A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2012.Márciusi babavárók

timi,
szerintem nem az emmának van puffadása,hanem az edinának :-) az emmával mikor terhes volt,akkor puffadt :-) és most is :-)
a babakocsiról meg ha nem tudnám,h chicco, azt hinném hogy Apple csinálja :-)))))
szerintem ez már nagyon modern és a sport babakocsija engem a fogorvosi székre emlékeztet :-D
én személy szerint nem feltétlenül ragaszkodom a luxushoz... nem mondom én is nézem a kényelmet is,de egy bizonyos kereteken belül...
lassan eljutunk odáig,h gondolattal irányítunk mindent, ellustulunk...

na el kezdek készülödni,ma délután szülinapozunk a családban, az unokahugom 13 éves lett :-)
holnap meg egy magyar családhoz megyünk babalátógatóba. 1 éves múlt már és nagyon cuki... itt a kórházban ismertem meg öket, jó hopgy vannak itt is magyar ismerösök...
mindenkinek szép hétvégét!
Vendég

Bazsa, Timci, igen, lehet hogy félreérthető voltam, szóval nekem van az a puffadás! :lol: Így már meg is van, hogy mitől van. :D
Tegnap olyan édesen mozgolódott ebéd után a pici, hogy majd megzabáltam, csudijó volt! :D
Ez a babakocsi nagyon durva, nem tudom, én a klasszikusabb típusokat jobban kedvelem, persze biztosan ennek is megvan a maga varázsa, főleg, ha megengedheti magának az ember. :D
Bazsa, szuper, hogy találkoztok kint magyarokkal, nekem is több ismerősöm volt/van kint.

De jó, betöltött 18. hét! :D És igen, hétfőn uh!!!! Nagyon várós! :D

Mentünk volna haza, most lesz a búcsú a Tatámnál Békés megyében, de úgy tűnik Sándor elkapott valamit...szal maradunk. :(

dincuska

bazsa-jó bulit nektek!!!Hát nekem nagyon tetszik,nagyon frankó egy cucc.Volt Mura kocsim és pont ilyen volt az ülése, a gyerek imádta.Nagyon kényelmes volt neki és tág.Én is imádtam, csak egy volt a baj.Ha betettem a kocsit a csomagtartóba más nem fért be. :( Egyébként Ő volt az ideális kocsi számomra.
Én is a kórházba ismertem meg a labdakészítő csajszit és nagyon jóba vagyunk azóta is. :wink: Vannak előnyei is a kórházasdinak.

Dincus-egyre több ember panaszkodik hasmenés hányásra.Megint visszajött a Rota?Csak nem...még jó, hogy Ati nem jár oviba.Értem,akkor én olvastam félre,mert bazsa kijavított.Én azt hittem Emmus puffad...de buta vagyok :lol: És az milyen?Telítettség érzésed van?És mitől van ez?Nincs ellene semmi gyógymód?
Még 2 nap és mész is Uh-ra.18 hét?????????!!!!Uram isten!Borzasztóan szalad az idő.Még csak most tudtuk meg, hogy várandósok vagyunk,aztán azon kapjuk magunkat, hogy megvan a pici. :wink:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Nem tudom Timci, bár nekünk nem az volt/van. Emmusnak csak egy nap volt, és csak hányás, nekem is egy nap intenzív hányás+hasmenés, Sándornál már csak a hasmenés maradt... :roll:
Nekem tuti, hogy csak sima gyomorrontás, bár ki tudja. :roll:
De a rota nagyon kutya... olyan még nem volt nekünk... ne is legyen, bár nem tudom, meg lehet-e úszni. Nem oltottuk be Emmát, mert a doki azt mondta, hogy csak egy-két típus ellen véd, nem az összes ellen.
Emma olyan jól viselte ezt a hányást, én nagyon rossz ,,hányó" vagyok, egy kezemen meg tudom számolni, hányszor volt nekem, és hát lehet hogy ezért rosszabbul viselem. :lol:

Na ezt a témát jól kiveséztem, jó étvágyat mindenkinek az ebédhez! :P
(Boccccs! :))

dincuska

Dincus-Nekünk is volt ilyen a tavaly.1 napig tartott, de kemény volt.Atticy be van oltva ellene.Ő még a kötelező és nem kötelező oltásokat is bekapta az összeset a kullancson kívül. :wink:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci, a mi gyerekorvosunk oltásellenes, nem kérdezem, de szerintem a kötelezőket se mind adná be, ha nem lenne muszáj. :lol:
Emmus pont az agyhártyagyulladás ellenit kapta meg, azt a veszélyt valósnak érzem, mert aránylag sokat kirándulunk.

Na főzök ma egy brassóit! :D

Kit mit csinál ebédre?

dincuska

Dincus-az agyhártya ellenit Attus is megkapta, de a Kullancs ellenit nem,ami a Lyme kórt hordozza,tudod...Nekünk rakott karfiol van és panírozott disznónyelv.

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Nem is tudtam, hogy már a lyme-kórt okozó ellen is lehet oltást beadatni, pár éve még nem volt ilyen...majd megkérdezem újra a gyerekorvosunkat.

Jó étvágyat mindenkinek!

:D

dincuska

oanírozott disznónyelv??? fözve ettem már,de erröl még nem hallottam.
brassói,nyammmi nyammmi :-)
nekem maradt egy kis sertéspöri tásztával,így ma nem föztem:-)
holnap pulykacombi lesz petrezselymes kruplival meg tefölös zöldbab leves, hétfön meg római tálba sütök csirkecombot,gombával,hagymával és sültkrumpli lesz hozzá.... itt hétfön ünnepnap lesz :-)
mindekinek jó értvágyat ehhez sok finomsághoz :-)
Vendég

Ja igen, én is akartam írni, hogy eddig én is csak levesben ettem disznónyelvet. :)
Megvolt az ebéd, desszertnek csináltam túrós palacsintát, amit én nem szeretek, Sándor odavan érte, de beteg, így nem eszik. Mi lesz vele? :roll:
A brassóiból is alig fogyott, mert csak én meg Emi dobtuk be magunkat. Emmát most láttam először csemegeubit enni. :lol:
Bazsa, nagyon jó a menü, főleg a hétfői, huh, délutánra garantált espumisan neked is a sok hagymától... :lol: Ja igen, én abból szoktam bekapni egyet, ha puffadásérzésem van. Igen, Timci az olyan kellemetlen teltségérzethez hasonló, pedig nem is eszek sokat, főleg a héten.

dincuska

Csajok- a nyelvet előbb kuktába megfőzöm,miután kihűlt felvágom karikákra és bepanírozom.Ha még nem ettetek finomat, rögtön próbáljátok ki.Nagyon fini,és a marha nyelvből a legfinomabb.

Nagyon jó kajcsikat főztök!!!!Nyámi nyámi. :wink:

Remélem hamarosan mindenki rendbe jön végre :)

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Fú, ki fogom próbálni, nagyon vevő vagyok az új ízekre, és azt súgják az ízlelőbimbóim, hogy ez fincsi lehet! :D

Készítettünk egy képet, dobok a betöltött 18-ról. :)

Kép

dincuska

Dincus-az igen pocak!!!!Nagyon szép kismama vagy,igazán jól áll neked.Majd én is készítek 18 asat.Próbáld is ki,mert nagyon finom!!!! :wink:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

dincus, igázán szép pocód van :-)
én reggelente mikor felébredek,az elsö a pocósimogatás és mindig eltünödöm,h hova lett :-) de aztán felkelek és meglátom a tükörben a csodálatos féldinnyét és megnyugszom,h nem álmodtam csak :-) de háton fekve elbújik mindig :-)

timci,
én is kipróbálnám a rántott nyelvet,de a páromat szerintem kikergetném vele a világból :-) jajj olyan finnyás az én drágám :-) belsöséget nem eszik meg...
babakocsi ügyben még mindig agyalok... igazából tök mindegy,hogy ki mit mond, a legnagyobb baj,h én magam sem tudom eldönteni,h nem e korai még... a pa´rommal szeretném megbeszélni,de ö mindig azt mondja,h én tudom,neki mindegy,h mikor vesszük meg...
Vendég

bazsa-akkor vedd meg! :wink: Ha te megkóstolnád akkor vegyél csak kettőt és készítsd el magadnak.De ha nem mondod el neki, hogy mit teszel elé tuti megeszi.Próbáld ki.És nagyon ízleni fog neki.És nem jön rá kinézetelre, hogy mit eszik.Husika és kész.Vagy meglepi. :lol:
Milyen volt a buli?

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Köszi, aranyosak vagytok, eddig nem tűnt fel, hogy nőtt, de összemérve az előzővel, tényleg nagyobb lett!
Bazsa! Háton nekem is beolvad! :D Szerintem akár várhatsz is még a kocsival, de csak azért hogy hátha látsz még jobbat. De ha nagyon biztos vagy benne, hogy ez a neked való, akkor nyugodtan vedd meg.
Timci! Én is kicsit így vagyok a belsőségekkel, ahogy Bazsa párja, de alapvetően nyitott vagyok, csak nem szoktunk enni.

Megint helyben vagyunk, ma gombakrémleves lesz, aztán bakonyi sertésszelet nokedlivel! :lol:

Úgy sajnálom, hogy nem mentünk Tatámhoz, mindig ott szoktam lenni a búcsún, dehát ez a fránya betegség közbeszólt. Szeretem, mert ilyenkor összejön a család.

dincuska

Hát csajok ez a babakocsi nekem nagyon high-tech. Nekünk is chicco babakocsink van (valójában majdnem minden babacuccunk az), és nagyon meg voltam vele elégedve, ez is jónak néz ki, de valahogy túl modern. Az árával nem szembesültem, de elképzelem :shock:
Bazsa, én is úgy gondolom, bármikor megveheted a kocsit, de ha úgy érzed, hogy a te elképzelésedet és elvárásodat kielégíti: akkor vedd meg. Én például ragaszkodtam, hogy a sportülés lehetőleg pamutból legyen, hogy ne izzadjon bele a gyerek háta, meg hogy az autós hordozó könnyen bekattintható legyen, mert főleg autóval közlekedtünk, és amikor ennek a 2 kritériumnak megfelelő kocsit találtam megvásároltam. Pedig éppen nyaraláson voltunk, tehát nem éppen babakocsi tervezésben.
Pocik nagyon "aranyosak", babafotók is. Nem semmi mutatványos a kisbabád timci!
Sajnálom a betegséget :(
Lyme-kór ellen még nincs oltás a kétlábúaknak, csak az agyhártya-agyvelőgyulladás elleni. Amerikában dolgoznak azon, hogy megtalálják azt az oltást, ami egy génmódosítással megakadályozná a kór átvitelét a kullancsról a gerincesekre. De ez még kutatás alatt áll. Így ez ellen marad a bevett védekezési szokás: a nyaknál és a végtagoknál szorosan záródó öltözék, bakancsba tűrt hosszú nadrág, a nedves, árnyékos helyek kerülése, a mérsékelten hatékony kullancsriasztók használata, és a bőrfelületek, különösen a testhajlatok alapos átvizsgálása kirándulások után, hogy időben eltávolíthassuk az esetleg ránk csimpaszkodott élősködőket. Mi sokat kirándulunk, és tapasztaltam, hogy minden védekezés ellenére ránk akaszkodnak ezek az élősködök, ezért az átvizsgálás a legbiztosabb.
Gasztronómia: a jövő heti menüre nagyszerű tippeket adtatok! :wink:
Ezt a nyelves menetet meg feltétlenül kipróbálom.
Pussz, szép napot mindenkinek.

Lilypie Fifth Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
kukucsi68

dincus- majd legközelebb elmentek.Én a tegnap beszéltem Bazsával az FB-n és Ő tuti biztos abban, hogy neki ez a babakocsi kell, én is mondtam neki, hogy semmi értelme akkor, hogy várjon, mert nem lesz semmi baj.Nagyon finomnak tűnik amit írtál, én még nem ettem...vagy lehet, csak nem tudtam, hogy ez a neve... :oops: kíváncsi vagyok, mikor veszitek rá magatokat a nyelvre.... :lol:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

kukucsi-de örülök, hogy néha hozzánk is bejössz.Nem tudtam, hogy a Lyme kór ellen nincs oltás, én azt hittem, hogy ez a kullancsos menet az, mert hát Atticy be van oltva agyhártya gyulladás ellen,akkor miért mondják mindig ezt a kullancsos menetet nekünk?Idén volt benne egy icipici, de hála hamar észrevettem és gyorsan elvittem, hogy kiszedjék.
Hát igen kis rafkós ez a baba a pocakomban, már most viccelődik velünk, és ez nem az első alkalom...hehe, a lényeg, hogy egészséges.
Szegény Atticy nagyon sokat szenvedtünk ezzel a füllel, de hála jó kezekben volt időben és így már lassan kezdünk túllesni rajta.Majd beszélek az óvónővel is,hogy azért próbálja meg kiküszöbölni azt, hogy az egészséges gyerekek közé ne engedjen beteg gyereket.
Igen is próbáld ki a nyelvet nagyon finom!Én melegen ajánlom, szerintem ez lesz egyik kedvenc kajátok. :wink:

És veletek mi a helyzet?Minden ok?Próbálkoztok már?

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

babakocsi megrendelve :-) jót somolyogtam itt,mikor olvastam a véleményeket,hisz akkor már meg volt rendelve :-)

dincus,
sajnálom a bucsú-t,a párod nélkül nem tudtál volna elmenni? vagy az nálatok nem mükszik? :-)

timci,
hát még meggondolom hogy kipróbáljam e a nyelvet a párommal :-)

kukucsi,
látod nem is kell szakácskönyv már ;-)
Vendég

jaaa a buli tegnap light-os volt de mégis hangos... a szük családi kör 12,5 föböl áll és mindenki nagyon szeret beszélni :-) és még zenélgettünk is mellette... kívánságmüsor volt, és nagyon vegyes izlése van a családnak... :-) fuuuuu ezek a tinik miket hallgatnak,azt hittem belehalok :? na dehát ilyen ez a mai világ...
amikor én csinálok a családnak szülinapi party-t én mindig vmi játékot találok ki... 2 hét múlva a párom szülinapja lesz,uh lassan el is kezdem kitalálni,h mi legyen...
ma délután is vendégségbe megyünk, a párom nincs vmi jól és itt húzza a száját,h ne menjünk... ezek a pasik csak egy kicsit megfáznak és már nem élnek, borzasztó... mondtam neki,h szedje össze magát :-)
Vendég

Bazsa, te nagy huncut vagy!!! :lol: Hagyod, hogy itt "dolgozzunk", miközben te már "elintézted"!
A zenei nevelés akkor megvolt a kisbabádnak. Kapott egy kis "fiatalosabbat". A játékokat mi is nagyon szeretjük. Nálunk főleg az Activity megy, de mindenre nyitottak vagyunk, és természetesen létszámfüggő is a dolog.
Betegség terén a férfiak már csak ilyenek. Az én férjem ritkán esik ágynak, de akkor nagyon. És nagyon igénylik a kényeztetést.
Pussz

Lilypie Fifth Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
kukucsi68

én általában ilyen csapatos játékot szoktam kitalálni... kemény verseny szokott lenni :-) van benne quiz, sport, színház minden...
elosztjuk a csapatot igazságosan,minden csapatban van gyerek, felnött, nagyszülö :-)
a férjem még mindig haldoklik,de egy kis vita után megadta magát és jön....igaz,félreáll a szája,de majd belefeledkezik ha már ott vagyunk :-) én nagyon jól ismerem és tudom,mikor hagyja el magát és mikor tényleg nagyon beteg :-)
Vendég

Kukucsi, nagyon köszi az infót a kullancsokról, sok hasznosat írtál, bennünk még sose volt, de mindig alaposan átnézem magunkat!
Timci! Szerintem biztosan ettél bakonyit. Nekem a legeslegnagyobb kedvencem! Azt hittem múltkor megütöm a pincért, aki azt merte mondani, hogy nincs az étlapon, mert nincs divatja! :evil: :D
Úgy készül, hogy a husikat (karaj, comb) besózzuk egy 15 percre, utána lisztbe forgatjuk és elősütjük olajban mindkét oldalukat. Aztán ebben az olajban megpirítjuk a hagymát, bele egy kis füstölt szalonnát (tényleg kicsit, de az ízével csodákat tesz), aztán jöhet egy kis pirospaprika meg kb. 25 dkg gomba. Lehet hozzá rakni egy paradicsomot, egy paprikát, de anélkül is jó. Öntünk hozzá vizet bőven, hogy majd jó sok szaftja legyen. Lefedjük, megpárolódik a gomba, aztán mehetnek bele a husik, megint fedő, és hadd főjenek. Aztán ha már puhák, kivesszük őket, és a szaftot bekeverjük 2dl tejföl+egy kis kanál liszt keverékével. Vissza a husit, kicsit fortyog és kész. IMÁDOM! :D
Bazsa! Örülök, hogy megrendelted, jó lesz az! :D Hát férjem nélkül nem megyek, meg ez Békés megyében van, nekem még nincs jogsim és elég körülményes odáig elmenni. Bár elég lett volna Szegedig is, apum onnantól elvitt volna minket. De jól írtátok, a férfiak borzasztó betegek, az enyém szörnyen ,,szenved", pedig csak egy kicsit fosikál, de összedőlt a világ, gondolhatjátok. :wink: Szóval nem hagyhatom egyedül. :D
Én is megdöbbenek olykor a mostani divatos zenéken, de csak a tinisek akasztanak ki, ez a Justin Bieber vagy hogyishívják meg még van egy pár ilyen.
Én is szeretek játszani, csak mindenhez kevesen vagyunk, rizikó, activity, úgyhogy csak akkor van sansz tényleg, ha vendégek vannak.

Na romeltakarítás következik. :roll:

dincuska

Mi már önmagunkban is tömeg vagyunk :lol: Így mehet bármilyen társas játék.

kukucsi68

Én is tömeget akarok, tömegesen a legjobb!!!!!! :lol:

dincuska

Csajok, csajom van! :lol:
Este jövök, most még megyék a nőgyógyászhoz! :)
Puszi :)

dincuska

Gratula az újabb kiscsajhoz!!!
Eddig csak csajos a fórum? Ha nem, elnézést a kispasiktól :wink:
Pussz

kukucsi68

Dincus! Gratula a lánykátokhoz!

Egyébként én is lánykát sejtek magunknak, aztán meglátjuk, milyen volt ez a megérzés... 8)
emi79
Dömsöd

Dincus-bejött a sejtésem!!!!Gratulálok!Fogadnom kellett volna hehe...még egy kis csaj, de jó,Apa kisebbségbe lesz most még inkább....Magamnak tudod, hogy én is csajszit sejtek...de ez majd eldől....ha megtudom, szólok rögtön.Gyere a hírekkel és talán képekkel-képpel... :wink:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

dincus,
juppi :-)
Vendég

Nahát megjöttem, olyan őrültekháza volt a városban ma, hogy reggel is késett a busz, délután nem is akart indulni, tiszta káosz.
Minden rendben volt az ultrahangon, szépek az eredményei, afp is rendben van. Mondtam az elején, hogy ne rejtse véka alá, ha látja a nemét, és mondta már ekkor is bizonytalanul, hogy lányosnak tűnik. :lol: Egybehangzott az én érzéseimmel...mióta mozog, annyira így éreztem... olyan finom, mint egy kislány, gondolom egy fiú durvább, de mondjátok meg Ti (egyelőre) fiús anyukák... :lol:

Olyan boldog vagyok, madarat lehet velem fogatni. Igaz, hogy nem láttam, mert a 12 hetes vizsgálat hetében romlott el a vetítő, és azóta se jó... :evil: De vigasztal, hogy jövő héten megyünk 4dre, és ott majd mozizik a család egy jót! :lol: Ugyanoda megyünk ahova Emmával, kb. ugyanakkor (bár ezt nála nem lehet megmondani, mert egy hónapon keresztül 18 hetesnek mérték, fene tudja, mennyi volt valójában :D).

Csajok, köszi a gratukat! :lol: Nagyon várom, hogy Nektek ki lakik a pociban, bár Bazsánál is úgy tűnik csajszi lakik. :D Timci, valamelyik nap azt álmodtam, hogy fiad lesz...de hogy mért pont veled meg mért pont fiú... :lol: Pedig eddig lányra tippeltem veled kapcsolatban! :lol: Nagyon kivi vagyok!

Bea, Te is ma mentél, mi újság?

dincuska

Ja Timci, emlékszem, hogy írtad anno, hogy bízol a ciklus.hu-ban. Hát nekem most nem jött be. :lol: De majd nálad! :wink:

dincuska

dincus- na fene, akkor ez sem jó?De hát varjuk ki a végét...hehe.Bár lenne igaz az álmod...én nagyon szeretném.Már nagyon kíváncsi vagyok,ki van a pocakomban. :lol: Nagyon kis furfangos.Hát figyelj, nekem Atticy baromira mozgékony volt, sokat nem is hagyott aludni.Folyton rugdosott,főleg a 8-9 hónapban elég keményen.Sokszor már fájt.Hát most még ritkán érzem, de inkább simi szerűségeket...nem tudom...lehet, hogy az érzéseim nem csalnak...Örült Emmus, hogy hugi lesz?És Apa?

Igen Bea-én is úgy emlékszem, hogy neked is ma volt valami vizsgálat.Minden ok? :roll:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Hát Timci, mi tagagás, ez se megbízható. :lol:
Emma is finommozgású volt és Tesó is az. Többekkel beszéltem már, hogy a fiúk sokkal erősebben mozognak, úgyhogy ez jelentheti azt is, hogy tényleg most kislányod lesz. :D
Fúhát Emmus örült nagyon, de nem volt meglepve, eddig is mindig azt mondta, hogy úgyis lány. :lol:
Apa is nagyon örült, győzköd ezerrel a Sáráról...hogy csináljam, hogy azt akarja, amit én akarok, hogy ő akarjon? :lol: (Bridget Jonesban vannak ilyen könyvcímek... :lol:)

dincuska

sziasztok,

tegnap este óta hasmenésem van... éjjel is voltam többször...
remélem csak vmi kaja...
1 kilót megint híztam :-)
én jövö hétfön megyek dokihoz,uh nekem még lehet izgulni...
most én is rá szeretnék kérdezni a 4D-re.
a héten remélem megjön a babakocsi,már várom ezerrel...

Dincus,
örülök,ha ennyire örülsz... :-) ugye írtam már,h a mi családunk is csupa csaj, szegény fiúk teljesen el vannak nyomva :-)
én még mindig nem éltem bele magam a lányba... volt otthon egy ismerösöm most és barátnöm küldött vele nekem egy babanaplót... RÓZSASZÍNÜ :-) meg is kell neki írnom,h lehet még korai ezt így készpénzre venni :-)

Timci,
hozzád mikor ér oda a babakocsi?
mi az a ciklus.hu? meg is nézem mit lehet ott megtudni :-)
Vendég

na megnéztem az oldalt... hehe...
nekem ez anno sem segített volna :-)
Vendég

Dincus!
Ez igazán jó hír! :D Gratulálok!
Nagyon csinos kismama vagy! És nagyon fotogén.

Sajnos nekem tegnap nem volt UH a Sote-n, csak a genetikussal beszéltem meg, hogy jövő hét szerdán lesz az amnio.
Pedig amikor legutóbb voltam, akkor volt. :cry:
Holnap megyek a saját orvosomhoz, akkor kiderül, hogy mikor lesz a 18 hetes UH.
4D -re én is szeretnék menni, mindig nagy élmény. Dincus! Te Pesten fogod megcsináltatni? És hol? Én olyan régen voltam már, hogy nem tudom mi számít a legjobb helynek mostanában. Én anno a Praxisban voltam Dr. Hajdu Krisztinánál. Azért ő elég nagy név a szakmában, most is valószínű, hogy hozzá megyek.

Voltunk tegnap babakocsit nézni. Hát... iszonyú árak vannak. Viszont gyönyörű kocsik!!
Nekem még mindig a Peg Perego P3 a favoritom, az már egyszer bevált. Csakhogy azóta 190 ezer lett az ára. Még leírni is szörnyű!
Lehet, hogy veszek egy használtat a Vaterán. Úgy kijönne 50-60 ezerből.
Én is ott adtam el az enyémet májusban és mondhatom igen jól járt vele az új tulajdonosa, hiszen nagyon vigyáztunk rá és olyan volt, mintha új lenne.
Ha a picúrom egy hónappal előbb jelezte volna, hogy ő bizony lesz, akkor most nem lenne semmi gondom, hiszen még meglenne az összes babaholmink.

Timci! Dincus! Gondolom nektek megvan minden, hiszen készültetek rá, hogy lesz még baba.

Ami nekem nagyon fontos az a légzésfigyelő. Nagyon megnyugtató, ha ott van a baba alatt. Bálintkámnál sajnos az első hónapban sokszor jelzett is. Mint utólag kiderült, szervi oka nem volt, de olyan mélyen elaludt, hogy nem vett levegőt. Szerencsére elég volt kikapni a kiságyból, picit megrázni és már magához is tért annyira, hogy vegyen levegőt. Olyan rossz emlék, hogy még most is kiráz tőle a hideg, ahogy írom. A második hónaptól kezdve viszont egyszer sem szólalt meg szerencsére.
Bazsa!
Jól tetted, hogy megrendelted! Picit jobban megismerve Téged úgy gondolom, hogy mégiscsak illik hozzád a fekete kocsi, vagyis a többi színű nem illik. :D El nem tudnálak képzelni egy lilával például.

Emi! Babci! Mi újság veletek mostanában? Mi lett a megismételt vérvétel eredménye?

Bea

KépKép

KépKép

KépKép
bea720818
Budapest

Csajok!!!!Ma megjött a kocsi, mutilok pár képet.A mózest és a hordit nem rámoltam ki, mert elég volt maga a kocsit kizsákolni.Így csak arról van fotó, remélem nem baj.... :wink:

Én is hétfőn megyek UH-ra.Remélem akkor megtudom végre a nemét a picurnak.

Ma 3 tól vizsgám lesz, szorítsatok.Atticy-t elvitték anyumék ma Pestre.El is sírtam magam, mert még sose volt tőlem távol, csak az ovikába.Nagyon xarul esett.És borzasztóan hiányzik! :cry:

Dincus-a Sára név nagyon szép, nekünk is nagyon tetszett.Mostanság igen ritkán adják a gyerekeknek.Gondoljátok végig...habár a végéig még kiderülhet, hogy nem is kislány hehe...Nem 100% osak ezek az Uh-k.De azért legyen a tarsolyba fiú is meg lány név is. :wink:

Bazsa-végül milyen színt választottál?Majd te is tologatod a házba üresen,mint én annak idején, hehe.Most Atticy-t tettem bele és olyan szupi volt. :lol: Remélem hamar helyrejön a pocakod és nincs semmi baj.
Én még mindig nem híztam semmit.De ne is hízzak.

bea- igen, nekünk hála minden megvan a pelenkát meg kenceficét és popsitörlőt leszámítva.Na nekünk csak ezeket kell venni, ja meg ha kislány lesz, akkor pár csajos ruha, de max.3.Hiába kislány attól még a kéket is rá fogom adni.Fölösleges kicserélni a gardróbot, hiszen bazi gyorsan nőnek a picik.Jók lesznek az Atticy rucijai is.Sőt vannak vadi újak is még,amiket Atticy nem hordott.A tegnap vettem neki a Tesco-ba egy szuper téli kabátot, le volt 70% árazva.Nagyon szép.5.500-ért kaptam meg.gyönyörű.

Kép Íme a csodajárgány...

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Így képről nem is annyira szép a színe, nem adja vissza rendesen, de élőbe nagyon szép...majd ha meglesz a kicsi,teszek föl hordisat is meg mózesest is, de most nincs energiám mindent kipróbálni... :lol:Anyumnak is nagyon tetszik, azt mondta nem is gondolta, hogy ennyire praktikus és gyönyörű,beleszerelmesedett...heheh, már alig várja, hogy tolja benne a picit. Kicsit Ő is drágálta az árát, de most már érti miért is ennyi...
A nővéremnek sajnos komoly bajai vannak,mint kiderült, mert elkezdett vérezgeti...túl lent tapadt meg a placenta és most nem dolgozhat feküdnie kell, nem lehet tudni meddig...remélem nem lesz semmi baj.

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Bazsa! Hát még tényleg kiderülhet az is, hogy fiú, a rózsaszín könyv még lehet hogy korai (meg Te lehet, hogy jobban örültél volna mondjuk egy sárgának)! :D
Sajnálom a hasmenést, biztos csak valami kaja, igyál normaflore-t, vagy normolyt/smecta, illetve nem tudom arra mik vannak. :D
Hát itt is elnyomás lesz... :lol: A családomban amúgy sok a fiú, csak a dédunokák lányok szinte meghát én vagyok az egyedüli lányunoka. :D De már kicsinek is mondtam mindig, hogy én csak lányokat fogok a családba hozni, nem gondoltam, hogy ez meg is valósul majd. :D Emma azt mondta tegnap, hogy lesz majd még egy kistesója, és ő fiú lesz. :shock: Hajajajj, igazi kis médium! :D
Bea! Köszönöm szépen! :D De kár, hogy nem volt uh. De akkor nemsokára meglesz úgyis a 18-as, hisz most vagy annyi. :) Emmussal a 13 kerben voltunk a Kleopátra házban: http://www.4dultrahang.hu/ Nagyon elégedettek voltunk velük, rendesek voltak, és a dvd is szuper. Celine Dion-zene megy alatta, engem azzal teljesen meghatottak! :D Akkor 10.000 volt, most van egy csak babamozi csomag 8000-ért, de szerintem az a 3000 már nem sokat nyom a latba, szal akkor már nézzék meg genetikailag is. A genesist is nagyon szeretik Budán, mi ott is voltunk a 30. héten, amikor is semmit nem láttunk :), de ez nem az ő hibájuk, amúgy aranyosak voltak.
Hajdú Krisztináról már én is sokat hallottam, tényleg nagy név, az Istenhegyiben is rendel, igaz? Biztos vele is jól jártok. A Praxis mennyibe kerül? Még nem telefonáltam 4d ügyben, tudsz befolyásolni. :lol:
Igen mindenünk megvan, szerencsére nem sokat kell hozzárakni, csak a szobát berendezni, hogy babás legyen meg cumisüvegek, ilyen fogyó dolgok. :D Egyelőre babakocsi is marad, mert végülis jó állapotban van.
Légzésfigyelő szerintem is nagyon fontos, nem is tudnék különben nyugodtan aludni. Emmusnál is sokszor beriasztott, volt hogy még 4 hósan is, mert mindig nagyon-nagyon mélyen aludt.
Timci! Milyen vizsgád lesz? Nagyon szép a kocsi, a szín tényleg nem mindig jön át fényképen, de ha majd a szabad levegőn tolod benne Zsejkét :), akkor jobban látjuk majd. :D Tényleg szép kabikat ki lehet fogni a tescoban, tavaly Emmának ott vettünk, az is gyönörű, és bőven jó még idén is. (5-6 éves van ráírva, de tavaly is simán hordta, mintha ráöntötték volna)
Nagyon sajnálom a nővéredet, remélem hamar fellélegezhetnek! Pihenjen sokat!

dincuska

bea,
basszus megrikattál... úr isten elképzelni nem tudom milyen érzés lehetett amikor a légzésfigyelö riasztott... jajjj rémálom...
hogy altattad a picit? anyukám oldalra fordítva altatott mindhármunkat és tesómék is így tettek,minden jól ment...en is így fogom tenni...
állíolag ennek is van jelentösége...
mégiscsak illik hozzám a fekete? :-D de nehogy azt higyjétek,h ilyen színtelen vagyok ám :-) a kedvencem az ösz színei... jajjj de imádom... engem megnyugtat,imádok összel sétálgatni és csodálni a színeket...

timci,
atti miatt ne aggódj, biztos jó kezekben van :-) szerintem erre is szükség van néha, arra gondolj ilyenkor,h milyen csodálatos érzés lesz,amikor visszatér :-)
a babakocsid nagyon klassz,csak tudod nekem nagyon színes :-D
most ez pink? és ha fiú lesz? bár a mai világban ez nem gond...
én a feketét rendeltem meg és már úúúúúúgy várooom és oooooolyan irigy vagyok rád,hogy te már tologathatod még ha üresen is :-D hát persze hogy én is fogom tologatni,majd teszek bele játékbabát :-)
a vizsga miatt szorítok ezerrel!!!!!!
a tesód mennyi idös terhes? most olvastam el ez mit jelent,sok fekvéssel rendbejön,uh fel a fejjel!
Vendég

Bazsa, én is imádom az ősz színeit, nézd meg a blogomat, ott is beőszültem! :lol: Olyan szép! :D
Ma tökfőzeléket szeretnék enni rántott karfiollal, ez most nagyon rámjött. :lol:

dincuska

Dincus,
igen,láttam már,meg is csodáltam :-)
én ma nem fözök,maradék van... gombás csirke, csak sült krumplit kell sütnöm. meg van tejfölös zöldbablevesem még.... nyammmi nyammmi
jó étvágyat mindenkinek :-)
Vendég

Tényleg, nem is írtad, milyen volt a tegnapi ebéd.. :lol:
Mindjárt kész a mienk! :) (Sándor is itthon van, még mindig nincs olyan jól.)

dincuska

Az országba nemrég nyílt a 2 dik Távmunka-ház itt ahol lakom.És oda kell nekem vizsgázni.Már volt 1 vizsgám, most ez lesz a 2.Az első sikerült.Ez is fog. :lol: Most, hogy kismama vagyok még nagyobbak az esélyeim, hogy dolgozzak,mert van erre is egy külön programjuk.Hát kivi leszek. :roll:

Bazsa-tudom, hogy néha kell, de én nem vagyok hozzászokva, hogy ne legyen mellettem a kicsi macuskám.Már nagyon várom, hogy lássam.A babakocsi, nem pink :lol: , hanem tűzpiros, hát ennyit a fényképekről. :lol: Piros és fekete kombinálva.Én imádom ezt a kombinációt.Én inkább az erős színeket szeretem.

Dincus-nekünk is még Atticy-ról megmaradt a légzésfigyelő,és semmiért sem adnám a világon,pedig sokan meg akarták venni.Még anyumékhoz is magunkkal vittük.Egyébként nemrég szedtem ki Atticy ágyából,mert ez bébiőr és légzésfigyelő egyben.Most helyette kamerásat tettem a szobájába.Nyugodtabb vagyok így, hogy látom,miközben én itt lent Tv-zek.
Még amit sokat meg akartak venni, az Atticy óceános FP hintája.Na az baromi nagy segítség volt nekem, úgyhogy azt sem adtam volna el semmi pénzért.Még mindig olyan,mintha új lenne.Szuper találmány ez is.

Én is bízok benne, hogy nem lesz semmi baja a nővérem pici babájának és megmarad.

Már alig várom a kórházas képeket a picikről.Kivi leszek ki szül majd 1- nek. :roll: Majd jönnek a gyönyörűbbnél gyönyörűbb babafotók.Alig várom!!!!

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Készítettem pár képet.Atya Ur Isten!!!!!!!!!!!!! Ekkora a hasam, vagy torzít a gép? Nem akarom elhinni, szinte akkora most, mint Atticy-val 40 hetesen...Ki vagyok akadva.Nektek is van ekkora vagy csak én vagyok ekkora pocakos? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

dincus,
fincsi volt nagyon :-)

timci,
nagyon csinos vagy,már a facebookon is megdicsértelek :-)
Vendég

Dincuska: nagyon szép a pocakod. Gratula a lányhoz!:) de jó, hogy már tudod.
Timci: neked is tök szép. Annyira jól látszódik. remélem sikerült a vizsgád. Tök jó a babakocsid.

Nem jelentkeztem mostanában. Kicsit kivoltam. Nem tudtam menni vérvételre, mert a terhesgondozóban elküldtek, hogy nem adnak csak úgy beutalót jelentkezzek be. Kicsit kiakadtam. majd jövő kedden megyek a beutalóért, és remélem jövő hétre kapok időpontot a vérvételre is. Sajna ma kicsit eltört a mécses emiatt (hepatitis-b). Nagyon megijedtem. keresztanyu nyugtatott, hogy nyugi lehet azért lett az első pozitív, mert megkaptam a védőoltást- úgyhogy még van remény. Viszont, ha pozitív, akkor no alkohol, zsíros, fűszeres kaja. És persze vigyáznom kell, mert ha megvágom magam, akkor ha valaki sérült sebéhez érek, elkaphatja. Ja, és Atinak is meg kell akkor vizsgáltatnia magát, mert sexuális úton terjedhet. A baba viszont kap 3 inekciót, ha megszületik és vele minden ok. Nem tudom mi lesz, annyira jó lenne Atival megosztani mi van, de nem akarom idegesíteni, hátha minden ok. Reménykedek nagyon.

Nálunk a baba a mi szobánkban lesz helyszűke miatt. Pont elfér az ágyunk mellé. Most fehéret nézegetek.
Szerintem nekünk fiú lesz, de remélem jövő héten a 18. hetes uh-n kiderül. Pont tegnap mondtam Atinak, hogy tök rossz, mert nincs lány nevünk és ez milyen már, erre bedobta miket talált. Szóval fiú: benett, noel. Lány: ramóna,evelin, dorina Ha fiú én döntök, ha lány ő:)

Diploma még sehogy se áll, ma este mindenképp neki kell állnom, mert le akarom adni. (okt. 26 a határidő)

Kép
babci86
Tatabánya

bazsa- köszönöm szépen, hát tudod...mindennek mondható vagyok, csak csinosnak nem... :oops: :lol:
Milyen volt a babalátogató?

babci- figyelj, ne aggódj, biztosan minden a legnagyobb rendben lesz!Te most a picurkára és a tanulásra koncentrálj!!!Ha most nem diplomázol, akkor sose...mert ha megszületik a baba, már nem lesz nagyon kedved sem és időd sem a tanulásra, hidd el, tapasztalatból mondom.Nagyon nehéz egy picike mellett tanulni.Nekem 6 hetes volt a kisfiam, amikor diplomáztam.
A vizsgám, köszönöm sikerült. :wink:
A nevekhez inkább nem fűznék hozzá semmit, mert nem szeretném, ha megsértődnél.Mi a Magyar nevek hívei vagyunk....csak ennyit mondok ok? :wink:
Kívánom, hogy minden ok legyen nálad.És ez az egészségügy egy óriási baromság!!!nagyon elegem van ezekből a beutaló kérésekből,meg időpontkérésekből.Mintha az embernek annyi ideje lenne, meg türelme...

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?