A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok
Zsuzsi
Persze,hogy nőveszted tovább,mert lesz ott bőven. :wink: Tudod mindig van olyan amelyik meglódul. :roll: A végére meg minden jó lesz. :wink:
Barika
Mitől van a vízesedés?Ilyenkor pihentetni kell?
Még jó,hogy nem orvos lettem. :roll: :shock: :oops:
Még ezt sem tudom :oops: :(
Kretty
Magánkorházban meg is fogják kérni az árát.De ha körül nézen a netten,ott lehet találni nem is egy orvost,gondolom nem ilyen magas összeget kérnek el.
Én nem ismerem a doktornőt,csak a Kopát.Nála is csak egyszer voltunk. :shock: Én nem igazán szeretem ha egy doki megmondja mennyi az annyi.Ha azt mondja ennyi és ennyi között,még bele fér.Szerintem ez sok! :shock: De nektek kell tudni,mi legyen.
Akár hogyan is alakul,remélem kisbabával fogsz jönni!!! :wink: Gyorsan kaptál időpontot. :shock:
Katapetra
A régiek közül soknak volt fagyi baba,és mesélték is.De nem szeretnék butaságot írni,ezért inkább nem írok semmit sem. :oops: :oops:
Kriszto
Mindent kiadtál magadból amit mi is úgyan így érzünk a kudarcok után. :(
De senkit nem hibáztathatunk azért mert így alakult.Csak reménykedni tudunk abba,hogy mindenkinek sikerül,és előbb vagy útóbb de vége lesz ennek a szenvedésnek. :( :cry: :shock:
Nekem nem csinált apánk egyforma stimulálást soha sem.Mindig volt valami ami miatt eltért a többitől. :shock:
Ne haragudj érte,de nem szeretném megmondani hol van a blogom. :oops:
Azt hiszem az nem lenne jó ha valaki is megtalálná,de szerintem nem is fogja,mivel nem ez a nevem. :lol: :lol:
De nem írtam le sehol a lombikot stb,ez teljesen más. :roll:
Emerenc
Simi a pocidnak,és beszélgessél vele!Szórítok! :wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Nagyon értelmesen leírtam mindent. :oops: :oops: :shock: :( :roll:

kagyló

Kata, mikor jön haza a férjed?

Rencsi, drukkolok, hogy minél hamarabb javuljanak az eredményeid!

Lányok, köszönöm azt a sok üzenetet, amit a műtétről írtatok-háááát nagyon vegyes a kép, de kezd kirajzolódni! :wink:

Éééés holnap itt az időőőő... :? :? :? megyek fogorvoshoz! Annyira be vagyok tojva! :lol: :lol: :lol:

Csutiról nincs híretek?
Vendég

Kretty: október vége...... :cry:
katapetra

Sziasztok lányok!
Ritkán írok csak, mert amikor írni akarok akkor vagy ledob ez a fránya net, vagy belefagy a gépembe minden. :(

Kretty, abszolút megértelek, én azért mentem bele az intézetváltásba, mert elfogyott a bizalom, úgy meg nehéz..........
Kívánom Nektek hogy jó irányba változzanak a dolgok.Már az időponttal is szerencséd van (ezt vegyük jó jelnek). Nekem május elején volt a dr-nőnél beültetésem (TB alapon),amikor aug-ban mentem hozzá konzira, akkor februárra tudott időpontot adni új stimura.Ez szerintem durva!

más: a Podmanickyban csinált vv-t a Dévainál kell fizetni?
kb, mennyi pénz?

Lassan a vizsgálatok végére érek,meg sajnos a pénztárcám aljára is.
:(
Era
era33
Biatorbágy

Era, a hormonvizsgalatokert, amire Devai adott beutalot, nem kell fizetni.

Ejjel megjartuk az ugyeletet, nagyon begorcsolt a pocim, nem birtam felallni.
Fel 12-kor csongettunk az ugyeleten. Az asszisztens haloingben :!: nyitott ajtot, csak magara kapott egy feher kopenyt. Asitozas kozben megkerdezte: Mit akarnak? :shock: Mondtuk enki, hogy lathatja, nem vagyok eppen csucsformaban, es szeretnem, ha megnezne egy orvos. Na nagy nehezen felkelt a doktorno is, ramnezett es azt mondta, szedjek no-spa-t. :? Es hazakuldott. :shock: Siralmas az egeszsegugy! :(
Meg mindig nem 100% a pocim, de mara mar jobb, fajdalomcsillapitoval kihuzom. :(
Vendég

Kretty,
nem semmi :roll: Semmi vizsgálat, csak rádnéz és no-spa???? Ennyi?!!
leeda

Leeda, en vesehomokra gyanakszom... :? mert a hatamba sugarzott ki a fajdalom.

De hozza kell tennem, elotte ugy mentunk el, hogy en mar "megvizsgaltam" magam, nehogy "feleslegesen" terheljuk az egeszsegugyet. Vernyomas, pulzus redben volt, lazam nem volt. Csak baromira fajt, gorcsolt. :(
Vendég

Kretty: :( Szegény......remélem kitud ürülni, és nem fog további kellemetlenséget okozni, fájdalmat meg pláne.... puszillak

Era: mikor is indulnátok?bocsi, ha már irtad :oops:

Mné: dolgozol?

nagy a csend..... :roll:
katapetra

Sziasztok!

Kagyló: még szép, hogy növesztem őket! :lol: folyamatosan gondolok rájuk, meg beszélgetek velük, hogy szépen egyenletesen növekedjenek!

Katapetra: húhhh, okt vége, az még elég messze van :? most nem lesz valami nyelvtanfolyam, hogy gyorsabban menjen az idő?? :)

era: a beutalón látod, hogy ha átutalás van ráírva, akkor ingyenes, ha kp, akkor neked kell fizetned :)

Kretty: hát ez nagyon durva, basszus mit képzelnek minek vannak ott???? tényleg nem értem őket, mert már annyi kártérítési per van, eszébe nem jut, hogy valami komoly bajod lehet???? és simán hazaküld, ez tényleg felháborító!! Jobbulást kivánok Neked! :lol: Azért sztem a körzetihez sétálj el ma! :shock:

Más: Ti hol adattátok be az első cetrotide-t? Menjek le az ügyeletre este 8-kor?? Mert a János kórházba nem mennék el Fótról :)) :roll: :roll:

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!

Kretty, az ilyeneknek minden jót kívánok... :evil: Remélem jobban leszel! Ha homok arra ugye nagyon jó a sok-sok folyadék? Tessék inni!!!

Zsuzsi, neked ez lesz az első Cetrod? Ha már kaptál és semmi bajod nem volt a viszketésen és pirosodáson kívül, akkor Te is beadhatod már magadnak!

Era, Ti most indultok?

Nekem ma reggel megvolt a fincsi cukorterhelés....bent is maradt, szóval már csak az eredményért kell izgulni na meg a többiért...pénteken fény derül erre is :)

bari6

Kretty, jobbulást!

Zsuzsi, én a Jánosba mentem, de alapból az ügyeletre is lehet menni!!! Azt hiszem Lor is ott volt annó!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

sziasztok!
Kretty, jobbulást!
Katapetra, Bari : még nem tudom mikor tudunk kezdeni, jövő hétfőn meglesznek az utsó leletek is, tudtommal eddig majdnem minden rendben.Most jöttem e genetikustól, az MTHFR gén hibás-ez a folsav feldolgozásban számít,de karbantartható. Viszont még elmondott néhány vizsgálatot, amit meg lehetne (kellene?) csináltatni.Részben tb alapon (amire hónapokig lehet várni), részben önköltségesen.
Most nem tudom hogy mi legyen?
Várjunk még hónapokat, és csináljunk meg minden vizsgálatot, vagy ugorjunk bele,aztán majd lesz valahogy. A további genetikai és kromoszóma vizsgálatokat csak önköltségesen lehet, nagyon sok pénzért, de akkor lassan nem marad a gyógyszerekre. :?
Tapasztalatok, javaslatok?
Volt már közületek valaki a Nagygéndiagnosztikánál?
Kretty, mintha te írtál volna róla....
Era
era33
Biatorbágy

Bari: ez lesz az első cetro-m! :D én a múltkor még nem kaptam

hát bepróbálom az ügyeletet, hátha, végül is orvosok vannak ott is, :shock:
D azt mondta orvosi felügyelet kell, nem azt, hogy őnekik kell beadni, beadni én is be tudom :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Kata, nem tudom pontosan a menetét a fagyibabiknak, de most stimunál együtt várakoztam egy lánnyal az Intézet elött aki színtén fagyibabákért jött.
Úgyanúgy járt stimulálásra mint mi, csak amikor nekünk punkciónk volt neki visszaültetés. De ez lehet ám, hogy Doki fügő.....a gyógyszer adagolását sem tudom, pedig képben szoktam lenni akikkel együtt vagyok. Mivel nálam esély sincs arra, hogy lefagyasszanak így nem érdeklödtem....kár volt.
Talán más fórumon vannak csajok akik már tapasztaltabbak ezen a téren.

Zsuzsi, era drukk!

melcsi, hogy vannak a babák? Megérezték a lehülést? Hétvégére megint meleg lesz állítólag. Sikerült kialakitani a napi rutint, ütemet? Vagy ez csak egy rózsaszínű elképzelés?
nyuszika, nene? Ti hogy vagytok?
emerenc

kretty
Én inkább epegörcsre gondolok,ha a hátadba sugárzott a fájdalom :shock: . Arra is jó a no-spa,de jobb lenne egy hasi UH,ami sok mindent elmond...
Jobbulást kívánok!

szurikáta
szurikáta56

Lányok!

Teljesen kész vagyok! Néhány órája, betörtek a házunkba...
Kettő percre dolgozom ez a szerencse, néma riasztónk van, ami hívott, hogy gáz van...
a férjem előtte 20 perccel ment el otthonról... kifigyelték
olyan gyorsan hazaértem, hogy nagy valószínűséggel még bent volt a lakásban...
átmentem(rohantam) a szomszédhoz, hogy ne legyek egyedül, addigra meglépett....
a rendőrök kettő percen belül kint voltak... még mindig reszketek..
a férjem 10 perc múlva otthon...
nem tudtak elvinni semmit, de a teraszajtónknak annyi, és valaki mászkált a házunkban...
most a férjem várja a helyszínelőket, én meg visszajöttem dolgozni, de csak ülök és nézek magam elé... teljesen kész vagyok...

ilyen emberek vannak? míg más dolgozik ő potyázik... hihetetlen...

ezek után hogy menjünk el együtt otthonról? hogy feküdjünk le aludni?
Mindenesetre kiírnám szívem szerint, hogy basszus "egy db tv van bent, ami érték.... azért ne gyere be!" semmi más, tényleg...

fúúúúúúúúúúú kész vagyok... de ezt már mondtam... csak azt sajnálom, hogy nem vágtam fejbe egy lapáttal.... csak féltem és a férjem is üvöltött a telefonba, hogy húzzak el onnan...kész...

ilyen világot... :shock: :shock: mint a filmekben komolyan...

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

kriszto: basszus!! :twisted: ez nagyon durva!! de igaza van a férjednek, hogy mondta, hogy menj el onnan!!! akármit is csinálhatott volna veled!! igen, sajnos ilyen emberek vannak, még az a szerencse, hogy működött a némariasztó!!!!
szerintem nem fog odamenni többet, mert most már tudja, hogy van ilyen rendszer!
Csak az a baj, hogy így is tudott kárt okozni!!
Remélem sikerül valamit kideríteni a rendőröknek!
Próbálj meg megnyugodni!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

kriszto
Te jó ég. Engem egyébként is felháborít a betörés,lopás. Hogy veszi a bátorságot arra hogy azt amiért keservesen megdolgozunk csak úgy elvigye. :evil: :evil: :evil: Meg betolakszik az ember intim szférájába, a lakásába.Végig jár,túr,tapogat mindent pfúúúúú. :evil: És még az is hogy legtöbbször a rongálással sokkal több kárt okoz,mint a vagyonban,vagy amit elvisz. A fene vigye őket.Mocsok szemét világ :shock: Jaj,bocs a kifakadásért,de nem bírom türtőztetni magam.
Édesem próbálj megnyugodni. Tudom hogy nehéz lesz tul tenni magad rajta.
Ölellek!!!!!

szurikáta
szurikáta56

Kriszto: :shock: :shock: :shock: :shock:
Inkább nem írom most le ide, amit gondolok ezekről az emberekről, mert kitiltanának a fórumról. *****************
Sajnálom! Csak elképzelni tudom, mit érezhetsz! Hatalmas ölelés!!!
szélkisasszony

Kriszto,

:twisted: :twisted: :twisted:
annyira de annyira tud dühíteni engem is!!!!hozzánk a telekre törtek be nyáron és nem volt elég érték ezért dühbe jöttek és szétverték a lakást.....az összes ablakot a kerítésrt a csempét stb.....gondolhatjátok több mint fél millió volt a kár és azt hittem szétrobbanok a mocsok szemetek miatt.....ja és a rendőrök annyit mondtak h egy kisebbségi banda már több betörés volt....persze elkapni nem tudták.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rencsi79 2011.09.20 18:00-kor.

Kép
rencsi79

Krisztó! Te jó ég! A férjem most akar beszereltetni riasztót, én meg eddig akadékoskodtam, hogy ugyan, minek az! No de mostmár én fogom a legjobban szorgalmazni!
A rendőrök tudtak valami okosat mondani nektek?
Vendég

Kriszto,
tényleg szerencse, hogy volt a riasztó! :shock: Kutyátok van? Bár sajnos manapság már az sem visszatartó erő...nővéremékhez pár éve Szenteste törtek be, nem voltak otthon. A kutyát fejbevágták és kipakolták a házat. A szomszédok meg végignézték, senki sem mert odamenni hozzájuk, de hogy a rendőröket sem hívták.... :evil: :evil:
leeda

Kriszto.Te jó ég!......Micsoda világ!....Borzasztó lehetett ezt az egészet átélni....

Szörnyű világot élünk lányok, és a durva, hgy ez egyre rosszabb lesz! Mi is tervezzük a riasztót...panel ide vagy oda.....MUSZÁJ
Kretty ti se hagyjátok ki!

Szegény Krisztó....... :( .......Nyugodj meg, drága!
Ölellek
katapetra

Emerenc: puszi a válaszért :) érdeklődöm tovább!
katapetra

Kriszto

Ez szörnyű!!! :shock: :evil: :evil: :twisted: :twisted:
Jól is tetted,hogy nem mentél be!Ahogyan írtátok ez a világ egyre rosszabb és rosszabb lesz!Tudtak már valamit mondani?Most már próbálj megnyugodni,igaz könnyű mondani...Ölellek!!!
Mi eddig nem használtuk a riasztot,de mostantól használni fogom! :shock:

kagyló

Kriszto: Borsódzik a hátam. Hihetetlen tényleg, ami történt. És hogy odamentél. :shock: Én biztos nem mertem volna. Férjednek igaza van, nem lett volna szabad! Voltak kint a helyszínelők? Remélem, hogy megtalálják őket! Ölellek, Drága! Tudok valamiben segíteni?

Mné
mné

krisztooooo! Ez felháborító, dühítő! Igy is van az embernek elég baja!
Én is jártam így, az emeleten voltam, megyek le gyanusan ég a villany a ktyám, akinek elötte volt műtétje elzárva az előszobába, én is a szomszédhoz mentem, de mire vissza értem elillant a család ékszerével,nagymamám medáljával.....a bugyiam szanaszéjjel aztán jöttek a rendörök és mindent összekentek azzal a fekete trutyival.
Borzasztó, azóta rácsok vannak az ablakon, mert aludni nem mertem éjszaka. Annyira tudom mit érzel!Ölellek!
puszi és probálj egy kicsit megnyugodni........
emerenc

Krisztó, nagyon sajnálom, ami történt veletek. Mindenki leírta, de baromira felháborító, hogy fényes nappal ilyenek történnek. Még szerencse, hogy semmi bajod nem történt. Próbáld feldolgozni, bár nem könnyű.

Megérezték a gyerekek a frontot, Mátyás 17 órát aludt egy nap alatt, sári 11-et :-(
Valamiféle napi rutin már van, evésben próbálom tartani az alvás meg ahogy jön. De szerencsére azért kétszer egy nap csak sikerül, de sosem egyszerre, így nekem mindig van egy gyerek. :-)
Fel kell hordani őket az emeletre a sötét hálószobájukba, hogy aludjanak. Eddig lenn a járókában is sikerült, de már azt csak játszani használják.
Sári csak totál sötét szobában hajlandó szopizni, amúgy mindenfele nézeget. Már kivagyok tőle.
De holnap fél évesek, az éjszakai fejést ma ezennel befejezem.
A hozzátáplálás is nyűgös, 4 hét alatt alig jutottunk előrébb. Sári szorítja össze az ínyét, Matyi még többet hajlandó enni. De még nagyon messze vagyunk attól, hogy kiváltsunk egy kajálást.

KépKép
momelcsi

Egy gyorsabb kukkra jöttem :)

Krisztokám, remélem jobban vagy!!!

Ma sikerült beszélnem Csutival! Blanka 1570 körül, Laura 1650 körül és Dorka 1780 körül van. Ma Laurát és Dorkát kivették az inkubátorból és ha tartják a 30 ml kajcsit, akkor kint is maradhatnak!Blankának még híznia kell!!!

Melcsike, huhh jó sokat aludtak a gyerkőcök ;) Hogy megy az idő :shock: nemrég születtek és pár nap és fél évesek...durva...

Zsuzsi, várunk holnap!!!

Nekünk ma megvolt a 4D. Egy csöppet felhúztam magam, mert direkt megkérdeztem előre,h mikor érdemes menni, mondták a 21-22 hetet erre a szonográfus közölte,h korán vagyunk,mert még csak most kezd el lerakódni rájuk a zsír. Amúgy méretileg fej-fej mellett haladnak és a koruknak megfelelők. Benedek 456 gramm, Zalán 470 gramm :) majdnemhogy duplázták a súlyukat 2,5 hét alatt :roll: Annyi van,h mindkettőnél az átlagosnál több a magzatvíz :( de azt mondta a fickó,h szervileg nem lát semmit, elképzelhető,h a cukrommal van gond...az meg a héten kiderül!

Hoztam 2 képet,ha nem haragszotok (nem olyan szép mint Poszié ;) )

Benedek kukikája és lábija
Kép

Zalán csontváz pofija :)
Kép

Pussz

bari6

bari
Micsoda klassz képek!
És tényleg ott az a kuki :) fantasztikus,ilyen jó felvételt még nem is láttam.
Jó éjt mindenkinek.

szurikáta
szurikáta56

Bari: huhhh, a kukit én is felismerem, de Zalán arcát én nem látom a képben :(
egyébként télleg jó képek! :)))

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Na itt vagyok,
megjártam a podmaniczkyt is! :)
Szóval jobb oldalon, az a hétfőn alig 5-ös mára 10 es lett, de csak az az 1 van ott.
Bal oldalon van két 15-ös, és még 4 kicsit kisebb mellette, ezeket nem tudtam megjegyezni, mert nem kerek szám volt, hanem szorzat! :)
És azt mondta hétfő!!
Amit én egy kicsit korainak találok, dehát ŐŐŐ tudja! :lol:
Majd pénteken még meglátjuk mit lát!

Nagyon pang a fórum!

Merre vagytok????

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Melcsike, azért azon nem csodálkozom, hogy nem akarnak mást enni ill. szopizni mint anyuci tej... :lol: De talán az ok az, hogy az iker gyerekek mindent kicsit késöbb csinálnak, legalábbis ezt mondják, de egyáltalán nem biztos ez így, szerintem. Sok türelmet és pihenést..... :wink:

Bari, köszönjük a híreket Csutiról! Éppen reggel gondoltam rá, hogy mi is lehet velük, vajjon, hogy boldogulnak, mennyire nyugodt babák stb.
Úgyanis az éjjel különös álmom volt lehet, hogy a sok hús amit benyomtam még lefekvés elött az okozója, de azt álmodtam, hogy 3 bogyó éldegél bennem, probálnak felmászni egy mászóka-hegy kevérek valamire és segítik egymást bakot tartanak, nyújták a kis kezüket. Olyanok voltak mint a kindertojás figurák, törpikék. Nagyon valóságos volt mégis. :lol:
Ezek a fényképek nagyon különösek! Hihetetlen a technika! Elöször nem is tudtam mit, hogyan nézzek...aztán basszus tényleg futyi, combi.... :lol:
Nagyon jó! Érdekes lesz majd úgy 20 év múlva.....Nosztalgiával, mennyivel kisebb gond volt.....Benedek és Zalán nagyon jó izlelgetni a nevüket és mennyi lehetőség van bennük. Jó választás szerintem. Benedek az izgágább?
Zalán a nyugisabb? Mert én így gondolnám.

Kretty, jobban vagy? Görcsölsz mégí? Elmentél a fogorvoshoz?
Kriszto, remélem egy kicsit jobban van a lelked.....

Zsuzsi, drukk,drukkk.Nem baj, hogy korai, úgyis a tűszők mérete számit.
Nagyon izgi! Nekem a 13.napomon volt a punkció, igaz 28napos ciklussal. És gyönyörű egészségesek voltak. Úgyhogy hajrá!!
Kata, sikerült valamit kideríteni? Most már én is kiváncsi lennék rá, hogy is van ez a fagyibabikkal.Majd oszd meg velünk is, légysz! :wink:
emerenc

Lányok szervezzünk találkát valamikorra?

Jövök később csak úszom a melóban, lelkem jobban... olyan rendik vagytok.

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok!

Én meg meghültem.....fekszem, és nyomom a teát, és a neocitrant....tegnap a futás alatt éreztem, hogy valami nem oké, két kör után megakartam pusztulni....
Most is alig látok, összefolynak a betűk......

Emerenc: egy kedves sorstársam irt priviben ezzel kapcslatban: ő annyit mondott, hoy a fagyisoknak akkor van a beülti, amikor sima lombiknál a punkció van+ahány naposak az embrikék.
nem mindenkinél van stimu, valakinél normál ciklusban megy a dolog, csak utána van rásegités, egy kis progi, és a várakozási idő.

Remélem jól vagytok :wink:

Kriszto: én örülnék a talinka!!!!!! 8)
katapetra

Bari: Juj de jók a fotók!!!!!!!Annyira szépek! Gratulálok!
katapetra

Bari, édes a két kis fütyis. Én bezzeg egyből láttam mindent!!!!
Mi 25. héten voltunk, és azt mondták, hogy később már nem érdemes menni, mert semmit nem lehet látni. Lényeg, hogy rendben vannak.
Taliban én is benne lennék, de lassan zárt helyet kell keresni.

KépKép
momelcsi

Bari,
tündériek a fiúk és szuperül látható minden.... :lol:

Katapetra,
remélem már jobban vagy, a tea a és a Neo-Citran segített....

Kriszto,
mondtak valamit a rendőrök, sikerült valami nyomot rögzíteni? Jobban vagy?

Kvzsuzsi,
szépek a számok, csak így tovább!

Puszi nektek!
leeda

Ma úgy látom mindenkinek sok a meló :(

Jó pihenést estére! Szeretgessétek meg apucit....... :oops:

Puszi
katapetra

Sziasztok

Látom mindenki nagyon elfoglalt! :?

kretty: mi volt a fogorvosnál??? pocid rendben van már?

katapetra: remélem jobban vagy már, és múlik a megfázásod!

era: milyen vizsgálat van még hátra?? mikorra tervezitek az indulást?

kriszto: mi a helyzet a betöréssel? találtak valamit a helyszinelők? meg tudtatok nyugodni már egy kicsit? én most már biztos csak okt végén fogok ráérni, ha szerveztek találkát :lol: , mert szerdától terhesedek!!! :P

leeda: nekünk van kutyánk, de megmondom neked őszintén, hogy csak remélem, hogy nem jön senki, mert a kutyát jobban féltem, mint a lakásban lévő értékeket! Mert az lehet pótolni, de a kutyust nem!

mné: hogy vagy? nálatok mi újság mostanában?

melcsi: nagyon édesek lehetnek a picik, már félévesek! hogy telik az idő, nemsokára szaladni fognak! ha van friss fényképed szerintem szívesen nézegetnénk őket! :D

Csuti: (ha olvasol majd egyszer minket) nagyon szépen haladnak a picik a fejlődésben, drukkolok, hogy minél hamarabb elérjék azt a súlyt, amivel már hazamehettek mind! aztán tőled is várnánk fotókat.... persze, ha van időd a 3 csöppség mellett :))

Ne dolgozzatok olyan sokat!!! :roll: :wink:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsim:
De jó!!! Akkor szerdán punkció, vagy akkor már a visszaültetésen is túl lesztek?

Tényleg, nagyon sok a dolguk a függőknek.....sajnálom, ha a főnök genya!

Melcsi: a féléves BOLDOG NEMSZÜLINAPOS képekre én is kiváncsi lennék ám :wink: :lol: :lol:

Olyan szépen süt a nap....többi kismami? Sétáltok a picikkel?
katapetra

kata: hát D azt mondta, hogy hétfőn punkció, akkor gondolom szerdán kapom vissza őket! :wink: merthogy most már biztos többen lesznek :lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!

Én is itten vagyok. Rengeteg a meló, és különböző szuper megszorításokat vezet be a főnököm, így egyre kevesebbet tudok jönni. Sajnos nemsokára napközben már egyáltalán nem, mert figyelni fogják, hogy ki merre jár a neten. :shock: De most szerencsére elutazott, úgyhogy vagyok! :-)

Kvzsuzsi: Nagyon szépek a tüszők! Hajrá-hajrá! Növögessenek csak szépen. Tegnap hányadik voltál? Sokan járnak megint?

Katapetra: Hogy van a lelked? Remélem, hogy a megfázás gyógyulóban van.

Bari: Nagyon szépek a képek a fiúkról. Igazán helyesek. Tényleg hihetetlen, hogy már ennyire mindent ki lehet venni ezen a fotón.

Kriszto: Merre vagy? Hogy vagy? Nálatok is sok a meló? Én támogatom a találkát, csak kérlek találjátok ki, hogy mikor és hol legyen, és igyekszem úgy alakítani a hétvégéket. :-)

Zafir: Merre vagy? Régen nem jártál felénk! Hogy vagy?

Poszi: Voltatok a második 4D UH-on? Hogy sikerült?

Tud valaki valamit Paranéról? Nagyon régen járt felénk!

Csuti: A lányok szépen növögetnek! Kívánom, hogy mihamarabb kiengedjenek titeket.

És hogy nálunk mi a helyzet? Semmi jó! Anyumat tegnap műtötték, de mostmár jól van... Anyósom pedig nagyon nincs jól. Ha esetleg lehetek annyira pofátlan, akkor drukkolnátok neki is egy picit, hogy jobban legyen? Sajnos eléggé siralmas most a helyzet, de én nagyon bízom benne, hogy meggyógyul! Szóval most a két anyuka foglalja le minden időnket. Másra már nem jut az erőnkből.

További szép napsütéses napot kívánok mindenkinek!

Puszi

Mné
mné

mné: mocsok egy főnök! :D pedig hát ez nem ártalmas elfoglaltság, meg amúgy is ennyit ki kell kapcsolódni a munkából!
olyan ügyes vagyok, hogy mindennap én voltam az első! remélem holnap is így lesz, hétfőn pedig már mindegy, mert úgyis műtét! :D
hát én nagyon drukkolok, hogy anyukád, anyósod gyógyuljon meg, most ez nálunk is elég nehéz, mert mióta apósom nincs, azóta anyósom állandóan sirdogál, és szinte minden nap hívom, hogy hogy van, meg mit csinál, de nem tudom megvigasztalni! :(

bízzunk benne, hogy mihamarabb túljuttok ezen a nehéz időszakon, és aztán már Te is csak a babásodással tudsz foglalkozni! vagy az is lehet, hogy aztán véletlenül becsúszik az a baba, mig nem is odafigyelsz! ;)
kvzsuzsi
Fót

Mné,
én is szorítok a két anyukának, hogy gyógyuljanak meg! Neked meg azért, hogy minél előbb elvonuljanak a felhők, és újra magatokra, kettőtökre tudjatok koncentrálni!! :wink:

Kvzsuzsi,
igen, a kutyust én is nagyon félteném, ha lenne...és manapság már tényleg nem visszatartó erő, sajnos... :? drukkolok hétfőre! na meg persze szerdára is :lol: :lol:

Szép napot Nektek!
leeda

Mné: én nagyon drukkolok az anyukáknak, hogy gyógyuljanak meg mielőbb!
nektek pedig, hogy minél előbb rendben legyen a lelketek, és hogy baba legyen mielőbb nálatok is!

Zsuzsi: nagyon szupi, akkor hétfőn nagyon fogok drukkolni Neked!

Én köszönöm, jobban vagyok, valami baci megkörnyékezett, mert tegnap alig birtam a szememet nyitva tartani, olyan rosszul voltam, aludtam, és izzadtam felválltva, de ma már sokkal jobb!!!!!testileg......
katapetra

Lányok!

Nagyon nagyon köszönöm!

Mné
mné

mné: Jobbulást kívánok mindkét anyukának! Drukk.drukk!!++++++++++++
Zsuzsi! Hajrá!+++++++++++++++
emerenc

Sziasztok!!!!

Mné, mihamarabbi jobbulást kívánok a betegeknek.

Katapetra, bacimentes szép napot kívánok holnapra!!!

Emerenc, jól vagytok????

Szélkisasszony, veled mizujs????

Zsuzsi, drukkolok ezerrel a tüszőkhöz!!!!

Abban szeretnék segítséget kérni, hogy leírná vmelyikőtök, hogyan zajlik a stimulálás menete az uh és a vérvétel szempontjából.
Mit érdemes erről tudni??
Vérvételt hol, melyik kórházban végzik???
Zsuzsi, mikorra mentél reggel uhu-ra, hogy NO 1 lettél???
Mikor végeztél így???
A szurit az intézetben beadják???
Napi szurizás van, vagy csak mindig az uhu után kétnaponta???

Köszönöm a segítséget!!!!

Primula
primula35
Algyő

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?