A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Bogi, hova tüntél? Izgulok ám érted és küldöm a hőfenntartókat (vagy emelőket Kép )
Krinyoka
krinyoka

Judyt!Kép

Köszi a táblicskut!!!Kép

Mea
mea

Minyu
Bocsi, ma annyira figyelmetlen vagyok..biztos az 1.cn. miattKép

Mea
Teljesen megijedtem ettől az injekció tűs nővérke figurától, amúgy is rettegek a szuritól!!!

Üdv
Évi
evike1975

Évi!Kép

Bocsi, nem akartalak megijeszteni.
Amúgy én is rettegek tőleKép

Mea
mea

StellaKép
Hogy vagy? Pungi előtt néz még a doki Uh-n? Pihizzetek egy jót hétvégén, és amint lehet, várjuk a sikersztori folytatását! KépKépKép Nagyon szorítok nektek!!!KépKépKép
puszi
Hajni
hajnesz

HajneszKép
köszi a kérdést! Jól vagyok, mert már látom a szurik végét!!
Szerintem biztosan néz UH-t a doki, de csak hétfőn!
Ránk fér a pihenés! Olyan gyors lett a mozgásom mostánában, hogy csak lesek mikor egy-egy csiga, vagy teknősbéka elszáguld mellettem!
Mi lesz 9 hónap múlva!!!
Hétfőn én is gondolok majd rád! Micsoda Mikulások vannak mostanság! Jól meglepnek téged egy zsák szurival Kép!
Kedden majd jövök és regélek!!
PuszaKép
Stella

Kép
stella9

Kép

Stella!
Drukkolok a hétfőhöz, hogy minden simán menjen, aztán kedden kérem a kiselőadástKép

Mea!
Neked is küldöma hőfennatartót, gyanus vagy te nekemKép

Megann!
Én megszavazom neked a c-t.

Zituska!
Kitartás, előre az akciókkal, ez a ti hónapotok leszKép

Bogi!
Merre vagy?

Krinyoka!
Neked is mennek a hőfenntartók, hátha vissza mászik, vagy lagalább maradjon ennyi még 9 hónapig.

Nina
nina79

Sziasztok, azt hiszem nekem is meg fog jönni Kép
Olyan káááár....
Krinyoka
krinyoka

Sziasztok!
Voltam ma reggel UH-n még mindig semi tüsző (20 cn). A ciklus közepén mért hormonjaim sem túl jók Kép, a méhnyálkahártya is csak 4,5 mm. A Dokibácsi nem nagyon akart konkrétumokat mondani, annyit mondott, hogy megvárjuk az utolsó hormoneredményt (ma vették le), aztán kapok gyógyszer(eke)t és ha rendesen lesz pé, akkor majd lehet a lombik. A mégis mikor kérdésre visszakérdezett, hogy mikorra tervezzem a terhességet Kép Jó fej ... hát tegnapra Kép Mondtam, hogy bármikor, csak minél elöbb. Annyit mondott, hogy a jövő év első felében valószínű a lombik.
Gondolom nagyban függ attól, hogy hogyan reagálok majd a gyógyszerekre és nem akart hiú reményeket kelteni bennem, azért nem mondott pontosabb időpontot. Remélem az első fele az inkább tavasz lesz mint nyár Kép.

Bogi!, Mea! Krinyóka! Kitartás, megy a hőfenntartó ++Kép++Kép++Kép++Kép++Kép

Megann! Jó pihenést, aztán remélem hétfőn hozzád is rendes lesz a dokibácsi Kép

Nicola! Üdv itt. Szerintem menj el elöbb(-utóbb) dokihoz, hátha mond valami okosat.

Stella Kép Nagyon szorítok hétfőre. Ilyen szép eredményekkel bizos nem lessz semmi gond.

És mindenkinek sok-sok KépKépKép hétvégére.

wish

WishKép
sajánlom, hogy most sem lett tüsződ Kép!
A jövő év első fele viszont rögtön itt van!!
Nekem a január is az év első fele Kép!
Nagyon drukkolok nektek, hogy minél előbb pályára álljatok!!
Felpörögnek a dolgok hamar, ne aggódj. ilyen tempóra én sem számítottam, de lehet, hogy ez dokifüggő is. Meg persze attól is függ, hogy mi az oka annak, hogy nem jön a babó!

Jó hétvégét!!!

Kedden jövök és mesélek!!
Köszi mindenkinek a drukkolokat előre is!!

Stella

Kép
stella9

Sok szerencsét Stella Kép
Biztos minden sikerülni fog.
Krinyoka
krinyoka

Wish!

Lesz ebbol meg szebb eredmeny is! Hidd el, kapsz gyogyit, es megoldodik, meg majd segitek en is ahogy tudok, tudod!!!!!!

Hajnesz!

Te is kozeledsz mar a vege fele, juj,de jo!!!!

Stella!

Hajra hetfore!!!!!

BogiKép

pusz nektek, jo hetveget!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok,
Nekem ma megjött... vagyis elkezdtem barnázni. Ilyenkor mikor van 1cn? Olyan gonosz, mert késett egy kicsit. Megyek is dokibácsihoz jövő héten, hogy megnézze a hormonjaimat. Bár amilyen ideges voltam egész hónapban nem is csodálom, hogy nem jött össze.Kép Iszonyat türelmetlen vagyok...

Stella
Meg a drukk.

Nicola
Mi is most kezdtük a babaprojectet. Bár én előtte sem szedtem gyógyszert, de az én párom is azt mondta, hogy pesszimista vagyok. Olyan nehéz elhinni, hogy egyszer nekem is lehet gyerekem. Már annyit vártam rá, hogy elérhetetlennek tűnik.
minimi

Minimi
Sajnálom! Kép A menzi első napja a rendes vérzés, szóval mikor nem barnázol már hanem vérzés jön.
Próbáld úgy nézni ezt most, hoyg kaptál egy újabb hónapot arra, hogy megbeszéld magaddal, hogy picit türelmesebb leszel és nem idegeskedsz! Ez nagyon fontos! Olyan önterápia féle. A hangsúly azon van, hogy stresszmentesség! Minél kevesebb idegeskedéssel kell átvészelnünk egyik ciklust a másik után. Drukkolok, hogy ez legyen az utolsó vérzésed 9 hónapig! Kép

Krinyoka
Miből gondolod, hogy meg fog jönni? Barnázol?

Tündi
Vendég

Tündi. Hát valami olyasmi...
MÉg nem látszik semmi a bugyimon de a WC papiron már valami sejlik... Pedig én ugy nem akarom !!!
És a höm is esett 37,2-ről 37-re Kép
krinyoka

Tündi, köszönöm, nagyon aranyos vagy.Kép Akkor még nem 1cn. Tudom, hogy nem kéne idegeskednem és most is próbáltam magam meggyőzni, nem sok sikerrel. Majd belejövök.Kép Úgyis ki akartam vizsgáltatni magam, jövő héten megyek dokihoz, utána pedig remélem, hogy neked lesz igazad.;)

Krinyoka,
Nekem is pont mint neked.Kép Én sem így akartam... Februárban mész dokihoz?
minimi

Krinyoka
Ez a hőesés még nem vészes, inkább a barnázás, ha tényleg az lesz belőle Kép
Persze hogy nem akarod, itt senki se akarja Kép Mégis csomószor koppanunk Kép A csuda vigye el már az egészet Kép

Tündi
Vendég

Hát igen, és én mindig olyan magasrol esek Kép
Na jó hétvégét mindenkinek. Megyek haza.
Krinyoka
krinyoka

Mostmár ténylegesen barnázok. Szóval holnap új ciklusom lesz...
krinyoka

Szép estét lányok!
Sajna ma nekem is leesett a hőm, mensi viszont még sehol. Drukk mindenkinek!!

Jajjj, naon fáj a hasam Kép

Jó hétvégét Nektek!!
anicska

Sziasztok lányok!

Ma megjött Kép, de legalább már kibírtam a 22. napig.
Bocsika, hogy nem írtam, de eddig semmi nem történt vele, de azért együtt izgultam veletek a babás jelöltjeinkért, sajnálom, hogy nem sikerült.

Stella, egy kalappal neked. Tényleg jónak tűnnek az eredmények.

Puszi mindenkinek
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Anicska, Hajni
Kép(

Iszonyat, csak ma ketten kérdezték meg tőlem, hogy mikor lesz már gyerekem. A közelebbi ismerőseim már a hogy vagy előtt teszik ezt, ha találkozunk. Olyan nagy terhet rak rám, hogy azt érzem mindenki elvárja tőlem.Kép Abba meg persze egyikőjük sem gondol bele, hogy mi van ha nem lehet, vagy ha problémáim vannak. Hú de nem várom a karácsonyi rokonlátogatást.Kép

Jó hétvégét mindenkinek.Kép
Mini
minimi

Minimi,

tudom, mit érezhetsz....Kép
De tudod, nem szabad görcsösen akarni, mert akkor még kevésbé jön a babuci.

Szorítok, hogy minél előbb sikerüljön Kép!

További szép napot! Kép
anicska

Sziasztok csajok!

Ismét egy gyors jelentés: ma vagyok a 28. napon, de nem jött meg. Kép Viszont ez nem jelent még semmit. Három napig kemény mensi görcsöm volt, két napja viszont nem. Enyhén azért fáj a pocim. És a 26-27. napon átlátszó folyás szerűm volt. Most azon filóztam, hogy lehet e egy embernek egy hónapban kétszer peteérése. Mert teljesen olyat éreztem (egy már volt a 12. napon).

Lehetőségek: vagy hormonális csődtömeg vagyok Kép, vagy terhes vagyok Kép, vagy csak késikKép.

Eddig hormonálisan rendben voltam, a fog.gátló után midnig rendszeres volt 28 napra (két hónapja hagytam abba), úgyhogy egy nagy kérdőjel az életem. (már hiányzott, hogy semmi sem történik nyugisan).

Úgyhogy ennyi. Majd jelentkezem az infókkal.

Mindenkiért megy a drukk és a sok pozítiv energia.

Puszi

Szilvia (emeseanyu)

emeseanyu

Anicska
Köszi, aranyos vagy.Kép
Próbálok nem akarni nagyon, de ez elég nehéz, mert minden napra jut legalább 1 valaki aki megkérdezi, hogy mikor lesz gyerekem, vagy legalább célozgat.
Ez már kicsit sok.Kép( Anyukámmal is beszéltem ma telefonon és meséltem neki, hogy rosszul voltam tegnap és hánytam, mert elkaptam valamit. Erre ő rögtön rákérdezett, hogy nem vagyok-e terhes.
Ha az lennék már nem ilyen béna hányásos story-val hinteném el.Kép) Nagyon a bögyömben van ez a téma.Kép)

Szilvi,
Kezd izgalmas lenni a dolog.Kép Úgy tudom, hogy lehet két peteérésed, de reméljük, hogy neked az már nem kell, ha csak nem hajtasz ikrekre.;)))

puszko
Mini
minimi

Köszi Mini. Nem hajtok ikrekre. Bár azért nem bánnámKép

Tényleg vagy baba van a dologban, vagy hormonális katasztrófa vagyok. Bár nyáron csináltak nekem rengeteg vizsgálatot, akkor rendben voltam e téren is.

Majd meglátjuk. Már nem mondok semmit. Múlt hónapban meggyőződéssel hittem, hogy babóm lesz és mégsem. Most inkább csöndben várok...

Puszi mindenkinek

emeseanyu

Helló!

Minimi, sajnos ezzel a gonddal nem te vagy egyedül. Nekem, kb 2 hónapomba telt, míg rendbe raktam magamban, hogy most akkor én akarom azt a gyereket vagy a rokonok. Elhiheted nagyon megijedtem mikor rájöttem, hogy mi lett volna, ha nem is én akarom és összejött volna elsőre. Azóta biztos vagyok benne, hogy én akarom. Különben nálunk is csak anyu tudja, hogy próbálkozunk, de azért minden hónapban kétszer-háromszor megkérdezi, hogy megjött e. A többieket nem győzöm mindenféle indokkal meggyőzni, de nem nagyon sikeredik. Kép Ne foglalkozz vele, mert tényleg nem lesz jó vége ha beléd beszélik a babát Kép.

Na jó, már el is felejtettem, hogy kinek kell konkrétan drukkolni, úgyhogy elküldök ide egy nagy adagot és válogassatok kinek mennyi kell Kép

Puszi
vkhajni

Kép

Kép
vkhajni

Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Szép jó estét lányok!

Ha most fennt lennék a táblicskuban, szólnék Zitának hogy javítson ki 1 cn-reKép.Azaz 2. cn-re, mivel tegnap este jött meg!
Előre tudtam amikor szombat reggelre az amúgy sem túl jó 36.9-ről 36.6-ra esett a hőmKép
Tehát hiába cicinövekedés, stb...baba nincsKép
1 napig nagyon bántott, de mostmár megint optimistán nézek a jövőbe!
Legalább a wellness jól sikerültKép
Reggel megyek az új orvoshoz, remélem hamar kivizsgál és megállapítja hogy semmi bajunk, úgyhogy csak türelem kell....

Lányok, úgy látszik ez egy ilyen időszakKép
Lesz ez még másképp is!Kép
Holnap jövök puszi mindenkinek!

Kép

Kép
megann

Sziasztok Lányok!

Már a 3. napon vagyok, tehát pénteken, amikor leesett a hőm, délután meg is jött. Aznap sem és hétvégén sem voltunk itthon, ezért nem jelentkeztem, köszönöm, hogy szorítottatok értem, hát most kezdhetjük elölről.
Pénteken a munkahelyemről indultunk a szüleimhez rögtön, ezért nem is tudtalak olvasni Benneteket.
Teljesen magam alatt voltam, mikor beültem a kocsiba, addig muszáj volt tartanom magam. Láttam, hogy az ülésemen van két papír. Megnéztem, és képzeljétek, a férjecském kinyomtatta nekem a pénteki hozzászólásaitokat, amiket nekem írtatok. Hát nagyon elkezdtem sírni. Aztán Ő is. Sirattuk a meg sem fogant babónkat. Miért szórakozott velünk így a természet? Miért nam sikerül? Teljesen padlót fogtunk most mindketten. Én a kedvesemet még nem sűrűn láttam így elkeseredni, összeszedtem hát magam, próbáltam vígasztalgatni.
Most már mindketten jobban vagyunk, felállítottuk a havi stratégiát, aztán majd meglátjuk... Legfeljebb januárban megint doki, aztán majdcsak összejön most már hamarosan.

Lenne egy kérdésem: mi van akkor, ha kiderül a PCT teszt során, hogy az én szervezetem megöli a kiskatonákat. Inszeminációval vagy lombikkal tudnak segíteni?
Sajnos ilyen gondolatok kavarognak azért még a fejemben.

Stella!
Most neked szorítok nagyon, legyél nagyon-nagyon ügyes!

Krinyoka, Mea!

Veletek mi van? Ugye Nektek ez volt az a hónap????

Megann!
Milyen volt a hétvége?

Nina!
Veled mi van? Hőd?

Nicola, Mini!
Én is üdvözöllek itt Benneteket! Sikerüljön minnél előbb a babuci!

Hajni!
Jó, hogy hallunk végre Rólad is! Mondjuk sokkal jobb lett volna, ha jobb hírekkel jössz!

Kagyló!
Nagyon édes ez a kép!

Puszi nektek.
Bogi
bogi1975

Megann!
Akkor többünknél nagyon vérvörösre sikeredett ez a hétvége!
Na de majd a Jézuska! Remélem, ő kitesz magáért, ha már a Mikulás nem végzett valami nagy munkát az idén.
Bogi
bogi1975

Drága BogiKép!
Nagyon szurkoltam neked én is, de ne keseredj el! Mindenre van megoldás. Mi is totál defektesek vagyunk, de hatalmas hittel küzdünk. Én azt hiszem mindenre van megoldás és az nem lehet, hogy bébi nélkül halunk meg...
Most pihenj, élvezd az ünnepeket és januárban menj el dokihoz (bocs, de nem emlékszem az előzményeidre, ill. hogy eddig milyen vizsgálataid voltak, azt hiszem HSG igen(?)). Inszem és lombik mind jó az általad vélt problémára, de ne is gondolj ilyenekre amíg nem tudsz biztosat. De ha mégis az lenne, az sem baj, hajrá és csináljuk!!! Van egy tündéri férjed, hány embernek még ez sincs!
Vele együtt mindenre képesek vagytokKép
Mi mind erősek vagyunk, sokat kibírunk!!!
Mi 3 inszemen vagyunk túl. Ha minden jól megy, januárban lombik.

Kitartást!!
Puszi
Enigma
enigma

Enigma!
Köszönöm.
Nagyon szorítok Nektek!
Bogi
bogi1975

Sziasztok!

Hát sajnos eljött mégis hozzám a Mikulás....
pedig annyira kértem, hogy ne jöjjön!!!

Annyira görcsöltem tegnap, hogy ennyire csak egyszer eddig.

És ma olyan erősen van meg, az nem baj szerintetek???

Nem értem, pedig 14 napot visszaszámolva valóban akkor volt repi amikor előtte és utána 1 nappal csináltuk, akkor miért nem jött össze???

Van repim, jó a progi szintem, akkor miért nem?

Tegnap eléggé elvoltam kenődve, de igyekszem összeszedni magam.

A legszörnyűbb, hogy tünetek alapján most is azt hittem, sikerült meg mmég a herpesz is!

Na mindegy, nem siránkozom, ma veszem be az első clostit.

Még egy kérdés, ha nem nálam van a gond és most mégis én szedem, bajom nem leheta clostitól ugye???

A páromat csak januárban szeretném elküldeni vizsgálatra, idén már nem traktálom vele.

Mindnekinek drukk a sikerhez!

Sziasztok

Mea
mea

Sziasztok, Sajna akkor ez e hónap egyikünké se volt,mert szombaton nekem is megjött Kép
Zituska kijavitsz? 3 cn...

Na mindegy... Én nem vagyok most annyira elkesedeve, legalább is azt hiszem Kép

Majd a következő évben kiderül mi lesz, nekem idén már semmi re ményem egy pozitiv tesztre a hosszú ciklusaim miatt. Sajnálom Mea, Bogi, Megann és a többi most megjövőnek...

Pusza: K.
krinyoka

Mea, nem hiszem hogy bajod lehetne tőle. Az csak "rásegítés".
K.
krinyoka

Krinyoka!Bogi!Megann!Kép

Én is sajnálom, majd a köv. hónap a miénk leszKép
Nagyon nagyon remélem.

Mea
mea

Sziasztok!Kép

Ilyen rossz híreket!!!KépKépKép
Nem volt valami rendes az idei Mikulás!Kép
De bízzunk a Jézuskában!Kép

Mea!Kép

Nem lehet bajod a clostytól, ha rendesen ellenőriz mellette a dokid. Néha túlstimulációtól lehet cisztásodás, de ez megfelelő ellenőrzés mellett kivédhető.
Én is szedem, pedig nálam sincs gondKép ...na meg a páromnál semKép

Mindjárt dobok táblát (bár most nem szívesen javítomKép)

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Zituska!Kép

Titeket rendesen, teljesen kivizsgáltak már és nincs semmi gond és mégsem jött még a babó???

Akkor én csöndben is maradok inkább a fél évünkkel.

Milyen tapintatlan vagyok néha, itt sírok és másnak sokkal régebb óta tart ez az egész.

Bocsánat!

Olyan hihetetlen, hogy ilyen nyugisak tudtok lenni ennyi idő után.

Zitus!Kép

Hogy csinálod???Kép

Te mióta szeded amúgy a clostit??

Mea
mea

Kép

Kép

Anna(Madaran)!Kép

Hol vagy?????????
Mi van veled??????????

Kép
Kép
zituska28

Mea!Kép

Ne kérj bocsánatot, teljesen megértelek!Kép
Én sem voltam mindíg ilyen nyugodt, nekem is volt olyan időszak, amikor úgy éreztem, megőrülökKép, és nagyon sajnáltam magamKép
Aztán idővel rá kellett jönnöm, hogy ezzel nem csak magamat, de a páromat, a házasságunkat, és a környezetemet is tönkre teszem. Elfogadtam (de nem törődtem bele!), hogy akkor jön a babánk, amikor Ő jönni akar, ez nem olyan (sajnos), mint az eljegyzés és az esküvő, hogy kitalálod, és akkor lesz.
Persze a kivizsgálások nagyon fontosak, mert az esetleges akadályokat időben el kell gördíteni a babánk útjából!
Nálunk kiderült, hogy nincs semmi baj, szerencsére.Kép Ajánlották, hogy próbálkozzunk meg az inszeminációval, de mi még ezt nem akarjuk. Megadjuk az esélyt a babónknak, hogy spontán foganjon meg! Persze lehet, hogy végül rászánjuk magunkat, de mi most nagyon bízunk benne, hogy nem lesz rá szükség!Kép
A Clostyt én nyáron szedtem négy hónapig, szép tüszőcskéim is nőttek tőleKép, sajnos nem lett baba egyikből semKép. Most - mivel minden eredményem OK, a progim gyógyszer nélkül is az egekben van - csak napi egy szemet szedek, egy kis rásegítésnek, hátha!Kép

Szóval, ne izgulj, és ne legyen lelkiismeretfurdalásodKép, ez a topik pont azért van, hogy ki tudjuk írni magunkból a bánatunkat, félelmeinket!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok lányok!

Bogi!
Most olvastalak, irtó ari a férjecskéd. Ne keseredjetek el, még annyi minden lehetőség áll előttetek. Tudod, minden hónap egy új esély. Én is pont azon gondolkodtam, hogy ha idén nem jön össze az is milyen szép lenne, ha jövő decemberi baba lenne. Még egyenlőre 36,9 ma felmászott egy tizedet, de szerintem ez nem a mi hónapunk volt. Igazság szerint nem érzek semmit, se poci fájás, se mell érzékenység, se herpesz ( pedig nekem is gyakran szokott lenni). Szóval még várok vagy 3-4 napot és szerintem én is megyek a tábli végére.
Akkor nektek az a hónap pihis lesz?

Krinyoka, Mea, Vkhajni, Minimi, Megann!
Annyira sajnálom.Kép Úgy látszik a Mikulás idén nagyon ráhajtott, több helyre ment mint kellett volna. Én mondtam neki, hogy már kinőttem ebből, és hozzám ne is jöjjön, de szerintem csak késik.

Kép

Puszi
Nina
nina79

Zitus!Kép

Olyan jó, hogy ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz, tanulhatok Tőled!Kép

Szerintem is jobb várni, ha minden ok nálatok, akkor tényleg csak türelem és jönni fog a babó.

Én nagyon kívánom nektek, hogy természetesen foganjon meg.

Egyébként én is így gondolkodom, ha kiderül, hogy ok minden akkor várunk, nem lennék benne én sem rögtön mesterséges dologban, más az ha bajt találnak valamelyik félnél.

Egyébként én tudom mi lehet még baj nálunk, roppant türelmetlen vagyok mindenben így ebben is, és ezért nem jön szerintem.
Mert túságosan akarom.

El kell jutnom arra a szintra, hogy ha akar majd jön és nem görcsölni ezen.

Igyekszem...

Mea
mea

Sziasztok lányok!

Hát elég lehangoltak vagyunk mindannyian nem???
Nem is csoda ennyi rossz hír hallatánKép
Jól kikaptuk ezt a hétvégét mindannyianKép

Wish! és többiek!
Megvolt a doki járat! Nagyon elégedett vagyok!Köszönöm Neked mégegyszer, hogy ilyen jó helyre küldtél!
Se tolongás, se többórás várakozás!Olyan a váró, mint valami kozmetika, van jó sok 'szakirodalom'=női magazinokKép, kávé,víz...
Ki volt akadva a doki, amikor elmeséltem a kálváriámat,hogy micsoda helyen jártam én, ahol így bántak velem!
Szépen elmondta, hogy mi hogy fog történni, milyen vizsgálatok lesznek stb.
Sajnos hiába vagyok 3cn-n, ebben a hónapban nincs értelme vizsgálódniKép, mert pont a legfontosabb vizsgálódási napon ismét nem leszek itthon!Kép
Ezért januárban lesz a vizsgálódás,(ami szintén nem jó alapvetően, mert 2 hétre minimum megint elutazunk, de ezt át fogom szervezni), mert muszály egyszer a végére járni a dolgoknak!
Nem lesz két fillér, de mindent megér, hogy kikiáltsák, hogy egészséges vagyok!Kép

Na szép napot lányok, és fel a fejjel,megyek tolongani az üzletekbeKép

(Szerintem szorítsunk most nagyon StelláékértKép)

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Szombaton tényleg valami volt a levegőben. Én is iszonyatosan görcsöltem, még szegény párom fejét is lekiabáltam az éjszaka, pedig csak megkérdezte mi a baj. Kép Miután visszafeküdtem az ágyikóba olyan édes volt, melengette a pocimat a kezével, meg simizta a buci fejemet Kép. Annyira imádom ilyenkor Kép. Ja, és belőlem is ömlik, pedig azért ennyire nem szokott.
Azért sajnálom a többieket is akik velem együtt így jártak, de majd a kövi hónap, vagyis ez a hónap Kép. Ezzel csak az a baj, hogy ha nem megy minden rendben, akkor pont 31-én fog megjönni. De ez az én szerencsém, na. Ha meg nem jön meg, nem merek pezsgőt inni, hátha a baba miatt nem Kép. Szörnyű egy nőszemély vagyok Kép

Puszi
Vkhajni

Ja, Zituska köszi a javítást

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok Csajszik.

Jaj, ennyi szomi csajszit olvasni Kép
Ez a Miki jol kitolt veletek Kép

De ha jol tudom, akkor a sok vérzés erös görcsökkel azt jelenti, hogy jó vastag volt a méhnyálkahártya, ami jo. Szerintem. Persze, a görcsök nem jok, de talán az oka az jó, nem???

Na, tessék vidámnak lenni. Kép

Pusz Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok Csajok!
Én is csatlakoznék a 3cn klubhoz.Kép
Mondjuk én nem bánom, hogy ilyen hamar utolért a Miki, mert tudunk haladni a lombikkal. Ma kaptam az első szurit!

Clostisok!Kép
Mikor ajánlott bevenni reggel/este vagy mindegy? Nekem kettőt kell szednem, a doki rámbízta, amikor "jólesik". Csak kíváncsi vagyok.

ZitusKép
Javítanál majd? 3cn, köszike!
Hajni
hajnesz

Szilvi,
Ha már meg kellett volna jönnie akkor már tesztelhetnél, nem? Vagy inkább vársz még egy kicsit? Drukk neked.Kép

Hajni,
Ezen már túl vagyok, mert eleinte én is azért akartam babát, mert a páromnak már van 1 és láttam, hogy mennyire szeretik egymást. Mostanában jutottam el oda (még mielőtt élesben mentek volna a dolgok), hogy azért szeretném a babát, hogy legyen, nem féltékenységből.

Bogi,
Köszi. Sajnálom, hogy nem sikerült.Kép(
minimi

Friss hírek StellárólKép
Túl van a punkción, most várnak az eredményre!
Szorítsunk nekik!!!Kép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hajnesz

Stella!Kép
Nagyon nagyon szorítunk értetek!!!Kép
Nagyon izgulunk már itt mindannyian!

Puszi

Mea
mea

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X