Halihó!
Bercó fürdik, próbálom hamarabb lefektetni, bár most pont lehet, hogy borul még az is, ami el sem kezdődött. Itt van Wagdika, a fiúk reggel kirándulni mennek Hortobágyra, innen indulnak majd. Bercó pörög ezerrel. Ő meg egy rakás csípéssel érkezett haza. Figyelgetjük, de nincs nagy változás, nem lázas, stb. Holnap mehet is majd oviba.
Mónikám, de jó, hogy jelentkeztél. Te, láttunk már szemüveges képet Cicusodról? Nagyon ügyes.
Bercó a múltkor elégedetlenkedett velem este az altatásnál: "Ha megint kimész, akkor úgyis átmegyek hozzád aludni." Meg majd nekem is összeragad a szemem és takarót kell rátenni."

Még van itthon néhány doboznyi szemtakaró, megmutattam neki, de már nem akarta kipróbálni. Az oviban az egyik kisfiúnak kell a szemét ragasztani.
Innen jött az ihlete. Jól megfenyegetett.
Vindo, ez nagyon jó hír. Hidd el, tényleg hamar rendben lesz.
Én is tarthatok ügyeletet. Bár én holnaptól nem nagyon leszek net-közeli állapotban.
Irina, jobbulást Nektek! Érezd is jobban magad!

Sejtem én, hogy ez csak a jéghegy csúcsa. Muszáj haladnom, mert nagyon elúszhatok, ha most nem figyelek. Így is vannak kilengéseim, olykor már annyira fáradt vagyok, hogy csak elborulok. Csak egy baj van, nagyon bizonytalan vagyok mindenben. Majd ha lesz visszajelzés, talán megírom. Majd az eredménytől függ.

Nagyon érdekeseket tanulsz ám.
Akkor támogassuk egymást! Meg persze Dórit, Piroskát, Dettyket is!
Viranka, kiderült már, hogy mi baja van Bálintnak? Gyors gyógyulást kívánok Neki!