A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Stella, drukk ezerrelKép
minimi

Stella, nagyon drukkolunk. kell valami pozitiv is!!!
Kép
Krinyoka
krinyoka

Stella, nagyon drukkolok én is. Kép
krinyoka

Sziasztok Lányok!

Akkor most mindekinek megjött!Nekem is!Kép
De nekem még nem gáz mert még csak a tisztulási időszakban vagyok!
Mindenkinek előbb(utóbb) össze fog jönni!
Mindenkinek kitartást és fel a fejjel!!

Nicola
nicola79

Stella!

HAJRÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
UGYES LEGY!!!!!

Hajnesz!

Neked is kezdodik az izgalom, latom!!!!
De jo lenne, ha most sikerulne neked! Nagyon orulnek am neked!!!!!

Lanyok!
Megjott a Mikulas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
En vagyok a tabla aljan!!!!!!!!!!!!!!! 1cn!!!!!
Juj, de jo volt ez a hetvegeKép

Na, de Zitus nagyon jol leirta az en gondolataimat, meg erzeseimet is. Mi is mar pontosan 3 eve probalkozunk, es orult nyugodtan fogadtam a MikitKép Szoval en is tudom, hogy jon a baba, ha jonni akar, mi mindent megteszunk.
Kozben pedig nemesedunk emberileg, alazatot tanulunk, ami azert nagyon jol jonKép

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo!

Úr isten Ti már 3 éve próbálkoztok!!??Le a kalappal előttetek! Én szerintem a 3. hónap után a padlón fogok lenni, és mondogatom hogy ez sem sikrült!!
De azért kitartás!
Stella én is nagyon drukk!!!
nicola79

Dodo!

Sajnálom, pedig hozzátok már tényleg megérkezhetne a gólya.

Igazán megérdemelnéte már.

Kapsz tőlem egy buksisimit, ha nem baj?!

Kép

Puszi

Mea
mea

Zituska!Kép
Még csak 2 cn-en vagyok, kijavítanád kérlek.

Köszi szépen.

Mea
mea

Szia Dodo!Kép
Köszönöm szépen a kedves szavakat, bízom benne, hogy 2005-ben már mindketten babázhatunk!!!KépKépKép
Olyan szépen leírtad ezt az alázatot, annyira igaz, tényleg így van!!!
Hajni
hajnesz

Azért ez tényleg elég szar hétvége volt. Mennyi váratlan (kéretken) miki jött. Na mindegy. Most ujévi babám lesz, ha meg nem akkor valentin napi. És kész!!! Kép
Krinyoka
krinyoka

Krinyoka!Kép

Veled tartok én isKép

2005-ben már ringatjuk a babóinkat!!!
Tuti biztosanKép

Nekem is újévi lehet már csak a babóm(akkor derülhet ki)Kép

Én mindig tavaszi babót szerettem volna, most meg már őszi lenne, de teljesen mindegy most már nekem mikor születne, csak jöjjön összeKép

Ma még eléggé lehangolt vagyok, pocim is fáj, meg is van erősenKép

Holnapra már jobban leszek biztosanKép

Neketek is fel a fejjel!!!Kép

Mea
mea

Sziasztok! Boldog Mikulást mindenkinek, bár amint olvastam, sok helyre nem csak a várva várt Mikulás jött. Kitartás mindenkinek! Előbb utóbb sikerülni fog! Kép
Ma voltunk a párommal életünk első terhes ultrahangján. Nagyszerű érzés, remélem hamarosan Ti is megtapasztaljátok! Kép
Szóval a babónk 4,5 cm, és úgy ahogy írva vagyon, szépen befészkelte magát a pocimban. Remélem, szépen fog növögetni, és minden rendben lesz. Még az előző hét elejéig nálam is minden rendben volt, naívan gondoltam, a rosszulléteket úgy néz ki, sikeresen megúsztam. Hát nem teljesen, mert azért reggelente már nem épp egy leányálom, de rá se ráncs, ez legyen a legkevesebb! Lényeg, hogy gyarapodunk!
Megy a drukk mindenkinek, remélem, Stella, Neked is sikerül most!
hencsike

Stella!Kép

Gondolunk Rád és szorítunk nagyon!!!

Mea
mea

Hencsike
Már tényleg 4,5 cm a babó a pocidban? Az már nem a 6. hanem a 11. hétnek felelne meg! Lehet hogy előbb estél teherbe?
Mindenesetre gratula a babóhoz, és biztos minden rendben lesz vele. Nekem is csak a 7. hét felé kezdődtek az émelygések, és akkor ajánlották a hideg gyömbért. Nagyon bevált, azóta állandóan azt iszom, és szinte teljesen elmúlt az émelygés! Próbáld ki!

Mea, Krinyoka, többi cikluskezdő Kép
Nagyon sajnálom hogy így megtréfált benneteket a mikulás Kép, igazán nem volt jó vicc! Így majd a szilveszteri bulin lesz mit ünnepelnetek Kép, remélem mindenki pozitív teszttel köszönti az új évet!

Rólunk annyit, hogy mint írtam, az émelygésem egész jól kordában lehet tartani, más vészes tünetem egyenlőre nincs. Ma voltam laborvizsgálaton és EKG-n, holnap délután lesz meg az eredménye. Bízom benne, hogy nem lesz semmi gond, de azért izgulok egy kicsit.

Stella
Én is nagyon szurkolok neked! Kép

Puszi
Adri
adri77

Hencsike!

De jo neked!
Vigyazz magadra, es kovetunk mindnyajan, sok boldogsagot!!!!

Mea!

Koszi a buksisimit! Jol esett! Szoktam a ferjemtol is kapni, nagyon jo!
Kitartas megvan, mast nem tehetunk, nem az en kezemben van a dontesKép

Nicola!

Hat en sem gondoltam hogy kibirom, ha nekem valaki azt mondja 3 eve, hogy ennyit kell varni. De az ember nagyon sokmindent kibir. Nem is gondolna. Kivanom, hogy ne keruljon erre sor, de ha megis, akkor gondolj arra, hogy ennek biztos valami oka van, es biztos ugy lesz a legjobb neked. Utolag majd meglatod. Ez biztos hulyen hangzik most, meg lehet hogy nem hiszed el. En sem hittem. De aztan kenytelen voltam rajonni, hogy a Joistennek valami mas szandeka van egyelore velem. Aztan majd annak is eljon az ideje, hogy babazzunk a ferjemmel... Noha semmi masra mar nem vagyunk jobban, mint egy kisbabara, de kibirjuk.

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

LányokKép
Stella köszöni szépen a drukkokat, mindet begyűjtötte és holnap jön a fantasztikus részeredményekkel! Kép
hajnesz

Sziasztok!
Látom, nagyon aratott a mikulás hétvégén, hiába ment a sok energia Kép De fel a fejjel lányok, mindekinek sikerülni fog Kép.

Képzeljétek egy hétig nem voltam, és ma ezer olvasatlan levél várt és megbeszélés hegyek. Ebédelni is alig volt időm, nemhogy babnetet olvasni. De kezdem ledolgozni a hátrányt. Szerencse, hogy azért múlt héten is dolgozgattam otthon.
De ami a legaranyosabb volt, egy csomó mikulás ajándék várt az asztalomon reggel. Pedig csupa pasival dolgozom most együtt, de olyan kis figyelmesek. Igaz 3 virgácsot is kaptam, de szerintem nem is voltam olyan rossz Kép

Megann! Örülök, hogy jól sikerült a megbeszélésed a dokival Kép

Stella!
Ügyes vagy! Várjuk a beszámolót, aztán remélem hamarosan követlek Kép

És bár nem volt túl rendes az idén, de remélem valami kis ajándékkal még kárpótól mindenkit ez kis Mikulás.
Kép

wish

Sziasztok leendő Kismamik!
Mindenkinek BOLDOG MIKULÁS estét kívánok!!!!
(majd jövök és írok is, de muszály sokst, sokat dolgoznom!)

Puszi: BellaKép
bellazy

Bella!

Nekem jo lesz a 4-bol barmelyik!!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo
Én azt a kis lecsúszottat kérem.Kép) Mindjárt írok is a Jézuskának egy emailt és mellékelem a képet.Kép
minimi

Sziasztok!Kép

Zituska!
Nekem egy kedves ismerősöm egy talpmasszőrhöz járt, aki igazából ilyen természet gyógyász féle és kb. egy fél év után sikerült is teherbe esnie, neki mondjuk tudom, hogy pajzsmirigy problémái voltak, de lehet, hogy másra is tud megoldást. Ez még elég természetes szerintem, ilyenre nem gondoltál, hogy felkeresnél egyet?

Mea!
Én is rettenetesen türelmetlen vagyok, én 2 hónap után mentem dokihoz, és ha decemberben sem jön össze akkor megint megyek. De én úgy gondolom, ha lehet derítsük ki mihamarabb, ha valami probléma van, hogy tehessünk ellene.

Bogi!
Merre vagy?

Babásoknak kellemes babavárást, a többieknek zebrásodást.

Kép

Puszi
Nina
nina79

Nina!Kép

Beletrafáltál a talpmasszőrbe, mer 4. hónapja járok hozzá hetente kétszer!Kép
Eleinte eléggé fájt, állítólag volt egy pici gyulladásom is, és azt is megmondta még a HSG előtt, hogy a bal petevezetőm le van picit tapadva. De azt szerencsére a HSG megoldotta, a többit pedig a talpmasszőr.Kép Szóval mostmár szerinte is kész a babaház!Kép

Dodo!Kép

Sajnálom, hogy megjöttKép De nagyon tetszik az optimizmusod!Kép
Ha kicsit elszontyolodom, akkor csak Téged kell olvassalak, és újra erős leszek!Kép

Stella!Kép

Hajrá!!!!KépKép Nagyon drukkolok Neked én is!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Jön a javítás: 4,5 mm és nem 4,5 cm. Kép Csak annyira a fellegekben jártam, hogy elírtam a mértékegységet. Kép
hencsike

Stella!

Gratula a jó eredményekhez, további sok sikert.
Találtam neked egy jó képet nyolcas ikrekről:

Kép
29-ből akár ennyi is lehetKép

Pusza
Nina
nina79

Zituska!

Na most megnyugtattál, hogy nem írok zöldségeket. Én is el akarok menni hozzá jövő hónapban, sose lehet tudniKép

Nina
nina79

Sziasztok!

Már régen nem tudtam írni, mert diliház van a munkahelyen, itthon pedig beteg a család (valami hányós-hasmenéses nyavaja).

Szomorúan olvastam, hogy sokunkat meglátogatott a nem várt mikulás.

Zituska Kép
Légyszíves engem is javíts ki a 3. cn-re, szombaton nekem is megjött.

Stella!Kép
Nagyon drukkolok én is neked, és várom az új infókat.

HencsikeKép
Nagyon jó olvasni, hogy milyen boldogok vagytok és milyen szépen fejlődik a babócátok. Rólatok jutott eszembe egy vers,amit nem olyan régen találtam az interneten.

Egy újszülött vallomása

Amíg benned éltem, Bölcsőm volt a tested,
Befelé figyelve Kívánságom lested.

Mikor megszülettem, Bár szemedet láttam,
Bevallom most már, Kicsit visszavágytam.

Ám te megnyugtatón Karjaidba vettél,
Felkínálva emlőd, Csendben megetettél.

Lassan tisztult a kép,Erősítve bennem
Keseredés érzést: Íme, megszülettem.

Születtem embernek, Eredendőn jónak,
Erre a világra Földi halandónak.

Megjöttem, itt vagyok, Éppen körülnézek.
S egy ismerős szempárt Felismerni vélek.

Hívogató élmény Érzem, hogy közeleg,
Segítsetek kérlek, Hadd menjek közelebb.

S egy halk szavú asszony, Meghallván a vágyam,
Apa mellkasára odafektet lágyan.

Hogy míg átöleli kicsiny hasonmását,
Boldogan hallgassam szíve dobogását.

Meleg tenyerével simogatja bőröm,
Ha elszenderednék, Most ő lenne őröm.

Megpihen a test és ünnepel a lélek,
Gondolatban anya festett ilyen képet.

Olyan jó így együtt, feküdni az ágyban,
Mama pocakjában ilyen álmot láttam.

Békés biztonságban indul földi létem,
Hálásan köszönöm csendes születésem.

Nagyon megérintettek ez a vers, és remélem, hogy mindannyiunk babája ilyen gondolatokkal fog világra születni, hiszen mi annyira várjuk őket.

Jó éjszakát mindenkinek!

Reni
Vanoreni

Brüüüüühüüüüüüüüüüüüüü-hüüüüüüüüüü-hüüüüüüüüüüüüüü!!!!!

Kép

Kép
megann

Naaaaaaaaaaaaa, Megann! Ne legyél szomorú. Tudod hány Anyák napi versecskét szavalnak majd még neked gyerekeid? Kép

Kép

Én meg most fejeztem be a munkát... Kép Csoda ha nincs pém? És még a torkom is fáj Kép.

wish

Jó reggelt mindenkinek!

Úgy látszik én vagyok a legfrissebb.
Csak egy hozzászólás az anyák napi vers szavaláshoz. Az uncsitesóm kislánya elmondta nekem anyák napján a verset amit amit az oviba szavalt. Azt se tudtam hova nézzek, hogy ne lássa a krokodil könnyeimet. Mi lesz ha az én csemetém mond majd nekem verset?

Puszi Nina
nina79

Szép reggelt, s napot jányok!!

Nina, szerintem lesz egy csomó zokogó pillanat.. Én már nagyon szeretném..!!!

Stella, már nagyon várom a beszámolód! Nagyon sokat gondoltam Rátok...

Pusz mindenkinek:

Dana
dana

Szép napot mindenkinek!

Csajok annyi a termés, hogy nem győzöm olvasni!!!
A Télapu tényleg megtréfálta néhányatokat, sajnos, pedig úgy drukkoltam. Nem sárgul az a fránya tábla!

Reni
a verset olvasva "bogár repült a szemembe" nekem is.

Mi voltunk dokinál és menézett UH-n. Most volt egy 19 mm tüszőm és 7 mm nyh. Az előző hónapban az SZTK-ban 9 mm tüsző és 12 mm nyh. Lehetséges ez? Előző hónapban nem volt pé, most talán igen? Mi van Velem?
Amúgy "HA megjön" (de nem!!!!!) 3. cn-n mennem kell hormonra, a páromnak meg dodóvizsgálatra. Úgyhogy haladunk előre ezerrel! Kép

Stella
Mi a helyzet? Gyere már, mesélj!

Puszi mindenkinek
Jázmin
djázmin

Szép napot mindenkinek!

Nina!
Én voltam ám ma az első, csak mostanában rakoncátlankodik a gépünk. Írtam egy csomót, a gép lefagyott, elszállt minden, én meg most írhatok újra.
Látom a táblázatból, hogy lassan a finisbe érsz. Hőd? Felrakod majd az egész havi görbédet, hogy láthassuk?
Nem fogunk ám pihizni ebben a hónapban sem, de megpróbáljuk (elsősorban én ) lazábban kezelni a dolgokat. Sok egyéb programot szervezünk, pl. már most hétvégén elutazunk a Mecsekbe kirándulni egy picit. Ezzel az eseménnyel ünnepélyesen megnyitjuk a decemberi próbálkozós napokat.

Zita, Dodo!
Olyan jó, hogy itt vagytok! Annyira kellenek ide a megnyugtató szavaitok!
Zita, meg tudnád írni nekem privátban a talpmasszőröd elérhetőségét? A profilomban benne van a címem. Köszi előre is.
Vasárnap meccs?

Megann!
Örülök, hogy jó kezekbe kerültél!

Stella!
Nagyon szorítottam érted tegnap, most már várjuk a részletes beszámolót!

Hencsike!
Örülök, hogy jól vagytok, Te vagy ám előttünk az egyik jó példa, hogy nem szabad feladni!

Reni!
Sajnálom, hogy Te is tagja lettél most hétvégén a pirosak-klubjának! Remélem, hogy minden tagtársunkkal együtt megválunk néhány hónapra (mondjuk 9) a klubtól!

Krinyoka, Mea!

Gyönyörű őszi babáink lesznek!

Puszi. Bogi.
bogi1975

Sziasztok/Kép

Bogi!Kép

Olyan jó lenne, ah a köv. hó a miénk lenne.Nagyon bízom benneKép

Stella!Kép

Már nagyon várjuk a beszámolódatKép

Mea
mea

Lányok Kép
még nem olvastam vissza, de később megteszem. Egyenlőre köszi a drukkokat!
Túl vagyok rajta!!! Azért nem jelentekeztem tegnap, mert otthon nincs netünk és csak 6-ra értünk haza. Tudjátok, Pécsről fel kellett mennünk Tapolcára, mert ott csinálják a mútéteket!
Mikor a doki mondta, hogy mennyi petesejtet sikerült leszívniuk, majdnem lefordultam a székről, mert még hasonlóról sem hallottam.
Na jó nem csigázlak tovább titeket:

szívtak le!!!
Tegnap egész délután annyira fájt a hasam, hogy ahhoz hasonló fájdalmat még életemben nem éltem át, de ma reggelre, már csak egy kis emlékeztető maradt belőle, szerencsére.
Eléggé aggódtam a túlstimu miatt. Most szinte folyamatosan iszok, a doki javaslatára!

Ma kell telefonálnom, hogy meggtudjam sikerült-e a megtermékenyítés. Nagyon izgulok, mert nálunk a férjecském igen kis spermiumszáma miatt kellett a lombik, de azért nagyon bízom!
Ha minden rendben, akkor csürötökön lesz a transzfer!

Stella

Kép
stella9

Stella!
Az eddigiekhez nagy-nagy gratula!
Mikor telefonálsz? Szorítok!
Bogi
bogi1975

Visszaolvastalak Titeket!!!

BogiKép
kergetsd el a rossz gondolatokat a fejedből! Ha szépen haladtok előre a vizsgálatokkal okosabbak lesztek, addig ne gondolj semmi rosszra.
Az orvostudomány mai állása mellett szinte mindere találnak megoldást!!!
Ja, 10 körül telefonálok!

Mea, Krinyoka, Megann
Ennyi csúnya Mikit!!!
Kitartás, Lányok és bízzatok magatokban!

HajneszKép
milyen volt a szuri??
Drukkolok nagyon!!!

EnigmaKép
köszi a drukkokat naked is! Nagyon jól esett, hogy gondoltatok rám!!!
Nálatok mi a helyzet? Várjátok az inszem eredményét?? Papír az andrológustól van?

Stella

Kép
stella9

Stella Kép
Nagyon jó, csak így tovább! Kíváncsian várom az eredményt! Azért a 29 tényleg nagyon soknak tűnik, de így még nagyobb az esélyetek az ikrekre Kép!!!

Adri
adri77

Szia Adri!Kép

Hogy vagy? Hanyadik héten vagy most?
Tüneteid?

Mea
mea

Sziasztok.

Stella. Gratulálok neked ehez az eredményhez.
Nem semmi, ilyet még sose hallottam.
Remélem a megtermékenyítés és a beágyazodás is ilyen sikeres lesz Kép

Sajna nekünk megjött (Mea, Bogi,Dodo és még mások)
Na de mindegy, mert igy öszi babánk lesz.És kissebb mint azoké akik már babát várnak (na ez sovány vigasz)
Pusza: Krinyoka.
krinyoka

Stella
nem csodálom, hogy majdnem hátast dobtál a 29 db hallatán!!!
A leszívást és a transzfert altatásban végzik? (Lehet jó nagy hülyeséget kérdezek!)

Jázmin
djázmin

JázminKép
nem kérdezel hülyeséget! Honnan is kéne tudnod?!
A leszívást altatásban végzik. Ez a legjobb résza az egésznek Kép!
A transzfer állítólag olyan, mint egy nőgyógyászati vizsgálat. Akkor nincs altatás!

Stella

Kép
stella9

Mea Kép
Ha az utolsó mensi első napjától számolom, akkor a 10 hétben vagyok, ha pedig azt nézem, hogy az ultrahangon mit állapított meg múltkor a doki, akkor a 9 hétben. De ez azt hiszem nem nagy különbség. Egyébként köszi nagyon jól vagyunk, csak nagyon enyhén émelygek néhány hete, de nem vészes. Mellügyileg kezdem kinőni a blúzaimat, úgyhogy lassan vásárolni kell! Nagyon várom már a következő ultrahangot, hogy lássam minden rendben van-e.
Neked pedig drukkolok nagyon (persze a többieknek is!) hogy szilveszterkor pozitív legyen a teszt!Kép

Puszi
Adri
adri77

StellaKép

nagyon ügyes vagy! Gratulálok! Tényleg elképesztőek az eredményeid! Ebből biztosan lesz babó! Mennek a randis energiák a fiúknak. Írj, ha telefonáltál

Puszi
Noémi
Vendég

Sziasztok!Kép

Már megint időhiányban szenvedem...Kép

Bogi!Kép

Nem találtam email címet a profilodban! Írd meg a címed, és küldöm a masszőr elérhetőségét!Kép

Most mennem kellKép, majd jövök!

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Helló!

Stella, én is el voltam hülve a 29 láttán Kép. Nagyon gratula hozzá Kép. Nem is gondoltam,hogy ennyit lehet.

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Ja, azt elfelejtettem, hogy nekem amilyen gyorsan és intenzitással jött meg szombaton, már szinte el is múlt. Legalábbis tegnap, már csak alig volt. Én már megint alkototk Kép. Bár a 21 nap alatt nem valami vastag méhnyálkahártyám nőhetett, ilyen előzményekkel Kép. De majd ez a ciklus tovább fog tartani mindenkinek. Így legalább sokan együtt izgulhatunk, és nem lesz időnk magunkkal foglalkozni. Nézzük a jó oldalát is Kép.

Puszi
Vkhajni

Kép

Kép
vkhajni

LányokKép
megvan az eredmény.
24-et termékenyítettek meg és úgy néz ki, hogy 18 meg is termékenyült!
Csütürtök reggel újra kell hívni őket, hogy minden rendben van-e.

Viszont az élet fura fintorokat vág néha:
A legjobb barátnőm akkor jelentette be, hogy babát vár, amikor mi megtudtuk, hogy csak lombikkal lehet.
Most nekünk vannak jó híreink (kopp-kopp-kopp), neki viszont elhalt a 12 hetes babája!
Teljesen készen vagyok! Olyan borzalmas!
Még jó, hogy nem mondtam neki semmit arról, hogy hol tartunk a lombikprogramban!
Stella

Kép
stella9

Stella
a barátnőddel tényleg szőrnyűség történt! Sajnálom.
A 18-ból mennyit kapsz vissza csütörtökön?
Húúúú, kezd nagyon izgi lenni a dolog!! Szerintem Nálad minden OK lesz, szépen megtapad(nak) a babó(k) és máris csini kismama leszel!

Jázmin
djázmin

Stella!

Nagy gratula 29-hez vagy a 18-hoz, szovalmindenhez, nagyonremelem sikerulni fog!!!!!
Ebbol a sokbol egy csak megmarad!!! Az pont eleg lenne!!!!!
A legjobb baratnodet nagyon sajnalom, juj, szegeny.

Adri!

Kellemes gombolyodest kivanok!

Zita, Bogi!

Koszi a kedves szavakat. Remelem fogok tudni tobbet jonni majd januratol, kicsit lecsendesul az eletem....

Jazmin!

Igen, van ilyen, hogy egyik honapban nincs peteeres, a masikban meg mar van!
Ez a 19-es most jo eredmeny, biztato, es a 7 mm-es nyh is jo lesz, egyel meg sok feherjet, tudod nekem is az jott be a mult honapban is!!!!!Meg igyal sok vizet!!!!!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

DodoKép JázminKép
köszi!
Hármat szeretnénk visszakérni! És 6-os vagy 9-et szeretnénk fagyasztatni, de ezt még meg kell beszélnünk!
A párom most hihetetlenük boldog!!! Nagyon izult már szegény!!
Stella

Kép
stella9

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?