Tudom, hogy teljesen eltuntem, de azert neha-neha beneztem hozzatok, beleolvasgattam az irasokba, most kb. 2 oraja az elmult 1 honap irasait olvasgattam.
Nagyon orulok, hogy nem ert veget az oszi babaeso, remelem telen is folytatodik, sot, erosodik! Nagyon sajnalom ami Orsollyal es Ancsival tortent, jol megkonnyeztem... de remelem, amint lehet, sikerul nekik ujra!
Nekem ismet nem akar megjonni, ahogy latjatok a 41. napon tartok. Amint megjon es elmulik elmegyek dokihoz.
Eddig azert nem jelentkeztem, mert teljesen maskent alltam hozza a dolgokhoz. Megprobalom "nem akarni" a babat, nem szamolgatni a napokat, nem homerozni, nem vigyazni, meleg furdozni, amikor jol esik.
Es teljesen normalisan folytatni az eddigi eletem.... csak nem vedekezni. Lehet, hogy nem jo taktika, de nem akarok gorcsolni, nem akarok annyira idegeskedni, ha mar az ötven-valahanyadik napon tartok.... Persze az is lehet, hogy igy, hogy most nem stresszelek, nem is fog addig huzodni. Ha gondoljatok, levehettek a listarol, továbbra is olvasgatni foglak idonkent Titeket, csak nem akarok stresszelni.
Tovabbi sikeres, oromteli akciokat mindenkinek!
Sugar

Szoval most lassan uj munkahely utan kellene neznem. Baratom mondta, hogy nem olyan surgos legalabb el tudok intezni majd dolgokat, amikre eddig nem volt idom. Mar tul vagyok rajta. Azert mostantol majd megprobalok jonni napkozben is. Most mar nyugodtan irogathatok is.