A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kretty: nagy-nagy drukk holnapra! Itt fogok ülni a gép előtt és várok. Abban most egyébként is jó vagyok!! :? :lol: :lol: :lol: :lol:

Primula: nálunk is apa gondok vannak, ki az andrológusotok! Nekünk is innen jött a megoldás anno. Szóval akár priviben, akár itt írj nyugodtan!
Sajnálom, hogy csak a következővel tudtok indulni. No de addigra már minden rendben lesz, majd meglátod. :wink:

Kriszto, Zafír: hogy vagytok????

Emerenc: remélem, te is már túl vagy a vacsin! Holnapra érted is csuriban lesz mindenem!!!

De jó, hogy Csutiékjól vannak, és már mehet a tej a lányoknak! Nagyon ügyesek!!

Nálunk meccs nézés van, bár a migrénemtől alig látok ki a fejemből! Rossz a gyomrom, szédülök! Bár inkább a babák miatt lenne... :?

Jó éjt mindenkinek!!!
szélkisasszony

Sziasztok

Ma van az első napom, voltam is már du. D-nél, éééss indulunk!!! :)))
Kaptam egy halom gyógyszert, meg injekciót, meg jó tanácsokat, és hétfőn UHU! :))

Figyuszka rutinosok lányok, kismamák, és terhesedők! :)
A Kálium-R és a prednisolon tabletták mire valók?

Holnapra egy kalappal a punkciósoknak, itt fogok ülni a gép előtt csuriban az ujjaimmal, míg a Nagy Testvér nem jelentkezik a hírekkel! :)

Ja D holnap 7-kor kezd, mert azt mondta annyian vannak, hogy csak na!

CSuti mennek a drukkok a tejcihez, meg a lányokhoz, és amint tudsz, rakjál fel képeket, hogy gyönyörködhessünk a lyányokban! :)

További szép estét Mindenkinek

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

két holnapi punkciósért mi is családilag szorítunk, és várjuk a híreket.

KépKép
momelcsi

Jó reggelt :)

Drága Emerenc, Kretty: nagyon nagyon fogok szorítani nektek és biztos vagyok benne hogy minden rendben lesz :D

Szélkisasszony, Kagyló: hogy vagytok? Tesztet mikor terveztek??

Zafír, Krisztoo: jobbulást nektek, remélem ma már jobban vagytok

Akinek nem írtam név szerint, Őket is puszilom :wink:

Tegnap elpakoltam a gyógyszereket, inekciókat és ez végtelen ürességgel töltött el, hisz tudatosul az emberben hogy vége....Szembesülök vele, hogy ujra kettesben töltött karácsony lesz és ki tudja még mennyi.....Nyomorult egy érzés.... :cry: :cry:

Kép
ancsi80

Sziasztok!

Minden hozzánk hasonlóan reménykedve várónak kívánom, hogy most a farkas győzzön. Kép Piroska űző
szélúrfi

Megvan mindenki, Bazit még meg is mutatta D az uh-n! :D Mostmár jöhet a műtét. 8)
Vendég

Sziasztok
Kretty
Igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Szórítok továbbra is! :wink: :lol:
Emerenc
Rád is gondolok és neked is szórítok! :wink:
Ancsi
Ne szomorkodjál,lesz még kisbabátok. :wink: Most egy picikét pihenjél,és utána újult erővel mehetsz neki a következőnek! :lol:

Én már teljesen bediliztem. :oops: Elküldtem a páromat a digitális hőmérőm miatt elemért. :roll: Ma 36,9-et mutatot. :shock: Mondtam neki mire haza érek otthon legyen,mert nem müködik ez a nyavaja. :( Fáj a pocim, csak is azért fájhat mert meg fog jönni. :cry:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Gyors kukk!!!
Krettyyy,Szupeeer, nagyon ugyi vagy, h Bazika megmaradt!!! Drukkolok tovabb es remeljuk nem a katonatiszt anesztes lesz, mert akkor sokara tudunk majd rolatok.....
Emerenc, neked is drukk mara!!!
Ancsika, mikor mesz Deviszhez?Puszillak!
Kagyloooo, el leszel fenekelve!!! Latod Szelurfi piririasztot us kuldott, szoval tessek pozitiv maradni!!!
Pussz a kis betegeknek is!!!

Gyertek elo zugolok Ti is!!!

bari6

Sziasztok!

Először is Kretty és Emerenc! Iszonyúan szurkolok és várjuk a híreket és ha nem jelentkeztek, akkor úgyis zargatlak majd én titeket, hogy mi újság?!

Kagyló! Szuszáááááááááááááá, mikor tesztelsz?

Szélkisasszony! Ti tervezitek a napokban, vagy majd ha letelik a három hét?

Ancsi! Ölelés! A karácsony kérdés sajnos ismerős, nagyon ismerős....
De lesz ez még így se!!!! Meglátod!

Zafír! Hogy vagy?

Nálam a helyzet annyira jó lett, hogy lábra tudtam állni, így bejöttem. Meglátjuk. A lényeg, hogy már nem vagyok olyan elesett.

Juj, úgy izgulok a két punkciósunkkért...
:D :D

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kretty: ügyes vagy! Éljen! Mennek egész nap a drukkok. Lassan talán már alszol is!!!! Szép számot kívánok!!!!

Emerenc: neked is szép számot kívánok a tenyeredbe!

Zsuzsi: nagyon örülök,hogy indulhattok! Én is szedem a káliumot és a prednisolont. Azt hiszem a prednisolon az immunrendszerünket gyengíti, így segítve a beágyazódást. De lehet, hogy butaságot írtam. A kálium meg szerintem a prednisolon miatt kell.

Kriszto: örülök, hogy jobban vagy!!!!

Én nem annyira vagyok jól! Tegnap este véreztem. Kevés, de piros vér volt. Azóta mondjuk semmi jele, de képelhetitek. A kettesben eltöltött karácsony képe bennem is sokszor felmerült az éjjel. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Basszus, fogalmam sincs mi a franc van. Így azt sem tudom,mikor teszteljek. Péntek volt kitűzve, de nem tudom bírom-e addig.
szélkisasszony

Szélkisasszony,
szerintem tesztelj, ha az megnyugtat! És ha kell, akkor minden nap, amíg úgy érzed! Az ilyen kevés vérzést - úgy tudom - beágyazódás után is lehet tapasztalni. Szorítok!!!!

Kretty, Emerenc,
én is várom a híreket!!

Ancsi,
Téged is ölellek, én is osztozom az érzéseidben :cry:
leeda

Sziasztok!

A csajok már ébredeznek. Krettynek 3-as van a tenyerében és nagyon szomorú, mert kb. 9 tüszőcske volt reggel. DE EZ NAGYON JÓ HÍR!!!Nem szabad szomorkodni!!! Majd ha a hármasikrek a pocakban lubickolnak, akkor senki sem fog már arra emlékezni, hogy hány tüszőcskéből lettek, szóval juhéééééééééééééééééééééé! Holnapra 3 megtermékenyült gyönyörűségük lesz!!!!
Emerencnek 2-es van a praclijában és kéri, hogy nagyon nagyon szurkoljunk, hogy szépen megtermékenyüljenek holnapra! DE EZT NEM KELL KÉRNI!

Csajok! Szorítunk ezerrel, hogy mindkettő, mindhárom gyönyörűségesen megtermékenyüljön holnapra!!!

kriszto

kriszto82

Kretty, Emerenc: Nagyon-nagyon szorítunk, de minden rendben lesz!!!! Mindegyik szépen meg fog termékenyülni!!!! És pénteken csoda dundi ikrekkel térhettek haza!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

És Nagy Tesó: köszi a híreket!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szélkisasszony

Kretty, Emerenc: hajrá megtermékenyülés, bízzunk Kálmán és Györgyi szakértelmében! :lol: :lol: , no meg a petikékben is :D

Szélkisasszony: ne is gondolj semmi negatívra!!! igenis sikerült, és ott vannak a kis csoki golyók a pocidban, csak rendetelenkednek, azért vérezgettél, de szerintem is tesztelj nyugodtan! :D egyébként is, Szélúrfi olyan képet rakott fel, ha én piroska lennék, biztos elmenekülnék most! :lol:

kagyló: Neked is csak azt tudom mondani, hogy semmi negatívum, hányadik napon vagy??? miért nem tesztelsz inkább a hőmérőzés helyett??

ancsi: :cry: átérzem, hogy mit érezhetsz most, erre nincsenek is nagyon szavak, de én az örök optimista csak azt tudom mondani, hogy aki ennyire akar babát, az meg is fogja kapni, én még mindig csak azt tudom mondani, hogy én a Ti helyetekben most kihagynék egy kis időt, összeszednék egy kis pénzt és elmennék 2 hétre nyaralni, ha lehet középidőben, és hátha a Jóisten Rátok kacsint :wink: Ölellek :)

Az intézetből várjuk a további híreket! :D

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Kretty, Emerenc,
nagyon drukkolok! Bazika az egyik a 3 közül? :wink:

Szélúrfi,
jó a kép! :wink: Én se lennék ott Piroska helyében.... :lol:
leeda

Kriszto, köszönöm a lelki támogatásodat!!! na és persze a híreket!!!

Kretty, ne sírj, nekem is volt ilyen és mind a 3 megtermékenyült és vissza is kaptam Őket!!! Kálmánék ügyesek lesznek és holnap jó híreket kaptok majd!!!

Emerenc, nálatok is minden OK lesz, hisz nálatok egyetlenke is jól szokott viselkedni. Most ikreknek szoríthatunk,h szerelmesedjenek szépen Apával!!!

Szélkisasszony, sztem tesztelj, na nem akarlak rábeszélni, de ha nincs tovább vérzésed elképzelhető,h van valaki a pocidban! Nekem is volt egy kis maszatom!!! Hajrááááá

Kagylókám, most akkor mi van??? Ezek szerint emelkedett a hőd??? Nagyon drukkolok értetek is. Jól emlékszem,h 21-én kell majd tesztelned?

Nálunk ma kiborulás volt, amit Krisztora zúdítottam :oops: Soha életemben nem volt herpeszem a számon, erre mikor jön ki??? :shock: naná,h most :shock: hívtam Paragit, aki szabin van és egyszerűen úgy kiborultam,h csak na.... :oops: Most már nyugodtabb vagyok, Kriszto is beszélt a sóginőjével és én is beszéltem a védőnővel aki megnyugtatott,h nem lesz bajuk a babáknak. Majd mindjárt elmegyek a patikába és veszek rá valami aztán délután a házidokihoz is elmegyek... :oops: ja Nene, Nyuszi, Melcsi nyugtassatok meg,h az mikor elkezdtétek érezni a babákat akkor az első pár hétben nem minden nap éreztétek u.úgy őket...Zalánt érzem, de Benedeket nem nagyon :( lehet,h a hülye méhlepény miatt... :shock: Jaj nagyon bedepiztem....bocsássatok meg nekem........

bari6

Bari: úgy látom Paramami már végig meg marad nekünk :wink: :D
szerintem nincsen semmi baj, és még mindig mind a ketten ott vannak! csak Benedek biztos alszik, és még Zalán mozgolódása sem kelti fel, nyugodj meg, és bízz bennük, beszélgess velük, de gondolom ezt Neked nem kell mondani :D ,
a herpeszmegmonnyonle, nekem évente egyszer biztos kijön, rohadt egy dolog, én kiszúrkálom a hólyagokat, aztán körömvirágkenőccsel kenem, de ez az én házipatikám, rám ne hallgass, csak a dokira, meg a védőnőre! :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Bari: a herpesszel kapcsolatban csak azt tudom írni, ami Zsuzsi, hallgass a védőnőre és a dokira. Nekem is elég sűrűn előjön, de úgy tudom, nem káros a babákra! Kérlek, nyugodj meg!
Benedekkel kapcsolatban pedig nem lehet, hogy a front miatt kicsit nyomottabb a fiúcska, mint még sokan mostanában?
Ez egy ilyen nap... :evil: De a holnap már sokkal jobb lesz, mindenkinek!!!!

Zsuzsi: Szélúrfi megtesz mindent, hogy piri távol maradjon. :wink: :lol: :lol: Igyekszem arra gondolni, hogy ma kellene nem megjönnie és talán az volt.

Azt hiszem elmegyek egy tesztért. Na nem mintha nem lenne itthon egy, de inkább veszek mégegyet. Meg a napi séta is kell.
szélkisasszony

Kretty, Emerenc, szuper, a fél baba/babák megvannak, sőőőt, ki tudja, már lehet, hogy el is indultak a kis életek :) Nagyon szrukolok!

Szélkisasszony, ne izgulj!!!! Az biztosan nem használ! És ha tesztelsz, gyere és mesélj!!!! Drukkdrukkdrukk!!!!!

Bari, az elején Dodót én sem éreztem mindig, néha vadászni kellett! Nevetve fogsz gondolni majd ezekre az aggodalmakra két fejés és szoptatás között :):):) Igaz, Nene?! Mi is csak nosztalgiázunk a kis "problémáinkon" :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Kretty,Emerenc
Hurrá!!Lesznek 3 meg 2 ikrek! :wink:
Kretty ne szomorkodjál,szerelembe fognak esni holnapra. :lol:
Emerenc minden rendben lesz,holnap meg lesz mind a kettő! :wink: :lol:
Szélkisasszony
Tuti,hogy pozítiv lesz a teszted!Sokat hallottam én is,hogy van egy pici vérzés,és az a jó! :wink: :lol: Nagyyon várlak a teszttel! :lol:
Kriszto,zsuzsi,Barika,
Nem tesztelek,vagy kihúzom jövöhét szerdáig,vagy nem. :roll: Igen,magasan van a hőm,de az nem jelent semmit sem.Néztem görbéket,és van akinek magas is maradt és meg is jött. :roll: :(
Láttam már elég nega tesztet,a sajátomat!Most nem szeretném,várok! :roll:
Fáj a hasam,és annyi változás van,hogy szerintem valamit össze szedhettem,mert sűrű fehér jön belőlem,de nem olyan sok.Vérzésem még nincsen,ki tudja mikor jön. :(

kagyló

Kretty, Emerenc: Gratulálok mindkettőtöknek.

Szélkisasszony: Tesztelj, az megnyugtat, máskülönben halálra fogod aggódni magad.

Bari: Nem tudod meddig lesz Paragi szabin? Én ma akartam menni hozzá, de a betegség miatt inkább nem hívtam, de jövő héten már kéne mennem hozzá.

Sajnos nem vagyok még olyan jól mint amennyire szeretném. Délután megyek vissza a dokihoz.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Bari,
ne idegeskedj, ez sok kismamának van, és nem lesz tőle semmi baj! Persze ha megnyugtat, hívj fel mindenkit (védőnő, doki, stb.), de ők is ezt fogják mondani :D

Kagyló,
ha fertőzésed van akkor szerintem menj el az SZTK-ba (az a legegyszerűbb és leggyorsabb) a nőgyógyászatra és beszélj egy dokival. Ne hagyd, hogy súlyosabb legyen, biztos tud rá adni gyógyszert, ez magától nem fog elmúlni! Ja és még egy potya UH-t is meg lehet ejteni... :D
leeda

Sziasztok!

Kretty, Emerenc: Nagyon gratulálok a petikékhez! És természetes, hogy drukkolunk tovább!!! Tessék nem elkenődni, mert a gyerekek megérzik.

Bari: Hülye herpesz monnyon le! Én igazándiból semmilyen tanáccsal nem tudok ez ügyben szolgálni, csak azt szeretném, hogy tudd: Itt vagyunk, és meghallgatunk, bármikor, amikor csak szükséged van rá! Ölellek!

Kriszto: Örülök, hogy jobban vagy. Bátor dolog volt dolgozni menni másnap, nem? Vagy annyi a meló, hogy muszáj volt?

Zafir: Továbbra is jobbulást kívánok neked! Lázad lement már? Vagy még az is kínoz?

Szélkisasszony: Elmentél tesztért? Nagyon szorítok!

Kagyló: Tudom, mindig magammal példállózom, de nekm is volt folyásom. Nekem azt mondta a doki, hogy amíg nem barna vagy véres, hanem sime fehér, addig nincs semmi baj. Nálad párosul hozzá esetleg viszketés is? Mert akkor tényleg célszerű elmenni dokihoz!

Pusza

Mné
mné

Leeda,Mné
Nem viszket! :lol: Remélem nem jön meg,ha mégis azt kivárom!
Szélkisasszony
Hol van az a pozítiv teszt?Nagyon szórítok!!!! :wink: :lol:

kagyló

Sziasztok!

Még farkasszemet nézünk a teszttel! Mindenképpen reggel fogom megcsinálni, ha...
szélkisasszony

Kretty, Emerenc,
Mennek tovább a drukkok, petikék meg hajrá-hajrá szerelmeskedni.

Barika,
Ne izgulj, igaza van Nyuszikának, hogy mi sem éreztük az elején folyamatosan, ráadásul én még elég későn éreztem meg Bálintot, a 21. héten.
A mérleg típusa reer, de lefényképeztem, rakok fel képet is. Ezt tudom ajánlani. Nekünk a bérlés 1500 Ft/hó, szóval szerintem is megéri, és majd úgyis saját magadon fogod tapasztalni, hogy egy ideig a mérleg bűvöletében fogsz élni. Én is akkor szoktam le róla, mikor Bálint már úgy ugrált, hogy nem lehetett pontosan mérni, és mivel Ő elég rossz evő, fontos lett volna, hogy mondjuk azt a 40g-ot megette-e vagy nem.

Kép

Szélkisasszony,
Neked mikor kellene tesztelned? Abban igaza van a többieknek, hogy ha az megnyugtat, akkor tesztelj, de azért gondold végig, mert ha túl korán tesztelsz és negatív lesz, akkor nagyon el tud ám keseredni az ember lánya, és az nem tesz jót a babáknak, ha közben meg mégis ott vannak.

Zsuzsi,
Nagyon ó, hogy Te is kezdhetsz, érted is izgulok.

Ancsi,
Nagyon sajnálom, hogy így alakult, de csodálom a kitartásotokat. Léleksimi Neked.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Kagyló: Örülök, hogy más kellemeteln tünet nem társul hozzá.

Szélkisasszony: Farkasszemet? :-) Szélúrfi reggeli postja után ez nagyon mókás. :-D

Mné
mné

ajjaajjj, akkor ma sem alszunk..... annyi mindenkiért lehet holnap reggelig izgulni....
lehet, hogy én is begolyózok veletek! :shock: :shock: :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Kagyló,
akkor jó! de ha változna a helyzet, csak menj el dokihoz, ne hagyd annyiban....

Nene,
Bálintkát lefelejtetted a mérlegről...vagy már lelógna róla, akkora?? :lol: :lol:

Szélkisasszony,
ezt kívánom holnapra: I I

Zafír,
jobbulást! Majd gyere, mit mondott a doki!
leeda

Csajok!
Én észre sem vettem, hogy laptetőm lett még tegnap! Nem vagyok ám ilyen önző, persze megosztom a mai punkciósokkal elsősorban és persze mindenkinek mihez kell. Azért egy szeletke most nekem NAGYON kell, azt megtartom. :oops:

Köszönjük mindenkinek a biztatást! Addig nem adom fel, amíg D azt nem mondja! És megbeszéltem a gyerekekkel, hogy sokkal jobb nekik velünk!!! Talán szót fogadnak!
szélkisasszony

Leeda,
Hát igen, Bálint már olyan nagy fiú, hogy már valóban lelóg a mérlegről :lol:
Arról nem is beszélve, hogy úgy izeg-mozog, hogy majd leugrik róla.
Igaz, amikor van itt valaki, akkor szégyenlős, és alig mocog, és nem dumál. Igaz Nyuszika? :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Pusszantás Lányok, megérkeztünk a nyaralásból :(

Olyan nagyon jó volt.....és már vége is .....

Jaj, nagyon levagyok maradva....

Ancsika: :( :( .....

kretty, Emerenc: MEGA-GIGA DRUKK

Szélkisasszony: rajtad is ám a fórum szeme :wink: :) Nagyon szoritok!

Zsuzsi: De jó! Hajrá kezdés!

Többieket pusszantom!

Én szombattól újra egyedül...... :( , hát nagyjából ennyi.....
katapetra

Katapetra: Nagoyn hiányoztál ám. Már számolgattam is a npokat, hogy mikor kellene, hogy haza jöjjetek. Férjed ismét elutazik? És most mennyi időre? Hát nem irigyellek!

Mné
mné

Katapetra
Jó,hogy végre itt vagy! :wink: Nagyon sajnálom,hogy a párod megint elment.
De ha előbb írsz akkor elcserélhettük volna a párunkat,persze csak is akkor ha hosszú időre kellene mennie. :wink: :lol: Neked meg itthon maradt volna a párod. :wink:
Énekelhettem volna:
http://www.youtube.com/watch?v=i0sJqZbT ... re=related

Képeket nem teszel fel?Milyen volt a nyaralás?

kagyló

Katapetra! De jó, hogy itt vagy! Az már kevésbé, hogy megint egyedül leszel. De majd velünk elrepül az idő...
Ma reggel az én férjem is elment, pénteken jön csak haza :cry: . Mi már nagyon régen nem voltunk távol egymástól egy éjszakánál többet, így most ez fura lesz, az tuti.

Szélkisasszony! Nagyon szorítok reggelre! (Én tuti nem bírnám ki)

Ancsi majd gyere mi volt Apánknál!

Kretty és Emerenc! Titeket is nagyon várunk!

Kagyló! Olyan gyagya vagy! :lol: :lol: Azért hidd el hiányozna neked is a férjed! Azért csak sok-sok éve együtt vagytok és egymás nélkül nem is olyan igazi már... No meg jön a bébike is, szóval... ne mondj ilyeneket! :wink:

Lassan megyek haza, kicsit hosszú volt ez a nap, miután a tegnapit végig ágyban nyomtam, és már iszonyúan fáj a fejem, valószínűleg az éhségtől... azt hiszem hazamegyek próbálok enni vmit.aztán meglátjuk.

Zafír! Remélem jobban vagy! Iszonyúan le tudja ütni az embert egy ilyen nyavalya.

kriszto

kriszto82

:cry: :cry: :cry: A vér megint jelentkezett. A t.köm tele van. Lehet, hogy nem kell reggelig várni...

Katapetra: üdv újra a fedélzeten! :D Majd mesélj, hogy milyen volt!

Kretty, Emerenc: lassan csak-csak hazaértek! Gyertek mesélni!
szélkisasszony

Kagylóóóóó, nem tudom emlékszel-e arra, hogy én a 2.lombikra mentem volna, csak nem jött meg, mert bekerült Csodababa a pocimba!! Nekem is fehéres, átlátszós folyásom volt, azt hittem a várható mensi miatt lett erősebb, vagy valami nyavalya! De nem: az már a terhességi folyás volt!!!! :wink: BÍZZZZZ!
Vendég

Bari, nekem az első harmadban még nagyon korai szakaszban jött ki vmi herpesz-féle a számon (nekem évente kb háromszor szokott lenni egyébként) és én is kiakadtam, de igyekeztem gyorsan lekezelni és így nem is jöttek ki teljesen a hólyagocskák, nagyon hamar elmúlt : a lényeg, hogy vigyázz, ne érj hozzá, vagy ha igen, nagyon moss kezet, mert átviheted a fertőzést máshova....

Szélkisasszony, ne add fel még!

Kretty, Emerenc, hatalmas drukk!!!!!! :wink: :wink:

Mi voltunk tegnap 4d-n , de két hét múlva megint megyünk, mert - az egyébként folyton izgága - kislurkó most bezzeg alukált , és kezével-lábával takarta az arcocskáját :) úgyhogy a szonográfus hölgy mondta, hogy következő alkalommal mehetünk ingyen!

Ja és már 1800 gr kb a bébi, azt mondták (de ezt mindig elmondják), nagyobb mint a kortársai.... :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.07.30 15:00-kor.
Vendég

Megizzasztottuk a bandát! :D Nekem nem jöttek le a petikék,apánál csak a harmadik mintában volt katona :shock:

D azt mondta, mind a 3 kiváló minőségű! Majd még jövök
Vendég

Szélkisasszony: Elhiszem, hogy kivagy, de én is kérlek, hogy bízz a babókban!

Poszi: Nagyon édes a fiacskátok. Kérünk majd még képeket, ha lehet!

Kretty: De jó, hogy itt vagy! Mindvégig csuriban volt a kezem! Gyere mesélj, mit mondott még D.?

Mné
mné

Jaj, Poszi annyira szépek a képek! A Csodababátok nagyon helyes. És a pocak fotó, nagyon tetszik!!! Szép nagy már!!!

Kretty: ebből tuti baba lesz!!!! :wink:
szélkisasszony

Poszi, gyönyörű a bébi és a mamája is!

Szélkisasszony, én tesztelnék!

Köszönöm a támogatást! Jól esik, hogy izgultok értunk
Vendég

Sziasztok!

Szélúrfi, piriüző...... :lol: :lol: ez nagyon jó! Nagyon bízzunk benne, hogy prike lemond egy évről! Nagyon szurkolok Neketek!++++++++++++++

Barikám, a herpeszre apánk azt szokta mondani, hogy gondos kéz mosás.....de ezt úgy is tudjuk, nem lesz baja a babáknak, a herpesz akkor veszélyes ha a nemiszerven van és éppen szülni mennél, akkor tuti császár, nem kockáztatnak, de ilyenkor nem lesz baj. Ott van mind két fiú, csak az egyik kicsit ma lustibb.
Miért az anyukájuk mindennap egyformán aktív? :wink:

kagylo. kitartás! ++++++++ sikerülnie kell!!!!

Baromira fáj a fejem, biztos a melegtől, hányingerem is volt de az szerencsére múlóban. A kettőt akiket leszívtak megis szúrtak. Gyönygyi be is jött és mondta, hogy megvannak szúrva. Apánk meg mondta, hogy jó minőségűek voltak a petesejtek! Remélem jól fogják magukat érezni Kálmán laboratoriumában és szépen osztodni fognak! Holnap 10kor kell telefonálnom!

Lányok! Mindannyiotoknak köszönöm a mega drukkokat! Elmondhatatlanul sokat jelent ez nekem!

Poszi, a képek gyönyörűek! Nagyon szép a mamis kép is!
Szakember készítette?
emerenc

Kretty: ez szupcsi.....

Kagyló: hát én utálom ezt az állapotot (mármint, hogy nem lesz itt), DE nem tart örökké.....ki kell birnom...egy hónap múlva tutyi, hogy hiányozna a párod :wink: remélem babóca ott van a pocakban!

Szélkisasszony: annyira tudom, mit érzel, ez a bizonytalanság pocsék érzés!
Remélem jól fog végződni!Puszi

Kriszto: veletek mi újság?????? te lettél itt a fürum háziasszonya, aki vállán viszed mindenki sorsát,amiért nem lehetünk eléggé hálásak, DE veled mi van drága, Te hogy vagy?

Mné: Ti hol tartotok, nem indultok mostanában? Férjecskád, Zsepike? Jól vannak? lelkecskéd? Nagyon nehéz igy nélküle....DE végig kell csinálni, most már nincs vissza őt, amit elvállalt, azt végig kell vinnie.....amiért rettentő büszke vagyok rá! majd lesz jobb is!

Emerenc: Hogy vagy? Mikor kell telefonálnod? Jaj nagyon izgulok értetek is!

Poszi: Csodás fotók! A baba tündéri, Te pedig gyönyörű kismami vagy a fotón!
Jó nagy babócátok lesz :D

Zafirkám: Te hogy vagy? Készülődsz? Mármint a következőre?

A nyaralás CSODÁS volt :lol:
Hurghadán voltunk, ahonnan elátogattunk Giftunra 2x is....+2x voltunk snorkelingezni, ahol a párom letette a hivatalos búvárvizsgát (olyan ügyi) :lol:
Szerda éjjel átutaztunk Izraelbe (Melcsi gondoltam rád :wink: )ott voltunk Jeruzsálemben, Betlehembne, a Holt-tengernél szóval jó sűrű csütrötököt töltöttünk ott el. Másnap kicsit kómásan elmentünk Luxorba , hajóztunk a Niluson, láttam igazi múmiát...váááá :D
Voltunk sivatagi safarin( teve, qudozás,tevegelés, beduin falucska)
Sok-sok pihi, bazározás, úszkálás, napozás, szerelem :lol:
Hát nagyon jó volt...ja és láttam igazi, szabadon úszó delfint, ott úszott a hajónk mellett, na akkor bőgtem egy sort....olyan eufórikus volt az élmény...
képet teszek majd fel.....

Bocsi, hogy hosszú lett, csak még frissek az emlékek :roll: :oops:
katapetra

Sziasztok, végre hazaértem, szóval jöhet a hosszabb beszámoló!

Reggel 9 kövér, gyönyörűséges tüsző látszott az UH-n. Én voltam az első műtétes és műtét előtt meg mondtam is: no, ez nem jellemző rám, olyan simán ment ez a stimu, pedig mindig történik valami gikszer... :? Mikor kijöttem a műtőből, megláttam a számot a kezemben: 3 :shock: :shock: :shock: Jött a sírás...Ehhez még az is hozzátársult, hogy apa második mintájában sem volt katona. Sírás megint...Teljesen összetörten feküdtem...Aztán délben visszahívták apát, és végül is a harmadik mintában már volt katona, aminek annyira örült mindenki, hogy a Gyöngyi még meg is mutatta a férjemnek a mikroszkóp alatt úszkáló sereget. :D
Délután bementünk D-hez. Mikor meglátott, ezzel kezdte: na jól megizzasztott ma reggel, mert nem jöttek le a tüszők! Azt mondta, először úgy volt, egyet sem tud leszívni, aztán erőltette egy kicsit, és kipréselt 3-at (jelzem, annyira fáj még most is a hasam, mint még soha, egy punkció után sem, szóval D biztos nagyon meggyilkolászta a petefészkeimet! :? ) Nem tudom, hogy ez miért van, de azt monda, akárhogy szívta a punkciósűvel, meg sem mozdultak! :shock: :shock: DE az a 3 HŐS, aki megadta magát, az 10-es minőségű, gyönyörűséges és mind a 3-at meg is tudták szúrni. Szóval imátkozunk és a barátaink is imátkoznak, hogy mind a 3-an megszeressék egymást! Holnap reggel kell 10-kor telefonálni.

Most visszaolvasok, és jövök még! :D
Vendég

Kretty
Tudod minden jó,ha a vége jó! :wink: :lol: Nekem is így volt a lombiknál,tele voltam és mire felkeltem 3-as volt a tenyeremben.Volt aki hallotta,hogy bent mondja apánk kipukkadt -kipukkadt stb.De holnapra egymásba szeretnek majd! :wink: Pihenjél sokat,ilyenkor az a jó!
Katapetra
Várom a képeket! :wink: Voltunk mi is hurghadán,a sunrise royal makadiba.
Mi kétszer száltunk át mert egy napot luxorban aludtunk egyet kairóban és végül hurghadán.A piramisba felmentünk,de egész uton görnyedten haladtunk.Nagyon jó hely! :lol:
Viszont tavaly jordániában voltunk, és onnan mentünk, Izraelbe,jeruzsálembe,betlehembe,holt-tenger,sírató falnál is voltam,még papírt is tettem a fal lyuka közé,lehetet kívánni.És amikor sok össze gyülik elégetik és a Jó Isten teljesíti a kérésedet.Mária háza,ahol elszenderült.stb.
Ott is minden nagyon szép volt,és persze szomorú is,a keresztre feszítés helye .... :(
Emerenc
Holnapra neked is mint Krettynek szórítani fogok!
Szélkisasszony
Jól vagy?Ne szomorkodjál,csak is azért lehet mert megtapadt,és fészkelödik. :wink: Reggel várunk a teszttel! :wink:
Poszi
Nagyon szépek a fotók!Csódababa olyan aranyos!A pocakos fótot müteremben csinálták?Fótós készítette?

kagyló

Kagyló, szerintem ezek jó jelek, továbbra is drukkolok nagyon!

Katapetra, mi nászúton voltunk Hurghadán, és mi is elmetünk ezekre a programokra! Csodálatos volt!

Szélkisasszony, remélem csak a bébik vicceskednek veled, és holnap zebracsíkos teszttel kezded a napot!

Bari, te igazi kis paramami vagy! Remélem megnyugodtál már! :wink:

Krisztó, nem gondoltál még arra, hogy valami pszichológiai tanácsadót nyitsz? tényleg mindenkinek TE segítesz! Köszönöm, hogy a többieket tájékoztattad a fejleményekről!
Vendég

Krettym: imában rám is számithatsz.... :wink: nagyon Veled leszek lélekben!

Na akkor " néhány" fotó :lol: Kép szállodánk

Kép helyi kislány

Kép a gépemmel :)

Kép Jeruzsálem

Kép ima

Kép II. Ramszesz által épitetett templom, Amon temploma

Kép Csodás korallok között

Bocsánat, ha sok lett, de már nincs se fb-om, se iwiw-em....itt tudom, csak megosztani veletek...köszönöm, és ha valakit untattam attól elnézést!
katapetra

Kata, dehogy untattál, én amúgy is nagy egyiptom rajongó vagyok, már 2x voltam, de még tervezem, hogy megyünk! :wink: Gyönyörű helyeken voltatok!
Meddig lesz távol a férjed? Hogy tetszett neki az új konyha?
Vendég

Katapetra, gyönyörű helyen voltatok, biztos nagy élmény volt, örülök, hogy megosztottad velünk a képeket!

Kretty, érdekes, hogy nem akartak engedelmeskedni a tüszők D-nek :shock: De ez a szépséges 3 lesz a befutó, szóval ne aggódj :wink:

Kérdeztétek, hogy fotóssal csináltattam-e a képet: nem, én csináltam :D (emellett még egy jópárat, csak ezen nem látszik a fejem annyira, meg a többin csak fehérnemű van rajtam, vagy kevesebb :oops: a pocakra akartam helyezni a hangsúlyt, és a páromnak készültek :) )
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?