem szemüveges, nagyszülői ágon vannak rosszabb szeműek.
Juba, igen, ezt a csajokkal így kell elintézni

. Ha nem is szemüveget, de én nadrágot tudok csak úgy ráadni Pankára, ha előtte 1 órát dícsérem, milyen csinos, milyen csajos stb. Egyébként nem hajlandó felvenni, csak szoknyát

. Egyébként Pankának nagyon tetszik Nóri szemcsije, mindig azt mondogatja, hogy ő is szemüveges akar lenni...
Irina, gyönyörűséges Ádinak milyen tuti tortája volt

. Nem is gondoltam volna, hogy V.M. legóból van

. Nagyon klassz. Bence is legómániás, én ennek nagyon örülök, szerintem az egyik legjobb játék, és apáról fiúra örökíthető

.
Maggie, hűűű, ez nagyon izgalmasan (és nehéznek

) hangzik

. Örülök, hogy jó volt

. Igazad van, nekem tényleg közelebb lenne Szeged

. De sajnos megoldhatatlan

.
Most már nagyon beleéltem magam, hogy óvónéni leszek, lemondtam a logopédusi álomról

. És azt hiszem, így majd könnyeben el fogok tudni helyezkedni

.
Kaqk, de szuperek a képek

. Nagyon szépek vagytok

. Marcipánnak volt sikeres? Nem is csodálom, hogy nem volt energiád zsúrt tartani

.
Irina, a zsúrozással én is így vagyok egyébként. Mivel egyidősek a gyerekek hugom gyerekeivel, őket, és a szüleimet el szoktuk hívni, néha keresztanyámékat is, de a kis barátokkal úgyis ünnepelnek az oviban. Talán emlékeztek, hogy írtam februárban, hogy Bence 10 éves volt, és az volt az első alkalom, hogy buli volt, az osztálytársaival. Kérte, mert sok osztálytársához volt ő is hivatalos.
Vindo, ez az 1 órás guggoló képesség nekem is jól jönne

.
Irina, majd figyelem ezt a legós oldalt is. Bence Star wars őrölt, úgyhogy naponta böngészem az akciós legókat, és a teszveszen is figyelem őket. Egyébként volt most (augusztusban) az Árkádban legó kiállítás és játszóház, anyósom elvitte, hatlmas élményekkel jött haza

.
Pankáéknál most úszásoktatásra lehet jelentkezni, szerintem szintén durva összegekért. Ezt azért sem erőltetem, mert hihetetlenül bátor a vízben, a mély vízben érzi jól magát. Télen úgyis elmegyünk (1x

) Cegléden a fürdőbe (oda szoktunk menni Bence szülinapján), és talán nálunk is megnyílik végre a fürdő, ahol lesz belső medence. Tehát ha néha elmegyünk és nem szokik el a víztől, az elég. Viszont a suliban van tanmedence, órarendbe be van építve az úszás, és szakkör szinten is járhatnak, ingyen. Szóval nem bánom, ha most még nem tanul meg profin úszni.
Viszont a múlt héten kitöltettek velünk egy papírt, hogy szeretne e ovis hittanra járni, milyen hittanra szeretne? Hétfőnként lesz az oviban, szintén ingyen.
Irina, pókháló

.
Panka angolul szokott énekelni, ezeket a menő "tornázós" zenéket

. Vicces, "bikicsunájos" stílusban

.
Ma viszem Pankát védőnőhöz státuszvizsgálatra. Már nem az oviban csinálják

. Ekkora hülyeséget, hogy hétköznap 1/2 11-re vigyem...Hozzam el az oviból, utána vigyem vissza

. És ha dolgoznék?! Oldjam meg

.
Tegnapi napunk káosz vol. Bence Ópusztaszerre ment kirándulni a sulival, 9-kor indultak, nekem 1/2 10-kor volt a gyülekező, templomi évnyitó, beiratkozás: 1/2 3-ra végeztem

. Addig nem ittam, nem ettem, nem pisiltem

. Este 1/2 8-kor ágyba parancsoltam a gyerekeket, ők 1/2 9-kor, én 9-kor aludtam el, mint akit fejbe vertek

. Kaptam egy csomó nyomtatványt, mintatanterveket, most azt kell kikalkulálnom, a felmentések mellett hogyan osszam el két évre a maradék tárgyat. Nincs rá sok időm, de szerencsére van egy csajszi, aki ugyanebben a cipőben jár, és majd összedolgozunk

. Első konzultáció jövő hét végén.
Hozok még egy képet Panka hobbijáról, történetesen, hogy mindent dedikál

: