Előkerültünk mi is ,
Rólunk , MÁté már nagyon fiú ő is, elég sokat beszél már , 11.86 kg, és 86 cm , nem olyan magas, a 92 rucik óriásiak rá még !!! De a 86 meg kicsi !!! Érdekes az öltözéke most ! A lába meg 22 es !
Imád a levegőn lenni..
Mi is gondolkozunk már az ágy lecserélésén főleg miután egyik ismerősöm kisfia kiesett a kiságyból így még jobban foglalkoztat a gondololat ! Bnőmék a kikolba vették , hosszabbítható és matracot is adtak minden mérethez !!! Mi ezt is néztük meg az ikeásat is a cicásat
Szülinapi bulira elmegyünk mi is szívesen ha úgy alakul, de a jövö heti attól függ milyen messze van tőlünk ! Sztem is elég a torta !!
Rólunk röviden, Kazán bekötés kész már lehet füteni vele , nagyon szupi a szerkezet !!k!!
Festés fele van kész mert apu 2 hetente jár haza így elég nehéz összehozni ! De alakulunk !!
Szívesen látunk nálunk ismét titeket .. Lehetne nálunk is a tali jövö héten ???
Képzeljétek két hete szült a barátnőm azért is voltam nagyon eltünve mert őt vittem a ctgre stb.. 41 hétre szült de az is nehezen akarták megindítani neki mert hogy olyan stádiumba volt az uh szerint , mint egy 37 hetes és gyerek se volt még a szülőcsatornába, de végül természetes úton megszülte , erre tegnap kaptam az smst tőle ,hogy benne hagytak egy d fél zsömlényi placentát , a kollnője szedte ki, ők eü be dolgoznak, ápolok, bevitte a dokinak megmutatni , szép kis dolgok mi ?? Felháborító !!! De a lényeg h minden rendben van velük ! Ezért is tüntem el , mert neki segítettem sokat !!
Örülök , hogy mindenki jól van , azért szoktam ám olvasni a fórumot csak nem mindig jutok odáig , hogy írjak is !!
NÁlatok mikor van az esti alvás? Pelus leszoktatással hogy álltok ??
MÁté már pisilt 3 x wc be és 1x bilibe, szól ha van kaka mit itt tartunk !!
Na most ennyi fért bele, igyekszem gyakrabban jönni, Bocsi hogy csak most rólunk írtam !!
Millió puszika

[/