A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Zsuzis: Bocsánat az értetlenségem miatt, de mit jelent a "Fix pont"? Én erről nem is hallottam még. Azt hittem, hogy éves szinten nézik ezeket az Intézeteket, nem havonta. :shock:

Mné
mné

mné: hát én nekem is D mondta most, én eddig erről nem is hallottam, de úgy mondta, hogy minden hónapra kap valamennyi pontot, és úgy mehetnek a lombikosok, és ezeket a pontokat nem viheti át egyik hónapról a másikra :shock:

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Sziasztok

Írhatom meg ismét,mert elveszet! :(

Szélkisasszony,Kretty
Nagyon sajnálom!!!!! :(
Emerenc
12 előtt jöttem el,én nem láttalak.Gondolom azóta már a pociban vannak! :wink: Babásodjél!!!Szórítok! :wink:
Kriszto
Bocsika érte,de muszáj lesz egy kicsit majd eltűnnöm.Össze kell magamat szedni!

Nem sikerült! :( Apánk azt mondta minden rendben volt,és nem tudja mi van.
Kérdezte,hogy megyünk-e továb:mondtam,hogy nem mert okoska donort nem tudjuk már kikérni,kiesett a prógramból.Szóval meg van valahol a négy babája. :( :roll: :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kagyló 2013.05.16 20:36-kor.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló: Sajnálom, hogy nem sikerült. De látod Apánk is bíztat, úgyhogy kérlek ne add fel! Ölellek!

Mné
mné

El felejtettem,november közepét beszéltem meg apánkkal,persze,ha lesz donor. :shock:

kagyló

Sziasztok!

Zsuzsi, hétfőn lesz az első UHU?

Kretty, várlak majd nagyon hétfőn,h mit mondott a doktornő!

Kagylókám, ha el is tűnsz közülünk, tudd,h hiányozni fogsz! Örülök,h Dévisz bizakodó, amit neked is tudnod kell őt ismerve,h jót jelent. Pihizzetek most egy nagyot és hidd el, meglesz az eredménye!!! Donorkához drukkolok nagyon és azért ha jobban vagy gyere...!

Emerenc, várunk nagyon és küldöm majd a ragacsot!!!

Zafír, sajnos a kedd nekem nem lesz jó,hacsak nem korán jöttök,mert este 5-re megyünk Érdre 4D-re

Mné, örülök,h jobban vagy lelkileg.

Rencsi, majd gyere,h mi volt a dokinőnél!

Köszönöm a férjemnek szánt jókívánságokat! A tegnap este jól sikerült nagyon. Sikerült meglepnem. Azt mondta,h soha nem volt még ilyen szép születésnapja:lol:
Ugyan nem járul hozzá a képhez, de kicsibe teszek fel róla :) és a tortáról.
Kép

Kép

További szép napot mindenkinek!

bari6

Na itt vagyok!!! :lol:

Visszakaptam mindkettőt! Fél 12re mentem, lehet kagyló, hogy pont a mosdóban voltam és elkerültük egymást pedig kuksiztalak! fél 3kor kerültem be a kórterembe! Nagyon dicsérték az ikreket, még Apánk is azt mondta, nagyonszépek! Kálmán és Gyöngyi is csak vigyorgott mint a tejbe tök! :lol:
Örökké hálás leszek nekik, akárhogy is végződik! DE! MOST SIKERÜLNIE KELL!
SIKERÜLNI FOG!
Szélkisasszony, Kagyló vérzik a szívem..... :cry:
De, ahog Zsuzsi is írta és Poszi is nem szabad feladni, csinálni kell!

Én most megyek pihizni, a cicám már az ölembe telepedett... :D
köszi, mindenkinek a drukkot!
krisztokám, puszi!
emerenc

Drága Emerenc!

Küldöm a ragacsot az ikrekhez!!!
Kép Kép

Nagyon drukkolok a terhesedéshez!!!

bari6

Kagyló,
Nagyon sajnálom :cry:

Emerenc,
IGEN, ez a hozzáállás kell most a bébiknek. Így tuti sikerülni fog :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Bent a irodában nem is vettem észre, hogy laptetőm lett. Bocsánat!

Mindenkinek küldök belőle!
Kép

Lehet válogatni! :-)

Mné
mné

Kagyló,
nagyon sajnálom, de örülök, hogy már a következő is tervbe van véve! Remélem, lesz addigra donor!

Emerenc,
nagyon drukkolok, nagyon örülök neki, hogy már vissza is kaptad őket :D

Bari,
nagyon jól sikerült a torta, a férjed is nagyon cuki, ahogy ott tartja... :D :D
leeda

Szélkisasszony: nagyon..... :( :( ölellek!

Krettym: megértelek, hogy igy döntöttetek, kirúgni bizti nemfognak a csajok, hisz én is itt "rontom" a levegőt :D Kivánom, hogy teljesüljön az álmotok!
Sok puszi: Sok sikert! És gyere ilyen gyakran..... :wink:

Kvzsuzsi: Drukk a stimuhoz, szép napot vasárnapra!
A férjem nagyon örült a -kilóknak :wink:
A külön léthez ÓRIÁSI erő kell, nagy embert próbáló feladat mindkettőnk számára, de muszáj kibirnunk, csak hát, hogy sirok, és szomorkodok az nagyon is normális! mert akkor nem is szeretném, sem ő engem.

Rencsikém: ha visszamész 1-2-3 oldalt, ott láthatsz egy pár fotót.

Kagyló: :( :( , DE ha D. biztat, akkor az cska jót jelenthet.....gyere majd azért közénk.

Bari: Szupcsi lett a torta, nyammi!

Mné: örülök, hogy jobban van a lelkecskéd...nem könnyű, de ahogy mondják, ami nem öl meg az erősebbé tesz! na kicsit drámai lettem :lol:
katapetra

Szép jó reggelt!
Hol van Mindenki???????? Hogy zugoljak így ha nem csacsogtok? :lol: :lol: :lol:
Én most nem soká indulok ,dolgozom egy kicsit,utána találkozom a hugommal.
Ma is szép idő lesz,kellemes vasárnapot. :)

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Emerenc, vigyázz az ikrekre, Barikának is szerencsét hoztam, Neked is azt fogok! (ugyanez a szitu volt, amikor Barit megismertem)

Szurika, mindenki élvezi a jóidőt! :D Mi is megyünk a vágtára-természetesen kenyérlángosért :D

Tegnap nagyon jó akciót fogtunk ki: a Media Markt-ot átépítik a pólusban, így mindent kiárúsítanak. A sütőt, főzőlapot és mosogatógépet 350ezer helyett 220ezerért tudtuk megvenni! 8) Szóval kedden szállítják és jövő héten kezdik szétverni a konyhát... :?

DE legalább lefoglalom magam! Októberben wellnesselni is megyünk.

És elkezdtem egy blogot írni, leírom a történetem. :)

Szép napot Nektek!
Vendég

Sziasztok
Szurikáta
Mi is voltunk szombaton csoki kiállításon.Jó is ez a jó idő még,ki is kell használni,mert jön a tél majd és egész nap ki sem lehet mozdulni. :(
Kretty
Meglepődtem,hogy át mész a kaáliba.Én onnan jöttem át,és örülök,hogy nem maradtam ott.De ezt neked kell tudni!Azért ne hagyjál itt minket!
Kenyérlángos volt a csoki kiállításon,de meg is kérik az árát. :shock:
Mosogatógéppel jól jártál. :wink:
Jövő héten mentünk volna welnesselni mi is,de mondtam a páromnak mondja le,mert nincs kedvem. :(
Neked is lesz blogod?! :shock: Nekem is van,igaz nem írtam le a történetemet benne,mert azt nem szeretném ha valaki olvasná amikor éppen ki vagyok. :roll:

kagyló

Kagyló, ha már megingott a hited az orvosodban, nem tehetsz mást, keresel mást. Azt gondolom, hogy nem bántam meg, hogy Dévainál kezdtünk, sok tapasztalatot szereztem, de úgy vettem észre "már lemondott rólam". Én is vegyes dolgokat hallottam a Kaáliról, de ugyebár az emberek különböznek. Valaki szereti a körtét, valaki nem-csak ehez tudom hasonlítani a dolgot. Lehet, hogy nekem be fog jönni az intézetváltás, lehet, hogy nem. De úgy érzem ,még egy ugyanilyen stimulációt felesleges megcsináltatni a Dévai intézetben.
Vendég

Ja, a blogom címe: terhesedek.blog.hu
:D
Vendég

Kretty
Én nem tudok rosszat mondani apánkra,sőt azt sem,hogy megingott a hittem benne.Pedig hidd el minden alkalommal csóválja a fejét és nem tudd mit mondani arra miért nem sikerül.Lehet rólam is le tett már,de én mindig újra erőt gyűjtök,pedig annyira ki tudok készülni. :( Szórítok neked,hogy ott sikerüljön. :wink:
Megnéztem a blogodat,és :cry: ,rajta.
Az enyém is ilyen lenne ha leírnám...
Remélem nem haragszol meg ha nem írom meg az enyém hol van,de azt jobb ha nem olvassa el senki sem. :roll: :oops: :( :shock:

kagyló

Kretty, elolvastam a blogodat. Mintha nem is úgyanoda járnánk......Pedig én már 3és fél éve járok, a kezdetektől, de ezt így ilyen nyersen, érzelemmentesen soha nem írtam volna le. De persze azt sem lehetne mondani, hogy nem így van. Kár, hogy régi küzdősorstársak nem írnak, egy kicsit pozítivabban látnánk.....de természetesen jó, hogy kiírod magadból, sokat segít a lelkifeldolgozásban, hogy kiírjuk magunkból a feszültséget.
emerenc

Emerenc, direkt nem írtam bele érzelmeket, vagy figyeltem rá, hogy ne legyen sok benne. Tényleg csak a tényeket szerettem volna leírni, és nem szerettem volna D-t vagy az intézetet bántani. Sajnos velem tényleg ezek a dolgok történtek meg. És még mindig nagyon becsünöm az összes dolgozót az intézetben, de ahogy a történetem is mutatja, most muszáj váltani...
Vendég

Kretty blogját vegyesen fogjuk értékelni.

Én is elolvastam és szerintem Kretty csupán a tényeket közölte és én nem érzem egyáltalán érzelemmentesnek az írást.

Nekem tetszett. Tényszerű és igaz. Mind a jó dolgok igazak, mind a rosszak.

ÓÓÓÓ, mennyit röhögtünk kínunkban a férjemmel azon, hogy "Király, a tájékoztató papírokon oldalakon át azt regélik, mi mindenben halhatok meg a gyermekért". De tudom, minden papír, mondat, cselekedet a maguk védelmét szolgálja. Én ezt nem tartom rossznak, bár nekem sem tetszett, hogy ezzel kellett ott szembesülnöm.

A nyersség pedig.... Igen, D ilyen. Ezt van, aki szereti, van, aki eltűri és van, aki azonnal hátat fordít. Mindenki maga dönti el.

Szóval, Kretty, ha segít az, hogy kiírod magadból, hajrá! Én olvasni foglak és nagyon drukkolok, hogy az intézetváltás sikert hozzon.

(Megsúgom, az egyik ismerősöm is váltott, pedig a helyzet maximálisan reménytelennek tűnt, és a másik intézet sikert hozott :) )

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Jó reggelt!
Én vagyok az első! :lol: :lol: juhuuu
Majd jelentkezem később, meg visszaolvasom a hétvégét is!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Jó reggelt!

Kivel mi újság?

Hogy telt a 7vége?
Nekem piri tegnap beköszöntött..... :( , ennyit a spontánkodásról, és hogy rendben van az inzulinom......
katapetra

Szép jó napot mindenkinek!

Zsuzsi, várunk majd,h mi újság odabent ;)

Kretty, Kagyló tök jó,h írtok blogot, én is elkezdtem egyet, de az uccsó lombiknál lemaradtam vele.... :oops:

Nálunk a hétvége eltelt...elég uncsi volt. Leszámítva a péntek estét mikor a volt kollégáimmal találkoztam egy kicsit (kaptam a zuramtól 1,5 órát :D )
Szombaton jött Anyukám takarítani aztán délután el kellett mennünk vásárolni (háztartási cikkek)
Tegnap egész nap itthon, mert a zuram elfáradt a hét végére...ez így olyan rossz. Engem nem enged autóval sehova egyedül, de vele meg nem tudok elmenni,mert nem akar, mert fáradt, viszont nekem meg csak a hétvége van csavargásra...na mindegy majd a héten bepótoljuk...
Elég sűrű lesz a hét...torna, barátnők és hétvégén megyünk a kocsiért :)
Ja bejött egy újabb édes teher ...vizesedik egy ici picit a lábam, de abból is inkább csak a jobb.

Szép napot!
Bari

bari6

Sziasztok

Megvolt a reggeli UHU.
A jobb oldali petefészkemben semmi sincs, vagyis van egy 5-öske, de azt mondta a doki, hogy az sem biztos, és kétszer is visszament azt nézegetni :(
A bal oldaliban vannak 5en is, a legnagyobb 13-as, de itt is teljesen vegyes méretekkel rendelkeznek
Hát mind1, én továbbra is növesztem őket, amennyire lehet :lol:

Kagyló: nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de kérlek ne add fel! :lol:

Kretty: én is elolvastam a blogodat, ha már így közzétetted :lol: , nagyon érdekesnek találtam. Nyuszikával értek egyet, abban, hogy tényleg nem érzelemmentes, tisztán kitűnik belőle a szomorúság, és a sok bukkanó :(, és abban is egy kicsit inkább Nyuszika fele hajlok, ahogy ők a férjével felfogták a tájékoztatót is: viccesen! Mi is így voltunk. Ez az amiben mindenki más, hogy ugyanazt a néhány mondatot, hogy éljük meg! De csak így tovább az írással, én szeretek olvasni, és igérem fogom olvasni a történetedet bárhová is menjél ezután! és továbbra is csak drukkolni tudok Neked is és a párodnak is!

Katapetre: ne csüggedj, a spontánkodás meg ha másra nem jó, legalább nekünk örömöt okoz :oops: :wink:

Emerenc:??? hogy vagy?? mikorra mondták a megtapadást?

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Kretty, természetesen én is nagyon drukkolok! Tisztaszívemből kívánom, hogy az Intézet váltás meghozza a várt eredményt. Hajrá! Hajrá! :D

Én is ezt mondom, viccesen kell felfogni, bár tudjuk, hogy komoly dolgokról van szó, de egy életünk van és törekednünk kell rá, hogy jól érezzük magunkat. Az érzelemmentességet az Intézet felé értettem, de már értem, hogy direkt csak tényeket akartál közölni.....biztos én is bele fogok olvasni már csak azért is, mert kiváncsi vagyok Rád! :wink:

Zsuzsi, ügyi vagy az első hely eléréséért. Hajrá tűszőcskék! Drukk hegyek!

Nem kérdeztem a megtapadást, már elég rutinos vagyok és tudom, hogy már nem rajtam múlik, így fohászkodom és reménykedek. Jókat olvasok és eszem.
A progeszteron megteszi a hatását.. :wink:

Barikám, sajnálom a vízesedést. Apánk mindig a csap vízet emlegeti, mert az ásványvizekben van só, állítólag. Bár emlékeim szerint mintha emlegettek volna Chilliék egy ásványvízet ami nem tartalmaz sót.
Rencsike Te biztos emlékszel rá.

Mindenkinek szép napot! :D
emerenc

Zsuzsi: Én is nagyon drukkolok, hogy tüszőcskék, ne rosszalkodjanak....a 15-ös, az nagyon szép!!!! hajrá!

Emerenc: Juj, de izgi, pihenj, nagyokat, sétálj esténként a pároddal, ameddig az idő engendi, és terhesedj!!!!! :D :wink:

Bari: örülök, hogy van segitséged,édesanyud személyében! Sajnálom, hogy a párodat igy megterhelik a munkahelyén, hogy ennyire fáradt, olyan rohadt dolog ez...pihenőnapok.....hát szó szerint ott tartunk, hogy az emberek semmit nem tudnak csinálni a 7végén, mert alig élnek a hétközbeni hajtástól :twisted:
Sajnálom a vizesedést, és csak a jobb lábad? érdekes... pihentesd, amennyit csak tudod....puszi

Én a hétvégét sirással töltöttem...többnyire... :cry: Jaj csajok, mikor már az uramnak is potyognak a könnyei a búcsúzáskor....
k....va nehéz (bocsi)!!!!!!!
na igy aztán terhesedni.....jó vicc.....
Október 4-én megyek terhelésre, ma kaptam időpontot, ha jó lesz az eredmény-amit kétlek-akkor az októberi ciklussal visszakérem a fagyikáinkat.
Időnk nem volt katonákat leadni, olyan esetre, ha éppen nincs itthon, igy döntöttünk a fagylaltok mellett.....
Ha sz.r lesz az IR, akkor majd csak mond az endos doki valami biztatót, és lépünk más irányba.....
katapetra

ATYAÉG!!!!!

Most néztem a táblázatot, és látom: :shock: :shock: :shock:
3x-os sockkkk!!!!!

Csuti megszült????????
JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Óriási Gratula Nekik!!!!!
na megyek visszaolvasok..... :oops:
katapetra

Sziasztok,
szomszabton 2x is írtam de mindig kidobott és lefagyott így nem kezdtem neki 3x és hagytam a csudába....

Barika, milyen boldog volt a férjed a tortától!!!! jól mondta Emerencem van egy víz, Jana mentes a jó, az még jobb mint a csapvíz, bár ha van vízszűrőtök akkor a csapvíz is jó.

Katapetrám, bocsi nekem az az oldal kimaradt.... :oops: gyönyörű helyen voltatok....nem csodálom h kivagy nélküle.....nálunk is volt egy év amikor állandóan utazott bazi nehéz volt, talán azért bírtam ki mert akkor olyan munkám volt h 14-16 órákat dolgoztam.....reggel 8ra mentem és sokszor hajnal 2ig meg sem álltam így kevés idő maradt arra h sírjak miatta...na de a hétvégék....azok szörnyűek voltak.....spontkodást is sajnálom h nem jött össze....

Zsuzsi, mennek a tüszőnövesztő drukkjaim!!!!

Emerencem, de igen is múlik rajtad, beszélj hozzájuk folyamatosan sugározzd nekik h kapaszkodjanak, lehet h csak 1%ot számít de az is 1%....most sikerülnie kell!!!!!!!!!!!!!

BArikám, köszi a kérdést.....sajnos csak rossz híreket kaptunk....nem kezdhetünk, ráadásul apa eredménye is folyamatosan romlik már alig volt benne katona.....szóval pénteken nagyon magam alatt voltam, annyira szerettem volna már kezdeni a héten.....na de majd egyszer eljön a mi időnk...
pusz

Kép
rencsi79

ja és Krisztokám, átírnád h kezdés majd egyszer... :cry: :cry:

Kép
rencsi79

Emerenc,
nagyon drukkolok, szorítok, hogy minden rendben legyen!! A pozitív hozzáállásod már egy nagy előrelépés, hidd el!! :D

Kata,
na jól megkönnyeztem amit írtál...bízzál benne, hogy jó lesz az eredmény! És hogy ott van tartalékban a két fagyika - hát az is akkora dolog, hidd el! Én mit nem adnék, ha lenne két ilyen tartalékunk... :roll:

Kvzsuzsi,
örülök, hogy láttak szép növekvő tüszőket :lol: csak így tovább!!! :D

Rencsi,
nagyon sajnálom, hogy nem kaptatok jó híreket :? És mit mondtak a párod eredményére, lehet tudni, hogy mitől romlik? Szed rá valami vitamint? Nem akartok lefagyasztatni belőle??
leeda

Kriszto, varom az emailt, amit tegnap este igertel. :)

Megjottunk Erdei doktornotol. :shock: :shock: :shock: 2 oldali, nagyon durva herevisszer. Megoldas csak a mutet, potom 350 ezerert... :shock: :shock: :shock:

Lanyok, tenyleg erdemes megcsinaltatni? Azt mondta a dokrotno, sehol mashol nem csinaljak csak a CIRIS-ben Magyarorszagon! Es persze azt mondta, ez utan spontan osszejon a baba. Ebben mondjuk ketelkedem.

Zsuzsi, ne szomorkodj, biztos noni fognak! :wink:
Vendég

Kriszto, varom az emailt, amit tegnap este igertel. :)

Megjottunk Erdei doktornotol. :shock: :shock: :shock: 2 oldali, nagyon durva herevisszer. Megoldas csak a mutet, potom 350 ezerert... :shock: :shock: :shock:

Lanyok, tenyleg erdemes megcsinaltatni? Azt mondta a dokrotno, sehol mashol nem csinaljak csak a CIRIS-ben Magyarorszagon! Es persze azt mondta, ez utan spontan osszejon a baba. Ebben mondjuk ketelkedem.

Zsuzsi, ne szomorkodj, biztos noni fognak! :wink:
Vendég

Kretty: :( sajnálom.....

Nekem egy volt kolléganőméknél oldotta meg a gyermektelenséget egy visszérműtét....DE az ár az nagyon durva!!!!Viszont, ha ezzel nő az esély....

Leeda: köszi a biztatást.....Te tudod itt közülünk leginkább milyen egy ilyen állapot....egyedül, te is?

Rencsi: neked is köszönöm a vigasztaló szavakat! Mi sem csináljuk egy évnél tovább az tuti! Ebből lassan letelik a fele.....az a rohadt pénz meg muszáj, főleg ilyen pároknál, mint mi vagyunk, itt a fórumon....a sok gyogyó, vizsgálat, a vigasztaló tevékenységek egy-egy sikertelenség után..... :(
Sajnálom a párod eredményeit.....hogyan tovább?
katapetra

Kretty! Egyelőre nem találom a cetlit amire felírtam... :oops: :oops: Ancsival meg nem sikerült még beszélnem...

Huh, a műtét jó kérdés! Szimba tudna beszélni erről, csak sajna ők nagyon eltűntek....

A spontán babóca lehetőségét pedig ne zárd ki! Hallott már az ember furábbnál furább helyzeteket amikből babóca fogant, szóval ki tudja....

Zsuzsi! Hajrá tüszőcskék!!!!

csajok, nem megy a táblázat rendbetétele, egyszerűen nincs időm... de valamikor megejtem majd... :roll: :oops: :oops:

Rencsi! Nem lettek jók a pajzsmirigy eredményeid, ezek szerint? Sajnálom, de pici türelem, aztán lehet majd kezdeni, ha minden optimális... addig pedig, ki tudja mi sikerül... :wink:

Kagyló! Mi a helyzet? Én kíváncsi lennék a te blogodra is.
Azért ír az ember blogot, hogy más is elolvashassa a történetét, és tanuljon, tapasztalatot gyűjtsön, stb. belőle.... szóval kíváncsi lennék..

Kretty! Amiket leírtál mind-mind így van! Kívánom, hogy legyen majd vidámabb is a blog, de ha egyelőre ez van, akkor ezt lehet leírni... jelenleg néhány mondatodat akár én is írhattam volna...

Még annyit lányok, hogy baromira nem egyszerű egy-egy sikertelen, esetleg műtőig el sem jutott próbálkozást feldolgozni, szembesülni azzal, hogy ötször, hatszor stimulálják az embert, esetleg ezekből mindössze egyszer vagy max kétszer jön össze jó stimu, a többi sz....ból építsünk várat-kategória. Ez abszolút független az intézettől, az orvosoktól. Egyszerűen csak iszonyatosan nehéz feldolgozni. Mellé még egy kis lelkiterror, hústúrás, vízvedelés és kész, a kedélyállapot hol fent, hol lent, a kapcsolatokat abszolút próbára teszi és még sorolhatnám....
Tudom, hogy ezzel sajnos itt majdnem mindenki tisztában van, azért akartam csak ennyire kisarkítva leírni, mert Kretty írása úgy ahogy van szomorú, úgy ahogy van IGAZ.
Ha én ezt elolvasom ma azt mondom, igen igaz.
Ha elolvasom egy stimu közepén reményekkel telve, azt mondom, hülyeség, ennyit el kell viselni, benne van a pakliban.
Ha elolvasom egy pozitív teszttel, esetleg egy kisbabával a kezemben azt mondom, "szegény, de megéri küzdeni"...és megsimogatom a pocakom vagy megölelem a gyermekem.
Nem lehet elmondani, hogy milyen folyamatosan menni, visszapattanni, megint menni, visszahuppanni és így tovább és nem látod, hogy lesz vége, hogy boldog vége lesz....küzdünk, és ha ehhez intézetváltás kell, akkor megyünk tovább... (sajnos én is azt gondolom, hogy itt a sablon ugyanaz, nem is próbálnak variálni... még akkor sem, ha látják, hogy nem jött be az előző....)
sajnálom, hogy a keserűség és a mérhetetlen fájdalom és űr ismét úrrá lett rajtam (is), de remélem nem haragszotok meg, hogy kiírtam magamból...

Azt hiszem össze kellene jönni, hiszen jelenleg sok-sok rossz történik velünk, lehet, hogy jó lenne kibeszélni magunkat egy kicsit.... :cry: :cry:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kretty,
sajnálom a visszér-dolgot, azt viszont egyáltalán nem gondolom, hogy csak náluk csinálnak ilyet....egy régi ismerősömnek (már nem tartom vele a kapcsolatot) - is volt ilyen műtétje, és tuti hogy nem magánintézményben csináltatta, nem is lett volna rá pénzük. Szerintem nézz körbe!

Kata,
igen, én is egyedül... :?
leeda

Csajok, annyira ketsegbe estem, hogy felhivtam Devait, hogy volt-e neki tapasztalata, mutott pasikkal.
Az elso reakcioja ez volt:
"Erdei doktornonel voltak? Felejtsek el a mutetet!" :shock:
Azt mondta, habar o nogyogyasz, DE az a tapasztalata, hogy a mutet utan nem valtozik jelentosen a spermakep, sot latott mar olyat, akinel romlott a helyzet... :cry: :cry: :cry:
Szoval nem tudom most merre! Az biztos, kerunk egy masik szakvelemenyt is.

MOST AKKOR MI LEGYEN????
Vendég

Kriszto! Itt sirok az irodaban a soraidon! :cry:
Vendég

Kretty! XIII. kerület Vitalorg Dr. Rózsahegyi József! Csak ajánlani tudom. Katonaorvos, ÁEK vezető főorvosa. Mi, a férjem kétszer volt nála, rendes, alapos!

kriszto

kriszto82

Kretty! tudod, egy orvos nem orvos.... szoktuk mondani... :wink:

kriszto

kriszto82

Kretty: én is csak azt tudom mondani, hogy nézz körül a neten, írd be a gúgliba, hogy herevisszér, és ki fog dobni egy csomó találatot
Menjetek el még máshová is!
Mondjuk arra kiváncsi lennék, hogy D-nek mi a baja Erdei doktornővel???

Kriszto: olyan szépen le írtad, amit le kell írni az állapotunkról, ez tényleg így van! :shock:

Emerenc: akkor hajrá a sok pihenéshez, és a sok húshoz, csuriban a kezem érted is :wink:

Katapetra: ez tényleg nagyon nehéz élethelyzet, mikor két ember szereti egymást, és állandóan el kell válniuk egymástól, kitartás Neked és az Uradnak is, hogy kibírjátok ezt az időt, és hogy gyorsan elteljen

Rencsi: sajnálom a rossz eredményeket! Hogyan tovább, mi a következő lépés?

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

ZSuzsi, hajrá tüszőcskék :lol: ól emlékszem,h az előző stimunál is egy oldalas voltál? Mennek a drukkok!!!!

Emerenc, hogy vagy? Köszi a vizes tippet ;)

Rencsi, nagyon sajnálom :( Remélem nemsokára megoldódik!!! Andiról tudsz valamit? Ezer éve nem volt itt :(

Kretty, lehet én egy kicsit elfogult vagyok Erdei doktornővel, hozzáteszem rossz tapasztalat után kerültünk hozzá. Sajnálom a visszért :( de lagalább tudjátok a bajt, ami nagy segítség. Én azért szembe mennék Dévai kijelentésével mely szerint nem változik semmit a helyzet. Olvastam olyat akiknek visszér műtét után spontán lett babájuk, de ne szaladjunk ennyire előre. Ha már egy kicsivel többet és jobb minőségű katonát lehet kinyerni akkor sztem minden képpen átgondolandó. Természetesen én is javaslom,h menjetek el másik orvoshoz. Több szem többet lát...! Amit a Cirises illeti, úgy tudom,h azért csak ott, mert ott vannak olyan eszközök amivel műt a doktornő és már valami újabb technikával dolgoznak, de azt hiszem ennek utána lehet olvasni a neten. Volt szerencsém (sajnos) a Cirishez műtét miatt és ugyan elkérik az árát, de nagyon flottul működött mindent!
Aki ebben a kérdésben nagyon sokat tudna nektek segíteni az SZIMBA!!! Ha nem jön napokon belül, akkor sztem nyugodtan keresd meg priviben ;)
Amúgy még a javulásról, ugyan rég írta BMC-s eszter a blogjában, de vissza lehet keresni, én úgy emlékszem nekik is javult a helyzet!!!

Katapetra, kitartás!!!Biztos nagyon nehéz, de ügyes csajszi vagy!!!

Krisztokám, pusszantalak!!! És jól írtad! Annyit hozzá tennék az egészhez,h én ezt kismamaként éltem át...tudjátok imádom Déviszt, de én nem bírtam lelkileg. Most is van,h megzuhanok, de sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, mint akkor voltam...

Ancsi, ölellek!!!

Ma itt volt egy barátnőm aki megnézte a lábam és kinevetett :oops: azt mondta,h jóóó látszik,de ez még messze nem vészes ;) de majd a vérvételből minden ki fog derülni :)

Pussz mindenkinek!

bari6

Jaja, csakhat eleg lehuzos feelingje volt az egesz konzultacionak. 17ezret fizettunk, ennek ellenere konzultacio kozben telefonalt a doktorno (eppen a vasarnapi ebedet beszelte meg) es alig lehetett kihuzni valamit belole a mutetrol, illetve mar el is kezdte szervezni a mutetet, ugy, hogy mi meg bele sem egyeztunk. Es azt mondta a doktorno, vagy ez a mutet, vagy donor spermium, mert mutet nelkul nemigen lehet gyerkocunk. :(

Koszonom a segitsegeteket, nem is tudom, mi lenne velem nelkuletek!!! :D :wink:
Vendég

Zsuzsi, Dévisznek annyi baja van csak Erdei doktornővel,h Ő Kopát szereti jobban...sztem semmi más nincs a háttérben, de én anno azt is hallottam,h az andrológiai szakvéleményt is csak "kevés" orvostól fogadja el....Az első konzin nekünk is Kopát javasolta, de mondtuk,h már van orvosunk....

bari6

Ja még valami, mi hozzá nem a Crisbe járunk (igaz később is kapunk csak időt) hanem a T&T rendelőbe. Ott is rendel. Amiben teljesen igazad van, egy kicsit szétszórt hölgyemény, de ennek ellenére 1-2 találkozás után szokta tudni,h ki fia borja az ember...A genetikai UHU után hívtam,h van 2 baba és ugyan még messze a vég, azért szerettem volna tudatni vele. Elég volt a férjem neve,h hova valósiak vagyunk és már mondta is,h Dévaisok ugye? Mondtam,h igen Ciris után átmentünk, erre Ő mondta,h megérti,hisz ott van TBs lombik és hát nem mindegy...szóval elkéri a pénzt, de én soha nem éreztem egy lehúzósnak. Sajna a Cirisben alapból minden drága...

bari6

Kretty, sajnálom a férjed. A Szimba túl esett már ezen a mütéten. Ő ha jól emlékszem mindenképp ezt tartotta jónak és a Cirist.
De oztom Krisztó véleményét azért nem árt másik orvos véleménye is. Kitartás,nehéz..... :(

Rencsikém, ez megint nagyon nehezen indul.....de aztán! Ott a remény. Nagyon szurkolok Nektek is és Domikának puszi, jön nem sokára a kistesó.
Igazad van ezzel az önszuggerálással sokat lehet segíteni. Alapból szoktam velük beszélgetni. Sziasztok én vagyok anyuci nagyon szeretnélek benneteket stb. Így kezdtem amikor meg kaptam őket, jön értünk a nagypapi stb. Elképzelni is probálom ahogy belém süppednek, ez egy kicsit nehezebb.
Az tudom, hogy Te esküszöl rá. Nem is hagynék ki egy esélyt sem. :wink:

kriszto, Te mindig olyan szépeket tudsz írni! Igencsak meg hatódik az ember!
De nekem sosem volt két egyforma stimulálásom, most is tök más gyógyszereket kaptam. Nagyon szurkolok Nektek és sok erőt kívánok!
emerenc

Rózsahegyinél voltunk mi is. Bár annyira nálunk nem volt rossz a helyzet, de ismerősömet műtötte, és utána egyből lett egy kisbaba. Persze, lehet, hogy véletlen, de mégérné megnézetni a férjedet.
Több ismerőst is műtött Endrei doktornő, Ők istenítik, de baromi drága. Úgyhogy én most nem tudtam állástfoglalni, bocsi.

Krisztó, nagyon igazad van azzal, amit leírtál. Nekem volt szerencsém szinte az összes lépcsőfokhoz, sikertelen stimu, jó stimu, terhesség, gyerek és tényleg így látom a megpróbáltatásokat.

KépKép
momelcsi

Kaptam hamarabb idopontot a Kaaliba, hat igen, ennyit jelent, ha van ismerose az embernek. 8) Okt 4-en megyek. Addigra meg beiktatunk egy masik andrologust es az eredmenyek tukreben majd a doktornovel dontunk. :D
Vendég

Lányok!
Tudnátok pár sort irni, hogy a fagyis visszaültetésnél nagyjából mi a menet?
Mikor kezdik a stimut? Általában mit kap az ember?
Mikor van a beülti? vagy ez egyéntől függő?
Előre is köszi!
katapetra

Sziasztok,
Kretty:
hát igen ha van ismerős rögtön változik a helyzet...mi is Erdei doktornőhöz járunk, már 5 éve és elégedettek vagyunk bár nekünk segíteni nem tudott, mi már kipróbáltunk mindent amit ajánlott sőt mindent amit lehet és ő nem si mondta, vitaminok kilóra, akupunktúra, kínai orvoslás+gyógynövények, most a Varga féle csodagombákat szedjük de az eredmény siralmas...szóval szakmai tudását én ismerem ő volt a 6. andrológus akihez eljutottunk és nekünk messze a legszimpatikusabb volt, de csodát nem tett pedig elkérte az árát....

Barikám, nem tudom mi van Andikával, már arra is gondoltam h elvonultan probálkozik hátha a változás meghozza a sikert, majd beszélek vele és megkérdezem, nekem is hiányzik.....

Katapetrám, sajnos a fagyist nem tudom nekem nem volt mit lefagyasztani, de évekkel ezelőttkb 2-3 éve volt erről szó....Emerenc te nem emlékszel ki részletezte??

Emerencem, igen nehezen indul, de egy kicsit babonás vagyok és az ad erőt h már 1x volt hasonló és akkor az jót jelentett h nagyon nehezen tudtunk indulni...

Kérdeztétek h mi lesz most....hát először az mondta a dokinő h 3 hónap múlva találkozunk majd akkor megnézi az eredmény....ez besokkolt..... :shock: :shock: akkor már idén nem tudnánk kezdeni ráadásul most már minden papírunk megvan és már lenne ami lejár...szóval gáz, így mondtam neki h NEEEEE, emeljünk hetente a hormonadagomat és a következp mensi előtt okt.közepén vérvétel.....az esély szinte nulla h jó lesz mert eddig meg sem mozdult több mint a 4x-se a megengedett értéknek....de a remény hal meg utoljára.....

Kép
rencsi79

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?