Sziasztok Drága Sorstársaim!
mné, nagyon sok erőt és kitarást....
Kretty, drága jól tetted, hogy orvoshoz fordultál, mert a lelkünk mindenünket képes lebetegíteni a végén. így van remény a gyógyulásra......ölelés.
Nekem is a HIT ami ki tud rángatni a bajból, meg egy szerencsés génállomány, hogy nem tudunk 3percnél tovább pesszimisták lenni, olyan a családom mint a keljfeljjancsi. Néha infantilisnek tününk, de így vagyunk kodolva. Ez a baromi nagy szerencsém.
Nem igazán érzek késztetést arra, hogy megtudjam, hogy mi az eredmény.
Így még van remény, még hihetem azt, hogy sikerülhet, még ábrándozhatok azon, hogy milyenek lesznek stb. De...ha mégsem.....akkor egy másik útat kell járnom. Tudomásul kell vennem, hogy gyermek nélkül is lehet élni. És igenis boldog leszek! És nem fogom utálni mások gyermekét! Nem leszek megkeseredett! De azért sírdogálni fogok....
gladi, nagyon megínditó volt a leveled, különösen az az átélt életbölccsesség ami kiült a soraidból....
.....Ez kellett, hogy gyermeked nagy szemekkel nézzen fel rád és suttoghassa, anyucikám....Bárcsak én is elmondhatnám, hogy amit végig csináltam nem volt hiábavaló.....de tudjátok mit nem volt hiábavaló, sokkal több lettem, már nem siklok el az emberi problámák mellett. Ha látok egy vakot nem csak a fehér botot és a kutyát látom benne hanem az embert is. Ő nem lát én meg meddő vagyok....mindenkinek ott van a keresztje, csak van akinek látszik és van akinek nem.....
Ez a sok keresztelő! Annyira jó!
És csak egyet tudok érteni Katával ez a sok kép, bátorító ám nagyon!
Barikám, ezt a diétát nagyon sajnálom.....ez egy mumus....komolyan feltudnak minket repiteni az űrbe, de erre semmit nem tudnak kitalálni, hogy ne kelljen diétázni.
kisalag, hiányzik a humorod! Már biztos befejezted a pihenést!Gyere máár!
zsuzsi, örülök, hogy minden jól alakul, így tovább! Hajrá!
kagyló, erős csajszi vagy Te sokkal erősebb mint azt gondolnád magadról! De azért Te is tudsz ám olyanokat mondani.....nem csak az apukád.
Jó éjszakát, lányok! (fiúk)