Halihó!
Házirobot közben

Mindjárt kezdem a vasalást, csak gyorsan írok kicsit.
Tünde, szoktál Te semmit sem csinálni?

Jó, hogy ilyen lelkesek a fiúk. Suliról tényleg írhatnál bővebben. Ha tudok valamiben segíteni, akkor szólj nyugodtan.
Vindo, Rugó nagyon hősiesen viselkedett. Emlékszem, bár már nem most volt, hogy Gergőnek is így csinálták. Dávid járt a legrosszabbul, neki egy szondával nyúlt alá a d.bácsi. Én nézni sem mertem. Tényleg fájhat majd neki a pisilés, meg meg is lesz dagadva egy kicsit, de hamar elmúlik. Nekünk talán chlorociddal kellett kenni, de én most körömvirágkrémet használnék, szerintem csodaszámba meg ez a kenőcs. Én sem vinném.
Idősebbek tőle a lányok? Nálunk nagyon figyelnek egymásra a gyerekek, a kicsiket mindig pátyolgatják.
Ma egyébként szüreti mulatság van/volt, vittünk szőlőt, meg tegnap este még sütöttem pogácsát is. (

jó sótlan lett)
Viranka, imádom a képeiteket. Bálintról meg nem változott a véleményem. Tényleg ilyen Bercó. Érdekes, hogy az anyukák nagyon meglepődtem, mert ők az oviban, a biztonságos kis környezetében találkoztak még vele, a privát találkozás viszont döcögősen indult. De egy dolog nagyon jól esett, állítólag minden gyerek beszél otthon Bercóról, nagyon szeretik. Sőt, az ikrek anyukája elmondta, hogy a fiúk pl. csak Bercónak adják oda a játékukat, mert ő visszaadja.

Nagy baj nincs vele azért.
Kicsi a világ.

(Heni és Robi kollégák lesznek)
Jól írtad, nagyon jó kis diszlexia prevenciós program.

Rengeteg dolgot megtanulnak majd a hangokról.
Heni, de cukkancs. Jó kis izgalomban vagy már.
Kaqk, éppen ma gondoltam arra, hogy esetleg ma megszülhetsz. Azt számolgattam, hogy akkor vasárnap már mehettek is haza, de akkor meg hogyan látogatlak meg?

Minden legyen úgy, ahogyan szeretnéd!
Gica, gyerekek?