A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kretty, az én férjemet csak is kizárólag vitaminnal kezelte a doktornő és lett javulás, nem is kevés!

Amúgy nem mondtam csajok, de a férjemnek mennie kell a doktornőhöz, mert fáj a bal heréje :s persze ezt 3 hét után vallotta be... :evil: de most nagyon beparázott egy ismerőse miatt és mát kért is időpontot. 30-án megy a dokinőhöz! Remélem megint csak egy kisebb gyulladás lesz....és semmi komoly...

Rencsi, drukk holnapra!!!

bari6

Ajjjjjjaj, a laptetőmet küldöm mindenkinek!!! Most egy kis szeletet elvennék a zuramnak ;) akinek amúgy ma van a szülcsinapcsija és sütök neki fincsi Sacher tortát! Majd dobok fel képet ha kész lesz! ;)

bari6

Drága Kretty! :cry: Mindkettőtök lelkét annyira sajnálom! :cry:
De még bízni kell! :wink:
És miért kerestek másik magánklinikát? Dévainál is van donoros inszem.....
De igaza van Krisztonak, nagyon előre szaladtál! +++++++++++++++++++
Nagyon szurkolok még Egyetlenkének!
emerenc

Jaj, mire kell jönnöm. Ez a fránya munka nem hagy netezni...

Kretty: Borzasztóan sajnálom! Ölellek Drága!

Emerenc: Neked nagyon gratulálok a babókhoz. És holnap már vissza is kapod őket. Ez szuper!

Bari: Boldog Születésnapot kívánok a férjedbnek, és mihamarabbi javulást!

Melcsi: Nagyon Boldog Névnapot kívánok én is!

Kagyló: eltűntél. Gyere vissza közénk! És már miért jönne meg? Eddig nem tette, úgyhogy nem is fog, és kész! Most úgy érzed, hogy nem sikerült, de pár nappal ezelőtt pedig úgy, hogy igen, akkor miért ne az a megérzésed jöjjön be? Én nagyon bízom benne, hogy igenis sikerült!

Mné
mné

Szélkisasszony: :cry: Nem lehet, hogy igaz amit írtál. Nem tudom és nem is akarom elhinni. :cry:

Kretty: Ne rohanj ennyire előre. Várj még.....

Emerenc: :D Ikrek? SZUPER!!!!!

Melcsi: Nagyon boldog névnapot!

Katapetrám: :cry: Ismét egyedül? Ilyen sokáig? Kitartás Drága!!!!! :cry: Még nem készülődök. Nagyon nyafka vagyok még mindig. Ha Oxygénnek sikerül keddre időpontot kapnia, akkor megyek RTG-re, egyúttal meglátogatom Barikát, talán akkor megjön újra a kedvem a kezdésre. Jövő hét vége felé vérvétel, remélhetőleg. Gyönyörű helyen jártatok.

Bari, Krisztó: Még nem az igazi, de már bennem maradt a reggeli. Dolgozni csak hétfőn megyek.

Mné: Lázam még volt tegnap, de inkább csak hőemelkedés volt az szerencsére. Mikor kezdtek bele újra a kalandba?

Kagyló: Még ne add fel!

Poszi: Nagyon jók a képek, párom nem akarta elhinni, hogy te csináltad magadról. Közölte velem, hogy azonnal növesszek pocakot, mert ő is akar ilyen szép képet rólam. :lol:

Rencsi: Tudod már mikor fogtok kezdeni?

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Krettym: :cry: :cry: ...fáj a szivem, értetek, ne gondolkodj ilyeneken, hogy válás....hallgass Bariékra, náluk is hasonló volt a probléma. Ölellek!

Emerenc: Nahát, DE JÓ!!!!!!!! Gratulálok, holnap beülti?

Szélkisasszony: :( ...nagyon sajnálom azt a fránya egy csikot, DE örülök, hogy pozitivan állsz hozzá, és már a köv. gondolkodtok, és talán még lehet, hogy ott lapul valaki :roll:

Bari: Szegény férjecskéd, és addig még 2 hét, jobbulást kivánok, és NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!

Melcsike: Nagyon szép napot kivánok neved napján!

Rencsi: akkor neked is megy a MEGA-GIGA DRUKKOM holnapra!
Pusszantás
katapetra

Zafir: Örülök, hogy egy csöppet jobban vagy! Hogy mi mikor kezdünk? Foggalmam sincs. Egyenlőre nem. Most kitűztük az októbert, de szerintem akkor sem. Majd talán jövőre. Én egy kicsit besokalltam, ráadásul nagyon összejöttek a dolgok. Anyósom nagyon rosszul van, így most ezzel nem foglalkozunk. Majd egyszer, talán.

Mné
mné

Zafirkám: nem is olvastam, hogy beteg vagy.....JOBBULÁST drága!

Kriszto: Te is beteg voltál?
katapetra

Katapetra: Nagyon szép helyen voltatok! Én is csak irigykedem. :-) Nem lehet könnyű, hogy ismét egyedül vagy. Meddig tart a párodnak ez a munkája? Október végén végleg hazajön? Vagy még vissza kell mennie?
Mikor mész az IR vizsgálatra megint? Néztem a képen, hogy nagyon csini vagy! Hány kiklónál tartasz? Szerintem nagyon sokat fogytál. Gratulálok!

Mné
mné

Sziasztok!

MINDENKINEK nagyon köszönöm a köszöntést, jólesett, hogy eszetekbe jutottam.
Emerenc, nagyon boldoggá tettél, hogy mind a két babó szépen fejlődik. Drukkolok a továbbiakban is értetek.
Kretty, én is nagyon sajnálom, de nem adnám fel, holnap még változhat a kép. Drukkjaim nem fognak elkerülni még a mai napon.

KépKép
momelcsi

Melcsi,
én is nagyon - nagyon sok boldog névnapot kívánok! :D

Mné,
a privid még mindig nem ért ide :?

Bari,
boldog szülinapot a férjednek és várjuk a képet :D
Nem hiszem, hogy komoly lenne, max. valami érprobléma, az meg elég gyakori...de lehet, hogy még az sem!! :wink:
leeda

Szept 28, fel 12 konzi a Versys Clinics-ben.
Oktober 20 14:00, konzi a Kaaliban.

Ha az az egy megmarad, visszakerjuk, ha nem folytatjuk mashol.

Koszonom mindenkinek a biztato szavakat!

Megkaptam arra is a valaszt, hogy miert volt ures a tobbi tuszo (6). Sajnos a mehpempo es a hormonok, amikert kapunk, nem nagyon szeretik egymast. Nagyon sokaknal produkalta ezt, hogy elkezdtek szedni a mehpempot, es gyonyoruseges, szep nagy tuszoik lettek. Csak eppen uresek voltak. Sajnos nalam is megtortent ez.
Vendég

Sziasztok
Emerenc
Szuper!!!!!!!!! :lol: Sikerülni fog! :wink: :lol:
Szélkisasszony
Nagyon sajnálom!De ki tudja lehet,hogy attól még ott vannak a babók!Bízzál még,ne add fel! :wink:
Amíg apánk nem néz meg addig van remény.
Kretty
Bízzál egyetlenkébe!Még holnap reggelig össze szedheti magát.Vá Ne is gondoljál még ilyenre sem,láthatod nekem is okoska donorom van,és nagyon nehéz,de más megoldás nincsen arra,hogy sikerüljön!Akkor is így lesz kisbaba!!!
Barika
Remélem a párod minnél előbb meggyógyul!

Kész padlón vagyok! :( Olyan 3. napi vérzésem van,holnapra be fog indulni.Hívtam az intézetet,délelőtt kell oda mennem,de szóltak,hogy nagyon sokan lesznek.Tesztet,nem is csinálok,tök felesleges!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kagyló 2013.05.16 20:35-kor.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

kretty
Én injekcióztam egy kismamit akinek a férjének szintén ilyen problémája volt a veséjével és 3-as ikreik lettek.
Azért küldök egy varázslatot egyetlenkédnek,hátha........
Kép :arrow: :arrow:
emerenc
Nektek is,az erősődéshez:
Kép :arrow: :)
szélkisasszony
Léleksimi :arrow:
Most olvasok még vissza.........

szurikáta
szurikáta56

Kagyló: Nem is mondj ilyet! Még olvasni is borzasztó! Kérlek ne add fel!

Mné
mné

Kagyló Nekünk nagyon találkoznunk kellene!!!! Nem csak kettőnknek, hanem a csajokkal úgy "kollektíve", kicsit jobb kedvre és sokkal-sokkal több pozitív gondolatra sarkallanánk Téged!!!! Első inszemetek volt okoskával és ha esetleg úgy alakul (ami még nem biztos) akkor is próbálkozni kell tovább ez nem jelent semmit!!!!

Beszélünk esetleg egy újabb időpontról? Pl.: szept. 24.? Ki mit szól?

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Katapetra! Igen, én is nyűglődtem sajna hétfőről keddre virradó éjszaka, aztán egész kedden nem tudtam talpra állni, de szerencsére nálam ennyi volt, azóta jóóóó. Ma már talpmassz. és aquafitness, a férjem ugyanis holnap jön csak haza.
Mondtam már, hogy irigy, irigy, irigy.... csudaszép helyen jártatok!!!
Most akkor meddig leszel egyedül? Szombattól?

Rencsi! Holnap mész vissza a dokinőhöz, vagy csak telózol az eredmény ügyében?én ma voltam náluk vérvételen (ugye jól emlékszem, hogy a Czéh doktornőhöz mentél te is.... kicsit kavar van a fejemben, sok mindenkinek megadtam az elérhetőségét, amit ugye én is csak kaptam a drága, sosemjönelőLoreenától! :lol: :lol: ) Elvileg kb másfél hét múlva megyek konzira, hát kíváncsi leszek!!!

Szélkisasszony! Hogy vagy?

Zafír! És te hogy vagy? Hallod, téged nagyon elkapott, remélem azért még hétfőig rendbe jössz teljesen!

Mné! A kezdéssel kapcsolatban nagyon tudom mit érzel... én is csak tologatom és agyalok, agyalok... de már alakulgatnak a tervek... aztán meglátjuk.

Szurika! Hogy vagy? sok munkád van?

Nekem akad most már és a szomorú jövőkép az, hogy vége a nyárnak és ömlik be a meló! :? De eddig ez volt a baj, most miért ne nyavalyognék másért.... :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

a táblázat, majd szóljatok mit javítsak...
most már csendben maradok... mert az agyatokra megyek annyit csacsogok.. :oops: :oops:

1316092045.902.htm

kriszto

kriszto82

Kriszto: Én örülök, ha csacsogsz. gyere csak vissza! :-) Nálam megtennéd, hogy javítod a dátumot "majd egyszer"-re? Szeptemberben semmi képpen nem fogunk indulni.
Sajnálom, hogy sok a melód! Tudod, ha van rajta sapka az a baj, ha nincs akkor pedig az. :-D Ismerős. Ha meggebedek az a bajom, ha nincs meló, akkor alig megy az idő.

Mné
mné

kriszto
Nem sok,de van.Egyet befejeztem,van helyette kettő :) :) Hát nálam így megy:) Ha sok a melóm az a bajom,ha kevés akkor az. :lol: Most egy kicsit fáradt vagyok,de nem tart sokáig.Összeszedem magam.
kagyló
Nagy ölelés Neked. :arrow:

szurikáta
szurikáta56

mné
Majdnem ugyanazt írtuk,csak egy kicsit más megfogalmazásban :lol: :lol:

szurikáta
szurikáta56

Szurikáta: Nagyon egyre jár az agyunk. :-D

Mné
mné

Emerenc,
Nagyon drukkolok, és holnap már Te is anyuka leszel :lol:

Ketty,
Nagyon sajnálom, de miből gondolod, hogy máshol jobb lesz? Ahogy a lányok is írták, Dévainál is van donoros inszem, vagy már nem tudsz bízni benne? Ha így van, akkor megértem, hogy máshol próbálsz szerencsét.

Melcsi,
Én is csatlakozom a többiekhez, és Boldog Névnapot kívánok.

Barika,
A férjecskédnek meg Boldog Születésnapot.

Kagyló,
Ne mondj ilyeneket. Ha most nem is sikerült, még ne add fel, ez még csak az első donoros inszemed volt, és még nincs minden veszve.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

kriszto

kriszto82

Kriszto: Köszönöm!

Mné
mné

Kagyló drága: Na!!!!Ilyeneket meg se halljunk!!!! Nem szabad...a sirás hidd el megfog nyugtatni egy kicsit, egy kisbaba pedig nagyon! Csak egy picit várat magára....ÖLELLEK!

Kriszto: örülök, hogy jobban vagy :D :wink:

Mné: Október elején megyek IR-re ismét...de én nem nagyon érzem, hogy ennyi idő alatt sikerült volna...most megállt a mérleg, pedig még -5, 6 kg-nak le kellene addig mennie....de 2 hét nagyon kevés idő.
Mindegy elmegyek, és meglátjuk....
Ha jók lesznek az eredmények :roll: , akkor visszakérjük a 2 fagylaltunkat, és mire a párocskám visszajön, már a pocimban lesznek :D
Ő csak :cry: október végén jön...pontos dátumot még ő sem tud, ismét Afganisztán.... :(
Utána lesz egy hosszú szabadsága, és akkor fogunk nekiugrani a 2. lombiknak, ha ő is itt lesz mellettem......ja és ha a fagyik elolvadnának :(
Elhiszem, ha Ti is pihiztek...olyan megterhelő ez az egész lelkileg....pedig nekem még csak egy volt.....
DE hát muszáj tovább menni!!!!
Puszi
katapetra

Krisztó, Zafir! JOBBULÁST! Teljesen lemaradtam, hogy betegek vagytok-voltatok.... :(
Kagyló, :cry: Holnap lehet, hogy találkozunk? Én még a helyedben tovább folytatnám, mert így donorral nagyobb esélyed van babára,szerintem, mint partner nélkül......spontán sem könnyebb teherbe esni! Ne kösd fel magad, mert úgyis levágunk! :wink: Miket beszélsz...... :x Azon kivül Te is azt a tanácsot adtad másoknak, hogy Dévisz mondja ki az utolsó szót és adig bízni kelll! Ez Rád is vonatkozik! ÖLELLEK! :wink:
emerenc

Kretty, :cry: nagyooon sajnálom, de még bízz a kis hősben, hátha....

Kagyló :cry: holnap majd Dévisz megmondja, mi a helyzet, én is csak azt tudom mondani, amit Emerenc, addig bízzzzzz. És ne beszélj butaságokat :evil: Meg tudom érteni mindenkinek a csalódottságát, elkeseredettségét, és azt is tudom, hogy "persze, én nem vagyok a helyetekben" , de ne adjátok fel, és gondoljatok arra is, hogy a válás sem feltétlenül oldja meg a problémákat, szükségetek van a társatokra!

Szélkisasszony :cry: (úgy sajnálom, hogy eddig csak szomorú fejeket tudtam beszúrni........) de egyébként meg egy teszt nem teszt!!

Melcsi, boldog névnapot! :D

Barika, nagyon várom a 4d-s képeket a srácokról!!! Boldog szülinapot a férjednek!

Emerenc :lol: :lol: :lol: Nagyon örülök nektek!

Zafír, köszi, és remélem hamarosan neked is ekkora pocid lesz!!!!!!

Nem sikerült ma beszélnem még eddig Csutival, de ha minden jól meg, lehet, hogy még a héten bemegyek hozzá és a kismanókhoz, így ha tudok, hozok majd nektek képeket! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.05.14 10:28-kor.
Vendég

Sziasztok!!!

Kretty, sajnálom!!!!!
Átérzem a fájdalmadat, mert én is jártam már így.

Szélkisasszony, igaza van a csajoknak, 1 teszt nem teszt!!!!

Kagyló, nekem a 2. inszemes körből sikerült összehozni a lányunkat.
Kívánom, hogy neked is így legyen!! :wink: :wink:

Ami engem illet, Dévai intézetben most készülünk az első lombikra, de előtte volt már több próbálkozásunk a Kaáliba.
Sajna, sikertelenül!!! :cry: :cry:

Kriszto, a vírusok igen gonoszok tudnak lenni!!! :shock: :shock:

Ölelés mindenkinek: primula
primula35
Algyő

Emerenc, neked szívből gratulálok!!!!

Én sose léptem át az 1 visszakapott petét, mert hiába volt 6-8 tüszőm, de abból csak 3-at tudtak leszívni, és csak 1 jutott el a babajelólt szintre. :roll:

Várom, mit mondanak holnap!!!!

primula
primula35
Algyő

JAJ csajok..... milyen rossz hírek.... :cry: :cry: :cry: :cry:

Emerenc: drukkolok holnapra!!!!!

Kretty: egyetlenke még összeszedheti magát! jó gyorsan meg vannak a A-B tervek, de én is ilyen vagyok kellenek a következő lépések mert különben összezuhanok....ki mondta ezt a méhpempős dolgot??? érdekes...

köszönöm a drukkokat, rám is fér nálunk is mindig van valami...

Katapetra, hol lehet képeket nézni?

Barika, Boldog szülinapot a férjecskédnek!!!

Kriszto, igen oda mentem akit te ajánlottál! ez vicces nekem is ma kellett volna mennem vérvételre csak átkértem magam keddre, meglepődtem volna ha ott találkoztunk volna.....nem csak telcsizek aztán megmondja mikor kell mennem konzira....

Poszi: D apánk Domival is elküldött és most megint mennem kellett orthopédiára ugyanazért mint amiért te is akarsz menni. NEkem 3 fajta gerincferdülésem van elég gázos még fűzőt is kellett évekig hordanom...és szabály szerint kiröhögtek h miért nem tudnám megszülni....mondtam D-nek h miért kell megint de ragaszkodott hozzá, most a dokinő akihez mentem teljesen kivolt h miért nem. tudnék szülni....biztos neked sem lesz vele gond!!!
puszi

Kép
rencsi79

Primula ti most hogy álltok? Mikor várható kezdés?

Poszi! Annyira elvoltam magamban meg a többiekben, hogy nem is írtam neked...
Csodaszép pocakod van és a baba...gyönyörűűűű. Hogy fogják hívni, megvan már a név?

Pusza csajok!

UI.:Kagyló! nem ér eltűnni! Kérlek gyere közénk és ne bújj el!

kriszto

kriszto82

Kriszto,
19.-én megyünk konzira, ahova visszük a leleteinket.
Ott majd okosabbak leszünk ez ügyben, mert kérdéses a férjem dolga.

Primula
primula35
Algyő

Sziasztok!

Megjött, szóval ez sem sikerült... Köszi a drukkokat, a biztatást.
szélkisasszony

Szélkisasszony,
Annyira, de annyira sajnálom :cry: :cry: :cry:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Szélkisasszony,
nagyon sajnálom :cry: :cry: Kép
leeda

Szelkisasszony, sajnalom, oleles!

Nem lesz ma transzfer. Nem maradt meg egy sem. Kerdeztem D-t, hogy hogyan tovabb, o azt mondta, donor sperma, mert a biopszianak sincs sok ertelme, mert az elso ket mintaban nem volt semmi es az meg mar milyen, hogy haromszor kell lemenni... es telefonaljak, ha megjott. DE en ezt nem igy latom. A ferjemnek soha semilyen vizsgalata nem volt, csak egy mennyisegi spermakep. Minden orvos "rafogta" a vesebetegsegre es nem is csinaltak semilyen vizsgalatot neki. Idopontot kerunk Erdei doktornohoz, es mindenkeppen intezetet valtunk. Ugy gondolom, hogy egy jol (nagyon jol) stimulalhato nonel, 5 stimubol csak 2 transzfer lett (az is nagy szenvedesek aran), az nagyon rossz eredmeny. Melatjuk, mas szakemberek mit mondanak, donor elott meg meg szeretnenk probalni mast is.

Nagyon ossze vagyok toreve, de a hitem megmaradt!

A tobbieknek drukkolok, es sok erot kivanok!!!
Vendég

Kretty,
nagyon sajnálom! :cry:
Nagyon szorítok, hogy sikerrel járjatok! Remélem, tudnak majd gyógymódot javasolni, amivel javulhatnak az eredmények. Azért - még ha intézetet is váltasz - remélem, maradsz köztünk és megosztod gondolataidat velünk... :roll:
leeda

Kretty, nagyon sajnálom!
Örülök,h mentek Erdei doktornőhöz és nagyon remélem nem fogtok csalódni!!! Nekünk Ő nagyon bejött!
Most sok erőt a folytatáshoz, bárhol is lesz, bár azt hiszem nem lesz belőle hiány ;) Remélem majd azért mindig jössz hozzánk és beszámolsz,h hol tartotok???

Emerenc???

bari6

Nem szeretnek eltunni, mert nagyon megszerettelek benneteket! :roll: Csak akkor megyek, ha elzavartok! :lol:

Hetfon megyunk Erdei doktornohoz a Kaaliba pedig Kovacs Timeahoz jelentkeztunk be. Majd meglatjuk... :roll: :roll:
Vendég

Kretty: Nagyon sajnálom! Megértem a döntésedet, és teljesen egyet értek vele! Én is sok erőt és kitartást kívánok neked/nektek!

Mné
mné

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek nagyon drukkolok innen a zugból, de mivel nemsokára terhesedek, ezért most nagyon sok dolgom van a munkahelyemen és otthon is egyaránt! :(

De...

Kretty: nagyon sajnálom :cry: , hogy nem sikerült a transzfer, de kívánom, hogy soha nem add fel, arra meg végképp ne is gondolj, hogy elválsz, szerintem a válás nem megoldás a baba problémára. Mindenképpen járjatok végig minden utat, hogy hátha a férjed spermaképe is jobb lesz! :D Ölellek, és nagyon sok erőt kívánok Neked (Nektek ) a továbbiakban!

Szélkisasszony: nagyon sajnálom, de kérlek Te se add fel, annyi pozítiv példa van csak itt a fórumon is, hogy muszáj folytatnunk! Sírd ki magad, aztán amint lehet ugorjatok neki újra! Ölellek :D

Kagyló: teljesen megrökönyvödve olvastam a soraidat!!! Hogy mondhatsz ilyet, hogy felkötöd magad???? Hiszen ott van a szerető férjed, aki télleg mindent megtesz azért, hogy boldog legyél!!! Nem mindenki kapja meg ezt!!!
Kérlek bízz Magadban, Magatokban! Hányra mész az Intézetbe? Jelentkezz, hogy mi volt!

Katapetra: üdv újra köztünk! :lol: gyönyörű helyeken jártatok! és télleg én is néztem, hogy milyen jól nézel ki, nagyon sokat fogytál!! szépen látszik! Nem is mondtad, hogy a férjed mit szól ehhez a sok fogyáshoz??? Nagyon sajnálom, hogy már megint elmegy, hihetlen erős vagy(vagytok), hogy kíbírjátok egymás nélkül! :))) Kitartás Neked továbbra is! :)

Emerenc: ????? hol vagy???

Kriszto, Zafir: jobbulást! Fránya vírus tünjön el! :lol:

Még annyit szeretnék azoknak, akik most kétségek között vannak, és nem látják a boldog jövőt, hogy ezen már nagyon sokat gondolkodtam én is, hogy mi van ha egyszer besokkallok, mert már annyi sikertelen próbálkozás lesz a hátam mögött.
Hát megmondom Nektek öszintén, ha a férjem elfogadja a gyereknélküli életet, akkor azt gondolom, hogy úgy is lehet élni. Bár nagyon nehéz, de ezért biztos nem válnék el, az meg még biztosabb, hogy nem kötném fel magam! Akkor biztos körbevenném magam számtalan állattal (kutya, macska, nyuszi, kecske, ló stb.stb) De élnék tovább, ha egyszer ezt kaptam!!!!

Mindenkinek rengeteg erőt és kitartást kívánok a folytatáshoz, a kezdéshez!
Ölellek Benneteket! :lol:

Akit kihagytam, azoktól bocsika! Persze, hogy rájuk is gondolok! :lol:

Bocsi a hosszú levélért! :wink:

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Kvzsuzsi: Olvasva soraidat kicsít búcsú levélnek tűnt. Csak nem akarsz eltűnni? Na arról szó sem lehet! Tessék csak terhesedni szépen, és velünk is mindent megosztani. :-)
Hétvégén kijöttök a vágtára kenyérlángosozni? Hátha ismét sikerül megtalálnom a bódétokat. :-)

Szélkisasszony: Nagoyn sajnálom, hogy megjött. Sok erőt kívánok neked is, és kitartást!

Emerenc: Merre vagy? mi újság az ikrekkel? Mikor mész értük?

Kagyló: Halihóóó!!! Tessék előbújni! Csináltál tesztet? Mikorra mész az Intézetbe?

Bari: Hogy telt a férjecskéd szülinapja? Mi újság a fogaddal?

Kriszto: Merre jársz? Mikor jön haza a férjed? Nekem lehet, hogya 24-e nem lenne túl jó, mert 26-án van a férjem születésnaőja, és szerintem család látogatás lesz azon a hétvégén. Esetleg a rákövetkező hétvége?

Mné
mné

mné: jajjj dehogy búcsúzom, nem akartam, hogy úgy sikerüljön! :lol:

nem, hál'Istennek, most nem leszünk kint a vágtán :lol:
most csak vasárnap megyünk ki Fótra, a szüreti napon, egy kicsit mutogatjuk magunkat, ott fogunk árulni :D

Kriszto: sajnos nekem sem a mostani, sem a jövő hétvége nem jó, mivel számításaim szerint szeptember végén lesz a transzfer, így 24-én megyünk anyósomat meglátogatni, mert utána 3 hétig sehova :lol:

úgyhogy én már csak október végén érek rá, remélem addigra már nem egyedül :D

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Képzeljétek mi történk:
Tegnap az egyik kollégám nagyon meg volt nyekkenve. Látszott rajta, hogy tiszta ideg beteg. Én mint az iroda lelke (legalábbis én így érzem) kérdezgettem, bhogy tudok-e valamiben segíteni, mi a baj? Minden esetre nem árulta el tegnap. Ellenben ma... Mondta, hogy a felesége 3,5 hónapos terhes, és tegnap volt valamilyen vizsgálaton, és a miatt volt ideges, de minden rendben van. Kicsit ledöbbentem először, mert kb 3 hónapja van nálunk, és akkor mesélte, hogy "tervezik", erre ma meg már 3,5 hónapos terhes... De ami a még meglepőbb, hogy nem akadtam ki rajta! Lehet, hogy gyógyulok? Pedig nem olyan régen, ha a közelemben valaki bejelentette, hogy babát vár, akkor igen csak neki tudtam keseredni.
Kismamáink: Ne értésetek félre, nem rátok vonatkozik ez! Neket nagyon is örülök, csak az ilyen nagyon hamar teherbe esős történet rázott meg.
De most nem! Úgy örülök neki!

Miért is meséltem el nektek? No azt nem tudom, csak egyszerűen meg akartam ezt osztani veletek. Bots! :-D

Mné
mné

Mné,
lehet, hogy már ők is régóta próbálkoznak, csak ugye én se kötöm mindenki orrára, hogy már lassan 6 éve "tervezzük".... :cry: Talán náluk is erről van szó! Ha meg nem, akkor a "mákosok" csapatába tartoznak..... Örülök, hogy már jobban érzed Magad! :wink:

Emerenc,
mi a helyzet???

Kagyló,
???

Kvzsuzsi,
azért ne hajtsd túl magad! :D
leeda

egy pillanatra csak beugrok.... írtam Emerencnek egy sms-t. Még az intézetben vár a váróban, minden ok, rengetegen vannak....
rohanok majd jövök....

kriszto

kriszto82

Leeda: Látod erre nem is gondoltam. Igazad lehet! :-)

Kriszto: Én mind a két babóca rendben van? Gyere majd a hírekkel kérlek!

Többiek?! Merre vagytok?

Mné
mné

igen, panaszkodott D, hogy milyen sokan vannak, és bezzeg augusztusban nem volt senki :) mondtam neki, hogy hát igen, biztos nyaralt mindenki, inkább neki is el kellett volna menni nyaralni, de aztán felvilágosított, hogy minden hónapra kap fix pontot, amit viszont teljesíteni kell, és nem lehet áttolni egyik hónapról a másikra :shock:
hát ez van :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?